Film/TV 3

17.04.2024.

8:22

Stiže još jedna biografska drama: Priprema počela još pre 20 godina

U pripremi je biografski film zasnovan na životu Antonija Vivaldija.

Izvor: B92.net

Stiže još jedna biografska drama: Priprema počela još pre 20 godina
Profimedia

Podeli:

Urednik, kompozitor, reditelj i producent Džon Otman udružio se sa direktorom filmske i muzičke industrije Dejvidom Frankom kako bi razvio dramatični biografski film zasnovan na životu svetski poznatog italijanskog kompozitora Antonija Vivaldija.

Projekat, koji su napisali Kevin Lund i Ti Džej Skot, dugo je trajao, a počeo je pre 20 godina kada je Ron Hauard trebao da režira, piše Varajeti.

Posle mnogo neuspešnih pokušaja, uključujući i članove čuvene italijanske filmske porodice De Laurentis 2008. godine, projektu je bila potrebna nova vizija.

Godine 2018, Franko, muzički producent u prethodnim verzijama, doneo je scenario Otmanu, koga je video kao čoveka "predodređenog da oživi Vivaldija".

"Jednostavno ne postoji talenat koji bi više odgovarao stvaranju ove izuzetne priče", kaže on.

Podsećamo, Otman je radio i na jednoj od najuspešnijih biografskih drami poslednjih godina - "Boemskoj rapsodiji".


 

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: