Film/TV 7

04.04.2024.

12:22

Snima se novi "Matriks": Potpuno drugačija ideja

Najavljeno je snimanje novog "Matriksa", a ovog puta će ga režirati Dru Godard.

Izvor: B92.net

Snima se novi "Matriks": Potpuno drugačija ideja
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:


Reditelj se obratio Vorner brosu (Warner Bros) s novom idejom da proširi franšizu, poznatu po pionirskom pristupu vizuelnim efektima, pa će tako režirati peti film u ovoj revolucionarnoj franšizi.

Ovo će biti prvi Matriks koji neće direktno uključiti kreatorke Lanu i Lili Vočovskiz, iako će Lana biti izvršna producentkinja u novom delu.

Detalji radnje filma još uvek nisu poznati, najavljeno je da će Godard imati novi pristup.

"Dru je došao u Vorner bros s novom idejom za koju svi verujemo da bi bila neverovatan način da se nastavi Matriksov svet, tako što će poštovati ono što su Lana i Lili započele pre više od 25 godina i nudeći jedinstvenu perspektivu zasnovanu na njegovoj sopstvenoj ljubavi prema seriji i likovima", rekli su iz Vorner brosa, prenosi Holivud reporter ( The Hollywood Reporter).

Podsećamo, prvi deo izašao je 1999. godine, a glavne uloge imali su Kijanu Rivs, Lorens Fišbern, Kari-En Mos, Džo Pantolijano i Hjugo Viving.


 

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

23 h

Podeli: