Aktuelno 0

27.03.2024.

13:00

Gipsy Kings by Andre Reyes donose nezaboravni muzički spektakl u Beograd na vodi

Dva sata sirove energije i čiste strasti! Legende “gipsy” muzike najavljuju koncert koji će oboriti sve rekorde u prestonici!

Izvor: B92

Gipsy Kings by Andre Reyes donose nezaboravni muzički spektakl u Beograd na vodi
Totalisimo

Podeli:

Gipsy Kings, ikonični bend poznat po svojoj zaraznoj muzici i energičnim nastupima, najavljuje nezaboravan koncert u Beogradu na vodi, 19. maja, u organizaciji Skymusic-a. Ova vest je izazvala ogromno interesovanje ljubitelja muzike širom regiona, a očekuje se da će bend oduševiti publiku svirkom koja će trajati više od dva sata!

Sa bogatom muzičkom istorijom koja seže decenijama unazad, Gipsy Kings su postali sinonim za strastvenu flamenko muziku i zarazne latino ritmove, a njihovi hitovi poput "Bamboleo", "Volare", "Djobi Djoba" i mnogi drugi osvojili su srca publike širom sveta, ostavivši neizbrisiv trag u muzičkoj industriji.

Totalisimo

Ulaznice za ovaj muzičko-scenski spektakl se prodaju neverovatnom brzinom, a mogu se kupiti putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje. 

 

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: