Utorak, 19.02.2013.

11:13

Saša Mirković podneo ostavku

Pomoćnik ministra saobraćaja u sektoru za puteve i bezbednost saobraćaja Saša Mirković podneo je danas ostavku na tu funkciju.

Izvor: B92

Saša Mirkoviæ podneo ostavku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

mirko

pre 11 godina

Ne znam sustinu ovih desavanja jer me ne intresuju ali sam video vest. Mislim da svako ko se odrice vise funkcije i ide ka necemu neizvesnom ima mnogo snage da tako nesto ucini. Mnogi bi napravili suprotno jer lepo je biti pomocnik ministra.

zeljka

pre 11 godina

Mirkovic ce se kandidovati za gradonacelnika Zajecara a s obzirom na to koliko su gradjani ogorceni na dosadasnjeg Boska Nicica postoje sanse da pobedi.Nije mi simpatican lik ali za pohvalu je podnosenje ostavke na funkciju pomocnika ministra jer ima u planu da se kandiduje za drugu.

sumadinac atl

pre 11 godina

ako se pomocnik ministra vozi u dzip mercedesu u cemu se voze ministri, premijer i predsednik. kad se toliko busate sa fijatom ko da nije privatna strana firma zasto svako ministarstvo ne proda ta vozila a od zaradjenih para kupi po fijata 500l

filip

pre 11 godina

Verujem da nije uspeo ni da uspostavi komunikaciju sa Mrkonjićem,u svakom slučaju čovek treba sam da odluči na kojoj poziciji bi mogao da se ostvari i pokaže svoje znanje.

Milanche

pre 11 godina

Sto ste bezobrazni. covek je cuo da je isprwd Nisa palo nesto malo snega pa dohvatio lopatu, ubacio u dzip i pozurio da to brze-bolje ocisti.

emigrant

pre 11 godina

logicno bi bilo da na njegovo mesto dodje neka pevaljka, zar ne? sta ocekivati od presvucenih radikala osim nekvalitetne i neobrazovane kadrove koji ne bi mogli ni preko infostuda da se zaposle da nisu politicki poltroni.

A fakultet?

pre 11 godina

Kako se raspisali partijski drugovi ovog estradnog menadzera.Za njih je i on jedan iz plejade genijalnih likova i kadrova SNS-a. Zasto je podneo ostavku.Zato sto nije mogao da prilozi dokaz o viskoj strucnoj spremi. Rok je bio 60 dana od imenovanja. A falilo mu samo jos mesec dana da "zavrsi"' fakultet.

špica

pre 11 godina

Sa rotacijom a i bez nje kada vam dolaze "MINISTRI" u susret sidjite sa puta da vas ne bi ONI sateravali bolje je za vas,nas...

Estrada na delu

pre 11 godina

Jeli to onaj koji je u Zajecaru mobilnim slikao dzak pun nekakvih papira i rekao da je izborna kradja.I ni manje ni vise nego 300 hiljada.Pa ceo zajecarski okrug nema toliko upisanih u biracki spisak

Graje

pre 11 godina

Saša Mirković ima preča posla nego da bude pomoćnik ministra za saobraćaj. Budući gradonačelnik zaječara Saša Mirković će raditi na zapošljavanju i pokretanju ekonomije u tom gradu, kao i jačanju privrede. Članovi SNS ne sede na dve ili više funkcije, kao što je to bio običaj u prošloj vladi. SNS je jedina stranka koja radi za interes naroda i države.

Momir

pre 11 godina

Saša Mirković je podneo ovu ostavku jer želi više da se posveti predstojećim lokalnim izborima u svom gradu,i da pomogne da se konačno promeni katastrofalna vlast Boška Ničića.Čovek želi da učini nešto dobro za Zaječar,i da pomogne da se pokrene ovaj grad,ako on bude izabran za gradonačelnika.

Magnolija

pre 11 godina

U Zajecaru je totalni kolaps u svim segmentima,a uzrok tome je URS-ov Boško Ničić,tako da me ostavka Mirkovica apsolutno ne cudi.A o "izvorima blica" svaki komentar je suvisan.

Noca

pre 11 godina

Mirkovic rekao je da će dati ostavku jer se kandiduje za gradonacelnika Zajecara,preko 200 na sat iz izvora bilca a njihova slika ih dematuje i pokazuje klasicno spinovanje.

petar

pre 11 godina

Svi naši političari se bore da naš narod bolje živi, pa šta, ako je jurio 200 ipak je on vlast ima posla radi dogovara se pa zar nismo smanjili dug za 159miliona. Sve što rade oni rade za nas tvoju mamu tatu batu i baku.Zamisli samo gde bi se svi mi nalazili da nema takvih kao što je on

Dr.Bravar

pre 11 godina

a kako policija sme da zaustavi dzip pod rotacijom
(pa stvarno, 19. februar 2013 12:17)


pa na tablicama pisalo GRAND parada i odma su ga provalili.
Mozda je okacio i onu zutu rotaciju sto ima da se kupi u poljoprivrednoj apoteci(za traktore).

Nikola

pre 11 godina

Ako gradjani Zajecara znaju ovog coveka onda ce on dobiti jedan glas-svoj.Ne dajte ovom da dodje na ikakvu funkciju u vasem gradu pojesce vam grad za 3 meseca nece ostati nista. Sto je najgore ni Nicic nije mnogo bolji ali ovaj ..........!

Neko spolja

pre 11 godina

Auuu, još ga i Blic naljutio, sad kad nam pošalje još 3 cm snega, kako će jadan Mrka da se sam izbori sa mećavom, loše nam se piše.
Da li smo uopšte svesni kakvi su nam likovi na funkcijama? Estradni umetnik, stručnjak za sneg se parkirao na ministarstvu dok ne postane gradonačelnik. Dragi sugrađani, jednog jesenjeg dana 1988. godine nam je šaka jada ukrala državu i nema nameru da je vrati. Jedini izlaz je revolucija.

ajajajaj

pre 11 godina

Nadam se da ce Zajecarci na tim izborima da pokazu svoje lice i kazu da li im treba ovokav gradonacelnik i nadam se, udalje vise ovog coveka iz medija i javnosti

Kimi Raikonen

pre 11 godina

Dobro još nije leteo nebom pa da se morala koristiti avijacija da ga zaustavi. Dobro je poznato da je Mirković podneo ostavku u ministarstvu. Drugo, to je znak da je svako doostupan policiji i da će odovarati za prekršaje ili krivična dela. Zaštićenih više nema u Srbiji.

marko24

pre 11 godina

Konacno da i u Srbiji srbiji podnese ostavku neko cija je stranka na vlasti zbog prekrsaja.Bice Srbija normalna pravno uredjena zemlja.

Siniša

pre 11 godina

Znači, više love može da se namakne u fotelji gradonačelnika. E' sad šta bi bilo idealno - da izgubi na izborima u Zaječaru i nestane sa političke scene. Zaječarci, ujedinite se i ne dajte glas ovom liku! Inače, priči i prevaru o ,,ukradenih'' 600.000 glasova je smislio upravo ovaj Mirković, pa ga zbog toga guraju Toma i Vučić.

Естрада, естрада

pre 11 godina

Sad treba i Ana Bekuta tj Mrkonjic da ode!!!!
(Pavle, 19. februar 2013 11:43)

A иде ли и он за градоначелника?

LFC

pre 11 godina

200 na sat u, u krivinu, 200 na sat - obozavam tu brzinu..Covek previse slusa Ivana Gavrilovica ocigledno, oduzeti mu dozvolu i ako on bude kandidat za gradonacelnika eto sela od Zajecara...

ĆELAVI

pre 11 godina

Svaki dan na TV-u možemo videti samozvane pripadnike srpskog džet-seta, estradne umetnike i umetnice, kako prolaze kroz crveno, i voze 200 na sat tamo gde je ograničenje 80, i nikom ništa. Ne sme policija ni da zaustavi njihove nanovije modele automobila, ali će zato policija, vrlo lako da zaustavi čoveka koji vozi golfa starog 15 godina i da mu naplati kaznu za ćelave gume. Došlo je vreme i da korumpirani biznismeni i političari u Srbiji odgovaraju za svoja dela, pa će valjda jednom doći vreme i da saobraćajni policajci budu isti i prema običnom svetu i prema ovim samozvanim džet-seterima.

eqw

pre 11 godina

Naravno, pomocnici ministara nemaju pravo na rotaciju.

Ali estradni menadzeri, sa elementima kromanjonaca i mozgom pileta, imaju.

Jel dobio kaznu, ili je nalupao samare saobracajnoj policiji?

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Sta znaci kad srbenda dobije vlast?On automatski zamisli sebe za "mejsiju", kome nemoze niko nista,pa je upalio rotaciona svetla,pa je vozio 200 kilometara na sat,nebojeci se dacega policija zaustaviti,pa i akoga zaustave on ce njima odbrusiti, znateli vi kosam ja? Pazite da neizgubite sluzbu zato sto ste me zaustavili?!Na mesto da da primer normalnog kretanja i bez rotacija,dase ponasa kulturno u saobracaju,on samo sto nije poletijo kroz vazduh,ali ito bi ucinio daje dzip naprvanjen da moze da leti i zemljom hoda, pa da i pliva po vodi1Vlast sila,treba da pokaze da sa vlascu nema sale?

grdnaJA

pre 11 godina

Dobro, covek je ostavio znacajan trag u rad ove Vlade. Treba mu se na rastanku lepo zahvaliti. Takodje ga treba zamoliti, da sledece godine, u slucaju snegova, opet prihvati mesto zamenika ministra i ocisti nam puteve.

prečanin

pre 11 godina

Snega više nema, tako da Mirković, sad ima prečih poslova od čišćenja puteva, a to je rušenje Boška Ničića na lokanim izborima u Zaječaru.

ma covek od reci

pre 11 godina

eto...odrzao je obecanje i u vreme njegovog mandata putevi su bili ocisceni i nije bilo neprohodnih puteva.Svima je pokazao.

Aleksandar

pre 11 godina

Kakav samar SNS-u I Vucicu. Natezali se da ga dovedu brukali se sa izjavama oko diplome. Mada te diplome im nikako ne idu a sad ih jos ovaj zeznuo da moraju da ga postave za pomocnika ministra na dva meseca. Dzaba Vucicu hapsenja kad ga ovako sramote njegovi. Kad on ne sme Mirkovicu da pisne pa sta da se ocekuje od bitnijih.

Jovan

pre 11 godina

Sada je potvrđeno da je radno mesto u ministarstvu bilo izmišljeno za uvu naprednjačku legendu. Ako je ovo kandidat SNS-e za budućeg gradonačelnika Zaječara onda nemam šta reći osim što ću uputiti velike čestitke rukovodstvu stranke za uspešnu kadrovsku politiku i izbor kandidata. Građanima Zaječara želim sve najbolje sa ovakvim kandidatima za Gradonačelnika ali sumnjam da će im ovakvi likovi doneti bilo kakav boljitak i napredak.

Mira

pre 11 godina

U Zaječaru su ogromni problemi vezani za katastrofalno vođenje grada od strane URS-ovog Boška Ničića. Ovde su lokalni izbori neminovni i ja kao građanin Zaječara apelujem da se to što pre desi..........

Maja Radovic

pre 11 godina

Da je bio prisutan u vozilu policija bi to i napomenula barem inicijalima, posto nisu verujem da nije ni vozio on,nego je verovatno nekom pozajmio automobil. Nije neka senzacija od vesti,lako nama sa takvima,nama je problem sa ovima sto su lovu i drzavnu kasu ojadili. Ovo oduzmes vozacku i gotov tj. resen problem.

Dragan

pre 11 godina

Sta zna seljak ministar nego da cim postane ministar vozi svoj/tudji mercedes 200 km/sat.Sada cekam moralnog Vucica da odmori ministra u ostavci od politickog zivota , MUP da podnese prijavu za brzi voznju a pravosudje da mu oduzme dozvolu.Ovako zamislja drzavu Srbiju mali Djokica.

ns +

pre 11 godina

Zamslite situaciju:
saobracajni inzenjer sedi kod kuce i gleda vesti.Na njima:Sasha Mirkovic postao pomocnik ministra za saobracaj.Daje covek izjave,trudi se,krivo mu sto mu neistomisljenici ne daju sansu.
Zamislite situaciju broj 2: saobracajni inzenjer prati pevaljku na koncert(to se sad tako kaze kad ide uvece u kafanu da peva) i krivo mu sto nije veceras vishe zaradio.
Koja od ove 2 situacije je nemoguca u Srbiji?Ali, zaista nemoguca misija?

MAX 007

pre 11 godina

Ovo što je prekoračio brzinu, ima da plati, i to će ići u državni budžet, ali ima i gore od toga. Ljubiša Buha Čume, svedok saradnik, je pre 3 godine vozi 130 na sat, tamo gde je ograničenje 80, i na mestu ubio čoveka, i za to nije odgovarao jer je tužilaštvo, posle godinu dana, odustalo od krivičnog gonjenja. Da je neki siromah sa jugom to uradio, taj bi već bio u zatvoru, i ne bi još dugo iz njega izašao. Zaključak koji se može izvesti iz ovoga je da su u Srbiji mogli da gaze ljude, a da za to ne odgovaraju, samo oni koji imaju velike pare.

Rulanje po autoputu

pre 11 godina

"Džip se kretao brzinom preko 200 kilometara na sat..."

A posle se vade kako Vlada neće da kupuje nove avione, jer je kriza.

Jovan

pre 11 godina

Sada je potvrđeno da je radno mesto u ministarstvu bilo izmišljeno za uvu naprednjačku legendu. Ako je ovo kandidat SNS-e za budućeg gradonačelnika Zaječara onda nemam šta reći osim što ću uputiti velike čestitke rukovodstvu stranke za uspešnu kadrovsku politiku i izbor kandidata. Građanima Zaječara želim sve najbolje sa ovakvim kandidatima za Gradonačelnika ali sumnjam da će im ovakvi likovi doneti bilo kakav boljitak i napredak.

Dragan

pre 11 godina

Sta zna seljak ministar nego da cim postane ministar vozi svoj/tudji mercedes 200 km/sat.Sada cekam moralnog Vucica da odmori ministra u ostavci od politickog zivota , MUP da podnese prijavu za brzi voznju a pravosudje da mu oduzme dozvolu.Ovako zamislja drzavu Srbiju mali Djokica.

Rulanje po autoputu

pre 11 godina

"Džip se kretao brzinom preko 200 kilometara na sat..."

A posle se vade kako Vlada neće da kupuje nove avione, jer je kriza.

MAX 007

pre 11 godina

Ovo što je prekoračio brzinu, ima da plati, i to će ići u državni budžet, ali ima i gore od toga. Ljubiša Buha Čume, svedok saradnik, je pre 3 godine vozi 130 na sat, tamo gde je ograničenje 80, i na mestu ubio čoveka, i za to nije odgovarao jer je tužilaštvo, posle godinu dana, odustalo od krivičnog gonjenja. Da je neki siromah sa jugom to uradio, taj bi već bio u zatvoru, i ne bi još dugo iz njega izašao. Zaključak koji se može izvesti iz ovoga je da su u Srbiji mogli da gaze ljude, a da za to ne odgovaraju, samo oni koji imaju velike pare.

Siniša

pre 11 godina

Znači, više love može da se namakne u fotelji gradonačelnika. E' sad šta bi bilo idealno - da izgubi na izborima u Zaječaru i nestane sa političke scene. Zaječarci, ujedinite se i ne dajte glas ovom liku! Inače, priči i prevaru o ,,ukradenih'' 600.000 glasova je smislio upravo ovaj Mirković, pa ga zbog toga guraju Toma i Vučić.

ma covek od reci

pre 11 godina

eto...odrzao je obecanje i u vreme njegovog mandata putevi su bili ocisceni i nije bilo neprohodnih puteva.Svima je pokazao.

Aleksandar

pre 11 godina

Kakav samar SNS-u I Vucicu. Natezali se da ga dovedu brukali se sa izjavama oko diplome. Mada te diplome im nikako ne idu a sad ih jos ovaj zeznuo da moraju da ga postave za pomocnika ministra na dva meseca. Dzaba Vucicu hapsenja kad ga ovako sramote njegovi. Kad on ne sme Mirkovicu da pisne pa sta da se ocekuje od bitnijih.

Dr.Bravar

pre 11 godina

a kako policija sme da zaustavi dzip pod rotacijom
(pa stvarno, 19. februar 2013 12:17)


pa na tablicama pisalo GRAND parada i odma su ga provalili.
Mozda je okacio i onu zutu rotaciju sto ima da se kupi u poljoprivrednoj apoteci(za traktore).

eqw

pre 11 godina

Naravno, pomocnici ministara nemaju pravo na rotaciju.

Ali estradni menadzeri, sa elementima kromanjonaca i mozgom pileta, imaju.

Jel dobio kaznu, ili je nalupao samare saobracajnoj policiji?

Nikola

pre 11 godina

Ako gradjani Zajecara znaju ovog coveka onda ce on dobiti jedan glas-svoj.Ne dajte ovom da dodje na ikakvu funkciju u vasem gradu pojesce vam grad za 3 meseca nece ostati nista. Sto je najgore ni Nicic nije mnogo bolji ali ovaj ..........!

ns +

pre 11 godina

Zamslite situaciju:
saobracajni inzenjer sedi kod kuce i gleda vesti.Na njima:Sasha Mirkovic postao pomocnik ministra za saobracaj.Daje covek izjave,trudi se,krivo mu sto mu neistomisljenici ne daju sansu.
Zamislite situaciju broj 2: saobracajni inzenjer prati pevaljku na koncert(to se sad tako kaze kad ide uvece u kafanu da peva) i krivo mu sto nije veceras vishe zaradio.
Koja od ove 2 situacije je nemoguca u Srbiji?Ali, zaista nemoguca misija?

grdnaJA

pre 11 godina

Dobro, covek je ostavio znacajan trag u rad ove Vlade. Treba mu se na rastanku lepo zahvaliti. Takodje ga treba zamoliti, da sledece godine, u slucaju snegova, opet prihvati mesto zamenika ministra i ocisti nam puteve.

A fakultet?

pre 11 godina

Kako se raspisali partijski drugovi ovog estradnog menadzera.Za njih je i on jedan iz plejade genijalnih likova i kadrova SNS-a. Zasto je podneo ostavku.Zato sto nije mogao da prilozi dokaz o viskoj strucnoj spremi. Rok je bio 60 dana od imenovanja. A falilo mu samo jos mesec dana da "zavrsi"' fakultet.

prečanin

pre 11 godina

Snega više nema, tako da Mirković, sad ima prečih poslova od čišćenja puteva, a to je rušenje Boška Ničića na lokanim izborima u Zaječaru.

LFC

pre 11 godina

200 na sat u, u krivinu, 200 na sat - obozavam tu brzinu..Covek previse slusa Ivana Gavrilovica ocigledno, oduzeti mu dozvolu i ako on bude kandidat za gradonacelnika eto sela od Zajecara...

ĆELAVI

pre 11 godina

Svaki dan na TV-u možemo videti samozvane pripadnike srpskog džet-seta, estradne umetnike i umetnice, kako prolaze kroz crveno, i voze 200 na sat tamo gde je ograničenje 80, i nikom ništa. Ne sme policija ni da zaustavi njihove nanovije modele automobila, ali će zato policija, vrlo lako da zaustavi čoveka koji vozi golfa starog 15 godina i da mu naplati kaznu za ćelave gume. Došlo je vreme i da korumpirani biznismeni i političari u Srbiji odgovaraju za svoja dela, pa će valjda jednom doći vreme i da saobraćajni policajci budu isti i prema običnom svetu i prema ovim samozvanim džet-seterima.

Естрада, естрада

pre 11 godina

Sad treba i Ana Bekuta tj Mrkonjic da ode!!!!
(Pavle, 19. februar 2013 11:43)

A иде ли и он за градоначелника?

ajajajaj

pre 11 godina

Nadam se da ce Zajecarci na tim izborima da pokazu svoje lice i kazu da li im treba ovokav gradonacelnik i nadam se, udalje vise ovog coveka iz medija i javnosti

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Sta znaci kad srbenda dobije vlast?On automatski zamisli sebe za "mejsiju", kome nemoze niko nista,pa je upalio rotaciona svetla,pa je vozio 200 kilometara na sat,nebojeci se dacega policija zaustaviti,pa i akoga zaustave on ce njima odbrusiti, znateli vi kosam ja? Pazite da neizgubite sluzbu zato sto ste me zaustavili?!Na mesto da da primer normalnog kretanja i bez rotacija,dase ponasa kulturno u saobracaju,on samo sto nije poletijo kroz vazduh,ali ito bi ucinio daje dzip naprvanjen da moze da leti i zemljom hoda, pa da i pliva po vodi1Vlast sila,treba da pokaze da sa vlascu nema sale?

Neko spolja

pre 11 godina

Auuu, još ga i Blic naljutio, sad kad nam pošalje još 3 cm snega, kako će jadan Mrka da se sam izbori sa mećavom, loše nam se piše.
Da li smo uopšte svesni kakvi su nam likovi na funkcijama? Estradni umetnik, stručnjak za sneg se parkirao na ministarstvu dok ne postane gradonačelnik. Dragi sugrađani, jednog jesenjeg dana 1988. godine nam je šaka jada ukrala državu i nema nameru da je vrati. Jedini izlaz je revolucija.

emigrant

pre 11 godina

logicno bi bilo da na njegovo mesto dodje neka pevaljka, zar ne? sta ocekivati od presvucenih radikala osim nekvalitetne i neobrazovane kadrove koji ne bi mogli ni preko infostuda da se zaposle da nisu politicki poltroni.

Mira

pre 11 godina

U Zaječaru su ogromni problemi vezani za katastrofalno vođenje grada od strane URS-ovog Boška Ničića. Ovde su lokalni izbori neminovni i ja kao građanin Zaječara apelujem da se to što pre desi..........

Estrada na delu

pre 11 godina

Jeli to onaj koji je u Zajecaru mobilnim slikao dzak pun nekakvih papira i rekao da je izborna kradja.I ni manje ni vise nego 300 hiljada.Pa ceo zajecarski okrug nema toliko upisanih u biracki spisak

špica

pre 11 godina

Sa rotacijom a i bez nje kada vam dolaze "MINISTRI" u susret sidjite sa puta da vas ne bi ONI sateravali bolje je za vas,nas...

Milanche

pre 11 godina

Sto ste bezobrazni. covek je cuo da je isprwd Nisa palo nesto malo snega pa dohvatio lopatu, ubacio u dzip i pozurio da to brze-bolje ocisti.

sumadinac atl

pre 11 godina

ako se pomocnik ministra vozi u dzip mercedesu u cemu se voze ministri, premijer i predsednik. kad se toliko busate sa fijatom ko da nije privatna strana firma zasto svako ministarstvo ne proda ta vozila a od zaradjenih para kupi po fijata 500l

Noca

pre 11 godina

Mirkovic rekao je da će dati ostavku jer se kandiduje za gradonacelnika Zajecara,preko 200 na sat iz izvora bilca a njihova slika ih dematuje i pokazuje klasicno spinovanje.

petar

pre 11 godina

Svi naši političari se bore da naš narod bolje živi, pa šta, ako je jurio 200 ipak je on vlast ima posla radi dogovara se pa zar nismo smanjili dug za 159miliona. Sve što rade oni rade za nas tvoju mamu tatu batu i baku.Zamisli samo gde bi se svi mi nalazili da nema takvih kao što je on

Momir

pre 11 godina

Saša Mirković je podneo ovu ostavku jer želi više da se posveti predstojećim lokalnim izborima u svom gradu,i da pomogne da se konačno promeni katastrofalna vlast Boška Ničića.Čovek želi da učini nešto dobro za Zaječar,i da pomogne da se pokrene ovaj grad,ako on bude izabran za gradonačelnika.

Maja Radovic

pre 11 godina

Da je bio prisutan u vozilu policija bi to i napomenula barem inicijalima, posto nisu verujem da nije ni vozio on,nego je verovatno nekom pozajmio automobil. Nije neka senzacija od vesti,lako nama sa takvima,nama je problem sa ovima sto su lovu i drzavnu kasu ojadili. Ovo oduzmes vozacku i gotov tj. resen problem.

marko24

pre 11 godina

Konacno da i u Srbiji srbiji podnese ostavku neko cija je stranka na vlasti zbog prekrsaja.Bice Srbija normalna pravno uredjena zemlja.

Kimi Raikonen

pre 11 godina

Dobro još nije leteo nebom pa da se morala koristiti avijacija da ga zaustavi. Dobro je poznato da je Mirković podneo ostavku u ministarstvu. Drugo, to je znak da je svako doostupan policiji i da će odovarati za prekršaje ili krivična dela. Zaštićenih više nema u Srbiji.

Magnolija

pre 11 godina

U Zajecaru je totalni kolaps u svim segmentima,a uzrok tome je URS-ov Boško Ničić,tako da me ostavka Mirkovica apsolutno ne cudi.A o "izvorima blica" svaki komentar je suvisan.

Graje

pre 11 godina

Saša Mirković ima preča posla nego da bude pomoćnik ministra za saobraćaj. Budući gradonačelnik zaječara Saša Mirković će raditi na zapošljavanju i pokretanju ekonomije u tom gradu, kao i jačanju privrede. Članovi SNS ne sede na dve ili više funkcije, kao što je to bio običaj u prošloj vladi. SNS je jedina stranka koja radi za interes naroda i države.

filip

pre 11 godina

Verujem da nije uspeo ni da uspostavi komunikaciju sa Mrkonjićem,u svakom slučaju čovek treba sam da odluči na kojoj poziciji bi mogao da se ostvari i pokaže svoje znanje.

zeljka

pre 11 godina

Mirkovic ce se kandidovati za gradonacelnika Zajecara a s obzirom na to koliko su gradjani ogorceni na dosadasnjeg Boska Nicica postoje sanse da pobedi.Nije mi simpatican lik ali za pohvalu je podnosenje ostavke na funkciju pomocnika ministra jer ima u planu da se kandiduje za drugu.

mirko

pre 11 godina

Ne znam sustinu ovih desavanja jer me ne intresuju ali sam video vest. Mislim da svako ko se odrice vise funkcije i ide ka necemu neizvesnom ima mnogo snage da tako nesto ucini. Mnogi bi napravili suprotno jer lepo je biti pomocnik ministra.

Momir

pre 11 godina

Saša Mirković je podneo ovu ostavku jer želi više da se posveti predstojećim lokalnim izborima u svom gradu,i da pomogne da se konačno promeni katastrofalna vlast Boška Ničića.Čovek želi da učini nešto dobro za Zaječar,i da pomogne da se pokrene ovaj grad,ako on bude izabran za gradonačelnika.

marko24

pre 11 godina

Konacno da i u Srbiji srbiji podnese ostavku neko cija je stranka na vlasti zbog prekrsaja.Bice Srbija normalna pravno uredjena zemlja.

Graje

pre 11 godina

Saša Mirković ima preča posla nego da bude pomoćnik ministra za saobraćaj. Budući gradonačelnik zaječara Saša Mirković će raditi na zapošljavanju i pokretanju ekonomije u tom gradu, kao i jačanju privrede. Članovi SNS ne sede na dve ili više funkcije, kao što je to bio običaj u prošloj vladi. SNS je jedina stranka koja radi za interes naroda i države.

Maja Radovic

pre 11 godina

Da je bio prisutan u vozilu policija bi to i napomenula barem inicijalima, posto nisu verujem da nije ni vozio on,nego je verovatno nekom pozajmio automobil. Nije neka senzacija od vesti,lako nama sa takvima,nama je problem sa ovima sto su lovu i drzavnu kasu ojadili. Ovo oduzmes vozacku i gotov tj. resen problem.

petar

pre 11 godina

Svi naši političari se bore da naš narod bolje živi, pa šta, ako je jurio 200 ipak je on vlast ima posla radi dogovara se pa zar nismo smanjili dug za 159miliona. Sve što rade oni rade za nas tvoju mamu tatu batu i baku.Zamisli samo gde bi se svi mi nalazili da nema takvih kao što je on

Magnolija

pre 11 godina

U Zajecaru je totalni kolaps u svim segmentima,a uzrok tome je URS-ov Boško Ničić,tako da me ostavka Mirkovica apsolutno ne cudi.A o "izvorima blica" svaki komentar je suvisan.

Noca

pre 11 godina

Mirkovic rekao je da će dati ostavku jer se kandiduje za gradonacelnika Zajecara,preko 200 na sat iz izvora bilca a njihova slika ih dematuje i pokazuje klasicno spinovanje.

Mira

pre 11 godina

U Zaječaru su ogromni problemi vezani za katastrofalno vođenje grada od strane URS-ovog Boška Ničića. Ovde su lokalni izbori neminovni i ja kao građanin Zaječara apelujem da se to što pre desi..........

Kimi Raikonen

pre 11 godina

Dobro još nije leteo nebom pa da se morala koristiti avijacija da ga zaustavi. Dobro je poznato da je Mirković podneo ostavku u ministarstvu. Drugo, to je znak da je svako doostupan policiji i da će odovarati za prekršaje ili krivična dela. Zaštićenih više nema u Srbiji.

filip

pre 11 godina

Verujem da nije uspeo ni da uspostavi komunikaciju sa Mrkonjićem,u svakom slučaju čovek treba sam da odluči na kojoj poziciji bi mogao da se ostvari i pokaže svoje znanje.

ma covek od reci

pre 11 godina

eto...odrzao je obecanje i u vreme njegovog mandata putevi su bili ocisceni i nije bilo neprohodnih puteva.Svima je pokazao.

zeljka

pre 11 godina

Mirkovic ce se kandidovati za gradonacelnika Zajecara a s obzirom na to koliko su gradjani ogorceni na dosadasnjeg Boska Nicica postoje sanse da pobedi.Nije mi simpatican lik ali za pohvalu je podnosenje ostavke na funkciju pomocnika ministra jer ima u planu da se kandiduje za drugu.

prečanin

pre 11 godina

Snega više nema, tako da Mirković, sad ima prečih poslova od čišćenja puteva, a to je rušenje Boška Ničića na lokanim izborima u Zaječaru.

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Sta znaci kad srbenda dobije vlast?On automatski zamisli sebe za "mejsiju", kome nemoze niko nista,pa je upalio rotaciona svetla,pa je vozio 200 kilometara na sat,nebojeci se dacega policija zaustaviti,pa i akoga zaustave on ce njima odbrusiti, znateli vi kosam ja? Pazite da neizgubite sluzbu zato sto ste me zaustavili?!Na mesto da da primer normalnog kretanja i bez rotacija,dase ponasa kulturno u saobracaju,on samo sto nije poletijo kroz vazduh,ali ito bi ucinio daje dzip naprvanjen da moze da leti i zemljom hoda, pa da i pliva po vodi1Vlast sila,treba da pokaze da sa vlascu nema sale?

MAX 007

pre 11 godina

Ovo što je prekoračio brzinu, ima da plati, i to će ići u državni budžet, ali ima i gore od toga. Ljubiša Buha Čume, svedok saradnik, je pre 3 godine vozi 130 na sat, tamo gde je ograničenje 80, i na mestu ubio čoveka, i za to nije odgovarao jer je tužilaštvo, posle godinu dana, odustalo od krivičnog gonjenja. Da je neki siromah sa jugom to uradio, taj bi već bio u zatvoru, i ne bi još dugo iz njega izašao. Zaključak koji se može izvesti iz ovoga je da su u Srbiji mogli da gaze ljude, a da za to ne odgovaraju, samo oni koji imaju velike pare.

grdnaJA

pre 11 godina

Dobro, covek je ostavio znacajan trag u rad ove Vlade. Treba mu se na rastanku lepo zahvaliti. Takodje ga treba zamoliti, da sledece godine, u slucaju snegova, opet prihvati mesto zamenika ministra i ocisti nam puteve.

Jovan

pre 11 godina

Sada je potvrđeno da je radno mesto u ministarstvu bilo izmišljeno za uvu naprednjačku legendu. Ako je ovo kandidat SNS-e za budućeg gradonačelnika Zaječara onda nemam šta reći osim što ću uputiti velike čestitke rukovodstvu stranke za uspešnu kadrovsku politiku i izbor kandidata. Građanima Zaječara želim sve najbolje sa ovakvim kandidatima za Gradonačelnika ali sumnjam da će im ovakvi likovi doneti bilo kakav boljitak i napredak.

eqw

pre 11 godina

Naravno, pomocnici ministara nemaju pravo na rotaciju.

Ali estradni menadzeri, sa elementima kromanjonaca i mozgom pileta, imaju.

Jel dobio kaznu, ili je nalupao samare saobracajnoj policiji?

Siniša

pre 11 godina

Znači, više love može da se namakne u fotelji gradonačelnika. E' sad šta bi bilo idealno - da izgubi na izborima u Zaječaru i nestane sa političke scene. Zaječarci, ujedinite se i ne dajte glas ovom liku! Inače, priči i prevaru o ,,ukradenih'' 600.000 glasova je smislio upravo ovaj Mirković, pa ga zbog toga guraju Toma i Vučić.

Nikola

pre 11 godina

Ako gradjani Zajecara znaju ovog coveka onda ce on dobiti jedan glas-svoj.Ne dajte ovom da dodje na ikakvu funkciju u vasem gradu pojesce vam grad za 3 meseca nece ostati nista. Sto je najgore ni Nicic nije mnogo bolji ali ovaj ..........!

Aleksandar

pre 11 godina

Kakav samar SNS-u I Vucicu. Natezali se da ga dovedu brukali se sa izjavama oko diplome. Mada te diplome im nikako ne idu a sad ih jos ovaj zeznuo da moraju da ga postave za pomocnika ministra na dva meseca. Dzaba Vucicu hapsenja kad ga ovako sramote njegovi. Kad on ne sme Mirkovicu da pisne pa sta da se ocekuje od bitnijih.

LFC

pre 11 godina

200 na sat u, u krivinu, 200 na sat - obozavam tu brzinu..Covek previse slusa Ivana Gavrilovica ocigledno, oduzeti mu dozvolu i ako on bude kandidat za gradonacelnika eto sela od Zajecara...

ajajajaj

pre 11 godina

Nadam se da ce Zajecarci na tim izborima da pokazu svoje lice i kazu da li im treba ovokav gradonacelnik i nadam se, udalje vise ovog coveka iz medija i javnosti

Estrada na delu

pre 11 godina

Jeli to onaj koji je u Zajecaru mobilnim slikao dzak pun nekakvih papira i rekao da je izborna kradja.I ni manje ni vise nego 300 hiljada.Pa ceo zajecarski okrug nema toliko upisanih u biracki spisak

Rulanje po autoputu

pre 11 godina

"Džip se kretao brzinom preko 200 kilometara na sat..."

A posle se vade kako Vlada neće da kupuje nove avione, jer je kriza.

Dragan

pre 11 godina

Sta zna seljak ministar nego da cim postane ministar vozi svoj/tudji mercedes 200 km/sat.Sada cekam moralnog Vucica da odmori ministra u ostavci od politickog zivota , MUP da podnese prijavu za brzi voznju a pravosudje da mu oduzme dozvolu.Ovako zamislja drzavu Srbiju mali Djokica.

ns +

pre 11 godina

Zamslite situaciju:
saobracajni inzenjer sedi kod kuce i gleda vesti.Na njima:Sasha Mirkovic postao pomocnik ministra za saobracaj.Daje covek izjave,trudi se,krivo mu sto mu neistomisljenici ne daju sansu.
Zamislite situaciju broj 2: saobracajni inzenjer prati pevaljku na koncert(to se sad tako kaze kad ide uvece u kafanu da peva) i krivo mu sto nije veceras vishe zaradio.
Koja od ove 2 situacije je nemoguca u Srbiji?Ali, zaista nemoguca misija?

ĆELAVI

pre 11 godina

Svaki dan na TV-u možemo videti samozvane pripadnike srpskog džet-seta, estradne umetnike i umetnice, kako prolaze kroz crveno, i voze 200 na sat tamo gde je ograničenje 80, i nikom ništa. Ne sme policija ni da zaustavi njihove nanovije modele automobila, ali će zato policija, vrlo lako da zaustavi čoveka koji vozi golfa starog 15 godina i da mu naplati kaznu za ćelave gume. Došlo je vreme i da korumpirani biznismeni i političari u Srbiji odgovaraju za svoja dela, pa će valjda jednom doći vreme i da saobraćajni policajci budu isti i prema običnom svetu i prema ovim samozvanim džet-seterima.

Естрада, естрада

pre 11 godina

Sad treba i Ana Bekuta tj Mrkonjic da ode!!!!
(Pavle, 19. februar 2013 11:43)

A иде ли и он за градоначелника?

Dr.Bravar

pre 11 godina

a kako policija sme da zaustavi dzip pod rotacijom
(pa stvarno, 19. februar 2013 12:17)


pa na tablicama pisalo GRAND parada i odma su ga provalili.
Mozda je okacio i onu zutu rotaciju sto ima da se kupi u poljoprivrednoj apoteci(za traktore).

Neko spolja

pre 11 godina

Auuu, još ga i Blic naljutio, sad kad nam pošalje još 3 cm snega, kako će jadan Mrka da se sam izbori sa mećavom, loše nam se piše.
Da li smo uopšte svesni kakvi su nam likovi na funkcijama? Estradni umetnik, stručnjak za sneg se parkirao na ministarstvu dok ne postane gradonačelnik. Dragi sugrađani, jednog jesenjeg dana 1988. godine nam je šaka jada ukrala državu i nema nameru da je vrati. Jedini izlaz je revolucija.

emigrant

pre 11 godina

logicno bi bilo da na njegovo mesto dodje neka pevaljka, zar ne? sta ocekivati od presvucenih radikala osim nekvalitetne i neobrazovane kadrove koji ne bi mogli ni preko infostuda da se zaposle da nisu politicki poltroni.

A fakultet?

pre 11 godina

Kako se raspisali partijski drugovi ovog estradnog menadzera.Za njih je i on jedan iz plejade genijalnih likova i kadrova SNS-a. Zasto je podneo ostavku.Zato sto nije mogao da prilozi dokaz o viskoj strucnoj spremi. Rok je bio 60 dana od imenovanja. A falilo mu samo jos mesec dana da "zavrsi"' fakultet.

špica

pre 11 godina

Sa rotacijom a i bez nje kada vam dolaze "MINISTRI" u susret sidjite sa puta da vas ne bi ONI sateravali bolje je za vas,nas...

Milanche

pre 11 godina

Sto ste bezobrazni. covek je cuo da je isprwd Nisa palo nesto malo snega pa dohvatio lopatu, ubacio u dzip i pozurio da to brze-bolje ocisti.

sumadinac atl

pre 11 godina

ako se pomocnik ministra vozi u dzip mercedesu u cemu se voze ministri, premijer i predsednik. kad se toliko busate sa fijatom ko da nije privatna strana firma zasto svako ministarstvo ne proda ta vozila a od zaradjenih para kupi po fijata 500l

mirko

pre 11 godina

Ne znam sustinu ovih desavanja jer me ne intresuju ali sam video vest. Mislim da svako ko se odrice vise funkcije i ide ka necemu neizvesnom ima mnogo snage da tako nesto ucini. Mnogi bi napravili suprotno jer lepo je biti pomocnik ministra.