Dr.Brele
pre 12 godina
Ne možeš da obrišeš nalog na Facebook-u, možeš samo da ga deaktiviraš. Prijatelji vide da tvoj profil postoji ali ne mogu da gledaju ništa na njemu. Deaktivacija ostavlja mogućnost ponovne aktivacije i aktivira se jednostavno - samo se uloguješ. Nisu oni ludi da ostave mogućnost trajnog brisanja profila, uvek će se naći neko ko će da se vrati a i informacije su tu.
15 Komentari
Sortiraj po: