Film/TV 34

14.04.2024.

20:31

Pet najgorih likova u "Sopranovima"

"Porodica Soprano" smatra se jednom od najboljih serija u istoriji televizije.

Pet najgorih likova u "Sopranovima"
Profimedia

Podeli:

Do najsitnijih detalja, tokom šest sezona, prikazana je paleta neobičnih, ali i jezivih likova.

U seriji niko nije nevin. Gotovo svaki lik je ubica, manipulator ili oličenje pohlepe zbog koje će ćutati i o najgnusnijim zločinima.

Ali koji lik iz Sopranovih se izdvaja je najgori?

Izbor je težak ali postoje neki likovi,poput Livije koji nemaju skoro nijednu pozitivnu osobinu.

Ovo je pet najgorih likova u seriji "Porodica Soprano".

5. Dženis Soprano

Tonijeva starija sestra se pojavljuje u drugoj sezoni i postaje sve lukavija i antipatičnija tokom serije. Nakon odlaska Livije Soprano, njene majke, Dženisina uloga je pojačana kako bi poslužila kao "okidač" za duboko ukorenjene dečije traume Tonija.

Iako tvrdi da je liberalna, ucenjuje invalide na monstruozan način, ima rasističke komentare i nema nikakve moralne prepreke na putu do novca.

Dženis je takođe ubica, a preokreće život Bobija tako što manipuliše sa njim i to dok tuguje za svojom pokojnom suprugom.

Dženis ne mari ni za koga i ni za šta osim ako joj to direktno ne koristi, što je čini jednim od najgorih likova u seriji.

4. Kristofer Moltisanti

Konstantno nezadovoljan Kristofer na trenutke budi sažaljenje, ali nakon što izda svoju verenicu Adrijanu la Servu koja biva ubijena i skoro da ni ne žali zbog toga, svaka empatija prema njemu se gasi.

Kristofer je ubeđen da zaslužuje da bude na samom vrhu porodice, ali bez pokrića. Jednostavno, on ima malo ili nimalo pozitivnih osobina.

3. Toni Soprano

Zbog maestralne uloge Džejmsa Gandolfinija često zaboravimo da je Toni Soprano zapravo krvoločni ubica, dok nam zastrađujuće scene ne povrate realne vidike.

Toni je užasan prema skoro svakome, počev od svoje supruge Karmele koju je nebrojano puta varao i ponižavao.

Gotovo niko nije bio  pošteđen njegovog besa, pa čak ni rođena deca, a naročito sin. Iako redovno tokom serije ide kod psihijatra, malo toga menja u svom ponašanju.

Tokom serije mogli smo da ga vidimo kako čini najgora moguća zlodela, poput epizode u kojoj ćerku vozi u obilazak univerziteta, dok u pauzi ubija čoveka bez samilosti.

2. Ralf Sifareto

Ralf je sadomazohista koji zlostavlja žene. Jedan je od ubedljivo najzlobnijih likova u seriji, a to se posebno vidi nakon brutalnog ubistva nedužne mlade devojke koju je bez razloga krvnički pretukao do smrti.

Ako je iko u seriji ubijao nedužne, to je Ralf.

1. Livija Soprano

Sa majkom poput Livije, nije ni čudo što Toni i Dženis imaju toliko problema. Dovoljno je pomenuti njen plan sa Džuniorom da se reši Tonija. Ko još želi smrt sopstvenog sina?

Tonijevi flešbekovi  iz detinjstva su još jeziviji, poput onog u kom se priseća kako je majka htela da ga povredi.

Ko je po vama najgori lik?

loader

Podeli:

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: