Film/TV 6

02.04.2024.

14:00

Juan Makgregor otkrio da li će ponovo igrati Obi-Vana Kenobija

Glumac Juan Makgregor je otkrio da li će ponovo odigrati ikoničnu ulogu Obi-Vana Kenobija u "Ratovima zvezda".

Izvor: B92.net

Juan Makgregor otkrio da li će ponovo igrati Obi-Vana Kenobija
EPA-EFE/NINA PROMMER

Podeli:

Juan Makgregor je u prošlosti lagao o ulozi Obi-Vana Kenobija pre snimanja serije koja je nedavno izašla, zbog čega neki fanovi možda neće verovati glumcu kada kaže da ga niko iz "Ratova zvezda" nije zvao da ponovo igra ovu ulogu, piše Dejli mejl.

"Niko iz Lukas filma ili Diznija me nije zvao i rekao, 'Hajde da uradimo još jedan.' Obi-Van je napravljen kao ograničena serija i izašao je, ljudima se dopada, što me izuzetno raduje", rekao je Makgregor.

"Volim da to radim. Nadam se da ćemo imati priliku da uradimo još jedan i siguran sam da hoćemo. Ima vremena da ispričamo još priča", objašnjava glumac.

U ovom trenutku Makgregor tvrdi da nema ničega u pripremi što se tiče ponovnog igranja uloge Obi-Vana Kenobija, ali je "prilično siguran" da će dobiti priliku da radi na još jednoj produkciji iz sveta Ratova zvezda.

Pitanje da li će ponovo igrati ulogu Obi-Vana najverovatnije će se postavljati svaki put kada bude intervjuisan o bilo čemu što se tiče njegove glumačke karijere.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: