Film/TV 10

24.04.2024.

10:07

Simpsonovi ubili lika FOTO

"Simpsonovi" su u novoj epizodi emitova proteklog vikenda "ubili" Lerija, "Barsku mušicu".

Izvor: B92

Simpsonovi ubili lika FOTO
Profimedia/ 20thCentFox/Courtesy Everett Collection

Podeli:

Homer, Mo, Leni i Karl su u poslednjoj emitovanoj epizodi o porodici iz Springfilda, prisustvovali Lerijevoj sahrani, i upravo su tada shvatili da oni gotovo ništa ne znaju o njemu, a toliko godina su se poznavali. 

Homer je morao da se zapita da li su zbog toga "loši ljudi" i loši prijatelji.

U ovoj epizodi, na samoj sahrani, Lerijeva majka je u govoru pomenula redovne goste omiljene springfildske kafane.

"Moj Lorens je uvek pričao o svojim najboljim prijateljima, momcima iz Moovog bircuza", nakon čega ih je ohrabrila da priđu i kažu nekoliko reči o njemu.

Homer, Mo, Leni i Karl dobili su zadatak da Lerijev pepeo odnesu na njegovo "posebno mesto", Sereniti Fols, nakon što im je njegova majka poklonila grupnu fotografiju na kojoj su svi zajedno.

Leri se redovno pojavljivao u "Moovom bircuzu" od prvih epizoda 1989. godine, što je njegovu smrt učinilo značajnom za brojne obožavaoce "Simpsonovih", piše Dejli mejl.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

18 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

21 h

Podeli: