Film/TV 7

19.04.2024.

8:03

Snima se serija po jednom od najboljih filmova 21. veka

Stiže adaptacija kultnog filma "Stari momak" (Oldboy) u seriju na engleskom jeziku.

Izvor: B92.net

Snima se serija po jednom od najboljih filmova 21. veka
Profimedia

Podeli:


Lionsgate Television se udružuje sa Parkom Čan-vukom kako bi razvili TV adaptaciju Parkovog kultnog filma "Stari momak" na engleskom jeziku.

Park je režirao i bio je ko-scenarista originalnog filma koji je zasnovan na istoimenoj japanskoj mangi. On će producirati i novu verziju serije zajedno sa  Sidom Limom.

U pitanju je južnokorejski neonoar akcioni triler film iz 2003. godine zasnovan na istoimenoj mangi, koji prati priču o Oh Dae-suu (Čoi Min-sik), koji je 15 godina zatvoren u ćeliji nalik na hotelsku sobu, a da ne zna ni identitet otmičara, ni motive zarobljenika.

Iznenada je pušten bez objašnjenja, da bi saznao da ima pet dana da otkrije zašto je zatvoren ili da se suoči sa posledicama.

Film je dobio neverovatne pohvale po objavljivanju i smatra se jednim od najboljih filmova 21. veka.

"Park je jedan od najvizionarnijih pripovedača naše generacije, i mi smo uzbuđeni što ćemo biti partneri s njim u donošenju njegovog kinematografskog remek-dela na televizijski ekran", rekao je Skot Herbst, izvršni potpredsednik i šef razvoja scenarija za Lionsgate Television, prenosi Varajeti.

"Ova adaptacija "Oldboy-a" će sadržati sirovu emocionalnu snagu, kultne scene borbe i visceralni stil koji su film učinili klasikom", dodao je.


 

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: