Subota, 29.09.2012.

00:15

Vučić predsednik Jorgovanka zamenik

Aleksandar Vučić izabran je na vanrednoj sednici SNS za predsednika, a Jorgovanka Tabaković za njegovu zamenicu. Izabrani i potpredsednici i predsednik IO SNS.

Izvor: B92

Vuèiæ predsednik Jorgovanka zamenik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

319 Komentari

Sortiraj po:

sylar

pre 11 godina

Pravi izbor za Srbiju i SNS ako zelimo bolji zivot i napredak u drzavi...Dolaskom Nikolica na mesto predsednika Srbije i Vucica na mesto predsednika SNS,za Srbiju se radja nada za izlazak iz ove tame u koju su je smestile prethodne vlasti...Srbija je uz vas!!!

zoran

pre 11 godina

@ Afrodita, 30. septembar 2012 11:09

Kraj će biti tužan. I za vas koji se ngrebuckate o političare a i za običnu sirotinju raju. MNOGO malo pamtite, na žalost...

bravo

pre 11 godina

Jednoglasna podrska,samo jos jednom potvrdjuje da je pravi covek zamenio Nikolica i znamo da ce voditi pravim putem stranku tj.putem kojim je isla i do sada ova velika stranka...

gandrail

pre 11 godina

Мене нешто не занима где ће СНС бити наредних 8 до 10 година, али ме страшно брине ако се они у том периоду боре само проив криминала.Шта ће онда радити полиција ?

Afrodita

pre 11 godina

@Beograđanka Bezimena
Razumem da živite u prošlosti i tolikom beznađu. Da li je moguće da dozvolite da vas toliko ponižavaju vaši iz DS-a, i da misliti da niko drugi sem DS-a može da vodi Srbiju. DS nas je svih ovih godina uništavao državne firme JKP i JP preduzeća lažnim privatizacijama. Mislim da je vreme da date šansu naprednjacima.Građani Srbije znaju da cepanje u radikala može da donese samo dobro Srbiji.Predsednik Tomislav Nikolić je najbolji predsednik Srbije koja Srbija ima tokom čitave njene istorije. Naprednjaci žele da pruže budućnost Srbiji. Srbija ima budućnost ako SNS ostane na vlasti. DS je bio američki protektorat i izvršavali naređena samo onako kako su Amerika i EU želele. E pa dokle građani Srbije da padaju i da se ponižavaju. Pogledajte sada ceo svet je naš, i Srbija širi bilateralne odnose sa celim svetom, i sa istokom i sa zapadom.Mislim da zaista budućnost Srbije je sa naprednjacima. Što se krađa izbora tiče niko veću krađu glasova u našoj istoriji nije uradio kao što je uradio DS.

star-trek

pre 11 godina

Bice zanimljivo pratiti mogucu reorganizaciju stranke i stranacke politike. Sa uvodjenjem novih, mladih ljudi, pitanje je koliko ce (a, sigurno ce), uslovno receno, oteti glasaca od DS i LDP-a.
(LakishaBG, 29. septembar 2012 18:06

ahaha koji si ti strucnjak!!

jeca81

pre 11 godina

Zasluge pripadaju coveku koji je uvek bio tu kada je stranci bilo najteze i borio se za pravdu i poverenje gradjana uz sadasnjeg predsednika Srbije.Cestitke i jos napredniji rad i zalaganje kao i do sada,jer svako treba da uzme primer Aleksandra Vucica i Tomislava Nikolica,to su politicari koji rade po principima koji se prvenstveno odnose na gradjane i njihovu sigurnost,nadu i poverenje.

jagoda

pre 11 godina

Predsednik je izabran,delegati su jednoglasno odlucili puni euforije i emocija.Naprednjaci vec znaju ko je najpodobniji da obavlja funkciju predsednika stranke.Mnogi iz drugih stranaka imali su sumnju da ce pojedine stvari da se sprovode jer je to do sada bilo nedodirljivo,ali svojim zalaganjem za stranku i interese svih gradjana Aleksandar Vucic je dokazao svoje politicke sposobnosti i verujem da ce i u buduce raditi u skladu sa svojim obecanjima iza kojih cvrsto stoji.Ova stranka radi na svim poljima poboljsavanja odnosa medju clanovima iako su isuvise slozni i ujedinjeni,realizaciju svojih ciljeva,a samim tim misli na gradjane.

Joca

pre 11 godina

Nije redak slucaj da za predsednika stranke bude 1 kandidat. Naprotiv, u vecini slucajeva je tako. Medjutim, kada je glasanje javno i bira se 1 kandidat, onda obicno niko ne glasa PROTIV, niti da je UZDRZAN, dok se ne moze imati uvid u broj onih koji eventualno nisu glasali. Ako je Vucica predlozilo 153 odbora, znaci da je bilo i onih koji ga nisu predlozili, pa i delgata koji verovatno nisu bili ZA to da on bude predsednik. U svakom slucaju, neopsorno je da bi on i u slucaju tajnog glasanja bio izabran ogromnom vecinom.
Ono sto je zanimljivo da predsednik stranke predlaze zamenika predsednika, podpredsednike, pa i predsednika Izvrsnog odbora. Mozda ima negde logike da predlozi svoje buduce saradnike, ali nije bilo lose da se iz baze cuju predlozi za te funkcije.
Takodje, cudi predlog da Jorgovanka Tabakovic bude zamenica predsednika, buduci da ce joj ta stranacka funkcija u startu biti zamrznuta, jer je trenutno na funkciji guvernera NBS, koja je nespojiva sa stranackom. Da li je tim predlogom Vucic zapravo zeleo da eliminise potencijalnu konkurenciju, tj. da nema licnost koja bi mu bila ono sto je Toma bio Seselju, a on Tomi?

Adam

pre 11 godina

Jako mi se svidjela informacija da je za predsjednika Izvršnog odbora SNS-a izabran sin Tomislava Nikolića. Tako se to radi ! U Sjevernoj Koreji je to već ustaljena praksa, u Siriji takodjer, a u Bjelorusiji Lukašenko svoga najmladjeg sina takodjer priprema da jednoga dana zamijeni tatu. Zaista svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujete, što dalje, sve ste bliži gorenavedenim rajevima na zemlji...

nikolas

pre 11 godina

Samo da podsetimo da je naš Tomaš izdao SRS jer mu se žurilo u EU,sada mu se više ne žuri,što znači da se možda vrati kumu u zagrljaj.

Чича од Шумадије

pre 11 godina

Шта се друго очекивало, наравно ништа, једногласно, као молио да има противкандидата, приче за врло малу децу, после оног обећања, ухапсићу Динкића... ко може да верује, нека верује.

trazili ste,uzivajte

pre 11 godina

I tako je CENTRALNA OTADZBINSKA UPRAVA izabrala novog VODJU.Pijmo u to ime i u ime novog talasa POSKUPLJENJA od ponedeljka,u ime BOLJEG ZIVOTA.

hronicar

pre 11 godina

Prava porodicna-feudalna polkitcka manufraktura.Partije porodice i klanovi vladaju Srbijom.treba ocekivati u bliskoj buducnosti raskol izmedju lidera SNS Vucica i predsednika IOSNS R Nkolica sina predsednika Srbije.Tako zapravo formiramo porodicne partije.To je bio slucaj sa SPS i JUL,sa SPO iymedju Vuka i Danice a PSS Karica a sada je i sa SNS.Tomisav nikolic predsednik Srbije,sin radoslav predsednik IOSNS, brat Tomislavljeve zene latinovic savetnik kod predsednika Srbije a prijatelj Bacevic ministar .Prava porodica na vlasti.Na drugoj strani Ds je napravila oligarhiju mocnika bliskog Tadicu .Srbija nema normlani partijski zivot vec porodicno klanovski.

Brgulac

pre 11 godina

Sta bi? Kud nestadose sve one glasine o sukobu u SNS-u, da se ne podnose, da se raspadaju? Hmm..Moze biti da su ih pomesali sa nekom drugom strankom, npr. DS-om...

Mitke59

pre 11 godina

Najprijatnije iznenadjenje mi je izbor Jorgovanke Tabakovic. Poprilican broj onih, koji su glasali za naprednjake, a da ih licno poznajem, ucinili su bas zbog nje. Kako mi se cini, obuhvatili su oba pola, sve starosne grupacije. Pitanje je ko ce ostati bez svojih glasaca, a u korist SNS-a...

LakishaBG

pre 11 godina

Bice zanimljivo pratiti mogucu reorganizaciju stranke i stranacke politike. Sa uvodjenjem novih, mladih ljudi, pitanje je koliko ce (a, sigurno ce), uslovno receno, oteti glasaca od DS i LDP-a.

KrstajicJ

pre 11 godina

I bio je red da na malo veca vrata politike udje jedna zena, koja je tu, ne zbog svog pola, vec onoga sto ume i zna. Za Vucica je bilo ocekivano. Ne znam kako im je uspelo ali su jedna od retkih politickih partija u vlasti kojima uspeva da odrze rast rejtinga. Obicno ide ka dole, jel...

Sremac

pre 11 godina

Sve čestitke Vučiću na izboru za predsednika SNS.rečeno je da će SNS voditi Srbiju u predstojećih 8-10 godina istine radi...Poljoprivreda i energetika moraju biti prioriteti,a Javna preduzeća nesmu biti partijski plen u tom pravcu je i postavljenje nestranačkih ličnosti na čelo JP.Onaj ko bude krao biće uhapšen bez obzira kojoj stranci pripada.Vučić smatra da je najbitnije uraditi sve što je moguće za građane Srbije kako bi im život postao bolji.To je suština a sve ostalo su bezrazložni i neutemeljeni napadi

pantelija

pre 11 godina

da ce srusiti "kucu" do kraja u to ne sumnjam ali za novu, postenu ja mislim da cemo malo da popricekamo.... bar dok ovi ne odu!

Gale

pre 11 godina

Iskrene cestitke Vucicu, a ove demokrate koje troluju ovde protiv stranke koju mrze su mnogo smesni.Znamo vi da ne volite SNS ali shvatite da ste u manjini, i da ljudi i dalje zele da Srbija nastavi da se menja na bolje.

Rade

pre 11 godina

Mislim da je Vucic najbolje resenje za stranku jer je u vise navrata pokazao hrabrost i odlucnost za dobrobit i stranke i drzave. Cestitam

EC2

pre 11 godina

Ko poslednji izadje nek' ugasi svetlo. Meni muka, kako je vama - ne znam. Malo pre mi se upali sijalica-reflektor iz '90 tih, sija li sija. Likovi koji rade po principu spojenih sudova nam vode ponovo drzavu. Teske reci govorim ali - laku noc Srbijo! O napadu zuci i kiselini u zelucu ne zelim da govorim, moja stvar i problem ...
(mile julin, 29. septembar 2012 17:10)

Slazem se! A i EPS, jer ni ona vise nece trebati. Mrak narednih cetiri godine se ni ne moze nadomestiti ili osvetliti el. energijom (6. teorija o relativitetu materiji i energiji i sta ja znam, o cemu jos... Pogledati mrak iz Starog zaveta, kniga Mojsijeva)

acinic

pre 11 godina

SNS je stranka buducnosti! Samo ako budu barem malo posteniji prema norodu! Medjutim ako ne budu radili u korist naroda. Proci ce kao DS. I borba protiv zutice mora biti nastavljena! Zutica je opasna bolest prljavih ruku!!!

Kraljevcanin77

pre 11 godina

Za predsednika sam znao, za zamenika nadao ali tek pomalo. Nisam ocekivao da ce Jorgovanku zaista postaviti na to mesto. Pun pogodak.

ljubomirl

pre 11 godina

Gdje svi misle isto - malo ko misli pametno! Takva je, nažalost, balkanska demokratija, u kojoj nema, čak ni formalno, nijednog protivkandidata!

mile julin

pre 11 godina

Ko poslednji izadje nek' ugasi svetlo. Meni muka, kako je vama - ne znam. Malo pre mi se upali sijalica-reflektor iz '90 tih, sija li sija. Likovi koji rade po principu spojenih sudova nam vode ponovo drzavu. Teske reci govorim ali - laku noc Srbijo! O napadu zuci i kiselini u zelucu ne zelim da govorim, moja stvar i problem ...

Sasa jokic

pre 11 godina

Ja ne mogu da prihvatim da ljudi koji su upozoravali Zorana recenicom ;" ako neko vidi Djindjica neka mu kaze....." Danas predstavljaju Srbiju, i pricaju o postenju i borbi protiv kriminala. Znali su sta se sprema Djindjicu, njihov guru je pobegao u Hag misleci da ce ga pucisti izvuci uz garancije drzave, a pre samo nekoliko godina skidali su tablu sa njegovim imenom i kacili tablu Ratka Mladica.
Medjutim u ovakvoj zemlji ne mozemo ovekivati bolju vlast, ovo nam je prava mera!

odgovor

pre 11 godina

Zivo me interesuje da li imaju mozga obicni ljudi koji su se" navukli" na SNS?
(teatar sns, 29. septembar 2012 16:37)

Vase pitanje je sustinsko. Odgovor svi znamo.
Takvim ljudima ne vredi nista objasnjavati. Jedino pitanje je da li su realno vecina u ovoj jadnoj zemlji, ili ipak nisu. Ja mislim da ipak nisu. To je malo vise od 20 posto od polovine odraslog stanovnistva. Dakle, oko 10 posto.

Neki

pre 11 godina

E vi tadicevci ste stvarno smesni. Sta god da SNS uradi, vama smeta. Shvatite, nista vise na vlasti, hvala Bogu i dovidjenja. Vidimo se u nekom drugom filmu, koji, nikada nece biti izreziran!!!

natasa

pre 11 godina

... cestitam mojim NAPREDNJACIMA PRAVU DEMOKRATIJU,...mi ne moramo u imenu stranke da napomenemo da smo sustinski demokrate,.... mi to pokazujemo delima,...

Strumfeta

pre 11 godina

Cestitam Vucicu na funkciji predsednika stranke,i gospodji Tabakovic na funkciji zamenika predsednika stranke! Pravi ljudi su dosli na pravo mesto, i verujem da ce Srpska Napredna Stranka u narednih 10 godina biti najjaca stranka u zemlji, sa jasnom vizijom, i jasnim ciljevima! Samo napred !

teatar sns

pre 11 godina

"Glumac" Toma dao ostavku, a ubacio sina da preko njega kontrolise Vucica, "zamrznutu" Jorgovanku i ostale nove vodje u SNS. Bas lepo. Porodicna sekta, tj "firma". Zivo me interesuje da li imaju mozga obicni ljudi koji su se" navukli" na SNS?

B92 love

pre 11 godina

Naprednjaci iz dana u dan potezima Vucica beleze zapazene rezultate..narocito u borbi protiv korupcije...jacaju iz dana u dan srazmerno slabljenju ds a...koji je unistio sve sto se moglo unistiti prethodnih 12 godina.

Djordje

pre 11 godina

Ne bih da komentarišem i konfrontiram se sa STRANAČKI UPREGNUTIM mozgovima.
Nema svrhe!
Nikakve!
A i nemoralno je za svakog razmišljajućeg
koji ima i dar pamćenja, pri tom!
Samo ču dodati deo teksta jedne pametne žene.
Ko ne bude razumeo ne mogu mu pomoći, na žalost!
Neka pita onog koji umesto njega razmišlja, sve zna i sve može!

"Mi smo zatrpani, dolaskom svake nove vlasti, novim aferama koje ne vode nikud, mi nemoćno posmatramo te spojene sudove međusobnih optuživača i optuženih koji potom zamenjuju uloge, i mi smo kontaminirali svoje živote, baš kao što je kontaminirano sve što se nekad ticalo duha, pameti, talenta, lepote, vrednosti..."
(Nataša Odalović, "Danas" 28.09.2012.)

Treba li više???

B92 forever

pre 11 godina

Cestitke Vucicu na novoj funkciji predsednika...svakako je Jorgovanka najpravednije resenje za zamenika...jer kao sto rece Vucic od samog pocetka je bila tu kada je bilo najteze krenuti.

nada

pre 11 godina

Drago mi je da Srbija ima bar jednu ozbiljnu stranku.Cestitam im na ogromnom uspehu koji nisam ocekivala.Za sada su cistih bioggrafija i ako tako ostane vladae dugo.Ovi minusi ne govore o SNS vec o nama.Koliko nismo u stanju da priznamo poraz jedne pogubne politika.Kako su se u ime demokratije pojedinci bogatili a narod ispastao.Ne treba vise samo reforma pravosudja koliko ce kostati i ko ce to platiti.Samo SNS neka radi svoj posao posteno i verujem da ce i nama biti bolje.

Djordje Jovic

pre 11 godina

Demokratski, nema sta, bez protiv kandidata, plus Jorgovanka zamenica (a pritom Guverner NBS) sto je nezakonito, ma cista demokratija.

Lepotica021

pre 11 godina

Cestitke Vucicu na novoj funkciji i na hrabrosti, istrajnosti i upornosti svih ovih meseci kako bi se zemlja izvukla iz najteze pozicije u koju je rezim tadica uvukao.

Cirkus Adria

pre 11 godina

Sta ste ocekivali.Da nece biti izabran. Imali ko je glasao protiv ili bio uzdrzan.Samo u Severnoj Koreji i na Kubi isti sistem. Najzad i ovaj nekoga pobedio. Sam sebe.Kao u doba Tita.Jedan kandidat. A Jorgobanka. ?? Do you now English.Do you understand??Ne razumem sta ste pitali.Molim prevodioca. Vojislav Dr seselj,Toma Diploma, Aleksandar PRVI.Nema sledeceg

Miljana Miljanica

pre 11 godina

Redak covek u Srbiji koji javno otvoreno kaze istinu narodu u oci...koji se nesebicno bori da smanji korupciju...i koji pre svega postuje volju gradjana..Sve cestitke Vucicu na zasluzenoj funkciji predsednika stranke i samo tako nastavite.

Kim IL Sung

pre 11 godina

@Miloš Radulac

Kako da ne.DS kriva za sve.I za susu i cunami u Japanu i za Siriju. Koliko vasih koalicionih partnera danas u vladi je bilo i u prosloj vladi. Gde Vam je demokratija. Jedan jedini kandidat. Nema protiv ili uzdrzanih.Zamisli sin Tome Nikolica u naj uzem rukovodstvu.Znas li kako se to zove.Nepotizam. Kod Tome diplome u kabinetu i njegov zet. Da li stvaramo vlast na nivou Severne Koreje i Kim Il Sunga.Mozda i mladji sin Tome Diplome postane prvi trener FK Partizan.A unuci ce da se skoluju za nacelnika generalstaba i za buduceg predsednika drzave.Demokratija na delu

Milos

pre 11 godina

Izbor Jorgovanke za zamenika predsednika pokazuje koliko ozbiljno SNS shvata institucije, najpre na mesto guvernera postavljaju stanackog funkcionera pritom donoseci nakaradni Zakon o NBS, a sada tog istog guvernera postavljaju na mesto zamenika predsednika stranke!

Inace, ovo Vucicevo podsticanje zavisti kod ljudi najbolje govori o njegovom mentalnom sklopu!

lidija

pre 11 godina

Pisem ovo bez ikakve ostrasćenosti trudeći se da realno sagledam političku situaciju u Srbiji. Kako su 2 procenta na predsednickim izborima totalno preokrenuli politicku situaciju u Srbiji. DS lagano ali sigurno tone u dalje sukobe I eventualni raspad a nekada je bila ubedljivo najjaca stranka. SNS od vecite opozicije polako gura ovaj mandat I kako rade oni a kako radi opozicija, nebi me cudilo da za 4 godine SNS ponovo formira Vladu. Do se DS dogovori ode voz…

zluradi

pre 11 godina

"Hrana, cigarete, sredstva za ličnu i kućnu higijenu, grejanje, naftni derivati i gradski prevoz u Beogradu od oktobra će poskupeti i do 20 procenata."

Ovo je vec drugih 20% poskupljenja za ovo malo kako su ovi na vlasti. Uzgred SNS- ovci, dodajte sami po jedan minus na vase bedne komentare, necu da habam misa na takve gluposti.

radandco

pre 11 godina

Naprednjaci su trenutno, a cini mi se da ce to da potraje, najorganizovanija politička partija u Srbiji, sviđalo se to nekome ili ne.

Miki skepticni

pre 11 godina

SNS trenutno izgleda kao odlican spoj mladosti I iskustva I sto je mnogo bitnije deluje kao tim. Naravno tim koji ima vodju ali tako je u svakoj ekipi.

alo bre

pre 11 godina

Još od vladavine Miloševića pokušavam da otkrijem šta zapravo znači "zamrznuta funkcija" .Ipak,Sloba je bar "zamrzavao" funkciju na kojoj je već bio,ovo je prvi slučaj da se bira visoki funkcioner na "zamrznutu funkciju"...Eh,Borise...da si se na vreme setio pa da i ti na vreme "zamrzneš funkciju" možda ne bi izgubio izbore...:))))))

pera kojot genije

pre 11 godina

jao, presrecan sam, idem odma' da kupim kilo teletine za 2000 dinara (jutros video u mesari) i litar zejtina za 160 dinara i da napravim gozbu povodom ove predivne vesti...

dobro pamćenje

pre 11 godina

Da zaista! Od gospodina Vučića dolazi veoma jak miris apsolutne pobede ,ali je za većinu nas Subotičana to veoma neprijatan miris. Podseća nas na miris bajatih sendviča (bajatih kao bajati Bajatović) i praznih stočnih vagona koje su nam spremali i obećavali vojvoda i ratni zločinac-mentor Šešelj i njegovi puleni Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić zajedno sa njihovim kućnim ljubimcem Gojkom Radićem.Neki od nas i sada iz daljine čuju zveckanje zarđalih kašika koje su bile namenjene za vratove onih koji bi bili alergični na sendviče pa nebi hteli pristati na njih! Ovo je samo mala mrlja iz Vučićeve veoma živopisne biografije gde ima svega i svačega samo nema ni dana radnog staža a govori o pomoći nama nezaposlenim radnicima čije je uništavanje započeo Milošević sa nesebičnim zalaganjem Vučića u njegovoj vladi sviđalo se to nekome ili ne,azavršile demokrate potpunom pljačkom,a nema ni dana vojske a ministar je odbrane i "saoseća" sa porodicama poginulih vojnika! Kakav licemer! Naglašavam da nisam član nijedne partije ili organizacije samo me pamćenje za sada dobro služi.

bezimena

pre 11 godina

Neko JESTE ukrao te glasove na jednom biračkom mestu, nije na meni a ni na Vučiću da sudi ko, već na nadležnim organima.
(Raxx, 29. septembar 2012 14:51)

Kadja izbornih LISTIĆA, od strane radikala, sa bedžom ili bez, nema nikakve veze sa kradjom GLASOVA, ali od navijača SNS se ne očekuje da shvate da je razlika izmedju ta dva pojma kao izmedju dupeta i glave! "Nadležni" organi očigledno nemaju šta da istražuju, ali glavešine SNS su se već deklarisale kao izdajice i lažovi, što se najbolje videlo na načinu odlaska iz SRS, tako da ništa tu novo nema, za nas koji ih znamo. Naivaca i polu (ne)pismenih likova, koji se pale na SNS demagogiju, će uvek biti, ali to je najžalosnije za njih same.

Afrodita

pre 11 godina

Drago mi je što je Aleksandar Vučić napokon izabran za mesto predsednika SNS, Jorgovanka Tabaković za mesto zamenika. Ova stranka zaista budućnost.Građani Srbije su zaista prepoznali kvalite i ideje u ovoj stranci, da se situacija u našoj državi promeni na bolje. SNS jedino gleda interes sopstvenog naroda i države. Vreme je da se stanje u našoj državi promeni na bolje.Srbija ima budućnost ukoliko SNS zaista ostane na vlasti.

Raxx

pre 11 godina

Još nisam video da su Vučića optužili i najoštriji protivnici za neku krađu ili prevaru.
(Societatis draconistrarium, 29. septembar 2012 12:44)

Hoces ja da te podsetim? Vucic je kradjom (dzak sa glasackim listicima) i izbornom prevarom doveo SNS na vlast a Tomu u predsednicku fotelju. Stvorio je opstu histeriju izmedju dva izborna kruga ("kradja pola miliona glasova") koja im je donela nekoliko procenata glasova dovoljnih da pobede DS sa minimalnom razlikom od 2%. Sada uzivajte u Vucicevom rezimu.
(zmitjkoe, 29. septembar 2012 14:22)

I TO je vaš argument ?! Pa ovo je smešno... Neko JESTE ukrao te glasove na jednom biračkom mestu, nije na meni a ni na Vučiću da sudi ko, već na nadležnim organima. Previše se u Srbiji daje sebi slobode prilikom ocena eventualne krivice, mimo zakonske procedure. A šta ćemo sa MILIJARDAMA pokradenim za vreme bivše vlasti ?! Agrobanka, Most na Adi, privatizacije, Dulićev pano i zgrade u Subotici, Šutanovčeve zgrade na Vračaru, Đilasova medijska imperija ?? Kakva stranka, takvi i argumenti ! Sramota !

Miloš Radulac

pre 11 godina

@Mane, @Sneza

e moj Mane, prvo, sve te negacije se pišu odvojeno. To je ujedno odgovor i Sneži koja komentare pristalica SNS-a naziva "polu-pismenim"... Mislim da ideološka opredeljenost nema nikakve veze sa obrazovanjem. To je jedna od predrasuda svojstvena primitvnim političkim razmišljanjima u Srbiji. Zašto vi draga Snežo ne kažete "Demokratska stranka je napravila taj i taj uspeh na planu javnog duga, spoljnog duga,nezaposlenosti, privrede, diplomatskom planu... Umesto podsmeha ljudima koji se ne slažu sa vama, što je odraz primitivnosti, zašto ne iskoristitie priliku pa nama SNS-ovcima ovde i ostalom građanstvu ne objasnite po čemu su to vaši bolji ? Evo, punim imenom i prezimenom, verujte mi, niko mi nije naručio komentar.

bezimena

pre 11 godina

Još nisam video da su Vučića optužili i najoštriji protivnici za neku krađu ili prevaru.
(Societatis draconistrarium, 29. septembar 2012 12:44)

Ma jok, odgovornost (dok je bio radikal sa bedžom) za gradjanske ratove 90-tih ćemo da preskočimo, otimačinu strana, u sred bombardovanja, i plaćanje poreza na ekstra profit takodje, skandalozne zakone o informisanju ćemo da preskočimo, izdaju stranke u koju se zakleo u crkvi isto, laž o izbornoj kradji kada je optužio DS da je nameštala glasove Dinkiću takodje....hajte molim Vas, budite ozbiljni, obmana na osnovu koje su "master" i SNS praktično oteli vlast doći na naplatu vrlo brzo, a onda će od vas ostati statistička greška.

Milorad

pre 11 godina

"Za jedinog kandidata Vučića glasalo je svih 3.724 delegata koji prisustvuju sednici." - Beeeee, beeeeee, beeeee. Pazi ovog na drugoj slici u koznoj jakni, SPAVA!

bezimena

pre 11 godina

Dok se neki dele i svadjaju drugi jednoglasno odlucuju ko ce im biti predsednik, ti drugi neka i gledaju i uce jer iako postoje samo 4 godine pokazali su zasto su na vrhu
(PUPIN, 29. septembar 2012 13:52)

Ti "drugi" su najpre izdali i rasturili SRS, najveću opozicionu stranku, pošto je "master" zadužio kreditom stranku, a pare sam uzeo, potom je izgubio tašnu sa blanko ostavkama. Otimanje stanova u vreme bombarodovanja i ekstra profiti, su bili još pre, ali nisu zaboravljeni, kao što ni odgovornost radikala, sa bedžom i bez, za gradjanske ratove nikada neće biti zaboravljena.
Zar takve podlosti da budu ikom normalnom primer!?

vlada krusevac

pre 11 godina

Elitna ekipa!!! :) Kako to da neki naprednjaci postuju ustav a neki ne. Toma kao predsednik postuje ustav i podnosi ostavku na mesto predsednika stranke a Jorgovanka kao guverner, koji po ustavu mora biti nestranacka licnost, postke zamenik stranke?!?

Стефан

pre 11 godina

Колико хвалоспева о преподобном Вучићу. Питам се да ли их све пише један или више чланова Српске напредне странке?!

zmitjkoe

pre 11 godina

Još nisam video da su Vučića optužili i najoštriji protivnici za neku krađu ili prevaru.
(Societatis draconistrarium, 29. septembar 2012 12:44)

Hoces ja da te podsetim? Vucic je kradjom (dzak sa glasackim listicima) i izbornom prevarom doveo SNS na vlast a Tomu u predsednicku fotelju. Stvorio je opstu histeriju izmedju dva izborna kruga ("kradja pola miliona glasova") koja im je donela nekoliko procenata glasova dovoljnih da pobede DS sa minimalnom razlikom od 2%. Sada uzivajte u Vucicevom rezimu.

mattko

pre 11 godina

Jorgovanka je obecala da ce zamrznuti funkciju! Izgleda da joj se zamrzivac pokvario ili joj nestalo struje pa se otopilo ili se samo malo salila sa svojim glasacima.

zoran

pre 11 godina

birate jednog kandidata drugog nema baš je bilo napeto kao laštiš na gaćama . samo ste potrošili nečije pare dovodeći ćlanove da malo prošetaju do beograda . naravno treba nešto pojesti popiti :) i dnevnicu zaraditi . i jedna molba aco vidjaš dinkića redovno ajde molim te pitaj ga šta je sa našom razlikom od 1000 evrića hvala ti unapred . srećno ti ustoličenje

Matori

pre 11 godina

Pažnja!!! Prosedi gospodin u braon sakou i plavo-beloj košulji na uzdužne štrafte u drugom redu ispod miks-pulta NIJE glasao. Apelujem na nadležne partijske organe da zatvorska kazna ne bude previsoka. Nije čovek kriv, glasao bi on, ali je zaspao hahahahahaaa.

beogradjanka

pre 11 godina

Sticajem okolnosti sam bila prilici da vidim pripreme za Skupstinu
SNS-a. Scenografija koja je primerenija za koncer neke rok grupe je postavljana u Velikoj dvorani Sava Centra 2 dana. Ispred zgrade je bio parkiran sleper sa opremom, koji je stigao iz Ceske ili Slovacke. Pitam se da li stranka koja propagira stednju, skromnost i patritoizam zna da su ispred nas jos teza vremena od ovih u kojima zivimo. Cak i da su troskovi pokriveni od sponzoriskih priloga, mozda su ti sponzori mogli da pomognu neku humanitarnu akciju, recimo izgradnju kuce za izbegla lica sa Kosova.
Svaka stranka koja dodje na vlast mora da pokaze silu skupom ikonografijom, bespotrebnim bacanjem para i zaslepljivanje sirotinje.
Besmisleno i nepotrebno. Da bar njihovi delegati misle to isto.

panter

pre 11 godina

Sve cestitke,kako gospodinu Vucicu tako i gospodji Tabakovic a takodje bih zeleo da izrazim svoje zadovoljstvo sto ce za predsednika izvrsnog odbora biti izabran gospodin Radomir Nikolic,samo najbolji idu napred

hrvoje

pre 11 godina

Oh ne daj boze da Toma Vucic &co odlucuju o sudbini Srbije u narednih deset godina.Prava demokratija je kad kao u Severnoj Koreji svi prisutni glasaju za jedinog kandidata,to treba Srbiji,kad nije Seselj tu dobar je i drug predsednik Vucic,komendija...

Veljko

pre 11 godina

Ovi kao u Albaniji kad su birali Enver Hoxhu 100%...bth, tesko ce sa Dinkicem kao ''starom koskom'' dosovskom, da izgedi novu kucu Srbiju...

krstivoje prvovencani - 1168g - mileseva -

pre 11 godina

Nisam nikada bio clan nijedne stranke,moja stranka je srbija i za mene kao autohtonog srbijanca je to iznad svake stranke narocito posle pakla koji je narod preziveo u zadnjih 12-godina.Narod je izabrao promene i gaji ogromnu nadu u Alexandra Vucica i negov SNS- i stoga mu zelim od srca da uspe u svojim namerama i omoguci narodu kakav takav bolji zivot i red u drzavi,naravno netreba zaboraviti ni dve vredne dame kao pcelice Zoranu i Jorgovanku kao i kompletno rukovodstvo SNS-a,neka im je sa srecom.

bezimena

pre 11 godina

Pa zar nije Jorgovanka zaledila svoju funkciju u stranci?
(Milan, 29. septembar 2012 13:15)

Istopila se na ovoj vrućini, k'o fusnota...

Mix

pre 11 godina

U tesnoj trci sebe protiv samog sebe, sa sobom kao jedinim protivkandidatom, neverovatni Acika Vučić uspeo je za prsa da pobedi - sebe! Iako je protiv seba imao izuzetnog protivnika - sebe! Ne sumnjam da će i ubuduće sebe uvek uspevati da pobedi jer,zna se, čovek ja sam sebi najveći neprijatelj! Ako ne voli sam sebe! Pošto Acika sebe beskonačno voli, to mu neće biti problem u borbi protiv sebe! Pa svi znaju, zato još jedan moj naklon ovoj izuzetnoj pobedi, najteže je pobediti - samog sebe!

Predrag

pre 11 godina

Zar Jorgovanka ne obeća nedavno da će zamrznuti svoje stranačke aktivnosti zbog izbora na mesto guvernerke NBS? Naravno da u to nisam poverovao ali bi bilo lepo da je neko od novinara, čisto reda radi, pita zašto je govorila neistinu.

zmitjkoe

pre 11 godina

Ех да је мало више од једног Вучића у овој Србији!
(Само кажем, 29. septembar 2012 11:44)

Pa klonirajte ga, ako je mogla ovca Dolly, moze i Vucic. Mada nema potrebe, i ovaj jedan je dovoljan da unisti ono malo demokratskog sto je preostalo od Srbije. Vec je toliko zagadio medijski prostor da su potrebne godine za dekontaminaciju. Dovoljno je videti sta se dogadja ovde na komentarima B92, nevidjeno spamovanje partijskom propagandom na kojoj bi i Gebels mogao da zavidi mladjanom kolegi.

PUPIN

pre 11 godina

Dok se neki dele i svadjaju drugi jednoglasno odlucuju ko ce im biti predsednik, ti drugi neka i gledaju i uce jer iako postoje samo 4 godine pokazali su zasto su na vrhu

Mane

pre 11 godina

I ti hvatas lopove,prvo trebas sam sebe da privedes,dok vecina njih nema ni za hljeba,ti koliko znam imas tri velike funkcije,valjda jedna od funkcija ici ce u Zvezdin fond.Cuj svi glasali,stace jadni,moraju glasati jer ko nebi glasao,otisao bi iz Fotelje,a to se u ovoj krizi nikome neisplati,bolje je i sigurnije dici ruku i resio si svoje radno mesto i egzistenciju za svoju porodicu,ovo je nista sta Srbiju ceka sa ovim i ovakvim ljudima i funkcionerima.Molio bi da mi objavite ovaj moj komentar jer nikoga nevredjam,samo iznosim svoje misljenje na koje imam puno pravo,nemislimo svi isto,zar ne.

wortha

pre 11 godina

ministar vojni, predsednik saveta za bezbednost, predsednik najjace stranke, svakog drugog dana se pojavljuje na TVu da preti hapsenjem opozicije... a u glavnom gradu potucen do nogu, covek koji samim svojim drzanjem iritira. usta puna demokratije, a u glavi i srcu APSOLUTISTA. DS moze da bude i ovakva i onakva, ali izbori u njoj barem nisu FARSA.

Djokica

pre 11 godina

Toliko o de facto zamrzavanju funkcija! Ako postoji neka (ozbiljna) zemlja u svetu gde je guverner centralne banke istovremeno i visoki partijski funkcioner, molim da me obavestite.

Čekam da vidim u čemu je SNS još vičan. Za sada vidim samo demagogiju i populizam. Ostavimo više prethodnu vlast. Za svoja dela i nedela platili su na izborima, a oni koju su zaslužili odgovaraće pred zakonom. Usredsredimo se na ovu vlast jer nam od nje zavisi bliska budućnost.

vojvođanin

pre 11 godina

"Za predsednika Izvršnog odbora stranke, Vučić će, kako je rekao, predložiti Radomira Nikolića, sina predsednika Srbije Tomislava Nikolića." A sin će kasnije predložiti za članove izvršnog odbora svoju mamu i brata i vučićevu suprugu.I tada su svi živeli srećno i zadovoljno... Demokratija na delu :))))))

Магдалена

pre 11 godina

Успешан је онај човек који уме да постави чврст темељ од цигала које су други бацали на њега. То се у овом случају може рећи за Александра Вучића којег су политички противници најстрашније нападали али човек је радећи свој посао у странци и посао министра и вицепремијера доказао колико заиста вреди!

Pipi

pre 11 godina

A guverner bese treba da bude nestranacka licnost? Jaka vam demokratija kad imate samo jednog kandidata za predsednika stranke. Kakva farsa. Nevidjeno. I jedni i drugi na smetliste istorije, vrlo uskoro. Granici se sa ludilom verovanje da jedna stranka i jedan covek moze da resi sve probleme. Predstavnicka demokratija je pokazala da nije dorasla zahtevima 21 veka. Sve ovo sto radite je radjeno i u 19 veku, a to je bilo pre 200 godina. I do dana danasnjeg nije dalo nikakve dobre rezultate za narod. Predstavnicka demokratija je samo dala ratove i krize. To nije put ljudi 21 veka.

Sneza

pre 11 godina

Mora da priznam da sam se slatko nasmejao citajuci SNS narucene komentare njihove stranke, aposlutno identicne stvari pise niih jedno desetak iz SNS ne samo na B92 nago u Blicu i svim ostalim medijama. Ovo je samo jos jedan dokaz sta znaci totalitarizam saveza komunista koji je sada preko SPS-SRS-DSS evoluirao u SNS, sve je isto uvek kult licnosti, lako prepoznatljivi. Jedonostavno grozota ih je samo citati te polupismene Seseljovce bez bedza.

parkinson

pre 11 godina

Covek je "drasticno" pametan a jos "drasticnije" inteligentan , sto se najbolje vidi i potvrdjuje njegovim obracanjem clanstvu ! Da nije drasticno inteligentan i pametan , ne bi mogao da bude predsednik najvece politicke partije u Srbiji, bar to vazi kod SNS-ke !?

Dalinda

pre 11 godina

Cestitke Vucicu, iako smo ovo ocekivali, jer nema boljeg kandidata za mesto predsednika od njega. Vucic je odgovoran, obrazovan, poseduje autoritet i sigurno ce biti odlican i kao vodja stranke.

Societatis draconistrarium

pre 11 godina

Retko se uključujem u diskusije, ali ovaj put imam potrebu da kao čovek koji nije član ni jedne partije, iskažem svoj stav. Ovde je očigledno po sredi sukob grupa pristalica Naprednjaka i Demokrata, što je legitimno. Ono što bih voleo da vidim, to je da se sa nivoa napada na ličnost protivnika, pređe na njihovu diskreditaciju, argumentovanu. Još nisam video da su Vučića optužili i najoštriji protivnici za neku krađu ili prevaru. (Dok je za pripadnike bivše garniture, koji su sagradili imperije, to suvišno i komentarisati).Hajde da pustimo, sada kada je već na vlasti, neka nam gospodin Vučić pokaže da će biti bolji od prethodnika (što, obzirom na stanje u ekonomiji, zaista nije teško ostvariti). Lično nisam preterani obožavalac njegovog lika i dela, za šta je verovatno zaslužna dobrim delom kampanja koju su vodili protiv njega, ali još sam manje obožavalac Đilasa, Petrovića, Šutanovca , Dulića, Đelića i ostalih oligarha. Red je da probamo i sa ovima, pa ako ne budu opravdali poverenje, menjamo ih. Tako se to radi u civilizovanom svetu.

Vidi drug član jbt

pre 11 godina

Da se razumemo, član sam SNS-a. Da li me to čini nedostojnim komentarisanja na portalu B92?! Pa vi svi gospodo koji pljujete po Vučiću ste aktivisti demokratske stranke, jer običan građanin jednostavno nema povoda da toliko ostrašćeno napada čoveka za koga čak ni vaši predvodnici se ne usuđuju da tvrde da je nešto ukrao.
Savetujem vam da čuvate živce, nema potrebe za tolikim nerviranjem. Vaše rukovodstvo se do sada pokazalo da je jedino sposobno da opljačka Srbiju i to je narod prepoznao. Sklonite ih sve, pa ćete jednog dana možda ponovo imati šansu. U međuvremenu, pustite poštene ljude da pokušaju da poprave ono što su vaši uništili.
Srdačan pozdrav

BoKi

pre 11 godina

Pa super, znači otvoreno ispiranje mozga: "... možda neće biti najbolj, ali će biti najmlađi".
Ko zna kako se to radi, razumeće.

Birački listić

pre 11 godina

Kao birač SNS kažem da je do sad bilo
DOBRO:
- Vučićeve aktivnosti protiv korupcije, samo napred
- Jorgovanka na čelu NBS (kurs dinara)
- Poljoprivreda - rad Kneževića
- Pokušaj reforme kulturne politike
LOŠE:
- Prepuštanje mesta premijera Dačiću, ekonomije Dinkiću
- Kontinuitet politike DS oko KiM (skidanje * i potpis Borkovih dogovara - katastrofa)
- Kontinuiran uticaj Brisela na odluke, mantre o Datumu
- Dominacija Dačića koja košta SNS u javnosti
- Slab izbor kadrova (ministar za pravosuđe, npr, a tema goruća)
- Baćević i nikl
- Nema promene DS kadrova (Tijanić, itd)
- Poskupljenja
- Stanje medija (dajte bar da saznamo finansijere)
- Nerešena krađa glasova...

Očekivao sam veće promene i čvršću politiku. Ne znam šta SNS u tome sprečava.

Seele

pre 11 godina

Seele
Mnogo mi se sviđa što kod neprednjaka ne postoji otimanje funkcija, optužbe upućene kolegama, klanovi, taktike za zauzimanje fotelja... Uostalom, pokazali su i delima da im je jedini cilj dobrobit Srbije i da su svi podjednako posvećeni tom cilju. Zbog toga i pripreme za Skupštinu stranke i pored ogromnih obaveza u vlasti, prolaze u najboljem redu.

Daa

pre 11 godina

"..pred naprednjacima velika odgovornost i da će ta stranka voditi Srbiju u narednoj deceniji.." - Slažem se! Vučić je svojim marljivim radom, dobrim ponašanjem, i sprovođenjem svega što je obećao, doprineo trendu stalnog rasta rejtinga Srpske napredne stranke i zaslužio je da se nađe na mestu predsednika iste.

Aca

pre 11 godina

Tatin sun da bude predsednik stranke? Pa to je kao u Severnoj Koreji, pardon zove se Demokrtaska Republika Koreja. Prezivecemo i SNS, neka narod vidi, da on mora da se menja pre svega, a da su ovi samo gori od DS-a.

Ha

pre 11 godina

‚ALEKSANDAR VUCIC JE čovek koji nije zaboravio na prave vrednosti i koji zaslužuje da bude predsednik i vodi najveću političku partiju u Srbiji kojoj je narod ukazao bezrezervno poverenje!
(WLAISA, 29. septembar 2012 09:57)


Vucic je čovek koji nije zaboravio na prave vrednosti i koji zaslužuje da bude predsednik i vodi najveću političku partiju u Srbiji kojoj je narod ukazao bezrezervno poverenje!
(GUARANA, 29. septembar 2012 09:58)

------

Kakvi ste vi carevi, pa to je strasno!

Običan

pre 11 godina

Treba da budu izabrani mladi, skromni, radni i vredni ljudi, da nastave dalju afirmaciju partije i da se posvete radu za bolji život svih građana.

zalosno

pre 11 godina

Kako je žalosno čitati ove komentare SNS aktivista i pristalica... Kakav žalostan mentalni sklop, kakav nesrećni mentalitet, kakva nekompetentnost, kakvo jednoumlje, kakvi stereotipi, kakvo udvorištvo, kakva naivnost, kakva skučenost duha... Kako je tužna naša Srbija.

komedijas

pre 11 godina

hehe, kad pogledam sliku, pa kad ugledam Vučića, pa tek kad vidim ko sedi levo i desno od njega, prosto ne znam da li da plačem, ili umrem od smeha

Gaja

pre 11 godina

Smatram da je vizija buducnosti izvesna jedino sa Srpskom naprednom strankom na celu drzave i A.Vucicem na celu stranke.Setimo se sta nam je DS uradio proteklih godina,a i dalje,medjusobno pokazuju svoju neslogu.Naprednjaci su bili slozni i napravili promene,a promene su nam dobrodosle!

kox

pre 11 godina

Srbiji je svanulo kada je SNS pobedila na izborima i skinula nenarodnu vlast sa grbače građana. Aleksandar Vučić je pored Nikolića najzaslužniji za to.

nije to slučajno

pre 11 godina

Svidjalo se to nama ili ne ali SNS je ubedljivo najjača partija u ovo trenutku i Vučić je tu mnogo doprineo, hteli mi to da priznamo ili ne, radi taj posao, a narod je to tražio i zato to i cene pa im je rejting u ovom momentu daleko ispred svih..

Grickavi milkan

pre 11 godina

U SNS-u vlada jednoumlje, strah i poltronski mentalitet(znate ono kad se neko uvlači, dodvorava, takozvani dupeuvlakaci), a ovi njihovi izbori sa jednim kandidatom su najbolji dokaz za to!
(Milan, 29. septembar 2012 11:52)

Ne, Milane. Ovi izbori sa jednim kandidatom su najbolji dokaz da u SNS-u vlada sloga i da je ukazano poverenje najsposobnijem. Za razliku od opcije kojoj očigledno pripadate, gde se poput lešinara grabe ko će više da preotme od ono malo što je ostalo od ove jadne Srbije, kada su završili sa njom. A što se tiče mentaliteta, mislim da zaista tu nema razgovora. Ja veće ljige od demokrata nisam video. Toliko licemerja, lažnog osmehivanja, Tadićevih facijalnih grčeva... fuj !

iva

pre 11 godina

Na mladima svet ostaje.Ovo je stranka koja brine o budućnosti naše dece za razliku od predhodne vlasti koja je mislila samo o ličnom interesu.Novi predsednik se zna.Samo im želim puno snage za neku novu budućnost!

ЉИЉАНА М

pre 11 godina

"Pa i Ceda bese jedini kandidat za predsednika u u LDP -u pa to onda bese vrh demokrartije.
(Denis, 29. septembar 2012 10:53)"

Ал'ти је поређење "адекватно",нема шта - к'о кад би упоређивао небо и земљу!!!

Zoran

pre 11 godina

Sve nase partije lice na Savez komunista , jedan kandidat , svi jednoglasni za vodju , narod hvalospeve o vodji itd. Vucic , Vucic , Vucic ..... (jos malo pa ce i Cak Noris da padne u zaborav xaxa malo sala :) Ja sam simpatizer SNS ali primecujem da svi idu tim putem : pre Milosevic , pa Tadic pa sada Vucic a gde smo mi za svo to vreme? Pa tu su i sinovi i cerke pretsedika : Krkobabic , Batic pokojni pa , sada i Nikolicev njegov sin . Mozda je nekome sve to u redu ali meni para uši. Mi nemamo predsednika kucnog saveta a i niko se ne kandiduje za to , da li i tu da predlozimo Vucica ? U prevodu hocu da kazem da svi zaboravljamo institucije a velicamo pojedince i mislim da nije to put ka izlazku iz krize u kojoj se nalazimo .

toni

pre 11 godina

sta vi mislite da je to tako Vucic bude presednik partije nikada dok je jos ziv nikolic nemojte zaboravite da mi zivimo u balkanu vucic moze samo na papiru da bude

Zoran-Nemacka

pre 11 godina

Danas su posebno aktivni ovi aktivisti iz SNS,sve same pohvale i minusi kriticarima ovog teatra! Teatralno najvljivanje "otkrivanja" afera pa i ovaj "izbor" izmedju JEDNOG kanditada... Cirkus bre,koja crna demokratija!?
Ali,narode sami ste ih tu ustolicili,e onda kusajte!

Milan

pre 11 godina

... "na kojoj će biti izabran novi predsednik, a jedini kandidat je Aleksandar Vučić..." Kakvi su to poltroni, toliko su jadni da nemam reči...

Milan

pre 11 godina

U SNS-u vlada jednoumlje, strah i poltronski mentalitet(znate ono kad se neko uvlači, dodvorava, takozvani dupeuvlakaci), a ovi njihovi izbori sa jednim kandidatom su najbolji dokaz za to!

Kapetan Ahab

pre 11 godina

I posle izuzetno uzbudljive i do poslednje sekunde krajnje neizvesne trke između Alkesandra Vučića i Aleksandra Vučića, na opšte iznenađenje pobedio je - Aleksandar Vučić! Jeeeeee, habemus papam!

novica952

pre 11 godina

Sad će politički protivnici SNS krenuti u žestoku kampanju protiv ove stranke i Tome i Vučića i napadati svaku reč i svaku iznesenu ideju ne shvatajući da je SNS trenutno snaga koja pokušava Srbiju da izvuče iz blata i stanja u koju je dovela predhodna koalicija koja je jedino mislila kako sebe da obezbedi i zato su i pukli. Vučić danas dobija legitimitet da nasatavi započeto i da najpre stranku pročisti od kvazi kadrova i neradnika, da to učini sa koalicijom i da naposletku vladu usmeri u pravcu u kome treba najbolje da radi.

Milenica Rakić

pre 11 godina

Neko bi rekao da SNS nema dobar kadar čim ima samo jednog kandidata! Možda je on bio najbolji kandidat! Treba ga podržati i videti...možda se i pokaže da je tako

jeca

pre 11 godina

Vucic je dosadasnjim radom pokazao da je pravi Tomin naslednik.sposoban i obrazovan politicar kao sto je Vucic svakako zasluzuje mesto predsednika stranke...

hiljade sklekova i trbušnjaka

pre 11 godina

Svojevremeno Čeda beše jedini kandidat u ldp-u a Tadić u DS-a... ali to tada nije smetalo.. Ali pošto Vučiću nemate šta da prikačite, hvatate se za budalaštine. Pa potpuno je legitimno da čovek bez konkurencije u najjačoj stranci u Srbiji preuzme i njeno lidersko mesto, kao i to da nema niko voljan da ga u tome sprečava.

Gale

pre 11 godina

Srbija je u velikoj krizi i potrebno je da se najbolji kadrovi postave na najodgovornija mesta.SNS je poceo sa praksom da ministri budu nestranacke licnosti, to pozdravljam. SNS mora da ide do kraja u borbi protiv korupcije i kriminala inace nam nista nece ostati od zemlje.

Bella

pre 11 godina

Verujem da ce izabrati Vucica,ipak je najboji medju njima.Dopadaju mi se njegove ideje i nacin na koji ih sprovodi u dela,kao i njegova energicnost.

MIX

pre 11 godina

"čitam komentare i čekam da vidim neki "Vučić je proneverio.. Vučić je ukrao.. Vučić je slagao..." Ali, pogađate, takvih komentara - nema ! Sve "kritike" upućene Vučiću se svode na bezočno pljuvanje"
Svaka čast na pamćenju! Samo potsetnik - " za jednog Srbina treba da ubijemo sto muslimana"!!!!!! Snimak iz Skupštine Srbije iz 1995 godine,
ceo svet ga gleda i pita se : kako je Srbija BIRALA čoveka koji je ovako govorio? Da kažemo da je to bila teorija! U praksi, politika koju je podržavao i u kojoj je učestvovao Vučić dovela je do gubitka stitina hiljada života, raseljeno po regionu bar milion i po ljudi,žena i dece od kojih su još uvek stotine hiljada - BESKUĆNICI! To je za tebe samo pljuvanje? Ili možda ovo gore nije istina? Ma, isti si ti kao i on....

LUKAS

pre 11 godina

Naprednjaci danas biraju novog lidera, na čelo SNS vidim jedino gospodina Vučića, on je od osnivanja stranke bio uz Tomu Nikolića , na mestu ministra vojske je pokazao veliku brigu za život savkog vojnika.Rešio je da očisti Srbiju od kriminala i korupcije i sve što nam je obećao u kampanji počeo je da ispunjava.

Душан

pre 11 godina

Тешка срца ћу рећи да само због тога што је Николић поднео оставку на место председника странке, гореспоменути може Тадићу да држи лекције о демократији... Стиди се бивши председниче!

Duki

pre 11 godina

Nema nikakve sumnje da će Aleksandar Vučić biti izabran za predsednika stranke. Mislim da bi ovakvog čoveka kao što je on, za predsednika poželeli mnogi. Svakodnevno nam pokazuje svoju odlučnost, hrabrost, veliki rad i volju da od Srbije napravi zemlju u kojoj vredi živeti. Za funkcije zamenika i potpredsednika stranke ima zaista mnogo dobrih kandidata, pa će izbor biti teži.

Jasna

pre 11 godina

Stranačke aktivnosti su u punom jeku na sve strane pa tako i kod SNS. Oni za razliku od nekih drugih, mogu da prikažu rezultat koji je zaokružen formiranjem Vlade Srbije.

Nikola, Zemun

pre 11 godina

Konacno prilika za Vucica da pobedi na nekim izborima. Mada, znajuci njegov gubitnicki mentalitet moze se desiti i da izgubi od samoga sebe. Sto se tice imena ljudi sa kojima se spekulise kao buducim liderima stranke, vidi se da SNS "puca" od kadrova i vrsnih strucnjaka: Jorgovanka sa diplomom prestiznog pristinskog univerziteta, megatrend predsednik skupstine i verovali ili ne Tomin sin (glupo je da njegov stari tast radi i zaradjuje, a on ne). Sve u svemu, evidentno je da nas ceka svetla buducnost, pogotovo ako Vucic bude upravljao strankom i zemljom kao svojevremeno halom Pinki u Zemunu. I da, nesto mi pade na pamet, sta bese sa onim dzakovim sa glasackim listicima slucajno nadjenim pored kontejnera?

Sanjalica

pre 11 godina

Kako je SNS dala predsednika Srbiji, dolazi se do mišljenja da je tim unutar te stranke zaista sposoban i vredan....Tako treba nastaviti i na dalje! Puno uspeha

Najjači

pre 11 godina

Izborom Vučića za predsednika SNS-a, u budućnosti možemo očekivati da SNS bude ubedljivo najjača partija, koja će moći samostalno da formira vladu, da sprovede svoj program bez ucena i kompromisa.

Popizdeo

pre 11 godina

Aca Vucko, podmaldjuje stranku?
Svaka cast, tako i treba, da dodju mladi koji jos nisu stekli nista u zivotu jednim poslom, kriza je i mora da se pomognemo.
Aca Vucko, bori se protiv korupcije?
Svaka cast, tako i treba, zatvoriti oci i pomognuti mlade da se zaposle preko Vas, zato i ne gasimo Agencije, npr onu prvu sa spiska Agenciju za zastitu zivotn esredine...
A da, pa treba da pomognemo mlade sa srednjoim skolom, nemaju gde da se zaposle...
Aca Vucko, ubi nas u pojam

crni domino

pre 11 godina

"SNS je proizvod narodne volje, Toma, Aleksandar i Jorgovanka su ljudi iz naroda i jedino oni mogu da osete šta je narodu potrebno."
Da li Jorgovanka moze da oseti sta je meni potrebno!
Ili Tomi i Aleksandru sta je potrebno organizatorima Gej Parade.

Farigola

pre 11 godina

Moram priznati da su naprednjaci već od samog početka rada u vladi pokazali da su efikasni, odlučni i ozbiljni u nameri da omoguće da se u Srbiji bolje živi. Već su postignuti prvi rezutati u mnogim oblastima. Ako nastave ovim tempom i ovom odlučnošću da se sa problemima bore i omoguće nam normalan život, rado ću glasati za njih na svim predstojećim izborima. Posebno me raduje sloga u njihovim redovima, nema grabljenja funkcija po svaku cenu. Evo i Skupštinu su organizovali bez mnogo pompe po medijima.

Miki

pre 11 godina

"Vidim kako odiše mržnja iz komentara pripadnika suprotne političke op cije... Gospodo, svi vidimo užas sa kojim se suočavate"


Potpuno si u pravu! Kada god vidim Vučića i Dačića, ja se suočim sa užasom i noćnim morama iz devedesetih godina...

vuk 66

pre 11 godina

E danas će neke političke partije u zemlji Srbiji dobiti lekciju iz predmeta unutar stranački izbori.Ovu lekciju će morati da nauče napamet ako hoće i žele da od njihovih stranaka bude nešto u budućnosti.U suprotnom im sleduje opoziciona klupa.

LJUBICA

pre 11 godina

Aleksandar Vucic je svakako jedan od najuspesnijih politicara ne samo u SNS - u nego i na celokuprpnoj politickoj sceni. Pa je i normalno da bude izabran za predsednika SNS.

Nightmare

pre 11 godina

Istorija nas ucii kako zavrsavaju oni koji su izabrani kao jedini kandidati.
Posle jedinstvene kandidature dolaze duge diktature.
Posle jednog jedinog kandidata, nekako uvek bude rata!
Valjano ce te obaviti delegatski zadatak i izabrati vodju da vam dani prodju!
Jos da dobijete gradjevinsku dozvolu- ih puna saka brade......

Vera

pre 11 godina

Zaista im želim sve najbolje, duboko verujem da iz ovog beznadja mogu da nas izvuku ljudi kao što su naprednjaci, obični ljudi kao što smo mi.

xXx

pre 11 godina

Pa za cetiri godine, su postali stranka koja je usla u vladu, dobila predsednika Republike Srbije i nacisto promenila politicku situaciju u Srbiji.Glasao sam za njih i nisu idealni ali ruku na srce oni su obicni ljudi kao i mi a ne elitisticka stranka kao DS.

zoran

pre 11 godina

bez obzira na političko opredeljenje mislim da su izbori sa samo jednim kandidatom trosenje vremena i novca . svako ko nema protiv kandidata trebao bi da se zapita zašto je to tako . bolje bi bilo da se napravi jedan veliki paty ali da svako dodje o svom trošku . ista stvar je sa izborom direktora fudbalskog kluba crvena zvezda vladanom lukicem .

banozio

pre 11 godina

Odličan predlog i jedini racionalan.Očekujem posle današnjeg dana mnogo kvalitetnih ideja i ukrupnjavanje političke scene u Srbiji.

salajko72

pre 11 godina

Vucic je pokazao na samom pocetku svoju odgovornost i posvecenost za promenama i borbi protiv korupcije,on zasluzuje da bude vodja stranke u kojoj su savim obicni ljudi svesni problema u drzavi i narodu a ne kao tajkunaska DS u kojoj se njeni funcioneri bezibrazno bogate u ovo krizno vreme

Aquila

pre 11 godina

Naprednjaci imaju dosta dobrih kadrova, ali ne vidim ko bi drugi mogao biti kandidovan na mesto predsednika stranke osim Aleksandra Vučića. Logično je da jedan čovek kapaciteta, odlučnosti i hrabrosti kakvu on ima vodi svoju stranku do još većeg uspeha i ostvari velike društvene i ekonomske promene u zemlji.

crni domino

pre 11 godina

"Ima nade za Srbiju sa ljudima koji se bore protiv kriminala i korupcije. Vučić je jedan od tih ljudi."
SNSovci, postali ste bljutavi i smrdljivi u komentarima.
Pa i ovi prethodni su se borili, i vas Vucic se bori! I? Nista.
Napisite komentar tek onda kada Vucic u toj borbi postane pobednik!
Ovako, samo baljezgate.
Razmisljajte malo kada hocete nesto da napisete!

Relja

pre 11 godina

čitam komentare i čekam da vidim neki "Vučić je proneverio.. Vučić je ukrao.. Vučić je slagao..." Ali, pogađate, takvih komentara - nema ! Sve "kritike" upućene Vučiću se svode na bezočno pljuvanje, neargumentovane i nevaspitane napade na njegovu ličnost, fizički izgled... Pa gospodo, ja mogu tri dana da vam pričam o lopovlucima bivše garniture, a vi samo "ne sviđaju mi se njegove usne" ?! E, zato ovaj čovek ima moju podršku sada i zanavek !
(Grickavi Milkan, 29. septembar 2012 09:19)

Ljudi svašta pričaju i pišu, no niko ništa ne dokazuje, pa ni vi, ali ni Vučić. Mislim da Vučićev ekspresno dobijeni ogromni stan, kao i još nekih, ne spada baš u najmoralnije činove. Ne svidja mi se ni što je odjednom, posle sastanka Velike četvorice zastao sa korupcijom, bar onom kod kolega iz Vlade. Meni je lično antipatičan, tako uvek pun mržnje i nečeg neprijatnog, kao Čanak. Smeta mi i što se nije bavio ničim osim politike. A ovi izbori su farsa, kada birate od jednog - nema izbora.

smart

pre 11 godina

Ja im zelim puno srece i uspeha, zato sto je to jedina stranka koja ima potencijala da od ove zemlje napravi nesto, da se ovo drustvo koliko moze oslobodi korupcije i kiminala i da prosto krenemo pravim putem, Vucic nam to dokazuje iz dana u dan..

PETROVIC

pre 11 godina

Verujem da će SNS biti jača stranka i sa većim članstvom nego što je danas i građani Srbije su prepoznali kvalitet i poštenje Aleksandra Vučića

STOJANOVIĆ

pre 11 godina

lično jako simpatišem naprednjake i želim im da nakon ovog osveženja postanu još jači jer u Srbiji trenutno nema bolje političke stranke. Srećno ljudi!

pera kojot genije

pre 11 godina

@PecaP: "ima radne navike", jak si, a gde je to aca mogao da stekne radne navike bez dana radnog staza (pitaj onoga koji ti je napisao komentar)?

Demokratija

pre 11 godina

Jedini kandidat.Nastavite niz Vojislav Dr Seselj, Toma Diploma Nikolic, Aleksandar PRVI Vucic. Nema niko protiv, niko uzdrzan. Glasanje gotovo.Ovo nisu izbori vec glasanje. nema tajnog glasanja. Samo javno prozivkom

Vladimir

pre 11 godina

Vucic je svih ovih godina radio predan posao, verovao je u ono sto radi i sada dobija nagradu. Uvek je obracao paznju na obicne ljude i zato i ima jednoglasnu podrsku.

Deki

pre 11 godina

Kao u komunisticko vreme,jedan kandidat,da se barem jos neko kandidovao fore radi.Pitam se sta ce biti kad Toma ne bude vise predsednik a to ce brzo da se desei.Sve u svemu, Vucicu zelim najbolje jer volim Srbiju ali mu nece biti lako,SNS ce sigurno doziveti poraz na sledecim izborima jer im predstoje teske odluke(Kosovo),srbija je visokozaduzena zemlja,pred bankrotom, zavisna od para sa zapada.Uostalom i Estonova je juce rekla da se Toma pripremi za donosenje teskih odluka a to znaci da ako hocemo pare onda priznanje Kosova i sve ostalo...

Eto ja onako

pre 11 godina

SNS je najača stranka u zemlji i to je narod pokazao na izborima
@JAGODINKA

POkazao na izborima sa dobijenih 1,5% glasova vise od DS-a. i 22,6 Osvojenih glasova. Stvarno jaka snaga.Ni cetvrtina glasackog tela. Sto nisu dobili u psmenim krajevima Srbije.Vojvodini,Novom Sadu i Beogradu

Бајкер

pre 11 godina

Тема многих чланака је и избор новог председника напредњака, па се ту сад покушава убацити нека јабука раздора. Настоје представити да неко некоме ту нешто преотима. А у ствари нису свесни да ће ту постојати само континуитет политике која има један једини циљ, поправљање стања у Србији, квалитета живота њених грађана. У овој причи није битна личност, нити било који појединац, битна је идеја а она је изнад сваког појединца, ма како се он звао.

zub

pre 11 godina

SNS je ozbiljna stranka kojoj narod ukazuje poverenje jer su prepoznali novu, zdravu snagu na političkoj sceni Srbije. Uveren sam da će ova stranka popraviti sve ono što su demokrate pokvarile svojom nesposobnom, nestručnom i jalovom politikom.

Последња нада

pre 11 godina

Више него приметна ангажованост нове владе, предвођене напредњацима, у покушају да живот у Србији, па и саму Србију врати у нормалу полако почиње бивати трн у оку многима чије су бенефиције и статуси почели бивати угрожени. Механизми су разни, од поновног упрезања у машину, медија који су наводно примери слободног и независног новинарства, преко зачуђујег ангажовања пријатеља из Европе, до оних најнижих и простачких дисквалификација људи, посебно Вучића, који су носиоци те борбе и настојања да се у Србији коначно почне живети животом достојним човека.

crni domino

pre 11 godina

Svi vi psihopate, sto kopate nogama i rukama za vlast i funkciju, mozete samo da cistite cipele gospodinu Nebojsi Stojanovicu, Predsedniku Skupstine Srbije!
On treba biti Predsedniok SNS!

Nikica

pre 11 godina

Srbija treba da krene napred, Srbija mora da postane zemlja odgovornih političara, jer su to građani zaslužili. Srbiji je danas više nego ikada potrebno jedinstvo, mudrost, pošten odnos prema građanima, rad rad i samo rad na dobrobiti svih. Danas SNS ima izbornu skupštinu. Poverenje naroda su dobili, i ono postaje svakim danom sve veće jer su ljudi prepoznali snagu koja će povesti Srbiju u bolju i izvesniju budućnost.

WLAISA

pre 11 godina

ALEKSANDAR VUCIC JE čovek koji nije zaboravio na prave vrednosti i koji zaslužuje da bude predsednik i vodi najveću političku partiju u Srbiji kojoj je narod ukazao bezrezervno poverenje!

GUARANA

pre 11 godina

Vucic je čovek koji nije zaboravio na prave vrednosti i koji zaslužuje da bude predsednik i vodi najveću političku partiju u Srbiji kojoj je narod ukazao bezrezervno poverenje!

Vučića za predsednika SNS-a

pre 11 godina

Navijam svim srcem za Vučića zato što je vredan, pošten i pametan čovek! Sve najbolje mu želim na mestu predsednika SNS-a! Samo napred!

Raxx

pre 11 godina

Za ove, iskreno, nisam nikada smeo da glasam, sve te price o devedestima su mi bile čvrsto urezane u podsvest.. Sa druge strane, sa onima je svaki dan bivalo sve gore I gore ! Pomisliš – ajde, krenuće jednom.. I jeste, ali na dole ! Sada međutim ,iskreno, od kada je sns na vlasti, sve vise mi ulivaju poverenje. Devedesete se ,kako vidim, ne vraćaju, malo-malo pa se otvori neka afera, ukine neka agencija.. Nisam ni očekivao da će preko noći sve krenuti na bolje, ali ovo je već blagi pomak. Ako Vučić I ekipa nastave ovako, za glasove ne moraju da brinu.

Статиста

pre 11 godina

Несумњиво велики дан за странку која је покретач промена и камен темељац нове владе. Многи су њихова обећања током кампање доживљавали само као списак лепих жеља, без реалног утемељења у стварности. Нарочито се то односило на борбу против криминала и корупције. А онда су почеле да се дешавају ствари незамисливе за Србију током претходних 12 година. Афера за афером су почеле да се откривају, а Вучић нема намеру да стане при чему наглашава да неће бити поштеђених и повлашћених. Свакако је то велика новина за нашу Србију.

moca

pre 11 godina

Kako je rekao pok. Vlada Bulatović VIB " ne spuštajte ruke, ima još da se glasa!" Sve liči da će to biti u tom demokratskom stilu.

Radulax

pre 11 godina

Vidim kako odiše mržnja iz komentara pripadnika suprotne političke opcije... Gospodo, svi vidimo užas sa kojim se suočavate, jer možete samo da bespomoćno posmatrate kako SNS sjajno počinje sa popravljanjem onoga što su vaši razrušili ! Vaša formula koju ste ponavljali kao mantru, da će onog trenutka kada SNS dođe na vlast, Zemlja prestati da se okreće, a Sunce da sija, pokazala se kao budalaština i sada više ne znate šta da kažete osim neskrivenih izliva mržnje ! Toliko o duhu tolerancije i mira za koji se navodno zalaže DS. Nije vam smetalo što Tadić nije imao protivkandidata za mesto predsednika stranke, ali vam smeta što nema Vučić? Jadno... U inat takvima - napred Vučiću !

Peter

pre 11 godina

Postoji snažna veza između političkih reformi i ekonomskog stanja zemlje. Reforma pravosuđa, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala utiče pozitivno na poslovnu klimu i imaće efekta i na potrebne domaće i strane investicije. Ima nade za Srbiju sa ljudima koji se bore protiv kriminala i korupcije. Vučić je jedan od tih ljudi.

Limoon

pre 11 godina

Vučić je dosadašnjim angažmanom uspeo da i veliki broj onih koji su do sada bili neodlučni, pridobije na stranu SNS. Želim mu snage i mudrosti da zemlju izvede iz ambisa propadanja u koji ju je gurnula prethodna vlast. A protivkandidat ne mora da postoji. Realno, Vučić jedini može da opravda ovoliko poverenje građanstva.

Grickavi Milkan

pre 11 godina

čitam komentare i čekam da vidim neki "Vučić je proneverio.. Vučić je ukrao.. Vučić je slagao..." Ali, pogađate, takvih komentara - nema ! Sve "kritike" upućene Vučiću se svode na bezočno pljuvanje, neargumentovane i nevaspitane napade na njegovu ličnost, fizički izgled... Pa gospodo, ja mogu tri dana da vam pričam o lopovlucima bivše garniture, a vi samo "ne sviđaju mi se njegove usne" ?! E, zato ovaj čovek ima moju podršku sada i zanavek !

Kopao sam dubok zdenac...

pre 11 godina

Iskreno sam zaprepašćen ovom organizovanom hajkom na Aleksandra Vučića u komentarima. Pa kako se samo usuđujete da njega optužujete za gomilanje funkcija, pored Tadića ?! Eh bre, jedva skinusmo ono čudo sa vlasti, čoveka koji je kršio i Ustav i zakone fizike, jer je nekako uspevao da obavlja sve funkcije u državi u isto vreme !!! I sada ste, kao potezom čarobnim štapićem, sve zaboravili preko noći ?! E, pa mi ostali nismo ! Bolje se navikavajte na Vučića jer ćete ga gledati još dugo !

mirko

pre 11 godina

Ne bira, jer nema protivkandidata, imenuje ga CK. U strankama koje se definišu kao ideološke predsednik se ne bira, jer je neprihvatljivo suprostaviti se vrhuški koja imenuje, i najbolje zna ko je najpodobniji.

Nilus

pre 11 godina

Smatram da nam u ovom trenutku trebaju ljudi koji će pokrenuti točak promena. Aleksandar Vučić je do sada dokazao da mu je stalo do običnih ljudi i zato ima moju podršku iako nisam član ni jedne partije.

Kum Ruzvelt

pre 11 godina

Pa sta onda birate ako imate jednog kandidata? Koja ste vi farsa. Uostalom isto kao i sve ostale politicke partije. Uskoro odlazite u istorijsku proslost, samo vam to jos niko nije javio.
(Pipi, 29. septembar 2012 06:08)

Trebalo bi malo više da se informišeš pre nego što odvališ tako nešto, SNS je stranka kojoj iz dana u dan raste rejting i popularnost i ne znam odakle ti da uskoro odlazi s vlasti? A to što ima jednog kandidata znači da u SNS-u vlada sloga i apsolutno poverenje prema Vučiću, za razliku od partije koja je bila na vlasti prethodnu deceniju.

Super Mario

pre 11 godina

Prva stranka u Srbiji gde ce novi predsednik stranke da se izabere uz blagoslov staro predsednika.To puno goviri, svaka cast. Puno su zaista uspeli za cetiri godine postojanja.

Strumfeta

pre 11 godina

Lepo je videti da barem u jednoj politickoj partiji vlada sloga i postovanje. Vucic je zasluzio mesto predsednika, pokazao je svoje kvalitete zelju za napredovanjem stranke, i zelju da pomogne narodu Srbije. To je dokazao borbom protiv kriminala i korupcije, poboljsavajuci diplomatske odnose sa susednim zemljama. Verujem da ce SNS biti jos dugo godina najjaca partija, i to zasluzeno.

DANKO

pre 11 godina

SNS je proizvod narodne volje, Toma, Aleksandar i Jorgovanka su ljudi iz naroda i jedino oni mogu da osete šta je narodu potrebno. Na mesto predsednika stranke vidim gospodina Vučića , mlad je i pun energije, ljudi mu veruju jer je deo njih, znaju da će on sigurno Srbiju oporaviti i narodu omogućiti bolji život.

JAGODINKA

pre 11 godina

SNS je najača stranka u zemlji i to je narod pokazao na izborima , na čelu treba da bude Aleksandar Vučić jer je on bio desna ruka Tome Nikolića od osnivanja stranke.

LALENKA

pre 11 godina

Na izbornoj skupštini će se izabrati Aleksandar Vučić kao Tomin naslednik, što je sasvim očekivano, on je vrlo vredan i ambiciozan, pošreno radi svoj posao. Uhvatio se u koštac da očisti kriminal i korupciju jer samo on to može da uradi i na tom putu mu želim sreću i uspeh.

PecaP

pre 11 godina

Vučić koliko sam čitao u štampi svaki dan rano dolazi na posao. To mi se sviđa. On dolazi prvi zato, jer ima radne navike, a odlazi kući kasno uveče, jer se mora raditi, mora se Srbija izvući iz blata, u koji su ga gurnuli DS, Boris Tadić i banda pljačkaša oko njega.

Davor

pre 11 godina

Svaka stranka u svom bivstvovanju ima osnovnu stvar a ta je, da osvoji vlast i da sprovede svoj politički, ekonomski i svaki drugi program. Sprovođenjem tog programa, se izgrađuje društvo i samim tim se bore za interese građana. SNS je svoj program izneo na 120 strana gde se govori i o ekonomskim reformama. Te reforme biće sprovedene jer danas je SNS najozbiljnija stranka u Srbiji koja ima kapacitet da Srbiju izvuče iz živog blata u koji su je gurnuli oni koji su vladali prethodnih 12 godina.

Bakardi

pre 11 godina

Najjača politička stranka zahteva čoveka koji je jaka ličnost, koji poseduje autoritet, odlučnost i snagu da vodi stranku. Na čelu sa takvim čovekom stranka može da napreduje i da se održava kao najjača u zemlji. Takav vođa će znati i kakav glavni odbor mu treba, i znaće da odvoji žito od kukolja.

Tiemie

pre 11 godina

Ne vidim u ovom trenutku nikog ko bi mogao biti bolji kandidat za predsednika stranke od Aleksandra Vučića. Svakodnevno smo svedoci odlučnosti i hrabrosti koju pokazuje u borbi sa kriminalom i korupcijom. Što se tiče potpredsednika i zamenika, tu već ima dosta dobrih kandidata. U svakom slučaju pokazali su se kao jedna ozbiljna stranka koja zaista želi da od Srbije napravi bolje mesto za život.

Duca7

pre 11 godina

Činjenica je da od kako su došli na vlast, naprednjaci svojim primerom pokazuju kako bi u ovako teškoj situaciji svi trebali da rade. Odlučnost Aleksandra Vučića da svoj posao obavlja na najbolji mogući način, prosto izaziva divljenje. Nije zato čudo da je jedini kandidat za predsednika stranke. U ovom trenutku nema boljeg.

GUARANA

pre 11 godina

Koliko juče Vucic je vodio SNS zajedno sa predsednikom Nikolićem i verujem da nema toga što mu je strano i poteza koji ne bi umeo da povuče za dobrobit patije.

Milan

pre 11 godina

Dugo smo,dugo, čekali ovaj svetli trenutak da posle Envera Hodže jedan predsednik partije bude izabran sa 103% glasova! Svi protivkandidati su odustali unapred jer su znali da nemaju šanse protiv Velikog; Pravi obrazac i neverovatni napredak u demokratskom razvoju SNS-a!

mpc

pre 11 godina

Aleksandar Vučić je u više navrata povlačio mudre poteze, jer zna da je poštovanje svih prava građana, prioritet države. Zbog toga je danas SNS stranka sa ogromnim rejtingom.

drago

pre 11 godina

pa zar malo nemaju obzira prema gradjanima srbije kada postavljaju tominog sina za podpresednika stranke,,,koja prostota i mizerija su srpski politicari,,

Vladimir Pula

pre 11 godina

Tako je to, kao postoji demokracija i izbori su u sustini demokratski, dioba vlasti također .. No onda dolazimo do stranaka koje redovito imaju rigidne autokratske strukture, koje evo vidimo idu i do ekstrema da budu nasljedne. Možemo dakle demokratski birati predstavnike vlasti medju onim ljudima koji su predloženi i ponudjeni od stranaka u kojima demokracije nema. Ne čudi da je izbor kakav jeste.

DALIDA

pre 11 godina

Naprednjaci danas biraju novog lidera, na čelo SNS vidim jedino gospodina Vučića, on je od osnivanja stranke bio uz Tomu Nikolića , na mestu ministra vojske je pokazao veliku brigu za život savkog vojnika.Rešio je da očisti Srbiju od kriminala i korupcije i sve što nam je obećao u kampanji počeo je da ispunjava.

omega

pre 11 godina

Dobro je što će Vučić preuzeti stranku,skinuti hipoteku prošlosti,reformisati je i odvesti nas u evroatlantske integracije ipak je to naše prirodno okruženje,naravno to ne isključuje saradnju i sa ostalim partnerima u svetu.

Pipi

pre 11 godina

Pa sta onda birate ako imate jednog kandidata? Koja ste vi farsa. Uostalom isto kao i sve ostale politicke partije. Uskoro odlazite u istorijsku proslost, samo vam to jos niko nije javio.

steva.dzin

pre 11 godina

SNS je očigledno najstabilnija stranka, jel tamo nije kao u DS-u, gde se svađaju oko tadića i đilasa.

Vučić je pravi izbor za predsednika stranke, i na čelu sa Vučićem SNS će uspeti da prevaziđe ovu ekonomsku krizu i reši sve korupcijske probleme i konačno da vratimo Kosovo pod našu zastavu ... i methiju isto




al malo sutra ....

Neko Iz Mase

pre 11 godina

Biranje izmedju JEDNE,
uvek mi je rezultiralo da izaberem neku drugu.

To, ono dok sem bio mlaaad...
Jerbo se nemore birati IZMEDJU jedne,
i tako me caca gledo ko budaaalu.

zmitjkoe

pre 11 godina

Voleo bih da vidim facu Aleksandra Vucica kada bude saopsteno da je pobedio Aleksandar Vucic. Ne zna se sta ce ga ciniti srecnijim, cinjenica da je ipak uspeo da pobedi ili cinjenica da je najzad postao direktor SRS/SNS Company, posle 22 godine nesebicnog rada. Unapred cestitam pobedniku.

kamerman

pre 11 godina

Najsigurniji nacin da dodje do demokratskih promena i da DS i LDP preuzmu vlast u Srbiji je da Vucic bude predsednik SNS-a.Covek maksimalno srozava rejting SNS-a koji je i onako, nakon sto su nakon izbora zbog laganja provaljeni od strane gradjana, veoma nizak.
Sa Vucicem na celu SNS-a skora pobeda demokratskih i proevropskih snaga je zagarantovana.
Covek je toliko neuspesan u poslu kojim se bavi,toliko alav vlasti i zeljan publiciteta,toliko "demagogican",toliko ne-istinoljubiv,toliko omrazen u narodu a narocito kod mladih i kod intelektualaca,da nece biti potrebna neka velika umesnost srusiti nazadnjake.
Kad pokusavas da budes i prvi policajac i ministar odbrane i borac protiv kriminala i korupcije,i ministar sporta,i ministar spoljnih poslova,i urednik jednoumne gebelsovske propagande SNS-a bazirane na milosevicevskim telegramima podrske,i pregovarac o ekonomskim stvarima,i.....vlasnik basnoslovno skupe vinarije....uuups,pardon,za to ne dobija platu....e,onda,kad sve to hoces, moras da puknes,i to svuda.
Tadic je to u dobroj meri mogao,ali drugo je Tadic...

ИванМ Сд

pre 11 godina

Па и логично је. Вучко је показао да има од свих највише храбрости, енергије и херца да заведе ред у држави и искорени корупцију и криминал.

Rade

pre 11 godina

Mislim da je Vucic zasluzio da bude predsednik jer je hrabar,posten i odgovoran covek,a i izgradio je jedinstvo u stranci sto ce i biti dokazano na izbornoj sednici.

Pravi Eliot

pre 11 godina

...jedini kandidat Aleksandar Vucic. Pa ovi kao da imaju za savetnika Kim Dzong Una ili Basara al Asada. Inace Aco kako nam je Agrobanka? Vidim clanovi UO se i dalje sire i ne fali im dlaka sa glave. E moj Eliote Nesu...

grdna_ja

pre 11 godina

E Aco, konačno, posle dvadesetak godina neuspelih dvoboja, dobio si šansu da pobediš.
Pazi, Aco, nemoj nešto da z..ereš. Ne filozofiraj ko u kampanji. Ovo ti je sigurica.
I ako sada ne uspeš, ..pa miiiislim stvaaaarno!!!!

Jelena

pre 11 godina

Aleksandar Vucic je zaista jedini covek koji bi mogao da vodi najvecu politicku partiju u Srbiji. Svaka cast za Srpsku naprednu stranku. Mislim da njeno vreme na celu sa tako energicnim covekom tek dolazi.

Zoran

pre 11 godina

Jedini kandidat za predsednika!!!!!
Tomin sin za podpredsednika!!!!
Sve u duhu promena i demokratije!!!!
UH, daj dete jos jednu ljutu!
LAKU NOC!!!

Zoran

pre 11 godina

Jedini kandidat za predsednika!!!!!
Tomin sin za podpredsednika!!!!
Sve u duhu promena i demokratije!!!!
UH, daj dete jos jednu ljutu!
LAKU NOC!!!

Pravi Eliot

pre 11 godina

...jedini kandidat Aleksandar Vucic. Pa ovi kao da imaju za savetnika Kim Dzong Una ili Basara al Asada. Inace Aco kako nam je Agrobanka? Vidim clanovi UO se i dalje sire i ne fali im dlaka sa glave. E moj Eliote Nesu...

zmitjkoe

pre 11 godina

Voleo bih da vidim facu Aleksandra Vucica kada bude saopsteno da je pobedio Aleksandar Vucic. Ne zna se sta ce ga ciniti srecnijim, cinjenica da je ipak uspeo da pobedi ili cinjenica da je najzad postao direktor SRS/SNS Company, posle 22 godine nesebicnog rada. Unapred cestitam pobedniku.

kamerman

pre 11 godina

Najsigurniji nacin da dodje do demokratskih promena i da DS i LDP preuzmu vlast u Srbiji je da Vucic bude predsednik SNS-a.Covek maksimalno srozava rejting SNS-a koji je i onako, nakon sto su nakon izbora zbog laganja provaljeni od strane gradjana, veoma nizak.
Sa Vucicem na celu SNS-a skora pobeda demokratskih i proevropskih snaga je zagarantovana.
Covek je toliko neuspesan u poslu kojim se bavi,toliko alav vlasti i zeljan publiciteta,toliko "demagogican",toliko ne-istinoljubiv,toliko omrazen u narodu a narocito kod mladih i kod intelektualaca,da nece biti potrebna neka velika umesnost srusiti nazadnjake.
Kad pokusavas da budes i prvi policajac i ministar odbrane i borac protiv kriminala i korupcije,i ministar sporta,i ministar spoljnih poslova,i urednik jednoumne gebelsovske propagande SNS-a bazirane na milosevicevskim telegramima podrske,i pregovarac o ekonomskim stvarima,i.....vlasnik basnoslovno skupe vinarije....uuups,pardon,za to ne dobija platu....e,onda,kad sve to hoces, moras da puknes,i to svuda.
Tadic je to u dobroj meri mogao,ali drugo je Tadic...

zalosno

pre 11 godina

Kako je žalosno čitati ove komentare SNS aktivista i pristalica... Kakav žalostan mentalni sklop, kakav nesrećni mentalitet, kakva nekompetentnost, kakvo jednoumlje, kakvi stereotipi, kakvo udvorištvo, kakva naivnost, kakva skučenost duha... Kako je tužna naša Srbija.

grdna_ja

pre 11 godina

E Aco, konačno, posle dvadesetak godina neuspelih dvoboja, dobio si šansu da pobediš.
Pazi, Aco, nemoj nešto da z..ereš. Ne filozofiraj ko u kampanji. Ovo ti je sigurica.
I ako sada ne uspeš, ..pa miiiislim stvaaaarno!!!!

vojvođanin

pre 11 godina

"Za predsednika Izvršnog odbora stranke, Vučić će, kako je rekao, predložiti Radomira Nikolića, sina predsednika Srbije Tomislava Nikolića." A sin će kasnije predložiti za članove izvršnog odbora svoju mamu i brata i vučićevu suprugu.I tada su svi živeli srećno i zadovoljno... Demokratija na delu :))))))

Eto ja onako

pre 11 godina

SNS je najača stranka u zemlji i to je narod pokazao na izborima
@JAGODINKA

POkazao na izborima sa dobijenih 1,5% glasova vise od DS-a. i 22,6 Osvojenih glasova. Stvarno jaka snaga.Ni cetvrtina glasackog tela. Sto nisu dobili u psmenim krajevima Srbije.Vojvodini,Novom Sadu i Beogradu

Ha

pre 11 godina

‚ALEKSANDAR VUCIC JE čovek koji nije zaboravio na prave vrednosti i koji zaslužuje da bude predsednik i vodi najveću političku partiju u Srbiji kojoj je narod ukazao bezrezervno poverenje!
(WLAISA, 29. septembar 2012 09:57)


Vucic je čovek koji nije zaboravio na prave vrednosti i koji zaslužuje da bude predsednik i vodi najveću političku partiju u Srbiji kojoj je narod ukazao bezrezervno poverenje!
(GUARANA, 29. septembar 2012 09:58)

------

Kakvi ste vi carevi, pa to je strasno!

wortha

pre 11 godina

ministar vojni, predsednik saveta za bezbednost, predsednik najjace stranke, svakog drugog dana se pojavljuje na TVu da preti hapsenjem opozicije... a u glavnom gradu potucen do nogu, covek koji samim svojim drzanjem iritira. usta puna demokratije, a u glavi i srcu APSOLUTISTA. DS moze da bude i ovakva i onakva, ali izbori u njoj barem nisu FARSA.

dobro pamćenje

pre 11 godina

Da zaista! Od gospodina Vučića dolazi veoma jak miris apsolutne pobede ,ali je za većinu nas Subotičana to veoma neprijatan miris. Podseća nas na miris bajatih sendviča (bajatih kao bajati Bajatović) i praznih stočnih vagona koje su nam spremali i obećavali vojvoda i ratni zločinac-mentor Šešelj i njegovi puleni Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić zajedno sa njihovim kućnim ljubimcem Gojkom Radićem.Neki od nas i sada iz daljine čuju zveckanje zarđalih kašika koje su bile namenjene za vratove onih koji bi bili alergični na sendviče pa nebi hteli pristati na njih! Ovo je samo mala mrlja iz Vučićeve veoma živopisne biografije gde ima svega i svačega samo nema ni dana radnog staža a govori o pomoći nama nezaposlenim radnicima čije je uništavanje započeo Milošević sa nesebičnim zalaganjem Vučića u njegovoj vladi sviđalo se to nekome ili ne,azavršile demokrate potpunom pljačkom,a nema ni dana vojske a ministar je odbrane i "saoseća" sa porodicama poginulih vojnika! Kakav licemer! Naglašavam da nisam član nijedne partije ili organizacije samo me pamćenje za sada dobro služi.

drago

pre 11 godina

pa zar malo nemaju obzira prema gradjanima srbije kada postavljaju tominog sina za podpresednika stranke,,,koja prostota i mizerija su srpski politicari,,

zmitjkoe

pre 11 godina

Ех да је мало више од једног Вучића у овој Србији!
(Само кажем, 29. septembar 2012 11:44)

Pa klonirajte ga, ako je mogla ovca Dolly, moze i Vucic. Mada nema potrebe, i ovaj jedan je dovoljan da unisti ono malo demokratskog sto je preostalo od Srbije. Vec je toliko zagadio medijski prostor da su potrebne godine za dekontaminaciju. Dovoljno je videti sta se dogadja ovde na komentarima B92, nevidjeno spamovanje partijskom propagandom na kojoj bi i Gebels mogao da zavidi mladjanom kolegi.

komedijas

pre 11 godina

hehe, kad pogledam sliku, pa kad ugledam Vučića, pa tek kad vidim ko sedi levo i desno od njega, prosto ne znam da li da plačem, ili umrem od smeha

Pipi

pre 11 godina

Pa sta onda birate ako imate jednog kandidata? Koja ste vi farsa. Uostalom isto kao i sve ostale politicke partije. Uskoro odlazite u istorijsku proslost, samo vam to jos niko nije javio.

zluradi

pre 11 godina

"Hrana, cigarete, sredstva za ličnu i kućnu higijenu, grejanje, naftni derivati i gradski prevoz u Beogradu od oktobra će poskupeti i do 20 procenata."

Ovo je vec drugih 20% poskupljenja za ovo malo kako su ovi na vlasti. Uzgred SNS- ovci, dodajte sami po jedan minus na vase bedne komentare, necu da habam misa na takve gluposti.

Aca

pre 11 godina

Tatin sun da bude predsednik stranke? Pa to je kao u Severnoj Koreji, pardon zove se Demokrtaska Republika Koreja. Prezivecemo i SNS, neka narod vidi, da on mora da se menja pre svega, a da su ovi samo gori od DS-a.

pera kojot genije

pre 11 godina

jao, presrecan sam, idem odma' da kupim kilo teletine za 2000 dinara (jutros video u mesari) i litar zejtina za 160 dinara i da napravim gozbu povodom ove predivne vesti...

beogradjanka

pre 11 godina

Sticajem okolnosti sam bila prilici da vidim pripreme za Skupstinu
SNS-a. Scenografija koja je primerenija za koncer neke rok grupe je postavljana u Velikoj dvorani Sava Centra 2 dana. Ispred zgrade je bio parkiran sleper sa opremom, koji je stigao iz Ceske ili Slovacke. Pitam se da li stranka koja propagira stednju, skromnost i patritoizam zna da su ispred nas jos teza vremena od ovih u kojima zivimo. Cak i da su troskovi pokriveni od sponzoriskih priloga, mozda su ti sponzori mogli da pomognu neku humanitarnu akciju, recimo izgradnju kuce za izbegla lica sa Kosova.
Svaka stranka koja dodje na vlast mora da pokaze silu skupom ikonografijom, bespotrebnim bacanjem para i zaslepljivanje sirotinje.
Besmisleno i nepotrebno. Da bar njihovi delegati misle to isto.

Стефан

pre 11 godina

Колико хвалоспева о преподобном Вучићу. Питам се да ли их све пише један или више чланова Српске напредне странке?!

zmitjkoe

pre 11 godina

Još nisam video da su Vučića optužili i najoštriji protivnici za neku krađu ili prevaru.
(Societatis draconistrarium, 29. septembar 2012 12:44)

Hoces ja da te podsetim? Vucic je kradjom (dzak sa glasackim listicima) i izbornom prevarom doveo SNS na vlast a Tomu u predsednicku fotelju. Stvorio je opstu histeriju izmedju dva izborna kruga ("kradja pola miliona glasova") koja im je donela nekoliko procenata glasova dovoljnih da pobede DS sa minimalnom razlikom od 2%. Sada uzivajte u Vucicevom rezimu.

bezimena

pre 11 godina

Još nisam video da su Vučića optužili i najoštriji protivnici za neku krađu ili prevaru.
(Societatis draconistrarium, 29. septembar 2012 12:44)

Ma jok, odgovornost (dok je bio radikal sa bedžom) za gradjanske ratove 90-tih ćemo da preskočimo, otimačinu strana, u sred bombardovanja, i plaćanje poreza na ekstra profit takodje, skandalozne zakone o informisanju ćemo da preskočimo, izdaju stranke u koju se zakleo u crkvi isto, laž o izbornoj kradji kada je optužio DS da je nameštala glasove Dinkiću takodje....hajte molim Vas, budite ozbiljni, obmana na osnovu koje su "master" i SNS praktično oteli vlast doći na naplatu vrlo brzo, a onda će od vas ostati statistička greška.

bezimena

pre 11 godina

Pa zar nije Jorgovanka zaledila svoju funkciju u stranci?
(Milan, 29. septembar 2012 13:15)

Istopila se na ovoj vrućini, k'o fusnota...

Milos

pre 11 godina

Izbor Jorgovanke za zamenika predsednika pokazuje koliko ozbiljno SNS shvata institucije, najpre na mesto guvernera postavljaju stanackog funkcionera pritom donoseci nakaradni Zakon o NBS, a sada tog istog guvernera postavljaju na mesto zamenika predsednika stranke!

Inace, ovo Vucicevo podsticanje zavisti kod ljudi najbolje govori o njegovom mentalnom sklopu!

pera kojot genije

pre 11 godina

@PecaP: "ima radne navike", jak si, a gde je to aca mogao da stekne radne navike bez dana radnog staza (pitaj onoga koji ti je napisao komentar)?

Sasa jokic

pre 11 godina

Ja ne mogu da prihvatim da ljudi koji su upozoravali Zorana recenicom ;" ako neko vidi Djindjica neka mu kaze....." Danas predstavljaju Srbiju, i pricaju o postenju i borbi protiv kriminala. Znali su sta se sprema Djindjicu, njihov guru je pobegao u Hag misleci da ce ga pucisti izvuci uz garancije drzave, a pre samo nekoliko godina skidali su tablu sa njegovim imenom i kacili tablu Ratka Mladica.
Medjutim u ovakvoj zemlji ne mozemo ovekivati bolju vlast, ovo nam je prava mera!

Milorad

pre 11 godina

"Za jedinog kandidata Vučića glasalo je svih 3.724 delegata koji prisustvuju sednici." - Beeeee, beeeeee, beeeee. Pazi ovog na drugoj slici u koznoj jakni, SPAVA!

Mix

pre 11 godina

U tesnoj trci sebe protiv samog sebe, sa sobom kao jedinim protivkandidatom, neverovatni Acika Vučić uspeo je za prsa da pobedi - sebe! Iako je protiv seba imao izuzetnog protivnika - sebe! Ne sumnjam da će i ubuduće sebe uvek uspevati da pobedi jer,zna se, čovek ja sam sebi najveći neprijatelj! Ako ne voli sam sebe! Pošto Acika sebe beskonačno voli, to mu neće biti problem u borbi protiv sebe! Pa svi znaju, zato još jedan moj naklon ovoj izuzetnoj pobedi, najteže je pobediti - samog sebe!

crni domino

pre 11 godina

"Ima nade za Srbiju sa ljudima koji se bore protiv kriminala i korupcije. Vučić je jedan od tih ljudi."
SNSovci, postali ste bljutavi i smrdljivi u komentarima.
Pa i ovi prethodni su se borili, i vas Vucic se bori! I? Nista.
Napisite komentar tek onda kada Vucic u toj borbi postane pobednik!
Ovako, samo baljezgate.
Razmisljajte malo kada hocete nesto da napisete!

teatar sns

pre 11 godina

"Glumac" Toma dao ostavku, a ubacio sina da preko njega kontrolise Vucica, "zamrznutu" Jorgovanku i ostale nove vodje u SNS. Bas lepo. Porodicna sekta, tj "firma". Zivo me interesuje da li imaju mozga obicni ljudi koji su se" navukli" na SNS?

Kim IL Sung

pre 11 godina

@Miloš Radulac

Kako da ne.DS kriva za sve.I za susu i cunami u Japanu i za Siriju. Koliko vasih koalicionih partnera danas u vladi je bilo i u prosloj vladi. Gde Vam je demokratija. Jedan jedini kandidat. Nema protiv ili uzdrzanih.Zamisli sin Tome Nikolica u naj uzem rukovodstvu.Znas li kako se to zove.Nepotizam. Kod Tome diplome u kabinetu i njegov zet. Da li stvaramo vlast na nivou Severne Koreje i Kim Il Sunga.Mozda i mladji sin Tome Diplome postane prvi trener FK Partizan.A unuci ce da se skoluju za nacelnika generalstaba i za buduceg predsednika drzave.Demokratija na delu

hrvoje

pre 11 godina

Oh ne daj boze da Toma Vucic &co odlucuju o sudbini Srbije u narednih deset godina.Prava demokratija je kad kao u Severnoj Koreji svi prisutni glasaju za jedinog kandidata,to treba Srbiji,kad nije Seselj tu dobar je i drug predsednik Vucic,komendija...

bezimena

pre 11 godina

Neko JESTE ukrao te glasove na jednom biračkom mestu, nije na meni a ni na Vučiću da sudi ko, već na nadležnim organima.
(Raxx, 29. septembar 2012 14:51)

Kadja izbornih LISTIĆA, od strane radikala, sa bedžom ili bez, nema nikakve veze sa kradjom GLASOVA, ali od navijača SNS se ne očekuje da shvate da je razlika izmedju ta dva pojma kao izmedju dupeta i glave! "Nadležni" organi očigledno nemaju šta da istražuju, ali glavešine SNS su se već deklarisale kao izdajice i lažovi, što se najbolje videlo na načinu odlaska iz SRS, tako da ništa tu novo nema, za nas koji ih znamo. Naivaca i polu (ne)pismenih likova, koji se pale na SNS demagogiju, će uvek biti, ali to je najžalosnije za njih same.

trazili ste,uzivajte

pre 11 godina

I tako je CENTRALNA OTADZBINSKA UPRAVA izabrala novog VODJU.Pijmo u to ime i u ime novog talasa POSKUPLJENJA od ponedeljka,u ime BOLJEG ZIVOTA.

Djokica

pre 11 godina

Toliko o de facto zamrzavanju funkcija! Ako postoji neka (ozbiljna) zemlja u svetu gde je guverner centralne banke istovremeno i visoki partijski funkcioner, molim da me obavestite.

Čekam da vidim u čemu je SNS još vičan. Za sada vidim samo demagogiju i populizam. Ostavimo više prethodnu vlast. Za svoja dela i nedela platili su na izborima, a oni koju su zaslužili odgovaraće pred zakonom. Usredsredimo se na ovu vlast jer nam od nje zavisi bliska budućnost.

Predrag

pre 11 godina

Zar Jorgovanka ne obeća nedavno da će zamrznuti svoje stranačke aktivnosti zbog izbora na mesto guvernerke NBS? Naravno da u to nisam poverovao ali bi bilo lepo da je neko od novinara, čisto reda radi, pita zašto je govorila neistinu.

zoran

pre 11 godina

birate jednog kandidata drugog nema baš je bilo napeto kao laštiš na gaćama . samo ste potrošili nečije pare dovodeći ćlanove da malo prošetaju do beograda . naravno treba nešto pojesti popiti :) i dnevnicu zaraditi . i jedna molba aco vidjaš dinkića redovno ajde molim te pitaj ga šta je sa našom razlikom od 1000 evrića hvala ti unapred . srećno ti ustoličenje

Cirkus Adria

pre 11 godina

Sta ste ocekivali.Da nece biti izabran. Imali ko je glasao protiv ili bio uzdrzan.Samo u Severnoj Koreji i na Kubi isti sistem. Najzad i ovaj nekoga pobedio. Sam sebe.Kao u doba Tita.Jedan kandidat. A Jorgobanka. ?? Do you now English.Do you understand??Ne razumem sta ste pitali.Molim prevodioca. Vojislav Dr seselj,Toma Diploma, Aleksandar PRVI.Nema sledeceg

Matori

pre 11 godina

Pažnja!!! Prosedi gospodin u braon sakou i plavo-beloj košulji na uzdužne štrafte u drugom redu ispod miks-pulta NIJE glasao. Apelujem na nadležne partijske organe da zatvorska kazna ne bude previsoka. Nije čovek kriv, glasao bi on, ali je zaspao hahahahahaaa.

odgovor

pre 11 godina

Zivo me interesuje da li imaju mozga obicni ljudi koji su se" navukli" na SNS?
(teatar sns, 29. septembar 2012 16:37)

Vase pitanje je sustinsko. Odgovor svi znamo.
Takvim ljudima ne vredi nista objasnjavati. Jedino pitanje je da li su realno vecina u ovoj jadnoj zemlji, ili ipak nisu. Ja mislim da ipak nisu. To je malo vise od 20 posto od polovine odraslog stanovnistva. Dakle, oko 10 posto.

Relja

pre 11 godina

čitam komentare i čekam da vidim neki "Vučić je proneverio.. Vučić je ukrao.. Vučić je slagao..." Ali, pogađate, takvih komentara - nema ! Sve "kritike" upućene Vučiću se svode na bezočno pljuvanje, neargumentovane i nevaspitane napade na njegovu ličnost, fizički izgled... Pa gospodo, ja mogu tri dana da vam pričam o lopovlucima bivše garniture, a vi samo "ne sviđaju mi se njegove usne" ?! E, zato ovaj čovek ima moju podršku sada i zanavek !
(Grickavi Milkan, 29. septembar 2012 09:19)

Ljudi svašta pričaju i pišu, no niko ništa ne dokazuje, pa ni vi, ali ni Vučić. Mislim da Vučićev ekspresno dobijeni ogromni stan, kao i još nekih, ne spada baš u najmoralnije činove. Ne svidja mi se ni što je odjednom, posle sastanka Velike četvorice zastao sa korupcijom, bar onom kod kolega iz Vlade. Meni je lično antipatičan, tako uvek pun mržnje i nečeg neprijatnog, kao Čanak. Smeta mi i što se nije bavio ničim osim politike. A ovi izbori su farsa, kada birate od jednog - nema izbora.

Milan

pre 11 godina

U SNS-u vlada jednoumlje, strah i poltronski mentalitet(znate ono kad se neko uvlači, dodvorava, takozvani dupeuvlakaci), a ovi njihovi izbori sa jednim kandidatom su najbolji dokaz za to!

Popizdeo

pre 11 godina

Aca Vucko, podmaldjuje stranku?
Svaka cast, tako i treba, da dodju mladi koji jos nisu stekli nista u zivotu jednim poslom, kriza je i mora da se pomognemo.
Aca Vucko, bori se protiv korupcije?
Svaka cast, tako i treba, zatvoriti oci i pomognuti mlade da se zaposle preko Vas, zato i ne gasimo Agencije, npr onu prvu sa spiska Agenciju za zastitu zivotn esredine...
A da, pa treba da pomognemo mlade sa srednjoim skolom, nemaju gde da se zaposle...
Aca Vucko, ubi nas u pojam

mattko

pre 11 godina

Jorgovanka je obecala da ce zamrznuti funkciju! Izgleda da joj se zamrzivac pokvario ili joj nestalo struje pa se otopilo ili se samo malo salila sa svojim glasacima.

Vladimir Pula

pre 11 godina

Tako je to, kao postoji demokracija i izbori su u sustini demokratski, dioba vlasti također .. No onda dolazimo do stranaka koje redovito imaju rigidne autokratske strukture, koje evo vidimo idu i do ekstrema da budu nasljedne. Možemo dakle demokratski birati predstavnike vlasti medju onim ljudima koji su predloženi i ponudjeni od stranaka u kojima demokracije nema. Ne čudi da je izbor kakav jeste.

vlada krusevac

pre 11 godina

Elitna ekipa!!! :) Kako to da neki naprednjaci postuju ustav a neki ne. Toma kao predsednik postuje ustav i podnosi ostavku na mesto predsednika stranke a Jorgovanka kao guverner, koji po ustavu mora biti nestranacka licnost, postke zamenik stranke?!?

Djordje Jovic

pre 11 godina

Demokratski, nema sta, bez protiv kandidata, plus Jorgovanka zamenica (a pritom Guverner NBS) sto je nezakonito, ma cista demokratija.

hronicar

pre 11 godina

Prava porodicna-feudalna polkitcka manufraktura.Partije porodice i klanovi vladaju Srbijom.treba ocekivati u bliskoj buducnosti raskol izmedju lidera SNS Vucica i predsednika IOSNS R Nkolica sina predsednika Srbije.Tako zapravo formiramo porodicne partije.To je bio slucaj sa SPS i JUL,sa SPO iymedju Vuka i Danice a PSS Karica a sada je i sa SNS.Tomisav nikolic predsednik Srbije,sin radoslav predsednik IOSNS, brat Tomislavljeve zene latinovic savetnik kod predsednika Srbije a prijatelj Bacevic ministar .Prava porodica na vlasti.Na drugoj strani Ds je napravila oligarhiju mocnika bliskog Tadicu .Srbija nema normlani partijski zivot vec porodicno klanovski.

Miki

pre 11 godina

"Vidim kako odiše mržnja iz komentara pripadnika suprotne političke op cije... Gospodo, svi vidimo užas sa kojim se suočavate"


Potpuno si u pravu! Kada god vidim Vučića i Dačića, ja se suočim sa užasom i noćnim morama iz devedesetih godina...

Zoran

pre 11 godina

Sve nase partije lice na Savez komunista , jedan kandidat , svi jednoglasni za vodju , narod hvalospeve o vodji itd. Vucic , Vucic , Vucic ..... (jos malo pa ce i Cak Noris da padne u zaborav xaxa malo sala :) Ja sam simpatizer SNS ali primecujem da svi idu tim putem : pre Milosevic , pa Tadic pa sada Vucic a gde smo mi za svo to vreme? Pa tu su i sinovi i cerke pretsedika : Krkobabic , Batic pokojni pa , sada i Nikolicev njegov sin . Mozda je nekome sve to u redu ali meni para uši. Mi nemamo predsednika kucnog saveta a i niko se ne kandiduje za to , da li i tu da predlozimo Vucica ? U prevodu hocu da kazem da svi zaboravljamo institucije a velicamo pojedince i mislim da nije to put ka izlazku iz krize u kojoj se nalazimo .

Veljko

pre 11 godina

Ovi kao u Albaniji kad su birali Enver Hoxhu 100%...bth, tesko ce sa Dinkicem kao ''starom koskom'' dosovskom, da izgedi novu kucu Srbiju...

alo bre

pre 11 godina

Još od vladavine Miloševića pokušavam da otkrijem šta zapravo znači "zamrznuta funkcija" .Ipak,Sloba je bar "zamrzavao" funkciju na kojoj je već bio,ovo je prvi slučaj da se bira visoki funkcioner na "zamrznutu funkciju"...Eh,Borise...da si se na vreme setio pa da i ti na vreme "zamrzneš funkciju" možda ne bi izgubio izbore...:))))))

Pipi

pre 11 godina

A guverner bese treba da bude nestranacka licnost? Jaka vam demokratija kad imate samo jednog kandidata za predsednika stranke. Kakva farsa. Nevidjeno. I jedni i drugi na smetliste istorije, vrlo uskoro. Granici se sa ludilom verovanje da jedna stranka i jedan covek moze da resi sve probleme. Predstavnicka demokratija je pokazala da nije dorasla zahtevima 21 veka. Sve ovo sto radite je radjeno i u 19 veku, a to je bilo pre 200 godina. I do dana danasnjeg nije dalo nikakve dobre rezultate za narod. Predstavnicka demokratija je samo dala ratove i krize. To nije put ljudi 21 veka.

bezimena

pre 11 godina

Dok se neki dele i svadjaju drugi jednoglasno odlucuju ko ce im biti predsednik, ti drugi neka i gledaju i uce jer iako postoje samo 4 godine pokazali su zasto su na vrhu
(PUPIN, 29. septembar 2012 13:52)

Ti "drugi" su najpre izdali i rasturili SRS, najveću opozicionu stranku, pošto je "master" zadužio kreditom stranku, a pare sam uzeo, potom je izgubio tašnu sa blanko ostavkama. Otimanje stanova u vreme bombarodovanja i ekstra profiti, su bili još pre, ali nisu zaboravljeni, kao što ni odgovornost radikala, sa bedžom i bez, za gradjanske ratove nikada neće biti zaboravljena.
Zar takve podlosti da budu ikom normalnom primer!?

Nikola, Zemun

pre 11 godina

Konacno prilika za Vucica da pobedi na nekim izborima. Mada, znajuci njegov gubitnicki mentalitet moze se desiti i da izgubi od samoga sebe. Sto se tice imena ljudi sa kojima se spekulise kao buducim liderima stranke, vidi se da SNS "puca" od kadrova i vrsnih strucnjaka: Jorgovanka sa diplomom prestiznog pristinskog univerziteta, megatrend predsednik skupstine i verovali ili ne Tomin sin (glupo je da njegov stari tast radi i zaradjuje, a on ne). Sve u svemu, evidentno je da nas ceka svetla buducnost, pogotovo ako Vucic bude upravljao strankom i zemljom kao svojevremeno halom Pinki u Zemunu. I da, nesto mi pade na pamet, sta bese sa onim dzakovim sa glasackim listicima slucajno nadjenim pored kontejnera?

BoKi

pre 11 godina

Pa super, znači otvoreno ispiranje mozga: "... možda neće biti najbolj, ali će biti najmlađi".
Ko zna kako se to radi, razumeće.

Sneza

pre 11 godina

Mora da priznam da sam se slatko nasmejao citajuci SNS narucene komentare njihove stranke, aposlutno identicne stvari pise niih jedno desetak iz SNS ne samo na B92 nago u Blicu i svim ostalim medijama. Ovo je samo jos jedan dokaz sta znaci totalitarizam saveza komunista koji je sada preko SPS-SRS-DSS evoluirao u SNS, sve je isto uvek kult licnosti, lako prepoznatljivi. Jedonostavno grozota ih je samo citati te polupismene Seseljovce bez bedza.

Djordje

pre 11 godina

Ne bih da komentarišem i konfrontiram se sa STRANAČKI UPREGNUTIM mozgovima.
Nema svrhe!
Nikakve!
A i nemoralno je za svakog razmišljajućeg
koji ima i dar pamćenja, pri tom!
Samo ču dodati deo teksta jedne pametne žene.
Ko ne bude razumeo ne mogu mu pomoći, na žalost!
Neka pita onog koji umesto njega razmišlja, sve zna i sve može!

"Mi smo zatrpani, dolaskom svake nove vlasti, novim aferama koje ne vode nikud, mi nemoćno posmatramo te spojene sudove međusobnih optuživača i optuženih koji potom zamenjuju uloge, i mi smo kontaminirali svoje živote, baš kao što je kontaminirano sve što se nekad ticalo duha, pameti, talenta, lepote, vrednosti..."
(Nataša Odalović, "Danas" 28.09.2012.)

Treba li više???

mirko

pre 11 godina

Ne bira, jer nema protivkandidata, imenuje ga CK. U strankama koje se definišu kao ideološke predsednik se ne bira, jer je neprihvatljivo suprostaviti se vrhuški koja imenuje, i najbolje zna ko je najpodobniji.

moca

pre 11 godina

Kako je rekao pok. Vlada Bulatović VIB " ne spuštajte ruke, ima još da se glasa!" Sve liči da će to biti u tom demokratskom stilu.

Milan

pre 11 godina

Dugo smo,dugo, čekali ovaj svetli trenutak da posle Envera Hodže jedan predsednik partije bude izabran sa 103% glasova! Svi protivkandidati su odustali unapred jer su znali da nemaju šanse protiv Velikog; Pravi obrazac i neverovatni napredak u demokratskom razvoju SNS-a!

Nightmare

pre 11 godina

Istorija nas ucii kako zavrsavaju oni koji su izabrani kao jedini kandidati.
Posle jedinstvene kandidature dolaze duge diktature.
Posle jednog jedinog kandidata, nekako uvek bude rata!
Valjano ce te obaviti delegatski zadatak i izabrati vodju da vam dani prodju!
Jos da dobijete gradjevinsku dozvolu- ih puna saka brade......

Kapetan Ahab

pre 11 godina

I posle izuzetno uzbudljive i do poslednje sekunde krajnje neizvesne trke između Alkesandra Vučića i Aleksandra Vučića, na opšte iznenađenje pobedio je - Aleksandar Vučić! Jeeeeee, habemus papam!

mile julin

pre 11 godina

Ko poslednji izadje nek' ugasi svetlo. Meni muka, kako je vama - ne znam. Malo pre mi se upali sijalica-reflektor iz '90 tih, sija li sija. Likovi koji rade po principu spojenih sudova nam vode ponovo drzavu. Teske reci govorim ali - laku noc Srbijo! O napadu zuci i kiselini u zelucu ne zelim da govorim, moja stvar i problem ...

Neko Iz Mase

pre 11 godina

Biranje izmedju JEDNE,
uvek mi je rezultiralo da izaberem neku drugu.

To, ono dok sem bio mlaaad...
Jerbo se nemore birati IZMEDJU jedne,
i tako me caca gledo ko budaaalu.

Demokratija

pre 11 godina

Jedini kandidat.Nastavite niz Vojislav Dr Seselj, Toma Diploma Nikolic, Aleksandar PRVI Vucic. Nema niko protiv, niko uzdrzan. Glasanje gotovo.Ovo nisu izbori vec glasanje. nema tajnog glasanja. Samo javno prozivkom

Mane

pre 11 godina

I ti hvatas lopove,prvo trebas sam sebe da privedes,dok vecina njih nema ni za hljeba,ti koliko znam imas tri velike funkcije,valjda jedna od funkcija ici ce u Zvezdin fond.Cuj svi glasali,stace jadni,moraju glasati jer ko nebi glasao,otisao bi iz Fotelje,a to se u ovoj krizi nikome neisplati,bolje je i sigurnije dici ruku i resio si svoje radno mesto i egzistenciju za svoju porodicu,ovo je nista sta Srbiju ceka sa ovim i ovakvim ljudima i funkcionerima.Molio bi da mi objavite ovaj moj komentar jer nikoga nevredjam,samo iznosim svoje misljenje na koje imam puno pravo,nemislimo svi isto,zar ne.

ljubomirl

pre 11 godina

Gdje svi misle isto - malo ko misli pametno! Takva je, nažalost, balkanska demokratija, u kojoj nema, čak ni formalno, nijednog protivkandidata!

Milan

pre 11 godina

... "na kojoj će biti izabran novi predsednik, a jedini kandidat je Aleksandar Vučić..." Kakvi su to poltroni, toliko su jadni da nemam reči...

EC2

pre 11 godina

Ko poslednji izadje nek' ugasi svetlo. Meni muka, kako je vama - ne znam. Malo pre mi se upali sijalica-reflektor iz '90 tih, sija li sija. Likovi koji rade po principu spojenih sudova nam vode ponovo drzavu. Teske reci govorim ali - laku noc Srbijo! O napadu zuci i kiselini u zelucu ne zelim da govorim, moja stvar i problem ...
(mile julin, 29. septembar 2012 17:10)

Slazem se! A i EPS, jer ni ona vise nece trebati. Mrak narednih cetiri godine se ni ne moze nadomestiti ili osvetliti el. energijom (6. teorija o relativitetu materiji i energiji i sta ja znam, o cemu jos... Pogledati mrak iz Starog zaveta, kniga Mojsijeva)

nikolas

pre 11 godina

Samo da podsetimo da je naš Tomaš izdao SRS jer mu se žurilo u EU,sada mu se više ne žuri,što znači da se možda vrati kumu u zagrljaj.

pantelija

pre 11 godina

da ce srusiti "kucu" do kraja u to ne sumnjam ali za novu, postenu ja mislim da cemo malo da popricekamo.... bar dok ovi ne odu!

Rade

pre 11 godina

Mislim da je Vucic zasluzio da bude predsednik jer je hrabar,posten i odgovoran covek,a i izgradio je jedinstvo u stranci sto ce i biti dokazano na izbornoj sednici.

Zoran-Nemacka

pre 11 godina

Danas su posebno aktivni ovi aktivisti iz SNS,sve same pohvale i minusi kriticarima ovog teatra! Teatralno najvljivanje "otkrivanja" afera pa i ovaj "izbor" izmedju JEDNOG kanditada... Cirkus bre,koja crna demokratija!?
Ali,narode sami ste ih tu ustolicili,e onda kusajte!

toni

pre 11 godina

sta vi mislite da je to tako Vucic bude presednik partije nikada dok je jos ziv nikolic nemojte zaboravite da mi zivimo u balkanu vucic moze samo na papiru da bude

Birački listić

pre 11 godina

Kao birač SNS kažem da je do sad bilo
DOBRO:
- Vučićeve aktivnosti protiv korupcije, samo napred
- Jorgovanka na čelu NBS (kurs dinara)
- Poljoprivreda - rad Kneževića
- Pokušaj reforme kulturne politike
LOŠE:
- Prepuštanje mesta premijera Dačiću, ekonomije Dinkiću
- Kontinuitet politike DS oko KiM (skidanje * i potpis Borkovih dogovara - katastrofa)
- Kontinuiran uticaj Brisela na odluke, mantre o Datumu
- Dominacija Dačića koja košta SNS u javnosti
- Slab izbor kadrova (ministar za pravosuđe, npr, a tema goruća)
- Baćević i nikl
- Nema promene DS kadrova (Tijanić, itd)
- Poskupljenja
- Stanje medija (dajte bar da saznamo finansijere)
- Nerešena krađa glasova...

Očekivao sam veće promene i čvršću politiku. Ne znam šta SNS u tome sprečava.

Deki

pre 11 godina

Kao u komunisticko vreme,jedan kandidat,da se barem jos neko kandidovao fore radi.Pitam se sta ce biti kad Toma ne bude vise predsednik a to ce brzo da se desei.Sve u svemu, Vucicu zelim najbolje jer volim Srbiju ali mu nece biti lako,SNS ce sigurno doziveti poraz na sledecim izborima jer im predstoje teske odluke(Kosovo),srbija je visokozaduzena zemlja,pred bankrotom, zavisna od para sa zapada.Uostalom i Estonova je juce rekla da se Toma pripremi za donosenje teskih odluka a to znaci da ako hocemo pare onda priznanje Kosova i sve ostalo...

MIX

pre 11 godina

"čitam komentare i čekam da vidim neki "Vučić je proneverio.. Vučić je ukrao.. Vučić je slagao..." Ali, pogađate, takvih komentara - nema ! Sve "kritike" upućene Vučiću se svode na bezočno pljuvanje"
Svaka čast na pamćenju! Samo potsetnik - " za jednog Srbina treba da ubijemo sto muslimana"!!!!!! Snimak iz Skupštine Srbije iz 1995 godine,
ceo svet ga gleda i pita se : kako je Srbija BIRALA čoveka koji je ovako govorio? Da kažemo da je to bila teorija! U praksi, politika koju je podržavao i u kojoj je učestvovao Vučić dovela je do gubitka stitina hiljada života, raseljeno po regionu bar milion i po ljudi,žena i dece od kojih su još uvek stotine hiljada - BESKUĆNICI! To je za tebe samo pljuvanje? Ili možda ovo gore nije istina? Ma, isti si ti kao i on....

Чича од Шумадије

pre 11 godina

Шта се друго очекивало, наравно ништа, једногласно, као молио да има противкандидата, приче за врло малу децу, после оног обећања, ухапсићу Динкића... ко може да верује, нека верује.

crni domino

pre 11 godina

"SNS je proizvod narodne volje, Toma, Aleksandar i Jorgovanka su ljudi iz naroda i jedino oni mogu da osete šta je narodu potrebno."
Da li Jorgovanka moze da oseti sta je meni potrebno!
Ili Tomi i Aleksandru sta je potrebno organizatorima Gej Parade.

Adam

pre 11 godina

Jako mi se svidjela informacija da je za predsjednika Izvršnog odbora SNS-a izabran sin Tomislava Nikolića. Tako se to radi ! U Sjevernoj Koreji je to već ustaljena praksa, u Siriji takodjer, a u Bjelorusiji Lukašenko svoga najmladjeg sina takodjer priprema da jednoga dana zamijeni tatu. Zaista svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujete, što dalje, sve ste bliži gorenavedenim rajevima na zemlji...

ЉИЉАНА М

pre 11 godina

"Pa i Ceda bese jedini kandidat za predsednika u u LDP -u pa to onda bese vrh demokrartije.
(Denis, 29. septembar 2012 10:53)"

Ал'ти је поређење "адекватно",нема шта - к'о кад би упоређивао небо и земљу!!!

steva.dzin

pre 11 godina

SNS je očigledno najstabilnija stranka, jel tamo nije kao u DS-u, gde se svađaju oko tadića i đilasa.

Vučić je pravi izbor za predsednika stranke, i na čelu sa Vučićem SNS će uspeti da prevaziđe ovu ekonomsku krizu i reši sve korupcijske probleme i konačno da vratimo Kosovo pod našu zastavu ... i methiju isto




al malo sutra ....

Grickavi Milkan

pre 11 godina

čitam komentare i čekam da vidim neki "Vučić je proneverio.. Vučić je ukrao.. Vučić je slagao..." Ali, pogađate, takvih komentara - nema ! Sve "kritike" upućene Vučiću se svode na bezočno pljuvanje, neargumentovane i nevaspitane napade na njegovu ličnost, fizički izgled... Pa gospodo, ja mogu tri dana da vam pričam o lopovlucima bivše garniture, a vi samo "ne sviđaju mi se njegove usne" ?! E, zato ovaj čovek ima moju podršku sada i zanavek !

Jelena

pre 11 godina

Aleksandar Vucic je zaista jedini covek koji bi mogao da vodi najvecu politicku partiju u Srbiji. Svaka cast za Srpsku naprednu stranku. Mislim da njeno vreme na celu sa tako energicnim covekom tek dolazi.

lidija

pre 11 godina

Pisem ovo bez ikakve ostrasćenosti trudeći se da realno sagledam političku situaciju u Srbiji. Kako su 2 procenta na predsednickim izborima totalno preokrenuli politicku situaciju u Srbiji. DS lagano ali sigurno tone u dalje sukobe I eventualni raspad a nekada je bila ubedljivo najjaca stranka. SNS od vecite opozicije polako gura ovaj mandat I kako rade oni a kako radi opozicija, nebi me cudilo da za 4 godine SNS ponovo formira Vladu. Do se DS dogovori ode voz…

zoran

pre 11 godina

bez obzira na političko opredeljenje mislim da su izbori sa samo jednim kandidatom trosenje vremena i novca . svako ko nema protiv kandidata trebao bi da se zapita zašto je to tako . bolje bi bilo da se napravi jedan veliki paty ali da svako dodje o svom trošku . ista stvar je sa izborom direktora fudbalskog kluba crvena zvezda vladanom lukicem .

STOJANOVIĆ

pre 11 godina

lično jako simpatišem naprednjake i želim im da nakon ovog osveženja postanu još jači jer u Srbiji trenutno nema bolje političke stranke. Srećno ljudi!

Societatis draconistrarium

pre 11 godina

Retko se uključujem u diskusije, ali ovaj put imam potrebu da kao čovek koji nije član ni jedne partije, iskažem svoj stav. Ovde je očigledno po sredi sukob grupa pristalica Naprednjaka i Demokrata, što je legitimno. Ono što bih voleo da vidim, to je da se sa nivoa napada na ličnost protivnika, pređe na njihovu diskreditaciju, argumentovanu. Još nisam video da su Vučića optužili i najoštriji protivnici za neku krađu ili prevaru. (Dok je za pripadnike bivše garniture, koji su sagradili imperije, to suvišno i komentarisati).Hajde da pustimo, sada kada je već na vlasti, neka nam gospodin Vučić pokaže da će biti bolji od prethodnika (što, obzirom na stanje u ekonomiji, zaista nije teško ostvariti). Lično nisam preterani obožavalac njegovog lika i dela, za šta je verovatno zaslužna dobrim delom kampanja koju su vodili protiv njega, ali još sam manje obožavalac Đilasa, Petrovića, Šutanovca , Dulića, Đelića i ostalih oligarha. Red je da probamo i sa ovima, pa ako ne budu opravdali poverenje, menjamo ih. Tako se to radi u civilizovanom svetu.

Vidi drug član jbt

pre 11 godina

Da se razumemo, član sam SNS-a. Da li me to čini nedostojnim komentarisanja na portalu B92?! Pa vi svi gospodo koji pljujete po Vučiću ste aktivisti demokratske stranke, jer običan građanin jednostavno nema povoda da toliko ostrašćeno napada čoveka za koga čak ni vaši predvodnici se ne usuđuju da tvrde da je nešto ukrao.
Savetujem vam da čuvate živce, nema potrebe za tolikim nerviranjem. Vaše rukovodstvo se do sada pokazalo da je jedino sposobno da opljačka Srbiju i to je narod prepoznao. Sklonite ih sve, pa ćete jednog dana možda ponovo imati šansu. U međuvremenu, pustite poštene ljude da pokušaju da poprave ono što su vaši uništili.
Srdačan pozdrav

PecaP

pre 11 godina

Vučić koliko sam čitao u štampi svaki dan rano dolazi na posao. To mi se sviđa. On dolazi prvi zato, jer ima radne navike, a odlazi kući kasno uveče, jer se mora raditi, mora se Srbija izvući iz blata, u koji su ga gurnuli DS, Boris Tadić i banda pljačkaša oko njega.

vuk 66

pre 11 godina

E danas će neke političke partije u zemlji Srbiji dobiti lekciju iz predmeta unutar stranački izbori.Ovu lekciju će morati da nauče napamet ako hoće i žele da od njihovih stranaka bude nešto u budućnosti.U suprotnom im sleduje opoziciona klupa.

parkinson

pre 11 godina

Covek je "drasticno" pametan a jos "drasticnije" inteligentan , sto se najbolje vidi i potvrdjuje njegovim obracanjem clanstvu ! Da nije drasticno inteligentan i pametan , ne bi mogao da bude predsednik najvece politicke partije u Srbiji, bar to vazi kod SNS-ke !?

ИванМ Сд

pre 11 godina

Па и логично је. Вучко је показао да има од свих највише храбрости, енергије и херца да заведе ред у држави и искорени корупцију и криминал.

Super Mario

pre 11 godina

Prva stranka u Srbiji gde ce novi predsednik stranke da se izabere uz blagoslov staro predsednika.To puno goviri, svaka cast. Puno su zaista uspeli za cetiri godine postojanja.

LJUBICA

pre 11 godina

Aleksandar Vucic je svakako jedan od najuspesnijih politicara ne samo u SNS - u nego i na celokuprpnoj politickoj sceni. Pa je i normalno da bude izabran za predsednika SNS.

nije to slučajno

pre 11 godina

Svidjalo se to nama ili ne ali SNS je ubedljivo najjača partija u ovo trenutku i Vučić je tu mnogo doprineo, hteli mi to da priznamo ili ne, radi taj posao, a narod je to tražio i zato to i cene pa im je rejting u ovom momentu daleko ispred svih..

xXx

pre 11 godina

Pa za cetiri godine, su postali stranka koja je usla u vladu, dobila predsednika Republike Srbije i nacisto promenila politicku situaciju u Srbiji.Glasao sam za njih i nisu idealni ali ruku na srce oni su obicni ljudi kao i mi a ne elitisticka stranka kao DS.

kox

pre 11 godina

Srbiji je svanulo kada je SNS pobedila na izborima i skinula nenarodnu vlast sa grbače građana. Aleksandar Vučić je pored Nikolića najzaslužniji za to.

Neki

pre 11 godina

E vi tadicevci ste stvarno smesni. Sta god da SNS uradi, vama smeta. Shvatite, nista vise na vlasti, hvala Bogu i dovidjenja. Vidimo se u nekom drugom filmu, koji, nikada nece biti izreziran!!!

mpc

pre 11 godina

Aleksandar Vučić je u više navrata povlačio mudre poteze, jer zna da je poštovanje svih prava građana, prioritet države. Zbog toga je danas SNS stranka sa ogromnim rejtingom.

Daa

pre 11 godina

"..pred naprednjacima velika odgovornost i da će ta stranka voditi Srbiju u narednoj deceniji.." - Slažem se! Vučić je svojim marljivim radom, dobrim ponašanjem, i sprovođenjem svega što je obećao, doprineo trendu stalnog rasta rejtinga Srpske napredne stranke i zaslužio je da se nađe na mestu predsednika iste.

Joca

pre 11 godina

Nije redak slucaj da za predsednika stranke bude 1 kandidat. Naprotiv, u vecini slucajeva je tako. Medjutim, kada je glasanje javno i bira se 1 kandidat, onda obicno niko ne glasa PROTIV, niti da je UZDRZAN, dok se ne moze imati uvid u broj onih koji eventualno nisu glasali. Ako je Vucica predlozilo 153 odbora, znaci da je bilo i onih koji ga nisu predlozili, pa i delgata koji verovatno nisu bili ZA to da on bude predsednik. U svakom slucaju, neopsorno je da bi on i u slucaju tajnog glasanja bio izabran ogromnom vecinom.
Ono sto je zanimljivo da predsednik stranke predlaze zamenika predsednika, podpredsednike, pa i predsednika Izvrsnog odbora. Mozda ima negde logike da predlozi svoje buduce saradnike, ali nije bilo lose da se iz baze cuju predlozi za te funkcije.
Takodje, cudi predlog da Jorgovanka Tabakovic bude zamenica predsednika, buduci da ce joj ta stranacka funkcija u startu biti zamrznuta, jer je trenutno na funkciji guvernera NBS, koja je nespojiva sa stranackom. Da li je tim predlogom Vucic zapravo zeleo da eliminise potencijalnu konkurenciju, tj. da nema licnost koja bi mu bila ono sto je Toma bio Seselju, a on Tomi?

salajko72

pre 11 godina

Vucic je pokazao na samom pocetku svoju odgovornost i posvecenost za promenama i borbi protiv korupcije,on zasluzuje da bude vodja stranke u kojoj su savim obicni ljudi svesni problema u drzavi i narodu a ne kao tajkunaska DS u kojoj se njeni funcioneri bezibrazno bogate u ovo krizno vreme

smart

pre 11 godina

Ja im zelim puno srece i uspeha, zato sto je to jedina stranka koja ima potencijala da od ove zemlje napravi nesto, da se ovo drustvo koliko moze oslobodi korupcije i kiminala i da prosto krenemo pravim putem, Vucic nam to dokazuje iz dana u dan..

Seele

pre 11 godina

Seele
Mnogo mi se sviđa što kod neprednjaka ne postoji otimanje funkcija, optužbe upućene kolegama, klanovi, taktike za zauzimanje fotelja... Uostalom, pokazali su i delima da im je jedini cilj dobrobit Srbije i da su svi podjednako posvećeni tom cilju. Zbog toga i pripreme za Skupštinu stranke i pored ogromnih obaveza u vlasti, prolaze u najboljem redu.

Grickavi milkan

pre 11 godina

U SNS-u vlada jednoumlje, strah i poltronski mentalitet(znate ono kad se neko uvlači, dodvorava, takozvani dupeuvlakaci), a ovi njihovi izbori sa jednim kandidatom su najbolji dokaz za to!
(Milan, 29. septembar 2012 11:52)

Ne, Milane. Ovi izbori sa jednim kandidatom su najbolji dokaz da u SNS-u vlada sloga i da je ukazano poverenje najsposobnijem. Za razliku od opcije kojoj očigledno pripadate, gde se poput lešinara grabe ko će više da preotme od ono malo što je ostalo od ove jadne Srbije, kada su završili sa njom. A što se tiče mentaliteta, mislim da zaista tu nema razgovora. Ja veće ljige od demokrata nisam video. Toliko licemerja, lažnog osmehivanja, Tadićevih facijalnih grčeva... fuj !

Običan

pre 11 godina

Treba da budu izabrani mladi, skromni, radni i vredni ljudi, da nastave dalju afirmaciju partije i da se posvete radu za bolji život svih građana.

Miloš Radulac

pre 11 godina

@Mane, @Sneza

e moj Mane, prvo, sve te negacije se pišu odvojeno. To je ujedno odgovor i Sneži koja komentare pristalica SNS-a naziva "polu-pismenim"... Mislim da ideološka opredeljenost nema nikakve veze sa obrazovanjem. To je jedna od predrasuda svojstvena primitvnim političkim razmišljanjima u Srbiji. Zašto vi draga Snežo ne kažete "Demokratska stranka je napravila taj i taj uspeh na planu javnog duga, spoljnog duga,nezaposlenosti, privrede, diplomatskom planu... Umesto podsmeha ljudima koji se ne slažu sa vama, što je odraz primitivnosti, zašto ne iskoristitie priliku pa nama SNS-ovcima ovde i ostalom građanstvu ne objasnite po čemu su to vaši bolji ? Evo, punim imenom i prezimenom, verujte mi, niko mi nije naručio komentar.

Limoon

pre 11 godina

Vučić je dosadašnjim angažmanom uspeo da i veliki broj onih koji su do sada bili neodlučni, pridobije na stranu SNS. Želim mu snage i mudrosti da zemlju izvede iz ambisa propadanja u koji ju je gurnula prethodna vlast. A protivkandidat ne mora da postoji. Realno, Vučić jedini može da opravda ovoliko poverenje građanstva.

Душан

pre 11 godina

Тешка срца ћу рећи да само због тога што је Николић поднео оставку на место председника странке, гореспоменути може Тадићу да држи лекције о демократији... Стиди се бивши председниче!

Gaja

pre 11 godina

Smatram da je vizija buducnosti izvesna jedino sa Srpskom naprednom strankom na celu drzave i A.Vucicem na celu stranke.Setimo se sta nam je DS uradio proteklih godina,a i dalje,medjusobno pokazuju svoju neslogu.Naprednjaci su bili slozni i napravili promene,a promene su nam dobrodosle!

Dalinda

pre 11 godina

Cestitke Vucicu, iako smo ovo ocekivali, jer nema boljeg kandidata za mesto predsednika od njega. Vucic je odgovoran, obrazovan, poseduje autoritet i sigurno ce biti odlican i kao vodja stranke.

Raxx

pre 11 godina

Još nisam video da su Vučića optužili i najoštriji protivnici za neku krađu ili prevaru.
(Societatis draconistrarium, 29. septembar 2012 12:44)

Hoces ja da te podsetim? Vucic je kradjom (dzak sa glasackim listicima) i izbornom prevarom doveo SNS na vlast a Tomu u predsednicku fotelju. Stvorio je opstu histeriju izmedju dva izborna kruga ("kradja pola miliona glasova") koja im je donela nekoliko procenata glasova dovoljnih da pobede DS sa minimalnom razlikom od 2%. Sada uzivajte u Vucicevom rezimu.
(zmitjkoe, 29. septembar 2012 14:22)

I TO je vaš argument ?! Pa ovo je smešno... Neko JESTE ukrao te glasove na jednom biračkom mestu, nije na meni a ni na Vučiću da sudi ko, već na nadležnim organima. Previše se u Srbiji daje sebi slobode prilikom ocena eventualne krivice, mimo zakonske procedure. A šta ćemo sa MILIJARDAMA pokradenim za vreme bivše vlasti ?! Agrobanka, Most na Adi, privatizacije, Dulićev pano i zgrade u Subotici, Šutanovčeve zgrade na Vračaru, Đilasova medijska imperija ?? Kakva stranka, takvi i argumenti ! Sramota !

Radulax

pre 11 godina

Vidim kako odiše mržnja iz komentara pripadnika suprotne političke opcije... Gospodo, svi vidimo užas sa kojim se suočavate, jer možete samo da bespomoćno posmatrate kako SNS sjajno počinje sa popravljanjem onoga što su vaši razrušili ! Vaša formula koju ste ponavljali kao mantru, da će onog trenutka kada SNS dođe na vlast, Zemlja prestati da se okreće, a Sunce da sija, pokazala se kao budalaština i sada više ne znate šta da kažete osim neskrivenih izliva mržnje ! Toliko o duhu tolerancije i mira za koji se navodno zalaže DS. Nije vam smetalo što Tadić nije imao protivkandidata za mesto predsednika stranke, ali vam smeta što nema Vučić? Jadno... U inat takvima - napred Vučiću !

Kum Ruzvelt

pre 11 godina

Pa sta onda birate ako imate jednog kandidata? Koja ste vi farsa. Uostalom isto kao i sve ostale politicke partije. Uskoro odlazite u istorijsku proslost, samo vam to jos niko nije javio.
(Pipi, 29. septembar 2012 06:08)

Trebalo bi malo više da se informišeš pre nego što odvališ tako nešto, SNS je stranka kojoj iz dana u dan raste rejting i popularnost i ne znam odakle ti da uskoro odlazi s vlasti? A to što ima jednog kandidata znači da u SNS-u vlada sloga i apsolutno poverenje prema Vučiću, za razliku od partije koja je bila na vlasti prethodnu deceniju.

PETROVIC

pre 11 godina

Verujem da će SNS biti jača stranka i sa većim članstvom nego što je danas i građani Srbije su prepoznali kvalitet i poštenje Aleksandra Vučića

star-trek

pre 11 godina

Bice zanimljivo pratiti mogucu reorganizaciju stranke i stranacke politike. Sa uvodjenjem novih, mladih ljudi, pitanje je koliko ce (a, sigurno ce), uslovno receno, oteti glasaca od DS i LDP-a.
(LakishaBG, 29. septembar 2012 18:06

ahaha koji si ti strucnjak!!

DALIDA

pre 11 godina

Naprednjaci danas biraju novog lidera, na čelo SNS vidim jedino gospodina Vučića, on je od osnivanja stranke bio uz Tomu Nikolića , na mestu ministra vojske je pokazao veliku brigu za život savkog vojnika.Rešio je da očisti Srbiju od kriminala i korupcije i sve što nam je obećao u kampanji počeo je da ispunjava.

Vladimir

pre 11 godina

Vucic je svih ovih godina radio predan posao, verovao je u ono sto radi i sada dobija nagradu. Uvek je obracao paznju na obicne ljude i zato i ima jednoglasnu podrsku.

krstivoje prvovencani - 1168g - mileseva -

pre 11 godina

Nisam nikada bio clan nijedne stranke,moja stranka je srbija i za mene kao autohtonog srbijanca je to iznad svake stranke narocito posle pakla koji je narod preziveo u zadnjih 12-godina.Narod je izabrao promene i gaji ogromnu nadu u Alexandra Vucica i negov SNS- i stoga mu zelim od srca da uspe u svojim namerama i omoguci narodu kakav takav bolji zivot i red u drzavi,naravno netreba zaboraviti ni dve vredne dame kao pcelice Zoranu i Jorgovanku kao i kompletno rukovodstvo SNS-a,neka im je sa srecom.

radandco

pre 11 godina

Naprednjaci su trenutno, a cini mi se da ce to da potraje, najorganizovanija politička partija u Srbiji, sviđalo se to nekome ili ne.

B92 love

pre 11 godina

Naprednjaci iz dana u dan potezima Vucica beleze zapazene rezultate..narocito u borbi protiv korupcije...jacaju iz dana u dan srazmerno slabljenju ds a...koji je unistio sve sto se moglo unistiti prethodnih 12 godina.

acinic

pre 11 godina

SNS je stranka buducnosti! Samo ako budu barem malo posteniji prema norodu! Medjutim ako ne budu radili u korist naroda. Proci ce kao DS. I borba protiv zutice mora biti nastavljena! Zutica je opasna bolest prljavih ruku!!!

Strumfeta

pre 11 godina

Lepo je videti da barem u jednoj politickoj partiji vlada sloga i postovanje. Vucic je zasluzio mesto predsednika, pokazao je svoje kvalitete zelju za napredovanjem stranke, i zelju da pomogne narodu Srbije. To je dokazao borbom protiv kriminala i korupcije, poboljsavajuci diplomatske odnose sa susednim zemljama. Verujem da ce SNS biti jos dugo godina najjaca partija, i to zasluzeno.

banozio

pre 11 godina

Odličan predlog i jedini racionalan.Očekujem posle današnjeg dana mnogo kvalitetnih ideja i ukrupnjavanje političke scene u Srbiji.

Магдалена

pre 11 godina

Успешан је онај човек који уме да постави чврст темељ од цигала које су други бацали на њега. То се у овом случају може рећи за Александра Вучића којег су политички противници најстрашније нападали али човек је радећи свој посао у странци и посао министра и вицепремијера доказао колико заиста вреди!

B92 forever

pre 11 godina

Cestitke Vucicu na novoj funkciji predsednika...svakako je Jorgovanka najpravednije resenje za zamenika...jer kao sto rece Vucic od samog pocetka je bila tu kada je bilo najteze krenuti.

Strumfeta

pre 11 godina

Cestitam Vucicu na funkciji predsednika stranke,i gospodji Tabakovic na funkciji zamenika predsednika stranke! Pravi ljudi su dosli na pravo mesto, i verujem da ce Srpska Napredna Stranka u narednih 10 godina biti najjaca stranka u zemlji, sa jasnom vizijom, i jasnim ciljevima! Samo napred !

Kraljevcanin77

pre 11 godina

Za predsednika sam znao, za zamenika nadao ali tek pomalo. Nisam ocekivao da ce Jorgovanku zaista postaviti na to mesto. Pun pogodak.

natasa

pre 11 godina

... cestitam mojim NAPREDNJACIMA PRAVU DEMOKRATIJU,...mi ne moramo u imenu stranke da napomenemo da smo sustinski demokrate,.... mi to pokazujemo delima,...

crni domino

pre 11 godina

Svi vi psihopate, sto kopate nogama i rukama za vlast i funkciju, mozete samo da cistite cipele gospodinu Nebojsi Stojanovicu, Predsedniku Skupstine Srbije!
On treba biti Predsedniok SNS!

WLAISA

pre 11 godina

ALEKSANDAR VUCIC JE čovek koji nije zaboravio na prave vrednosti i koji zaslužuje da bude predsednik i vodi najveću političku partiju u Srbiji kojoj je narod ukazao bezrezervno poverenje!

Bella

pre 11 godina

Verujem da ce izabrati Vucica,ipak je najboji medju njima.Dopadaju mi se njegove ideje i nacin na koji ih sprovodi u dela,kao i njegova energicnost.

Farigola

pre 11 godina

Moram priznati da su naprednjaci već od samog početka rada u vladi pokazali da su efikasni, odlučni i ozbiljni u nameri da omoguće da se u Srbiji bolje živi. Već su postignuti prvi rezutati u mnogim oblastima. Ako nastave ovim tempom i ovom odlučnošću da se sa problemima bore i omoguće nam normalan život, rado ću glasati za njih na svim predstojećim izborima. Posebno me raduje sloga u njihovim redovima, nema grabljenja funkcija po svaku cenu. Evo i Skupštinu su organizovali bez mnogo pompe po medijima.

panter

pre 11 godina

Sve cestitke,kako gospodinu Vucicu tako i gospodji Tabakovic a takodje bih zeleo da izrazim svoje zadovoljstvo sto ce za predsednika izvrsnog odbora biti izabran gospodin Radomir Nikolic,samo najbolji idu napred

Miki skepticni

pre 11 godina

SNS trenutno izgleda kao odlican spoj mladosti I iskustva I sto je mnogo bitnije deluje kao tim. Naravno tim koji ima vodju ali tako je u svakoj ekipi.

Lepotica021

pre 11 godina

Cestitke Vucicu na novoj funkciji i na hrabrosti, istrajnosti i upornosti svih ovih meseci kako bi se zemlja izvukla iz najteze pozicije u koju je rezim tadica uvukao.

LakishaBG

pre 11 godina

Bice zanimljivo pratiti mogucu reorganizaciju stranke i stranacke politike. Sa uvodjenjem novih, mladih ljudi, pitanje je koliko ce (a, sigurno ce), uslovno receno, oteti glasaca od DS i LDP-a.

JAGODINKA

pre 11 godina

SNS je najača stranka u zemlji i to je narod pokazao na izborima , na čelu treba da bude Aleksandar Vučić jer je on bio desna ruka Tome Nikolića od osnivanja stranke.

Kopao sam dubok zdenac...

pre 11 godina

Iskreno sam zaprepašćen ovom organizovanom hajkom na Aleksandra Vučića u komentarima. Pa kako se samo usuđujete da njega optužujete za gomilanje funkcija, pored Tadića ?! Eh bre, jedva skinusmo ono čudo sa vlasti, čoveka koji je kršio i Ustav i zakone fizike, jer je nekako uspevao da obavlja sve funkcije u državi u isto vreme !!! I sada ste, kao potezom čarobnim štapićem, sve zaboravili preko noći ?! E, pa mi ostali nismo ! Bolje se navikavajte na Vučića jer ćete ga gledati još dugo !

Последња нада

pre 11 godina

Више него приметна ангажованост нове владе, предвођене напредњацима, у покушају да живот у Србији, па и саму Србију врати у нормалу полако почиње бивати трн у оку многима чије су бенефиције и статуси почели бивати угрожени. Механизми су разни, од поновног упрезања у машину, медија који су наводно примери слободног и независног новинарства, преко зачуђујег ангажовања пријатеља из Европе, до оних најнижих и простачких дисквалификација људи, посебно Вучића, који су носиоци те борбе и настојања да се у Србији коначно почне живети животом достојним човека.

Bakardi

pre 11 godina

Najjača politička stranka zahteva čoveka koji je jaka ličnost, koji poseduje autoritet, odlučnost i snagu da vodi stranku. Na čelu sa takvim čovekom stranka može da napreduje i da se održava kao najjača u zemlji. Takav vođa će znati i kakav glavni odbor mu treba, i znaće da odvoji žito od kukolja.

GUARANA

pre 11 godina

Vucic je čovek koji nije zaboravio na prave vrednosti i koji zaslužuje da bude predsednik i vodi najveću političku partiju u Srbiji kojoj je narod ukazao bezrezervno poverenje!

Aquila

pre 11 godina

Naprednjaci imaju dosta dobrih kadrova, ali ne vidim ko bi drugi mogao biti kandidovan na mesto predsednika stranke osim Aleksandra Vučića. Logično je da jedan čovek kapaciteta, odlučnosti i hrabrosti kakvu on ima vodi svoju stranku do još većeg uspeha i ostvari velike društvene i ekonomske promene u zemlji.

jeca

pre 11 godina

Vucic je dosadasnjim radom pokazao da je pravi Tomin naslednik.sposoban i obrazovan politicar kao sto je Vucic svakako zasluzuje mesto predsednika stranke...

hiljade sklekova i trbušnjaka

pre 11 godina

Svojevremeno Čeda beše jedini kandidat u ldp-u a Tadić u DS-a... ali to tada nije smetalo.. Ali pošto Vučiću nemate šta da prikačite, hvatate se za budalaštine. Pa potpuno je legitimno da čovek bez konkurencije u najjačoj stranci u Srbiji preuzme i njeno lidersko mesto, kao i to da nema niko voljan da ga u tome sprečava.

iva

pre 11 godina

Na mladima svet ostaje.Ovo je stranka koja brine o budućnosti naše dece za razliku od predhodne vlasti koja je mislila samo o ličnom interesu.Novi predsednik se zna.Samo im želim puno snage za neku novu budućnost!

Afrodita

pre 11 godina

Drago mi je što je Aleksandar Vučić napokon izabran za mesto predsednika SNS, Jorgovanka Tabaković za mesto zamenika. Ova stranka zaista budućnost.Građani Srbije su zaista prepoznali kvalite i ideje u ovoj stranci, da se situacija u našoj državi promeni na bolje. SNS jedino gleda interes sopstvenog naroda i države. Vreme je da se stanje u našoj državi promeni na bolje.Srbija ima budućnost ukoliko SNS zaista ostane na vlasti.

Sremac

pre 11 godina

Sve čestitke Vučiću na izboru za predsednika SNS.rečeno je da će SNS voditi Srbiju u predstojećih 8-10 godina istine radi...Poljoprivreda i energetika moraju biti prioriteti,a Javna preduzeća nesmu biti partijski plen u tom pravcu je i postavljenje nestranačkih ličnosti na čelo JP.Onaj ko bude krao biće uhapšen bez obzira kojoj stranci pripada.Vučić smatra da je najbitnije uraditi sve što je moguće za građane Srbije kako bi im život postao bolji.To je suština a sve ostalo su bezrazložni i neutemeljeni napadi

KrstajicJ

pre 11 godina

I bio je red da na malo veca vrata politike udje jedna zena, koja je tu, ne zbog svog pola, vec onoga sto ume i zna. Za Vucica je bilo ocekivano. Ne znam kako im je uspelo ali su jedna od retkih politickih partija u vlasti kojima uspeva da odrze rast rejtinga. Obicno ide ka dole, jel...

LALENKA

pre 11 godina

Na izbornoj skupštini će se izabrati Aleksandar Vučić kao Tomin naslednik, što je sasvim očekivano, on je vrlo vredan i ambiciozan, pošreno radi svoj posao. Uhvatio se u koštac da očisti kriminal i korupciju jer samo on to može da uradi i na tom putu mu želim sreću i uspeh.

Peter

pre 11 godina

Postoji snažna veza između političkih reformi i ekonomskog stanja zemlje. Reforma pravosuđa, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala utiče pozitivno na poslovnu klimu i imaće efekta i na potrebne domaće i strane investicije. Ima nade za Srbiju sa ljudima koji se bore protiv kriminala i korupcije. Vučić je jedan od tih ljudi.

Raxx

pre 11 godina

Za ove, iskreno, nisam nikada smeo da glasam, sve te price o devedestima su mi bile čvrsto urezane u podsvest.. Sa druge strane, sa onima je svaki dan bivalo sve gore I gore ! Pomisliš – ajde, krenuće jednom.. I jeste, ali na dole ! Sada međutim ,iskreno, od kada je sns na vlasti, sve vise mi ulivaju poverenje. Devedesete se ,kako vidim, ne vraćaju, malo-malo pa se otvori neka afera, ukine neka agencija.. Nisam ni očekivao da će preko noći sve krenuti na bolje, ali ovo je već blagi pomak. Ako Vučić I ekipa nastave ovako, za glasove ne moraju da brinu.

zub

pre 11 godina

SNS je ozbiljna stranka kojoj narod ukazuje poverenje jer su prepoznali novu, zdravu snagu na političkoj sceni Srbije. Uveren sam da će ova stranka popraviti sve ono što su demokrate pokvarile svojom nesposobnom, nestručnom i jalovom politikom.

Najjači

pre 11 godina

Izborom Vučića za predsednika SNS-a, u budućnosti možemo očekivati da SNS bude ubedljivo najjača partija, koja će moći samostalno da formira vladu, da sprovede svoj program bez ucena i kompromisa.

Sanjalica

pre 11 godina

Kako je SNS dala predsednika Srbiji, dolazi se do mišljenja da je tim unutar te stranke zaista sposoban i vredan....Tako treba nastaviti i na dalje! Puno uspeha

novica952

pre 11 godina

Sad će politički protivnici SNS krenuti u žestoku kampanju protiv ove stranke i Tome i Vučića i napadati svaku reč i svaku iznesenu ideju ne shvatajući da je SNS trenutno snaga koja pokušava Srbiju da izvuče iz blata i stanja u koju je dovela predhodna koalicija koja je jedino mislila kako sebe da obezbedi i zato su i pukli. Vučić danas dobija legitimitet da nasatavi započeto i da najpre stranku pročisti od kvazi kadrova i neradnika, da to učini sa koalicijom i da naposletku vladu usmeri u pravcu u kome treba najbolje da radi.

Brgulac

pre 11 godina

Sta bi? Kud nestadose sve one glasine o sukobu u SNS-u, da se ne podnose, da se raspadaju? Hmm..Moze biti da su ih pomesali sa nekom drugom strankom, npr. DS-om...

Gale

pre 11 godina

Iskrene cestitke Vucicu, a ove demokrate koje troluju ovde protiv stranke koju mrze su mnogo smesni.Znamo vi da ne volite SNS ali shvatite da ste u manjini, i da ljudi i dalje zele da Srbija nastavi da se menja na bolje.

Nilus

pre 11 godina

Smatram da nam u ovom trenutku trebaju ljudi koji će pokrenuti točak promena. Aleksandar Vučić je do sada dokazao da mu je stalo do običnih ljudi i zato ima moju podršku iako nisam član ni jedne partije.

Tiemie

pre 11 godina

Ne vidim u ovom trenutku nikog ko bi mogao biti bolji kandidat za predsednika stranke od Aleksandra Vučića. Svakodnevno smo svedoci odlučnosti i hrabrosti koju pokazuje u borbi sa kriminalom i korupcijom. Što se tiče potpredsednika i zamenika, tu već ima dosta dobrih kandidata. U svakom slučaju pokazali su se kao jedna ozbiljna stranka koja zaista želi da od Srbije napravi bolje mesto za život.

Статиста

pre 11 godina

Несумњиво велики дан за странку која је покретач промена и камен темељац нове владе. Многи су њихова обећања током кампање доживљавали само као списак лепих жеља, без реалног утемељења у стварности. Нарочито се то односило на борбу против криминала и корупције. А онда су почеле да се дешавају ствари незамисливе за Србију током претходних 12 година. Афера за афером су почеле да се откривају, а Вучић нема намеру да стане при чему наглашава да неће бити поштеђених и повлашћених. Свакако је то велика новина за нашу Србију.

Бајкер

pre 11 godina

Тема многих чланака је и избор новог председника напредњака, па се ту сад покушава убацити нека јабука раздора. Настоје представити да неко некоме ту нешто преотима. А у ствари нису свесни да ће ту постојати само континуитет политике која има један једини циљ, поправљање стања у Србији, квалитета живота њених грађана. У овој причи није битна личност, нити било који појединац, битна је идеја а она је изнад сваког појединца, ма како се он звао.

Vučića za predsednika SNS-a

pre 11 godina

Navijam svim srcem za Vučića zato što je vredan, pošten i pametan čovek! Sve najbolje mu želim na mestu predsednika SNS-a! Samo napred!

Jasna

pre 11 godina

Stranačke aktivnosti su u punom jeku na sve strane pa tako i kod SNS. Oni za razliku od nekih drugih, mogu da prikažu rezultat koji je zaokružen formiranjem Vlade Srbije.

PUPIN

pre 11 godina

Dok se neki dele i svadjaju drugi jednoglasno odlucuju ko ce im biti predsednik, ti drugi neka i gledaju i uce jer iako postoje samo 4 godine pokazali su zasto su na vrhu

nada

pre 11 godina

Drago mi je da Srbija ima bar jednu ozbiljnu stranku.Cestitam im na ogromnom uspehu koji nisam ocekivala.Za sada su cistih bioggrafija i ako tako ostane vladae dugo.Ovi minusi ne govore o SNS vec o nama.Koliko nismo u stanju da priznamo poraz jedne pogubne politika.Kako su se u ime demokratije pojedinci bogatili a narod ispastao.Ne treba vise samo reforma pravosudja koliko ce kostati i ko ce to platiti.Samo SNS neka radi svoj posao posteno i verujem da ce i nama biti bolje.

Rade

pre 11 godina

Mislim da je Vucic najbolje resenje za stranku jer je u vise navrata pokazao hrabrost i odlucnost za dobrobit i stranke i drzave. Cestitam

omega

pre 11 godina

Dobro je što će Vučić preuzeti stranku,skinuti hipoteku prošlosti,reformisati je i odvesti nas u evroatlantske integracije ipak je to naše prirodno okruženje,naravno to ne isključuje saradnju i sa ostalim partnerima u svetu.

Davor

pre 11 godina

Svaka stranka u svom bivstvovanju ima osnovnu stvar a ta je, da osvoji vlast i da sprovede svoj politički, ekonomski i svaki drugi program. Sprovođenjem tog programa, se izgrađuje društvo i samim tim se bore za interese građana. SNS je svoj program izneo na 120 strana gde se govori i o ekonomskim reformama. Te reforme biće sprovedene jer danas je SNS najozbiljnija stranka u Srbiji koja ima kapacitet da Srbiju izvuče iz živog blata u koji su je gurnuli oni koji su vladali prethodnih 12 godina.

Nikica

pre 11 godina

Srbija treba da krene napred, Srbija mora da postane zemlja odgovornih političara, jer su to građani zaslužili. Srbiji je danas više nego ikada potrebno jedinstvo, mudrost, pošten odnos prema građanima, rad rad i samo rad na dobrobiti svih. Danas SNS ima izbornu skupštinu. Poverenje naroda su dobili, i ono postaje svakim danom sve veće jer su ljudi prepoznali snagu koja će povesti Srbiju u bolju i izvesniju budućnost.

Duca7

pre 11 godina

Činjenica je da od kako su došli na vlast, naprednjaci svojim primerom pokazuju kako bi u ovako teškoj situaciji svi trebali da rade. Odlučnost Aleksandra Vučića da svoj posao obavlja na najbolji mogući način, prosto izaziva divljenje. Nije zato čudo da je jedini kandidat za predsednika stranke. U ovom trenutku nema boljeg.

GUARANA

pre 11 godina

Koliko juče Vucic je vodio SNS zajedno sa predsednikom Nikolićem i verujem da nema toga što mu je strano i poteza koji ne bi umeo da povuče za dobrobit patije.

Milenica Rakić

pre 11 godina

Neko bi rekao da SNS nema dobar kadar čim ima samo jednog kandidata! Možda je on bio najbolji kandidat! Treba ga podržati i videti...možda se i pokaže da je tako

Gale

pre 11 godina

Srbija je u velikoj krizi i potrebno je da se najbolji kadrovi postave na najodgovornija mesta.SNS je poceo sa praksom da ministri budu nestranacke licnosti, to pozdravljam. SNS mora da ide do kraja u borbi protiv korupcije i kriminala inace nam nista nece ostati od zemlje.

Miljana Miljanica

pre 11 godina

Redak covek u Srbiji koji javno otvoreno kaze istinu narodu u oci...koji se nesebicno bori da smanji korupciju...i koji pre svega postuje volju gradjana..Sve cestitke Vucicu na zasluzenoj funkciji predsednika stranke i samo tako nastavite.

Vera

pre 11 godina

Zaista im želim sve najbolje, duboko verujem da iz ovog beznadja mogu da nas izvuku ljudi kao što su naprednjaci, obični ljudi kao što smo mi.

LUKAS

pre 11 godina

Naprednjaci danas biraju novog lidera, na čelo SNS vidim jedino gospodina Vučića, on je od osnivanja stranke bio uz Tomu Nikolića , na mestu ministra vojske je pokazao veliku brigu za život savkog vojnika.Rešio je da očisti Srbiju od kriminala i korupcije i sve što nam je obećao u kampanji počeo je da ispunjava.

Mitke59

pre 11 godina

Najprijatnije iznenadjenje mi je izbor Jorgovanke Tabakovic. Poprilican broj onih, koji su glasali za naprednjake, a da ih licno poznajem, ucinili su bas zbog nje. Kako mi se cini, obuhvatili su oba pola, sve starosne grupacije. Pitanje je ko ce ostati bez svojih glasaca, a u korist SNS-a...

gandrail

pre 11 godina

Мене нешто не занима где ће СНС бити наредних 8 до 10 година, али ме страшно брине ако се они у том периоду боре само проив криминала.Шта ће онда радити полиција ?

zoran

pre 11 godina

@ Afrodita, 30. septembar 2012 11:09

Kraj će biti tužan. I za vas koji se ngrebuckate o političare a i za običnu sirotinju raju. MNOGO malo pamtite, na žalost...

sylar

pre 11 godina

Pravi izbor za Srbiju i SNS ako zelimo bolji zivot i napredak u drzavi...Dolaskom Nikolica na mesto predsednika Srbije i Vucica na mesto predsednika SNS,za Srbiju se radja nada za izlazak iz ove tame u koju su je smestile prethodne vlasti...Srbija je uz vas!!!

DANKO

pre 11 godina

SNS je proizvod narodne volje, Toma, Aleksandar i Jorgovanka su ljudi iz naroda i jedino oni mogu da osete šta je narodu potrebno. Na mesto predsednika stranke vidim gospodina Vučića , mlad je i pun energije, ljudi mu veruju jer je deo njih, znaju da će on sigurno Srbiju oporaviti i narodu omogućiti bolji život.

Duki

pre 11 godina

Nema nikakve sumnje da će Aleksandar Vučić biti izabran za predsednika stranke. Mislim da bi ovakvog čoveka kao što je on, za predsednika poželeli mnogi. Svakodnevno nam pokazuje svoju odlučnost, hrabrost, veliki rad i volju da od Srbije napravi zemlju u kojoj vredi živeti. Za funkcije zamenika i potpredsednika stranke ima zaista mnogo dobrih kandidata, pa će izbor biti teži.

Afrodita

pre 11 godina

@Beograđanka Bezimena
Razumem da živite u prošlosti i tolikom beznađu. Da li je moguće da dozvolite da vas toliko ponižavaju vaši iz DS-a, i da misliti da niko drugi sem DS-a može da vodi Srbiju. DS nas je svih ovih godina uništavao državne firme JKP i JP preduzeća lažnim privatizacijama. Mislim da je vreme da date šansu naprednjacima.Građani Srbije znaju da cepanje u radikala može da donese samo dobro Srbiji.Predsednik Tomislav Nikolić je najbolji predsednik Srbije koja Srbija ima tokom čitave njene istorije. Naprednjaci žele da pruže budućnost Srbiji. Srbija ima budućnost ako SNS ostane na vlasti. DS je bio američki protektorat i izvršavali naređena samo onako kako su Amerika i EU želele. E pa dokle građani Srbije da padaju i da se ponižavaju. Pogledajte sada ceo svet je naš, i Srbija širi bilateralne odnose sa celim svetom, i sa istokom i sa zapadom.Mislim da zaista budućnost Srbije je sa naprednjacima. Što se krađa izbora tiče niko veću krađu glasova u našoj istoriji nije uradio kao što je uradio DS.

bravo

pre 11 godina

Jednoglasna podrska,samo jos jednom potvrdjuje da je pravi covek zamenio Nikolica i znamo da ce voditi pravim putem stranku tj.putem kojim je isla i do sada ova velika stranka...

jagoda

pre 11 godina

Predsednik je izabran,delegati su jednoglasno odlucili puni euforije i emocija.Naprednjaci vec znaju ko je najpodobniji da obavlja funkciju predsednika stranke.Mnogi iz drugih stranaka imali su sumnju da ce pojedine stvari da se sprovode jer je to do sada bilo nedodirljivo,ali svojim zalaganjem za stranku i interese svih gradjana Aleksandar Vucic je dokazao svoje politicke sposobnosti i verujem da ce i u buduce raditi u skladu sa svojim obecanjima iza kojih cvrsto stoji.Ova stranka radi na svim poljima poboljsavanja odnosa medju clanovima iako su isuvise slozni i ujedinjeni,realizaciju svojih ciljeva,a samim tim misli na gradjane.

jeca81

pre 11 godina

Zasluge pripadaju coveku koji je uvek bio tu kada je stranci bilo najteze i borio se za pravdu i poverenje gradjana uz sadasnjeg predsednika Srbije.Cestitke i jos napredniji rad i zalaganje kao i do sada,jer svako treba da uzme primer Aleksandra Vucica i Tomislava Nikolica,to su politicari koji rade po principima koji se prvenstveno odnose na gradjane i njihovu sigurnost,nadu i poverenje.

Rade

pre 11 godina

Mislim da je Vucic zasluzio da bude predsednik jer je hrabar,posten i odgovoran covek,a i izgradio je jedinstvo u stranci sto ce i biti dokazano na izbornoj sednici.

Jelena

pre 11 godina

Aleksandar Vucic je zaista jedini covek koji bi mogao da vodi najvecu politicku partiju u Srbiji. Svaka cast za Srpsku naprednu stranku. Mislim da njeno vreme na celu sa tako energicnim covekom tek dolazi.

ИванМ Сд

pre 11 godina

Па и логично је. Вучко је показао да има од свих највише храбрости, енергије и херца да заведе ред у држави и искорени корупцију и криминал.

mpc

pre 11 godina

Aleksandar Vučić je u više navrata povlačio mudre poteze, jer zna da je poštovanje svih prava građana, prioritet države. Zbog toga je danas SNS stranka sa ogromnim rejtingom.

Afrodita

pre 11 godina

Drago mi je što je Aleksandar Vučić napokon izabran za mesto predsednika SNS, Jorgovanka Tabaković za mesto zamenika. Ova stranka zaista budućnost.Građani Srbije su zaista prepoznali kvalite i ideje u ovoj stranci, da se situacija u našoj državi promeni na bolje. SNS jedino gleda interes sopstvenog naroda i države. Vreme je da se stanje u našoj državi promeni na bolje.Srbija ima budućnost ukoliko SNS zaista ostane na vlasti.

DALIDA

pre 11 godina

Naprednjaci danas biraju novog lidera, na čelo SNS vidim jedino gospodina Vučića, on je od osnivanja stranke bio uz Tomu Nikolića , na mestu ministra vojske je pokazao veliku brigu za život savkog vojnika.Rešio je da očisti Srbiju od kriminala i korupcije i sve što nam je obećao u kampanji počeo je da ispunjava.

STOJANOVIĆ

pre 11 godina

lično jako simpatišem naprednjake i želim im da nakon ovog osveženja postanu još jači jer u Srbiji trenutno nema bolje političke stranke. Srećno ljudi!

panter

pre 11 godina

Sve cestitke,kako gospodinu Vucicu tako i gospodji Tabakovic a takodje bih zeleo da izrazim svoje zadovoljstvo sto ce za predsednika izvrsnog odbora biti izabran gospodin Radomir Nikolic,samo najbolji idu napred

PecaP

pre 11 godina

Vučić koliko sam čitao u štampi svaki dan rano dolazi na posao. To mi se sviđa. On dolazi prvi zato, jer ima radne navike, a odlazi kući kasno uveče, jer se mora raditi, mora se Srbija izvući iz blata, u koji su ga gurnuli DS, Boris Tadić i banda pljačkaša oko njega.

Miki skepticni

pre 11 godina

SNS trenutno izgleda kao odlican spoj mladosti I iskustva I sto je mnogo bitnije deluje kao tim. Naravno tim koji ima vodju ali tako je u svakoj ekipi.

omega

pre 11 godina

Dobro je što će Vučić preuzeti stranku,skinuti hipoteku prošlosti,reformisati je i odvesti nas u evroatlantske integracije ipak je to naše prirodno okruženje,naravno to ne isključuje saradnju i sa ostalim partnerima u svetu.

Zoran

pre 11 godina

Jedini kandidat za predsednika!!!!!
Tomin sin za podpredsednika!!!!
Sve u duhu promena i demokratije!!!!
UH, daj dete jos jednu ljutu!
LAKU NOC!!!

Grickavi Milkan

pre 11 godina

čitam komentare i čekam da vidim neki "Vučić je proneverio.. Vučić je ukrao.. Vučić je slagao..." Ali, pogađate, takvih komentara - nema ! Sve "kritike" upućene Vučiću se svode na bezočno pljuvanje, neargumentovane i nevaspitane napade na njegovu ličnost, fizički izgled... Pa gospodo, ja mogu tri dana da vam pričam o lopovlucima bivše garniture, a vi samo "ne sviđaju mi se njegove usne" ?! E, zato ovaj čovek ima moju podršku sada i zanavek !

radandco

pre 11 godina

Naprednjaci su trenutno, a cini mi se da ce to da potraje, najorganizovanija politička partija u Srbiji, sviđalo se to nekome ili ne.

Vidi drug član jbt

pre 11 godina

Da se razumemo, član sam SNS-a. Da li me to čini nedostojnim komentarisanja na portalu B92?! Pa vi svi gospodo koji pljujete po Vučiću ste aktivisti demokratske stranke, jer običan građanin jednostavno nema povoda da toliko ostrašćeno napada čoveka za koga čak ni vaši predvodnici se ne usuđuju da tvrde da je nešto ukrao.
Savetujem vam da čuvate živce, nema potrebe za tolikim nerviranjem. Vaše rukovodstvo se do sada pokazalo da je jedino sposobno da opljačka Srbiju i to je narod prepoznao. Sklonite ih sve, pa ćete jednog dana možda ponovo imati šansu. U međuvremenu, pustite poštene ljude da pokušaju da poprave ono što su vaši uništili.
Srdačan pozdrav

nada

pre 11 godina

Drago mi je da Srbija ima bar jednu ozbiljnu stranku.Cestitam im na ogromnom uspehu koji nisam ocekivala.Za sada su cistih bioggrafija i ako tako ostane vladae dugo.Ovi minusi ne govore o SNS vec o nama.Koliko nismo u stanju da priznamo poraz jedne pogubne politika.Kako su se u ime demokratije pojedinci bogatili a narod ispastao.Ne treba vise samo reforma pravosudja koliko ce kostati i ko ce to platiti.Samo SNS neka radi svoj posao posteno i verujem da ce i nama biti bolje.

LJUBICA

pre 11 godina

Aleksandar Vucic je svakako jedan od najuspesnijih politicara ne samo u SNS - u nego i na celokuprpnoj politickoj sceni. Pa je i normalno da bude izabran za predsednika SNS.

Grickavi milkan

pre 11 godina

U SNS-u vlada jednoumlje, strah i poltronski mentalitet(znate ono kad se neko uvlači, dodvorava, takozvani dupeuvlakaci), a ovi njihovi izbori sa jednim kandidatom su najbolji dokaz za to!
(Milan, 29. septembar 2012 11:52)

Ne, Milane. Ovi izbori sa jednim kandidatom su najbolji dokaz da u SNS-u vlada sloga i da je ukazano poverenje najsposobnijem. Za razliku od opcije kojoj očigledno pripadate, gde se poput lešinara grabe ko će više da preotme od ono malo što je ostalo od ove jadne Srbije, kada su završili sa njom. A što se tiče mentaliteta, mislim da zaista tu nema razgovora. Ja veće ljige od demokrata nisam video. Toliko licemerja, lažnog osmehivanja, Tadićevih facijalnih grčeva... fuj !

kox

pre 11 godina

Srbiji je svanulo kada je SNS pobedila na izborima i skinula nenarodnu vlast sa grbače građana. Aleksandar Vučić je pored Nikolića najzaslužniji za to.

nije to slučajno

pre 11 godina

Svidjalo se to nama ili ne ali SNS je ubedljivo najjača partija u ovo trenutku i Vučić je tu mnogo doprineo, hteli mi to da priznamo ili ne, radi taj posao, a narod je to tražio i zato to i cene pa im je rejting u ovom momentu daleko ispred svih..

Dalinda

pre 11 godina

Cestitke Vucicu, iako smo ovo ocekivali, jer nema boljeg kandidata za mesto predsednika od njega. Vucic je odgovoran, obrazovan, poseduje autoritet i sigurno ce biti odlican i kao vodja stranke.

Магдалена

pre 11 godina

Успешан је онај човек који уме да постави чврст темељ од цигала које су други бацали на њега. То се у овом случају може рећи за Александра Вучића којег су политички противници најстрашније нападали али човек је радећи свој посао у странци и посао министра и вицепремијера доказао колико заиста вреди!

Neki

pre 11 godina

E vi tadicevci ste stvarno smesni. Sta god da SNS uradi, vama smeta. Shvatite, nista vise na vlasti, hvala Bogu i dovidjenja. Vidimo se u nekom drugom filmu, koji, nikada nece biti izreziran!!!

Super Mario

pre 11 godina

Prva stranka u Srbiji gde ce novi predsednik stranke da se izabere uz blagoslov staro predsednika.To puno goviri, svaka cast. Puno su zaista uspeli za cetiri godine postojanja.

natasa

pre 11 godina

... cestitam mojim NAPREDNJACIMA PRAVU DEMOKRATIJU,...mi ne moramo u imenu stranke da napomenemo da smo sustinski demokrate,.... mi to pokazujemo delima,...

Daa

pre 11 godina

"..pred naprednjacima velika odgovornost i da će ta stranka voditi Srbiju u narednoj deceniji.." - Slažem se! Vučić je svojim marljivim radom, dobrim ponašanjem, i sprovođenjem svega što je obećao, doprineo trendu stalnog rasta rejtinga Srpske napredne stranke i zaslužio je da se nađe na mestu predsednika iste.

Lepotica021

pre 11 godina

Cestitke Vucicu na novoj funkciji i na hrabrosti, istrajnosti i upornosti svih ovih meseci kako bi se zemlja izvukla iz najteze pozicije u koju je rezim tadica uvukao.

krstivoje prvovencani - 1168g - mileseva -

pre 11 godina

Nisam nikada bio clan nijedne stranke,moja stranka je srbija i za mene kao autohtonog srbijanca je to iznad svake stranke narocito posle pakla koji je narod preziveo u zadnjih 12-godina.Narod je izabrao promene i gaji ogromnu nadu u Alexandra Vucica i negov SNS- i stoga mu zelim od srca da uspe u svojim namerama i omoguci narodu kakav takav bolji zivot i red u drzavi,naravno netreba zaboraviti ni dve vredne dame kao pcelice Zoranu i Jorgovanku kao i kompletno rukovodstvo SNS-a,neka im je sa srecom.

Raxx

pre 11 godina

Još nisam video da su Vučića optužili i najoštriji protivnici za neku krađu ili prevaru.
(Societatis draconistrarium, 29. septembar 2012 12:44)

Hoces ja da te podsetim? Vucic je kradjom (dzak sa glasackim listicima) i izbornom prevarom doveo SNS na vlast a Tomu u predsednicku fotelju. Stvorio je opstu histeriju izmedju dva izborna kruga ("kradja pola miliona glasova") koja im je donela nekoliko procenata glasova dovoljnih da pobede DS sa minimalnom razlikom od 2%. Sada uzivajte u Vucicevom rezimu.
(zmitjkoe, 29. septembar 2012 14:22)

I TO je vaš argument ?! Pa ovo je smešno... Neko JESTE ukrao te glasove na jednom biračkom mestu, nije na meni a ni na Vučiću da sudi ko, već na nadležnim organima. Previše se u Srbiji daje sebi slobode prilikom ocena eventualne krivice, mimo zakonske procedure. A šta ćemo sa MILIJARDAMA pokradenim za vreme bivše vlasti ?! Agrobanka, Most na Adi, privatizacije, Dulićev pano i zgrade u Subotici, Šutanovčeve zgrade na Vračaru, Đilasova medijska imperija ?? Kakva stranka, takvi i argumenti ! Sramota !

Gaja

pre 11 godina

Smatram da je vizija buducnosti izvesna jedino sa Srpskom naprednom strankom na celu drzave i A.Vucicem na celu stranke.Setimo se sta nam je DS uradio proteklih godina,a i dalje,medjusobno pokazuju svoju neslogu.Naprednjaci su bili slozni i napravili promene,a promene su nam dobrodosle!

Miljana Miljanica

pre 11 godina

Redak covek u Srbiji koji javno otvoreno kaze istinu narodu u oci...koji se nesebicno bori da smanji korupciju...i koji pre svega postuje volju gradjana..Sve cestitke Vucicu na zasluzenoj funkciji predsednika stranke i samo tako nastavite.

Seele

pre 11 godina

Seele
Mnogo mi se sviđa što kod neprednjaka ne postoji otimanje funkcija, optužbe upućene kolegama, klanovi, taktike za zauzimanje fotelja... Uostalom, pokazali su i delima da im je jedini cilj dobrobit Srbije i da su svi podjednako posvećeni tom cilju. Zbog toga i pripreme za Skupštinu stranke i pored ogromnih obaveza u vlasti, prolaze u najboljem redu.

Strumfeta

pre 11 godina

Cestitam Vucicu na funkciji predsednika stranke,i gospodji Tabakovic na funkciji zamenika predsednika stranke! Pravi ljudi su dosli na pravo mesto, i verujem da ce Srpska Napredna Stranka u narednih 10 godina biti najjaca stranka u zemlji, sa jasnom vizijom, i jasnim ciljevima! Samo napred !

Societatis draconistrarium

pre 11 godina

Retko se uključujem u diskusije, ali ovaj put imam potrebu da kao čovek koji nije član ni jedne partije, iskažem svoj stav. Ovde je očigledno po sredi sukob grupa pristalica Naprednjaka i Demokrata, što je legitimno. Ono što bih voleo da vidim, to je da se sa nivoa napada na ličnost protivnika, pređe na njihovu diskreditaciju, argumentovanu. Još nisam video da su Vučića optužili i najoštriji protivnici za neku krađu ili prevaru. (Dok je za pripadnike bivše garniture, koji su sagradili imperije, to suvišno i komentarisati).Hajde da pustimo, sada kada je već na vlasti, neka nam gospodin Vučić pokaže da će biti bolji od prethodnika (što, obzirom na stanje u ekonomiji, zaista nije teško ostvariti). Lično nisam preterani obožavalac njegovog lika i dela, za šta je verovatno zaslužna dobrim delom kampanja koju su vodili protiv njega, ali još sam manje obožavalac Đilasa, Petrovića, Šutanovca , Dulića, Đelića i ostalih oligarha. Red je da probamo i sa ovima, pa ako ne budu opravdali poverenje, menjamo ih. Tako se to radi u civilizovanom svetu.

Običan

pre 11 godina

Treba da budu izabrani mladi, skromni, radni i vredni ljudi, da nastave dalju afirmaciju partije i da se posvete radu za bolji život svih građana.

Radulax

pre 11 godina

Vidim kako odiše mržnja iz komentara pripadnika suprotne političke opcije... Gospodo, svi vidimo užas sa kojim se suočavate, jer možete samo da bespomoćno posmatrate kako SNS sjajno počinje sa popravljanjem onoga što su vaši razrušili ! Vaša formula koju ste ponavljali kao mantru, da će onog trenutka kada SNS dođe na vlast, Zemlja prestati da se okreće, a Sunce da sija, pokazala se kao budalaština i sada više ne znate šta da kažete osim neskrivenih izliva mržnje ! Toliko o duhu tolerancije i mira za koji se navodno zalaže DS. Nije vam smetalo što Tadić nije imao protivkandidata za mesto predsednika stranke, ali vam smeta što nema Vučić? Jadno... U inat takvima - napred Vučiću !

Limoon

pre 11 godina

Vučić je dosadašnjim angažmanom uspeo da i veliki broj onih koji su do sada bili neodlučni, pridobije na stranu SNS. Želim mu snage i mudrosti da zemlju izvede iz ambisa propadanja u koji ju je gurnula prethodna vlast. A protivkandidat ne mora da postoji. Realno, Vučić jedini može da opravda ovoliko poverenje građanstva.

Kraljevcanin77

pre 11 godina

Za predsednika sam znao, za zamenika nadao ali tek pomalo. Nisam ocekivao da ce Jorgovanku zaista postaviti na to mesto. Pun pogodak.

Vladimir

pre 11 godina

Vucic je svih ovih godina radio predan posao, verovao je u ono sto radi i sada dobija nagradu. Uvek je obracao paznju na obicne ljude i zato i ima jednoglasnu podrsku.

B92 love

pre 11 godina

Naprednjaci iz dana u dan potezima Vucica beleze zapazene rezultate..narocito u borbi protiv korupcije...jacaju iz dana u dan srazmerno slabljenju ds a...koji je unistio sve sto se moglo unistiti prethodnih 12 godina.

DANKO

pre 11 godina

SNS je proizvod narodne volje, Toma, Aleksandar i Jorgovanka su ljudi iz naroda i jedino oni mogu da osete šta je narodu potrebno. Na mesto predsednika stranke vidim gospodina Vučića , mlad je i pun energije, ljudi mu veruju jer je deo njih, znaju da će on sigurno Srbiju oporaviti i narodu omogućiti bolji život.

JAGODINKA

pre 11 godina

SNS je najača stranka u zemlji i to je narod pokazao na izborima , na čelu treba da bude Aleksandar Vučić jer je on bio desna ruka Tome Nikolića od osnivanja stranke.

Rade

pre 11 godina

Mislim da je Vucic najbolje resenje za stranku jer je u vise navrata pokazao hrabrost i odlucnost za dobrobit i stranke i drzave. Cestitam

acinic

pre 11 godina

SNS je stranka buducnosti! Samo ako budu barem malo posteniji prema norodu! Medjutim ako ne budu radili u korist naroda. Proci ce kao DS. I borba protiv zutice mora biti nastavljena! Zutica je opasna bolest prljavih ruku!!!

smart

pre 11 godina

Ja im zelim puno srece i uspeha, zato sto je to jedina stranka koja ima potencijala da od ove zemlje napravi nesto, da se ovo drustvo koliko moze oslobodi korupcije i kiminala i da prosto krenemo pravim putem, Vucic nam to dokazuje iz dana u dan..

iva

pre 11 godina

Na mladima svet ostaje.Ovo je stranka koja brine o budućnosti naše dece za razliku od predhodne vlasti koja je mislila samo o ličnom interesu.Novi predsednik se zna.Samo im želim puno snage za neku novu budućnost!

LALENKA

pre 11 godina

Na izbornoj skupštini će se izabrati Aleksandar Vučić kao Tomin naslednik, što je sasvim očekivano, on je vrlo vredan i ambiciozan, pošreno radi svoj posao. Uhvatio se u koštac da očisti kriminal i korupciju jer samo on to može da uradi i na tom putu mu želim sreću i uspeh.

Kopao sam dubok zdenac...

pre 11 godina

Iskreno sam zaprepašćen ovom organizovanom hajkom na Aleksandra Vučića u komentarima. Pa kako se samo usuđujete da njega optužujete za gomilanje funkcija, pored Tadića ?! Eh bre, jedva skinusmo ono čudo sa vlasti, čoveka koji je kršio i Ustav i zakone fizike, jer je nekako uspevao da obavlja sve funkcije u državi u isto vreme !!! I sada ste, kao potezom čarobnim štapićem, sve zaboravili preko noći ?! E, pa mi ostali nismo ! Bolje se navikavajte na Vučića jer ćete ga gledati još dugo !

kamerman

pre 11 godina

Najsigurniji nacin da dodje do demokratskih promena i da DS i LDP preuzmu vlast u Srbiji je da Vucic bude predsednik SNS-a.Covek maksimalno srozava rejting SNS-a koji je i onako, nakon sto su nakon izbora zbog laganja provaljeni od strane gradjana, veoma nizak.
Sa Vucicem na celu SNS-a skora pobeda demokratskih i proevropskih snaga je zagarantovana.
Covek je toliko neuspesan u poslu kojim se bavi,toliko alav vlasti i zeljan publiciteta,toliko "demagogican",toliko ne-istinoljubiv,toliko omrazen u narodu a narocito kod mladih i kod intelektualaca,da nece biti potrebna neka velika umesnost srusiti nazadnjake.
Kad pokusavas da budes i prvi policajac i ministar odbrane i borac protiv kriminala i korupcije,i ministar sporta,i ministar spoljnih poslova,i urednik jednoumne gebelsovske propagande SNS-a bazirane na milosevicevskim telegramima podrske,i pregovarac o ekonomskim stvarima,i.....vlasnik basnoslovno skupe vinarije....uuups,pardon,za to ne dobija platu....e,onda,kad sve to hoces, moras da puknes,i to svuda.
Tadic je to u dobroj meri mogao,ali drugo je Tadic...

steva.dzin

pre 11 godina

SNS je očigledno najstabilnija stranka, jel tamo nije kao u DS-u, gde se svađaju oko tadića i đilasa.

Vučić je pravi izbor za predsednika stranke, i na čelu sa Vučićem SNS će uspeti da prevaziđe ovu ekonomsku krizu i reši sve korupcijske probleme i konačno da vratimo Kosovo pod našu zastavu ... i methiju isto




al malo sutra ....

Nilus

pre 11 godina

Smatram da nam u ovom trenutku trebaju ljudi koji će pokrenuti točak promena. Aleksandar Vučić je do sada dokazao da mu je stalo do običnih ljudi i zato ima moju podršku iako nisam član ni jedne partije.

B92 forever

pre 11 godina

Cestitke Vucicu na novoj funkciji predsednika...svakako je Jorgovanka najpravednije resenje za zamenika...jer kao sto rece Vucic od samog pocetka je bila tu kada je bilo najteze krenuti.

Pravi Eliot

pre 11 godina

...jedini kandidat Aleksandar Vucic. Pa ovi kao da imaju za savetnika Kim Dzong Una ili Basara al Asada. Inace Aco kako nam je Agrobanka? Vidim clanovi UO se i dalje sire i ne fali im dlaka sa glave. E moj Eliote Nesu...

Peter

pre 11 godina

Postoji snažna veza između političkih reformi i ekonomskog stanja zemlje. Reforma pravosuđa, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala utiče pozitivno na poslovnu klimu i imaće efekta i na potrebne domaće i strane investicije. Ima nade za Srbiju sa ljudima koji se bore protiv kriminala i korupcije. Vučić je jedan od tih ljudi.

Najjači

pre 11 godina

Izborom Vučića za predsednika SNS-a, u budućnosti možemo očekivati da SNS bude ubedljivo najjača partija, koja će moći samostalno da formira vladu, da sprovede svoj program bez ucena i kompromisa.

hiljade sklekova i trbušnjaka

pre 11 godina

Svojevremeno Čeda beše jedini kandidat u ldp-u a Tadić u DS-a... ali to tada nije smetalo.. Ali pošto Vučiću nemate šta da prikačite, hvatate se za budalaštine. Pa potpuno je legitimno da čovek bez konkurencije u najjačoj stranci u Srbiji preuzme i njeno lidersko mesto, kao i to da nema niko voljan da ga u tome sprečava.

Sremac

pre 11 godina

Sve čestitke Vučiću na izboru za predsednika SNS.rečeno je da će SNS voditi Srbiju u predstojećih 8-10 godina istine radi...Poljoprivreda i energetika moraju biti prioriteti,a Javna preduzeća nesmu biti partijski plen u tom pravcu je i postavljenje nestranačkih ličnosti na čelo JP.Onaj ko bude krao biće uhapšen bez obzira kojoj stranci pripada.Vučić smatra da je najbitnije uraditi sve što je moguće za građane Srbije kako bi im život postao bolji.To je suština a sve ostalo su bezrazložni i neutemeljeni napadi

Davor

pre 11 godina

Svaka stranka u svom bivstvovanju ima osnovnu stvar a ta je, da osvoji vlast i da sprovede svoj politički, ekonomski i svaki drugi program. Sprovođenjem tog programa, se izgrađuje društvo i samim tim se bore za interese građana. SNS je svoj program izneo na 120 strana gde se govori i o ekonomskim reformama. Te reforme biće sprovedene jer danas je SNS najozbiljnija stranka u Srbiji koja ima kapacitet da Srbiju izvuče iz živog blata u koji su je gurnuli oni koji su vladali prethodnih 12 godina.

salajko72

pre 11 godina

Vucic je pokazao na samom pocetku svoju odgovornost i posvecenost za promenama i borbi protiv korupcije,on zasluzuje da bude vodja stranke u kojoj su savim obicni ljudi svesni problema u drzavi i narodu a ne kao tajkunaska DS u kojoj se njeni funcioneri bezibrazno bogate u ovo krizno vreme

Aquila

pre 11 godina

Naprednjaci imaju dosta dobrih kadrova, ali ne vidim ko bi drugi mogao biti kandidovan na mesto predsednika stranke osim Aleksandra Vučića. Logično je da jedan čovek kapaciteta, odlučnosti i hrabrosti kakvu on ima vodi svoju stranku do još većeg uspeha i ostvari velike društvene i ekonomske promene u zemlji.

Gale

pre 11 godina

Srbija je u velikoj krizi i potrebno je da se najbolji kadrovi postave na najodgovornija mesta.SNS je poceo sa praksom da ministri budu nestranacke licnosti, to pozdravljam. SNS mora da ide do kraja u borbi protiv korupcije i kriminala inace nam nista nece ostati od zemlje.

lidija

pre 11 godina

Pisem ovo bez ikakve ostrasćenosti trudeći se da realno sagledam političku situaciju u Srbiji. Kako su 2 procenta na predsednickim izborima totalno preokrenuli politicku situaciju u Srbiji. DS lagano ali sigurno tone u dalje sukobe I eventualni raspad a nekada je bila ubedljivo najjaca stranka. SNS od vecite opozicije polako gura ovaj mandat I kako rade oni a kako radi opozicija, nebi me cudilo da za 4 godine SNS ponovo formira Vladu. Do se DS dogovori ode voz…

LUKAS

pre 11 godina

Naprednjaci danas biraju novog lidera, na čelo SNS vidim jedino gospodina Vučića, on je od osnivanja stranke bio uz Tomu Nikolića , na mestu ministra vojske je pokazao veliku brigu za život savkog vojnika.Rešio je da očisti Srbiju od kriminala i korupcije i sve što nam je obećao u kampanji počeo je da ispunjava.

Душан

pre 11 godina

Тешка срца ћу рећи да само због тога што је Николић поднео оставку на место председника странке, гореспоменути може Тадићу да држи лекције о демократији... Стиди се бивши председниче!

Farigola

pre 11 godina

Moram priznati da su naprednjaci već od samog početka rada u vladi pokazali da su efikasni, odlučni i ozbiljni u nameri da omoguće da se u Srbiji bolje živi. Već su postignuti prvi rezutati u mnogim oblastima. Ako nastave ovim tempom i ovom odlučnošću da se sa problemima bore i omoguće nam normalan život, rado ću glasati za njih na svim predstojećim izborima. Posebno me raduje sloga u njihovim redovima, nema grabljenja funkcija po svaku cenu. Evo i Skupštinu su organizovali bez mnogo pompe po medijima.

Gale

pre 11 godina

Iskrene cestitke Vucicu, a ove demokrate koje troluju ovde protiv stranke koju mrze su mnogo smesni.Znamo vi da ne volite SNS ali shvatite da ste u manjini, i da ljudi i dalje zele da Srbija nastavi da se menja na bolje.

KrstajicJ

pre 11 godina

I bio je red da na malo veca vrata politike udje jedna zena, koja je tu, ne zbog svog pola, vec onoga sto ume i zna. Za Vucica je bilo ocekivano. Ne znam kako im je uspelo ali su jedna od retkih politickih partija u vlasti kojima uspeva da odrze rast rejtinga. Obicno ide ka dole, jel...

Tiemie

pre 11 godina

Ne vidim u ovom trenutku nikog ko bi mogao biti bolji kandidat za predsednika stranke od Aleksandra Vučića. Svakodnevno smo svedoci odlučnosti i hrabrosti koju pokazuje u borbi sa kriminalom i korupcijom. Što se tiče potpredsednika i zamenika, tu već ima dosta dobrih kandidata. U svakom slučaju pokazali su se kao jedna ozbiljna stranka koja zaista želi da od Srbije napravi bolje mesto za život.

Статиста

pre 11 godina

Несумњиво велики дан за странку која је покретач промена и камен темељац нове владе. Многи су њихова обећања током кампање доживљавали само као списак лепих жеља, без реалног утемељења у стварности. Нарочито се то односило на борбу против криминала и корупције. А онда су почеле да се дешавају ствари незамисливе за Србију током претходних 12 година. Афера за афером су почеле да се откривају, а Вучић нема намеру да стане при чему наглашава да неће бити поштеђених и повлашћених. Свакако је то велика новина за нашу Србију.

xXx

pre 11 godina

Pa za cetiri godine, su postali stranka koja je usla u vladu, dobila predsednika Republike Srbije i nacisto promenila politicku situaciju u Srbiji.Glasao sam za njih i nisu idealni ali ruku na srce oni su obicni ljudi kao i mi a ne elitisticka stranka kao DS.

jeca

pre 11 godina

Vucic je dosadasnjim radom pokazao da je pravi Tomin naslednik.sposoban i obrazovan politicar kao sto je Vucic svakako zasluzuje mesto predsednika stranke...

Vučića za predsednika SNS-a

pre 11 godina

Navijam svim srcem za Vučića zato što je vredan, pošten i pametan čovek! Sve najbolje mu želim na mestu predsednika SNS-a! Samo napred!

Bella

pre 11 godina

Verujem da ce izabrati Vucica,ipak je najboji medju njima.Dopadaju mi se njegove ideje i nacin na koji ih sprovodi u dela,kao i njegova energicnost.

novica952

pre 11 godina

Sad će politički protivnici SNS krenuti u žestoku kampanju protiv ove stranke i Tome i Vučića i napadati svaku reč i svaku iznesenu ideju ne shvatajući da je SNS trenutno snaga koja pokušava Srbiju da izvuče iz blata i stanja u koju je dovela predhodna koalicija koja je jedino mislila kako sebe da obezbedi i zato su i pukli. Vučić danas dobija legitimitet da nasatavi započeto i da najpre stranku pročisti od kvazi kadrova i neradnika, da to učini sa koalicijom i da naposletku vladu usmeri u pravcu u kome treba najbolje da radi.

Brgulac

pre 11 godina

Sta bi? Kud nestadose sve one glasine o sukobu u SNS-u, da se ne podnose, da se raspadaju? Hmm..Moze biti da su ih pomesali sa nekom drugom strankom, npr. DS-om...

Mitke59

pre 11 godina

Najprijatnije iznenadjenje mi je izbor Jorgovanke Tabakovic. Poprilican broj onih, koji su glasali za naprednjake, a da ih licno poznajem, ucinili su bas zbog nje. Kako mi se cini, obuhvatili su oba pola, sve starosne grupacije. Pitanje je ko ce ostati bez svojih glasaca, a u korist SNS-a...

Milenica Rakić

pre 11 godina

Neko bi rekao da SNS nema dobar kadar čim ima samo jednog kandidata! Možda je on bio najbolji kandidat! Treba ga podržati i videti...možda se i pokaže da je tako

PUPIN

pre 11 godina

Dok se neki dele i svadjaju drugi jednoglasno odlucuju ko ce im biti predsednik, ti drugi neka i gledaju i uce jer iako postoje samo 4 godine pokazali su zasto su na vrhu

Duca7

pre 11 godina

Činjenica je da od kako su došli na vlast, naprednjaci svojim primerom pokazuju kako bi u ovako teškoj situaciji svi trebali da rade. Odlučnost Aleksandra Vučića da svoj posao obavlja na najbolji mogući način, prosto izaziva divljenje. Nije zato čudo da je jedini kandidat za predsednika stranke. U ovom trenutku nema boljeg.

WLAISA

pre 11 godina

ALEKSANDAR VUCIC JE čovek koji nije zaboravio na prave vrednosti i koji zaslužuje da bude predsednik i vodi najveću političku partiju u Srbiji kojoj je narod ukazao bezrezervno poverenje!

LakishaBG

pre 11 godina

Bice zanimljivo pratiti mogucu reorganizaciju stranke i stranacke politike. Sa uvodjenjem novih, mladih ljudi, pitanje je koliko ce (a, sigurno ce), uslovno receno, oteti glasaca od DS i LDP-a.

Raxx

pre 11 godina

Za ove, iskreno, nisam nikada smeo da glasam, sve te price o devedestima su mi bile čvrsto urezane u podsvest.. Sa druge strane, sa onima je svaki dan bivalo sve gore I gore ! Pomisliš – ajde, krenuće jednom.. I jeste, ali na dole ! Sada međutim ,iskreno, od kada je sns na vlasti, sve vise mi ulivaju poverenje. Devedesete se ,kako vidim, ne vraćaju, malo-malo pa se otvori neka afera, ukine neka agencija.. Nisam ni očekivao da će preko noći sve krenuti na bolje, ali ovo je već blagi pomak. Ako Vučić I ekipa nastave ovako, za glasove ne moraju da brinu.

Kum Ruzvelt

pre 11 godina

Pa sta onda birate ako imate jednog kandidata? Koja ste vi farsa. Uostalom isto kao i sve ostale politicke partije. Uskoro odlazite u istorijsku proslost, samo vam to jos niko nije javio.
(Pipi, 29. septembar 2012 06:08)

Trebalo bi malo više da se informišeš pre nego što odvališ tako nešto, SNS je stranka kojoj iz dana u dan raste rejting i popularnost i ne znam odakle ti da uskoro odlazi s vlasti? A to što ima jednog kandidata znači da u SNS-u vlada sloga i apsolutno poverenje prema Vučiću, za razliku od partije koja je bila na vlasti prethodnu deceniju.

Nikica

pre 11 godina

Srbija treba da krene napred, Srbija mora da postane zemlja odgovornih političara, jer su to građani zaslužili. Srbiji je danas više nego ikada potrebno jedinstvo, mudrost, pošten odnos prema građanima, rad rad i samo rad na dobrobiti svih. Danas SNS ima izbornu skupštinu. Poverenje naroda su dobili, i ono postaje svakim danom sve veće jer su ljudi prepoznali snagu koja će povesti Srbiju u bolju i izvesniju budućnost.

Miloš Radulac

pre 11 godina

@Mane, @Sneza

e moj Mane, prvo, sve te negacije se pišu odvojeno. To je ujedno odgovor i Sneži koja komentare pristalica SNS-a naziva "polu-pismenim"... Mislim da ideološka opredeljenost nema nikakve veze sa obrazovanjem. To je jedna od predrasuda svojstvena primitvnim političkim razmišljanjima u Srbiji. Zašto vi draga Snežo ne kažete "Demokratska stranka je napravila taj i taj uspeh na planu javnog duga, spoljnog duga,nezaposlenosti, privrede, diplomatskom planu... Umesto podsmeha ljudima koji se ne slažu sa vama, što je odraz primitivnosti, zašto ne iskoristitie priliku pa nama SNS-ovcima ovde i ostalom građanstvu ne objasnite po čemu su to vaši bolji ? Evo, punim imenom i prezimenom, verujte mi, niko mi nije naručio komentar.

PETROVIC

pre 11 godina

Verujem da će SNS biti jača stranka i sa većim članstvom nego što je danas i građani Srbije su prepoznali kvalitet i poštenje Aleksandra Vučića

Jasna

pre 11 godina

Stranačke aktivnosti su u punom jeku na sve strane pa tako i kod SNS. Oni za razliku od nekih drugih, mogu da prikažu rezultat koji je zaokružen formiranjem Vlade Srbije.

Sanjalica

pre 11 godina

Kako je SNS dala predsednika Srbiji, dolazi se do mišljenja da je tim unutar te stranke zaista sposoban i vredan....Tako treba nastaviti i na dalje! Puno uspeha

GUARANA

pre 11 godina

Koliko juče Vucic je vodio SNS zajedno sa predsednikom Nikolićem i verujem da nema toga što mu je strano i poteza koji ne bi umeo da povuče za dobrobit patije.

zub

pre 11 godina

SNS je ozbiljna stranka kojoj narod ukazuje poverenje jer su prepoznali novu, zdravu snagu na političkoj sceni Srbije. Uveren sam da će ova stranka popraviti sve ono što su demokrate pokvarile svojom nesposobnom, nestručnom i jalovom politikom.

Bakardi

pre 11 godina

Najjača politička stranka zahteva čoveka koji je jaka ličnost, koji poseduje autoritet, odlučnost i snagu da vodi stranku. Na čelu sa takvim čovekom stranka može da napreduje i da se održava kao najjača u zemlji. Takav vođa će znati i kakav glavni odbor mu treba, i znaće da odvoji žito od kukolja.

Strumfeta

pre 11 godina

Lepo je videti da barem u jednoj politickoj partiji vlada sloga i postovanje. Vucic je zasluzio mesto predsednika, pokazao je svoje kvalitete zelju za napredovanjem stranke, i zelju da pomogne narodu Srbije. To je dokazao borbom protiv kriminala i korupcije, poboljsavajuci diplomatske odnose sa susednim zemljama. Verujem da ce SNS biti jos dugo godina najjaca partija, i to zasluzeno.

GUARANA

pre 11 godina

Vucic je čovek koji nije zaboravio na prave vrednosti i koji zaslužuje da bude predsednik i vodi najveću političku partiju u Srbiji kojoj je narod ukazao bezrezervno poverenje!

Vera

pre 11 godina

Zaista im želim sve najbolje, duboko verujem da iz ovog beznadja mogu da nas izvuku ljudi kao što su naprednjaci, obični ljudi kao što smo mi.

Последња нада

pre 11 godina

Више него приметна ангажованост нове владе, предвођене напредњацима, у покушају да живот у Србији, па и саму Србију врати у нормалу полако почиње бивати трн у оку многима чије су бенефиције и статуси почели бивати угрожени. Механизми су разни, од поновног упрезања у машину, медија који су наводно примери слободног и независног новинарства, преко зачуђујег ангажовања пријатеља из Европе, до оних најнижих и простачких дисквалификација људи, посебно Вучића, који су носиоци те борбе и настојања да се у Србији коначно почне живети животом достојним човека.

vuk 66

pre 11 godina

E danas će neke političke partije u zemlji Srbiji dobiti lekciju iz predmeta unutar stranački izbori.Ovu lekciju će morati da nauče napamet ako hoće i žele da od njihovih stranaka bude nešto u budućnosti.U suprotnom im sleduje opoziciona klupa.

Duki

pre 11 godina

Nema nikakve sumnje da će Aleksandar Vučić biti izabran za predsednika stranke. Mislim da bi ovakvog čoveka kao što je on, za predsednika poželeli mnogi. Svakodnevno nam pokazuje svoju odlučnost, hrabrost, veliki rad i volju da od Srbije napravi zemlju u kojoj vredi živeti. Za funkcije zamenika i potpredsednika stranke ima zaista mnogo dobrih kandidata, pa će izbor biti teži.

zalosno

pre 11 godina

Kako je žalosno čitati ove komentare SNS aktivista i pristalica... Kakav žalostan mentalni sklop, kakav nesrećni mentalitet, kakva nekompetentnost, kakvo jednoumlje, kakvi stereotipi, kakvo udvorištvo, kakva naivnost, kakva skučenost duha... Kako je tužna naša Srbija.

banozio

pre 11 godina

Odličan predlog i jedini racionalan.Očekujem posle današnjeg dana mnogo kvalitetnih ideja i ukrupnjavanje političke scene u Srbiji.

Бајкер

pre 11 godina

Тема многих чланака је и избор новог председника напредњака, па се ту сад покушава убацити нека јабука раздора. Настоје представити да неко некоме ту нешто преотима. А у ствари нису свесни да ће ту постојати само континуитет политике која има један једини циљ, поправљање стања у Србији, квалитета живота њених грађана. У овој причи није битна личност, нити било који појединац, битна је идеја а она је изнад сваког појединца, ма како се он звао.

Birački listić

pre 11 godina

Kao birač SNS kažem da je do sad bilo
DOBRO:
- Vučićeve aktivnosti protiv korupcije, samo napred
- Jorgovanka na čelu NBS (kurs dinara)
- Poljoprivreda - rad Kneževića
- Pokušaj reforme kulturne politike
LOŠE:
- Prepuštanje mesta premijera Dačiću, ekonomije Dinkiću
- Kontinuitet politike DS oko KiM (skidanje * i potpis Borkovih dogovara - katastrofa)
- Kontinuiran uticaj Brisela na odluke, mantre o Datumu
- Dominacija Dačića koja košta SNS u javnosti
- Slab izbor kadrova (ministar za pravosuđe, npr, a tema goruća)
- Baćević i nikl
- Nema promene DS kadrova (Tijanić, itd)
- Poskupljenja
- Stanje medija (dajte bar da saznamo finansijere)
- Nerešena krađa glasova...

Očekivao sam veće promene i čvršću politiku. Ne znam šta SNS u tome sprečava.

parkinson

pre 11 godina

Covek je "drasticno" pametan a jos "drasticnije" inteligentan , sto se najbolje vidi i potvrdjuje njegovim obracanjem clanstvu ! Da nije drasticno inteligentan i pametan , ne bi mogao da bude predsednik najvece politicke partije u Srbiji, bar to vazi kod SNS-ke !?

zmitjkoe

pre 11 godina

Voleo bih da vidim facu Aleksandra Vucica kada bude saopsteno da je pobedio Aleksandar Vucic. Ne zna se sta ce ga ciniti srecnijim, cinjenica da je ipak uspeo da pobedi ili cinjenica da je najzad postao direktor SRS/SNS Company, posle 22 godine nesebicnog rada. Unapred cestitam pobedniku.

crni domino

pre 11 godina

Svi vi psihopate, sto kopate nogama i rukama za vlast i funkciju, mozete samo da cistite cipele gospodinu Nebojsi Stojanovicu, Predsedniku Skupstine Srbije!
On treba biti Predsedniok SNS!

Eto ja onako

pre 11 godina

SNS je najača stranka u zemlji i to je narod pokazao na izborima
@JAGODINKA

POkazao na izborima sa dobijenih 1,5% glasova vise od DS-a. i 22,6 Osvojenih glasova. Stvarno jaka snaga.Ni cetvrtina glasackog tela. Sto nisu dobili u psmenim krajevima Srbije.Vojvodini,Novom Sadu i Beogradu

wortha

pre 11 godina

ministar vojni, predsednik saveta za bezbednost, predsednik najjace stranke, svakog drugog dana se pojavljuje na TVu da preti hapsenjem opozicije... a u glavnom gradu potucen do nogu, covek koji samim svojim drzanjem iritira. usta puna demokratije, a u glavi i srcu APSOLUTISTA. DS moze da bude i ovakva i onakva, ali izbori u njoj barem nisu FARSA.

ЉИЉАНА М

pre 11 godina

"Pa i Ceda bese jedini kandidat za predsednika u u LDP -u pa to onda bese vrh demokrartije.
(Denis, 29. septembar 2012 10:53)"

Ал'ти је поређење "адекватно",нема шта - к'о кад би упоређивао небо и земљу!!!

Aca

pre 11 godina

Tatin sun da bude predsednik stranke? Pa to je kao u Severnoj Koreji, pardon zove se Demokrtaska Republika Koreja. Prezivecemo i SNS, neka narod vidi, da on mora da se menja pre svega, a da su ovi samo gori od DS-a.

crni domino

pre 11 godina

"Ima nade za Srbiju sa ljudima koji se bore protiv kriminala i korupcije. Vučić je jedan od tih ljudi."
SNSovci, postali ste bljutavi i smrdljivi u komentarima.
Pa i ovi prethodni su se borili, i vas Vucic se bori! I? Nista.
Napisite komentar tek onda kada Vucic u toj borbi postane pobednik!
Ovako, samo baljezgate.
Razmisljajte malo kada hocete nesto da napisete!

komedijas

pre 11 godina

hehe, kad pogledam sliku, pa kad ugledam Vučića, pa tek kad vidim ko sedi levo i desno od njega, prosto ne znam da li da plačem, ili umrem od smeha

grdna_ja

pre 11 godina

E Aco, konačno, posle dvadesetak godina neuspelih dvoboja, dobio si šansu da pobediš.
Pazi, Aco, nemoj nešto da z..ereš. Ne filozofiraj ko u kampanji. Ovo ti je sigurica.
I ako sada ne uspeš, ..pa miiiislim stvaaaarno!!!!

zmitjkoe

pre 11 godina

Ех да је мало више од једног Вучића у овој Србији!
(Само кажем, 29. septembar 2012 11:44)

Pa klonirajte ga, ako je mogla ovca Dolly, moze i Vucic. Mada nema potrebe, i ovaj jedan je dovoljan da unisti ono malo demokratskog sto je preostalo od Srbije. Vec je toliko zagadio medijski prostor da su potrebne godine za dekontaminaciju. Dovoljno je videti sta se dogadja ovde na komentarima B92, nevidjeno spamovanje partijskom propagandom na kojoj bi i Gebels mogao da zavidi mladjanom kolegi.

vojvođanin

pre 11 godina

"Za predsednika Izvršnog odbora stranke, Vučić će, kako je rekao, predložiti Radomira Nikolića, sina predsednika Srbije Tomislava Nikolića." A sin će kasnije predložiti za članove izvršnog odbora svoju mamu i brata i vučićevu suprugu.I tada su svi živeli srećno i zadovoljno... Demokratija na delu :))))))

zmitjkoe

pre 11 godina

Još nisam video da su Vučića optužili i najoštriji protivnici za neku krađu ili prevaru.
(Societatis draconistrarium, 29. septembar 2012 12:44)

Hoces ja da te podsetim? Vucic je kradjom (dzak sa glasackim listicima) i izbornom prevarom doveo SNS na vlast a Tomu u predsednicku fotelju. Stvorio je opstu histeriju izmedju dva izborna kruga ("kradja pola miliona glasova") koja im je donela nekoliko procenata glasova dovoljnih da pobede DS sa minimalnom razlikom od 2%. Sada uzivajte u Vucicevom rezimu.

bezimena

pre 11 godina

Još nisam video da su Vučića optužili i najoštriji protivnici za neku krađu ili prevaru.
(Societatis draconistrarium, 29. septembar 2012 12:44)

Ma jok, odgovornost (dok je bio radikal sa bedžom) za gradjanske ratove 90-tih ćemo da preskočimo, otimačinu strana, u sred bombardovanja, i plaćanje poreza na ekstra profit takodje, skandalozne zakone o informisanju ćemo da preskočimo, izdaju stranke u koju se zakleo u crkvi isto, laž o izbornoj kradji kada je optužio DS da je nameštala glasove Dinkiću takodje....hajte molim Vas, budite ozbiljni, obmana na osnovu koje su "master" i SNS praktično oteli vlast doći na naplatu vrlo brzo, a onda će od vas ostati statistička greška.

dobro pamćenje

pre 11 godina

Da zaista! Od gospodina Vučića dolazi veoma jak miris apsolutne pobede ,ali je za većinu nas Subotičana to veoma neprijatan miris. Podseća nas na miris bajatih sendviča (bajatih kao bajati Bajatović) i praznih stočnih vagona koje su nam spremali i obećavali vojvoda i ratni zločinac-mentor Šešelj i njegovi puleni Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić zajedno sa njihovim kućnim ljubimcem Gojkom Radićem.Neki od nas i sada iz daljine čuju zveckanje zarđalih kašika koje su bile namenjene za vratove onih koji bi bili alergični na sendviče pa nebi hteli pristati na njih! Ovo je samo mala mrlja iz Vučićeve veoma živopisne biografije gde ima svega i svačega samo nema ni dana radnog staža a govori o pomoći nama nezaposlenim radnicima čije je uništavanje započeo Milošević sa nesebičnim zalaganjem Vučića u njegovoj vladi sviđalo se to nekome ili ne,azavršile demokrate potpunom pljačkom,a nema ni dana vojske a ministar je odbrane i "saoseća" sa porodicama poginulih vojnika! Kakav licemer! Naglašavam da nisam član nijedne partije ili organizacije samo me pamćenje za sada dobro služi.

Deki

pre 11 godina

Kao u komunisticko vreme,jedan kandidat,da se barem jos neko kandidovao fore radi.Pitam se sta ce biti kad Toma ne bude vise predsednik a to ce brzo da se desei.Sve u svemu, Vucicu zelim najbolje jer volim Srbiju ali mu nece biti lako,SNS ce sigurno doziveti poraz na sledecim izborima jer im predstoje teske odluke(Kosovo),srbija je visokozaduzena zemlja,pred bankrotom, zavisna od para sa zapada.Uostalom i Estonova je juce rekla da se Toma pripremi za donosenje teskih odluka a to znaci da ako hocemo pare onda priznanje Kosova i sve ostalo...

Ha

pre 11 godina

‚ALEKSANDAR VUCIC JE čovek koji nije zaboravio na prave vrednosti i koji zaslužuje da bude predsednik i vodi najveću političku partiju u Srbiji kojoj je narod ukazao bezrezervno poverenje!
(WLAISA, 29. septembar 2012 09:57)


Vucic je čovek koji nije zaboravio na prave vrednosti i koji zaslužuje da bude predsednik i vodi najveću političku partiju u Srbiji kojoj je narod ukazao bezrezervno poverenje!
(GUARANA, 29. septembar 2012 09:58)

------

Kakvi ste vi carevi, pa to je strasno!

Стефан

pre 11 godina

Колико хвалоспева о преподобном Вучићу. Питам се да ли их све пише један или више чланова Српске напредне странке?!

pera kojot genije

pre 11 godina

@PecaP: "ima radne navike", jak si, a gde je to aca mogao da stekne radne navike bez dana radnog staza (pitaj onoga koji ti je napisao komentar)?

bezimena

pre 11 godina

Dok se neki dele i svadjaju drugi jednoglasno odlucuju ko ce im biti predsednik, ti drugi neka i gledaju i uce jer iako postoje samo 4 godine pokazali su zasto su na vrhu
(PUPIN, 29. septembar 2012 13:52)

Ti "drugi" su najpre izdali i rasturili SRS, najveću opozicionu stranku, pošto je "master" zadužio kreditom stranku, a pare sam uzeo, potom je izgubio tašnu sa blanko ostavkama. Otimanje stanova u vreme bombarodovanja i ekstra profiti, su bili još pre, ali nisu zaboravljeni, kao što ni odgovornost radikala, sa bedžom i bez, za gradjanske ratove nikada neće biti zaboravljena.
Zar takve podlosti da budu ikom normalnom primer!?

Djordje Jovic

pre 11 godina

Demokratski, nema sta, bez protiv kandidata, plus Jorgovanka zamenica (a pritom Guverner NBS) sto je nezakonito, ma cista demokratija.

moca

pre 11 godina

Kako je rekao pok. Vlada Bulatović VIB " ne spuštajte ruke, ima još da se glasa!" Sve liči da će to biti u tom demokratskom stilu.

MIX

pre 11 godina

"čitam komentare i čekam da vidim neki "Vučić je proneverio.. Vučić je ukrao.. Vučić je slagao..." Ali, pogađate, takvih komentara - nema ! Sve "kritike" upućene Vučiću se svode na bezočno pljuvanje"
Svaka čast na pamćenju! Samo potsetnik - " za jednog Srbina treba da ubijemo sto muslimana"!!!!!! Snimak iz Skupštine Srbije iz 1995 godine,
ceo svet ga gleda i pita se : kako je Srbija BIRALA čoveka koji je ovako govorio? Da kažemo da je to bila teorija! U praksi, politika koju je podržavao i u kojoj je učestvovao Vučić dovela je do gubitka stitina hiljada života, raseljeno po regionu bar milion i po ljudi,žena i dece od kojih su još uvek stotine hiljada - BESKUĆNICI! To je za tebe samo pljuvanje? Ili možda ovo gore nije istina? Ma, isti si ti kao i on....

beogradjanka

pre 11 godina

Sticajem okolnosti sam bila prilici da vidim pripreme za Skupstinu
SNS-a. Scenografija koja je primerenija za koncer neke rok grupe je postavljana u Velikoj dvorani Sava Centra 2 dana. Ispred zgrade je bio parkiran sleper sa opremom, koji je stigao iz Ceske ili Slovacke. Pitam se da li stranka koja propagira stednju, skromnost i patritoizam zna da su ispred nas jos teza vremena od ovih u kojima zivimo. Cak i da su troskovi pokriveni od sponzoriskih priloga, mozda su ti sponzori mogli da pomognu neku humanitarnu akciju, recimo izgradnju kuce za izbegla lica sa Kosova.
Svaka stranka koja dodje na vlast mora da pokaze silu skupom ikonografijom, bespotrebnim bacanjem para i zaslepljivanje sirotinje.
Besmisleno i nepotrebno. Da bar njihovi delegati misle to isto.

odgovor

pre 11 godina

Zivo me interesuje da li imaju mozga obicni ljudi koji su se" navukli" na SNS?
(teatar sns, 29. septembar 2012 16:37)

Vase pitanje je sustinsko. Odgovor svi znamo.
Takvim ljudima ne vredi nista objasnjavati. Jedino pitanje je da li su realno vecina u ovoj jadnoj zemlji, ili ipak nisu. Ja mislim da ipak nisu. To je malo vise od 20 posto od polovine odraslog stanovnistva. Dakle, oko 10 posto.

Sasa jokic

pre 11 godina

Ja ne mogu da prihvatim da ljudi koji su upozoravali Zorana recenicom ;" ako neko vidi Djindjica neka mu kaze....." Danas predstavljaju Srbiju, i pricaju o postenju i borbi protiv kriminala. Znali su sta se sprema Djindjicu, njihov guru je pobegao u Hag misleci da ce ga pucisti izvuci uz garancije drzave, a pre samo nekoliko godina skidali su tablu sa njegovim imenom i kacili tablu Ratka Mladica.
Medjutim u ovakvoj zemlji ne mozemo ovekivati bolju vlast, ovo nam je prava mera!

crni domino

pre 11 godina

"SNS je proizvod narodne volje, Toma, Aleksandar i Jorgovanka su ljudi iz naroda i jedino oni mogu da osete šta je narodu potrebno."
Da li Jorgovanka moze da oseti sta je meni potrebno!
Ili Tomi i Aleksandru sta je potrebno organizatorima Gej Parade.

Nikola, Zemun

pre 11 godina

Konacno prilika za Vucica da pobedi na nekim izborima. Mada, znajuci njegov gubitnicki mentalitet moze se desiti i da izgubi od samoga sebe. Sto se tice imena ljudi sa kojima se spekulise kao buducim liderima stranke, vidi se da SNS "puca" od kadrova i vrsnih strucnjaka: Jorgovanka sa diplomom prestiznog pristinskog univerziteta, megatrend predsednik skupstine i verovali ili ne Tomin sin (glupo je da njegov stari tast radi i zaradjuje, a on ne). Sve u svemu, evidentno je da nas ceka svetla buducnost, pogotovo ako Vucic bude upravljao strankom i zemljom kao svojevremeno halom Pinki u Zemunu. I da, nesto mi pade na pamet, sta bese sa onim dzakovim sa glasackim listicima slucajno nadjenim pored kontejnera?

Milan

pre 11 godina

... "na kojoj će biti izabran novi predsednik, a jedini kandidat je Aleksandar Vučić..." Kakvi su to poltroni, toliko su jadni da nemam reči...

Sneza

pre 11 godina

Mora da priznam da sam se slatko nasmejao citajuci SNS narucene komentare njihove stranke, aposlutno identicne stvari pise niih jedno desetak iz SNS ne samo na B92 nago u Blicu i svim ostalim medijama. Ovo je samo jos jedan dokaz sta znaci totalitarizam saveza komunista koji je sada preko SPS-SRS-DSS evoluirao u SNS, sve je isto uvek kult licnosti, lako prepoznatljivi. Jedonostavno grozota ih je samo citati te polupismene Seseljovce bez bedza.

hrvoje

pre 11 godina

Oh ne daj boze da Toma Vucic &co odlucuju o sudbini Srbije u narednih deset godina.Prava demokratija je kad kao u Severnoj Koreji svi prisutni glasaju za jedinog kandidata,to treba Srbiji,kad nije Seselj tu dobar je i drug predsednik Vucic,komendija...

zluradi

pre 11 godina

"Hrana, cigarete, sredstva za ličnu i kućnu higijenu, grejanje, naftni derivati i gradski prevoz u Beogradu od oktobra će poskupeti i do 20 procenata."

Ovo je vec drugih 20% poskupljenja za ovo malo kako su ovi na vlasti. Uzgred SNS- ovci, dodajte sami po jedan minus na vase bedne komentare, necu da habam misa na takve gluposti.

bezimena

pre 11 godina

Neko JESTE ukrao te glasove na jednom biračkom mestu, nije na meni a ni na Vučiću da sudi ko, već na nadležnim organima.
(Raxx, 29. septembar 2012 14:51)

Kadja izbornih LISTIĆA, od strane radikala, sa bedžom ili bez, nema nikakve veze sa kradjom GLASOVA, ali od navijača SNS se ne očekuje da shvate da je razlika izmedju ta dva pojma kao izmedju dupeta i glave! "Nadležni" organi očigledno nemaju šta da istražuju, ali glavešine SNS su se već deklarisale kao izdajice i lažovi, što se najbolje videlo na načinu odlaska iz SRS, tako da ništa tu novo nema, za nas koji ih znamo. Naivaca i polu (ne)pismenih likova, koji se pale na SNS demagogiju, će uvek biti, ali to je najžalosnije za njih same.

jagoda

pre 11 godina

Predsednik je izabran,delegati su jednoglasno odlucili puni euforije i emocija.Naprednjaci vec znaju ko je najpodobniji da obavlja funkciju predsednika stranke.Mnogi iz drugih stranaka imali su sumnju da ce pojedine stvari da se sprovode jer je to do sada bilo nedodirljivo,ali svojim zalaganjem za stranku i interese svih gradjana Aleksandar Vucic je dokazao svoje politicke sposobnosti i verujem da ce i u buduce raditi u skladu sa svojim obecanjima iza kojih cvrsto stoji.Ova stranka radi na svim poljima poboljsavanja odnosa medju clanovima iako su isuvise slozni i ujedinjeni,realizaciju svojih ciljeva,a samim tim misli na gradjane.

Afrodita

pre 11 godina

@Beograđanka Bezimena
Razumem da živite u prošlosti i tolikom beznađu. Da li je moguće da dozvolite da vas toliko ponižavaju vaši iz DS-a, i da misliti da niko drugi sem DS-a može da vodi Srbiju. DS nas je svih ovih godina uništavao državne firme JKP i JP preduzeća lažnim privatizacijama. Mislim da je vreme da date šansu naprednjacima.Građani Srbije znaju da cepanje u radikala može da donese samo dobro Srbiji.Predsednik Tomislav Nikolić je najbolji predsednik Srbije koja Srbija ima tokom čitave njene istorije. Naprednjaci žele da pruže budućnost Srbiji. Srbija ima budućnost ako SNS ostane na vlasti. DS je bio američki protektorat i izvršavali naređena samo onako kako su Amerika i EU želele. E pa dokle građani Srbije da padaju i da se ponižavaju. Pogledajte sada ceo svet je naš, i Srbija širi bilateralne odnose sa celim svetom, i sa istokom i sa zapadom.Mislim da zaista budućnost Srbije je sa naprednjacima. Što se krađa izbora tiče niko veću krađu glasova u našoj istoriji nije uradio kao što je uradio DS.

Pipi

pre 11 godina

Pa sta onda birate ako imate jednog kandidata? Koja ste vi farsa. Uostalom isto kao i sve ostale politicke partije. Uskoro odlazite u istorijsku proslost, samo vam to jos niko nije javio.

Vladimir Pula

pre 11 godina

Tako je to, kao postoji demokracija i izbori su u sustini demokratski, dioba vlasti također .. No onda dolazimo do stranaka koje redovito imaju rigidne autokratske strukture, koje evo vidimo idu i do ekstrema da budu nasljedne. Možemo dakle demokratski birati predstavnike vlasti medju onim ljudima koji su predloženi i ponudjeni od stranaka u kojima demokracije nema. Ne čudi da je izbor kakav jeste.

mirko

pre 11 godina

Ne bira, jer nema protivkandidata, imenuje ga CK. U strankama koje se definišu kao ideološke predsednik se ne bira, jer je neprihvatljivo suprostaviti se vrhuški koja imenuje, i najbolje zna ko je najpodobniji.

Relja

pre 11 godina

čitam komentare i čekam da vidim neki "Vučić je proneverio.. Vučić je ukrao.. Vučić je slagao..." Ali, pogađate, takvih komentara - nema ! Sve "kritike" upućene Vučiću se svode na bezočno pljuvanje, neargumentovane i nevaspitane napade na njegovu ličnost, fizički izgled... Pa gospodo, ja mogu tri dana da vam pričam o lopovlucima bivše garniture, a vi samo "ne sviđaju mi se njegove usne" ?! E, zato ovaj čovek ima moju podršku sada i zanavek !
(Grickavi Milkan, 29. septembar 2012 09:19)

Ljudi svašta pričaju i pišu, no niko ništa ne dokazuje, pa ni vi, ali ni Vučić. Mislim da Vučićev ekspresno dobijeni ogromni stan, kao i još nekih, ne spada baš u najmoralnije činove. Ne svidja mi se ni što je odjednom, posle sastanka Velike četvorice zastao sa korupcijom, bar onom kod kolega iz Vlade. Meni je lično antipatičan, tako uvek pun mržnje i nečeg neprijatnog, kao Čanak. Smeta mi i što se nije bavio ničim osim politike. A ovi izbori su farsa, kada birate od jednog - nema izbora.

Nightmare

pre 11 godina

Istorija nas ucii kako zavrsavaju oni koji su izabrani kao jedini kandidati.
Posle jedinstvene kandidature dolaze duge diktature.
Posle jednog jedinog kandidata, nekako uvek bude rata!
Valjano ce te obaviti delegatski zadatak i izabrati vodju da vam dani prodju!
Jos da dobijete gradjevinsku dozvolu- ih puna saka brade......

Demokratija

pre 11 godina

Jedini kandidat.Nastavite niz Vojislav Dr Seselj, Toma Diploma Nikolic, Aleksandar PRVI Vucic. Nema niko protiv, niko uzdrzan. Glasanje gotovo.Ovo nisu izbori vec glasanje. nema tajnog glasanja. Samo javno prozivkom

Zoran-Nemacka

pre 11 godina

Danas su posebno aktivni ovi aktivisti iz SNS,sve same pohvale i minusi kriticarima ovog teatra! Teatralno najvljivanje "otkrivanja" afera pa i ovaj "izbor" izmedju JEDNOG kanditada... Cirkus bre,koja crna demokratija!?
Ali,narode sami ste ih tu ustolicili,e onda kusajte!

Milan

pre 11 godina

U SNS-u vlada jednoumlje, strah i poltronski mentalitet(znate ono kad se neko uvlači, dodvorava, takozvani dupeuvlakaci), a ovi njihovi izbori sa jednim kandidatom su najbolji dokaz za to!

Popizdeo

pre 11 godina

Aca Vucko, podmaldjuje stranku?
Svaka cast, tako i treba, da dodju mladi koji jos nisu stekli nista u zivotu jednim poslom, kriza je i mora da se pomognemo.
Aca Vucko, bori se protiv korupcije?
Svaka cast, tako i treba, zatvoriti oci i pomognuti mlade da se zaposle preko Vas, zato i ne gasimo Agencije, npr onu prvu sa spiska Agenciju za zastitu zivotn esredine...
A da, pa treba da pomognemo mlade sa srednjoim skolom, nemaju gde da se zaposle...
Aca Vucko, ubi nas u pojam

Zoran

pre 11 godina

Sve nase partije lice na Savez komunista , jedan kandidat , svi jednoglasni za vodju , narod hvalospeve o vodji itd. Vucic , Vucic , Vucic ..... (jos malo pa ce i Cak Noris da padne u zaborav xaxa malo sala :) Ja sam simpatizer SNS ali primecujem da svi idu tim putem : pre Milosevic , pa Tadic pa sada Vucic a gde smo mi za svo to vreme? Pa tu su i sinovi i cerke pretsedika : Krkobabic , Batic pokojni pa , sada i Nikolicev njegov sin . Mozda je nekome sve to u redu ali meni para uši. Mi nemamo predsednika kucnog saveta a i niko se ne kandiduje za to , da li i tu da predlozimo Vucica ? U prevodu hocu da kazem da svi zaboravljamo institucije a velicamo pojedince i mislim da nije to put ka izlazku iz krize u kojoj se nalazimo .

BoKi

pre 11 godina

Pa super, znači otvoreno ispiranje mozga: "... možda neće biti najbolj, ali će biti najmlađi".
Ko zna kako se to radi, razumeće.

Djokica

pre 11 godina

Toliko o de facto zamrzavanju funkcija! Ako postoji neka (ozbiljna) zemlja u svetu gde je guverner centralne banke istovremeno i visoki partijski funkcioner, molim da me obavestite.

Čekam da vidim u čemu je SNS još vičan. Za sada vidim samo demagogiju i populizam. Ostavimo više prethodnu vlast. Za svoja dela i nedela platili su na izborima, a oni koju su zaslužili odgovaraće pred zakonom. Usredsredimo se na ovu vlast jer nam od nje zavisi bliska budućnost.

Veljko

pre 11 godina

Ovi kao u Albaniji kad su birali Enver Hoxhu 100%...bth, tesko ce sa Dinkicem kao ''starom koskom'' dosovskom, da izgedi novu kucu Srbiju...

mattko

pre 11 godina

Jorgovanka je obecala da ce zamrznuti funkciju! Izgleda da joj se zamrzivac pokvario ili joj nestalo struje pa se otopilo ili se samo malo salila sa svojim glasacima.

Milorad

pre 11 godina

"Za jedinog kandidata Vučića glasalo je svih 3.724 delegata koji prisustvuju sednici." - Beeeee, beeeeee, beeeee. Pazi ovog na drugoj slici u koznoj jakni, SPAVA!

pera kojot genije

pre 11 godina

jao, presrecan sam, idem odma' da kupim kilo teletine za 2000 dinara (jutros video u mesari) i litar zejtina za 160 dinara i da napravim gozbu povodom ove predivne vesti...

Kim IL Sung

pre 11 godina

@Miloš Radulac

Kako da ne.DS kriva za sve.I za susu i cunami u Japanu i za Siriju. Koliko vasih koalicionih partnera danas u vladi je bilo i u prosloj vladi. Gde Vam je demokratija. Jedan jedini kandidat. Nema protiv ili uzdrzanih.Zamisli sin Tome Nikolica u naj uzem rukovodstvu.Znas li kako se to zove.Nepotizam. Kod Tome diplome u kabinetu i njegov zet. Da li stvaramo vlast na nivou Severne Koreje i Kim Il Sunga.Mozda i mladji sin Tome Diplome postane prvi trener FK Partizan.A unuci ce da se skoluju za nacelnika generalstaba i za buduceg predsednika drzave.Demokratija na delu

mile julin

pre 11 godina

Ko poslednji izadje nek' ugasi svetlo. Meni muka, kako je vama - ne znam. Malo pre mi se upali sijalica-reflektor iz '90 tih, sija li sija. Likovi koji rade po principu spojenih sudova nam vode ponovo drzavu. Teske reci govorim ali - laku noc Srbijo! O napadu zuci i kiselini u zelucu ne zelim da govorim, moja stvar i problem ...

EC2

pre 11 godina

Ko poslednji izadje nek' ugasi svetlo. Meni muka, kako je vama - ne znam. Malo pre mi se upali sijalica-reflektor iz '90 tih, sija li sija. Likovi koji rade po principu spojenih sudova nam vode ponovo drzavu. Teske reci govorim ali - laku noc Srbijo! O napadu zuci i kiselini u zelucu ne zelim da govorim, moja stvar i problem ...
(mile julin, 29. septembar 2012 17:10)

Slazem se! A i EPS, jer ni ona vise nece trebati. Mrak narednih cetiri godine se ni ne moze nadomestiti ili osvetliti el. energijom (6. teorija o relativitetu materiji i energiji i sta ja znam, o cemu jos... Pogledati mrak iz Starog zaveta, kniga Mojsijeva)

trazili ste,uzivajte

pre 11 godina

I tako je CENTRALNA OTADZBINSKA UPRAVA izabrala novog VODJU.Pijmo u to ime i u ime novog talasa POSKUPLJENJA od ponedeljka,u ime BOLJEG ZIVOTA.

Чича од Шумадије

pre 11 godina

Шта се друго очекивало, наравно ништа, једногласно, као молио да има противкандидата, приче за врло малу децу, после оног обећања, ухапсићу Динкића... ко може да верује, нека верује.

jeca81

pre 11 godina

Zasluge pripadaju coveku koji je uvek bio tu kada je stranci bilo najteze i borio se za pravdu i poverenje gradjana uz sadasnjeg predsednika Srbije.Cestitke i jos napredniji rad i zalaganje kao i do sada,jer svako treba da uzme primer Aleksandra Vucica i Tomislava Nikolica,to su politicari koji rade po principima koji se prvenstveno odnose na gradjane i njihovu sigurnost,nadu i poverenje.

drago

pre 11 godina

pa zar malo nemaju obzira prema gradjanima srbije kada postavljaju tominog sina za podpresednika stranke,,,koja prostota i mizerija su srpski politicari,,

Milan

pre 11 godina

Dugo smo,dugo, čekali ovaj svetli trenutak da posle Envera Hodže jedan predsednik partije bude izabran sa 103% glasova! Svi protivkandidati su odustali unapred jer su znali da nemaju šanse protiv Velikog; Pravi obrazac i neverovatni napredak u demokratskom razvoju SNS-a!

toni

pre 11 godina

sta vi mislite da je to tako Vucic bude presednik partije nikada dok je jos ziv nikolic nemojte zaboravite da mi zivimo u balkanu vucic moze samo na papiru da bude

Mix

pre 11 godina

U tesnoj trci sebe protiv samog sebe, sa sobom kao jedinim protivkandidatom, neverovatni Acika Vučić uspeo je za prsa da pobedi - sebe! Iako je protiv seba imao izuzetnog protivnika - sebe! Ne sumnjam da će i ubuduće sebe uvek uspevati da pobedi jer,zna se, čovek ja sam sebi najveći neprijatelj! Ako ne voli sam sebe! Pošto Acika sebe beskonačno voli, to mu neće biti problem u borbi protiv sebe! Pa svi znaju, zato još jedan moj naklon ovoj izuzetnoj pobedi, najteže je pobediti - samog sebe!

zoran

pre 11 godina

birate jednog kandidata drugog nema baš je bilo napeto kao laštiš na gaćama . samo ste potrošili nečije pare dovodeći ćlanove da malo prošetaju do beograda . naravno treba nešto pojesti popiti :) i dnevnicu zaraditi . i jedna molba aco vidjaš dinkića redovno ajde molim te pitaj ga šta je sa našom razlikom od 1000 evrića hvala ti unapred . srećno ti ustoličenje

vlada krusevac

pre 11 godina

Elitna ekipa!!! :) Kako to da neki naprednjaci postuju ustav a neki ne. Toma kao predsednik postuje ustav i podnosi ostavku na mesto predsednika stranke a Jorgovanka kao guverner, koji po ustavu mora biti nestranacka licnost, postke zamenik stranke?!?

hronicar

pre 11 godina

Prava porodicna-feudalna polkitcka manufraktura.Partije porodice i klanovi vladaju Srbijom.treba ocekivati u bliskoj buducnosti raskol izmedju lidera SNS Vucica i predsednika IOSNS R Nkolica sina predsednika Srbije.Tako zapravo formiramo porodicne partije.To je bio slucaj sa SPS i JUL,sa SPO iymedju Vuka i Danice a PSS Karica a sada je i sa SNS.Tomisav nikolic predsednik Srbije,sin radoslav predsednik IOSNS, brat Tomislavljeve zene latinovic savetnik kod predsednika Srbije a prijatelj Bacevic ministar .Prava porodica na vlasti.Na drugoj strani Ds je napravila oligarhiju mocnika bliskog Tadicu .Srbija nema normlani partijski zivot vec porodicno klanovski.

nikolas

pre 11 godina

Samo da podsetimo da je naš Tomaš izdao SRS jer mu se žurilo u EU,sada mu se više ne žuri,što znači da se možda vrati kumu u zagrljaj.

Adam

pre 11 godina

Jako mi se svidjela informacija da je za predsjednika Izvršnog odbora SNS-a izabran sin Tomislava Nikolića. Tako se to radi ! U Sjevernoj Koreji je to već ustaljena praksa, u Siriji takodjer, a u Bjelorusiji Lukašenko svoga najmladjeg sina takodjer priprema da jednoga dana zamijeni tatu. Zaista svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujete, što dalje, sve ste bliži gorenavedenim rajevima na zemlji...

Miki

pre 11 godina

"Vidim kako odiše mržnja iz komentara pripadnika suprotne političke op cije... Gospodo, svi vidimo užas sa kojim se suočavate"


Potpuno si u pravu! Kada god vidim Vučića i Dačića, ja se suočim sa užasom i noćnim morama iz devedesetih godina...

Kapetan Ahab

pre 11 godina

I posle izuzetno uzbudljive i do poslednje sekunde krajnje neizvesne trke između Alkesandra Vučića i Aleksandra Vučića, na opšte iznenađenje pobedio je - Aleksandar Vučić! Jeeeeee, habemus papam!

Mane

pre 11 godina

I ti hvatas lopove,prvo trebas sam sebe da privedes,dok vecina njih nema ni za hljeba,ti koliko znam imas tri velike funkcije,valjda jedna od funkcija ici ce u Zvezdin fond.Cuj svi glasali,stace jadni,moraju glasati jer ko nebi glasao,otisao bi iz Fotelje,a to se u ovoj krizi nikome neisplati,bolje je i sigurnije dici ruku i resio si svoje radno mesto i egzistenciju za svoju porodicu,ovo je nista sta Srbiju ceka sa ovim i ovakvim ljudima i funkcionerima.Molio bi da mi objavite ovaj moj komentar jer nikoga nevredjam,samo iznosim svoje misljenje na koje imam puno pravo,nemislimo svi isto,zar ne.

Djordje

pre 11 godina

Ne bih da komentarišem i konfrontiram se sa STRANAČKI UPREGNUTIM mozgovima.
Nema svrhe!
Nikakve!
A i nemoralno je za svakog razmišljajućeg
koji ima i dar pamćenja, pri tom!
Samo ču dodati deo teksta jedne pametne žene.
Ko ne bude razumeo ne mogu mu pomoći, na žalost!
Neka pita onog koji umesto njega razmišlja, sve zna i sve može!

"Mi smo zatrpani, dolaskom svake nove vlasti, novim aferama koje ne vode nikud, mi nemoćno posmatramo te spojene sudove međusobnih optuživača i optuženih koji potom zamenjuju uloge, i mi smo kontaminirali svoje živote, baš kao što je kontaminirano sve što se nekad ticalo duha, pameti, talenta, lepote, vrednosti..."
(Nataša Odalović, "Danas" 28.09.2012.)

Treba li više???

teatar sns

pre 11 godina

"Glumac" Toma dao ostavku, a ubacio sina da preko njega kontrolise Vucica, "zamrznutu" Jorgovanku i ostale nove vodje u SNS. Bas lepo. Porodicna sekta, tj "firma". Zivo me interesuje da li imaju mozga obicni ljudi koji su se" navukli" na SNS?

ljubomirl

pre 11 godina

Gdje svi misle isto - malo ko misli pametno! Takva je, nažalost, balkanska demokratija, u kojoj nema, čak ni formalno, nijednog protivkandidata!

Neko Iz Mase

pre 11 godina

Biranje izmedju JEDNE,
uvek mi je rezultiralo da izaberem neku drugu.

To, ono dok sem bio mlaaad...
Jerbo se nemore birati IZMEDJU jedne,
i tako me caca gledo ko budaaalu.

Matori

pre 11 godina

Pažnja!!! Prosedi gospodin u braon sakou i plavo-beloj košulji na uzdužne štrafte u drugom redu ispod miks-pulta NIJE glasao. Apelujem na nadležne partijske organe da zatvorska kazna ne bude previsoka. Nije čovek kriv, glasao bi on, ali je zaspao hahahahahaaa.

Milos

pre 11 godina

Izbor Jorgovanke za zamenika predsednika pokazuje koliko ozbiljno SNS shvata institucije, najpre na mesto guvernera postavljaju stanackog funkcionera pritom donoseci nakaradni Zakon o NBS, a sada tog istog guvernera postavljaju na mesto zamenika predsednika stranke!

Inace, ovo Vucicevo podsticanje zavisti kod ljudi najbolje govori o njegovom mentalnom sklopu!

bezimena

pre 11 godina

Pa zar nije Jorgovanka zaledila svoju funkciju u stranci?
(Milan, 29. septembar 2012 13:15)

Istopila se na ovoj vrućini, k'o fusnota...

alo bre

pre 11 godina

Još od vladavine Miloševića pokušavam da otkrijem šta zapravo znači "zamrznuta funkcija" .Ipak,Sloba je bar "zamrzavao" funkciju na kojoj je već bio,ovo je prvi slučaj da se bira visoki funkcioner na "zamrznutu funkciju"...Eh,Borise...da si se na vreme setio pa da i ti na vreme "zamrzneš funkciju" možda ne bi izgubio izbore...:))))))

Cirkus Adria

pre 11 godina

Sta ste ocekivali.Da nece biti izabran. Imali ko je glasao protiv ili bio uzdrzan.Samo u Severnoj Koreji i na Kubi isti sistem. Najzad i ovaj nekoga pobedio. Sam sebe.Kao u doba Tita.Jedan kandidat. A Jorgobanka. ?? Do you now English.Do you understand??Ne razumem sta ste pitali.Molim prevodioca. Vojislav Dr seselj,Toma Diploma, Aleksandar PRVI.Nema sledeceg

bravo

pre 11 godina

Jednoglasna podrska,samo jos jednom potvrdjuje da je pravi covek zamenio Nikolica i znamo da ce voditi pravim putem stranku tj.putem kojim je isla i do sada ova velika stranka...

zoran

pre 11 godina

bez obzira na političko opredeljenje mislim da su izbori sa samo jednim kandidatom trosenje vremena i novca . svako ko nema protiv kandidata trebao bi da se zapita zašto je to tako . bolje bi bilo da se napravi jedan veliki paty ali da svako dodje o svom trošku . ista stvar je sa izborom direktora fudbalskog kluba crvena zvezda vladanom lukicem .

Pipi

pre 11 godina

A guverner bese treba da bude nestranacka licnost? Jaka vam demokratija kad imate samo jednog kandidata za predsednika stranke. Kakva farsa. Nevidjeno. I jedni i drugi na smetliste istorije, vrlo uskoro. Granici se sa ludilom verovanje da jedna stranka i jedan covek moze da resi sve probleme. Predstavnicka demokratija je pokazala da nije dorasla zahtevima 21 veka. Sve ovo sto radite je radjeno i u 19 veku, a to je bilo pre 200 godina. I do dana danasnjeg nije dalo nikakve dobre rezultate za narod. Predstavnicka demokratija je samo dala ratove i krize. To nije put ljudi 21 veka.

pantelija

pre 11 godina

da ce srusiti "kucu" do kraja u to ne sumnjam ali za novu, postenu ja mislim da cemo malo da popricekamo.... bar dok ovi ne odu!

sylar

pre 11 godina

Pravi izbor za Srbiju i SNS ako zelimo bolji zivot i napredak u drzavi...Dolaskom Nikolica na mesto predsednika Srbije i Vucica na mesto predsednika SNS,za Srbiju se radja nada za izlazak iz ove tame u koju su je smestile prethodne vlasti...Srbija je uz vas!!!

Predrag

pre 11 godina

Zar Jorgovanka ne obeća nedavno da će zamrznuti svoje stranačke aktivnosti zbog izbora na mesto guvernerke NBS? Naravno da u to nisam poverovao ali bi bilo lepo da je neko od novinara, čisto reda radi, pita zašto je govorila neistinu.

Joca

pre 11 godina

Nije redak slucaj da za predsednika stranke bude 1 kandidat. Naprotiv, u vecini slucajeva je tako. Medjutim, kada je glasanje javno i bira se 1 kandidat, onda obicno niko ne glasa PROTIV, niti da je UZDRZAN, dok se ne moze imati uvid u broj onih koji eventualno nisu glasali. Ako je Vucica predlozilo 153 odbora, znaci da je bilo i onih koji ga nisu predlozili, pa i delgata koji verovatno nisu bili ZA to da on bude predsednik. U svakom slucaju, neopsorno je da bi on i u slucaju tajnog glasanja bio izabran ogromnom vecinom.
Ono sto je zanimljivo da predsednik stranke predlaze zamenika predsednika, podpredsednike, pa i predsednika Izvrsnog odbora. Mozda ima negde logike da predlozi svoje buduce saradnike, ali nije bilo lose da se iz baze cuju predlozi za te funkcije.
Takodje, cudi predlog da Jorgovanka Tabakovic bude zamenica predsednika, buduci da ce joj ta stranacka funkcija u startu biti zamrznuta, jer je trenutno na funkciji guvernera NBS, koja je nespojiva sa stranackom. Da li je tim predlogom Vucic zapravo zeleo da eliminise potencijalnu konkurenciju, tj. da nema licnost koja bi mu bila ono sto je Toma bio Seselju, a on Tomi?

star-trek

pre 11 godina

Bice zanimljivo pratiti mogucu reorganizaciju stranke i stranacke politike. Sa uvodjenjem novih, mladih ljudi, pitanje je koliko ce (a, sigurno ce), uslovno receno, oteti glasaca od DS i LDP-a.
(LakishaBG, 29. septembar 2012 18:06

ahaha koji si ti strucnjak!!

gandrail

pre 11 godina

Мене нешто не занима где ће СНС бити наредних 8 до 10 година, али ме страшно брине ако се они у том периоду боре само проив криминала.Шта ће онда радити полиција ?

zoran

pre 11 godina

@ Afrodita, 30. septembar 2012 11:09

Kraj će biti tužan. I za vas koji se ngrebuckate o političare a i za običnu sirotinju raju. MNOGO malo pamtite, na žalost...