Ponedeljak, 09.03.2015.

10:55

Zbog bezbednosti odložen "Reporter"

TV B92 je u dogovoru sa urednicom redakcije Insajder Brankicom Stanković odlučila da do daljeg odloži emitovanje emisije "Reporter".

Izvor: B92

Zbog bezbednosti odložen "Reporter" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

192 Komentari

Sortiraj po:

ne valja nam poso ljudi moji

pre 9 godina

Moje najdublje uverenje je da su pretnje novinarima nedopustive i sigurna sam da policija nije iz čista mira dodelila obezbedjenje. Bila bih jako srećna da živim u normalnoj državi u kojoj se o pretnjama novinarima može čitati samo u rubrici svet. Ipak, priznajem da me interesuje i po čemu se Brankica izdvaja od ostalih novinara Insajdera, a sada i Reportera, jer nije tajna da su i jednu i drugu emisiju radile čitave ekipe novinara.

Višnjica

pre 9 godina

Reporter se bavi kriminalom koji je više od decenije bez problema puštao svoje korenje, i nije čudo što je ovolika pažnja na emisiju i verovatno ugoržena bezbednost urednice!

Miro Đokić

pre 9 godina

@Demant:Svim novinarima treba omogućiti da bezbedno obavljaju svoju dužnost i da upoznaju javnost sa svim zbivanjima u državi. Naravno novinari moraju da vode računa da u javnost iznose samo istinu , a ne neke pretpostavke ili nešto za šta nemaju prave argumente.

kolibri

pre 9 godina

Brankicu postujem kao novinara jer je u ono vreme Milosevica i posle njega jedina skupila hrabrost da se upusti u nedodirljive tabu teme koje su mogle da je kostaj i zivota.Medjutim sada gledajuci iz druge perspektive,ovo vise nije borba uperena protiv kriminala i onih koji krse zakon,meni licno izgleda kao pokusaj napadanje premijera zarad dizanja rejtinga,koji joj je u evidentnom padu.Neka nastavi da radi kao do sada i neka gleda samo na pravdu a ne na kojoj poziciji gledanosti se nalazi njena emisija.

Rajko

pre 9 godina

Ne moze drzava uticati na svakog pojedinca koji je uputio pretnju Brankici. Bas zbog toga ima obezbedjenje, jer da joj policija uskrati rekli bi da je nezasticena. Policija samo radi svoj posao.

Dunda

pre 9 godina

Treba biti realan i strpljivo čekati trenutak kada će svi koreni kriminala koji je odlično umrežen biti sasečeni! To nije lako i mora se četkati trenutak pobede nad tom "nemani"!

Rajna

pre 9 godina

Ona je novinar heroj za postovanje i veliko divljenje zbog ogromne hrabrosti koju je pokazala rizikujuci svoj zivot napravila emisiju o losoj privatizaciji i raznoraznim mutnim radnjama tajkunske vlade kojima su upropastili zivot i standard svih gradjana Srbije,narocito radnicku klasu su doveli do ivice ponora!

Berko

pre 9 godina

I treba da je stiti policija da nije bilo nje gradjani ne bi znali za kriminalne privatizacije u Srbiji sto su uradili biseri iz vlade Kostunice!

Demant

pre 9 godina

Hvala novinarki Brankici sto je otvorila oci javnosti a i gradjanima Srbije i verujem da ce u bliskoj buducnosti moci da seta slobodno kao i svi opusteno i sa osmehom na licu.

zvrk

pre 9 godina

To je pravna drzava koja hrli ka EU brzinom svetlosti.Ovo je neverovatno i bruka i sramota..Sve se ovde nastalvja po starom,nikakvog pomaka ja nisam video u bilo kakvim promenama..Kad b92 zakuca u osinje gnezdo ,odmah pretnje,odlaganje emisija itd..Stidim se ove drzave.

Sofkica

pre 9 godina

Lepo da se privatizuju ti klubovi i da se na utakmice vrate pravi navijači, a da ova žena može mirno da emituje svoje emisije i da može ulicom da šeta bez pratnje obezbeđenja. Vučić se zalaže za privatizacijuu, a ja to podržavam. Navijam za Zvezdu, ali ovo je bruka.

AV medijski manipulatoru, odlazi

pre 9 godina

Krenite da istražujete kako sns za veeeeeliku lovu oslobađa lopove, krimose...istražite kako je oslobođen Cane, sad se pakuuje da se i Karić oslobodi optužbe...pre toga Maja, pa Knežević, Beko...spisak je dugačak. Sve to se ne radi besplatno, valjda je jasno, pa istražite malo i videćete šta radi ovaj režim. Drugo, nemojte da okolišete, Vučićević, Čović, Vučelić...pa oni su samo piuni, zna se ko stoji iza svega ovoga i NJEGA i NJEGOVOG kuma prozovite, a ne miševe.

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

Pa to vam je borba Vucica protiv korupcije, samo vi je ne razumete, uzme od siromsnih i pohapsi ih a udeli bogatima i nagradi ih, kako ste naseli na glasanju.

Prebiracevic

pre 9 godina

Sve sto do sada nije uradjeno u Srbiji u nazad dvadeset i vise godina, treba odma sad da se resi? Pa sta su radili do sad? Sta je sa dizanjem glasa u demokratska vremen?

LKA

pre 9 godina

Navijac sam Partizana 57 godina, a zbog ove uprave ga se odricem. Mafijasi, politicki vampiri, lopovi su preuzeli Zvezdu i Partizan. Molim UEFU da ta dva kluba ako je ikako moguce izbace u drugu ligu, jer ovo je vec opasnost za Srbiju. Ovi su spremni da izazovu i gradjanski rat samo da bi ostali pored para. Prvi mora da ode Toma Karadzic, jer je to ista bratija komunisticko lopovskog profila.
POČEO SAM DA ČITAM KOMENTAR I ODMAH TI DAO PLUS, SLAŽEM SE ZA SVE REČENO ,STIM ŠTO SAM JA ZVEZDAŠ,ALI NE KAO OVI ŠTO BI I MAJKU DALI ZA KVAZI SPORTISTE.POZDRAV

Lane

pre 9 godina

Kakvi su navijaci a valjaju drogu?Kakva je to uprava sve vlasnici i direktori propalih firmi gde plate kasne po 10meseci????Sve na dobos pa ko vise plati njegovo je,samo da ne bude tri evra za tri kluba kao secerane.........,

lka

pre 9 godina

sad sam ubedjen ,ipak je život kao fudbal,isto je sve ,mafija,lopovi,ulizice,podrepaši,barabe sve na gomili kao i u životu,a država samo zna da pokazuje siklu na obićnim malim ljudima,koji redovno plačaju porez,struju ,stanarinu.J**** ti život-

Milan

pre 9 godina

Mogu da zamislim koliko su ovi likovi u klubovima jaki kad su uspeli da stopiraju serijal koji nije stopiran ni kad je objavljivao ono o Kosovu. Ludilo. Da li smo dosli do srzi problema u vlasti i drzavi?

ljica

pre 9 godina

Sramota za klubove i upravu ,kaljaju nas normalne navijace. Novinari da se zastite a FK da se lepo privatzuju pa da vidim kako ce da muljaju .

supermen

pre 9 godina

Jadno i bedno je drustvo u kom se desavaju ovakve stvari,a da već dve i po decenije nema dobre volje da bilo sta promeni..ili čemu razmišljati o bilo čemu..prst u uvo i pevaj(na pinku na primer)

ciganin stari

pre 9 godina

Rejting B92 je jako visok kada je gledanost emisija ovog tipa u pitanju i jednostavno ne shvatam ovakovo povlacenje pred pretnjama..ipak je drzava ta koja garantuje bezbednost ludima koji se tim poslom bave

Bivsi "Normalan" koji je postao "Nenormalan"

pre 9 godina

(ksenija, 9. mart 2015 17:10)

Upravo tako, "svuda oko nas". A to znaci, oni su velika vecina, tako da oni sada sklanjaju preostale "normalne".
Mada, i ti preostali "normalni" nisu vise normalni po standardima vecine. Sada su vec postali otpad ovakvog drustva.

I.j.kv

pre 9 godina

Premijer je svestan da ako proba da dovede u red stanje u Crvenoj Zvezdi i Partizanu morace da se zameri mnogima,a najvise navijacima koji nisu kriminalci,vec armija kriminalaca od nekoliko hiljada skupljenjih na jednom mestu.To je bez primene sile nemoguce uraditi,a primena sile je uvek dvosmerna i ne zna se ko ce izvuci deblji kraj.Zato se ovaj i svi drugi nagomilani problemi ostavljaju za nekog sledeceg a i taj sledeci nece moci.... Sve sluti na veliku nesrecu....sa zaljenjem mogu da konstatujem.

Komunista

pre 9 godina

Zbog čije bezbednosti? Ako je zabranjen zbog Brankicine bezbednosti, Država je u problemu, a ako je zabranjen zbog bezbednosti ove mafije o kojoj Reporter govori, onda smo svi skupa u VELIKOM problemu kao Nacija i nema nam spasa.

olgičica

pre 9 godina

Situacija podseća na 2003-ću godinu,kad su kojekakve "udbe" u sprezi sa kojekakvim "biznismenima" diktirali politički život Srbije.Vučiću,ne dozvolite im...Srbije radi.

stevkey

pre 9 godina

Neko je napisao da ce drzava na kraju pobediti kriminal...ja se plasim da sami sebe nece pobediti.
Tuga u svakom smislu sa ovom drzavom. Ovde vise nije rec ni o fubalu ni platama, ovde ce samo strah da vlada. TUGA

Radmilo Đurđević

pre 9 godina

Mudra odluka! Daleko jača poruka se šalje na ovaj način. Odustajanje ima veću specifičnu težinu od daljeg emitovanja. Pozdrav, Đura

zarobljena princeza

pre 9 godina

Emisija je sve jasno precizirala.Sticajem nesrećnih okolnosti,znam i istina je da su Sportska društva Crvena Zvezda i Partizan kriminalna udruženja i to još od početka 90-tih kad su mi vrbovali brata.Jedva je izvukao živu glavu,o toj navijačkoj grupi bio je posvećen Insajder.Verujte mi njima ni MUP ništa nemože.Iz takvih udruženja se izlazi jedino s dopuštenjem glavnog.Podrška redakciji Reportera,no ni jedna istina nije vredna života,takav je sistem,ne samo kod nas nego planetarno.Odgledala sam i onu trojku na onoj TV.Emisija je skandalozna.Kakvi opasni ljudi,mnogo veliko zlo je u njima,i to višedecenisko.

peroo

pre 9 godina

U najavnoj špici za "Reporter" moglo se videti da će biti problema! Nekome očigledno ne odgovara najavljena privatizacija klubova!
(Tijana, 09. mart 2015 16:37)


Pa draga moja ako se za privatizaciju pita drzava,a pita se jer su klubovi pod vlasnistvom drzave onda je jasno kome ne odgovara. Sadasnjoj vlasti ocigledno

Grom

pre 9 godina

Klubovi nece biti privatizovani dokle god to odgovara politicarima. Milioni evra se na godisnjem nivou ispumpavaju iz klubova u dzepove politicara.

BEN

pre 9 godina

Premijer ne sme da dira mafijaške klubove, jer to jesu mafijaški klubovi, a drugi, možda još važniji razlog, je što bi izgubio i brojno glasačko telo!
Penzionerima može da uzme 10 posto, pa da igra sa njima šah i opet će glasati za njega!
A zašto bih išao na utakmicu? Da gledam pirotehniku, u čemu nema ni mrvice lepog, ili likove u loži? Da gledam tim za koji navijam, a ne znam ni tri imena, jer se tako brzo smenjuju, a ni ne zaslužuju da ih znam? (A sada mogu da kažem sastav od pre nekoliko decenija) Da gledam navijanje protiv, a retko za? Da li da budem mazohista, pa odem da rizikujem zdravlje, život...?
Fudbal je u ovoj državi odavno mrtav.

Grcanski Despot

pre 9 godina

Kao covek osudjujem svako ugrozavanje bezbednosti bilo kog coveka u ovoj drzavi. Novinari treba da rade svoj posao, da postuju kodeks casti i novinarastva. Drzava mora da se bori protiv kriminala kako u sportu tako i u svakom segmentu drustva. Oni koji pokusavaju da ugroze drzavu i njene gradjane moraju da odgovaraju. Privatizacija klubova je definitivno rasterecenje drzave da ulaze u bure bez dna. Trziste postoji najbolji uspevaju na njemu. Sta je tu sporno. Paraziti moraju da odu.

joca

pre 9 godina

Znači uspeli su sa pritiscima,ovo je poražavajuće za ceo sistem i još jedno ohrabrenje za kriminal,ljudi ko može neka beži na vreme iz ove s... jame.
Šljam ,otpad, beda i jad od države...

Petar

pre 9 godina

Društvo je sazrelo i imate punu podršku javnosti! Nećete valjda čekati da se ta gadna ekipa sama povuče iz kriminala? Oni sigurno nece sazreti, tako da čekanjem ništa ne rešavate.

Olja

pre 9 godina

Jedino rešenje za klubove jeste privatizacija. Ponekad navijači brane uprave klubova, kao da nisu svesni šta su sve uradili, koliki su novac prelili u privatne džepove.

Trcecim korakom ka EU

pre 9 godina

Devedesetih su "dolazili" po mene posto sam podigao glas! Nisam uspeo I izgubio sam bitku. Doveli Su mene I moju porodicu do bankrota. Izbacen sa posla, obelezen da drugi ne mogu da dobijem, bez pomoci od drzave, zasto bi mi pomogla kad me je izbacila na ulicu, pojedinci koji su to radili u njeno ime (neki trunu u Hagu ili po evropskim zatvorima), nikog da pomogne osim najblize familije,... Ali, dobio sam rat! Sve sam prodao I zapalio u prvu zemlju koja me je htela. Sest meseci sam trazio posao! Od tog jednog posla sam decu iskolovao, kucu kupio, automobili, putovanja,... A zasto sam dobio rat? "Njih" jedino pogadja nedostatak kesa! To je tajna! Taj polusvet jedino veruje u novac. Kada im nedostaje oni su izgubljeni. Jeste, saljemo mi nazad onoj familiji koja nas je jedina pomogla, ali iznelo se mnogo vise. I tako se polako zatvara krug. "Oni" nemaju izbor nego u Evropu! Ne ide se njima tamo radi opsteg prosperiteta nego zato sto je doslo do finansijske nepogode. Nema vise para I imaju dva izlaza: Evropa ili inflacija! Sa inflacionim trikom je zavrsio Milosevic isisavsi sve iz slamarica! Znaci, preostaje nam gradjanska neposlusnost. Izbegavajte kupovinu I placanje robe I usluga na koje se placa porez! Prvo mora da se zavrsi sve sto je obecano, putevi, pruge, stanice, Bgd na vodi, krecenje fasada za koje decenijama placamo a ispada da samo bogati arapi mogu da ih oprave, radna mesta, bolnice,... Ne dajte svoj mukom stecen kapital! Oni su finansijski narkomani!

E moj Saša

pre 9 godina

Pa nema adekvatne reakcije države kad ... gle čuda, država je umešana direktno u celu priču. Sve se raspada od pre 3 godine. Danas sam posle 2 godine bio na bazenu banjica, prodali su saunu nekom privatniku, tusevi se otvaraju kljestima itd... raspad

vlajko

pre 9 godina

Spremno je drustvo,cak i zeljno da se vec jednom resi problem blizanaca a i ostalih profesionalnih klubova ali nisu
spremni ovi na vlasti da se odreknu svog dela.

Neko Iz Mase

pre 9 godina

Ako se vlast boji huligana i nema snage i hrabrosti da resi stanje u klubovima, kako novinari koji su dirnuli u osinje gnezdo da se ne plase! Treba zastititi ljude, malo je dobrih novinara ostalo ovde! Svima je jasno da su im zivoti ugrozeni, gledajuci ponasanje Terzica, Covica, i ostalih "sportskih radnika"!
(Joca gomboca, 9. mart 2015 11:23)
Da li se vlast boji huligana ili ih stiti? Pre bih reako da ih stiti. Ovoj ili bilo kojoj drugoj vlasti nije u interesu da se stvari u sportu pogotovo u fudbalu rasciste. Mnogo je novaca u igri da bi se to prepustiol pojedincu. Vlast upumpava novac (poreski obaveznici placaju ili privatna preduzeca postaju "dobrovoljni" sponzori, a ta dobrovoljnost se ogleda u neslanju finansijske inspekcije u slucaju pristanka) u klubove a prodajom igraca zaradjuju svi , rukovodioci klubova, vlast, elitni navijaci i sl.
Zar bi da nije tako licima pod istragom ili licima protiv kojih su podignute optuznice bilo dozvoljeno da budu rukovodioci najpopularnijih sportskih klubova. Naravno da ne bi, a U Srbiji sam premijer (doduse tada vicepremijer) dovodi takve ljude na celo najpopularnijeg kluba u Srbiji. Dovoljan pokazatelj je izjava premijera da zna da klubovi posluju nezakonito, ne placaju poreze, da su u silnim gubicima ne moze da ucini nista. Pre bih reako da nece a ne da ne moze. Ako se mogu zatvarati preduzeca koja su u gubicima i mogu fudbalski klubovi ako se hoce.

Partizanovac

pre 9 godina

Navijac sam Partizana 57 godina, a zbog ove uprave ga se odricem. Mafijasi, politicki vampiri, lopovi su preuzeli Zvezdu i Partizan. Molim UEFU da ta dva kluba ako je ikako moguce izbace u drugu ligu, jer ovo je vec opasnost za Srbiju. Ovi su spremni da izazovu i gradjanski rat samo da bi ostali pored para. Prvi mora da ode Toma Karadzic, jer je to ista bratija komunisticko lopovskog profila.

Pekee

pre 9 godina

Dok god se srpska spirala nasilja vrti ovim intenzitetom i sa ovim akterima, sve što je iole normalno će i dalje propadati a polusvet i ološ će se uz podsmeh poigravati nama.

SLUCAJNOST ?

pre 9 godina

A sasvim slucajno otkazano i sudjenje Covicu u istom danu.Nema Drzave,Covic bije novinare,vredja odlaze saslusanje po ko zna koji put i to ce ostasti tako i dalje ce biti bahat i opasan,a Vi odlazite emisiju umesto da Srbija gleda.

master

pre 9 godina

Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.

Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.

Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.

Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.

Martin Niemöller



Podrška B

stevke

pre 9 godina

(J Slaven, 9. mart 2015 16:22)

Kakva pobeda?!Borba je tek pocela i siguran sam da ce na kraju drzava izaci kao pobednik a da ce sva ta mafija koja je u sportu zavrsiti iza resetaka.

juznjak

pre 9 godina

a aca kaze da se ceka izvestaj o klubovima?!
proslo godinu dana od kad je policija usla u klubove i ?
nista.
takve ce i ostale promene biti u zemlji!

Grunf

pre 9 godina

Naravno da mi je ćžao što je B92 prinudjen da otkaže emisuju.Naravno da ni jedan život nije vredan jedne emisije.Da nama Brankica živi još 100 godina,biće emisija.Uradila si ti mnogo toga za sve nas.Samo ko neće da vidi i shvati neće.Ti su nevaćni.Sada neka se oglasi Premijer i Ministar policije o nultoj toleranciji o tome kako se u Srbiji ne isplati biti kriminalac tkz.navijač.Mi smo to prevzisšli odavno,kriminalne grupe,mafijaške.Srbija je evoliirala i sada ima navijačje grupe.Inače po našoj vlasti ovde nema pritiska na medije,nema cenzure.Sve je u redu.Danas imamo novo udruženje Uprave sportskih klubova i navijačkih grupa koji prete gde stignu nekome ko je analizirao sporstke klubove. Niko od njih nije demantovao navode već je napadao.Istražni organi šta radite.Važnoje za Srbiju ko nosi koji broj gaća,tip gaća,kakav brushalter,veličinu silikona.Danas Playboy i Hustler na svojim naslovnim stranama izgledaju kao pojam umetnosti na pojedine dnevne novine.Još i novinari istog tog smeća prete.Zašto pretiš kolegi.Zato što se bavio svojim poslom?Teška sramota za državu Srbiju i njene gradjane.

PLC

pre 9 godina

Novinari iz B92 se plaše , sa razlogom , da ne dožive sudbinu onih karikaturista iz Pariza. U ovom trenutku su navijači-mafijaši jači od države Srbije !? . Iz tih razloga Vučić nesme da privatizuje Zvezdu i Partizana i ostavlja da taj posao uradi neka buduća vlada i neki jači MUP Srbije ( pošto ovog dr. Nešu Stefanovića mnogi ozbiljno ne doživljavaju kao ministra sile ). A šta reći o navijačima - mafijašima ? Neodoljivo podsećaju na Džihadi Džona i kompaniju iz Islamske države !!!!

4 banane = 4 ocila

pre 9 godina

Ovo drustvo su unistili i popljackali kriminalci u vlasti koji su gradjanima oduzeli posao, slobodu i sva druga prava a dala im zauzvrat da srbuju do mile volje.uz pounu ppodrsku SPC i zavisnih 'intelektualaca'. To je sustina nase bede.

Zlatan

pre 9 godina

Ne mogu da ne napisem komentar. Svesni smo da zivimo u drzavi gde vlada kriminal, nekultura, drskost, lopovluk, nepismenost(kupljene diplome). Javi se svetlost u vidu Brankice i svi prethodno navedeni bahati i besni uzbude se kao osice,kada im dirnes osinjak, uz pomoc poltron ili potplacenih novinara, prosipaju nebuloze, prete. Sto je najgore niko ih iz vlasti ne pita odakle im imovina, nek pokazu koliko su uplacivali poreza, vec uzrujano odgovaraju dranjem ,, Pa kralo se, sta mozemo".

Zora

pre 9 godina

Molim novinare da se sloze i da jedni druge zastite od nasilnickih ponasanja. Nikad gora bezbednost u Srbiji nije bila. Kao obicna gradjanka, imam strah od razbojnika koji se bahato ponasaju. Brankice, budi hrabra i ne boj se. Tvoja mladost i hrabrost govore da nema takvog novinara kao sto si ti. Docice svetliji i bezbedniji dani za sve novinare.

Frodo

pre 9 godina

(vesna, 9. mart 2015 11:32)

Potpisujem svaku reč vašeg komentara. Kratko, jasno i nažalost, potpuno tačno!

Dodao bih samo još da je ovo još jedna bedna kapitualcija ove tužne tzv."države" pred kriminalcima i poslednjim ološem!

Onaj jadnik što se lažno predstavlja kao doktor nauka i ministar policije može da na konferencijama gusla kako je kriminal u opadanju i priča kako niko nije jači od države, i može to da drobi dok ne poplavi on ili mi, ali tužna istina je da je u Srbiji mafija jača od države. Na ovom primeru je još jednom pokazala svoju snagu.

Uostalom, zar ni svemoćni Vučić nije pre neki dan otvoreno priznao da "nema podršku" za privatizaciju klubova? Od koga mu treba podrška? Od mafije na koju se ne usuđuje da udari jer su malo jači i opasniji nego penzioneri kad im otme 10% od ionako bedne penzije?

O@G

pre 9 godina

Brankicin problem nije nastao sada,traje vec godinama.Sobzirom da je pokrenuta istraga i da se klupko pocelo odmotavat,doce se i do tih koji misle da su bogovi.Potez za ukidanjem emisije smatram dobrim,jer bitniji je neciji zivot nego gledanost emisije.I sve to sto je reporter otkrio vec svi znaju,to je javna tajna.

Kokan

pre 9 godina

O zemlji u kojoj i kakvoj zivimo ne bih trosio reci, a verujem da to sto bih napisao verovatno ne bi objavili ali zato urednici "Insajdera", Brankici Stankovic kao i njenim saradnicima zelim da izdrze sve pritiske koji dolaze od ljudi koji su se prepoznali u emisijama "Insajdera".

Maric Aleksandar

pre 9 godina

Nadam se da ce se vlada obracunati sa ovim kriminalcima koji su pustili korenje u savezu i ne mrdaju vec 30 godina!
Niko nije jaci od drzave!

Truman

pre 9 godina

Siguran sam da će se i ovaj problem uskoro u potpunosti rešiti. Aktuelna vlast se od samog početka bori za slobodu medija i govora, a to je definitivno najbitnije za sve nas. Nadam se da će tako nastaviti i u narednom periodu.

@Jelena, 9. mart 2015

pre 9 godina

Dok je jos uvek na snazi policijsko obezbedjenje dodeljeno Brankici , znaci da postoje realne , dal direttne ili kakve god , pretnje .. sluzbe bezbednosti su tu da se bave takvim problemima

dado90

pre 9 godina

Nazalost rukovodstva sportskih klubova svesno prave otpor kako bi stopirali reforme u sportu koje podrazumevaju privatizaciju dva najveca nasa sportska kluba.Sve dok u upravama klubova budu sedeli politicari i tajkuni mi ne mozemo racunati da ce se finansijsko stanje tih klubova znacajnije popraviti a samim tim i obezbediti nesmetan rad novinarima.

Kazanova

pre 9 godina

Ovaj problem traje vec 2-3 decenije.. Nadam se da ce uspeti ova vlast da ga resi, ali nije lako, organizovana je to ekipa koja se uvukla davno u sport i drma savezom..
Nadam se da ce se klupko odmotati uskoro.

istina

pre 9 godina

Brankice i ostali . Oprostite mi sto Vam na samom pocetku svega ovova nisam verovao . Hvala Vam sto ste mi pokazali i dokazali da sam gresio u rasudjuivanju iako su drugi kojih je bilo vise davali informacije protiv Vas ( mislim na druge medije) . Puna podrska nadam se da cete brzo nastaviti tamo gde ste stali za dobrobit Srbije.

biljana

pre 9 godina

"Navijaci", vi koji pretite Brankici, ili bilo kome, morate imati u vidu da i vama odgovara jedino uredjeno drustvo i da ste zloupotrebljeni za necije prljave interese! Necete se obogatiti, a i vi ste sve stariji i jos malo ce vas zameniti mladjim i ludjim "navijacima". Bacice vas ko staru, iskoriscenu , prljavu krpu... Grupa mocnika uzivace u bogacenju koje ste im vi omogucili, a vama mrvice... Zato, podrzite uvodjenje reda u fudbal, u drustvo u svim segmentima. Uradite to za sebe i svoje najblize. Izabrali ste pogresan nacin i u starosti cete se gorko kajati i stideti!

Dex

pre 9 godina

Nama u Srbiji trebaju takvi ljudi koji ce ispitati sve prosle afere. Bilo bi lepo da se oformi jos jedna takva ekipa i da se i njoj dodeli policijska zastita.

lolga

pre 9 godina

Mnogi novinari su platili glavom dirnuvši u "osinje gnezdo".Ova situacija nas vraća u neka prošla mračna vremena i vlada ne sme ustuknuti.

simsonovi 5

pre 9 godina

Uzasno je da u 21 veku jedna novinarka sa ozbiljnim stazom i rejtingom iza sebe ne moze da izadje na ulicu zbog gomile nekih huligana i mediokriteta, stvarno treba tome da se stane na put.

Istina,cinjenice,ugovori,statuti!

pre 9 godina

@
(ana, 09. mart 2015 15:18) Sreco moja,taj Vesic koji sve zna je i najodgovorniji za haos u fudbalu i kosarci,a bogami i drzavi! Taj Vesic je ugasio KK CZ sa dugom od 16 mil,FK CZ je licno on doveo na ivicu ambisa sa 54 mil duga! Taj Vesic i onaj Covic su najveci problem ove drzave,a ti se mala raspitaj zasto tvoj voljeni premijer cuti i nigde ih ne pominje! Najblizi saradnici se ne hapse sreco moja!

varufakis

pre 9 godina

Ima jednostavan način da primoramo drzavu da resi problem fudbalske mafije: novinari ce od sada na svakoj konferenciji za štampu, intervjuu i sl. na kraju postaviti sledece pitanje ministru, politicaru ili premijeru: "Da li ste pitali vodje navijaca/klubova hoce li vam dozvojiti...( prodaju preduzeca, izgradnju Bg na vodi, rebalans budzeta,...?" Ako drzava nije jaca od mafije, onda mora i da je sluša!

Srbija bree

pre 9 godina

Evo nesto za nase najblaze receno amaterske politicare i drzavne institucije koje stite i saradjuju sa nasim propalim mafijaskim fudbalskim klubivima i samim tim ugrozavaju, ruse ustavni poredak drzave.

NACELA USTAVA REPUBLIKE SRBIJE

Republika Srbija je drzava srpskog naroda i svih gradjana koji u njoj zive, zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi, nacelima gradjanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama, evropskim principima i vrednostima.

pogba

pre 9 godina

Privatizacija klubova resava mnoge probleme pa cak i ove vezane sa novinarstvom.Svi nas lazu iz sportskih klubova da su za privatizaciju a upravo su oni najveci otporasi eventualnoj privatizaciji i reformama koje se ticu sporta.Zasto je to tako, nije tesko pitanje.Velike pare su u pitanju i doklen god u upravama budu sedeli politicari,tajkuni,huligani a najmanje ljudi kojima je na prvom mestu klub, mi bolju situaciju u sportskim klubovima ne mozemo imati.

ana

pre 9 godina

Poruka za Premijera AV da se prvo obračuna sa fudbalskom mafijom, pa onda da priča o eliti.Tu je Vesic, koji sve zna ,tu je Vucicevic da ga medijski podrzi.Da se oglasi povodom pretnji Brankici i novinarima Insajdera, da konačno bude Premijer SVIH NAS!

Zdrav razum

pre 9 godina

@Katarina. Kazete sve poznate price, sta nam trebaju emisije kao Insajder... E pa kad citam takav komentar i logiku iza njega, jasno mi je zast smo tu gde jesmo. Vi uopste ne razumete sta je novinarski posao. Vi biste da udarmo brigu na veselje i da cekamo da oni kji su na vlasti i u sprezi sa klubovima i kriminalnim grupama sami sebe izvedu i osude pred licem javnosti!? Volela bih da je u pitanju naivnost a ne glupost.

Dragan Lo

pre 9 godina

Sam premijer Vučić je napao novinare Reportera. On se javno zapitao zašto se novinari bave Zvezdom i Partizanom, a ne blokadom računa DS-a. Ovim je jasno dao podršku fudbalskoj mafiji. O kakvoj zaštiti novinara se može razmišljati kad samom "vođi" ne odgovara tema kojom se bave i On svoj stav javno iznosi.

mirizabl

pre 9 godina

Ovo je neodrživa situacija!Nećemo valjda dozvoliti povratak na staro,kad su nam premijera i vladu postavljali kriminalci!Pramijer do sad nije ustuknuo...sad nikako ne sme da ustukne,situacija je mnogo dramatičnija nego što izgleda!

Зоћа

pre 9 godina

У нашем друштву им много пречих ствари и исувише проблема да би се бавили Бранкицом и њеним емисијама.

Gradjanin

pre 9 godina

Svim mislecim ljudima koji prate B92 je sve jasno i niko ne moze da vas osudjuje sto ste primorani da ovo uradite. Ako mozete bar nastavite da prikupljate materijal kao svedocanstvo koje ce se pojaviti u neka bolja vremena....

Dex

pre 9 godina

Uopste ne sumnjam da ce se sve isterati na cistac. Postoji samo perio kada takticki moras stati u zaklon, ali vreme napada ce doci. Podrzavam da sve mora biti transparentno, a sloboda medijima zagarantovana. Ova vlast ce uspeti da jedno po jedno sve dovede u red, a mi cemo biti jedna od uredjenijih drzava Evrope.

ova zena

pre 9 godina

Ova zena godinama ima veliki problem sa bezbednoscu i u najmanju ruku je ovo najpamtniji potez koji se mogao uraditi na b92, ona je sada i majka i podrzavam povlacenje emisije na odredjen period, ako je ovako odluci menadzment to je najrealnija odluka.

mike

pre 9 godina

Eto, pa idite na stadione i ostavite svoje rsd za takve da mogu jos bolje da prete... Strasno! A jos strasnije da Drzava nema nacina da se sa ovim izbori. Los signal za one koji treba da ulazu i grade u ovoj Drzavi!

Nekad dete navijac

pre 9 godina

Moj klinac ce videti ove domace stadione samo ako vidi sliku u novinama ili iz kola.
Mada cu se truditi da ne prolazim tuda ako bas ne moram.
Poslednju kartu sam platio one sezone kada je Sajber oduzimao bodove i titule. Tada sam imao 17 godina.
Klinci, na plivanje, vaterpolo, atletiku, odbojku...!

tamaras

pre 9 godina

Da se ne bi vratili u doba Miloševića,situacija se mora razrešiti.Ne smemo da verujemo da će premijer ustuknuti pred pvim izazovom...ne liči na njega.

Alisa 973

pre 9 godina

Mislim da se ovaj put diže nepotrebna medijska prašina. Emisija nije bila ništa posebno, ništa novo nije ponudila. Danas i mala deca u Srbiji znaju kakva je situacija u sportskim klubovima, a znamo da ljudi koji istupaju u javnosti u ime klubova nisu toliko opasni. Najopasniji su oni za koje ne znamo ko su i šta rade, oni vuku sve konce ali ih niko nikad nije spomenuo. Svaka čast Brankici, ali nije ušla u osinjak, samo se bacila kamenom na njega.

kATARINA

pre 9 godina

A šta će uopšte jednoj televiziji zabavnog karaktera, koja ima sve bolju programsku šemu, ovakav program???
Obaška što ti novinari ništa novo nisu otkrili, pa da se mi kao nešto iznenadimo, nego sve opšte poznate priče. Pa ne mogu bre novinari da rade posao umesto državnih institucija, a naša institucija nad institucijama sam Vučić je rekao da on ne može da se izbori s klubovima. Jeste, to je sve mafija, jeste to su sve lopovi, jeste ima malverzacija, jeste oni troše naše novce, ali ljudi bre, sve to već znamo! Šta su oni nama to kao novo rekli, pa se sad diže ne znam kakva dreka??!!!
Mante se bre ćorava posla i dajte nam neke normalne priče, neke fine emisije koje nisu šund, a ljudi vole da gledaju i obavezno kvizove, kao kviz "ZLATNI KRUG". ODLIČNA EMISIJA!
Veeeeliki pozdrav za Borisa Milivojevića!

Mihajlo

pre 9 godina

Koje igre i igrice, pa to je neverovatno, ne znam zasto obmanjujete javnost, kada hocete svesno jos vise da dignete rejting emisiji. 90-tih se nicega niste plasili, a sad navodono strah.

Kokan

pre 9 godina

Samo MUP ima pravo da obezbeđuje i procenjuje potrebnu zastitu za Brankicu Stanković prema tome od njih zavisi da li ce proceniti, da li je ona bezbednossno ugrožena i da li postoje objektivni razlozi za pružanje takve vrste zaštite.Znaci nije to stvar procene pojedinca ili esnafa, vec procena MUP-a.

Aleksandar Bugarski

pre 9 godina

Jedan i jedan su dva. Ili možda nisu.
Koliko se sećam Brankica Stanković je i dobila obezbeđenje posle emisija o "nepravilnostima" vezanim ya fudbal. Koliko još zemalja ima da je ubijen visoki fudbalski funkcioner. Ne znam da li razrešeno to ubistvo. Opet emisija o "nepravilnostima" vezanim za fudbal i opet neke restrikcije. Fudbalski ili sportski funkcioneri skaču da se brane od "napada". Naš premijer se hvata u koštac sa svima, od domaćih tajkuna, kriminalaca do različitih institucija međunarodne zajednice, a za privatizaciju sportskih društava nema snage. Boji se da Srbija nema snage za to. Ovde nešto jako ne valja.

ZOKI

pre 9 godina

Pa valjda se zna od koga preti opasnost?? Ko to ugrozava bezbednost novinara. Mi obicni ljudi po ovome shvatamo da su to mocnici Zvezde i Partizan a ako nije tako molimo vas da objasnite. A ako je tako onda sta da kazemo mi obici ljudi kad nam se ukrste putevi sa mnogo opasnijim likovima. Kako stvari izgledaju postali smo gori od Afrike

podrska

pre 9 godina

Podrzavam odlaganje, bolje je odloziti nego rizikovati zivot. Dokazano je da ko god zeli nesto bolje ovoj drzavi i krene da raskrinkava ovu mafiju, nazalost bude ubijen.

aca

pre 9 godina

Auuu, sta reci, niste ni trebali zapocinjati ovakvu temu ako niste sposobni da je "iznesete" !!! Meni ovakav stav budi ista osecanja besa kao i kada sam gledao prvu emisiju ! Ovo je bruka, znaci, ovi su jaci od zakona, policije, vojske, jednom reciju DRZAVE !!! Jadna li nam je ovakva drzava, kukala joj majka !!!

nonprotected

pre 9 godina

razlozi otkazivanja emisije mogu biti svakojaki i ne bih ulazio u to. Ipak, kakogod, uzasno je , pogotovo za ljude koji se bave istrazivackim novinarstvom, saznanje da je obavljanjem svog posla dovedena u pitanje sigurnost sopstvenog zivota. Drzava nikom normalnom i postenom ne garantuje sigurnost. S druge strane kompletna kriminogena sredina biva miljenikom iste (valjda zbog isprepletenosti inetresa). I pored toga plase se REČI.To ne daje nikakvu nadu ali leci dusu.

neko

pre 9 godina

AV izjavio da ne može da resi problem u klubovima,strašno koliko su slabi, a kako će onda da rešavaju druge veće probleme, jad i Beda muka mi je od svega,nadam se da će sami sebe kazniti na izborima,

Milan

pre 9 godina

pravilna odluka.Ne zbog bezbednosti nego zbog kvaliteta emisije.Ni blizu prethodnim emisijama.Plitko,pretenciozno i na bazi rekla kazala.Yo cekivao sam bolju emisiju a ne samo optuzbe i generalne napade.

1999

pre 9 godina

Skandalozno! Tuzno je sto se u drzavi koja slovi za lidera u regionu dogadjaju ovakve stvari. Premijer i ministar policije treba da snose odgovornost jer je ljudima koji samo rade svoj posao zivot ugrozen.

Joca gomboca

pre 9 godina

Ako se vlast boji huligana i nema snage i hrabrosti da resi stanje u klubovima, kako novinari koji su dirnuli u osinje gnezdo da se ne plase! Treba zastititi ljude, malo je dobrih novinara ostalo ovde! Svima je jasno da su im zivoti ugrozeni, gledajuci ponasanje Terzica, Covica, i ostalih "sportskih radnika"!

др

pre 9 godina

Слаба гледаност, криминално понашање Бранкице приликом интервјуа са новинаром Бете...на ово додати очајну екипу новинара која је задужена за ову емисију на челу са Сенком Влатковић и ето вам разлог зашто се прво Бранкица одриче полицијског обезбеђења ( користила га кад је нико ни спомињао није задњих месеци до годину дана ) и сад јој је једино остало да прода своју нову емисију тако што се користи оваквим маркетиншким триковима, као што је и наводни прекид емисије због угрожености...то је јасно. Иначе теме којима се бави ива екипа су крање озбиљне и неопходно је да се много озбиљнији новинари и екипе, потпуно неутралне од страна у медијском свету, а то су оне које плаћају, било странци и стране обавештајне службе било то домаћи и домаће обавештајне службе. Е то јесте тако. Ко каже другачије појма нема или намерно хоће да скрене светло са мрака у ком живимо.

zoran

pre 9 godina

Lichno mislim da preterujete i pokushavate sebi dici rejting, a i izazivati jedno psiholoshko stanje u narodu koje nije bas pozitivno.
Niti je vasha emisija "Reporter" neshto novo otkrila, niti je bila posbeno gledana. Vec i mala deca znaju da u fudbalu, generalno, ne samo nashem, ima mnogo radnji koje su sive. Tako da ste vi "otkrili" toplu vodu. Takodje, emisija je napravljena amaterski da je skoro negledljiva. Chak i mi, ne pripadnici bilo koje partije, ljudi koji ne zive u Srbiji, jasno vidimo da ste je usmerili protiv premijera. Na taj nachin ste sebi pucali u nogu.
Posmatrao sam i komentare koje ste pushtali. Jasno je da vas medij podleze strahovitoj cenzuri. Praktichno najjacha cenzura je na B92. One komentare kao da je pisala jedna osoba. Ispade da u celoj Srbiji nije bilo jednog kritichkog osvrta na vashu emisiju i vash rad. Da li je to moguce..?? Pa, jasno da nije. Sve ovo vam govori da na ovaj nachin gubite publiku, a ne suprotno.
Kako je moguce da ja u engleskim medijima objavim kriticki osvrt na NATO alijansu, na politiku EU, ekonomsko stanje u U.K, ljudi to objave; dok na vasem sajtu bilo koja kritika pomenutih organizacija se brishe..? Ovo vam dobronamerno pishem. Na nachin kako radite, do sada, vi ste na dobrom putu da postanete jedan "Kurir" ili "Sun" u Engleskoj..mediji sa kojim se svi sprdaju.

Svako dobro.

tbm

pre 9 godina

Mislim da je ovo klasično preuveličavanje radi popularnosti, jer se emisija nije pokazala dobro.
Da se razumemo, mislim da ste sve u pravu, međutim, emisija je jako lošeg kvaliteta. Svodi se na reč autora, bez ikakvih konkretnih dokaza, poput onih u Insajderu. Koliko god da ste u pravu ( a siguran sam da jeste ) morate to kvalitetnije odraditi. Ponašanje novinara tokom snimanja ove emisije je sramno, nekulturno i bahato. Pa i čovek koji je 100% pošten, ne bi sarađivao sa Vama na takav način. Pozdrav i želim Vam da malo kvalitetnije nastavite sa radom!

daniele

pre 9 godina

A sto ne zamolite G-dina Premijera da vam garantuje bezbednost? On je ionako, izmedju ostalih(platformi), na toj platformi dosao na vlast. Ili neka vas zastiti ili neka da ostavku.

Veritas

pre 9 godina

"Isto tako shvatili smo da društvo u kojem živimo nažalost još nije sazrelo da na pravi način prihvati otvaranje brojnih tema kojima se ova redakcija godinama bavi."

Posle svih ovih godina to je vaše objašnjenje???

Hleba i igara....

malisa

pre 9 godina

Dno smo dna! Ako je ovo istina onda verujem da su pretnje ozbiljne, jer u suprotnom sumnjam da bi Brankica pravila bilo kakav kompromis. Želim vam sve najbolje i brz povratak na male ekrane, jer vi ste jedan od poslednjih bastiona odbrane istraživačkog novinarstva!

Loši ljudi

pre 9 godina

... u tako lepoj zemlji.

Ja nisam uspeo da odem u inostranstvo, ali svim silama ću se truditi da svojoj deci obezbedim to "zadovoljstvo". Davno sam se uverio (1991.g) da ovde nikad bolje biti neće. Svakim danom to se samo potvrđuje.

carinium72

pre 9 godina

..šteta..izgleda da niko nikada neće raskrinkati tu mafiju..dozvoliće im da dalje lažu i varaju državu..iskreno sam razočaran kao navijač Zvezda što moj klub nastavljaju da urušavaju kriminalci, političari, raznorazni sportski, pod navodnicima, dušebrižnici.. zvezdo, nestajes. a boli me to..

jovan

pre 9 godina

Naravno, uprkos ogromnom interesovanju, ne treba biti sebican i reci : Ovo niste trebali da nam uradite. Pokusacu da poverujem da su razlozi bezbednosti daleko preci. Medjutim imam utisak (nedelje), da je ovo obavestenje prilicno sturo i nedovoljno. Dajte, ako je ikako moguce da neko od zvanicnika javno kaze nesto podrobnije na vasoj TV.najposle,dajte nam mogucnost da cujemo Brankicu tim povodom. Hvala.

Srki

pre 9 godina

Definitivno nismo sazreli, kao drustvo, da se suocimo sa svim istinama koje se, nazalost, desavaju oko nas. Ne samo vezano za ovu temu, vec i za teme kao sto su Kosovo, Kolubara, ubistvo novinara i sve vece pljacke, koje su politicari napravili pod izgovorom Kosovo je Srbija i izdaja. Obican narod trenutno nema snage da se bori za sebe i to je, cini mi se, razlog, sto sve moze da prodje, a da nema velikog pritiska javnosti. Ja navijam za Zvezdu i stvarno volim taj klub, ali ne i Covica, Terzica, Boricica. Ti ljudi bi morali da odgovaraju za ono sto rade, a trenutno ih drzava pusta da rade sta hoce, sto je neprihvatljivo!

vesna

pre 9 godina

bravo! za ovo mafijaško leglo koje nazivamo srbijom ne vredi dati život. dovoljno dugo ste vi bili perači savesti nas ostalih koji nemamo herca da progovorimo ili bar da vas, u stotinama hiljada, negde na nekom protestu, javno podržimo. mi u tišini i pokornosti živimo svoje male, jadne živote. nema razloga da vi, zbog naše savesti, žrtvujete svoje.

moje iskreno poštovanje za sve što ste uradili! a što niko drugi nije hteo. niti smeo.

Haiyan

pre 9 godina

Odlaganje je jasan pokazatelj da je drzava nemocna da se obracuna sa grupom nekolicine "Covica" i njemu slicnih. Da su takvi iznad drzave i njenih zakona. Sramota za Ministra unutrasnjih poslova,premijera Vucica i sve institucije koje predstavljaju. Po ko zna koji put,pokazali ste da su interesi nekolicine vazniji od istine i pravde u ovoj zemlji,kao i da su vazniji od sudbine dva nasa najveca kluba,Crvene Zvezde i Partizana. O nasilju nad novinarima koje nemate nameru da sprecite da i ne govorim. Ovo je poraz pravne drzave i ista nocna mora koju iznova dozivljavamo.

Boki

pre 9 godina

Duboko sam razocaran. Imam utisak kao da ste podlegli pritisku i priznali poraz? Jednostavno, ovo je nesto sto vas je izdvajalo od ostalih medija i narodu ulivalo nadu kako bi nesto moglo da se promeni. Iskreno se nadam da gresim...

j@

pre 9 godina

Ne verujem da nije sazrelo . Problem je u tome što ovi kriminalci u sportu očigledno imaju političku podršku . Nedajte se , treba da dignete "halabuku". Drugčije se stvari neće rešiti. Časni radni ljudi ove države vam daju podršku , sigurno. I da mi nastupamo tako agresivno videli bi ste da smo brojčano neuporedivo jači.
Pozdrav.

Ђока

pre 9 godina

Фудбал и у сред среде удба - Бранкице, маните се боље ћоравог посла, ако вам је живот мио.

carinium72

pre 9 godina

..šteta..izgleda da niko nikada neće raskrinkati tu mafiju..dozvoliće im da dalje lažu i varaju državu..iskreno sam razočaran kao navijač Zvezda što moj klub nastavljaju da urušavaju kriminalci, političari, raznorazni sportski, pod navodnicima, dušebrižnici.. zvezdo, nestajes. a boli me to..

vesna

pre 9 godina

bravo! za ovo mafijaško leglo koje nazivamo srbijom ne vredi dati život. dovoljno dugo ste vi bili perači savesti nas ostalih koji nemamo herca da progovorimo ili bar da vas, u stotinama hiljada, negde na nekom protestu, javno podržimo. mi u tišini i pokornosti živimo svoje male, jadne živote. nema razloga da vi, zbog naše savesti, žrtvujete svoje.

moje iskreno poštovanje za sve što ste uradili! a što niko drugi nije hteo. niti smeo.

Haiyan

pre 9 godina

Odlaganje je jasan pokazatelj da je drzava nemocna da se obracuna sa grupom nekolicine "Covica" i njemu slicnih. Da su takvi iznad drzave i njenih zakona. Sramota za Ministra unutrasnjih poslova,premijera Vucica i sve institucije koje predstavljaju. Po ko zna koji put,pokazali ste da su interesi nekolicine vazniji od istine i pravde u ovoj zemlji,kao i da su vazniji od sudbine dva nasa najveca kluba,Crvene Zvezde i Partizana. O nasilju nad novinarima koje nemate nameru da sprecite da i ne govorim. Ovo je poraz pravne drzave i ista nocna mora koju iznova dozivljavamo.

Partizanovac

pre 9 godina

Navijac sam Partizana 57 godina, a zbog ove uprave ga se odricem. Mafijasi, politicki vampiri, lopovi su preuzeli Zvezdu i Partizan. Molim UEFU da ta dva kluba ako je ikako moguce izbace u drugu ligu, jer ovo je vec opasnost za Srbiju. Ovi su spremni da izazovu i gradjanski rat samo da bi ostali pored para. Prvi mora da ode Toma Karadzic, jer je to ista bratija komunisticko lopovskog profila.

daniele

pre 9 godina

A sto ne zamolite G-dina Premijera da vam garantuje bezbednost? On je ionako, izmedju ostalih(platformi), na toj platformi dosao na vlast. Ili neka vas zastiti ili neka da ostavku.

Joca gomboca

pre 9 godina

Ako se vlast boji huligana i nema snage i hrabrosti da resi stanje u klubovima, kako novinari koji su dirnuli u osinje gnezdo da se ne plase! Treba zastititi ljude, malo je dobrih novinara ostalo ovde! Svima je jasno da su im zivoti ugrozeni, gledajuci ponasanje Terzica, Covica, i ostalih "sportskih radnika"!

malisa

pre 9 godina

Dno smo dna! Ako je ovo istina onda verujem da su pretnje ozbiljne, jer u suprotnom sumnjam da bi Brankica pravila bilo kakav kompromis. Želim vam sve najbolje i brz povratak na male ekrane, jer vi ste jedan od poslednjih bastiona odbrane istraživačkog novinarstva!

Srki

pre 9 godina

Definitivno nismo sazreli, kao drustvo, da se suocimo sa svim istinama koje se, nazalost, desavaju oko nas. Ne samo vezano za ovu temu, vec i za teme kao sto su Kosovo, Kolubara, ubistvo novinara i sve vece pljacke, koje su politicari napravili pod izgovorom Kosovo je Srbija i izdaja. Obican narod trenutno nema snage da se bori za sebe i to je, cini mi se, razlog, sto sve moze da prodje, a da nema velikog pritiska javnosti. Ja navijam za Zvezdu i stvarno volim taj klub, ali ne i Covica, Terzica, Boricica. Ti ljudi bi morali da odgovaraju za ono sto rade, a trenutno ih drzava pusta da rade sta hoce, sto je neprihvatljivo!

kATARINA

pre 9 godina

A šta će uopšte jednoj televiziji zabavnog karaktera, koja ima sve bolju programsku šemu, ovakav program???
Obaška što ti novinari ništa novo nisu otkrili, pa da se mi kao nešto iznenadimo, nego sve opšte poznate priče. Pa ne mogu bre novinari da rade posao umesto državnih institucija, a naša institucija nad institucijama sam Vučić je rekao da on ne može da se izbori s klubovima. Jeste, to je sve mafija, jeste to su sve lopovi, jeste ima malverzacija, jeste oni troše naše novce, ali ljudi bre, sve to već znamo! Šta su oni nama to kao novo rekli, pa se sad diže ne znam kakva dreka??!!!
Mante se bre ćorava posla i dajte nam neke normalne priče, neke fine emisije koje nisu šund, a ljudi vole da gledaju i obavezno kvizove, kao kviz "ZLATNI KRUG". ODLIČNA EMISIJA!
Veeeeliki pozdrav za Borisa Milivojevića!

master

pre 9 godina

Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.

Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.

Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.

Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.

Martin Niemöller



Podrška B

Frodo

pre 9 godina

(vesna, 9. mart 2015 11:32)

Potpisujem svaku reč vašeg komentara. Kratko, jasno i nažalost, potpuno tačno!

Dodao bih samo još da je ovo još jedna bedna kapitualcija ove tužne tzv."države" pred kriminalcima i poslednjim ološem!

Onaj jadnik što se lažno predstavlja kao doktor nauka i ministar policije može da na konferencijama gusla kako je kriminal u opadanju i priča kako niko nije jači od države, i može to da drobi dok ne poplavi on ili mi, ali tužna istina je da je u Srbiji mafija jača od države. Na ovom primeru je još jednom pokazala svoju snagu.

Uostalom, zar ni svemoćni Vučić nije pre neki dan otvoreno priznao da "nema podršku" za privatizaciju klubova? Od koga mu treba podrška? Od mafije na koju se ne usuđuje da udari jer su malo jači i opasniji nego penzioneri kad im otme 10% od ionako bedne penzije?

SLUCAJNOST ?

pre 9 godina

A sasvim slucajno otkazano i sudjenje Covicu u istom danu.Nema Drzave,Covic bije novinare,vredja odlaze saslusanje po ko zna koji put i to ce ostasti tako i dalje ce biti bahat i opasan,a Vi odlazite emisiju umesto da Srbija gleda.

1999

pre 9 godina

Skandalozno! Tuzno je sto se u drzavi koja slovi za lidera u regionu dogadjaju ovakve stvari. Premijer i ministar policije treba da snose odgovornost jer je ljudima koji samo rade svoj posao zivot ugrozen.

jovan

pre 9 godina

Naravno, uprkos ogromnom interesovanju, ne treba biti sebican i reci : Ovo niste trebali da nam uradite. Pokusacu da poverujem da su razlozi bezbednosti daleko preci. Medjutim imam utisak (nedelje), da je ovo obavestenje prilicno sturo i nedovoljno. Dajte, ako je ikako moguce da neko od zvanicnika javno kaze nesto podrobnije na vasoj TV.najposle,dajte nam mogucnost da cujemo Brankicu tim povodom. Hvala.

Mihajlo

pre 9 godina

Koje igre i igrice, pa to je neverovatno, ne znam zasto obmanjujete javnost, kada hocete svesno jos vise da dignete rejting emisiji. 90-tih se nicega niste plasili, a sad navodono strah.

tbm

pre 9 godina

Mislim da je ovo klasično preuveličavanje radi popularnosti, jer se emisija nije pokazala dobro.
Da se razumemo, mislim da ste sve u pravu, međutim, emisija je jako lošeg kvaliteta. Svodi se na reč autora, bez ikakvih konkretnih dokaza, poput onih u Insajderu. Koliko god da ste u pravu ( a siguran sam da jeste ) morate to kvalitetnije odraditi. Ponašanje novinara tokom snimanja ove emisije je sramno, nekulturno i bahato. Pa i čovek koji je 100% pošten, ne bi sarađivao sa Vama na takav način. Pozdrav i želim Vam da malo kvalitetnije nastavite sa radom!

Aleksandar Bugarski

pre 9 godina

Jedan i jedan su dva. Ili možda nisu.
Koliko se sećam Brankica Stanković je i dobila obezbeđenje posle emisija o "nepravilnostima" vezanim ya fudbal. Koliko još zemalja ima da je ubijen visoki fudbalski funkcioner. Ne znam da li razrešeno to ubistvo. Opet emisija o "nepravilnostima" vezanim za fudbal i opet neke restrikcije. Fudbalski ili sportski funkcioneri skaču da se brane od "napada". Naš premijer se hvata u koštac sa svima, od domaćih tajkuna, kriminalaca do različitih institucija međunarodne zajednice, a za privatizaciju sportskih društava nema snage. Boji se da Srbija nema snage za to. Ovde nešto jako ne valja.

Loši ljudi

pre 9 godina

... u tako lepoj zemlji.

Ja nisam uspeo da odem u inostranstvo, ali svim silama ću se truditi da svojoj deci obezbedim to "zadovoljstvo". Davno sam se uverio (1991.g) da ovde nikad bolje biti neće. Svakim danom to se samo potvrđuje.

tamaras

pre 9 godina

Da se ne bi vratili u doba Miloševića,situacija se mora razrešiti.Ne smemo da verujemo da će premijer ustuknuti pred pvim izazovom...ne liči na njega.

PLC

pre 9 godina

Novinari iz B92 se plaše , sa razlogom , da ne dožive sudbinu onih karikaturista iz Pariza. U ovom trenutku su navijači-mafijaši jači od države Srbije !? . Iz tih razloga Vučić nesme da privatizuje Zvezdu i Partizana i ostavlja da taj posao uradi neka buduća vlada i neki jači MUP Srbije ( pošto ovog dr. Nešu Stefanovića mnogi ozbiljno ne doživljavaju kao ministra sile ). A šta reći o navijačima - mafijašima ? Neodoljivo podsećaju na Džihadi Džona i kompaniju iz Islamske države !!!!

@Jelena, 9. mart 2015

pre 9 godina

Dok je jos uvek na snazi policijsko obezbedjenje dodeljeno Brankici , znaci da postoje realne , dal direttne ili kakve god , pretnje .. sluzbe bezbednosti su tu da se bave takvim problemima

juznjak

pre 9 godina

a aca kaze da se ceka izvestaj o klubovima?!
proslo godinu dana od kad je policija usla u klubove i ?
nista.
takve ce i ostale promene biti u zemlji!

Veritas

pre 9 godina

"Isto tako shvatili smo da društvo u kojem živimo nažalost još nije sazrelo da na pravi način prihvati otvaranje brojnih tema kojima se ova redakcija godinama bavi."

Posle svih ovih godina to je vaše objašnjenje???

Hleba i igara....

Dragan Lo

pre 9 godina

Sam premijer Vučić je napao novinare Reportera. On se javno zapitao zašto se novinari bave Zvezdom i Partizanom, a ne blokadom računa DS-a. Ovim je jasno dao podršku fudbalskoj mafiji. O kakvoj zaštiti novinara se može razmišljati kad samom "vođi" ne odgovara tema kojom se bave i On svoj stav javno iznosi.

ZOKI

pre 9 godina

Pa valjda se zna od koga preti opasnost?? Ko to ugrozava bezbednost novinara. Mi obicni ljudi po ovome shvatamo da su to mocnici Zvezde i Partizan a ako nije tako molimo vas da objasnite. A ako je tako onda sta da kazemo mi obici ljudi kad nam se ukrste putevi sa mnogo opasnijim likovima. Kako stvari izgledaju postali smo gori od Afrike

Kazanova

pre 9 godina

Ovaj problem traje vec 2-3 decenije.. Nadam se da ce uspeti ova vlast da ga resi, ali nije lako, organizovana je to ekipa koja se uvukla davno u sport i drma savezom..
Nadam se da ce se klupko odmotati uskoro.

zoran

pre 9 godina

Lichno mislim da preterujete i pokushavate sebi dici rejting, a i izazivati jedno psiholoshko stanje u narodu koje nije bas pozitivno.
Niti je vasha emisija "Reporter" neshto novo otkrila, niti je bila posbeno gledana. Vec i mala deca znaju da u fudbalu, generalno, ne samo nashem, ima mnogo radnji koje su sive. Tako da ste vi "otkrili" toplu vodu. Takodje, emisija je napravljena amaterski da je skoro negledljiva. Chak i mi, ne pripadnici bilo koje partije, ljudi koji ne zive u Srbiji, jasno vidimo da ste je usmerili protiv premijera. Na taj nachin ste sebi pucali u nogu.
Posmatrao sam i komentare koje ste pushtali. Jasno je da vas medij podleze strahovitoj cenzuri. Praktichno najjacha cenzura je na B92. One komentare kao da je pisala jedna osoba. Ispade da u celoj Srbiji nije bilo jednog kritichkog osvrta na vashu emisiju i vash rad. Da li je to moguce..?? Pa, jasno da nije. Sve ovo vam govori da na ovaj nachin gubite publiku, a ne suprotno.
Kako je moguce da ja u engleskim medijima objavim kriticki osvrt na NATO alijansu, na politiku EU, ekonomsko stanje u U.K, ljudi to objave; dok na vasem sajtu bilo koja kritika pomenutih organizacija se brishe..? Ovo vam dobronamerno pishem. Na nachin kako radite, do sada, vi ste na dobrom putu da postanete jedan "Kurir" ili "Sun" u Engleskoj..mediji sa kojim se svi sprdaju.

Svako dobro.

simsonovi 5

pre 9 godina

Uzasno je da u 21 veku jedna novinarka sa ozbiljnim stazom i rejtingom iza sebe ne moze da izadje na ulicu zbog gomile nekih huligana i mediokriteta, stvarno treba tome da se stane na put.

varufakis

pre 9 godina

Ima jednostavan način da primoramo drzavu da resi problem fudbalske mafije: novinari ce od sada na svakoj konferenciji za štampu, intervjuu i sl. na kraju postaviti sledece pitanje ministru, politicaru ili premijeru: "Da li ste pitali vodje navijaca/klubova hoce li vam dozvojiti...( prodaju preduzeca, izgradnju Bg na vodi, rebalans budzeta,...?" Ako drzava nije jaca od mafije, onda mora i da je sluša!

ana

pre 9 godina

Poruka za Premijera AV da se prvo obračuna sa fudbalskom mafijom, pa onda da priča o eliti.Tu je Vesic, koji sve zna ,tu je Vucicevic da ga medijski podrzi.Da se oglasi povodom pretnji Brankici i novinarima Insajdera, da konačno bude Premijer SVIH NAS!

Boki

pre 9 godina

Duboko sam razocaran. Imam utisak kao da ste podlegli pritisku i priznali poraz? Jednostavno, ovo je nesto sto vas je izdvajalo od ostalih medija i narodu ulivalo nadu kako bi nesto moglo da se promeni. Iskreno se nadam da gresim...

Grunf

pre 9 godina

Naravno da mi je ćžao što je B92 prinudjen da otkaže emisuju.Naravno da ni jedan život nije vredan jedne emisije.Da nama Brankica živi još 100 godina,biće emisija.Uradila si ti mnogo toga za sve nas.Samo ko neće da vidi i shvati neće.Ti su nevaćni.Sada neka se oglasi Premijer i Ministar policije o nultoj toleranciji o tome kako se u Srbiji ne isplati biti kriminalac tkz.navijač.Mi smo to prevzisšli odavno,kriminalne grupe,mafijaške.Srbija je evoliirala i sada ima navijačje grupe.Inače po našoj vlasti ovde nema pritiska na medije,nema cenzure.Sve je u redu.Danas imamo novo udruženje Uprave sportskih klubova i navijačkih grupa koji prete gde stignu nekome ko je analizirao sporstke klubove. Niko od njih nije demantovao navode već je napadao.Istražni organi šta radite.Važnoje za Srbiju ko nosi koji broj gaća,tip gaća,kakav brushalter,veličinu silikona.Danas Playboy i Hustler na svojim naslovnim stranama izgledaju kao pojam umetnosti na pojedine dnevne novine.Još i novinari istog tog smeća prete.Zašto pretiš kolegi.Zato što se bavio svojim poslom?Teška sramota za državu Srbiju i njene gradjane.

Maric Aleksandar

pre 9 godina

Nadam se da ce se vlada obracunati sa ovim kriminalcima koji su pustili korenje u savezu i ne mrdaju vec 30 godina!
Niko nije jaci od drzave!

Kokan

pre 9 godina

O zemlji u kojoj i kakvoj zivimo ne bih trosio reci, a verujem da to sto bih napisao verovatno ne bi objavili ali zato urednici "Insajdera", Brankici Stankovic kao i njenim saradnicima zelim da izdrze sve pritiske koji dolaze od ljudi koji su se prepoznali u emisijama "Insajdera".

j@

pre 9 godina

Ne verujem da nije sazrelo . Problem je u tome što ovi kriminalci u sportu očigledno imaju političku podršku . Nedajte se , treba da dignete "halabuku". Drugčije se stvari neće rešiti. Časni radni ljudi ove države vam daju podršku , sigurno. I da mi nastupamo tako agresivno videli bi ste da smo brojčano neuporedivo jači.
Pozdrav.

Zlatan

pre 9 godina

Ne mogu da ne napisem komentar. Svesni smo da zivimo u drzavi gde vlada kriminal, nekultura, drskost, lopovluk, nepismenost(kupljene diplome). Javi se svetlost u vidu Brankice i svi prethodno navedeni bahati i besni uzbude se kao osice,kada im dirnes osinjak, uz pomoc poltron ili potplacenih novinara, prosipaju nebuloze, prete. Sto je najgore niko ih iz vlasti ne pita odakle im imovina, nek pokazu koliko su uplacivali poreza, vec uzrujano odgovaraju dranjem ,, Pa kralo se, sta mozemo".

Truman

pre 9 godina

Siguran sam da će se i ovaj problem uskoro u potpunosti rešiti. Aktuelna vlast se od samog početka bori za slobodu medija i govora, a to je definitivno najbitnije za sve nas. Nadam se da će tako nastaviti i u narednom periodu.

Milan

pre 9 godina

pravilna odluka.Ne zbog bezbednosti nego zbog kvaliteta emisije.Ni blizu prethodnim emisijama.Plitko,pretenciozno i na bazi rekla kazala.Yo cekivao sam bolju emisiju a ne samo optuzbe i generalne napade.

podrska

pre 9 godina

Podrzavam odlaganje, bolje je odloziti nego rizikovati zivot. Dokazano je da ko god zeli nesto bolje ovoj drzavi i krene da raskrinkava ovu mafiju, nazalost bude ubijen.

istina

pre 9 godina

Brankice i ostali . Oprostite mi sto Vam na samom pocetku svega ovova nisam verovao . Hvala Vam sto ste mi pokazali i dokazali da sam gresio u rasudjuivanju iako su drugi kojih je bilo vise davali informacije protiv Vas ( mislim na druge medije) . Puna podrska nadam se da cete brzo nastaviti tamo gde ste stali za dobrobit Srbije.

Istina,cinjenice,ugovori,statuti!

pre 9 godina

@
(ana, 09. mart 2015 15:18) Sreco moja,taj Vesic koji sve zna je i najodgovorniji za haos u fudbalu i kosarci,a bogami i drzavi! Taj Vesic je ugasio KK CZ sa dugom od 16 mil,FK CZ je licno on doveo na ivicu ambisa sa 54 mil duga! Taj Vesic i onaj Covic su najveci problem ove drzave,a ti se mala raspitaj zasto tvoj voljeni premijer cuti i nigde ih ne pominje! Najblizi saradnici se ne hapse sreco moja!

biljana

pre 9 godina

"Navijaci", vi koji pretite Brankici, ili bilo kome, morate imati u vidu da i vama odgovara jedino uredjeno drustvo i da ste zloupotrebljeni za necije prljave interese! Necete se obogatiti, a i vi ste sve stariji i jos malo ce vas zameniti mladjim i ludjim "navijacima". Bacice vas ko staru, iskoriscenu , prljavu krpu... Grupa mocnika uzivace u bogacenju koje ste im vi omogucili, a vama mrvice... Zato, podrzite uvodjenje reda u fudbal, u drustvo u svim segmentima. Uradite to za sebe i svoje najblize. Izabrali ste pogresan nacin i u starosti cete se gorko kajati i stideti!

O@G

pre 9 godina

Brankicin problem nije nastao sada,traje vec godinama.Sobzirom da je pokrenuta istraga i da se klupko pocelo odmotavat,doce se i do tih koji misle da su bogovi.Potez za ukidanjem emisije smatram dobrim,jer bitniji je neciji zivot nego gledanost emisije.I sve to sto je reporter otkrio vec svi znaju,to je javna tajna.

Dex

pre 9 godina

Uopste ne sumnjam da ce se sve isterati na cistac. Postoji samo perio kada takticki moras stati u zaklon, ali vreme napada ce doci. Podrzavam da sve mora biti transparentno, a sloboda medijima zagarantovana. Ova vlast ce uspeti da jedno po jedno sve dovede u red, a mi cemo biti jedna od uredjenijih drzava Evrope.

4 banane = 4 ocila

pre 9 godina

Ovo drustvo su unistili i popljackali kriminalci u vlasti koji su gradjanima oduzeli posao, slobodu i sva druga prava a dala im zauzvrat da srbuju do mile volje.uz pounu ppodrsku SPC i zavisnih 'intelektualaca'. To je sustina nase bede.

ciganin stari

pre 9 godina

Rejting B92 je jako visok kada je gledanost emisija ovog tipa u pitanju i jednostavno ne shvatam ovakovo povlacenje pred pretnjama..ipak je drzava ta koja garantuje bezbednost ludima koji se tim poslom bave

Зоћа

pre 9 godina

У нашем друштву им много пречих ствари и исувише проблема да би се бавили Бранкицом и њеним емисијама.

pogba

pre 9 godina

Privatizacija klubova resava mnoge probleme pa cak i ove vezane sa novinarstvom.Svi nas lazu iz sportskih klubova da su za privatizaciju a upravo su oni najveci otporasi eventualnoj privatizaciji i reformama koje se ticu sporta.Zasto je to tako, nije tesko pitanje.Velike pare su u pitanju i doklen god u upravama budu sedeli politicari,tajkuni,huligani a najmanje ljudi kojima je na prvom mestu klub, mi bolju situaciju u sportskim klubovima ne mozemo imati.

Zdrav razum

pre 9 godina

@Katarina. Kazete sve poznate price, sta nam trebaju emisije kao Insajder... E pa kad citam takav komentar i logiku iza njega, jasno mi je zast smo tu gde jesmo. Vi uopste ne razumete sta je novinarski posao. Vi biste da udarmo brigu na veselje i da cekamo da oni kji su na vlasti i u sprezi sa klubovima i kriminalnim grupama sami sebe izvedu i osude pred licem javnosti!? Volela bih da je u pitanju naivnost a ne glupost.

Ђока

pre 9 godina

Фудбал и у сред среде удба - Бранкице, маните се боље ћоравог посла, ако вам је живот мио.

Zora

pre 9 godina

Molim novinare da se sloze i da jedni druge zastite od nasilnickih ponasanja. Nikad gora bezbednost u Srbiji nije bila. Kao obicna gradjanka, imam strah od razbojnika koji se bahato ponasaju. Brankice, budi hrabra i ne boj se. Tvoja mladost i hrabrost govore da nema takvog novinara kao sto si ti. Docice svetliji i bezbedniji dani za sve novinare.

Alisa 973

pre 9 godina

Mislim da se ovaj put diže nepotrebna medijska prašina. Emisija nije bila ništa posebno, ništa novo nije ponudila. Danas i mala deca u Srbiji znaju kakva je situacija u sportskim klubovima, a znamo da ljudi koji istupaju u javnosti u ime klubova nisu toliko opasni. Najopasniji su oni za koje ne znamo ko su i šta rade, oni vuku sve konce ali ih niko nikad nije spomenuo. Svaka čast Brankici, ali nije ušla u osinjak, samo se bacila kamenom na njega.

stevke

pre 9 godina

(J Slaven, 9. mart 2015 16:22)

Kakva pobeda?!Borba je tek pocela i siguran sam da ce na kraju drzava izaci kao pobednik a da ce sva ta mafija koja je u sportu zavrsiti iza resetaka.

dado90

pre 9 godina

Nazalost rukovodstva sportskih klubova svesno prave otpor kako bi stopirali reforme u sportu koje podrazumevaju privatizaciju dva najveca nasa sportska kluba.Sve dok u upravama klubova budu sedeli politicari i tajkuni mi ne mozemo racunati da ce se finansijsko stanje tih klubova znacajnije popraviti a samim tim i obezbediti nesmetan rad novinarima.

Nekad dete navijac

pre 9 godina

Moj klinac ce videti ove domace stadione samo ako vidi sliku u novinama ili iz kola.
Mada cu se truditi da ne prolazim tuda ako bas ne moram.
Poslednju kartu sam platio one sezone kada je Sajber oduzimao bodove i titule. Tada sam imao 17 godina.
Klinci, na plivanje, vaterpolo, atletiku, odbojku...!

ova zena

pre 9 godina

Ova zena godinama ima veliki problem sa bezbednoscu i u najmanju ruku je ovo najpamtniji potez koji se mogao uraditi na b92, ona je sada i majka i podrzavam povlacenje emisije na odredjen period, ako je ovako odluci menadzment to je najrealnija odluka.

Kokan

pre 9 godina

Samo MUP ima pravo da obezbeđuje i procenjuje potrebnu zastitu za Brankicu Stanković prema tome od njih zavisi da li ce proceniti, da li je ona bezbednossno ugrožena i da li postoje objektivni razlozi za pružanje takve vrste zaštite.Znaci nije to stvar procene pojedinca ili esnafa, vec procena MUP-a.

Grcanski Despot

pre 9 godina

Kao covek osudjujem svako ugrozavanje bezbednosti bilo kog coveka u ovoj drzavi. Novinari treba da rade svoj posao, da postuju kodeks casti i novinarastva. Drzava mora da se bori protiv kriminala kako u sportu tako i u svakom segmentu drustva. Oni koji pokusavaju da ugroze drzavu i njene gradjane moraju da odgovaraju. Privatizacija klubova je definitivno rasterecenje drzave da ulaze u bure bez dna. Trziste postoji najbolji uspevaju na njemu. Sta je tu sporno. Paraziti moraju da odu.

Gradjanin

pre 9 godina

Svim mislecim ljudima koji prate B92 je sve jasno i niko ne moze da vas osudjuje sto ste primorani da ovo uradite. Ako mozete bar nastavite da prikupljate materijal kao svedocanstvo koje ce se pojaviti u neka bolja vremena....

Petar

pre 9 godina

Društvo je sazrelo i imate punu podršku javnosti! Nećete valjda čekati da se ta gadna ekipa sama povuče iz kriminala? Oni sigurno nece sazreti, tako da čekanjem ništa ne rešavate.

AV medijski manipulatoru, odlazi

pre 9 godina

Krenite da istražujete kako sns za veeeeeliku lovu oslobađa lopove, krimose...istražite kako je oslobođen Cane, sad se pakuuje da se i Karić oslobodi optužbe...pre toga Maja, pa Knežević, Beko...spisak je dugačak. Sve to se ne radi besplatno, valjda je jasno, pa istražite malo i videćete šta radi ovaj režim. Drugo, nemojte da okolišete, Vučićević, Čović, Vučelić...pa oni su samo piuni, zna se ko stoji iza svega ovoga i NJEGA i NJEGOVOG kuma prozovite, a ne miševe.

Grom

pre 9 godina

Klubovi nece biti privatizovani dokle god to odgovara politicarima. Milioni evra se na godisnjem nivou ispumpavaju iz klubova u dzepove politicara.

Olja

pre 9 godina

Jedino rešenje za klubove jeste privatizacija. Ponekad navijači brane uprave klubova, kao da nisu svesni šta su sve uradili, koliki su novac prelili u privatne džepove.

lolga

pre 9 godina

Mnogi novinari su platili glavom dirnuvši u "osinje gnezdo".Ova situacija nas vraća u neka prošla mračna vremena i vlada ne sme ustuknuti.

Radmilo Đurđević

pre 9 godina

Mudra odluka! Daleko jača poruka se šalje na ovaj način. Odustajanje ima veću specifičnu težinu od daljeg emitovanja. Pozdrav, Đura

olgičica

pre 9 godina

Situacija podseća na 2003-ću godinu,kad su kojekakve "udbe" u sprezi sa kojekakvim "biznismenima" diktirali politički život Srbije.Vučiću,ne dozvolite im...Srbije radi.

др

pre 9 godina

Слаба гледаност, криминално понашање Бранкице приликом интервјуа са новинаром Бете...на ово додати очајну екипу новинара која је задужена за ову емисију на челу са Сенком Влатковић и ето вам разлог зашто се прво Бранкица одриче полицијског обезбеђења ( користила га кад је нико ни спомињао није задњих месеци до годину дана ) и сад јој је једино остало да прода своју нову емисију тако што се користи оваквим маркетиншким триковима, као што је и наводни прекид емисије због угрожености...то је јасно. Иначе теме којима се бави ива екипа су крање озбиљне и неопходно је да се много озбиљнији новинари и екипе, потпуно неутралне од страна у медијском свету, а то су оне које плаћају, било странци и стране обавештајне службе било то домаћи и домаће обавештајне службе. Е то јесте тако. Ко каже другачије појма нема или намерно хоће да скрене светло са мрака у ком живимо.

Srbija bree

pre 9 godina

Evo nesto za nase najblaze receno amaterske politicare i drzavne institucije koje stite i saradjuju sa nasim propalim mafijaskim fudbalskim klubivima i samim tim ugrozavaju, ruse ustavni poredak drzave.

NACELA USTAVA REPUBLIKE SRBIJE

Republika Srbija je drzava srpskog naroda i svih gradjana koji u njoj zive, zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi, nacelima gradjanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama, evropskim principima i vrednostima.

mirizabl

pre 9 godina

Ovo je neodrživa situacija!Nećemo valjda dozvoliti povratak na staro,kad su nam premijera i vladu postavljali kriminalci!Pramijer do sad nije ustuknuo...sad nikako ne sme da ustukne,situacija je mnogo dramatičnija nego što izgleda!

Milan

pre 9 godina

Mogu da zamislim koliko su ovi likovi u klubovima jaki kad su uspeli da stopiraju serijal koji nije stopiran ni kad je objavljivao ono o Kosovu. Ludilo. Da li smo dosli do srzi problema u vlasti i drzavi?

neko

pre 9 godina

AV izjavio da ne može da resi problem u klubovima,strašno koliko su slabi, a kako će onda da rešavaju druge veće probleme, jad i Beda muka mi je od svega,nadam se da će sami sebe kazniti na izborima,

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

Pa to vam je borba Vucica protiv korupcije, samo vi je ne razumete, uzme od siromsnih i pohapsi ih a udeli bogatima i nagradi ih, kako ste naseli na glasanju.

Dex

pre 9 godina

Nama u Srbiji trebaju takvi ljudi koji ce ispitati sve prosle afere. Bilo bi lepo da se oformi jos jedna takva ekipa i da se i njoj dodeli policijska zastita.

mike

pre 9 godina

Eto, pa idite na stadione i ostavite svoje rsd za takve da mogu jos bolje da prete... Strasno! A jos strasnije da Drzava nema nacina da se sa ovim izbori. Los signal za one koji treba da ulazu i grade u ovoj Drzavi!

aca

pre 9 godina

Auuu, sta reci, niste ni trebali zapocinjati ovakvu temu ako niste sposobni da je "iznesete" !!! Meni ovakav stav budi ista osecanja besa kao i kada sam gledao prvu emisiju ! Ovo je bruka, znaci, ovi su jaci od zakona, policije, vojske, jednom reciju DRZAVE !!! Jadna li nam je ovakva drzava, kukala joj majka !!!

LKA

pre 9 godina

Navijac sam Partizana 57 godina, a zbog ove uprave ga se odricem. Mafijasi, politicki vampiri, lopovi su preuzeli Zvezdu i Partizan. Molim UEFU da ta dva kluba ako je ikako moguce izbace u drugu ligu, jer ovo je vec opasnost za Srbiju. Ovi su spremni da izazovu i gradjanski rat samo da bi ostali pored para. Prvi mora da ode Toma Karadzic, jer je to ista bratija komunisticko lopovskog profila.
POČEO SAM DA ČITAM KOMENTAR I ODMAH TI DAO PLUS, SLAŽEM SE ZA SVE REČENO ,STIM ŠTO SAM JA ZVEZDAŠ,ALI NE KAO OVI ŠTO BI I MAJKU DALI ZA KVAZI SPORTISTE.POZDRAV

Prebiracevic

pre 9 godina

Sve sto do sada nije uradjeno u Srbiji u nazad dvadeset i vise godina, treba odma sad da se resi? Pa sta su radili do sad? Sta je sa dizanjem glasa u demokratska vremen?

nonprotected

pre 9 godina

razlozi otkazivanja emisije mogu biti svakojaki i ne bih ulazio u to. Ipak, kakogod, uzasno je , pogotovo za ljude koji se bave istrazivackim novinarstvom, saznanje da je obavljanjem svog posla dovedena u pitanje sigurnost sopstvenog zivota. Drzava nikom normalnom i postenom ne garantuje sigurnost. S druge strane kompletna kriminogena sredina biva miljenikom iste (valjda zbog isprepletenosti inetresa). I pored toga plase se REČI.To ne daje nikakvu nadu ali leci dusu.

zvrk

pre 9 godina

To je pravna drzava koja hrli ka EU brzinom svetlosti.Ovo je neverovatno i bruka i sramota..Sve se ovde nastalvja po starom,nikakvog pomaka ja nisam video u bilo kakvim promenama..Kad b92 zakuca u osinje gnezdo ,odmah pretnje,odlaganje emisija itd..Stidim se ove drzave.

Trcecim korakom ka EU

pre 9 godina

Devedesetih su "dolazili" po mene posto sam podigao glas! Nisam uspeo I izgubio sam bitku. Doveli Su mene I moju porodicu do bankrota. Izbacen sa posla, obelezen da drugi ne mogu da dobijem, bez pomoci od drzave, zasto bi mi pomogla kad me je izbacila na ulicu, pojedinci koji su to radili u njeno ime (neki trunu u Hagu ili po evropskim zatvorima), nikog da pomogne osim najblize familije,... Ali, dobio sam rat! Sve sam prodao I zapalio u prvu zemlju koja me je htela. Sest meseci sam trazio posao! Od tog jednog posla sam decu iskolovao, kucu kupio, automobili, putovanja,... A zasto sam dobio rat? "Njih" jedino pogadja nedostatak kesa! To je tajna! Taj polusvet jedino veruje u novac. Kada im nedostaje oni su izgubljeni. Jeste, saljemo mi nazad onoj familiji koja nas je jedina pomogla, ali iznelo se mnogo vise. I tako se polako zatvara krug. "Oni" nemaju izbor nego u Evropu! Ne ide se njima tamo radi opsteg prosperiteta nego zato sto je doslo do finansijske nepogode. Nema vise para I imaju dva izlaza: Evropa ili inflacija! Sa inflacionim trikom je zavrsio Milosevic isisavsi sve iz slamarica! Znaci, preostaje nam gradjanska neposlusnost. Izbegavajte kupovinu I placanje robe I usluga na koje se placa porez! Prvo mora da se zavrsi sve sto je obecano, putevi, pruge, stanice, Bgd na vodi, krecenje fasada za koje decenijama placamo a ispada da samo bogati arapi mogu da ih oprave, radna mesta, bolnice,... Ne dajte svoj mukom stecen kapital! Oni su finansijski narkomani!

Komunista

pre 9 godina

Zbog čije bezbednosti? Ako je zabranjen zbog Brankicine bezbednosti, Država je u problemu, a ako je zabranjen zbog bezbednosti ove mafije o kojoj Reporter govori, onda smo svi skupa u VELIKOM problemu kao Nacija i nema nam spasa.

lka

pre 9 godina

sad sam ubedjen ,ipak je život kao fudbal,isto je sve ,mafija,lopovi,ulizice,podrepaši,barabe sve na gomili kao i u životu,a država samo zna da pokazuje siklu na obićnim malim ljudima,koji redovno plačaju porez,struju ,stanarinu.J**** ti život-

BEN

pre 9 godina

Premijer ne sme da dira mafijaške klubove, jer to jesu mafijaški klubovi, a drugi, možda još važniji razlog, je što bi izgubio i brojno glasačko telo!
Penzionerima može da uzme 10 posto, pa da igra sa njima šah i opet će glasati za njega!
A zašto bih išao na utakmicu? Da gledam pirotehniku, u čemu nema ni mrvice lepog, ili likove u loži? Da gledam tim za koji navijam, a ne znam ni tri imena, jer se tako brzo smenjuju, a ni ne zaslužuju da ih znam? (A sada mogu da kažem sastav od pre nekoliko decenija) Da gledam navijanje protiv, a retko za? Da li da budem mazohista, pa odem da rizikujem zdravlje, život...?
Fudbal je u ovoj državi odavno mrtav.

Lane

pre 9 godina

Kakvi su navijaci a valjaju drogu?Kakva je to uprava sve vlasnici i direktori propalih firmi gde plate kasne po 10meseci????Sve na dobos pa ko vise plati njegovo je,samo da ne bude tri evra za tri kluba kao secerane.........,

Demant

pre 9 godina

Hvala novinarki Brankici sto je otvorila oci javnosti a i gradjanima Srbije i verujem da ce u bliskoj buducnosti moci da seta slobodno kao i svi opusteno i sa osmehom na licu.

peroo

pre 9 godina

U najavnoj špici za "Reporter" moglo se videti da će biti problema! Nekome očigledno ne odgovara najavljena privatizacija klubova!
(Tijana, 09. mart 2015 16:37)


Pa draga moja ako se za privatizaciju pita drzava,a pita se jer su klubovi pod vlasnistvom drzave onda je jasno kome ne odgovara. Sadasnjoj vlasti ocigledno

zarobljena princeza

pre 9 godina

Emisija je sve jasno precizirala.Sticajem nesrećnih okolnosti,znam i istina je da su Sportska društva Crvena Zvezda i Partizan kriminalna udruženja i to još od početka 90-tih kad su mi vrbovali brata.Jedva je izvukao živu glavu,o toj navijačkoj grupi bio je posvećen Insajder.Verujte mi njima ni MUP ništa nemože.Iz takvih udruženja se izlazi jedino s dopuštenjem glavnog.Podrška redakciji Reportera,no ni jedna istina nije vredna života,takav je sistem,ne samo kod nas nego planetarno.Odgledala sam i onu trojku na onoj TV.Emisija je skandalozna.Kakvi opasni ljudi,mnogo veliko zlo je u njima,i to višedecenisko.

ljica

pre 9 godina

Sramota za klubove i upravu ,kaljaju nas normalne navijace. Novinari da se zastite a FK da se lepo privatzuju pa da vidim kako ce da muljaju .

Rajna

pre 9 godina

Ona je novinar heroj za postovanje i veliko divljenje zbog ogromne hrabrosti koju je pokazala rizikujuci svoj zivot napravila emisiju o losoj privatizaciji i raznoraznim mutnim radnjama tajkunske vlade kojima su upropastili zivot i standard svih gradjana Srbije,narocito radnicku klasu su doveli do ivice ponora!

I.j.kv

pre 9 godina

Premijer je svestan da ako proba da dovede u red stanje u Crvenoj Zvezdi i Partizanu morace da se zameri mnogima,a najvise navijacima koji nisu kriminalci,vec armija kriminalaca od nekoliko hiljada skupljenjih na jednom mestu.To je bez primene sile nemoguce uraditi,a primena sile je uvek dvosmerna i ne zna se ko ce izvuci deblji kraj.Zato se ovaj i svi drugi nagomilani problemi ostavljaju za nekog sledeceg a i taj sledeci nece moci.... Sve sluti na veliku nesrecu....sa zaljenjem mogu da konstatujem.

Berko

pre 9 godina

I treba da je stiti policija da nije bilo nje gradjani ne bi znali za kriminalne privatizacije u Srbiji sto su uradili biseri iz vlade Kostunice!

E moj Saša

pre 9 godina

Pa nema adekvatne reakcije države kad ... gle čuda, država je umešana direktno u celu priču. Sve se raspada od pre 3 godine. Danas sam posle 2 godine bio na bazenu banjica, prodali su saunu nekom privatniku, tusevi se otvaraju kljestima itd... raspad

stevkey

pre 9 godina

Neko je napisao da ce drzava na kraju pobediti kriminal...ja se plasim da sami sebe nece pobediti.
Tuga u svakom smislu sa ovom drzavom. Ovde vise nije rec ni o fubalu ni platama, ovde ce samo strah da vlada. TUGA

Neko Iz Mase

pre 9 godina

Ako se vlast boji huligana i nema snage i hrabrosti da resi stanje u klubovima, kako novinari koji su dirnuli u osinje gnezdo da se ne plase! Treba zastititi ljude, malo je dobrih novinara ostalo ovde! Svima je jasno da su im zivoti ugrozeni, gledajuci ponasanje Terzica, Covica, i ostalih "sportskih radnika"!
(Joca gomboca, 9. mart 2015 11:23)
Da li se vlast boji huligana ili ih stiti? Pre bih reako da ih stiti. Ovoj ili bilo kojoj drugoj vlasti nije u interesu da se stvari u sportu pogotovo u fudbalu rasciste. Mnogo je novaca u igri da bi se to prepustiol pojedincu. Vlast upumpava novac (poreski obaveznici placaju ili privatna preduzeca postaju "dobrovoljni" sponzori, a ta dobrovoljnost se ogleda u neslanju finansijske inspekcije u slucaju pristanka) u klubove a prodajom igraca zaradjuju svi , rukovodioci klubova, vlast, elitni navijaci i sl.
Zar bi da nije tako licima pod istragom ili licima protiv kojih su podignute optuznice bilo dozvoljeno da budu rukovodioci najpopularnijih sportskih klubova. Naravno da ne bi, a U Srbiji sam premijer (doduse tada vicepremijer) dovodi takve ljude na celo najpopularnijeg kluba u Srbiji. Dovoljan pokazatelj je izjava premijera da zna da klubovi posluju nezakonito, ne placaju poreze, da su u silnim gubicima ne moze da ucini nista. Pre bih reako da nece a ne da ne moze. Ako se mogu zatvarati preduzeca koja su u gubicima i mogu fudbalski klubovi ako se hoce.

joca

pre 9 godina

Znači uspeli su sa pritiscima,ovo je poražavajuće za ceo sistem i još jedno ohrabrenje za kriminal,ljudi ko može neka beži na vreme iz ove s... jame.
Šljam ,otpad, beda i jad od države...

supermen

pre 9 godina

Jadno i bedno je drustvo u kom se desavaju ovakve stvari,a da već dve i po decenije nema dobre volje da bilo sta promeni..ili čemu razmišljati o bilo čemu..prst u uvo i pevaj(na pinku na primer)

Sofkica

pre 9 godina

Lepo da se privatizuju ti klubovi i da se na utakmice vrate pravi navijači, a da ova žena može mirno da emituje svoje emisije i da može ulicom da šeta bez pratnje obezbeđenja. Vučić se zalaže za privatizacijuu, a ja to podržavam. Navijam za Zvezdu, ali ovo je bruka.

vlajko

pre 9 godina

Spremno je drustvo,cak i zeljno da se vec jednom resi problem blizanaca a i ostalih profesionalnih klubova ali nisu
spremni ovi na vlasti da se odreknu svog dela.

Pekee

pre 9 godina

Dok god se srpska spirala nasilja vrti ovim intenzitetom i sa ovim akterima, sve što je iole normalno će i dalje propadati a polusvet i ološ će se uz podsmeh poigravati nama.

Bivsi "Normalan" koji je postao "Nenormalan"

pre 9 godina

(ksenija, 9. mart 2015 17:10)

Upravo tako, "svuda oko nas". A to znaci, oni su velika vecina, tako da oni sada sklanjaju preostale "normalne".
Mada, i ti preostali "normalni" nisu vise normalni po standardima vecine. Sada su vec postali otpad ovakvog drustva.

Višnjica

pre 9 godina

Reporter se bavi kriminalom koji je više od decenije bez problema puštao svoje korenje, i nije čudo što je ovolika pažnja na emisiju i verovatno ugoržena bezbednost urednice!

Dunda

pre 9 godina

Treba biti realan i strpljivo čekati trenutak kada će svi koreni kriminala koji je odlično umrežen biti sasečeni! To nije lako i mora se četkati trenutak pobede nad tom "nemani"!

kolibri

pre 9 godina

Brankicu postujem kao novinara jer je u ono vreme Milosevica i posle njega jedina skupila hrabrost da se upusti u nedodirljive tabu teme koje su mogle da je kostaj i zivota.Medjutim sada gledajuci iz druge perspektive,ovo vise nije borba uperena protiv kriminala i onih koji krse zakon,meni licno izgleda kao pokusaj napadanje premijera zarad dizanja rejtinga,koji joj je u evidentnom padu.Neka nastavi da radi kao do sada i neka gleda samo na pravdu a ne na kojoj poziciji gledanosti se nalazi njena emisija.

Miro Đokić

pre 9 godina

@Demant:Svim novinarima treba omogućiti da bezbedno obavljaju svoju dužnost i da upoznaju javnost sa svim zbivanjima u državi. Naravno novinari moraju da vode računa da u javnost iznose samo istinu , a ne neke pretpostavke ili nešto za šta nemaju prave argumente.

ne valja nam poso ljudi moji

pre 9 godina

Moje najdublje uverenje je da su pretnje novinarima nedopustive i sigurna sam da policija nije iz čista mira dodelila obezbedjenje. Bila bih jako srećna da živim u normalnoj državi u kojoj se o pretnjama novinarima može čitati samo u rubrici svet. Ipak, priznajem da me interesuje i po čemu se Brankica izdvaja od ostalih novinara Insajdera, a sada i Reportera, jer nije tajna da su i jednu i drugu emisiju radile čitave ekipe novinara.

Rajko

pre 9 godina

Ne moze drzava uticati na svakog pojedinca koji je uputio pretnju Brankici. Bas zbog toga ima obezbedjenje, jer da joj policija uskrati rekli bi da je nezasticena. Policija samo radi svoj posao.

kATARINA

pre 9 godina

A šta će uopšte jednoj televiziji zabavnog karaktera, koja ima sve bolju programsku šemu, ovakav program???
Obaška što ti novinari ništa novo nisu otkrili, pa da se mi kao nešto iznenadimo, nego sve opšte poznate priče. Pa ne mogu bre novinari da rade posao umesto državnih institucija, a naša institucija nad institucijama sam Vučić je rekao da on ne može da se izbori s klubovima. Jeste, to je sve mafija, jeste to su sve lopovi, jeste ima malverzacija, jeste oni troše naše novce, ali ljudi bre, sve to već znamo! Šta su oni nama to kao novo rekli, pa se sad diže ne znam kakva dreka??!!!
Mante se bre ćorava posla i dajte nam neke normalne priče, neke fine emisije koje nisu šund, a ljudi vole da gledaju i obavezno kvizove, kao kviz "ZLATNI KRUG". ODLIČNA EMISIJA!
Veeeeliki pozdrav za Borisa Milivojevića!

tbm

pre 9 godina

Mislim da je ovo klasično preuveličavanje radi popularnosti, jer se emisija nije pokazala dobro.
Da se razumemo, mislim da ste sve u pravu, međutim, emisija je jako lošeg kvaliteta. Svodi se na reč autora, bez ikakvih konkretnih dokaza, poput onih u Insajderu. Koliko god da ste u pravu ( a siguran sam da jeste ) morate to kvalitetnije odraditi. Ponašanje novinara tokom snimanja ove emisije je sramno, nekulturno i bahato. Pa i čovek koji je 100% pošten, ne bi sarađivao sa Vama na takav način. Pozdrav i želim Vam da malo kvalitetnije nastavite sa radom!

др

pre 9 godina

Слаба гледаност, криминално понашање Бранкице приликом интервјуа са новинаром Бете...на ово додати очајну екипу новинара која је задужена за ову емисију на челу са Сенком Влатковић и ето вам разлог зашто се прво Бранкица одриче полицијског обезбеђења ( користила га кад је нико ни спомињао није задњих месеци до годину дана ) и сад јој је једино остало да прода своју нову емисију тако што се користи оваквим маркетиншким триковима, као што је и наводни прекид емисије због угрожености...то је јасно. Иначе теме којима се бави ива екипа су крање озбиљне и неопходно је да се много озбиљнији новинари и екипе, потпуно неутралне од страна у медијском свету, а то су оне које плаћају, било странци и стране обавештајне службе било то домаћи и домаће обавештајне службе. Е то јесте тако. Ко каже другачије појма нема или намерно хоће да скрене светло са мрака у ком живимо.

Haiyan

pre 9 godina

Odlaganje je jasan pokazatelj da je drzava nemocna da se obracuna sa grupom nekolicine "Covica" i njemu slicnih. Da su takvi iznad drzave i njenih zakona. Sramota za Ministra unutrasnjih poslova,premijera Vucica i sve institucije koje predstavljaju. Po ko zna koji put,pokazali ste da su interesi nekolicine vazniji od istine i pravde u ovoj zemlji,kao i da su vazniji od sudbine dva nasa najveca kluba,Crvene Zvezde i Partizana. O nasilju nad novinarima koje nemate nameru da sprecite da i ne govorim. Ovo je poraz pravne drzave i ista nocna mora koju iznova dozivljavamo.

mirizabl

pre 9 godina

Ovo je neodrživa situacija!Nećemo valjda dozvoliti povratak na staro,kad su nam premijera i vladu postavljali kriminalci!Pramijer do sad nije ustuknuo...sad nikako ne sme da ustukne,situacija je mnogo dramatičnija nego što izgleda!

zoran

pre 9 godina

Lichno mislim da preterujete i pokushavate sebi dici rejting, a i izazivati jedno psiholoshko stanje u narodu koje nije bas pozitivno.
Niti je vasha emisija "Reporter" neshto novo otkrila, niti je bila posbeno gledana. Vec i mala deca znaju da u fudbalu, generalno, ne samo nashem, ima mnogo radnji koje su sive. Tako da ste vi "otkrili" toplu vodu. Takodje, emisija je napravljena amaterski da je skoro negledljiva. Chak i mi, ne pripadnici bilo koje partije, ljudi koji ne zive u Srbiji, jasno vidimo da ste je usmerili protiv premijera. Na taj nachin ste sebi pucali u nogu.
Posmatrao sam i komentare koje ste pushtali. Jasno je da vas medij podleze strahovitoj cenzuri. Praktichno najjacha cenzura je na B92. One komentare kao da je pisala jedna osoba. Ispade da u celoj Srbiji nije bilo jednog kritichkog osvrta na vashu emisiju i vash rad. Da li je to moguce..?? Pa, jasno da nije. Sve ovo vam govori da na ovaj nachin gubite publiku, a ne suprotno.
Kako je moguce da ja u engleskim medijima objavim kriticki osvrt na NATO alijansu, na politiku EU, ekonomsko stanje u U.K, ljudi to objave; dok na vasem sajtu bilo koja kritika pomenutih organizacija se brishe..? Ovo vam dobronamerno pishem. Na nachin kako radite, do sada, vi ste na dobrom putu da postanete jedan "Kurir" ili "Sun" u Engleskoj..mediji sa kojim se svi sprdaju.

Svako dobro.

Joca gomboca

pre 9 godina

Ako se vlast boji huligana i nema snage i hrabrosti da resi stanje u klubovima, kako novinari koji su dirnuli u osinje gnezdo da se ne plase! Treba zastititi ljude, malo je dobrih novinara ostalo ovde! Svima je jasno da su im zivoti ugrozeni, gledajuci ponasanje Terzica, Covica, i ostalih "sportskih radnika"!

Mihajlo

pre 9 godina

Koje igre i igrice, pa to je neverovatno, ne znam zasto obmanjujete javnost, kada hocete svesno jos vise da dignete rejting emisiji. 90-tih se nicega niste plasili, a sad navodono strah.

Truman

pre 9 godina

Siguran sam da će se i ovaj problem uskoro u potpunosti rešiti. Aktuelna vlast se od samog početka bori za slobodu medija i govora, a to je definitivno najbitnije za sve nas. Nadam se da će tako nastaviti i u narednom periodu.

1999

pre 9 godina

Skandalozno! Tuzno je sto se u drzavi koja slovi za lidera u regionu dogadjaju ovakve stvari. Premijer i ministar policije treba da snose odgovornost jer je ljudima koji samo rade svoj posao zivot ugrozen.

Зоћа

pre 9 godina

У нашем друштву им много пречих ствари и исувише проблема да би се бавили Бранкицом и њеним емисијама.

daniele

pre 9 godina

A sto ne zamolite G-dina Premijera da vam garantuje bezbednost? On je ionako, izmedju ostalih(platformi), na toj platformi dosao na vlast. Ili neka vas zastiti ili neka da ostavku.

Srki

pre 9 godina

Definitivno nismo sazreli, kao drustvo, da se suocimo sa svim istinama koje se, nazalost, desavaju oko nas. Ne samo vezano za ovu temu, vec i za teme kao sto su Kosovo, Kolubara, ubistvo novinara i sve vece pljacke, koje su politicari napravili pod izgovorom Kosovo je Srbija i izdaja. Obican narod trenutno nema snage da se bori za sebe i to je, cini mi se, razlog, sto sve moze da prodje, a da nema velikog pritiska javnosti. Ja navijam za Zvezdu i stvarno volim taj klub, ali ne i Covica, Terzica, Boricica. Ti ljudi bi morali da odgovaraju za ono sto rade, a trenutno ih drzava pusta da rade sta hoce, sto je neprihvatljivo!

vesna

pre 9 godina

bravo! za ovo mafijaško leglo koje nazivamo srbijom ne vredi dati život. dovoljno dugo ste vi bili perači savesti nas ostalih koji nemamo herca da progovorimo ili bar da vas, u stotinama hiljada, negde na nekom protestu, javno podržimo. mi u tišini i pokornosti živimo svoje male, jadne živote. nema razloga da vi, zbog naše savesti, žrtvujete svoje.

moje iskreno poštovanje za sve što ste uradili! a što niko drugi nije hteo. niti smeo.

Pekee

pre 9 godina

Dok god se srpska spirala nasilja vrti ovim intenzitetom i sa ovim akterima, sve što je iole normalno će i dalje propadati a polusvet i ološ će se uz podsmeh poigravati nama.

Loši ljudi

pre 9 godina

... u tako lepoj zemlji.

Ja nisam uspeo da odem u inostranstvo, ali svim silama ću se truditi da svojoj deci obezbedim to "zadovoljstvo". Davno sam se uverio (1991.g) da ovde nikad bolje biti neće. Svakim danom to se samo potvrđuje.

neko

pre 9 godina

AV izjavio da ne može da resi problem u klubovima,strašno koliko su slabi, a kako će onda da rešavaju druge veće probleme, jad i Beda muka mi je od svega,nadam se da će sami sebe kazniti na izborima,

Zora

pre 9 godina

Molim novinare da se sloze i da jedni druge zastite od nasilnickih ponasanja. Nikad gora bezbednost u Srbiji nije bila. Kao obicna gradjanka, imam strah od razbojnika koji se bahato ponasaju. Brankice, budi hrabra i ne boj se. Tvoja mladost i hrabrost govore da nema takvog novinara kao sto si ti. Docice svetliji i bezbedniji dani za sve novinare.

Frodo

pre 9 godina

(vesna, 9. mart 2015 11:32)

Potpisujem svaku reč vašeg komentara. Kratko, jasno i nažalost, potpuno tačno!

Dodao bih samo još da je ovo još jedna bedna kapitualcija ove tužne tzv."države" pred kriminalcima i poslednjim ološem!

Onaj jadnik što se lažno predstavlja kao doktor nauka i ministar policije može da na konferencijama gusla kako je kriminal u opadanju i priča kako niko nije jači od države, i može to da drobi dok ne poplavi on ili mi, ali tužna istina je da je u Srbiji mafija jača od države. Na ovom primeru je još jednom pokazala svoju snagu.

Uostalom, zar ni svemoćni Vučić nije pre neki dan otvoreno priznao da "nema podršku" za privatizaciju klubova? Od koga mu treba podrška? Od mafije na koju se ne usuđuje da udari jer su malo jači i opasniji nego penzioneri kad im otme 10% od ionako bedne penzije?

BEN

pre 9 godina

Premijer ne sme da dira mafijaške klubove, jer to jesu mafijaški klubovi, a drugi, možda još važniji razlog, je što bi izgubio i brojno glasačko telo!
Penzionerima može da uzme 10 posto, pa da igra sa njima šah i opet će glasati za njega!
A zašto bih išao na utakmicu? Da gledam pirotehniku, u čemu nema ni mrvice lepog, ili likove u loži? Da gledam tim za koji navijam, a ne znam ni tri imena, jer se tako brzo smenjuju, a ni ne zaslužuju da ih znam? (A sada mogu da kažem sastav od pre nekoliko decenija) Da gledam navijanje protiv, a retko za? Da li da budem mazohista, pa odem da rizikujem zdravlje, život...?
Fudbal je u ovoj državi odavno mrtav.

Komunista

pre 9 godina

Zbog čije bezbednosti? Ako je zabranjen zbog Brankicine bezbednosti, Država je u problemu, a ako je zabranjen zbog bezbednosti ove mafije o kojoj Reporter govori, onda smo svi skupa u VELIKOM problemu kao Nacija i nema nam spasa.

juznjak

pre 9 godina

a aca kaze da se ceka izvestaj o klubovima?!
proslo godinu dana od kad je policija usla u klubove i ?
nista.
takve ce i ostale promene biti u zemlji!

vlajko

pre 9 godina

Spremno je drustvo,cak i zeljno da se vec jednom resi problem blizanaca a i ostalih profesionalnih klubova ali nisu
spremni ovi na vlasti da se odreknu svog dela.

Neko Iz Mase

pre 9 godina

Ako se vlast boji huligana i nema snage i hrabrosti da resi stanje u klubovima, kako novinari koji su dirnuli u osinje gnezdo da se ne plase! Treba zastititi ljude, malo je dobrih novinara ostalo ovde! Svima je jasno da su im zivoti ugrozeni, gledajuci ponasanje Terzica, Covica, i ostalih "sportskih radnika"!
(Joca gomboca, 9. mart 2015 11:23)
Da li se vlast boji huligana ili ih stiti? Pre bih reako da ih stiti. Ovoj ili bilo kojoj drugoj vlasti nije u interesu da se stvari u sportu pogotovo u fudbalu rasciste. Mnogo je novaca u igri da bi se to prepustiol pojedincu. Vlast upumpava novac (poreski obaveznici placaju ili privatna preduzeca postaju "dobrovoljni" sponzori, a ta dobrovoljnost se ogleda u neslanju finansijske inspekcije u slucaju pristanka) u klubove a prodajom igraca zaradjuju svi , rukovodioci klubova, vlast, elitni navijaci i sl.
Zar bi da nije tako licima pod istragom ili licima protiv kojih su podignute optuznice bilo dozvoljeno da budu rukovodioci najpopularnijih sportskih klubova. Naravno da ne bi, a U Srbiji sam premijer (doduse tada vicepremijer) dovodi takve ljude na celo najpopularnijeg kluba u Srbiji. Dovoljan pokazatelj je izjava premijera da zna da klubovi posluju nezakonito, ne placaju poreze, da su u silnim gubicima ne moze da ucini nista. Pre bih reako da nece a ne da ne moze. Ako se mogu zatvarati preduzeca koja su u gubicima i mogu fudbalski klubovi ako se hoce.

Grunf

pre 9 godina

Naravno da mi je ćžao što je B92 prinudjen da otkaže emisuju.Naravno da ni jedan život nije vredan jedne emisije.Da nama Brankica živi još 100 godina,biće emisija.Uradila si ti mnogo toga za sve nas.Samo ko neće da vidi i shvati neće.Ti su nevaćni.Sada neka se oglasi Premijer i Ministar policije o nultoj toleranciji o tome kako se u Srbiji ne isplati biti kriminalac tkz.navijač.Mi smo to prevzisšli odavno,kriminalne grupe,mafijaške.Srbija je evoliirala i sada ima navijačje grupe.Inače po našoj vlasti ovde nema pritiska na medije,nema cenzure.Sve je u redu.Danas imamo novo udruženje Uprave sportskih klubova i navijačkih grupa koji prete gde stignu nekome ko je analizirao sporstke klubove. Niko od njih nije demantovao navode već je napadao.Istražni organi šta radite.Važnoje za Srbiju ko nosi koji broj gaća,tip gaća,kakav brushalter,veličinu silikona.Danas Playboy i Hustler na svojim naslovnim stranama izgledaju kao pojam umetnosti na pojedine dnevne novine.Još i novinari istog tog smeća prete.Zašto pretiš kolegi.Zato što se bavio svojim poslom?Teška sramota za državu Srbiju i njene gradjane.

Kokan

pre 9 godina

O zemlji u kojoj i kakvoj zivimo ne bih trosio reci, a verujem da to sto bih napisao verovatno ne bi objavili ali zato urednici "Insajdera", Brankici Stankovic kao i njenim saradnicima zelim da izdrze sve pritiske koji dolaze od ljudi koji su se prepoznali u emisijama "Insajdera".

tamaras

pre 9 godina

Da se ne bi vratili u doba Miloševića,situacija se mora razrešiti.Ne smemo da verujemo da će premijer ustuknuti pred pvim izazovom...ne liči na njega.

PLC

pre 9 godina

Novinari iz B92 se plaše , sa razlogom , da ne dožive sudbinu onih karikaturista iz Pariza. U ovom trenutku su navijači-mafijaši jači od države Srbije !? . Iz tih razloga Vučić nesme da privatizuje Zvezdu i Partizana i ostavlja da taj posao uradi neka buduća vlada i neki jači MUP Srbije ( pošto ovog dr. Nešu Stefanovića mnogi ozbiljno ne doživljavaju kao ministra sile ). A šta reći o navijačima - mafijašima ? Neodoljivo podsećaju na Džihadi Džona i kompaniju iz Islamske države !!!!

Istina,cinjenice,ugovori,statuti!

pre 9 godina

@
(ana, 09. mart 2015 15:18) Sreco moja,taj Vesic koji sve zna je i najodgovorniji za haos u fudbalu i kosarci,a bogami i drzavi! Taj Vesic je ugasio KK CZ sa dugom od 16 mil,FK CZ je licno on doveo na ivicu ambisa sa 54 mil duga! Taj Vesic i onaj Covic su najveci problem ove drzave,a ti se mala raspitaj zasto tvoj voljeni premijer cuti i nigde ih ne pominje! Najblizi saradnici se ne hapse sreco moja!

Trcecim korakom ka EU

pre 9 godina

Devedesetih su "dolazili" po mene posto sam podigao glas! Nisam uspeo I izgubio sam bitku. Doveli Su mene I moju porodicu do bankrota. Izbacen sa posla, obelezen da drugi ne mogu da dobijem, bez pomoci od drzave, zasto bi mi pomogla kad me je izbacila na ulicu, pojedinci koji su to radili u njeno ime (neki trunu u Hagu ili po evropskim zatvorima), nikog da pomogne osim najblize familije,... Ali, dobio sam rat! Sve sam prodao I zapalio u prvu zemlju koja me je htela. Sest meseci sam trazio posao! Od tog jednog posla sam decu iskolovao, kucu kupio, automobili, putovanja,... A zasto sam dobio rat? "Njih" jedino pogadja nedostatak kesa! To je tajna! Taj polusvet jedino veruje u novac. Kada im nedostaje oni su izgubljeni. Jeste, saljemo mi nazad onoj familiji koja nas je jedina pomogla, ali iznelo se mnogo vise. I tako se polako zatvara krug. "Oni" nemaju izbor nego u Evropu! Ne ide se njima tamo radi opsteg prosperiteta nego zato sto je doslo do finansijske nepogode. Nema vise para I imaju dva izlaza: Evropa ili inflacija! Sa inflacionim trikom je zavrsio Milosevic isisavsi sve iz slamarica! Znaci, preostaje nam gradjanska neposlusnost. Izbegavajte kupovinu I placanje robe I usluga na koje se placa porez! Prvo mora da se zavrsi sve sto je obecano, putevi, pruge, stanice, Bgd na vodi, krecenje fasada za koje decenijama placamo a ispada da samo bogati arapi mogu da ih oprave, radna mesta, bolnice,... Ne dajte svoj mukom stecen kapital! Oni su finansijski narkomani!

peroo

pre 9 godina

U najavnoj špici za "Reporter" moglo se videti da će biti problema! Nekome očigledno ne odgovara najavljena privatizacija klubova!
(Tijana, 09. mart 2015 16:37)


Pa draga moja ako se za privatizaciju pita drzava,a pita se jer su klubovi pod vlasnistvom drzave onda je jasno kome ne odgovara. Sadasnjoj vlasti ocigledno

podrska

pre 9 godina

Podrzavam odlaganje, bolje je odloziti nego rizikovati zivot. Dokazano je da ko god zeli nesto bolje ovoj drzavi i krene da raskrinkava ovu mafiju, nazalost bude ubijen.

Zlatan

pre 9 godina

Ne mogu da ne napisem komentar. Svesni smo da zivimo u drzavi gde vlada kriminal, nekultura, drskost, lopovluk, nepismenost(kupljene diplome). Javi se svetlost u vidu Brankice i svi prethodno navedeni bahati i besni uzbude se kao osice,kada im dirnes osinjak, uz pomoc poltron ili potplacenih novinara, prosipaju nebuloze, prete. Sto je najgore niko ih iz vlasti ne pita odakle im imovina, nek pokazu koliko su uplacivali poreza, vec uzrujano odgovaraju dranjem ,, Pa kralo se, sta mozemo".

mike

pre 9 godina

Eto, pa idite na stadione i ostavite svoje rsd za takve da mogu jos bolje da prete... Strasno! A jos strasnije da Drzava nema nacina da se sa ovim izbori. Los signal za one koji treba da ulazu i grade u ovoj Drzavi!

Srbija bree

pre 9 godina

Evo nesto za nase najblaze receno amaterske politicare i drzavne institucije koje stite i saradjuju sa nasim propalim mafijaskim fudbalskim klubivima i samim tim ugrozavaju, ruse ustavni poredak drzave.

NACELA USTAVA REPUBLIKE SRBIJE

Republika Srbija je drzava srpskog naroda i svih gradjana koji u njoj zive, zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi, nacelima gradjanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama, evropskim principima i vrednostima.

nonprotected

pre 9 godina

razlozi otkazivanja emisije mogu biti svakojaki i ne bih ulazio u to. Ipak, kakogod, uzasno je , pogotovo za ljude koji se bave istrazivackim novinarstvom, saznanje da je obavljanjem svog posla dovedena u pitanje sigurnost sopstvenog zivota. Drzava nikom normalnom i postenom ne garantuje sigurnost. S druge strane kompletna kriminogena sredina biva miljenikom iste (valjda zbog isprepletenosti inetresa). I pored toga plase se REČI.To ne daje nikakvu nadu ali leci dusu.

Dragan Lo

pre 9 godina

Sam premijer Vučić je napao novinare Reportera. On se javno zapitao zašto se novinari bave Zvezdom i Partizanom, a ne blokadom računa DS-a. Ovim je jasno dao podršku fudbalskoj mafiji. O kakvoj zaštiti novinara se može razmišljati kad samom "vođi" ne odgovara tema kojom se bave i On svoj stav javno iznosi.

4 banane = 4 ocila

pre 9 godina

Ovo drustvo su unistili i popljackali kriminalci u vlasti koji su gradjanima oduzeli posao, slobodu i sva druga prava a dala im zauzvrat da srbuju do mile volje.uz pounu ppodrsku SPC i zavisnih 'intelektualaca'. To je sustina nase bede.

SLUCAJNOST ?

pre 9 godina

A sasvim slucajno otkazano i sudjenje Covicu u istom danu.Nema Drzave,Covic bije novinare,vredja odlaze saslusanje po ko zna koji put i to ce ostasti tako i dalje ce biti bahat i opasan,a Vi odlazite emisiju umesto da Srbija gleda.

E moj Saša

pre 9 godina

Pa nema adekvatne reakcije države kad ... gle čuda, država je umešana direktno u celu priču. Sve se raspada od pre 3 godine. Danas sam posle 2 godine bio na bazenu banjica, prodali su saunu nekom privatniku, tusevi se otvaraju kljestima itd... raspad

stevke

pre 9 godina

(J Slaven, 9. mart 2015 16:22)

Kakva pobeda?!Borba je tek pocela i siguran sam da ce na kraju drzava izaci kao pobednik a da ce sva ta mafija koja je u sportu zavrsiti iza resetaka.

Veritas

pre 9 godina

"Isto tako shvatili smo da društvo u kojem živimo nažalost još nije sazrelo da na pravi način prihvati otvaranje brojnih tema kojima se ova redakcija godinama bavi."

Posle svih ovih godina to je vaše objašnjenje???

Hleba i igara....

Aleksandar Bugarski

pre 9 godina

Jedan i jedan su dva. Ili možda nisu.
Koliko se sećam Brankica Stanković je i dobila obezbeđenje posle emisija o "nepravilnostima" vezanim ya fudbal. Koliko još zemalja ima da je ubijen visoki fudbalski funkcioner. Ne znam da li razrešeno to ubistvo. Opet emisija o "nepravilnostima" vezanim za fudbal i opet neke restrikcije. Fudbalski ili sportski funkcioneri skaču da se brane od "napada". Naš premijer se hvata u koštac sa svima, od domaćih tajkuna, kriminalaca do različitih institucija međunarodne zajednice, a za privatizaciju sportskih društava nema snage. Boji se da Srbija nema snage za to. Ovde nešto jako ne valja.

Nekad dete navijac

pre 9 godina

Moj klinac ce videti ove domace stadione samo ako vidi sliku u novinama ili iz kola.
Mada cu se truditi da ne prolazim tuda ako bas ne moram.
Poslednju kartu sam platio one sezone kada je Sajber oduzimao bodove i titule. Tada sam imao 17 godina.
Klinci, na plivanje, vaterpolo, atletiku, odbojku...!

zarobljena princeza

pre 9 godina

Emisija je sve jasno precizirala.Sticajem nesrećnih okolnosti,znam i istina je da su Sportska društva Crvena Zvezda i Partizan kriminalna udruženja i to još od početka 90-tih kad su mi vrbovali brata.Jedva je izvukao živu glavu,o toj navijačkoj grupi bio je posvećen Insajder.Verujte mi njima ni MUP ništa nemože.Iz takvih udruženja se izlazi jedino s dopuštenjem glavnog.Podrška redakciji Reportera,no ni jedna istina nije vredna života,takav je sistem,ne samo kod nas nego planetarno.Odgledala sam i onu trojku na onoj TV.Emisija je skandalozna.Kakvi opasni ljudi,mnogo veliko zlo je u njima,i to višedecenisko.

master

pre 9 godina

Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.

Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.

Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.

Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.

Martin Niemöller



Podrška B

aca

pre 9 godina

Auuu, sta reci, niste ni trebali zapocinjati ovakvu temu ako niste sposobni da je "iznesete" !!! Meni ovakav stav budi ista osecanja besa kao i kada sam gledao prvu emisiju ! Ovo je bruka, znaci, ovi su jaci od zakona, policije, vojske, jednom reciju DRZAVE !!! Jadna li nam je ovakva drzava, kukala joj majka !!!

malisa

pre 9 godina

Dno smo dna! Ako je ovo istina onda verujem da su pretnje ozbiljne, jer u suprotnom sumnjam da bi Brankica pravila bilo kakav kompromis. Želim vam sve najbolje i brz povratak na male ekrane, jer vi ste jedan od poslednjih bastiona odbrane istraživačkog novinarstva!

carinium72

pre 9 godina

..šteta..izgleda da niko nikada neće raskrinkati tu mafiju..dozvoliće im da dalje lažu i varaju državu..iskreno sam razočaran kao navijač Zvezda što moj klub nastavljaju da urušavaju kriminalci, političari, raznorazni sportski, pod navodnicima, dušebrižnici.. zvezdo, nestajes. a boli me to..

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

Pa to vam je borba Vucica protiv korupcije, samo vi je ne razumete, uzme od siromsnih i pohapsi ih a udeli bogatima i nagradi ih, kako ste naseli na glasanju.

joca

pre 9 godina

Znači uspeli su sa pritiscima,ovo je poražavajuće za ceo sistem i još jedno ohrabrenje za kriminal,ljudi ko može neka beži na vreme iz ove s... jame.
Šljam ,otpad, beda i jad od države...

ZOKI

pre 9 godina

Pa valjda se zna od koga preti opasnost?? Ko to ugrozava bezbednost novinara. Mi obicni ljudi po ovome shvatamo da su to mocnici Zvezde i Partizan a ako nije tako molimo vas da objasnite. A ako je tako onda sta da kazemo mi obici ljudi kad nam se ukrste putevi sa mnogo opasnijim likovima. Kako stvari izgledaju postali smo gori od Afrike

j@

pre 9 godina

Ne verujem da nije sazrelo . Problem je u tome što ovi kriminalci u sportu očigledno imaju političku podršku . Nedajte se , treba da dignete "halabuku". Drugčije se stvari neće rešiti. Časni radni ljudi ove države vam daju podršku , sigurno. I da mi nastupamo tako agresivno videli bi ste da smo brojčano neuporedivo jači.
Pozdrav.

Alisa 973

pre 9 godina

Mislim da se ovaj put diže nepotrebna medijska prašina. Emisija nije bila ništa posebno, ništa novo nije ponudila. Danas i mala deca u Srbiji znaju kakva je situacija u sportskim klubovima, a znamo da ljudi koji istupaju u javnosti u ime klubova nisu toliko opasni. Najopasniji su oni za koje ne znamo ko su i šta rade, oni vuku sve konce ali ih niko nikad nije spomenuo. Svaka čast Brankici, ali nije ušla u osinjak, samo se bacila kamenom na njega.

ljica

pre 9 godina

Sramota za klubove i upravu ,kaljaju nas normalne navijace. Novinari da se zastite a FK da se lepo privatzuju pa da vidim kako ce da muljaju .

Kazanova

pre 9 godina

Ovaj problem traje vec 2-3 decenije.. Nadam se da ce uspeti ova vlast da ga resi, ali nije lako, organizovana je to ekipa koja se uvukla davno u sport i drma savezom..
Nadam se da ce se klupko odmotati uskoro.

Bivsi "Normalan" koji je postao "Nenormalan"

pre 9 godina

(ksenija, 9. mart 2015 17:10)

Upravo tako, "svuda oko nas". A to znaci, oni su velika vecina, tako da oni sada sklanjaju preostale "normalne".
Mada, i ti preostali "normalni" nisu vise normalni po standardima vecine. Sada su vec postali otpad ovakvog drustva.

Milan

pre 9 godina

pravilna odluka.Ne zbog bezbednosti nego zbog kvaliteta emisije.Ni blizu prethodnim emisijama.Plitko,pretenciozno i na bazi rekla kazala.Yo cekivao sam bolju emisiju a ne samo optuzbe i generalne napade.

I.j.kv

pre 9 godina

Premijer je svestan da ako proba da dovede u red stanje u Crvenoj Zvezdi i Partizanu morace da se zameri mnogima,a najvise navijacima koji nisu kriminalci,vec armija kriminalaca od nekoliko hiljada skupljenjih na jednom mestu.To je bez primene sile nemoguce uraditi,a primena sile je uvek dvosmerna i ne zna se ko ce izvuci deblji kraj.Zato se ovaj i svi drugi nagomilani problemi ostavljaju za nekog sledeceg a i taj sledeci nece moci.... Sve sluti na veliku nesrecu....sa zaljenjem mogu da konstatujem.

LKA

pre 9 godina

Navijac sam Partizana 57 godina, a zbog ove uprave ga se odricem. Mafijasi, politicki vampiri, lopovi su preuzeli Zvezdu i Partizan. Molim UEFU da ta dva kluba ako je ikako moguce izbace u drugu ligu, jer ovo je vec opasnost za Srbiju. Ovi su spremni da izazovu i gradjanski rat samo da bi ostali pored para. Prvi mora da ode Toma Karadzic, jer je to ista bratija komunisticko lopovskog profila.
POČEO SAM DA ČITAM KOMENTAR I ODMAH TI DAO PLUS, SLAŽEM SE ZA SVE REČENO ,STIM ŠTO SAM JA ZVEZDAŠ,ALI NE KAO OVI ŠTO BI I MAJKU DALI ZA KVAZI SPORTISTE.POZDRAV

Dex

pre 9 godina

Uopste ne sumnjam da ce se sve isterati na cistac. Postoji samo perio kada takticki moras stati u zaklon, ali vreme napada ce doci. Podrzavam da sve mora biti transparentno, a sloboda medijima zagarantovana. Ova vlast ce uspeti da jedno po jedno sve dovede u red, a mi cemo biti jedna od uredjenijih drzava Evrope.

stevkey

pre 9 godina

Neko je napisao da ce drzava na kraju pobediti kriminal...ja se plasim da sami sebe nece pobediti.
Tuga u svakom smislu sa ovom drzavom. Ovde vise nije rec ni o fubalu ni platama, ovde ce samo strah da vlada. TUGA

Lane

pre 9 godina

Kakvi su navijaci a valjaju drogu?Kakva je to uprava sve vlasnici i direktori propalih firmi gde plate kasne po 10meseci????Sve na dobos pa ko vise plati njegovo je,samo da ne bude tri evra za tri kluba kao secerane.........,

lka

pre 9 godina

sad sam ubedjen ,ipak je život kao fudbal,isto je sve ,mafija,lopovi,ulizice,podrepaši,barabe sve na gomili kao i u životu,a država samo zna da pokazuje siklu na obićnim malim ljudima,koji redovno plačaju porez,struju ,stanarinu.J**** ti život-

supermen

pre 9 godina

Jadno i bedno je drustvo u kom se desavaju ovakve stvari,a da već dve i po decenije nema dobre volje da bilo sta promeni..ili čemu razmišljati o bilo čemu..prst u uvo i pevaj(na pinku na primer)

Milan

pre 9 godina

Mogu da zamislim koliko su ovi likovi u klubovima jaki kad su uspeli da stopiraju serijal koji nije stopiran ni kad je objavljivao ono o Kosovu. Ludilo. Da li smo dosli do srzi problema u vlasti i drzavi?

ova zena

pre 9 godina

Ova zena godinama ima veliki problem sa bezbednoscu i u najmanju ruku je ovo najpamtniji potez koji se mogao uraditi na b92, ona je sada i majka i podrzavam povlacenje emisije na odredjen period, ako je ovako odluci menadzment to je najrealnija odluka.

Dunda

pre 9 godina

Treba biti realan i strpljivo čekati trenutak kada će svi koreni kriminala koji je odlično umrežen biti sasečeni! To nije lako i mora se četkati trenutak pobede nad tom "nemani"!

Maric Aleksandar

pre 9 godina

Nadam se da ce se vlada obracunati sa ovim kriminalcima koji su pustili korenje u savezu i ne mrdaju vec 30 godina!
Niko nije jaci od drzave!

AV medijski manipulatoru, odlazi

pre 9 godina

Krenite da istražujete kako sns za veeeeeliku lovu oslobađa lopove, krimose...istražite kako je oslobođen Cane, sad se pakuuje da se i Karić oslobodi optužbe...pre toga Maja, pa Knežević, Beko...spisak je dugačak. Sve to se ne radi besplatno, valjda je jasno, pa istražite malo i videćete šta radi ovaj režim. Drugo, nemojte da okolišete, Vučićević, Čović, Vučelić...pa oni su samo piuni, zna se ko stoji iza svega ovoga i NJEGA i NJEGOVOG kuma prozovite, a ne miševe.

kolibri

pre 9 godina

Brankicu postujem kao novinara jer je u ono vreme Milosevica i posle njega jedina skupila hrabrost da se upusti u nedodirljive tabu teme koje su mogle da je kostaj i zivota.Medjutim sada gledajuci iz druge perspektive,ovo vise nije borba uperena protiv kriminala i onih koji krse zakon,meni licno izgleda kao pokusaj napadanje premijera zarad dizanja rejtinga,koji joj je u evidentnom padu.Neka nastavi da radi kao do sada i neka gleda samo na pravdu a ne na kojoj poziciji gledanosti se nalazi njena emisija.

ana

pre 9 godina

Poruka za Premijera AV da se prvo obračuna sa fudbalskom mafijom, pa onda da priča o eliti.Tu je Vesic, koji sve zna ,tu je Vucicevic da ga medijski podrzi.Da se oglasi povodom pretnji Brankici i novinarima Insajdera, da konačno bude Premijer SVIH NAS!

Prebiracevic

pre 9 godina

Sve sto do sada nije uradjeno u Srbiji u nazad dvadeset i vise godina, treba odma sad da se resi? Pa sta su radili do sad? Sta je sa dizanjem glasa u demokratska vremen?

Kokan

pre 9 godina

Samo MUP ima pravo da obezbeđuje i procenjuje potrebnu zastitu za Brankicu Stanković prema tome od njih zavisi da li ce proceniti, da li je ona bezbednossno ugrožena i da li postoje objektivni razlozi za pružanje takve vrste zaštite.Znaci nije to stvar procene pojedinca ili esnafa, vec procena MUP-a.

O@G

pre 9 godina

Brankicin problem nije nastao sada,traje vec godinama.Sobzirom da je pokrenuta istraga i da se klupko pocelo odmotavat,doce se i do tih koji misle da su bogovi.Potez za ukidanjem emisije smatram dobrim,jer bitniji je neciji zivot nego gledanost emisije.I sve to sto je reporter otkrio vec svi znaju,to je javna tajna.

Partizanovac

pre 9 godina

Navijac sam Partizana 57 godina, a zbog ove uprave ga se odricem. Mafijasi, politicki vampiri, lopovi su preuzeli Zvezdu i Partizan. Molim UEFU da ta dva kluba ako je ikako moguce izbace u drugu ligu, jer ovo je vec opasnost za Srbiju. Ovi su spremni da izazovu i gradjanski rat samo da bi ostali pored para. Prvi mora da ode Toma Karadzic, jer je to ista bratija komunisticko lopovskog profila.

jovan

pre 9 godina

Naravno, uprkos ogromnom interesovanju, ne treba biti sebican i reci : Ovo niste trebali da nam uradite. Pokusacu da poverujem da su razlozi bezbednosti daleko preci. Medjutim imam utisak (nedelje), da je ovo obavestenje prilicno sturo i nedovoljno. Dajte, ako je ikako moguce da neko od zvanicnika javno kaze nesto podrobnije na vasoj TV.najposle,dajte nam mogucnost da cujemo Brankicu tim povodom. Hvala.

Ђока

pre 9 godina

Фудбал и у сред среде удба - Бранкице, маните се боље ћоравог посла, ако вам је живот мио.

Rajko

pre 9 godina

Ne moze drzava uticati na svakog pojedinca koji je uputio pretnju Brankici. Bas zbog toga ima obezbedjenje, jer da joj policija uskrati rekli bi da je nezasticena. Policija samo radi svoj posao.

Radmilo Đurđević

pre 9 godina

Mudra odluka! Daleko jača poruka se šalje na ovaj način. Odustajanje ima veću specifičnu težinu od daljeg emitovanja. Pozdrav, Đura

olgičica

pre 9 godina

Situacija podseća na 2003-ću godinu,kad su kojekakve "udbe" u sprezi sa kojekakvim "biznismenima" diktirali politički život Srbije.Vučiću,ne dozvolite im...Srbije radi.

@Jelena, 9. mart 2015

pre 9 godina

Dok je jos uvek na snazi policijsko obezbedjenje dodeljeno Brankici , znaci da postoje realne , dal direttne ili kakve god , pretnje .. sluzbe bezbednosti su tu da se bave takvim problemima

istina

pre 9 godina

Brankice i ostali . Oprostite mi sto Vam na samom pocetku svega ovova nisam verovao . Hvala Vam sto ste mi pokazali i dokazali da sam gresio u rasudjuivanju iako su drugi kojih je bilo vise davali informacije protiv Vas ( mislim na druge medije) . Puna podrska nadam se da cete brzo nastaviti tamo gde ste stali za dobrobit Srbije.

Miro Đokić

pre 9 godina

@Demant:Svim novinarima treba omogućiti da bezbedno obavljaju svoju dužnost i da upoznaju javnost sa svim zbivanjima u državi. Naravno novinari moraju da vode računa da u javnost iznose samo istinu , a ne neke pretpostavke ili nešto za šta nemaju prave argumente.

Gradjanin

pre 9 godina

Svim mislecim ljudima koji prate B92 je sve jasno i niko ne moze da vas osudjuje sto ste primorani da ovo uradite. Ako mozete bar nastavite da prikupljate materijal kao svedocanstvo koje ce se pojaviti u neka bolja vremena....

biljana

pre 9 godina

"Navijaci", vi koji pretite Brankici, ili bilo kome, morate imati u vidu da i vama odgovara jedino uredjeno drustvo i da ste zloupotrebljeni za necije prljave interese! Necete se obogatiti, a i vi ste sve stariji i jos malo ce vas zameniti mladjim i ludjim "navijacima". Bacice vas ko staru, iskoriscenu , prljavu krpu... Grupa mocnika uzivace u bogacenju koje ste im vi omogucili, a vama mrvice... Zato, podrzite uvodjenje reda u fudbal, u drustvo u svim segmentima. Uradite to za sebe i svoje najblize. Izabrali ste pogresan nacin i u starosti cete se gorko kajati i stideti!

Boki

pre 9 godina

Duboko sam razocaran. Imam utisak kao da ste podlegli pritisku i priznali poraz? Jednostavno, ovo je nesto sto vas je izdvajalo od ostalih medija i narodu ulivalo nadu kako bi nesto moglo da se promeni. Iskreno se nadam da gresim...

lolga

pre 9 godina

Mnogi novinari su platili glavom dirnuvši u "osinje gnezdo".Ova situacija nas vraća u neka prošla mračna vremena i vlada ne sme ustuknuti.

Sofkica

pre 9 godina

Lepo da se privatizuju ti klubovi i da se na utakmice vrate pravi navijači, a da ova žena može mirno da emituje svoje emisije i da može ulicom da šeta bez pratnje obezbeđenja. Vučić se zalaže za privatizacijuu, a ja to podržavam. Navijam za Zvezdu, ali ovo je bruka.

Demant

pre 9 godina

Hvala novinarki Brankici sto je otvorila oci javnosti a i gradjanima Srbije i verujem da ce u bliskoj buducnosti moci da seta slobodno kao i svi opusteno i sa osmehom na licu.

Dex

pre 9 godina

Nama u Srbiji trebaju takvi ljudi koji ce ispitati sve prosle afere. Bilo bi lepo da se oformi jos jedna takva ekipa i da se i njoj dodeli policijska zastita.

simsonovi 5

pre 9 godina

Uzasno je da u 21 veku jedna novinarka sa ozbiljnim stazom i rejtingom iza sebe ne moze da izadje na ulicu zbog gomile nekih huligana i mediokriteta, stvarno treba tome da se stane na put.

Rajna

pre 9 godina

Ona je novinar heroj za postovanje i veliko divljenje zbog ogromne hrabrosti koju je pokazala rizikujuci svoj zivot napravila emisiju o losoj privatizaciji i raznoraznim mutnim radnjama tajkunske vlade kojima su upropastili zivot i standard svih gradjana Srbije,narocito radnicku klasu su doveli do ivice ponora!

zvrk

pre 9 godina

To je pravna drzava koja hrli ka EU brzinom svetlosti.Ovo je neverovatno i bruka i sramota..Sve se ovde nastalvja po starom,nikakvog pomaka ja nisam video u bilo kakvim promenama..Kad b92 zakuca u osinje gnezdo ,odmah pretnje,odlaganje emisija itd..Stidim se ove drzave.

Berko

pre 9 godina

I treba da je stiti policija da nije bilo nje gradjani ne bi znali za kriminalne privatizacije u Srbiji sto su uradili biseri iz vlade Kostunice!

Zdrav razum

pre 9 godina

@Katarina. Kazete sve poznate price, sta nam trebaju emisije kao Insajder... E pa kad citam takav komentar i logiku iza njega, jasno mi je zast smo tu gde jesmo. Vi uopste ne razumete sta je novinarski posao. Vi biste da udarmo brigu na veselje i da cekamo da oni kji su na vlasti i u sprezi sa klubovima i kriminalnim grupama sami sebe izvedu i osude pred licem javnosti!? Volela bih da je u pitanju naivnost a ne glupost.

pogba

pre 9 godina

Privatizacija klubova resava mnoge probleme pa cak i ove vezane sa novinarstvom.Svi nas lazu iz sportskih klubova da su za privatizaciju a upravo su oni najveci otporasi eventualnoj privatizaciji i reformama koje se ticu sporta.Zasto je to tako, nije tesko pitanje.Velike pare su u pitanju i doklen god u upravama budu sedeli politicari,tajkuni,huligani a najmanje ljudi kojima je na prvom mestu klub, mi bolju situaciju u sportskim klubovima ne mozemo imati.

ciganin stari

pre 9 godina

Rejting B92 je jako visok kada je gledanost emisija ovog tipa u pitanju i jednostavno ne shvatam ovakovo povlacenje pred pretnjama..ipak je drzava ta koja garantuje bezbednost ludima koji se tim poslom bave

Višnjica

pre 9 godina

Reporter se bavi kriminalom koji je više od decenije bez problema puštao svoje korenje, i nije čudo što je ovolika pažnja na emisiju i verovatno ugoržena bezbednost urednice!

dado90

pre 9 godina

Nazalost rukovodstva sportskih klubova svesno prave otpor kako bi stopirali reforme u sportu koje podrazumevaju privatizaciju dva najveca nasa sportska kluba.Sve dok u upravama klubova budu sedeli politicari i tajkuni mi ne mozemo racunati da ce se finansijsko stanje tih klubova znacajnije popraviti a samim tim i obezbediti nesmetan rad novinarima.

Grom

pre 9 godina

Klubovi nece biti privatizovani dokle god to odgovara politicarima. Milioni evra se na godisnjem nivou ispumpavaju iz klubova u dzepove politicara.

Grcanski Despot

pre 9 godina

Kao covek osudjujem svako ugrozavanje bezbednosti bilo kog coveka u ovoj drzavi. Novinari treba da rade svoj posao, da postuju kodeks casti i novinarastva. Drzava mora da se bori protiv kriminala kako u sportu tako i u svakom segmentu drustva. Oni koji pokusavaju da ugroze drzavu i njene gradjane moraju da odgovaraju. Privatizacija klubova je definitivno rasterecenje drzave da ulaze u bure bez dna. Trziste postoji najbolji uspevaju na njemu. Sta je tu sporno. Paraziti moraju da odu.

Olja

pre 9 godina

Jedino rešenje za klubove jeste privatizacija. Ponekad navijači brane uprave klubova, kao da nisu svesni šta su sve uradili, koliki su novac prelili u privatne džepove.

Petar

pre 9 godina

Društvo je sazrelo i imate punu podršku javnosti! Nećete valjda čekati da se ta gadna ekipa sama povuče iz kriminala? Oni sigurno nece sazreti, tako da čekanjem ništa ne rešavate.

varufakis

pre 9 godina

Ima jednostavan način da primoramo drzavu da resi problem fudbalske mafije: novinari ce od sada na svakoj konferenciji za štampu, intervjuu i sl. na kraju postaviti sledece pitanje ministru, politicaru ili premijeru: "Da li ste pitali vodje navijaca/klubova hoce li vam dozvojiti...( prodaju preduzeca, izgradnju Bg na vodi, rebalans budzeta,...?" Ako drzava nije jaca od mafije, onda mora i da je sluša!

ne valja nam poso ljudi moji

pre 9 godina

Moje najdublje uverenje je da su pretnje novinarima nedopustive i sigurna sam da policija nije iz čista mira dodelila obezbedjenje. Bila bih jako srećna da živim u normalnoj državi u kojoj se o pretnjama novinarima može čitati samo u rubrici svet. Ipak, priznajem da me interesuje i po čemu se Brankica izdvaja od ostalih novinara Insajdera, a sada i Reportera, jer nije tajna da su i jednu i drugu emisiju radile čitave ekipe novinara.