Aktuelno 3

22.06.2024.

20:50

Obožavaoci Betmena oduševljeni najavom za seriju o Pingvinu: "Remek-delo" VIDEO

Max, bivši HBO Max, objavio je novi trejler za spin-off seriju o jednom od najvećih negativaca na svetu Pingvinu.

Izvor: Index.hr

Obožavaoci Betmena oduševljeni najavom za seriju o Pingvinu: "Remek-delo" VIDEO
Profimedia/©Warner Bros/Courtesy Everett Collection

Podeli:

U glavnoj ulozi gledaćemo Kolina Farela kao ozloglašenog zlikovca Oza Kopelpota, poznatog kao Pingvin. Pored njega u seriji igraju i  Renzi Feliz, Majkl Keli, Šore Agdašlo, Dirdre O’Konel, Karmen Ežogo i drugi.

Radnja serije pratiće Pingvinove pokušaje da postane gospodar Gotamovog podzemlja, a smeštena je nedelju dana nakon radnje iz filma.

U tome će mu se suprotstaviti Sofija Falkone (Kristin Milioti), ćerka bivšeg kralja podzemlja.

U novom tizeru uz kadrove s Pingvinom, podeljeno je i više onih sa Sofijom Falkone, te njenim planom kako će preuzeti vodstvo u kriminalnom svetu nakon smrti oca.

Nakon što je Maks objavio trejler, u komentarima su se javili uzbuđeni obožavatelji Betmena koji, čini se, ne mogu da dočekaju premijeru planiranu za ovu jesen.

"Pingvin je jedan od Betmenovih najizdržljivijih zlikovaca, sad konačno ima svoju seriju, genijalno!", "Podseća me na neki gangsterski film", "Kolin Farel izgleda kao da je rođen za ovu ulogu", "Znam da je Farel Pingvin, ali uvek me fascinira koliko je neprepoznatljiv u ulozi", glase neki od komentara ispod videa.

"Mračni vizuali, dijalozi... Jedva čekam ovo da pogledam i zaboravim pa da se šokiram kada vidim Farela u ovoj ulozi", "Kao i tizer pre, sve izgleda genijalno", "Nemam nikakvu kritiku na ovaj tizer, ovo izgleda kao remek-delo", nižu se komentari uzbuđenih gledaoca.

 

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: