Film/TV 0

06.03.2024.

9:09

"Dina: Drugi deo" razočarala glumce: Izbrisane scene i izbačeni likovi

Blokbaster "Dina: Drugi deo" traje gotovo tri sata, ali film bi bio još duži da su uključene sve izbrisane scene.

Izvor: Index.hr

"Dina: Drugi deo" razočarala glumce: Izbrisane scene i izbačeni likovi
Profimedia

Podeli:

Međutim, reditelj Denis Vilnev nedavno je otkrio da izbrisane scene neće biti dostupne javnosti, piše The Hollywood Reporter.

"Verujem da sve što nije u filmu ne postoji", izjavio je on u intervjuu za Collider.

"Ponekad izbacujem scene i govorim sebi: 'Ne mogu da verujem da ću izbaciti ovo.' Osećam se kao samuraj koji sebi reže utrobu. To je bolno", rekao je Vilnev.

Vilnev je malo razočaran što je iz filma izbacio glumca Stivena Mekkinlija Hendersona. Glumac je trebao da se pojavi i u drugom delu, ali njegove scene su izbrisane.

"Jedna od najbolnijih odluka bilo mi je izbacivanje Havata. On je lik kojeg apsolutno volim, ali odmah na početku sam odlučio da je ovo adaptacija o Bene Geseritu. To znači da Mentati nisu prisutni koliko bi trebalo da budu, ali takva je priroda adaptacije", rekao je reditelj.

Još jedan glumac čije su scene izbrisane je Tim Blake Nelson, za kojeg mnogi veruju da je u filmu trebao da igra Hasimira Fenringa, savetnika cara Šadama IV.

"Mislim da ne smem da kažem o kojoj se sceni radi. Denis može da priča o tome ako želi. Odlično sam se proveo snimajući tu scenu, a onda je Denis trebao da je izbriše jer je verovao da je film predugačak. Slomljen sam zbog toga, ali ne zameram mu. Svidelo mi se iskustvo i jedva čekam ponovno da sarađujem s njim, što definitivno planiram da učinim", izjavio je Nelson.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: