Aktuelno 9

10.04.2024.

21:09

Fanovi razočarani: HBO odustao od serije o Džonu Snežnom

Glumac Kit Harington potvrdio je da spin-of serija o njegovom liku iz Igre prestola više nije u aktivnom razvoju.

Izvor: Index.hr

Fanovi razočarani: HBO odustao od serije o Džonu Snežnom
Profimedia

Podeli:

Harington je ove vesti otkrio u razgovoru za ScreenRant tokom promocije svog novog filma "Blood for Dust". Glumac je rekao da više ne rade na projektu koji je bio u razvojnoj fazi te da se nada da će u budućnosti opet raditi na spin-ofu.

"Zapravo, nikada nisam pričao o seriji jer je bila u razvoju. Nisam hteo da procuri da se razvija i nisam hteo da ljudi počnu sa teorijama, da budu previše uzbuđeni ili da zamrze tu ideju, upravo iz razloga jer možda nikad i ne dođe do razvoja serije. Jer, u fazi razvoja gledaš svaki kut i vidiš isplati li se. Trenutno se ne isplati. Serija trenutno nije u razvoju jer nismo mogli da pronađemo pravu priču za koju smo svi bili dovoljno uzbuđeni. Stoga smo zasad odlučili da prestanemo da radimo na njoj. Možda će doći vreme u budućnosti kada ćemo joj se vratiti, ali trenutno ne. Stoji na polici kao ideja", komentisao je glumac za ScreenRant.

Vesti o spin-off prvi put su objavljene još u 2022. godini, a plan je bio da se istraži šta se dogodilo s Džonom Snovom nakon završetka priče u osmoj sezoni Igre prestola.

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Podeli: