Četvrtak, 10.11.2022.

12:27

Eskalira problem sa invazijom Albanaca na "Ostrvo": Britanija "gori", Edi Rama tvituje

Izvor: B92

Eskalira problem sa invazijom Albanaca na "Ostrvo": Britanija "gori", Edi Rama tvituje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

229 Komentari

Sortiraj po:

Aleks

pre 1 godinu

Spominjete da Albanci i ovi sa Kosova idu u Englesku i da ih ima vec mnogo.
Sta bi tek trebali reci Svajcarci, Nemci, Austrijanci, Francuzi, gde takodjer
vladaju u mnogim nelegalnim poslovima, zbog cega ih i podrzavaju.
Ako ovako nastave naseljavati se u druge Evropske drzave, mnogi ce misliti da ih
ima vise od Kineza.
(Statisticar, 12. novembar 2022 23:48) # Link komentara

Nas ima daleko vise u Svajcarskoj od njih. To ti kazem kao neko ko zivi tamo.

Legionar

pre 1 godinu

Kako kaže ona narodna,"Ko drugom jamu kopa..."
"Dragi" Englezi, želimo vam sve što ste i vi nama, drugim rečima, na**bali ste i nije mi vas žao. Vodite ih sve!

Anka

pre 1 godinu

Britanci Srbe tretiraju kao najgori narod,koji Albance teroriše.Medjutim,kad ti Albanci dodju u njihovu zemlju,e,onda vide kakav je to narod.Želim englezima da im se desi Srbija,pa da vide kako je to živeti da tim kriminohenim narodom,kome je kriminal u genima.

ss

pre 1 godinu

@Miki Rubiroza

Potpuno si u pravu. Ekonomija je pred kolapsom. Cips u Sainsbury's je kostao jednu funtu pre godinu dana. Sada je 1.40. 40% realne inflacije.

Najezda imigranata je inace oprobani engleski recept za skretanje paznje stanovnistvu.

2008 nakon ekonomske krize vesti su bile pune najezde Rumuna i Bugara zbog pristupa u EU. Stvarali su sliku da svaki Rumun i Bugarin zeli u Englesku, sto je komicno imajuci u vidu ne samo klimu, vec cinjenicu da je kvalitet zivota u UK bar tri puta bedniji nego u bogatim EU zemljama - kuce pred raspadom, vlaga, i sobe od 10 kvadrata (a kuce jedva dostignu 60), a cena basnoslovna. Za 800 funti kirije svi ti Rumuni i Bugari zive u palatama kod kuce. S druge strane, za manju kiriju, od oko 600 eur u Nemackoj se zivi tri puta bolje.

Pre Rumuna, bila je najezda Poljaka i istocnoevropskih imigranata, naravno, isto u vreme teske krize.

Pre Poljaka, u vreme teske depresije pre Tacerove, bila je "najezda" Pakistanaca i Indijaca.

Bregzit je prosao upravo tim decenijskim zastrasivanjem rasistickog naroda imigrantima. Ironija je da su im otisli obrazovani Evropljani, tehnicka radna snaga i mahom beli ljudi, pa se na ulicama stice utisak da je nebelih imigranata jos vise.

Sada, u jeku teske krize, vlasti je potrebno da se rasisitcki narod brine oko necega drugog i nasli su se u prici Albanci.

E

pre 1 godinu

Lea Ypi nije tek neka korisnica na Tviteru. Profesor je na londonskoj LSE i prošle godine je objavila sjajnu knjigu, nažalost je još nema kod nas, ali moj slobodan prevod naslova bi glasio:"Slobodna - odrastanje na kraju istorije" (FREE - Coming of Age at the End of History).
Opisuje odrastanje u Albaniji, uoči i tokom građanskog rata. Sjajna knjiga, posebno momenti gde opisuje kako njeni u kući okreću antenu ne bi li otac gledao YU košarku ili majka i baka YU reklame, tzv. EPP...

Marko London

pre 1 godinu

Istina je da Albanci rade kao obezbedjenje u Londonu po barovima i klubovima i tako regulisu pristup samo Albanskim dilerima droge… Ali, to nije slucaj samo u Londonu, video sam isto u Berlinu, Becu i Parizu. Dok je u Londonu i Becu bas to izrazeno u velikom broju, u ostalim gradovima je u usponu… Ja zivim u Londonu po mogu da tvrdim da je to istina a u Becu sam bio na desetine puta.

Ma teraj*e se svi u UK

pre 1 godinu

Ja sam Srbin koji je legalno imigrirao u EU. Legalno znaci posao unapred, viza, sve uredno prijavljeno. To isto mislim da je uradila velika vecina nasih drzavljana koja je otisla da radi u EU. Svi vi koji pisete kako imamo kompleks vise vrednosti u odnosu na Albance treba da razumete da Albanci nelegalno pokusavaju da udju u UK. To je ogromna razlika. I zaista jeste za ismejavanje. Ako se ne varam, zamlja je dobila kandidaturu pre koji mesec. Ta kandidatura bi trebalo da znaci da je zemlja koliko toliko dosegla nivo pristupanja EU. O Kosovarima ne vredi ni pricati. Uk projekat, njihov problem. Svi treba da im se dosele jer su prijatelji. Hrvati I ostali sto se javljaju ovde neka ne moralisu lazno I oni sami ne vole te iste kosovare ali su prijatelji sa njima jer je neprijatelj mog neprijatelja moj prijatelj. Braca po krizu I polu mesecu

Aca

pre 1 godinu

Mi smo kinjili Siptare za vreme kralja i Slobe a oni nas za vreme Tita. Bilo je krvi medju nama periodicno ali masovno tek kad je NATO krenuo sa bombardovanjem.
Nekad su u Veograd dolazili da rade i zive cestiti Siptari za koje je besa bila svetinja.
Danas ih je narko biznis iskvario kao i nas ove tri decenije.
Sto li se zale Britanci kad je Albanija njihovo cedo.

Baba Yaga

pre 1 godinu

Braco i Sestre Srbi i Srpkinje.
Zapamtite sad i zauvek, samo nase du*e i nasu drzavu da gledamo. Nikakve vise kombinacije sa okolnim privremenim drzavicama i izmisljenim narodima.
A karma je zeznuta, htece oni kad tad opet sa nama da bi sebe sacuvali, a tad moramo da budemo pametni i da ih pustimo niz vodu. Bratstvo i jedinstvo je najveca mitologija koja je podvaljena nasem narodu.

Xman

pre 1 godinu

@Grunf
Dua Lipa je najveca svetska zvezda??? Ok, popularna je ali nije ni medju 10 najpopularnijih, nebitno. Sta mi imamo? Imamo Novaka Djokovica za koga zna skoro svaki covek na planeti. Imamo Nikolu Jokica koji je 2x MVP NBA lige. Realno i ne mrzimo nesto Albance ako pogledas kometare 90% je saljivog sadrzaja. Cak navijamo za njih da nastane Engljesku.

нс бој

pre 1 godinu

Нас фали милион на попису,а себи допуштате да ликујете због Албанаца.Ево све Србенде по петоро деце,жене држе ко мало воде на длану,Цркве пуне породица сваке Недеље.А уствари не,омладина ни не помишља на породицу, снови су о лови и силиконима,криминалу,старлетама,не ожењени,неудате,парови већином 0-2 детета.

neutral fe

pre 1 godinu

Srbi neki fin narod, samo ko nije imao posla sa njima. Svi su beželi od njih.
(Rk, 12. novembar 2022 18:29)

pa šta, i mi bežimo sami od sebe. isto kao i vi, kao što se vidi iz ove vesti. prvo bežimo jedni od drugih a posle sami od sebe.
evo na primer, nema više srba da se kosovske elite žale kako se ne živi dobro zbog beograda. uopšte, svi novonastali tzv. samostalni prostori, nastali na ruševinama jugoslavije, više nemaju na koga da se žale i da traže alibi. hrvatska bez srba, srbija bez albanaca, da ne nabrajamo, ukratko svi entiteti/etniteti bivše juge žive sami sa sobom, već 20-25 godina - i šta su za to vreme uradili/napravili? svi zbirno beže iz svojih postojbina na truli zapad, svuda gde nadju šemu. oni koji su jugoslaviju rasturali, obećavali su raj a zapravo svi dobismo masovnu bežaniju. i što je najgore, narodi se zbog njih i dalje medjusobno glože i vredjaju, svako iz svog paradržavne sklepotine a zbirno bez perspektive.

Ja

pre 1 godinu

Nemoj da brinete ni za Albance ni za Engleze.
Red je da prvo pocistimo svoje dvoriste.(Srbiju)
Zivim dugo u Engleskoj I tvrdim,nikoga ne zanimamo ni mi ni Albanci.
Politika I mediji su jedno,a zivot nesto drugo.
Ovde ima naseg sveta,ima nas raznih,ima I dosta Albanaca koji posteno rade.

gox

pre 1 godinu

Pa od srba svi su pobegli, cak i crnogorci, zamislite. Mnogi fini ste samo ko nije imao posla sa vama ne poznaje vas.
(Lui, 12. novembar 2022 17:30)

Haha, e moj Lui, mi se ne zalimo, najzad imamo svoju drzavu i znamo ko su nam komsije.
U nekom buducem Svetskom ratu, sami se spasavajte svi od reda, kada velike sile dodju po svoje, a doci ce, jer to im je priroda.

Sto se nasih u drugim zemljama tice, barem se ne zale na nas a i premijer ne mora da vodi "rat" online da bi nas branio.

Sto se Crnogoraca tice, pun ih Vracar.
Trujemo vazduh u Bg samo da odu odavde, al ne mrdaju.

Ti To

pre 1 godinu

Nije to nikakav problem neka se obrate vama srbima i problem rijesen za par dana. Samo ko ce ovda svercat i preprodavat kokain?
(Goran, 12. novembar 2022 22:18)

Pa eto mozes ti sa tvojom familijom, posto te to vec zanima. Kad mogu braca Daltoni da se bave kriminalom, mozete valjda i vi hrvati, ne?

Liman3

pre 1 godinu

Sto pre organizovati prevoz o trosku nase drzave. Za svako dete rodjeno u UK, posle petog, dati im poseban dodatak! Ako idu porodicno, dodeliti im gumeni camac, manji motor i par litara goriva!

Istoricar

pre 1 godinu

Kralj Artur je u stvari Albanac po imenu Artan, Engleska je stara Dardanija i imaju pravo na samoopredeljenje. Svaki pokusaj Britanaca ka represiji treba ostro sankcionisati intervencijom Rusije na London i stratesku infrastrukturu

Statisticar

pre 1 godinu

Spominjete da Albanci i ovi sa Kosova idu u Englesku i da ih ima vec mnogo.
Sta bi tek trebali reci Svajcarci, Nemci, Austrijanci, Francuzi, gde takodjer
vladaju u mnogim nelegalnim poslovima, zbog cega ih i podrzavaju.
Ako ovako nastave naseljavati se u druge Evropske drzave, mnogi ce misliti da ih
ima vise od Kineza.

orhan

pre 1 godinu

Kao nigde u svetu, u albanskim sredinama rađa se više dečaka nego devojčica. Na žalost, to nije slučajno. Ovo u Londonu su samo posledice toga.

Rob Sinji

pre 1 godinu

Da se ja pitam ja bih iz budžeta donirao po pojas za spasavanje svakom Albancu sa Kosova koji krene u UK . Albankama bih i karte platio u ime međunacionalnog pomirenja. DB odma da iznajmi jedan kruzer i počne krstarenje Lamanšom. Drač polazna luka.

kole

pre 1 godinu

Drze se u okviru svojih fisova i porodica, osvetoljubivi su i skoro je nemogoce uci u njihovu organizaciju nekome ko nije iz njihovog sela i porodice koja je postovana. Oni koji su deo organizacije, a padnu zbog nekog dela retko izdaju policiji ono sto znaju, pa zato i dobijaju visoke vremenske kazne. Za to vreme su im porodice zbrinute i imaju sredstva za zivot. Ko izda, ubiju ga bez milosti, a njegova familija je zauvek osramocena. Postuju autoritete i nisu kao mi gde bi svako da bude na celu i da se za sve pita.

Neo@

pre 1 godinu

Sad će Tejken 4- ti deo da snime u Londonu... I da brat po babine liniji od Marka from Tropoje, osvećuje Marka, kog je Lesli ubio u I delu, svog strica tj. Markovog oca, kog je Lesli ubio u II delu, kao i buljuk nelegalnih imigranata from Tropoje pobijenih u prva 2 dela Tejkena.

Mare

pre 1 godinu

Ali to su vaši napaćeni prijatelji! Još kada ovima sa Kosova ukinete vize… Nećemo morati ni da ratujemo, neće nikoga ni ostati dole.

Anakonda

pre 1 godinu

Srbi neki fin narod, samo ko nije imao posla sa njima. Svi su beželi od njih.
(Rk, 12. novembar 2022 18:29)

Od blata cete da nas pravite.

put

pre 1 godinu

Albanci putuju preko kanala, jer je Amerika daljeko. U NATO napadu na Srbiju (Kosovo, iz Albanije su ratovali Aljbanci.
Sada mogu te naucene manevre upotrebiti protiv Bobija.

War Inside My Head

pre 1 godinu

@Borham,a nama podzemlje nije strano,nepoznato,ne bavimo se kriminalom,čudo jedno?Nije nam bez razloga omiljena uzrečica da komšiji crkne krava,tu mislim na sve balkanske narode,punimo se apstraktnom mržnjom,živimo jedni pored drugih,a ne poznajemo se dovoljno.Sve to zahvaljujući političarima iz svih država,sa par sastanaka dosta toga bi otišlo na bolje,samo da ima prave volje na svakoj od strana,a strana se više ne zna broj.

Реалиста

pre 1 godinu

Свега две чињенице:

1. Албанци држе готово комплетно нарко тржиште ВБ. Вероватно су им два најуспешнија пројекта Дуа Липа и Рота Ора. Да ли ико реалан мисли да су њих две успеле тек тако?

2. Албанци чине око 10% популације у затворима ВБ, иако им је удео у популацији на нивоу промила.

Ако ви и даље мислите да оне не представљају никакав проблем за ВБ, размислите опет.

Mare

pre 1 godinu

.... Njima treba jeftina radna snaga i zato ovi mogu da udju, a da nije tako davili bi ih u kanalu, ne bi ni prisli obali.
(Zoran, 12. novembar 2022 18:07)
nonsense. Njima je jedan od glavnih uzroka bregzita upravo bila ta jeftina radna snaga koja je 'krala' poslove Britancima. Problme sa ALbancima nema samo UK. Ima takođe i Holadnija, gde je albanska mafija ubedljivo najjače. Zato iz godine u godinu lupaju stopke za početak pristupnih pregovora.

Весли Кларк

pre 1 godinu

Албанци,срећан пут без повратка. Ваши пријатељи очекују да сви дођете у Енглеску. Имате моју подршку.

Metalika starija od Slovenije

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

A vi ste pobedili, koga, ako smemo da znamo?

RCZ

pre 1 godinu

Ja tu ne bih nista menjao. Britanci su odavno tutor siptarima, vreme je da ih malo ugoste kod sebe . Mislim da su vec shvatili da su im gosti bas zahvalni na tome i oduzice im se sigurno postenim radom , lojalnoscu i nadasve napretkom koji nose sa sobom svuda gde dodju . Sa srecom .

Србин са КиМ

pre 1 godinu

Безброј пута сам се питао,како и зашто,ко их је учио од предака,за наше комшије Шћиптаре,Албанце,да не схватају да су само играчка и топовско месо великим западним силама за геополитичке,економске,војне и сваке друге интересе.Ево,питам се и данас,да ли је могуће,да велики проценат тих наших комшија не схвата или не сме да изговори,да су и они жртве тог истог запада а не само џелати према Србима,Горанцима,Ромима,Бошњацима и другима који нису Албанци или Шћиптари како се сами међусобно ословљавају.Зар морају поједини несрећни људи да оболе од разноразних канцера од дејства нато,па да насамо опсују нато и последице.

Кнић је срце Србије

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)
a koje ste vi ratove pobjedili kao slovenci
(Prijedor, 12. novembar 2022 18:09)

Ма није он никакав Словенац, они не висе по српским сајтовима, већ је од оних Срба који не могу да поднесу што су се родили као Срби. Потурица гори од Турчина.

Toni

pre 1 godinu

"Nekoliko hiljada funti je platio troškove oko vize i kurs engleskog jezika".

Ako me pamćenje dobro služi, ja sam vizu za UK platio 100€.

makarons

pre 1 godinu

Ono kad srbi glume skandinavce… smejemo se i likujemo a davimo se u sopstvenim g*****a… svima smo se smejali, na sve gledali potcenjivacki i zato i imamo ovo sto imamo, sve po zasluzi…
(zabole me i za albance i za engleze!!!, 12. novembar 2022 16:22)

Pa upravo zbog svetskih sila koje nam i dan danas kroje kapu i ne dozvoljavaju da se maknemo iz tih g****a smo i stigli tu gde jesmo.
Ima i naše krivice, naravno, ali je to mizerno u odnosu na to kakve nam spletke i igrice kroz istoriju nam podmeću ti isti Englezi.
Nama kao malom narodu ne preostaje ništa drugo nego da se nasladjujemo njihovim problemima.
A da treba zasukati rukave i pospremiti svoje dvorište to se apsolutno slazem sa Vama.

Darvin

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)
Vidiš, prijatelju, mi smo se bar borili, nekad opravdano i sa razlogom, nekad možda ne.
Ali smo se borili.Nisu nam drugi donosili slobodu, bili smo svoji i znali smo ko smo. I u porazu i u pobedi.
Uvek smo sami odlučivali, često i pogrešno i sami smo plaćali i plaćamo za to.
Uporedi i razmisli.
Ako je tebi OK sa samim sobom, meni je još bolje.
Svako dobro!

Zoran

pre 1 godinu

Britanija ima nesto preko 60miliona stanovnika. Jeste li vi svesni toga, kada pisete da su Albanci neki faktor u U.K., u kojoj zivim i ponesto znam o njihovoj organizaciji drustva, da ne kazem o policiji u kojoj imam prijatelje.
Kad udjes u njihov sistem, ispitaju ti sve do treceg kolena unazad. Nema snase da ih ti nesto ostetis i slicno. Jasno je da ima kriminala, u Londonu, Mancesteru, ali to nije ni blizu onome sto ljudi zamisljaju. Kazne su surove, a njihova policija jos surovija. ne zamisljajte bobija koji se seta ulicom i zvizdi neku pesmicu dok ga deca oblecu. To je samo maska pravog sistema koji nije tako vidljiv.
Njima treba jeftina radna snaga i zato ovi mogu da udju, a da nije tako davili bi ih u kanalu, ne bi ni prisli obali.

aca

pre 1 godinu

sad vi napraviste od Albanaca super osvajace :) ne mogu jednoj Makedoniji da uzmu deo teritorije a ima ih skoro vise od Mak, za Gr i da ne pricamo iako ih i tamo ima puno,ima ih i Svici kolko oces pa nikad nista nece dobiti. Sigurno ce uzeti Britancima 1mm teritorije :) ne bidite smesni. To sto su nama uzeli Kosovo je nesto drugo, i sem nekih spoljnih uticaja ima uticaja i nasa lose vodjena politika poslednjih 100god.

Miki Rubiroza

pre 1 godinu

Malo mi je smešno jer živim u Engleskoj i nigde ne vidjam te silne Albance. Uglavnom mislim da neke novine pikiraju na migrante i strance. Zemlja ima ekonomske probleme pa hoće ljudima da skrenu pažnju. Znam da mi imamo probleme sa Albancima ali ovo nije uredu. Sutra bi mogli iste stvari da pišu o hordama Srba koji im dolaze u zemlji, kad se to uopšte ne dešava.
(Malina, 12. novembar 2022 15:03)

Pa nisi valjda mislio da se droga prodaje u Downing Street 10.

NBGD

pre 1 godinu

koji su ovde zatupljeni komentari. Znaci samo da Srbija bude van evropskih integracija?! a kad vam dupe hoce turisticko putovanje.....idete u london,pariz,rim.....idite bre u moskvu i minsk...tzv protivnici EU
(weathersun, 12. novembar 2022 17:02)

Ne “prijatelju” , Srbija teži Evropskim integracijama , ali postoji nekoliko problema :
1. Uslov za ulazak u EU - priznavanje nezavisnosti KiM
2. Do daljnjeg je zaustavljen proces prijema novih članica u EU od strane EU , mi sa tim nemamo ništa
3. Tražite od nas da podržimo ratne zločince koji su bombardovali Srbiju sa osiromašenim URANIJUMOM i KASETNIM bombama . Shvatite da nije LJUBAV prema Rusima, već je MRŽNJA prema nato ( malim slovima naravno ) zločincima ono što nas opredeljuje .
Ako nekom Europejcu i dalje nije jasno , dođite , posetite Beograd , videćete tragove nato “ljubavi” prema nama.

KKK-666

pre 1 godinu

Nisam znao da ako zelim da odem u poseti nekome ko zivi van Srbije, morad upisem kurs i naucim taj jezik :D
(bob, 12. novembar 2022 15:14)

Ne moras, pricaj bre srpski da te razme ceo svet.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)
--------
Jednoi obaveštenje svima ovima koji su "provalili" ovog "Slovenca"? Pa, zar niste znali, da su najveći Slovenci oni koji su juče otišli iz nekog srpskog sela pa su posle prvog obroka u Sloveniji mutirali u "prave" Slovence? Tipičan "Stokholmski sindom", u Srbiji poznatiji kao, "sindrom obične srpse jajare".

Big Ben

pre 1 godinu

Albanci idu u London i Britaniju da budu jeftina radna snaga? Pa ti mora da si teški zavisnik od njihove robe.

Svaki, ali svaki Albanac ima bar jednog a najčešće više bliskih rođaka koji se bave nezakonitim poslovima. Oni da odu u inostranstvo i da se bave nekim poštenim poslom za sitne pare? Pa to je kod njih sramota, familija bi se odrekla takvih.

Prijedor

pre 1 godinu

7811

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)
a koje ste vi ratove pobjedili kao slovenci

DM32

pre 1 godinu

to sto iz srbije pobjeze sve sto moze, to nista?
(Mila, 12. novembar 2022 17:04)

Mi što smo otišli, otišli smo ko ljudi, nismo preplivali La Manche

Enigma

pre 1 godinu

Neverovatno kako oni uvek izigravaju žrtvu i ako oni imaju 24.000evra da plate da ih krijumcare onda nemaju takve probleme jer azil se daje ljudima koji beže od rata ili iz diktature itd.
Pravila su ista za sve ljude ali samo oni uvek pričaju o diskriminaciji oni misle da imaju pravo da rade šta hoče pa čak da izazovu rat kao u Severnoj Makedoniji.

haha

pre 1 godinu

@ Slovenac : ako neko ima komplekse to ste vi "Slovenci"... jos ovi koji pricaju srpski vrv i Srbin ali se potpisuje Slovenac :) koliko samo jadno.. evo ja zivim na zapadu, ajd da se potpisujem Amerikanac i da pljujem po svojim Srbima... wow :)

Istrebljivač vonjevina

pre 1 godinu

U čemu je problem za engleze? Stižu im njihovi veliki prijatelji i pri tome sve sami naučnici, doktori tehničkih nauka, izumitelji, književnici, sve sami visoko prosvećeni akademici sa iQ od barem 200...

Rđa

pre 1 godinu

koji su ovde zatupljeni komentari. Znaci samo da Srbija bude van evropskih integracija?! a kad vam dupe hoce turisticko putovanje.....idete u london,pariz,rim.....idite bre u moskvu i minsk...tzv protivnici EU
(weathersun, 12. novembar 2022 17:02)

Za nekoga ko čisti švapske gaće imaš previše slobodnog vremena.

XXL

pre 1 godinu

Za srpski narod i državu budući grobari su bili kod ujedinjenja slovenci, hrvati i albanci koji nakon 1918.g. dobijaju status naroda, a albanci i državu upravo od te iste Velike Britanije kojoj sada lično zahvaljuju što je pohvalno. A to što je nama srbima kao narodu to isto Ujedinjeno Kraljevstvo priredilo to je zato što smo RODBINA (po liniji krune) ...

dd

pre 1 godinu

О Злобенац, како иде? Сети се Марибора '41. И Словенаца који су спас нашли у тој истој Србији коју омолажаваш. А онда се сети и пуцања на децу '90. или '91. Више се не сећам које године сте заливали све оно. Могао би се сетити и избрисаних. Има ту још тога, али ћу ти препустити да сам истражиш нешто о историји јодлера.

ner0n

pre 1 godinu

@ slovenac ало бошњак пази ти на своје двориште..а ако пак не можеш, увек има места да се чисте коњска знаш већ шта по Бечу

Komša

pre 1 godinu

ukinite vize albancima i sa kim i iz albanije odmah!!!
(mirko sv, 12. novembar 2022 14:59) 

Zašto?
Kad ih već nismo poslali Ataturku kada smo mogli i Turci hteli sada je sprečavanje migracije pucanje u sopstvenu nogu.
Pomoci im da se iseljavaju gde god.

KKK-666

pre 1 godinu

Zadnji rat smo se borili protiv sile koja je bila 600 puta jaca od srpske vojske- vi biste sa lica zemlje nestali...Aj ti u "nemaćku" ionako ste rodjeni za to...
(JuzniVEPAR, 12. novembar 2022 17:00)

BORILI se. LOL

Enigma

pre 1 godinu

@Slovenac: Kad je bilo 4 rata? I kako je rat u BiH izgubljen mozda zato sto Republika Srpska postoji? Rat na Kosovu su albanci poceli sa terorizmom ali ti zbog Srbomrznje govoris tako ali ovo je ironija posto su Britanci nagovorili SAD i Nemce da napadnu 1999 i jos dan danas krse teritorijalni integritet i suvetenitet Srbije i krse UN rezoluciju , pustaju kosovskim albancima da krse dogovore i da napadaju narod zato mi malo i drago kad citam ovo.

weathersun

pre 1 godinu

koji su ovde zatupljeni komentari. Znaci samo da Srbija bude van evropskih integracija?! a kad vam dupe hoce turisticko putovanje.....idete u london,pariz,rim.....idite bre u moskvu i minsk...tzv protivnici EU

mirko

pre 1 godinu

Ne razumem britasko nezadovoljstvo. Oni su albancima prirodni saveznici,saveznici u nato paktu,saveznici na terenu tokom ratova.Nece albance u svojoj drzavi a preporucuju Srbima da zive u takozvanoj albanskoj drzavi.Mislim da je u redu da prihvate dobre i postene ljude sa kosova i albanije.Trebalo bi da budu zadovoljni i britanci i albanci. Takodje ja sam za to da prihvate i druge izbeglice iz zemalja koje su unistili.

JuzniVEPAR

pre 1 godinu

@Slovenac
Izgubili !? Pa da, napravise vam Srbi svima drzave, jer niste ni postojali ranije.Vi ste oduvek bili Nemacki konjusari.Je l da !?
Zadnji rat smo se borili protiv sile koja je bila 600 puta jaca od srpske vojske- vi biste sa lica zemlje nestali...Aj ti u "nemaćku" ionako ste rodjeni za to...

Istrebljivač vonjevina

pre 1 godinu

Dabogda vam svi šiptari došli na to vonjavo ostrvo i onda da se oko ostrva digna visoka bodljikava žica pod naponom od 10000 volti. To bi usrecilo planetu...

KKK-666

pre 1 godinu

Dabogda svi otišli u Britaniji Nemačku i Ameriku ipak ovi ih toliko vole trebalo bi buketom sveća da ih čekaju a ne da se bune.
(Nebojša, 12. novembar 2022 16:28)

I da odu svi opet ih bi tamo bilo manje nego Srba.

Enigma

pre 1 godinu

@Plava: Zlobno i ne iskreno je lupati gluposti da su Srbi krivi za sve, svi izgravaju nevinu zrtvu dok je Srbija izrucila dosta ljudi i ljudi ne lupaju da nije bilo zlocina.
Neka "zrtve"pogledaju sebe u ogledalo .

Bekim Fehmiu

pre 1 godinu

Srbi su bili toliko sovinisticki nastrojeni da je 80-ih najpopularnija pevacica u Beogradu bila Zana Nimani.
Danas je u Engleskoj najpopularnija Dua Lipa. Nadam se da ce i Engleska za 30-ak godina proci kao i Srbija.

toster

pre 1 godinu

Odrasli neoženjeni momci nisu probljem.
Biće probljem ako dovedu sestre i mame.
Svaka po deset izbacuje ni porodilište ne posećuju.

neinformisan

pre 1 godinu

"Nekoliko hiljada funti je platio troškove oko vize i kurs engleskog jezika"
Sta ce mu kurs engleskog jezika ako ide samo u goste?

KKK-666

pre 1 godinu

A u kojem ste ratu vi pobedili?! Ups, pardon, učestvovali, kao država Slovenija, od Hrista do danas? A da, izvinite, pa i vi niste imali državu dok vam je nismo stvorili i poklonili 1918, zaboravih..
(Bumbar, 12. novembar 2022 16:10)

Bolje bi bilo da ste stvorili i poradili na svojoj drzavi nego sto ste stvarali i poklanjali druge. LOL

Lui

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

Nema druze ovde likovanja, samo ih nazalost poznajemo najbolje jer imamo dodira sa njima direkt vec decenijama unazad.
E pa izvolte, uvezite ih i uzivajte u kvalitetima tog vrhunskog naroda, posto vam mi ne valjamo ;)
(gox, 12. novembar 2022 16:20)

Pa od srba svi su pobegli, cak i crnogorci, zamislite. Mnogi fini ste samo ko nije imao posla sa vama ne poznaje vas.

KKK-666

pre 1 godinu

U čemu je problem za engleze? Stižu im njihovi veliki prijatelji i pri tome sve sami naučnici, doktori tehničkih nauka, izumitelji, književnici, sve sami visoko prosvećeni akademici sa iQ od barem 200...
(Istrebljivač vonjevina, 12. novembar 2022 17:07)

Pa eto tim NAUCNICIMA i DOKTORIMA je dosadilo motati kablove i peci gume pa odose, vidim vasi NAUCNICI i DOKTORI to jos nisu svatili, a i nemaju kuda a u Rusiju im se neide.

bVb

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

Slovenac priča o likovanju a vi ste ti koji su organizovali štrajk " glađu" šiptara pre 30+god i dostavljali im banane u tom štrajku.

Staka Zulu

pre 1 godinu

Ono kad srbi glume skandinavce… smejemo se i likujemo a davimo se u sopstvenim g*****a… svima smo se smejali, na sve gledali potcenjivacki i zato i imamo ovo sto imamo, sve po zasluzi…
(zabole me i za albance i za engleze!!!, 12. novembar 2022 16:22)

A šta to imamo ili nemamo?!
Ti, ako nemaš, takođe, je po zasluzi!

fles

pre 1 godinu

rezultat albanske politike radjanja, u makedoniji i na kosovu. obe teritorije otete od Srbije i uz pomoc te iste britanije. u pocetku neosetno preko titove politike bratstva i jedinstva sa kulminacijom 1999-te. sad i oni da osete sta su podrzavali deceninama. karma je to!

era

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno. ... kaže pripadnik nacije koja vise ne bituje ... bosanci i hrvati vam sve poj...e

gox

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

Nema druze ovde likovanja, samo ih nazalost poznajemo najbolje jer imamo dodira sa njima direkt vec decenijama unazad.
E pa izvolte, uvezite ih i uzivajte u kvalitetima tog vrhunskog naroda, posto vam mi ne valjamo ;)

Kuš u štalu, konjušar

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

Pored vaši ljudskih kvaliteta bi i balegari dobili kompleks više vrednosti, a ne Srbi

a

pre 1 godinu

@Da se ne kažemo Не пишем ово да би х се удварао чаршији,већ да се зна истина.Нисам политичар.

Nebojša

pre 1 godinu

Dabogda svi otišli u Britaniji Nemačku i Ameriku ipak ovi ih toliko vole trebalo bi buketom sveća da ih čekaju a ne da se bune.

Dejan

pre 1 godinu

@Slovenac: A slovenački trol se opet meša gde mu mesto nije. Poješćete mržnja prema Srbima, čoveče. Idi traži neke Albance da se družite, bolje ti leže. Kako te ne mrzi da izigravaš "ubermenscha"?

neutral fe

pre 1 godinu

Косовара више има у лондону него у целој им "држави"! Зато и не смеју да раде попис, има их мање од милион на косову!
(шиле, 12. novembar 2022 13:52)

Pa sta nas onda sprečava da odemo dole !?!! :D
(Sauron, 12. novembar 2022 14:17)

albancima prodali nekretnine pa sad brane kosovo iz beograda :)

chupavi

pre 1 godinu

@ Slovenac, 12. novembar 2022 15:20

Sta si ti i kako razumem sta si napisao? Da si pisao na slovenackom verovatno te niko ne bi razumeo...

I koja 4 rata za redom, jer se radi o jednom jedinom ratu koji je trajao 10ak godina protiv istog protivnika, samo sto vi pioni to jos uvek niste shvatili.

Lunapark

pre 1 godinu

Moraju samo da primjenjuju zakon. Zna se ko moze legalno i koga se prima od ilegalnih. Ostele se vraća kući. Nije lak zivot nigdje. Gdje god da si moraš da radiš i da plaćaš svije raćune. Ako si novajlija u tuđoj zemlji još je teže, trebaš da imaš paoire, da znaš jezik, da znaš neki posao da radiš, treba stan, hrana, prevoz i sve je skupo samo plata mala. Albanci ne rade po građevini oni se bave ugostiteljstvom, burek, pekare, kolači, sladoled...

yosemite sam

pre 1 godinu

Vrhunac ironije: taj mladi Albanski muskarac sa Kosova, u svojim ranim dvadesetim, se ladno zove Tonibler, Klinton i ne mogu da se setim kako jos. Ovo su bila popularna licna imena tada, ne izmisljam, secam se bio je clanak u Gardijanu

Bumbar

pre 1 godinu

@ Slovenac

A u kojem ste ratu vi pobedili?! Ups, pardon, učestvovali, kao država Slovenija, od Hrista do danas? A da, izvinite, pa i vi niste imali državu dok vam je nismo stvorili i poklonili 1918, zaboravih..

zabole me i za albance i za engleze!!!

pre 1 godinu

Ono kad srbi glume skandinavce… smejemo se i likujemo a davimo se u sopstvenim g*****a… svima smo se smejali, na sve gledali potcenjivacki i zato i imamo ovo sto imamo, sve po zasluzi…

…..

pre 1 godinu

Za neku godinu tražeči ovi albance.Albania svake godine biće popularnija i vratiċe veċina,uživaċe britanci sa afrikancima.
(Miki, 12. novembar 2022 13:47)

Žad Afrikanci nisu naša braća sa kojima ćemo sa Rusijom da razvijamo ekonomiju i novi svet?

prosto

pre 1 godinu

Ostrva po pravilu ne vole strance. Ovo je samo početak, kako Bregzit bude odmicao stranci će im sve više i više biti krivi. Inače London je prestonica napada na strance ili one koji im tako izgledaju, što nožem što kiselinom, što.... Ali kako su ovi na koje se žale poznati po kapacitetu to jest običaju zvanom vandeta sa njegovim specifičnim proračunom i načinom naplate onoga što je tu dug, pa kao takvi predstavljaju strance koji im ne odgovaraju na ostvru, jer britanci su navikli na ekosistem koje ne uzvraća, tako da je ovo sasvim sigurno zbog toga što se plaše da je britansko grne eto našlo poklapalo.

a

pre 1 godinu

Овде се провлачи једна полуистина.Беч их је створио(језик,писмо,...) а Лондон је то подржао.Мало прецизности.

Malina

pre 1 godinu

Malo mi je smešno jer živim u Engleskoj i nigde ne vidjam te silne Albance. Uglavnom mislim da neke novine pikiraju na migrante i strance. Zemlja ima ekonomske probleme pa hoće ljudima da skrenu pažnju. Znam da mi imamo probleme sa Albancima ali ovo nije uredu. Sutra bi mogli iste stvari da pišu o hordama Srba koji im dolaze u zemlji, kad se to uopšte ne dešava.

Rok STAR

pre 1 godinu

Predstoji nam meč veka - IRA protiv OVK.
(3-2-1, 12. novembar 2022 13:52)
Irska Repulikanska Armija je kao što i ime kaže za Irce a ne britance i verovatno i nije protiv OVK , tupane , sa pola razreda osnovne škole!

Da se ne lažemo

pre 1 godinu

"Овде се провлачи једна полуистина.Беч их је створио(језик,писмо,...) а Лондон је то подржао.Мало прецизности."

Stvarno misliš da čaršiju to zanima?

Borham

pre 1 godinu

Vi ste ih stvorili i stitili, eto vam ih sada. Srbi ne razumeju i ne znaju, sirom Evrope ko dominira podzemljem i cime se sve bave nase komsije. Kroz par godina drzace sve kartele u Britaniji. Srecan im put i sto dalje odavde.

Stefan

pre 1 godinu

Prebacivanje do Engleske košta 24.000€. E sad, meni nije jasno ako neko ima tolike pare, zašto je migrant? Odakle svima ovima odrpanim arapima po 24 soma?!

Hehe

pre 1 godinu

"Nikada me nije posetio za 14 godina. Nije video školu u koju moje dete ide."

Jao, samo što suzu nisam pustio. On nije video školu ni u koju njegovo dete ide.

Bole

pre 1 godinu

Po nekim podacima u albaniji trenutno nema vise od 1.5 milona ljudi, a na kosovu manje od 800 hiljada albanaca(neki kazu po broju korisnika telefonskih kartica da ih nema vise od 400k), ako se ovako nastavi, imamo lepe sanse da povratimo ono sto je nase, a i da uzmemo ono sto je trebalo da bude nase.

Kraljevcanin

pre 1 godinu

Da Englezi pod hitno Albancima dozvole nesmetani dolazak na ostrvo. Pa kakva je to diskriminacija u 21.veku. Pa stvarno nema smisla.

Djordje

pre 1 godinu

ne smete im ugrozavati njihova prava, Albanci imaju prava kao i vi Englezi i oni su ljudi. morate im sve dati. Socijalnu pomoc, morate sve da im omogucite. Demokratija je demokratija...nemojte sad...

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 1 godinu

Zemlja kralja Arturija, mitskog osnivaca albanskog naroda. Albion je stari naziv za Englesku, koren reci je ocigledan. Zivela Oslobodilacka Vojska Engleske. Nadam se da ce sto veci broj autohtonog engleskog stanovnistva, koje je prisilno raseljeno na jonsku obalu i na KiM tokom istorije, da se vrati u svoju pradomovinu - Englesku.
(Arthur Dent, 12. novembar 2022 13:46)

genijalno

Radoslav S

pre 1 godinu

Dobro vam došli!To je jedini nacin da shvatite koga podrzavate.
(Che, 12. novembar 2022 13:30)
Ni nas ne gledaju nista bolje od njih.

Petar

pre 1 godinu

London i Tirana treba da sednu za pregovaracki sto i da potpisu sporazum o uzajamnom priznanju i postojanju autohtonih Albanaca u Britaniji i da im omoguci posebnu autonomiju. Kao i sporazum o normalizaciji odnosa.

Sauron

pre 1 godinu

Косовара више има у лондону него у целој им "држави"! Зато и не смеју да раде попис, има их мање од милион на косову!
(шиле, 12. novembar 2022 13:52)

Pa sta nas onda sprečava da odemo dole !?!! :D

Nebojša

pre 1 godinu

Sada ce Englezi biti jos ruzniji kada se njihove zene pocnu udavati za Albance.
(The Who, 12. novembar 2022 13:50)

Pa Albanke su prilično lepuškaste, a opet pa Englezi/Engleskinje prilično ružnikavi

dejan

pre 1 godinu

nekorektno od strane vlasti u engleskoj.To.je pravi aparthejd.Svaki albanac bio on kosovar ili iz albanije ima pravo da se naseli u englesku ako nista drugo to zbog vekovnog prijateljstva dva naroda.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Kakva ironija sudbine?! Na pritisak i insistiranje Engleza, posle Balkanskih ratova, 1912 godine, stvorena je Albanija. Britanija, koja je uvek prema ostatku Evrope imala potcenjivački, gotovo rasistički odnos i, koja je sebe uvek izuzimala od ostatka Evrope, smatrala je da će Albanija zauvek biti "žulj u peti Evrope", tako da im Evrope nikada ne može biti konkurencija. Na bilo kom planu. Uvek su mogli da aktiviraju taj žulj i da nateraju Evropu da se bavi o svom jadu. Mislim da će ovo zlo, koje je vladalo svetom poput najvećih krvopija, na kraju sama sebi doći glave.

Conte Leone

pre 1 godinu

Eliminisali svu konkurenciju, sad vladaju kompletnom Evropom ne samo Engleskom. To se u Albaniji ne krije, omladina napusta zemlju za lakom zaradom, ne plaseci se ikakvih kaznenih mera. Veci deo investicija potice od novca stecenim kriminalom, niko to ni ne krije, od njihovih gradjana. Svako na ulici bez pardona ti da takav odgovor, peru pare od preko, nemaju gde legalno da investiraju po Evropi, to je odgovor.
Sve se to zna u EU, ali interesi su iznad zakona i pravde!
Ko sme sad u Evropi mediski da saopsti da su stitili i stite jos uvek, kriminalce?

Idi begaj

pre 1 godinu

Što mi drago.Za poželeti ovakav rasplet nakon Kosova.Uživajte britanci sa prijateljskim vam narodom.Želim vam da se orodite sa ovom neoženjenom nejači koja vam pristiže.

1

pre 1 godinu

Daće Bog da vam u tu vašu zemlju dođe bar milion iz albanije -što se bunite -priznali ste naciju, napravili državu u 19 veku , podržavate ih na putu eu -sve je u redu eto vam ih -dočekajte ih dobrodošlicom vi ste bar prijatelji

Giga Moravac

pre 1 godinu

Britanija ih je izmislila i dala im državu da Srbija ne bi izašla na more, podržavaju ih uvek, kao i njihove saplemenike sa Kosova i Metohije. E sad što djavo uvek dodje po svoje, to je druga priča.

Sasa

pre 1 godinu

Oni su im i izmislili drzavu 1912, zna se na ciju stetu i da Srbija ne bi izasla na more, dugorocni projekat koji se pokazao kroz citav 20 vek, kao i komunizam koji je kao "ideja" za unistenje Carske Rusije i osmisljen upravo u Londonu.

Arthur Dent

pre 1 godinu

Zemlja kralja Arturija, mitskog osnivaca albanskog naroda. Albion je stari naziv za Englesku, koren reci je ocigledan. Zivela Oslobodilacka Vojska Engleske. Nadam se da ce sto veci broj autohtonog engleskog stanovnistva, koje je prisilno raseljeno na jonsku obalu i na KiM tokom istorije, da se vrati u svoju pradomovinu - Englesku.

шиле

pre 1 godinu

Косовара више има у лондону него у целој им "држави"! Зато и не смеју да раде попис, има их мање од милион на косову!

1

pre 1 godinu

Daće Bog da vam u tu vašu zemlju dođe bar milion iz albanije -što se bunite -priznali ste naciju, napravili državu u 19 veku , podržavate ih na putu eu -sve je u redu eto vam ih -dočekajte ih dobrodošlicom vi ste bar prijatelji

Sasa

pre 1 godinu

Oni su im i izmislili drzavu 1912, zna se na ciju stetu i da Srbija ne bi izasla na more, dugorocni projekat koji se pokazao kroz citav 20 vek, kao i komunizam koji je kao "ideja" za unistenje Carske Rusije i osmisljen upravo u Londonu.

Arthur Dent

pre 1 godinu

Zemlja kralja Arturija, mitskog osnivaca albanskog naroda. Albion je stari naziv za Englesku, koren reci je ocigledan. Zivela Oslobodilacka Vojska Engleske. Nadam se da ce sto veci broj autohtonog engleskog stanovnistva, koje je prisilno raseljeno na jonsku obalu i na KiM tokom istorije, da se vrati u svoju pradomovinu - Englesku.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Britanija ih je izmislila i dala im državu da Srbija ne bi izašla na more, podržavaju ih uvek, kao i njihove saplemenike sa Kosova i Metohije. E sad što djavo uvek dodje po svoje, to je druga priča.

Idi begaj

pre 1 godinu

Što mi drago.Za poželeti ovakav rasplet nakon Kosova.Uživajte britanci sa prijateljskim vam narodom.Želim vam da se orodite sa ovom neoženjenom nejači koja vam pristiže.

шиле

pre 1 godinu

Косовара више има у лондону него у целој им "држави"! Зато и не смеју да раде попис, има их мање од милион на косову!

Conte Leone

pre 1 godinu

Eliminisali svu konkurenciju, sad vladaju kompletnom Evropom ne samo Engleskom. To se u Albaniji ne krije, omladina napusta zemlju za lakom zaradom, ne plaseci se ikakvih kaznenih mera. Veci deo investicija potice od novca stecenim kriminalom, niko to ni ne krije, od njihovih gradjana. Svako na ulici bez pardona ti da takav odgovor, peru pare od preko, nemaju gde legalno da investiraju po Evropi, to je odgovor.
Sve se to zna u EU, ali interesi su iznad zakona i pravde!
Ko sme sad u Evropi mediski da saopsti da su stitili i stite jos uvek, kriminalce?

Bumbar

pre 1 godinu

@ Slovenac

A u kojem ste ratu vi pobedili?! Ups, pardon, učestvovali, kao država Slovenija, od Hrista do danas? A da, izvinite, pa i vi niste imali državu dok vam je nismo stvorili i poklonili 1918, zaboravih..

gox

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

Nema druze ovde likovanja, samo ih nazalost poznajemo najbolje jer imamo dodira sa njima direkt vec decenijama unazad.
E pa izvolte, uvezite ih i uzivajte u kvalitetima tog vrhunskog naroda, posto vam mi ne valjamo ;)

dejan

pre 1 godinu

nekorektno od strane vlasti u engleskoj.To.je pravi aparthejd.Svaki albanac bio on kosovar ili iz albanije ima pravo da se naseli u englesku ako nista drugo to zbog vekovnog prijateljstva dva naroda.

Kuš u štalu, konjušar

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

Pored vaši ljudskih kvaliteta bi i balegari dobili kompleks više vrednosti, a ne Srbi

Prijedor

pre 1 godinu

7811

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)
a koje ste vi ratove pobjedili kao slovenci

Реалиста

pre 1 godinu

Свега две чињенице:

1. Албанци држе готово комплетно нарко тржиште ВБ. Вероватно су им два најуспешнија пројекта Дуа Липа и Рота Ора. Да ли ико реалан мисли да су њих две успеле тек тако?

2. Албанци чине око 10% популације у затворима ВБ, иако им је удео у популацији на нивоу промила.

Ако ви и даље мислите да оне не представљају никакав проблем за ВБ, размислите опет.

Istoricar

pre 1 godinu

Kralj Artur je u stvari Albanac po imenu Artan, Engleska je stara Dardanija i imaju pravo na samoopredeljenje. Svaki pokusaj Britanaca ka represiji treba ostro sankcionisati intervencijom Rusije na London i stratesku infrastrukturu

Metalika starija od Slovenije

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

A vi ste pobedili, koga, ako smemo da znamo?

Petar

pre 1 godinu

London i Tirana treba da sednu za pregovaracki sto i da potpisu sporazum o uzajamnom priznanju i postojanju autohtonih Albanaca u Britaniji i da im omoguci posebnu autonomiju. Kao i sporazum o normalizaciji odnosa.

Kraljevcanin

pre 1 godinu

Da Englezi pod hitno Albancima dozvole nesmetani dolazak na ostrvo. Pa kakva je to diskriminacija u 21.veku. Pa stvarno nema smisla.

Dejan

pre 1 godinu

@Slovenac: A slovenački trol se opet meša gde mu mesto nije. Poješćete mržnja prema Srbima, čoveče. Idi traži neke Albance da se družite, bolje ti leže. Kako te ne mrzi da izigravaš "ubermenscha"?

Anakonda

pre 1 godinu

Srbi neki fin narod, samo ko nije imao posla sa njima. Svi su beželi od njih.
(Rk, 12. novembar 2022 18:29)

Od blata cete da nas pravite.

Istrebljivač vonjevina

pre 1 godinu

U čemu je problem za engleze? Stižu im njihovi veliki prijatelji i pri tome sve sami naučnici, doktori tehničkih nauka, izumitelji, književnici, sve sami visoko prosvećeni akademici sa iQ od barem 200...

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 1 godinu

Zemlja kralja Arturija, mitskog osnivaca albanskog naroda. Albion je stari naziv za Englesku, koren reci je ocigledan. Zivela Oslobodilacka Vojska Engleske. Nadam se da ce sto veci broj autohtonog engleskog stanovnistva, koje je prisilno raseljeno na jonsku obalu i na KiM tokom istorije, da se vrati u svoju pradomovinu - Englesku.
(Arthur Dent, 12. novembar 2022 13:46)

genijalno

a

pre 1 godinu

Овде се провлачи једна полуистина.Беч их је створио(језик,писмо,...) а Лондон је то подржао.Мало прецизности.

Djordje

pre 1 godinu

ne smete im ugrozavati njihova prava, Albanci imaju prava kao i vi Englezi i oni su ljudi. morate im sve dati. Socijalnu pomoc, morate sve da im omogucite. Demokratija je demokratija...nemojte sad...

Stefan

pre 1 godinu

Prebacivanje do Engleske košta 24.000€. E sad, meni nije jasno ako neko ima tolike pare, zašto je migrant? Odakle svima ovima odrpanim arapima po 24 soma?!

Istrebljivač vonjevina

pre 1 godinu

Dabogda vam svi šiptari došli na to vonjavo ostrvo i onda da se oko ostrva digna visoka bodljikava žica pod naponom od 10000 volti. To bi usrecilo planetu...

fles

pre 1 godinu

rezultat albanske politike radjanja, u makedoniji i na kosovu. obe teritorije otete od Srbije i uz pomoc te iste britanije. u pocetku neosetno preko titove politike bratstva i jedinstva sa kulminacijom 1999-te. sad i oni da osete sta su podrzavali deceninama. karma je to!

Hehe

pre 1 godinu

"Nikada me nije posetio za 14 godina. Nije video školu u koju moje dete ide."

Jao, samo što suzu nisam pustio. On nije video školu ni u koju njegovo dete ide.

Bole

pre 1 godinu

Po nekim podacima u albaniji trenutno nema vise od 1.5 milona ljudi, a na kosovu manje od 800 hiljada albanaca(neki kazu po broju korisnika telefonskih kartica da ih nema vise od 400k), ako se ovako nastavi, imamo lepe sanse da povratimo ono sto je nase, a i da uzmemo ono sto je trebalo da bude nase.

Bekim Fehmiu

pre 1 godinu

Srbi su bili toliko sovinisticki nastrojeni da je 80-ih najpopularnija pevacica u Beogradu bila Zana Nimani.
Danas je u Engleskoj najpopularnija Dua Lipa. Nadam se da ce i Engleska za 30-ak godina proci kao i Srbija.

Borham

pre 1 godinu

Vi ste ih stvorili i stitili, eto vam ih sada. Srbi ne razumeju i ne znaju, sirom Evrope ko dominira podzemljem i cime se sve bave nase komsije. Kroz par godina drzace sve kartele u Britaniji. Srecan im put i sto dalje odavde.

Miki Rubiroza

pre 1 godinu

Malo mi je smešno jer živim u Engleskoj i nigde ne vidjam te silne Albance. Uglavnom mislim da neke novine pikiraju na migrante i strance. Zemlja ima ekonomske probleme pa hoće ljudima da skrenu pažnju. Znam da mi imamo probleme sa Albancima ali ovo nije uredu. Sutra bi mogli iste stvari da pišu o hordama Srba koji im dolaze u zemlji, kad se to uopšte ne dešava.
(Malina, 12. novembar 2022 15:03)

Pa nisi valjda mislio da se droga prodaje u Downing Street 10.

dd

pre 1 godinu

О Злобенац, како иде? Сети се Марибора '41. И Словенаца који су спас нашли у тој истој Србији коју омолажаваш. А онда се сети и пуцања на децу '90. или '91. Више се не сећам које године сте заливали све оно. Могао би се сетити и избрисаних. Има ту још тога, али ћу ти препустити да сам истражиш нешто о историји јодлера.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Kakva ironija sudbine?! Na pritisak i insistiranje Engleza, posle Balkanskih ratova, 1912 godine, stvorena je Albanija. Britanija, koja je uvek prema ostatku Evrope imala potcenjivački, gotovo rasistički odnos i, koja je sebe uvek izuzimala od ostatka Evrope, smatrala je da će Albanija zauvek biti "žulj u peti Evrope", tako da im Evrope nikada ne može biti konkurencija. Na bilo kom planu. Uvek su mogli da aktiviraju taj žulj i da nateraju Evropu da se bavi o svom jadu. Mislim da će ovo zlo, koje je vladalo svetom poput najvećih krvopija, na kraju sama sebi doći glave.

Liman3

pre 1 godinu

Sto pre organizovati prevoz o trosku nase drzave. Za svako dete rodjeno u UK, posle petog, dati im poseban dodatak! Ako idu porodicno, dodeliti im gumeni camac, manji motor i par litara goriva!

zabole me i za albance i za engleze!!!

pre 1 godinu

Ono kad srbi glume skandinavce… smejemo se i likujemo a davimo se u sopstvenim g*****a… svima smo se smejali, na sve gledali potcenjivacki i zato i imamo ovo sto imamo, sve po zasluzi…

Zoran

pre 1 godinu

Britanija ima nesto preko 60miliona stanovnika. Jeste li vi svesni toga, kada pisete da su Albanci neki faktor u U.K., u kojoj zivim i ponesto znam o njihovoj organizaciji drustva, da ne kazem o policiji u kojoj imam prijatelje.
Kad udjes u njihov sistem, ispitaju ti sve do treceg kolena unazad. Nema snase da ih ti nesto ostetis i slicno. Jasno je da ima kriminala, u Londonu, Mancesteru, ali to nije ni blizu onome sto ljudi zamisljaju. Kazne su surove, a njihova policija jos surovija. ne zamisljajte bobija koji se seta ulicom i zvizdi neku pesmicu dok ga deca oblecu. To je samo maska pravog sistema koji nije tako vidljiv.
Njima treba jeftina radna snaga i zato ovi mogu da udju, a da nije tako davili bi ih u kanalu, ne bi ni prisli obali.

Ti To

pre 1 godinu

Nije to nikakav problem neka se obrate vama srbima i problem rijesen za par dana. Samo ko ce ovda svercat i preprodavat kokain?
(Goran, 12. novembar 2022 22:18)

Pa eto mozes ti sa tvojom familijom, posto te to vec zanima. Kad mogu braca Daltoni da se bave kriminalom, mozete valjda i vi hrvati, ne?

prosto

pre 1 godinu

Ostrva po pravilu ne vole strance. Ovo je samo početak, kako Bregzit bude odmicao stranci će im sve više i više biti krivi. Inače London je prestonica napada na strance ili one koji im tako izgledaju, što nožem što kiselinom, što.... Ali kako su ovi na koje se žale poznati po kapacitetu to jest običaju zvanom vandeta sa njegovim specifičnim proračunom i načinom naplate onoga što je tu dug, pa kao takvi predstavljaju strance koji im ne odgovaraju na ostvru, jer britanci su navikli na ekosistem koje ne uzvraća, tako da je ovo sasvim sigurno zbog toga što se plaše da je britansko grne eto našlo poklapalo.

bVb

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

Slovenac priča o likovanju a vi ste ti koji su organizovali štrajk " glađu" šiptara pre 30+god i dostavljali im banane u tom štrajku.

put

pre 1 godinu

Albanci putuju preko kanala, jer je Amerika daljeko. U NATO napadu na Srbiju (Kosovo, iz Albanije su ratovali Aljbanci.
Sada mogu te naucene manevre upotrebiti protiv Bobija.

Mare

pre 1 godinu

Ali to su vaši napaćeni prijatelji! Još kada ovima sa Kosova ukinete vize… Nećemo morati ni da ratujemo, neće nikoga ni ostati dole.

Кнић је срце Србије

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)
a koje ste vi ratove pobjedili kao slovenci
(Prijedor, 12. novembar 2022 18:09)

Ма није он никакав Словенац, они не висе по српским сајтовима, већ је од оних Срба који не могу да поднесу што су се родили као Срби. Потурица гори од Турчина.

Big Ben

pre 1 godinu

Albanci idu u London i Britaniju da budu jeftina radna snaga? Pa ti mora da si teški zavisnik od njihove robe.

Svaki, ali svaki Albanac ima bar jednog a najčešće više bliskih rođaka koji se bave nezakonitim poslovima. Oni da odu u inostranstvo i da se bave nekim poštenim poslom za sitne pare? Pa to je kod njih sramota, familija bi se odrekla takvih.

Da se ne lažemo

pre 1 godinu

"Овде се провлачи једна полуистина.Беч их је створио(језик,писмо,...) а Лондон је то подржао.Мало прецизности."

Stvarno misliš da čaršiju to zanima?

JuzniVEPAR

pre 1 godinu

@Slovenac
Izgubili !? Pa da, napravise vam Srbi svima drzave, jer niste ni postojali ranije.Vi ste oduvek bili Nemacki konjusari.Je l da !?
Zadnji rat smo se borili protiv sile koja je bila 600 puta jaca od srpske vojske- vi biste sa lica zemlje nestali...Aj ti u "nemaćku" ionako ste rodjeni za to...

kole

pre 1 godinu

Drze se u okviru svojih fisova i porodica, osvetoljubivi su i skoro je nemogoce uci u njihovu organizaciju nekome ko nije iz njihovog sela i porodice koja je postovana. Oni koji su deo organizacije, a padnu zbog nekog dela retko izdaju policiji ono sto znaju, pa zato i dobijaju visoke vremenske kazne. Za to vreme su im porodice zbrinute i imaju sredstva za zivot. Ko izda, ubiju ga bez milosti, a njegova familija je zauvek osramocena. Postuju autoritete i nisu kao mi gde bi svako da bude na celu i da se za sve pita.

Rđa

pre 1 godinu

koji su ovde zatupljeni komentari. Znaci samo da Srbija bude van evropskih integracija?! a kad vam dupe hoce turisticko putovanje.....idete u london,pariz,rim.....idite bre u moskvu i minsk...tzv protivnici EU
(weathersun, 12. novembar 2022 17:02)

Za nekoga ko čisti švapske gaće imaš previše slobodnog vremena.

Rob Sinji

pre 1 godinu

Da se ja pitam ja bih iz budžeta donirao po pojas za spasavanje svakom Albancu sa Kosova koji krene u UK . Albankama bih i karte platio u ime međunacionalnog pomirenja. DB odma da iznajmi jedan kruzer i počne krstarenje Lamanšom. Drač polazna luka.

yosemite sam

pre 1 godinu

Vrhunac ironije: taj mladi Albanski muskarac sa Kosova, u svojim ranim dvadesetim, se ladno zove Tonibler, Klinton i ne mogu da se setim kako jos. Ovo su bila popularna licna imena tada, ne izmisljam, secam se bio je clanak u Gardijanu

chupavi

pre 1 godinu

@ Slovenac, 12. novembar 2022 15:20

Sta si ti i kako razumem sta si napisao? Da si pisao na slovenackom verovatno te niko ne bi razumeo...

I koja 4 rata za redom, jer se radi o jednom jedinom ratu koji je trajao 10ak godina protiv istog protivnika, samo sto vi pioni to jos uvek niste shvatili.

neinformisan

pre 1 godinu

"Nekoliko hiljada funti je platio troškove oko vize i kurs engleskog jezika"
Sta ce mu kurs engleskog jezika ako ide samo u goste?

Mare

pre 1 godinu

.... Njima treba jeftina radna snaga i zato ovi mogu da udju, a da nije tako davili bi ih u kanalu, ne bi ni prisli obali.
(Zoran, 12. novembar 2022 18:07)
nonsense. Njima je jedan od glavnih uzroka bregzita upravo bila ta jeftina radna snaga koja je 'krala' poslove Britancima. Problme sa ALbancima nema samo UK. Ima takođe i Holadnija, gde je albanska mafija ubedljivo najjače. Zato iz godine u godinu lupaju stopke za početak pristupnih pregovora.

Rok STAR

pre 1 godinu

Predstoji nam meč veka - IRA protiv OVK.
(3-2-1, 12. novembar 2022 13:52)
Irska Repulikanska Armija je kao što i ime kaže za Irce a ne britance i verovatno i nije protiv OVK , tupane , sa pola razreda osnovne škole!

mirko

pre 1 godinu

Ne razumem britasko nezadovoljstvo. Oni su albancima prirodni saveznici,saveznici u nato paktu,saveznici na terenu tokom ratova.Nece albance u svojoj drzavi a preporucuju Srbima da zive u takozvanoj albanskoj drzavi.Mislim da je u redu da prihvate dobre i postene ljude sa kosova i albanije.Trebalo bi da budu zadovoljni i britanci i albanci. Takodje ja sam za to da prihvate i druge izbeglice iz zemalja koje su unistili.

Darvin

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)
Vidiš, prijatelju, mi smo se bar borili, nekad opravdano i sa razlogom, nekad možda ne.
Ali smo se borili.Nisu nam drugi donosili slobodu, bili smo svoji i znali smo ko smo. I u porazu i u pobedi.
Uvek smo sami odlučivali, često i pogrešno i sami smo plaćali i plaćamo za to.
Uporedi i razmisli.
Ako je tebi OK sa samim sobom, meni je još bolje.
Svako dobro!

ner0n

pre 1 godinu

@ slovenac ало бошњак пази ти на своје двориште..а ако пак не можеш, увек има места да се чисте коњска знаш већ шта по Бечу

Statisticar

pre 1 godinu

Spominjete da Albanci i ovi sa Kosova idu u Englesku i da ih ima vec mnogo.
Sta bi tek trebali reci Svajcarci, Nemci, Austrijanci, Francuzi, gde takodjer
vladaju u mnogim nelegalnim poslovima, zbog cega ih i podrzavaju.
Ako ovako nastave naseljavati se u druge Evropske drzave, mnogi ce misliti da ih
ima vise od Kineza.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)
--------
Jednoi obaveštenje svima ovima koji su "provalili" ovog "Slovenca"? Pa, zar niste znali, da su najveći Slovenci oni koji su juče otišli iz nekog srpskog sela pa su posle prvog obroka u Sloveniji mutirali u "prave" Slovence? Tipičan "Stokholmski sindom", u Srbiji poznatiji kao, "sindrom obične srpse jajare".

Radoslav S

pre 1 godinu

Dobro vam došli!To je jedini nacin da shvatite koga podrzavate.
(Che, 12. novembar 2022 13:30)
Ni nas ne gledaju nista bolje od njih.

makarons

pre 1 godinu

Ono kad srbi glume skandinavce… smejemo se i likujemo a davimo se u sopstvenim g*****a… svima smo se smejali, na sve gledali potcenjivacki i zato i imamo ovo sto imamo, sve po zasluzi…
(zabole me i za albance i za engleze!!!, 12. novembar 2022 16:22)

Pa upravo zbog svetskih sila koje nam i dan danas kroje kapu i ne dozvoljavaju da se maknemo iz tih g****a smo i stigli tu gde jesmo.
Ima i naše krivice, naravno, ali je to mizerno u odnosu na to kakve nam spletke i igrice kroz istoriju nam podmeću ti isti Englezi.
Nama kao malom narodu ne preostaje ništa drugo nego da se nasladjujemo njihovim problemima.
A da treba zasukati rukave i pospremiti svoje dvorište to se apsolutno slazem sa Vama.

Nebojša

pre 1 godinu

Dabogda svi otišli u Britaniji Nemačku i Ameriku ipak ovi ih toliko vole trebalo bi buketom sveća da ih čekaju a ne da se bune.

Toni

pre 1 godinu

"Nekoliko hiljada funti je platio troškove oko vize i kurs engleskog jezika".

Ako me pamćenje dobro služi, ja sam vizu za UK platio 100€.

Весли Кларк

pre 1 godinu

Албанци,срећан пут без повратка. Ваши пријатељи очекују да сви дођете у Енглеску. Имате моју подршку.

Malina

pre 1 godinu

Malo mi je smešno jer živim u Engleskoj i nigde ne vidjam te silne Albance. Uglavnom mislim da neke novine pikiraju na migrante i strance. Zemlja ima ekonomske probleme pa hoće ljudima da skrenu pažnju. Znam da mi imamo probleme sa Albancima ali ovo nije uredu. Sutra bi mogli iste stvari da pišu o hordama Srba koji im dolaze u zemlji, kad se to uopšte ne dešava.

haha

pre 1 godinu

@ Slovenac : ako neko ima komplekse to ste vi "Slovenci"... jos ovi koji pricaju srpski vrv i Srbin ali se potpisuje Slovenac :) koliko samo jadno.. evo ja zivim na zapadu, ajd da se potpisujem Amerikanac i da pljujem po svojim Srbima... wow :)

orhan

pre 1 godinu

Kao nigde u svetu, u albanskim sredinama rađa se više dečaka nego devojčica. Na žalost, to nije slučajno. Ovo u Londonu su samo posledice toga.

RCZ

pre 1 godinu

Ja tu ne bih nista menjao. Britanci su odavno tutor siptarima, vreme je da ih malo ugoste kod sebe . Mislim da su vec shvatili da su im gosti bas zahvalni na tome i oduzice im se sigurno postenim radom , lojalnoscu i nadasve napretkom koji nose sa sobom svuda gde dodju . Sa srecom .

NBGD

pre 1 godinu

koji su ovde zatupljeni komentari. Znaci samo da Srbija bude van evropskih integracija?! a kad vam dupe hoce turisticko putovanje.....idete u london,pariz,rim.....idite bre u moskvu i minsk...tzv protivnici EU
(weathersun, 12. novembar 2022 17:02)

Ne “prijatelju” , Srbija teži Evropskim integracijama , ali postoji nekoliko problema :
1. Uslov za ulazak u EU - priznavanje nezavisnosti KiM
2. Do daljnjeg je zaustavljen proces prijema novih članica u EU od strane EU , mi sa tim nemamo ništa
3. Tražite od nas da podržimo ratne zločince koji su bombardovali Srbiju sa osiromašenim URANIJUMOM i KASETNIM bombama . Shvatite da nije LJUBAV prema Rusima, već je MRŽNJA prema nato ( malim slovima naravno ) zločincima ono što nas opredeljuje .
Ako nekom Europejcu i dalje nije jasno , dođite , posetite Beograd , videćete tragove nato “ljubavi” prema nama.

Neo@

pre 1 godinu

Sad će Tejken 4- ti deo da snime u Londonu... I da brat po babine liniji od Marka from Tropoje, osvećuje Marka, kog je Lesli ubio u I delu, svog strica tj. Markovog oca, kog je Lesli ubio u II delu, kao i buljuk nelegalnih imigranata from Tropoje pobijenih u prva 2 dela Tejkena.

DM32

pre 1 godinu

to sto iz srbije pobjeze sve sto moze, to nista?
(Mila, 12. novembar 2022 17:04)

Mi što smo otišli, otišli smo ko ljudi, nismo preplivali La Manche

XXL

pre 1 godinu

Za srpski narod i državu budući grobari su bili kod ujedinjenja slovenci, hrvati i albanci koji nakon 1918.g. dobijaju status naroda, a albanci i državu upravo od te iste Velike Britanije kojoj sada lično zahvaljuju što je pohvalno. A to što je nama srbima kao narodu to isto Ujedinjeno Kraljevstvo priredilo to je zato što smo RODBINA (po liniji krune) ...

era

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno. ... kaže pripadnik nacije koja vise ne bituje ... bosanci i hrvati vam sve poj...e

Србин са КиМ

pre 1 godinu

Безброј пута сам се питао,како и зашто,ко их је учио од предака,за наше комшије Шћиптаре,Албанце,да не схватају да су само играчка и топовско месо великим западним силама за геополитичке,економске,војне и сваке друге интересе.Ево,питам се и данас,да ли је могуће,да велики проценат тих наших комшија не схвата или не сме да изговори,да су и они жртве тог истог запада а не само џелати према Србима,Горанцима,Ромима,Бошњацима и другима који нису Албанци или Шћиптари како се сами међусобно ословљавају.Зар морају поједини несрећни људи да оболе од разноразних канцера од дејства нато,па да насамо опсују нато и последице.

Sauron

pre 1 godinu

Косовара више има у лондону него у целој им "држави"! Зато и не смеју да раде попис, има их мање од милион на косову!
(шиле, 12. novembar 2022 13:52)

Pa sta nas onda sprečava da odemo dole !?!! :D

aca

pre 1 godinu

sad vi napraviste od Albanaca super osvajace :) ne mogu jednoj Makedoniji da uzmu deo teritorije a ima ih skoro vise od Mak, za Gr i da ne pricamo iako ih i tamo ima puno,ima ih i Svici kolko oces pa nikad nista nece dobiti. Sigurno ce uzeti Britancima 1mm teritorije :) ne bidite smesni. To sto su nama uzeli Kosovo je nesto drugo, i sem nekih spoljnih uticaja ima uticaja i nasa lose vodjena politika poslednjih 100god.

Nebojša

pre 1 godinu

Sada ce Englezi biti jos ruzniji kada se njihove zene pocnu udavati za Albance.
(The Who, 12. novembar 2022 13:50)

Pa Albanke su prilično lepuškaste, a opet pa Englezi/Engleskinje prilično ružnikavi

Enigma

pre 1 godinu

Neverovatno kako oni uvek izigravaju žrtvu i ako oni imaju 24.000evra da plate da ih krijumcare onda nemaju takve probleme jer azil se daje ljudima koji beže od rata ili iz diktature itd.
Pravila su ista za sve ljude ali samo oni uvek pričaju o diskriminaciji oni misle da imaju pravo da rade šta hoče pa čak da izazovu rat kao u Severnoj Makedoniji.

…..

pre 1 godinu

Za neku godinu tražeči ovi albance.Albania svake godine biće popularnija i vratiċe veċina,uživaċe britanci sa afrikancima.
(Miki, 12. novembar 2022 13:47)

Žad Afrikanci nisu naša braća sa kojima ćemo sa Rusijom da razvijamo ekonomiju i novi svet?

KKK-666

pre 1 godinu

A u kojem ste ratu vi pobedili?! Ups, pardon, učestvovali, kao država Slovenija, od Hrista do danas? A da, izvinite, pa i vi niste imali državu dok vam je nismo stvorili i poklonili 1918, zaboravih..
(Bumbar, 12. novembar 2022 16:10)

Bolje bi bilo da ste stvorili i poradili na svojoj drzavi nego sto ste stvarali i poklanjali druge. LOL

toster

pre 1 godinu

Odrasli neoženjeni momci nisu probljem.
Biće probljem ako dovedu sestre i mame.
Svaka po deset izbacuje ni porodilište ne posećuju.

weathersun

pre 1 godinu

koji su ovde zatupljeni komentari. Znaci samo da Srbija bude van evropskih integracija?! a kad vam dupe hoce turisticko putovanje.....idete u london,pariz,rim.....idite bre u moskvu i minsk...tzv protivnici EU

Komša

pre 1 godinu

ukinite vize albancima i sa kim i iz albanije odmah!!!
(mirko sv, 12. novembar 2022 14:59) 

Zašto?
Kad ih već nismo poslali Ataturku kada smo mogli i Turci hteli sada je sprečavanje migracije pucanje u sopstvenu nogu.
Pomoci im da se iseljavaju gde god.

KKK-666

pre 1 godinu

Nisam znao da ako zelim da odem u poseti nekome ko zivi van Srbije, morad upisem kurs i naucim taj jezik :D
(bob, 12. novembar 2022 15:14)

Ne moras, pricaj bre srpski da te razme ceo svet.

Enigma

pre 1 godinu

@Slovenac: Kad je bilo 4 rata? I kako je rat u BiH izgubljen mozda zato sto Republika Srpska postoji? Rat na Kosovu su albanci poceli sa terorizmom ali ti zbog Srbomrznje govoris tako ali ovo je ironija posto su Britanci nagovorili SAD i Nemce da napadnu 1999 i jos dan danas krse teritorijalni integritet i suvetenitet Srbije i krse UN rezoluciju , pustaju kosovskim albancima da krse dogovore i da napadaju narod zato mi malo i drago kad citam ovo.

neutral fe

pre 1 godinu

Косовара више има у лондону него у целој им "држави"! Зато и не смеју да раде попис, има их мање од милион на косову!
(шиле, 12. novembar 2022 13:52)

Pa sta nas onda sprečava da odemo dole !?!! :D
(Sauron, 12. novembar 2022 14:17)

albancima prodali nekretnine pa sad brane kosovo iz beograda :)

War Inside My Head

pre 1 godinu

@Borham,a nama podzemlje nije strano,nepoznato,ne bavimo se kriminalom,čudo jedno?Nije nam bez razloga omiljena uzrečica da komšiji crkne krava,tu mislim na sve balkanske narode,punimo se apstraktnom mržnjom,živimo jedni pored drugih,a ne poznajemo se dovoljno.Sve to zahvaljujući političarima iz svih država,sa par sastanaka dosta toga bi otišlo na bolje,samo da ima prave volje na svakoj od strana,a strana se više ne zna broj.

Enigma

pre 1 godinu

@Plava: Zlobno i ne iskreno je lupati gluposti da su Srbi krivi za sve, svi izgravaju nevinu zrtvu dok je Srbija izrucila dosta ljudi i ljudi ne lupaju da nije bilo zlocina.
Neka "zrtve"pogledaju sebe u ogledalo .

KKK-666

pre 1 godinu

Dabogda svi otišli u Britaniji Nemačku i Ameriku ipak ovi ih toliko vole trebalo bi buketom sveća da ih čekaju a ne da se bune.
(Nebojša, 12. novembar 2022 16:28)

I da odu svi opet ih bi tamo bilo manje nego Srba.

KKK-666

pre 1 godinu

Zadnji rat smo se borili protiv sile koja je bila 600 puta jaca od srpske vojske- vi biste sa lica zemlje nestali...Aj ti u "nemaćku" ionako ste rodjeni za to...
(JuzniVEPAR, 12. novembar 2022 17:00)

BORILI se. LOL

Staka Zulu

pre 1 godinu

Ono kad srbi glume skandinavce… smejemo se i likujemo a davimo se u sopstvenim g*****a… svima smo se smejali, na sve gledali potcenjivacki i zato i imamo ovo sto imamo, sve po zasluzi…
(zabole me i za albance i za engleze!!!, 12. novembar 2022 16:22)

A šta to imamo ili nemamo?!
Ti, ako nemaš, takođe, je po zasluzi!

Anka

pre 1 godinu

Britanci Srbe tretiraju kao najgori narod,koji Albance teroriše.Medjutim,kad ti Albanci dodju u njihovu zemlju,e,onda vide kakav je to narod.Želim englezima da im se desi Srbija,pa da vide kako je to živeti da tim kriminohenim narodom,kome je kriminal u genima.

Legionar

pre 1 godinu

Kako kaže ona narodna,"Ko drugom jamu kopa..."
"Dragi" Englezi, želimo vam sve što ste i vi nama, drugim rečima, na**bali ste i nije mi vas žao. Vodite ih sve!

ss

pre 1 godinu

@Miki Rubiroza

Potpuno si u pravu. Ekonomija je pred kolapsom. Cips u Sainsbury's je kostao jednu funtu pre godinu dana. Sada je 1.40. 40% realne inflacije.

Najezda imigranata je inace oprobani engleski recept za skretanje paznje stanovnistvu.

2008 nakon ekonomske krize vesti su bile pune najezde Rumuna i Bugara zbog pristupa u EU. Stvarali su sliku da svaki Rumun i Bugarin zeli u Englesku, sto je komicno imajuci u vidu ne samo klimu, vec cinjenicu da je kvalitet zivota u UK bar tri puta bedniji nego u bogatim EU zemljama - kuce pred raspadom, vlaga, i sobe od 10 kvadrata (a kuce jedva dostignu 60), a cena basnoslovna. Za 800 funti kirije svi ti Rumuni i Bugari zive u palatama kod kuce. S druge strane, za manju kiriju, od oko 600 eur u Nemackoj se zivi tri puta bolje.

Pre Rumuna, bila je najezda Poljaka i istocnoevropskih imigranata, naravno, isto u vreme teske krize.

Pre Poljaka, u vreme teske depresije pre Tacerove, bila je "najezda" Pakistanaca i Indijaca.

Bregzit je prosao upravo tim decenijskim zastrasivanjem rasistickog naroda imigrantima. Ironija je da su im otisli obrazovani Evropljani, tehnicka radna snaga i mahom beli ljudi, pa se na ulicama stice utisak da je nebelih imigranata jos vise.

Sada, u jeku teske krize, vlasti je potrebno da se rasisitcki narod brine oko necega drugog i nasli su se u prici Albanci.

KKK-666

pre 1 godinu

U čemu je problem za engleze? Stižu im njihovi veliki prijatelji i pri tome sve sami naučnici, doktori tehničkih nauka, izumitelji, književnici, sve sami visoko prosvećeni akademici sa iQ od barem 200...
(Istrebljivač vonjevina, 12. novembar 2022 17:07)

Pa eto tim NAUCNICIMA i DOKTORIMA je dosadilo motati kablove i peci gume pa odose, vidim vasi NAUCNICI i DOKTORI to jos nisu svatili, a i nemaju kuda a u Rusiju im se neide.

Marko London

pre 1 godinu

Istina je da Albanci rade kao obezbedjenje u Londonu po barovima i klubovima i tako regulisu pristup samo Albanskim dilerima droge… Ali, to nije slucaj samo u Londonu, video sam isto u Berlinu, Becu i Parizu. Dok je u Londonu i Becu bas to izrazeno u velikom broju, u ostalim gradovima je u usponu… Ja zivim u Londonu po mogu da tvrdim da je to istina a u Becu sam bio na desetine puta.

E

pre 1 godinu

Lea Ypi nije tek neka korisnica na Tviteru. Profesor je na londonskoj LSE i prošle godine je objavila sjajnu knjigu, nažalost je još nema kod nas, ali moj slobodan prevod naslova bi glasio:"Slobodna - odrastanje na kraju istorije" (FREE - Coming of Age at the End of History).
Opisuje odrastanje u Albaniji, uoči i tokom građanskog rata. Sjajna knjiga, posebno momenti gde opisuje kako njeni u kući okreću antenu ne bi li otac gledao YU košarku ili majka i baka YU reklame, tzv. EPP...

Lunapark

pre 1 godinu

Moraju samo da primjenjuju zakon. Zna se ko moze legalno i koga se prima od ilegalnih. Ostele se vraća kući. Nije lak zivot nigdje. Gdje god da si moraš da radiš i da plaćaš svije raćune. Ako si novajlija u tuđoj zemlji još je teže, trebaš da imaš paoire, da znaš jezik, da znaš neki posao da radiš, treba stan, hrana, prevoz i sve je skupo samo plata mala. Albanci ne rade po građevini oni se bave ugostiteljstvom, burek, pekare, kolači, sladoled...

Lui

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

Nema druze ovde likovanja, samo ih nazalost poznajemo najbolje jer imamo dodira sa njima direkt vec decenijama unazad.
E pa izvolte, uvezite ih i uzivajte u kvalitetima tog vrhunskog naroda, posto vam mi ne valjamo ;)
(gox, 12. novembar 2022 16:20)

Pa od srba svi su pobegli, cak i crnogorci, zamislite. Mnogi fini ste samo ko nije imao posla sa vama ne poznaje vas.

a

pre 1 godinu

@Da se ne kažemo Не пишем ово да би х се удварао чаршији,већ да се зна истина.Нисам политичар.

Ma teraj*e se svi u UK

pre 1 godinu

Ja sam Srbin koji je legalno imigrirao u EU. Legalno znaci posao unapred, viza, sve uredno prijavljeno. To isto mislim da je uradila velika vecina nasih drzavljana koja je otisla da radi u EU. Svi vi koji pisete kako imamo kompleks vise vrednosti u odnosu na Albance treba da razumete da Albanci nelegalno pokusavaju da udju u UK. To je ogromna razlika. I zaista jeste za ismejavanje. Ako se ne varam, zamlja je dobila kandidaturu pre koji mesec. Ta kandidatura bi trebalo da znaci da je zemlja koliko toliko dosegla nivo pristupanja EU. O Kosovarima ne vredi ni pricati. Uk projekat, njihov problem. Svi treba da im se dosele jer su prijatelji. Hrvati I ostali sto se javljaju ovde neka ne moralisu lazno I oni sami ne vole te iste kosovare ali su prijatelji sa njima jer je neprijatelj mog neprijatelja moj prijatelj. Braca po krizu I polu mesecu

Baba Yaga

pre 1 godinu

Braco i Sestre Srbi i Srpkinje.
Zapamtite sad i zauvek, samo nase du*e i nasu drzavu da gledamo. Nikakve vise kombinacije sa okolnim privremenim drzavicama i izmisljenim narodima.
A karma je zeznuta, htece oni kad tad opet sa nama da bi sebe sacuvali, a tad moramo da budemo pametni i da ih pustimo niz vodu. Bratstvo i jedinstvo je najveca mitologija koja je podvaljena nasem narodu.

Ja

pre 1 godinu

Nemoj da brinete ni za Albance ni za Engleze.
Red je da prvo pocistimo svoje dvoriste.(Srbiju)
Zivim dugo u Engleskoj I tvrdim,nikoga ne zanimamo ni mi ni Albanci.
Politika I mediji su jedno,a zivot nesto drugo.
Ovde ima naseg sveta,ima nas raznih,ima I dosta Albanaca koji posteno rade.

нс бој

pre 1 godinu

Нас фали милион на попису,а себи допуштате да ликујете због Албанаца.Ево све Србенде по петоро деце,жене држе ко мало воде на длану,Цркве пуне породица сваке Недеље.А уствари не,омладина ни не помишља на породицу, снови су о лови и силиконима,криминалу,старлетама,не ожењени,неудате,парови већином 0-2 детета.

Xman

pre 1 godinu

@Grunf
Dua Lipa je najveca svetska zvezda??? Ok, popularna je ali nije ni medju 10 najpopularnijih, nebitno. Sta mi imamo? Imamo Novaka Djokovica za koga zna skoro svaki covek na planeti. Imamo Nikolu Jokica koji je 2x MVP NBA lige. Realno i ne mrzimo nesto Albance ako pogledas kometare 90% je saljivog sadrzaja. Cak navijamo za njih da nastane Engljesku.

neutral fe

pre 1 godinu

Srbi neki fin narod, samo ko nije imao posla sa njima. Svi su beželi od njih.
(Rk, 12. novembar 2022 18:29)

pa šta, i mi bežimo sami od sebe. isto kao i vi, kao što se vidi iz ove vesti. prvo bežimo jedni od drugih a posle sami od sebe.
evo na primer, nema više srba da se kosovske elite žale kako se ne živi dobro zbog beograda. uopšte, svi novonastali tzv. samostalni prostori, nastali na ruševinama jugoslavije, više nemaju na koga da se žale i da traže alibi. hrvatska bez srba, srbija bez albanaca, da ne nabrajamo, ukratko svi entiteti/etniteti bivše juge žive sami sa sobom, već 20-25 godina - i šta su za to vreme uradili/napravili? svi zbirno beže iz svojih postojbina na truli zapad, svuda gde nadju šemu. oni koji su jugoslaviju rasturali, obećavali su raj a zapravo svi dobismo masovnu bežaniju. i što je najgore, narodi se zbog njih i dalje medjusobno glože i vredjaju, svako iz svog paradržavne sklepotine a zbirno bez perspektive.

gox

pre 1 godinu

Pa od srba svi su pobegli, cak i crnogorci, zamislite. Mnogi fini ste samo ko nije imao posla sa vama ne poznaje vas.
(Lui, 12. novembar 2022 17:30)

Haha, e moj Lui, mi se ne zalimo, najzad imamo svoju drzavu i znamo ko su nam komsije.
U nekom buducem Svetskom ratu, sami se spasavajte svi od reda, kada velike sile dodju po svoje, a doci ce, jer to im je priroda.

Sto se nasih u drugim zemljama tice, barem se ne zale na nas a i premijer ne mora da vodi "rat" online da bi nas branio.

Sto se Crnogoraca tice, pun ih Vracar.
Trujemo vazduh u Bg samo da odu odavde, al ne mrdaju.

Aca

pre 1 godinu

Mi smo kinjili Siptare za vreme kralja i Slobe a oni nas za vreme Tita. Bilo je krvi medju nama periodicno ali masovno tek kad je NATO krenuo sa bombardovanjem.
Nekad su u Veograd dolazili da rade i zive cestiti Siptari za koje je besa bila svetinja.
Danas ih je narko biznis iskvario kao i nas ove tri decenije.
Sto li se zale Britanci kad je Albanija njihovo cedo.

Aleks

pre 1 godinu

Spominjete da Albanci i ovi sa Kosova idu u Englesku i da ih ima vec mnogo.
Sta bi tek trebali reci Svajcarci, Nemci, Austrijanci, Francuzi, gde takodjer
vladaju u mnogim nelegalnim poslovima, zbog cega ih i podrzavaju.
Ako ovako nastave naseljavati se u druge Evropske drzave, mnogi ce misliti da ih
ima vise od Kineza.
(Statisticar, 12. novembar 2022 23:48) # Link komentara

Nas ima daleko vise u Svajcarskoj od njih. To ti kazem kao neko ko zivi tamo.

zabole me i za albance i za engleze!!!

pre 1 godinu

Ono kad srbi glume skandinavce… smejemo se i likujemo a davimo se u sopstvenim g*****a… svima smo se smejali, na sve gledali potcenjivacki i zato i imamo ovo sto imamo, sve po zasluzi…

Malina

pre 1 godinu

Malo mi je smešno jer živim u Engleskoj i nigde ne vidjam te silne Albance. Uglavnom mislim da neke novine pikiraju na migrante i strance. Zemlja ima ekonomske probleme pa hoće ljudima da skrenu pažnju. Znam da mi imamo probleme sa Albancima ali ovo nije uredu. Sutra bi mogli iste stvari da pišu o hordama Srba koji im dolaze u zemlji, kad se to uopšte ne dešava.

era

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno. ... kaže pripadnik nacije koja vise ne bituje ... bosanci i hrvati vam sve poj...e

weathersun

pre 1 godinu

koji su ovde zatupljeni komentari. Znaci samo da Srbija bude van evropskih integracija?! a kad vam dupe hoce turisticko putovanje.....idete u london,pariz,rim.....idite bre u moskvu i minsk...tzv protivnici EU

KKK-666

pre 1 godinu

Zadnji rat smo se borili protiv sile koja je bila 600 puta jaca od srpske vojske- vi biste sa lica zemlje nestali...Aj ti u "nemaćku" ionako ste rodjeni za to...
(JuzniVEPAR, 12. novembar 2022 17:00)

BORILI se. LOL

KKK-666

pre 1 godinu

U čemu je problem za engleze? Stižu im njihovi veliki prijatelji i pri tome sve sami naučnici, doktori tehničkih nauka, izumitelji, književnici, sve sami visoko prosvećeni akademici sa iQ od barem 200...
(Istrebljivač vonjevina, 12. novembar 2022 17:07)

Pa eto tim NAUCNICIMA i DOKTORIMA je dosadilo motati kablove i peci gume pa odose, vidim vasi NAUCNICI i DOKTORI to jos nisu svatili, a i nemaju kuda a u Rusiju im se neide.

KKK-666

pre 1 godinu

A u kojem ste ratu vi pobedili?! Ups, pardon, učestvovali, kao država Slovenija, od Hrista do danas? A da, izvinite, pa i vi niste imali državu dok vam je nismo stvorili i poklonili 1918, zaboravih..
(Bumbar, 12. novembar 2022 16:10)

Bolje bi bilo da ste stvorili i poradili na svojoj drzavi nego sto ste stvarali i poklanjali druge. LOL

…..

pre 1 godinu

Za neku godinu tražeči ovi albance.Albania svake godine biće popularnija i vratiċe veċina,uživaċe britanci sa afrikancima.
(Miki, 12. novembar 2022 13:47)

Žad Afrikanci nisu naša braća sa kojima ćemo sa Rusijom da razvijamo ekonomiju i novi svet?

KKK-666

pre 1 godinu

Dabogda svi otišli u Britaniji Nemačku i Ameriku ipak ovi ih toliko vole trebalo bi buketom sveća da ih čekaju a ne da se bune.
(Nebojša, 12. novembar 2022 16:28)

I da odu svi opet ih bi tamo bilo manje nego Srba.

War Inside My Head

pre 1 godinu

@Borham,a nama podzemlje nije strano,nepoznato,ne bavimo se kriminalom,čudo jedno?Nije nam bez razloga omiljena uzrečica da komšiji crkne krava,tu mislim na sve balkanske narode,punimo se apstraktnom mržnjom,živimo jedni pored drugih,a ne poznajemo se dovoljno.Sve to zahvaljujući političarima iz svih država,sa par sastanaka dosta toga bi otišlo na bolje,samo da ima prave volje na svakoj od strana,a strana se više ne zna broj.

Sasa

pre 1 godinu

Oni su im i izmislili drzavu 1912, zna se na ciju stetu i da Srbija ne bi izasla na more, dugorocni projekat koji se pokazao kroz citav 20 vek, kao i komunizam koji je kao "ideja" za unistenje Carske Rusije i osmisljen upravo u Londonu.

Lui

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

Nema druze ovde likovanja, samo ih nazalost poznajemo najbolje jer imamo dodira sa njima direkt vec decenijama unazad.
E pa izvolte, uvezite ih i uzivajte u kvalitetima tog vrhunskog naroda, posto vam mi ne valjamo ;)
(gox, 12. novembar 2022 16:20)

Pa od srba svi su pobegli, cak i crnogorci, zamislite. Mnogi fini ste samo ko nije imao posla sa vama ne poznaje vas.

Rok STAR

pre 1 godinu

Predstoji nam meč veka - IRA protiv OVK.
(3-2-1, 12. novembar 2022 13:52)
Irska Repulikanska Armija je kao što i ime kaže za Irce a ne britance i verovatno i nije protiv OVK , tupane , sa pola razreda osnovne škole!

Zoran

pre 1 godinu

Britanija ima nesto preko 60miliona stanovnika. Jeste li vi svesni toga, kada pisete da su Albanci neki faktor u U.K., u kojoj zivim i ponesto znam o njihovoj organizaciji drustva, da ne kazem o policiji u kojoj imam prijatelje.
Kad udjes u njihov sistem, ispitaju ti sve do treceg kolena unazad. Nema snase da ih ti nesto ostetis i slicno. Jasno je da ima kriminala, u Londonu, Mancesteru, ali to nije ni blizu onome sto ljudi zamisljaju. Kazne su surove, a njihova policija jos surovija. ne zamisljajte bobija koji se seta ulicom i zvizdi neku pesmicu dok ga deca oblecu. To je samo maska pravog sistema koji nije tako vidljiv.
Njima treba jeftina radna snaga i zato ovi mogu da udju, a da nije tako davili bi ih u kanalu, ne bi ni prisli obali.

1

pre 1 godinu

Daće Bog da vam u tu vašu zemlju dođe bar milion iz albanije -što se bunite -priznali ste naciju, napravili državu u 19 veku , podržavate ih na putu eu -sve je u redu eto vam ih -dočekajte ih dobrodošlicom vi ste bar prijatelji

Nebojša

pre 1 godinu

Sada ce Englezi biti jos ruzniji kada se njihove zene pocnu udavati za Albance.
(The Who, 12. novembar 2022 13:50)

Pa Albanke su prilično lepuškaste, a opet pa Englezi/Engleskinje prilično ružnikavi

Bumbar

pre 1 godinu

@ Slovenac

A u kojem ste ratu vi pobedili?! Ups, pardon, učestvovali, kao država Slovenija, od Hrista do danas? A da, izvinite, pa i vi niste imali državu dok vam je nismo stvorili i poklonili 1918, zaboravih..

Giga Moravac

pre 1 godinu

Britanija ih je izmislila i dala im državu da Srbija ne bi izašla na more, podržavaju ih uvek, kao i njihove saplemenike sa Kosova i Metohije. E sad što djavo uvek dodje po svoje, to je druga priča.

gox

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

Nema druze ovde likovanja, samo ih nazalost poznajemo najbolje jer imamo dodira sa njima direkt vec decenijama unazad.
E pa izvolte, uvezite ih i uzivajte u kvalitetima tog vrhunskog naroda, posto vam mi ne valjamo ;)

Prijedor

pre 1 godinu

7811

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)
a koje ste vi ratove pobjedili kao slovenci

neutral fe

pre 1 godinu

Косовара више има у лондону него у целој им "држави"! Зато и не смеју да раде попис, има их мање од милион на косову!
(шиле, 12. novembar 2022 13:52)

Pa sta nas onda sprečava da odemo dole !?!! :D
(Sauron, 12. novembar 2022 14:17)

albancima prodali nekretnine pa sad brane kosovo iz beograda :)

Da se ne lažemo

pre 1 godinu

"Овде се провлачи једна полуистина.Беч их је створио(језик,писмо,...) а Лондон је то подржао.Мало прецизности."

Stvarno misliš da čaršiju to zanima?

Sauron

pre 1 godinu

Косовара више има у лондону него у целој им "држави"! Зато и не смеју да раде попис, има их мање од милион на косову!
(шиле, 12. novembar 2022 13:52)

Pa sta nas onda sprečava da odemo dole !?!! :D

Radoslav S

pre 1 godinu

Dobro vam došli!To je jedini nacin da shvatite koga podrzavate.
(Che, 12. novembar 2022 13:30)
Ni nas ne gledaju nista bolje od njih.

Istrebljivač vonjevina

pre 1 godinu

Dabogda vam svi šiptari došli na to vonjavo ostrvo i onda da se oko ostrva digna visoka bodljikava žica pod naponom od 10000 volti. To bi usrecilo planetu...

fles

pre 1 godinu

rezultat albanske politike radjanja, u makedoniji i na kosovu. obe teritorije otete od Srbije i uz pomoc te iste britanije. u pocetku neosetno preko titove politike bratstva i jedinstva sa kulminacijom 1999-te. sad i oni da osete sta su podrzavali deceninama. karma je to!

Kuš u štalu, konjušar

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

Pored vaši ljudskih kvaliteta bi i balegari dobili kompleks više vrednosti, a ne Srbi

Dejan

pre 1 godinu

@Slovenac: A slovenački trol se opet meša gde mu mesto nije. Poješćete mržnja prema Srbima, čoveče. Idi traži neke Albance da se družite, bolje ti leže. Kako te ne mrzi da izigravaš "ubermenscha"?

шиле

pre 1 godinu

Косовара више има у лондону него у целој им "држави"! Зато и не смеју да раде попис, има их мање од милион на косову!

Bole

pre 1 godinu

Po nekim podacima u albaniji trenutno nema vise od 1.5 milona ljudi, a na kosovu manje od 800 hiljada albanaca(neki kazu po broju korisnika telefonskih kartica da ih nema vise od 400k), ako se ovako nastavi, imamo lepe sanse da povratimo ono sto je nase, a i da uzmemo ono sto je trebalo da bude nase.

Rđa

pre 1 godinu

koji su ovde zatupljeni komentari. Znaci samo da Srbija bude van evropskih integracija?! a kad vam dupe hoce turisticko putovanje.....idete u london,pariz,rim.....idite bre u moskvu i minsk...tzv protivnici EU
(weathersun, 12. novembar 2022 17:02)

Za nekoga ko čisti švapske gaće imaš previše slobodnog vremena.

Arthur Dent

pre 1 godinu

Zemlja kralja Arturija, mitskog osnivaca albanskog naroda. Albion je stari naziv za Englesku, koren reci je ocigledan. Zivela Oslobodilacka Vojska Engleske. Nadam se da ce sto veci broj autohtonog engleskog stanovnistva, koje je prisilno raseljeno na jonsku obalu i na KiM tokom istorije, da se vrati u svoju pradomovinu - Englesku.

Metalika starija od Slovenije

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

A vi ste pobedili, koga, ako smemo da znamo?

Idi begaj

pre 1 godinu

Što mi drago.Za poželeti ovakav rasplet nakon Kosova.Uživajte britanci sa prijateljskim vam narodom.Želim vam da se orodite sa ovom neoženjenom nejači koja vam pristiže.

prosto

pre 1 godinu

Ostrva po pravilu ne vole strance. Ovo je samo početak, kako Bregzit bude odmicao stranci će im sve više i više biti krivi. Inače London je prestonica napada na strance ili one koji im tako izgledaju, što nožem što kiselinom, što.... Ali kako su ovi na koje se žale poznati po kapacitetu to jest običaju zvanom vandeta sa njegovim specifičnim proračunom i načinom naplate onoga što je tu dug, pa kao takvi predstavljaju strance koji im ne odgovaraju na ostvru, jer britanci su navikli na ekosistem koje ne uzvraća, tako da je ovo sasvim sigurno zbog toga što se plaše da je britansko grne eto našlo poklapalo.

JuzniVEPAR

pre 1 godinu

@Slovenac
Izgubili !? Pa da, napravise vam Srbi svima drzave, jer niste ni postojali ranije.Vi ste oduvek bili Nemacki konjusari.Je l da !?
Zadnji rat smo se borili protiv sile koja je bila 600 puta jaca od srpske vojske- vi biste sa lica zemlje nestali...Aj ti u "nemaćku" ionako ste rodjeni za to...

Anakonda

pre 1 godinu

Srbi neki fin narod, samo ko nije imao posla sa njima. Svi su beželi od njih.
(Rk, 12. novembar 2022 18:29)

Od blata cete da nas pravite.

Istrebljivač vonjevina

pre 1 godinu

U čemu je problem za engleze? Stižu im njihovi veliki prijatelji i pri tome sve sami naučnici, doktori tehničkih nauka, izumitelji, književnici, sve sami visoko prosvećeni akademici sa iQ od barem 200...

aca

pre 1 godinu

sad vi napraviste od Albanaca super osvajace :) ne mogu jednoj Makedoniji da uzmu deo teritorije a ima ih skoro vise od Mak, za Gr i da ne pricamo iako ih i tamo ima puno,ima ih i Svici kolko oces pa nikad nista nece dobiti. Sigurno ce uzeti Britancima 1mm teritorije :) ne bidite smesni. To sto su nama uzeli Kosovo je nesto drugo, i sem nekih spoljnih uticaja ima uticaja i nasa lose vodjena politika poslednjih 100god.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Kakva ironija sudbine?! Na pritisak i insistiranje Engleza, posle Balkanskih ratova, 1912 godine, stvorena je Albanija. Britanija, koja je uvek prema ostatku Evrope imala potcenjivački, gotovo rasistički odnos i, koja je sebe uvek izuzimala od ostatka Evrope, smatrala je da će Albanija zauvek biti "žulj u peti Evrope", tako da im Evrope nikada ne može biti konkurencija. Na bilo kom planu. Uvek su mogli da aktiviraju taj žulj i da nateraju Evropu da se bavi o svom jadu. Mislim da će ovo zlo, koje je vladalo svetom poput najvećih krvopija, na kraju sama sebi doći glave.

orhan

pre 1 godinu

Kao nigde u svetu, u albanskim sredinama rađa se više dečaka nego devojčica. Na žalost, to nije slučajno. Ovo u Londonu su samo posledice toga.

Conte Leone

pre 1 godinu

Eliminisali svu konkurenciju, sad vladaju kompletnom Evropom ne samo Engleskom. To se u Albaniji ne krije, omladina napusta zemlju za lakom zaradom, ne plaseci se ikakvih kaznenih mera. Veci deo investicija potice od novca stecenim kriminalom, niko to ni ne krije, od njihovih gradjana. Svako na ulici bez pardona ti da takav odgovor, peru pare od preko, nemaju gde legalno da investiraju po Evropi, to je odgovor.
Sve se to zna u EU, ali interesi su iznad zakona i pravde!
Ko sme sad u Evropi mediski da saopsti da su stitili i stite jos uvek, kriminalce?

a

pre 1 godinu

Овде се провлачи једна полуистина.Беч их је створио(језик,писмо,...) а Лондон је то подржао.Мало прецизности.

Borham

pre 1 godinu

Vi ste ih stvorili i stitili, eto vam ih sada. Srbi ne razumeju i ne znaju, sirom Evrope ko dominira podzemljem i cime se sve bave nase komsije. Kroz par godina drzace sve kartele u Britaniji. Srecan im put i sto dalje odavde.

Bekim Fehmiu

pre 1 godinu

Srbi su bili toliko sovinisticki nastrojeni da je 80-ih najpopularnija pevacica u Beogradu bila Zana Nimani.
Danas je u Engleskoj najpopularnija Dua Lipa. Nadam se da ce i Engleska za 30-ak godina proci kao i Srbija.

Реалиста

pre 1 godinu

Свега две чињенице:

1. Албанци држе готово комплетно нарко тржиште ВБ. Вероватно су им два најуспешнија пројекта Дуа Липа и Рота Ора. Да ли ико реалан мисли да су њих две успеле тек тако?

2. Албанци чине око 10% популације у затворима ВБ, иако им је удео у популацији на нивоу промила.

Ако ви и даље мислите да оне не представљају никакав проблем за ВБ, размислите опет.

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 1 godinu

Zemlja kralja Arturija, mitskog osnivaca albanskog naroda. Albion je stari naziv za Englesku, koren reci je ocigledan. Zivela Oslobodilacka Vojska Engleske. Nadam se da ce sto veci broj autohtonog engleskog stanovnistva, koje je prisilno raseljeno na jonsku obalu i na KiM tokom istorije, da se vrati u svoju pradomovinu - Englesku.
(Arthur Dent, 12. novembar 2022 13:46)

genijalno

bVb

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)

Slovenac priča o likovanju a vi ste ti koji su organizovali štrajk " glađu" šiptara pre 30+god i dostavljali im banane u tom štrajku.

chupavi

pre 1 godinu

@ Slovenac, 12. novembar 2022 15:20

Sta si ti i kako razumem sta si napisao? Da si pisao na slovenackom verovatno te niko ne bi razumeo...

I koja 4 rata za redom, jer se radi o jednom jedinom ratu koji je trajao 10ak godina protiv istog protivnika, samo sto vi pioni to jos uvek niste shvatili.

dd

pre 1 godinu

О Злобенац, како иде? Сети се Марибора '41. И Словенаца који су спас нашли у тој истој Србији коју омолажаваш. А онда се сети и пуцања на децу '90. или '91. Више се не сећам које године сте заливали све оно. Могао би се сетити и избрисаних. Има ту још тога, али ћу ти препустити да сам истражиш нешто о историји јодлера.

KKK-666

pre 1 godinu

Nisam znao da ako zelim da odem u poseti nekome ko zivi van Srbije, morad upisem kurs i naucim taj jezik :D
(bob, 12. novembar 2022 15:14)

Ne moras, pricaj bre srpski da te razme ceo svet.

Србин са КиМ

pre 1 godinu

Безброј пута сам се питао,како и зашто,ко их је учио од предака,за наше комшије Шћиптаре,Албанце,да не схватају да су само играчка и топовско месо великим западним силама за геополитичке,економске,војне и сваке друге интересе.Ево,питам се и данас,да ли је могуће,да велики проценат тих наших комшија не схвата или не сме да изговори,да су и они жртве тог истог запада а не само џелати према Србима,Горанцима,Ромима,Бошњацима и другима који нису Албанци или Шћиптари како се сами међусобно ословљавају.Зар морају поједини несрећни људи да оболе од разноразних канцера од дејства нато,па да насамо опсују нато и последице.

Ti To

pre 1 godinu

Nije to nikakav problem neka se obrate vama srbima i problem rijesen za par dana. Samo ko ce ovda svercat i preprodavat kokain?
(Goran, 12. novembar 2022 22:18)

Pa eto mozes ti sa tvojom familijom, posto te to vec zanima. Kad mogu braca Daltoni da se bave kriminalom, mozete valjda i vi hrvati, ne?

yosemite sam

pre 1 godinu

Vrhunac ironije: taj mladi Albanski muskarac sa Kosova, u svojim ranim dvadesetim, se ladno zove Tonibler, Klinton i ne mogu da se setim kako jos. Ovo su bila popularna licna imena tada, ne izmisljam, secam se bio je clanak u Gardijanu

XXL

pre 1 godinu

Za srpski narod i državu budući grobari su bili kod ujedinjenja slovenci, hrvati i albanci koji nakon 1918.g. dobijaju status naroda, a albanci i državu upravo od te iste Velike Britanije kojoj sada lično zahvaljuju što je pohvalno. A to što je nama srbima kao narodu to isto Ujedinjeno Kraljevstvo priredilo to je zato što smo RODBINA (po liniji krune) ...

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)
--------
Jednoi obaveštenje svima ovima koji su "provalili" ovog "Slovenca"? Pa, zar niste znali, da su najveći Slovenci oni koji su juče otišli iz nekog srpskog sela pa su posle prvog obroka u Sloveniji mutirali u "prave" Slovence? Tipičan "Stokholmski sindom", u Srbiji poznatiji kao, "sindrom obične srpse jajare".

Кнић је срце Србије

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)
a koje ste vi ratove pobjedili kao slovenci
(Prijedor, 12. novembar 2022 18:09)

Ма није он никакав Словенац, они не висе по српским сајтовима, већ је од оних Срба који не могу да поднесу што су се родили као Срби. Потурица гори од Турчина.

Darvin

pre 1 godinu

Al Serbende likuju odmah, kompleks vise vrednosti je neizleciv. Posebno ako izgubis 4 rata uzastopno.
(Slovenac, 12. novembar 2022 15:20)
Vidiš, prijatelju, mi smo se bar borili, nekad opravdano i sa razlogom, nekad možda ne.
Ali smo se borili.Nisu nam drugi donosili slobodu, bili smo svoji i znali smo ko smo. I u porazu i u pobedi.
Uvek smo sami odlučivali, često i pogrešno i sami smo plaćali i plaćamo za to.
Uporedi i razmisli.
Ako je tebi OK sa samim sobom, meni je još bolje.
Svako dobro!

makarons

pre 1 godinu

Ono kad srbi glume skandinavce… smejemo se i likujemo a davimo se u sopstvenim g*****a… svima smo se smejali, na sve gledali potcenjivacki i zato i imamo ovo sto imamo, sve po zasluzi…
(zabole me i za albance i za engleze!!!, 12. novembar 2022 16:22)

Pa upravo zbog svetskih sila koje nam i dan danas kroje kapu i ne dozvoljavaju da se maknemo iz tih g****a smo i stigli tu gde jesmo.
Ima i naše krivice, naravno, ali je to mizerno u odnosu na to kakve nam spletke i igrice kroz istoriju nam podmeću ti isti Englezi.
Nama kao malom narodu ne preostaje ništa drugo nego da se nasladjujemo njihovim problemima.
A da treba zasukati rukave i pospremiti svoje dvorište to se apsolutno slazem sa Vama.

Miki Rubiroza

pre 1 godinu

Malo mi je smešno jer živim u Engleskoj i nigde ne vidjam te silne Albance. Uglavnom mislim da neke novine pikiraju na migrante i strance. Zemlja ima ekonomske probleme pa hoće ljudima da skrenu pažnju. Znam da mi imamo probleme sa Albancima ali ovo nije uredu. Sutra bi mogli iste stvari da pišu o hordama Srba koji im dolaze u zemlji, kad se to uopšte ne dešava.
(Malina, 12. novembar 2022 15:03)

Pa nisi valjda mislio da se droga prodaje u Downing Street 10.

ner0n

pre 1 godinu

@ slovenac ало бошњак пази ти на своје двориште..а ако пак не можеш, увек има места да се чисте коњска знаш већ шта по Бечу

NBGD

pre 1 godinu

koji su ovde zatupljeni komentari. Znaci samo da Srbija bude van evropskih integracija?! a kad vam dupe hoce turisticko putovanje.....idete u london,pariz,rim.....idite bre u moskvu i minsk...tzv protivnici EU
(weathersun, 12. novembar 2022 17:02)

Ne “prijatelju” , Srbija teži Evropskim integracijama , ali postoji nekoliko problema :
1. Uslov za ulazak u EU - priznavanje nezavisnosti KiM
2. Do daljnjeg je zaustavljen proces prijema novih članica u EU od strane EU , mi sa tim nemamo ništa
3. Tražite od nas da podržimo ratne zločince koji su bombardovali Srbiju sa osiromašenim URANIJUMOM i KASETNIM bombama . Shvatite da nije LJUBAV prema Rusima, već je MRŽNJA prema nato ( malim slovima naravno ) zločincima ono što nas opredeljuje .
Ako nekom Europejcu i dalje nije jasno , dođite , posetite Beograd , videćete tragove nato “ljubavi” prema nama.

DM32

pre 1 godinu

to sto iz srbije pobjeze sve sto moze, to nista?
(Mila, 12. novembar 2022 17:04)

Mi što smo otišli, otišli smo ko ljudi, nismo preplivali La Manche

put

pre 1 godinu

Albanci putuju preko kanala, jer je Amerika daljeko. U NATO napadu na Srbiju (Kosovo, iz Albanije su ratovali Aljbanci.
Sada mogu te naucene manevre upotrebiti protiv Bobija.

Istoricar

pre 1 godinu

Kralj Artur je u stvari Albanac po imenu Artan, Engleska je stara Dardanija i imaju pravo na samoopredeljenje. Svaki pokusaj Britanaca ka represiji treba ostro sankcionisati intervencijom Rusije na London i stratesku infrastrukturu

kole

pre 1 godinu

Drze se u okviru svojih fisova i porodica, osvetoljubivi su i skoro je nemogoce uci u njihovu organizaciju nekome ko nije iz njihovog sela i porodice koja je postovana. Oni koji su deo organizacije, a padnu zbog nekog dela retko izdaju policiji ono sto znaju, pa zato i dobijaju visoke vremenske kazne. Za to vreme su im porodice zbrinute i imaju sredstva za zivot. Ko izda, ubiju ga bez milosti, a njegova familija je zauvek osramocena. Postuju autoritete i nisu kao mi gde bi svako da bude na celu i da se za sve pita.

Djordje

pre 1 godinu

ne smete im ugrozavati njihova prava, Albanci imaju prava kao i vi Englezi i oni su ljudi. morate im sve dati. Socijalnu pomoc, morate sve da im omogucite. Demokratija je demokratija...nemojte sad...

Hehe

pre 1 godinu

"Nikada me nije posetio za 14 godina. Nije video školu u koju moje dete ide."

Jao, samo što suzu nisam pustio. On nije video školu ni u koju njegovo dete ide.

Kraljevcanin

pre 1 godinu

Da Englezi pod hitno Albancima dozvole nesmetani dolazak na ostrvo. Pa kakva je to diskriminacija u 21.veku. Pa stvarno nema smisla.

Nebojša

pre 1 godinu

Dabogda svi otišli u Britaniji Nemačku i Ameriku ipak ovi ih toliko vole trebalo bi buketom sveća da ih čekaju a ne da se bune.

haha

pre 1 godinu

@ Slovenac : ako neko ima komplekse to ste vi "Slovenci"... jos ovi koji pricaju srpski vrv i Srbin ali se potpisuje Slovenac :) koliko samo jadno.. evo ja zivim na zapadu, ajd da se potpisujem Amerikanac i da pljujem po svojim Srbima... wow :)

Stefan

pre 1 godinu

Prebacivanje do Engleske košta 24.000€. E sad, meni nije jasno ako neko ima tolike pare, zašto je migrant? Odakle svima ovima odrpanim arapima po 24 soma?!

dejan

pre 1 godinu

nekorektno od strane vlasti u engleskoj.To.je pravi aparthejd.Svaki albanac bio on kosovar ili iz albanije ima pravo da se naseli u englesku ako nista drugo to zbog vekovnog prijateljstva dva naroda.

a

pre 1 godinu

@Da se ne kažemo Не пишем ово да би х се удварао чаршији,већ да се зна истина.Нисам политичар.

mirko

pre 1 godinu

Ne razumem britasko nezadovoljstvo. Oni su albancima prirodni saveznici,saveznici u nato paktu,saveznici na terenu tokom ratova.Nece albance u svojoj drzavi a preporucuju Srbima da zive u takozvanoj albanskoj drzavi.Mislim da je u redu da prihvate dobre i postene ljude sa kosova i albanije.Trebalo bi da budu zadovoljni i britanci i albanci. Takodje ja sam za to da prihvate i druge izbeglice iz zemalja koje su unistili.

Big Ben

pre 1 godinu

Albanci idu u London i Britaniju da budu jeftina radna snaga? Pa ti mora da si teški zavisnik od njihove robe.

Svaki, ali svaki Albanac ima bar jednog a najčešće više bliskih rođaka koji se bave nezakonitim poslovima. Oni da odu u inostranstvo i da se bave nekim poštenim poslom za sitne pare? Pa to je kod njih sramota, familija bi se odrekla takvih.

Mare

pre 1 godinu

Ali to su vaši napaćeni prijatelji! Još kada ovima sa Kosova ukinete vize… Nećemo morati ni da ratujemo, neće nikoga ni ostati dole.

Statisticar

pre 1 godinu

Spominjete da Albanci i ovi sa Kosova idu u Englesku i da ih ima vec mnogo.
Sta bi tek trebali reci Svajcarci, Nemci, Austrijanci, Francuzi, gde takodjer
vladaju u mnogim nelegalnim poslovima, zbog cega ih i podrzavaju.
Ako ovako nastave naseljavati se u druge Evropske drzave, mnogi ce misliti da ih
ima vise od Kineza.

Petar

pre 1 godinu

London i Tirana treba da sednu za pregovaracki sto i da potpisu sporazum o uzajamnom priznanju i postojanju autohtonih Albanaca u Britaniji i da im omoguci posebnu autonomiju. Kao i sporazum o normalizaciji odnosa.

toster

pre 1 godinu

Odrasli neoženjeni momci nisu probljem.
Biće probljem ako dovedu sestre i mame.
Svaka po deset izbacuje ni porodilište ne posećuju.

Toni

pre 1 godinu

"Nekoliko hiljada funti je platio troškove oko vize i kurs engleskog jezika".

Ako me pamćenje dobro služi, ja sam vizu za UK platio 100€.

Mare

pre 1 godinu

.... Njima treba jeftina radna snaga i zato ovi mogu da udju, a da nije tako davili bi ih u kanalu, ne bi ni prisli obali.
(Zoran, 12. novembar 2022 18:07)
nonsense. Njima je jedan od glavnih uzroka bregzita upravo bila ta jeftina radna snaga koja je 'krala' poslove Britancima. Problme sa ALbancima nema samo UK. Ima takođe i Holadnija, gde je albanska mafija ubedljivo najjače. Zato iz godine u godinu lupaju stopke za početak pristupnih pregovora.

Neo@

pre 1 godinu

Sad će Tejken 4- ti deo da snime u Londonu... I da brat po babine liniji od Marka from Tropoje, osvećuje Marka, kog je Lesli ubio u I delu, svog strica tj. Markovog oca, kog je Lesli ubio u II delu, kao i buljuk nelegalnih imigranata from Tropoje pobijenih u prva 2 dela Tejkena.

Rob Sinji

pre 1 godinu

Da se ja pitam ja bih iz budžeta donirao po pojas za spasavanje svakom Albancu sa Kosova koji krene u UK . Albankama bih i karte platio u ime međunacionalnog pomirenja. DB odma da iznajmi jedan kruzer i počne krstarenje Lamanšom. Drač polazna luka.

Liman3

pre 1 godinu

Sto pre organizovati prevoz o trosku nase drzave. Za svako dete rodjeno u UK, posle petog, dati im poseban dodatak! Ako idu porodicno, dodeliti im gumeni camac, manji motor i par litara goriva!

Aca

pre 1 godinu

Mi smo kinjili Siptare za vreme kralja i Slobe a oni nas za vreme Tita. Bilo je krvi medju nama periodicno ali masovno tek kad je NATO krenuo sa bombardovanjem.
Nekad su u Veograd dolazili da rade i zive cestiti Siptari za koje je besa bila svetinja.
Danas ih je narko biznis iskvario kao i nas ove tri decenije.
Sto li se zale Britanci kad je Albanija njihovo cedo.

neinformisan

pre 1 godinu

"Nekoliko hiljada funti je platio troškove oko vize i kurs engleskog jezika"
Sta ce mu kurs engleskog jezika ako ide samo u goste?

Весли Кларк

pre 1 godinu

Албанци,срећан пут без повратка. Ваши пријатељи очекују да сви дођете у Енглеску. Имате моју подршку.

Staka Zulu

pre 1 godinu

Ono kad srbi glume skandinavce… smejemo se i likujemo a davimo se u sopstvenim g*****a… svima smo se smejali, na sve gledali potcenjivacki i zato i imamo ovo sto imamo, sve po zasluzi…
(zabole me i za albance i za engleze!!!, 12. novembar 2022 16:22)

A šta to imamo ili nemamo?!
Ti, ako nemaš, takođe, je po zasluzi!

Komša

pre 1 godinu

ukinite vize albancima i sa kim i iz albanije odmah!!!
(mirko sv, 12. novembar 2022 14:59) 

Zašto?
Kad ih već nismo poslali Ataturku kada smo mogli i Turci hteli sada je sprečavanje migracije pucanje u sopstvenu nogu.
Pomoci im da se iseljavaju gde god.

Enigma

pre 1 godinu

@Plava: Zlobno i ne iskreno je lupati gluposti da su Srbi krivi za sve, svi izgravaju nevinu zrtvu dok je Srbija izrucila dosta ljudi i ljudi ne lupaju da nije bilo zlocina.
Neka "zrtve"pogledaju sebe u ogledalo .

RCZ

pre 1 godinu

Ja tu ne bih nista menjao. Britanci su odavno tutor siptarima, vreme je da ih malo ugoste kod sebe . Mislim da su vec shvatili da su im gosti bas zahvalni na tome i oduzice im se sigurno postenim radom , lojalnoscu i nadasve napretkom koji nose sa sobom svuda gde dodju . Sa srecom .

Enigma

pre 1 godinu

Neverovatno kako oni uvek izigravaju žrtvu i ako oni imaju 24.000evra da plate da ih krijumcare onda nemaju takve probleme jer azil se daje ljudima koji beže od rata ili iz diktature itd.
Pravila su ista za sve ljude ali samo oni uvek pričaju o diskriminaciji oni misle da imaju pravo da rade šta hoče pa čak da izazovu rat kao u Severnoj Makedoniji.

Enigma

pre 1 godinu

@Slovenac: Kad je bilo 4 rata? I kako je rat u BiH izgubljen mozda zato sto Republika Srpska postoji? Rat na Kosovu su albanci poceli sa terorizmom ali ti zbog Srbomrznje govoris tako ali ovo je ironija posto su Britanci nagovorili SAD i Nemce da napadnu 1999 i jos dan danas krse teritorijalni integritet i suvetenitet Srbije i krse UN rezoluciju , pustaju kosovskim albancima da krse dogovore i da napadaju narod zato mi malo i drago kad citam ovo.

Xman

pre 1 godinu

@Grunf
Dua Lipa je najveca svetska zvezda??? Ok, popularna je ali nije ni medju 10 najpopularnijih, nebitno. Sta mi imamo? Imamo Novaka Djokovica za koga zna skoro svaki covek na planeti. Imamo Nikolu Jokica koji je 2x MVP NBA lige. Realno i ne mrzimo nesto Albance ako pogledas kometare 90% je saljivog sadrzaja. Cak navijamo za njih da nastane Engljesku.

Ma teraj*e se svi u UK

pre 1 godinu

Ja sam Srbin koji je legalno imigrirao u EU. Legalno znaci posao unapred, viza, sve uredno prijavljeno. To isto mislim da je uradila velika vecina nasih drzavljana koja je otisla da radi u EU. Svi vi koji pisete kako imamo kompleks vise vrednosti u odnosu na Albance treba da razumete da Albanci nelegalno pokusavaju da udju u UK. To je ogromna razlika. I zaista jeste za ismejavanje. Ako se ne varam, zamlja je dobila kandidaturu pre koji mesec. Ta kandidatura bi trebalo da znaci da je zemlja koliko toliko dosegla nivo pristupanja EU. O Kosovarima ne vredi ni pricati. Uk projekat, njihov problem. Svi treba da im se dosele jer su prijatelji. Hrvati I ostali sto se javljaju ovde neka ne moralisu lazno I oni sami ne vole te iste kosovare ali su prijatelji sa njima jer je neprijatelj mog neprijatelja moj prijatelj. Braca po krizu I polu mesecu

Lunapark

pre 1 godinu

Moraju samo da primjenjuju zakon. Zna se ko moze legalno i koga se prima od ilegalnih. Ostele se vraća kući. Nije lak zivot nigdje. Gdje god da si moraš da radiš i da plaćaš svije raćune. Ako si novajlija u tuđoj zemlji još je teže, trebaš da imaš paoire, da znaš jezik, da znaš neki posao da radiš, treba stan, hrana, prevoz i sve je skupo samo plata mala. Albanci ne rade po građevini oni se bave ugostiteljstvom, burek, pekare, kolači, sladoled...

Ja

pre 1 godinu

Nemoj da brinete ni za Albance ni za Engleze.
Red je da prvo pocistimo svoje dvoriste.(Srbiju)
Zivim dugo u Engleskoj I tvrdim,nikoga ne zanimamo ni mi ni Albanci.
Politika I mediji su jedno,a zivot nesto drugo.
Ovde ima naseg sveta,ima nas raznih,ima I dosta Albanaca koji posteno rade.

Baba Yaga

pre 1 godinu

Braco i Sestre Srbi i Srpkinje.
Zapamtite sad i zauvek, samo nase du*e i nasu drzavu da gledamo. Nikakve vise kombinacije sa okolnim privremenim drzavicama i izmisljenim narodima.
A karma je zeznuta, htece oni kad tad opet sa nama da bi sebe sacuvali, a tad moramo da budemo pametni i da ih pustimo niz vodu. Bratstvo i jedinstvo je najveca mitologija koja je podvaljena nasem narodu.

ss

pre 1 godinu

@Miki Rubiroza

Potpuno si u pravu. Ekonomija je pred kolapsom. Cips u Sainsbury's je kostao jednu funtu pre godinu dana. Sada je 1.40. 40% realne inflacije.

Najezda imigranata je inace oprobani engleski recept za skretanje paznje stanovnistvu.

2008 nakon ekonomske krize vesti su bile pune najezde Rumuna i Bugara zbog pristupa u EU. Stvarali su sliku da svaki Rumun i Bugarin zeli u Englesku, sto je komicno imajuci u vidu ne samo klimu, vec cinjenicu da je kvalitet zivota u UK bar tri puta bedniji nego u bogatim EU zemljama - kuce pred raspadom, vlaga, i sobe od 10 kvadrata (a kuce jedva dostignu 60), a cena basnoslovna. Za 800 funti kirije svi ti Rumuni i Bugari zive u palatama kod kuce. S druge strane, za manju kiriju, od oko 600 eur u Nemackoj se zivi tri puta bolje.

Pre Rumuna, bila je najezda Poljaka i istocnoevropskih imigranata, naravno, isto u vreme teske krize.

Pre Poljaka, u vreme teske depresije pre Tacerove, bila je "najezda" Pakistanaca i Indijaca.

Bregzit je prosao upravo tim decenijskim zastrasivanjem rasistickog naroda imigrantima. Ironija je da su im otisli obrazovani Evropljani, tehnicka radna snaga i mahom beli ljudi, pa se na ulicama stice utisak da je nebelih imigranata jos vise.

Sada, u jeku teske krize, vlasti je potrebno da se rasisitcki narod brine oko necega drugog i nasli su se u prici Albanci.

Legionar

pre 1 godinu

Kako kaže ona narodna,"Ko drugom jamu kopa..."
"Dragi" Englezi, želimo vam sve što ste i vi nama, drugim rečima, na**bali ste i nije mi vas žao. Vodite ih sve!

gox

pre 1 godinu

Pa od srba svi su pobegli, cak i crnogorci, zamislite. Mnogi fini ste samo ko nije imao posla sa vama ne poznaje vas.
(Lui, 12. novembar 2022 17:30)

Haha, e moj Lui, mi se ne zalimo, najzad imamo svoju drzavu i znamo ko su nam komsije.
U nekom buducem Svetskom ratu, sami se spasavajte svi od reda, kada velike sile dodju po svoje, a doci ce, jer to im je priroda.

Sto se nasih u drugim zemljama tice, barem se ne zale na nas a i premijer ne mora da vodi "rat" online da bi nas branio.

Sto se Crnogoraca tice, pun ih Vracar.
Trujemo vazduh u Bg samo da odu odavde, al ne mrdaju.

нс бој

pre 1 godinu

Нас фали милион на попису,а себи допуштате да ликујете због Албанаца.Ево све Србенде по петоро деце,жене држе ко мало воде на длану,Цркве пуне породица сваке Недеље.А уствари не,омладина ни не помишља на породицу, снови су о лови и силиконима,криминалу,старлетама,не ожењени,неудате,парови већином 0-2 детета.

Anka

pre 1 godinu

Britanci Srbe tretiraju kao najgori narod,koji Albance teroriše.Medjutim,kad ti Albanci dodju u njihovu zemlju,e,onda vide kakav je to narod.Želim englezima da im se desi Srbija,pa da vide kako je to živeti da tim kriminohenim narodom,kome je kriminal u genima.

neutral fe

pre 1 godinu

Srbi neki fin narod, samo ko nije imao posla sa njima. Svi su beželi od njih.
(Rk, 12. novembar 2022 18:29)

pa šta, i mi bežimo sami od sebe. isto kao i vi, kao što se vidi iz ove vesti. prvo bežimo jedni od drugih a posle sami od sebe.
evo na primer, nema više srba da se kosovske elite žale kako se ne živi dobro zbog beograda. uopšte, svi novonastali tzv. samostalni prostori, nastali na ruševinama jugoslavije, više nemaju na koga da se žale i da traže alibi. hrvatska bez srba, srbija bez albanaca, da ne nabrajamo, ukratko svi entiteti/etniteti bivše juge žive sami sa sobom, već 20-25 godina - i šta su za to vreme uradili/napravili? svi zbirno beže iz svojih postojbina na truli zapad, svuda gde nadju šemu. oni koji su jugoslaviju rasturali, obećavali su raj a zapravo svi dobismo masovnu bežaniju. i što je najgore, narodi se zbog njih i dalje medjusobno glože i vredjaju, svako iz svog paradržavne sklepotine a zbirno bez perspektive.

Marko London

pre 1 godinu

Istina je da Albanci rade kao obezbedjenje u Londonu po barovima i klubovima i tako regulisu pristup samo Albanskim dilerima droge… Ali, to nije slucaj samo u Londonu, video sam isto u Berlinu, Becu i Parizu. Dok je u Londonu i Becu bas to izrazeno u velikom broju, u ostalim gradovima je u usponu… Ja zivim u Londonu po mogu da tvrdim da je to istina a u Becu sam bio na desetine puta.

E

pre 1 godinu

Lea Ypi nije tek neka korisnica na Tviteru. Profesor je na londonskoj LSE i prošle godine je objavila sjajnu knjigu, nažalost je još nema kod nas, ali moj slobodan prevod naslova bi glasio:"Slobodna - odrastanje na kraju istorije" (FREE - Coming of Age at the End of History).
Opisuje odrastanje u Albaniji, uoči i tokom građanskog rata. Sjajna knjiga, posebno momenti gde opisuje kako njeni u kući okreću antenu ne bi li otac gledao YU košarku ili majka i baka YU reklame, tzv. EPP...

Aleks

pre 1 godinu

Spominjete da Albanci i ovi sa Kosova idu u Englesku i da ih ima vec mnogo.
Sta bi tek trebali reci Svajcarci, Nemci, Austrijanci, Francuzi, gde takodjer
vladaju u mnogim nelegalnim poslovima, zbog cega ih i podrzavaju.
Ako ovako nastave naseljavati se u druge Evropske drzave, mnogi ce misliti da ih
ima vise od Kineza.
(Statisticar, 12. novembar 2022 23:48) # Link komentara

Nas ima daleko vise u Svajcarskoj od njih. To ti kazem kao neko ko zivi tamo.