Film/TV 1

07.03.2024.

19:20

On je novi Džejms Bond?

Kilijan Marfi mogao bi da postane sledeći favorit za ulogu tajnog agenta Džejmsa Bonda, a prema kladionicama koji predviđaju kome će pripasti ova prestižna uloga - nominacija i potencijalno osvajanje statue na dodeli Oskara ovog vikenda će mu mnogo pomoći.

Izvor: Jutarnji.hr

On je novi Džejms Bond?
Shutterstock/Anton_Ivanov

Podeli:

Popularni glumac, koji ima 47 godina, osvojio je srca publike izvanrednom ulogom u hit filmu "Openhajmer", a spekulacije da će naslediti Danijela Krejga traju već neko vreme.

Marfijeva harizma i talenat privukli su pažnju producenta Džejmsa Bonda koji traže novog glavnog protagonistu franšize.

"Kilijan je trenutno jedan od najomiljenijih glumaca u Holivudu, a uloga Džejmsa Bonda bila bi vrhunac njegove karijere", otkrio je izvor i istakao da je glumac poput njega neophodan da "ikoničnu filmsku franšizu podigne na novu nivo“.

Takođe, vredi napomenuti da producentkinja Bonda, Barbara Brokoli, pomno prati Kilijana poslednjih godinu dana. Međutim, očekuje se da će rad na 26. filmu Tajnog agenta pisca Iana Fleminga početi sledeće godine. Klej Bunker, koji je glumio sa Kilijanom u "Openhajmeru“, takođe ga podržava kao sledećeg Bonda, nadmašivši njegove uloge gangstera Tomija Šelbija u "Peaky Blinders“ i Scarecrow u trilogiji "Viteza tame".

EPA-EFE/NEIL HAL

"Smešno je kako bi se Kilijan savršeno uklopio u ulogu Bonda. Iako je poznat po dobroti, on ima svoju mračniju stranu, koja bi savršeno pristajala liku Bonda", rekao je Klej Bunker i podsetio da je "Bond kojeg je Fleming stvorio” prilično mračan lik.

Druga Kilijanova koleginica iz filma "Openhajmer", Kristina Hog, rekla je da je kraj filma o tajnom agentu idealna prilika da se predstavi drugačiji Bond.

"Film je ostavio prostor za nešto sasvim novo. Danijel Krejg je "razbio kalup” Bonda kakvog poznajemo, a prema liku Tomija Šelbija, uloga tajnog agenta 007 bi mu savršeno pristajala", rekla je Hog i dodala da "ne može da zamisli boljeg Bonda”.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: