Film/TV 15

17.04.2024.

19:22

Martin Skorseze priprema film o Sinatri: Glavna uloga verovatno opet Dikapriju

Nakon što je imao 10 nominacija za Oskara u prethodnoj godini, Martin Skorseze ima u planu dva nova projekta, a jedan od njih je biografski film o Frenku Sinatri.

Izvor: B92.net

Martin Skorseze priprema film o Sinatri: Glavna uloga verovatno opet Dikapriju
EPA-EFE/KYLE GRILLOT

Podeli:

Varajeti navodi da izvori kažu kako planira da snimi dva filma uzastopno: prvi o Isusu, a drugi o Sinatri.

Skroseze nastoji da zaobiđe studijski sistem i samostalno finansira "Isusov život", zasnovan na knjizi Šusakua Endoa iz 1973.

Zauzeo je isti pristup sa dramom "Tišina" iz 2016., a zapravo Skorseze bi želeo i da se ponovo ujedini sa zvezdom filma Endruom Garfildom.

Očekuje se da proizvodnja počne kasnije ove godine, kao i snimanje u Izraelu, Italiji i Egiptu. Snimanje u Izraelu moglo bi da se pokaže kao preveliki logistički izazov s obzirom na to da je zemlja u ratu.

Projekat "Sinatra" bi takođe mogao naići na neke prepreke: ćerka legendarnog pevača Tina Sinatra kontroliše očevo nasleđe i još uvek nije dala odobrenje za film. Ali to nije sprečilo Skorsezea da sastavi ubistvenu glumačku ekipu u kojoj će Leonardu Dikapriju poveriti naslovnu ulogu, a Dženifer Lorens da igra Sinatrinu drugu suprugu Avu Gardner, kažu izvori.

Uz dve velike filmske zvezde u glavnim ulogama, film izaziva interesovanje velikih studija i strimera. Epl, koji je finansirao Skorsezeov poslednji film vredan 215 miliona dolara, voleo bi da ostane u poslu sa velikim režiserom, ali pretpostavlja se da je Soni predvodnik u realizaciji projekta.

 

Podeli:

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: