Aktuelno 0

07.03.2024.

8:15

Korisnici Netfliksa pišu da je ovo najgori film koji je Adam Sendler ikada snimio

Adam Sendler je prošle godine oduševio korisnike Netfliksa komedijom "You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah" i animiranim filmom "Leo", ali ovogodišnja saradnja s najvećim streaming-servisom nije mu počela jednako uspešno

Izvor: Index.hr

Korisnici Netfliksa pišu da je ovo najgori film koji je Adam Sendler ikada snimio
Profimedia

Podeli:

Naime, na Netfliks je 1. marta stigla naučno-fantastična drama "Spaceman", koja se već našla na meti kritičara i publike. Glavne uloge u drami igrali su Adam Sendler, Keri Muligan, Kunal Najar, Izabela Roselini i Pol Dano.

Film prati češkog astronauta koji je poslat na svemirsku misiju u blizini Jupitera. Usamljeni astronaut putem razmišlja o svom životu na Zemlji i napetim odnosima s trudnom suprugom koju je ostavio samu kako bi otišao na misiju. O svojim problemima priča s drevnim stvorenjem koje je pronašao u letelici.

Kritičari imaju podeljena mišljenja o Sendlerovom najnovijem filmu. Velik broj negativnih recenzija doveo je do ocene od 50% na portalu Rotten Tomatoes.

Gledaoci su svoja mišljenja o "Spacemanu" podelili na društvenim mrežama.

"Zaspao sam gledajući ga. Kada sam ugledao pauka, to mi je bio znak da ugasim film", napisao je jedan korisnik, prenosi Unilad.

"Ovo je zasad najgori film godine. Moja je greška bila u tome što sam ga pogledao do kraja, očekujući neki preokret", dodao je drugi.

"Užasan film. Adam Sendler treba se drži komedija, po mom mišljenju", napisao je treći.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: