Film/TV 4

08.03.2024.

18:17

Stiže jedna od najiščekivanijih serija u 2024. godini: Objavljen prvi trejler VIDEO

Objavljen je prvi trejler za Amazonovu nadolazeću naučno-fantastičnu seriju "Fallout", koja je proglašena jednom od najiščekivanijih serija ove godine.

Izvor: Index.hr

Stiže jedna od najiščekivanijih serija u 2024. godini: Objavljen prvi trejler VIDEO
Profimedia

Podeli:

Serija se temelji na istoimenom serijalu videoigara, iza kojega stoji studio Bethesda. Kreatori serije su supružnici Lisa Džoj i Džonatan Nolan, koji su takođe tvorci popularne HBO-ove serije "Westworld".

Radnja "Fallouta" smeštena je 219 godina nakon nuklearnog rata koji se dogodio 2077. godine. Gledaoci će kroz epizode pratiti priču o tri glavna lika. Prva od njih je Lusi, koja je ceo život provela u samoodrživom podzemnom bunkeru u kojem su se tokom rata skrivali bogati članovi društva, a sada zbog važne misije mora da izađe na površinu.

Takođe, radnja prati priču o vojniku Maksimusu koji je odrastao na površini i postao član grupe ratnika "Brotherhood of Steel". Oni na svoj način pokušavaju da održe red u postapokaliptičnom svetu.

Poslednji lik je lovac na ucene The Ghoul koji je tokom nuklearnog rata bio izložen radijaciji te je postao izobličen, besmrtni ratnik, a sada je jedan od glavnih odmetnika postapokaliptičnog divljeg zapada.

Nakon što je objavljen prvi trailer, javili su se obožavatelji "Fallouta" koji se nadaju da će serija biti verodostojan prikaz videoigara.

"Sviđa mi se što će prikazati i fokusirati se na tri glavna lika i tri različite perspektive. Ovo mi se za sad sviđa. Nadam se da su napravili dobru adaptaciju, za razliku od mnogih drugih adaptacija videoigara. Kad ova serija konačno dođe, postaće moja nova opsesija. Nadam se da će ovo biti dobro. Zasad su napravili savršenu atmosferu, još samo da i priča bude dobra", neki su od komentara.

Sve će posebno obradovati kad čuju da neće morati gledati jednu epizodu nedeljno. Na Prime Video odmah će stići sve epizode, a na streaming-servis dolaze 11. aprila.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: