Film/TV 5

20.06.2024.

15:57

Silvester Stalone smatra da je ovaj film grozan VIDEO

Silvester Stalone napravio je karijeru izlazeći kao pobednik iz brutalnih borbi na ekranu, a mnogi ga smatraju jednom od najvećih zvezda akcionih filmova u istoriji Holivuda.

Izvor: Index.hr

Silvester Stalone smatra da je ovaj film grozan VIDEO
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Podeli:

Iako je njegov popis filmova pun nezaboravnih projekata koji su samo ojačali njegovu globalnu popularnost tokom godina, postoje neki filmovi koji će uvek imati posebno mesto u Staloneovu srcu.

Na početku svoje karijere Stalone je morao da savlada nekoliko prepreka. Činilo mu se kao da mu ništa ne ide od ruke. Nakon što nije uspeo da dobije ulogu statista na snimanju filma Kum, razmišljao je o potpunom napuštanju ovog posla. Međutim, doneo je ispravnu odluku i odlučio da nastavi da "grabi" ka zacrtanim ciljevima. 

Na temelju scenarija koji je Stalone smislio u samo tri dana, neverovatna sportska drama Roki najavila je njegov dolazak u svet filma i donela mu neviđeni uspeh. Njegov sirovi pristup akcionim filmovima samo je nastavio da dobija zamah, ali jedan od najboljih primera njegove predanosti i ljubavi prema žanru je serija filmova Rambo.

Serija je započela slavnim akcijskim filmom Prva krv iz 1982., u kojem Stalone glumi veterana Vijetnamskog rata koji se bori s demonima prošlosti koristeći svoje izvanredne veštine preživljavanja u opasnim situacijama.

Tokom godina dodati su novi nastavci serije, ali jedan neočekivani film dobio je Staloneovu pohvalu, uprkos njegovim početnim dvoumljenima.

Radi se o četvrtom nastavku serije, filmu Rambo iz 2008., u kojem pratimo vojnika kako se snalazi u nasilnom okruženju Burme.

Komentarišući svoje prve dojmove, Stalone je rekao:

"Rambo iz 2008. je film na koji sam jako ponosan i najbolji je akcioni film koji sam ikad napravio jer je najautentičniji. No, kritikovali su me jer je film vrlo nasilan. I zaista jeste nasilan. Grozan je."

Govoreći o elementima koje je mislio da će biti cenzurirani, glumac je dodao:

"Deca koja gore. To je ono što čini građanski rat gori od svega: tvoj komšija te odjednom ubije. Bio sam vrlo srećan s tim filmom i nikada nisam mislio da će se prikazati u bioskopima."

Uprkos kritikama zbog nasilja, Staloneov tehnički pristup režiranju ovog projekta dobio je pohvale, a film je postao još jedan komercijalno uspešan nastavak popularne serije filmova Rambo.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: