Srbija

Ponedeljak, 07.08.2023.

17:03

NBS otvorila zvaničnu stranicu na društvenoj mreži LinkedIn

Narodna banka Srbije je zvanično pokrenula stranicu na društvenoj mreži LinkedIn.

Izvor: Tanjug

NBS otvorila zvaničnu stranicu na društvenoj mreži LinkedIn
Foto: shutterstock, John Wreford

To je uradila kako bi dodatno unapredila dosadašnji okvir komunikacije sa stručnom i širom javnošću i promovisala rezultate rada

NBS će, kako je saopštila, na svojoj zvaničnoj stranici na LinkedIn-u objavljivati najvažnije informacije o svojim aktivnostima koje su predmet interesovanja, pre svega, poslovne zajednice, stručnjaka iz različitih grana industrije, medija, ali i centralnih i poslovnih banaka, vlade, međunarodne, stručne i opšte javnosti.

Stranica Narodne banke Srbije na LinkedIn-u dostupna je na https://www.linkedin.com/company/nbs i to je jedina zvanična stranica koju koristi centralna banka.

"Otvaranjem stranice na ovoj društvenoj mreži Narodna banka Srbije nastavlja s primenom strategije komunikacije koja doprinosi razvoju poverenja i kredibilnog dijaloga sa svim zainteresovanim stranama, ostvarujući svoje zakonom definisane ciljeve. U skladu s tim, nastavićemo da korišćenjem inovativnih i kreativnih kanala komunikacije, kao što su to društvene mreže, unapređujemo interakciju sa svim ciljnim grupama - odgovorno, pravovremeno i transparentno", poručuju iz NBS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

18 h

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: