Ponedeljak, 10.01.2022.

15:32

Američki glumac i dalje krije vezu sa srpskom lepoticom – privatnost, posao ili rasizam?

Izvor: B92

Amerièki glumac i dalje krije vezu sa srpskom lepoticom – privatnost, posao ili rasizam? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

Protoss

pre 2 godine

Sve je laz, samo pusta laz. Zahvaljujuci mojim roditeljima naucio sam ziveti zivot istinski, zdrav i da cenim neke druge vrednosti zbog sebe.. Kada su brakovi i ljubavi bile istinske, iskrene i prave i zato volim zivot onakav kakav treba da bude i zato sam srecan zbog toga.. .. Ono sto me je ovo vreme naucilo kao i mnoge je upravo to, o toj lazi kapitalizma i feminizma dvostrukih standarda i drugih uzasa koje prolaze i zene i muskarci.. Velika opasnost preti balkansim narodima i Srbiji. Demografska slika je katastrofalna a globalizacijom omoguceno je da nase zene uz pomoc instagrama i facebook a upoznaju strance i udaju se zarad licnih interesa.. Dok su e ovde unistavale sve prave vrednsoti, dok su muskarci krenuli kriminalnim putevima i na ratistima zbog vremena kakva su u poslednnjih 30 godina.. Nasilja je takodje puno, zbog nezadovoljstva i naopakog zivota. Senicar i slicne njima, splavarke, zadrugarke i instagramuse su danas zene u Srbiji koje su na ceni i idoli.. Sve lice jedna na drugu i cilj je isti, zna se koji..

snesko belic

pre 2 godine

"Pošto će Srbi pre da crknu nego da prihvate da su pogrešili, nastaviće da teraju inat, dok se ne pojavi neko sa strane pred kojim će biti manji od makovog zrna i kome će predati sve samo da ih malo dovede u red. "

Jedno me samo zanima. Da li vas placaju da pisete ovakve gluposti ili je rec o ispranosti mozga. Ne bi me cudilo da je ovo prvo, uopste nije tesko kod nas naci besposlene likove koji ce piskarati kojesta za 300 evra mesecno.

Laravel 9

pre 2 godine

Pretpostavljam (ne znam) da je uzrok deficita zena u Srbiji, nepravilna ishrana. Previse se jede mesa, masti, i t.d. tako da se radja vise muske dece nego zenske. Ovo je samo pretpostavka, trebalo bi proveriti zasto se radja malo zenske dece.

Laravel 9

pre 2 godine

@(Laravel 9, 11. januar 2022 20:56)
Ne postoji deficit žena nego su neravnomerno raspoređene. Mnoge gledaju da dobace do BG ili NS, a manja mesta ostaše samo sa muškarcima.
O ostalim detaljima ne bih. Ima ih previše, a žene će se svakako braniti isključivo minusima, pa je svako šalje nabrajanje suvišno. Muskarci svakako moraju juriti strankinje jer izbor srpkinja i nije nesto. Puno pričaju i hvale se, a rezultati veoma tanki.
(Samo primećujem, 11. januar 2022 22:48) # Link komentara

Ja pricam o Beogradu. Bukvalno imas utisak da je 3/4 muskaraca. Ili zene sve sede po kucama, bleje na fejsu ?

U pojedinim kaficama sede iskljucivo mladi muskarci, setaju trenerke jel, uz neizbezno : "Vrate, vrate, vrate...". Tuga.

Ja stvarno ne znam sta se desilo sa Srpkinjama 'u procesu'.

Pa bolje neka se uda za crnca, jer ta cerka ce svakako biti drugacija od nje same.

Ne vole Srbe, imaju sumanute zahteve, uz to malo pruzaju, '*uvaju' se strasno, zabusavaju sa radjanjem dece i tako dalje.

U 37-38j, izledaju kao da im je 50 godina...znaci, previse se jede, previse se sedi i prica, ne bavi se sportom, ne pazi se na svoj izgled i slicno.

Ko je bio u drugim zemljama, zna o cemu govorim. Ovo sa zenama je neka Bozija kazna za srpski narod. Mozda glavni razlog za gubitak Kosmeta je ta odluka Srpkinja da radjaju malo dece ili ne radjaju, za razliku od Siptarki.

Slazem se da je izbor los, prakticno nikakav. Moze se dodati ona otrcana fraza 'cast izuzecima', ali....slabo!

pljuc

pre 2 godine

Crni su najveci rasisti, to zna svako ko je mrdnuo dalje od Niša.
(pavle, 11. januar 2022 16:24)

Da bre, dovlacili bele robove iz celog sveta u afriku…

Vp_Cikago

pre 2 godine

Nemas ti druze pojma kao ni ove nase sto se kao "uvale" vani rode djecu pa se razvedu uz alimentaciju i staranje o toj djeci.One ni ne znaju da su zapravo one izmanipulisane da rode zdravo,lijepo djete i da ga cuvaju za 5do10 hiljada mjesecno, toliko izadje posluga u Americi!! Bezosova uzela milijarde odnosno pola imovine a ove nase se prodaju za sicu pa se poslije biju po Beogradskim ulicama sa svakavim olosem..
(Dejanmi, 11. januar 2022 22:38)

Upravu si, nemas ti druze pojma… Uzeo si Bezosa kao neki primer. Pa nije njemu zena nista uzela, sajedno su stvorili kopmaniju, zajedno krenuli id nule, od nemastine i postali sta jesu. Nije on nista sam stvori bez nje pa da joj ne pripadne pola

Bruno

pre 2 godine

Morgot Bauglir

Lako je to govoriti kad nije došao crnac po tvoju ćerku ili se tvoj sin uda za crnkinju...

I lako je govoriti nema problema kad nemaš dece ili su već oženjeni...
(Istinabre

Najdrazi su mi ovi sto su zabrinuti za one koji su u braku sa crnim/crnom.
Sto bi se reklo kukaju nad tudjim grobom a nisu ni svjesni da njih treba
zaliti.
zalimo.

cuti i trpi sad

pre 2 godine

Svi vi sto se bunite protiv danasnje zenske socijalne dominacije (a prirodnu imaju urodjenu, jer drze kljuceve od radnje) gde ste bili kad se taj proces kod nas razvijao,kad su njihove organizacije i mediji preokrenuli sve naopacke, a sad kukate nesto.
Da li znate da je muskarac u kuci bio muskarac do pre samo 15 godina?

A danas ne smete ni da ih pogledate u gradu odmah se namrgode i sevaju ocima.A znate zasto? zato sto osecaju da su izdominirale., da su glavne a muski potisnuti.
da li znate ko je agresivniji u preskolskom i nizim razredima?
devojcice.
da li znate da ih mladje majke tako usmeravaju?
Nema tu nista cudno, ako cutis pokorice te druga grupa, tako funkcionise priroda.

lily

pre 2 godine

zanimanje - lepotica. onda kad se neka docepa vestackih obrva, filera, sminke, obrva, ofarba kosu, misli da je LEPOTICA i trazi naravno nekog repera sa obrtom 30 milki godisnje... i tako doceka 40tu

severoistok - ATEISTA

pre 2 godine

Eh Kusturica! Crna macka beli macor, tj bela macka Serbijanska crni macor Amerikanski. Zabole njih sta se narod muci u njihove rabote, nije valjda da su bili formalno pozvani

Milojko Novi Sad

pre 2 godine

Nina dobra kao zmaj i dok je išla u gimnaziju Jovan Jovanovic Zmaj.
Pametna,zgodna, samouverena,obrazovana porodica.
Ekipa se lozila na nju dosta i naravno da je toga bila svesna.Nije se razvlacila bar po NS,preko ne znam,znam jednog što je bio sa njom u srednjoj i to je vodio na klupicu,kokice i kolu-smekerski i adekvatno godinama.

zavidni i kilavi srbi

pre 2 godine

Jedno je sigurno, niti će srpski muškarci promeniti svoje stavove, a imaju putra na glavi, jer dok se predstavljaju kao mačo menovi i branioci porodičnih vrednosti gledaju koju će strankinju da uhvate. Pa ne ide mačomen i porodični čovek zajedno,.
Sa druge strane, niti će žene neće izigravati porodične kućepaziteljke dok im sami partneri nisu takvi.
Pošto će Srbi pre da crknu nego da prihvate da su pogrešili, nastaviće da teraju inat, dok se ne pojavi neko sa strane pred kojim će biti manji od makovog zrna i kome će predati sve samo da ih malo dovede u red. Umesto da to sami urade i nauče druge tome.

Krgrgg

pre 2 godine

@bioloskinja

Cim se ti potpisujes sa bioloskinja, znamo koliko je sati
(Nikola, 11. januar 2022 19:45)

Nije devojka napisala ništa pogrešno, šta vam smeta njen potpis?

Balkanac iz nemacke

pre 2 godine

Tesko povjerovati vama sa balkana, koji poznaju crnce samo iz kosarke, godisnjeg odmora u inozemstvu ili nekih skolovanja u drugoj drzavi. probajte zivjeti s njima, pa cemo onda dalje razgovarati. Doba kolonijalizma vec davno proslo, pogledajte afriku ili u glavnom drzave gde su crnci vecina stanovnistva, boga ti dragog kad bi usporedio mogao bi reci da je istocna evropa zapad za crnce koji sebi modernu drzavu samo u obliku "wakande" mogu zamisliti. ne daj boze da mi se cerka udaje za jednog od njih, i ja dobro znam da nisam sam sa tim stavom.

Slavisa V.

pre 2 godine

Bio sam u SAD 2003. Beli tamo smatraju crne za nizu rasu, ali se to krije, tada cak i ne toliko. Crni mrze bele iz dna duse. Licno sam u Dzordztaunu (delu Vasingtona gde zive crni) gledao kako se jedan crni, i to po oblacenju prilicno dobrostojeci, zalece da bi cipelom iz sve snage udario auto belog koji se zatekao na pesackom prelazu. Vozac auta je samo pokusao, zbog opsteg kolapsa saobracaja usled radova na jednoj traci, da predje peko tog pesackog prelaza, on nije bio u obavezi da stane jer nikog nije bilo na pesackom, crni je morao da trci da bi stigao da udari taj auto, a beli mu se iz auta panicno izvinjavao ne otvarajuci prozor. Inace, taj deo grada nam je preporucila crna sluzbenica u jednom minstarstvu, a kad smo to rekli jednom belom predavacu, on nas je pitao ko nam je to rekao. Kad smo mu rekli samo se ironicno nasmejao. NAravno, bio je u pravu, taj deo grada uopste nije bio bezbedan. Takodje, iako nema veze sa temom, sam licno video da o Mormonima kao religiji govore sa podsmehom. Jednoj ucesnici seminara, gradjanki VB (tada 10 godina), do duse iz Nigerije, nisam mogao da objasnim da je USA cetiri godine ranije bombardovala moju zemlju koja se nalazi u srcu Evrope. Nikad cula. Naravno, ne bih ni pokusavao da joj objasnim, ali je itekako primetila i nije propustila da me pita zasto, da sam ja jedini ucesnik tog seminara koji nije zeleo da se fotografise sa zastavom USA. Na kraju, podele izmedju belih i crnih su toliko duboke da ih nikakav zakon ne moze izbrisati.

Dejanmi

pre 2 godine

@@@Srpkinje vole strance i njihovu lovu i sve je divno i lepo dok ne popiju prvi samar i ko po obicaju uvek izgube pravo na starateljstvo a onda dodju nazad u Srbiju i kukaju nasim muskarcima kako su ostecene.
(Djocko Harizmatovic, 11. januar 2022

Nemas ti druze pojma kao ni ove nase sto se kao "uvale" vani rode djecu pa se razvedu uz alimentaciju i staranje o toj djeci.One ni ne znaju da su zapravo one izmanipulisane da rode zdravo,lijepo djete i da ga cuvaju za 5do10 hiljada mjesecno, toliko izadje posluga u Americi!! Bezosova uzela milijarde odnosno pola imovine a ove nase se prodaju za sicu pa se poslije biju po Beogradskim ulicama sa svakavim olosem..

Ok

pre 2 godine

da je obratno, on srbin-ona crnkinja, bilo bi 99% pozitivnih komentara.
strah, loše obrazovanje, loš odgoj, sujeta….nastavi niz
(dude, 11. januar 2022 20:31)

Samo narcizam, nista drugo.
Pa u Srbiji kad krene prica ja volim ovakve devojke, plave, crne, mrsave, oble, niske, visoke sve u detalje, normalno. Ako je tu neka devojka koja i sama da bilo kakvu izjavu tog tipa, da voli visoke, plavooke ma bilo sta svi prisutni koji tom opisu ne odgovaraju ce poceti da je ismevaju ili vredjaju, cak iako ih doticna uopste ne zanima.
Prosto on bi svakoj da se svidja i tacka, ako neka voli drugacije on se nadje uvredjen. Vrlo rasiren problem. Infantilni narcizam.

mr

pre 2 godine

Srpkinje vole strance i njihovu lovu i sve je divno i lepo dok ne popiju prvi samar i ko po obicaju uvek izgube pravo na starateljstvo a onda dodju nazad u Srbiju i kukaju nasim muskarcima kako su ostecene.
(Djocko Harizmatovic, 11. januar 2022 19:21)

А ти цвилиш у мраку како ниједна да падне на твоје раме, било која, може макар и из краја.

kristina

pre 2 godine

Upravo tako kao sto si rekao Full House, rasizam prema crncima je itekako jak i ovo je samo dokaz. Ali, treba malo sire misliti da bi se to shvatilo. Oni su u US skoro kao Daliti u Indiji.

"Nisu crnci rasisti, nego misle da bi crnac kada uspe trebalo da izabere crnkinju za ženu, i da bi izvukao još jednu osobu iz bede, i da ne bi bilo da svaki crnac koji uspe oženi belkinju kao nekakav simbol svog uspeha, gde on zapravo pokazuje nekakav vid internalizovanih rasizma prem crncima. Ne kažem da je to dobro, ali svakako nije u pitanju rasizam crnaca ovde. Mnogo ljudi ovde pišu svašta bez imalo razmišljanja…"
(FullHouse,

Samo primećujem

pre 2 godine

@(Laravel 9, 11. januar 2022 20:56)
Ne postoji deficit žena nego su neravnomerno raspoređene. Mnoge gledaju da dobace do BG ili NS, a manja mesta ostaše samo sa muškarcima.
O ostalim detaljima ne bih. Ima ih previše, a žene će se svakako braniti isključivo minusima, pa je svako šalje nabrajanje suvišno. Muskarci svakako moraju juriti strankinje jer izbor srpkinja i nije nesto. Puno pričaju i hvale se, a rezultati veoma tanki.

EU Citizen

pre 2 godine

Što bi neko povlačio svoj privatni život po društvenim mrežama, nikad u životu mi nije palo na.pamet ni da snimim samog.sebe kako se zabavljam, a.kamolid da anonimnim ili poluanonimnim ljudima među kojima ko zna kakvih zaista ima.priuštim pogled na svoj privatni život ili,.ne daj bože, decu. To prepuštam klovnovima koji žive od medijske prostitucije, ovaj lik (pojma nemam ko je, sasvim je moguće da grešim :) ) je izgleda nešto bistrini, ali to je.odmah povod za besne i frustrirane horde luzera da se bace blatom na njega :))

Lola

pre 2 godine

Ne razumem ni ovaj tekst, niti ostrašćene komentare.
Ukucajte Jay Ellis u pretraživač, od prve 4 fotografije koje ćete videti, dve su s njegovom (belom) ženom. Pa kako je onda krije?! Time što je ne stavlja na Instagram? Evo, ne objavljujem ni ja muževljeve slike, mora da imam neke skrivene namere… Dajte, molim vas…

Istinabre

pre 2 godine

Morgot Bauglir

Lako je to govoriti kad nije došao crnac po tvoju ćerku ili se tvoj sin uda za crnkinju...

I lako je govoriti nema problema kad nemaš dece ili su već oženjeni...

Милош Радунковић

pre 2 godine

Заиста нико не би требао да коментарише расу дотичног господина. Ни ти једним коментаром, ни у алузији. Такође оптуживати Њу да је у питању спонзоруша...Само на тренутак застаните и помислите да је она ваша кћерка, али чак и да није.Молим вас, све Ово је отишло предалеко...Немојте Србе да приказујете у овом светлу.

Mitropolit Jovan

pre 2 godine

Divim se ovim naivcinama, koji jos uvek zive u vremenu "Cica Tomine kolibe"?! Beli rasizam je danas nanivou ekscesa, crni rasizam je pravilo i on postoji u glavama 90% crnaca. Ostavimo se demagogije i laznih klisea. Nije sramota reci istinu, sramota je zabijati glavu u pesak.

dude

pre 2 godine

Dođi, brale, u Srbiju, nas zabole ko je koje boje.
(Sve dok je lepo, 11. januar 2022 17:50)

boja nije bitna brale.
samo da nisi hrvat, crnogorac, amer, englez, klokan, bosanac, šiptar, švabo, francuz, južnokoreanac, ukrajinac, švajcarac, danac, katolik, protestant, musliman, budista, jevrej, rotšild, reptil i vaxer.
ostalo po dogovoru.

Sve je na volju

pre 2 godine

Pustite ljude, svako ima slobodan izbor u izboru partnera isto kao sto ima izbor da li svoj privatni zivot zeli javno da eksponira ili ne. Svako ima svoje razloge.

.

pre 2 godine

@popara
Onda to pročitaj kao "više biće". Velika većina zapadnjaka germanskog porekla uporediva je sa velikom većinom Srba u tom tripu o vlastitoj superiornosti. S obzirom na resurse za uništavanje koje zapadnjaci imaju i s obzirom da im je nešto kvrcnulo u glavi, tj. da su napola odlepili zbog straha od Kineza i Rusa, svašta je moguće. Kad se moć i glupost udruže...

Zoran Knezevic

pre 2 godine

Once you go black, you never go back!
(Ja, 11. januar 2022 17:12)
-----
I Vi ste verovstno jedan od ovih koji sanjaju o velicini. Njima jemagarac najidealnija forma zivih bica. Ili slon. Tu "alatku" oni dozivljavaju kao sredstvo za kaznjavanje a ne uzivanje. Ova izreka kojom se tipovi, poput Vas, postapaju, ima sasvim drugaciji dmisao i znacenje. Nekada, takve zene niko nije hteo. Nisu imale gde da se vrate. Postoje dva razloga?iz rasizma, a neki su se bojali da ne dobiju neku od prenosivih bolesti koju crnci hronicno nose u sebi.

Laravel 9

pre 2 godine

Nije toliko poenta sto je sa crncem, nego sto je Srpkinjama (vecini, rekao bih) bolji bilo ko, samo ne Srbin. Ovo je provereno. Mnogi Srbi traze zenu iz drugih nacija/zemalja, prosto jer ne mogu da nadju u Srbiji. U Srbiji postoji ozbiljan deficit zena.

Mirko

pre 2 godine

Nadala se nekoj karijeri uz njega ali izgleda ništa od toga...klasična novosadska spozoruša,naglašavan novosadska jer su te zeznule i beogradske sponzoruše...

Ahaha

pre 2 godine

Srpkinje vole strance i njihovu lovu i sve je divno i lepo dok ne popiju prvi samar i ko po obicaju uvek izgube pravo na starateljstvo a onda dodju nazad u Srbiju i kukaju nasim muskarcima kako su ostecene.
(Djocko Harizmatovic, 11. januar 2022 19:21)

Veca je verovatnoca da ovde dobiju batine nego na zapadu.

dude

pre 2 godine

Izgleda da samo ja ne vidim nista lose u ovome i covek uopste nije ruzan.
(..., 11. januar 2022 19:48)

ne radi se o tome.
radi se o iskonskoj odbojnosti o svemu što srbin ne može da razume.
da je obratno, on srbin-ona crnkinja, bilo bi 99% pozitivnih komentara.
strah, loše obrazovanje, loš odgoj, sujeta….nastavi niz

drmr

pre 2 godine

Kako je ona Srpkinja, ne razumem stvarno, Senicar je ono bas izrazito Hrvatsko prezime, kod nas Srba to prezime ne’postoji.
(Vuković, 11. januar 2022 16:18)
svi smo mi Srbi Vukovicu...

Mitar S

pre 2 godine

@SilaN,

Da, samo jedna rasa ljudi postoji na celoj planeti bez obzira na boju kože. Kao kada imate crnog i belog labradora to je opet labrador samo sa drugom bojom dlake nije bernardinac.

ff

pre 2 godine

Fora sa crnim Amerikancima je kao sa feminizmom glume žrtve a privilegovani. Kao žene su žrtve a muškarci zlotvori a onda žena za isto krivično delo dobije 4 puta manju kaznu ili dobiju decu posle razvoda u 95% slučajeva.
Ti crnci imaju afirmativnu akciju tj. belci su diskriminisani.

kiki

pre 2 godine

@Seničar

Za gospodu kojoj Seničar i ostala nisu srpska prezimena.
Ne znam kog porekla je g-đa Seničar, da li se oseća Srpkinjom ili ne niti me zanima.
Ali moliću dežurne Srbe ovde da odgovore da li mi koji nismo tipičnih srpskih prezimena, a rođeni smo ovde, neko nam je Srbin, a sebe isto tako (naravno svojom voljom) vidimo, šta treba da uradimo da bi bili prihvaćeni kao Srbi, a da nam se posle ne spočitava "nesrpskost"?!

a ja ?

pre 2 godine

Nemogu da verujem. A ja mislio da su Balkanci naj veći Rasisti... Gde ste videli SRPKINJU da se Udaje za Ciganina, a da njeni Roditelji i Braća pristaju na to... Gde...?
(Matijas, 11. januar 2022 18:14
na zalost, moram se ukljuciti u ovu glupost od komentara. A gde ste to videli da se romkinja udaje za srbina? Jedan mi je komsija rekao da bi sestri noge polomii da se uda za belog.
Taj rasizam je cudo, samo neki misle da zbog boje koze ne mogu da se tako okarakterisu, a mogu druge da generalno optuzuju. ( moje koleginice cerka se udala za cigana, srecan brak i sve ok , tako da eto ja znam )

Попара

pre 2 godine

Nemojte da se pravite naivni. Za Ameriknce-Anglosaksonce koji vladaju Amerikom, samo su oni belci. Svi ostali su ispod njih. Srbi i Rusi su na samom dnu, daleko ispod Afroamerikanaca. Nije problem što je ta žena bela, nego što nije "arijevka". Zvuči užasno ružno, ali pošto svi znamo da je tako, ne vidim zašto se stalno lažemo da je drugačije.
(., 11. januar 2022 16:32)
Енглез аријевац, дај молим те.

Maja

pre 2 godine

Rasizam nije sigurno, osim ako je ona odbila da objavi da je sa crncem, jer po definiciji rasizam zahteva poziciju institucionalne moci koju crnci nemaju.

(anon, 11. januar 2022 17:03)

Ovo je takva glupost i nebuloza koja je tako popularna danas u americi.
Cuj crnac ne moze da bude rasista. Mogu da se prave sale na racun drugih, da se drugi vredjaju ne smeju da se uvrede ili ne daj boze pozovu na rasizam jer ovi su potlaceni. Kako da ne. Neko te vredja na rasnoj osnovi i on nije rasista aha malo sutra.

Rile

pre 2 godine

Stariji ugledni doktor mi priča, da je pre cca 40 godina bio u većem gradu na severu Amerike (dakle manje rasistični deo) i izvela ga crnkinja na večeru u restoran, koji su pretežno posećivali crnoputi Amerikanci.
kada su ušli i prolazili do svoga stola svi crnoputi gosti su ustali i poklonili se paru iz poštovanja. Većina je znala, da je doktor i to im je ogromnom značilo da je na večeru izveo crnoputu Amerikanku inače koleginicu.
Kaže, da takvo poštovanje više nikada u svojoj karieri nije doživeo.

Djocko Harizmatovic

pre 2 godine

Srpkinje vole strance i njihovu lovu i sve je divno i lepo dok ne popiju prvi samar i ko po obicaju uvek izgube pravo na starateljstvo a onda dodju nazad u Srbiju i kukaju nasim muskarcima kako su ostecene.

Biološkinja

pre 2 godine

@Ivan,

Već više od 40 hiljada godina na planeti Zemlji postoji samo jedna jedina rasa ljudi - Homo sapiens sapiens. Neandertalci, Denisovci, Homo florensians, Homo erectus itd. sve te su izumrle. Razlika u boji kože/kose/očiju i je samo adaptivni tip na klimatske uslove u prethodnih 10-15 hiljada godina. Molim vas edukujte se i nemojte širiti neistine. To što je neka laž stara vekovima genetski i biološki je istina poznata već decenijama, kada već pričamo o tome šta je prirodno i/ili normalno, biološki su stvari prilično jasne, ne postoje druge rase ljudi.

U tome je stvar

pre 2 godine

@E momci,vi nastavite praviti frke o Djokovicu, Kosovu, Rs, a nase cure...
(Aco, 11. januar 2022 16:26)

Pa nasima traže dlaku u jajetu, a strancima se same nude.

Alyce Buckman

pre 2 godine

Lepo piše u tekstu da se njegovim obozavateljkama, većinom crne žene, ne bi dopalo što je oženjen belkinjom i izgubio bi na popularnosti. Kao kada su ranije u Holivudu krili da su neki veliki glumci gej orijentacije jer bi izgubili popularnost: žene se loze na njih a kad bi znale da nemaju šanse onda ne bi gledale njihove filmove, tako i ovo. Naravno da je neviđeno glupo, kao da bi inače imale šanse jer su njegov tip, al ljudi su glupi, tu nema ničeg novog. :D

"nezavisni mediji"

pre 2 godine

@whocares, kad bi se sve mešalo ne bi imali npr. Sibirskog, Bengalskog i Javanskog tigra nego bi sve to bio tigar.
Lepota je u različitosti, a ne u uniformnosti.Smatram da nas nije mnogo ostalo na svetu i da treba raditi na tome da se sačuvamo i opstanemo kao narod, a ne da se rasplinjavamo i nestajemo.
Hoću sa zetom da popijem rakiju i pojedem čvarak, da sa unukom pričam na Srpskom, a ne na Svahiliju, da mu pričam o njegovim precima koji su prelazili Albaniju i rušili carstva.
Ja moju decu mnogo volim, krajnji izbor je na njima, ali i ja imam izbor da mi se to svidi ili ne.

Maraja

pre 2 godine

@anon Ne, po definiciji, rasizam je tretiranje osobe drugačije samo na osnovu njene rase. Taj deo sa institucionalnim rasizmom su dodali afroamerikanci da bi mogli da budu rasisti, a da se izvuku sa time. Ne znam samo koje to institucije po SAD-u vode Sloveni ili Azijati, prema kojima su takođe vrlo rasistički nastrojeni.

Matijas

pre 2 godine

Nemogu da verujem. A ja mislio da su Balkanci naj veći Rasisti... Gde ste videli SRPKINJU da se Udaje za Ciganina, a da njeni Roditelji i Braća pristaju na to... Gde...?

Petar

pre 2 godine

Sjecam se jednom naletio na anketu ljudi radili medju svim rasama u americi kao za koju rasu misle da su najveci rasisti.
Zanimljivo je da su svi ukljucujuc i afroamerikance rekli da su afroamerikanci najveci rasisti.
Ima glumac njemu sam zaboravio kad je dobio nagradu pricao kao su afroamerikanci magicni ovaki onaki i onda malo posle toga sutnuo svoju zenu crnkinju koja je objektivno prosjecnog izgleda ali bila uz njega kad je bio bez icega i spetljao se bijelkinjom ironijo.
PS. Da je udala se za srbina a on je drzo kuci i krio u javnosti strogo onda bi vrle nase oplele kako je zastala balkanska seljacina.

DJ KRMAK

pre 2 godine

Са Ђоковића је спала на господина који је се стиди. Нека. Барем има слатку ћеркицу.

anon

pre 2 godine

Rasizam nije sigurno, osim ako je ona odbila da objavi da je sa crncem, jer po definiciji rasizam zahteva poziciju institucionalne moci koju crnci nemaju.

Ali zelim im sve najbolje i da konacno objave svoju ljubav, jer se ljubavi ne treba nikada stideti.

FullHouse

pre 2 godine

Nisu crnci rasisti, nego misle da bi crnac kada uspe trebalo da izabere crnkinju za ženu, i da bi izvukao još jednu osobu iz bede, i da ne bi bilo da svaki crnac koji uspe oženi belkinju kao nekakav simbol svog uspeha, gde on zapravo pokazuje nekakav vid internalizovanih rasizma prem crncima. Ne kažem da je to dobro, ali svakako nije u pitanju rasizam crnaca ovde. Mnogo ljudi ovde pišu svašta bez imalo razmišljanja…

goffY

pre 2 godine

Ko je bio u Americi i upoznao se sa njihovom kulturom zna isto tako da je cela Amerika u rasizmu, nešto kao sa Romima ovde, sve je kao kul ali ipak aj da se ne mešamo, u pojedinim sredinama u Americi je to još gore i izraženije, duga je istorija animoziteta izmedju bele i crne rase na tom kontinentu i jednostavno se ne vole, e sad druga je stvar što oni očajnički pokušavaju da kroz holivud prikažu kako su multikulturalno društvo i kako bi zapravo svi trebalo da se ugledamo na njih, ipak je realnost malo drugačija

whocares

pre 2 godine

znači jedna polovina komentara najstrašnije osudjuje crnce zato što kritikuju mešovite parove (njega sto ima belu zenu)
a druga polovina najstrašnije kritikuje mešovite parove (nju što ima crnog muža), dakle samo iz drugog ugla.
I obe grupe komentara su popularne?

Washington

pre 2 godine

Ma rasizam postoji na obe strane jednako, mozda vise na crnoj strani jer su oni svasta prosli u zadnjih 300-400 godina pa ih jos i drzi strah i mrznja koju mogu da osecaju a i sa punim pravom. Ipak moramo biti bolji. Ne mogu ja pricat nekom da bude tolerantna osoba a ja se okrenem i kazem nesto protiv muslimana, znaci lazem i druge a i sam sebe.

dux

pre 2 godine

Vidite koliki su crnci rasisti. A ne bi rekli nakon svih ovih cuda oko Flojda i BLM prica. On ne sme jadan da prizna da ima dete sa belom zenom. EEEEeeeej brateeee. O cemu mi pricamo.

Dr Batkovski

pre 2 godine

Fascinantno je da ona konstantno uspeva da uhvati selebritije. Pocevsi sa ramazotijem i sad se skrasila u holivudu. Svojevremeno se muvala po noletovim lozama na turnirima, ali bez uspeha.

Eugen

pre 2 godine

Ma ko te pita za rasizam. Vazno je da ona sada ima crnu cerku. Time je kao belkinja dokazala da nije rasista. Crnci to ionako ne moraju nikome dokazivati.

NIna

pre 2 godine

"To ne funkcioniše zajedno... svi kriju svoje bele partnere zbog toga", napisao je jedan korisnik, na šta je neko dodao: "Cela crna zajednica bi vas kritikovala što nemate crnog partnera".

Zar ovo nije definicija rasizma? ili u ovom slucaju rasizam ne vazi?

Попара

pre 2 godine

Не будите смешни, нема већег поена за црнца него одвојити белкињу, а оне ко оне...

yamakagashi

pre 2 godine

Stvarno su neke grupe ljudi ograničene..da čovek krije da je sa belom ženom? Svašta..evo ja bih se prvi hvalio da sam oženjen Ninom Seničar ?

.

pre 2 godine

Nemojte da se pravite naivni. Za Ameriknce-Anglosaksonce koji vladaju Amerikom, samo su oni belci. Svi ostali su ispod njih. Srbi i Rusi su na samom dnu, daleko ispod Afroamerikanaca. Nije problem što je ta žena bela, nego što nije "arijevka". Zvuči užasno ružno, ali pošto svi znamo da je tako, ne vidim zašto se stalno lažemo da je drugačije.

Tifoso

pre 2 godine

Nina Senicar je zivi dokaz da u holivudu ne prolazite na kvalitet nego na veze,vezice, prijateljstva, ja tebi, ti meni, oni nama, mi njima, slikamo se, crveni tepih,promocija,emisije, slikanje i mediji.

NIna

pre 2 godine

"To ne funkcioniše zajedno... svi kriju svoje bele partnere zbog toga", napisao je jedan korisnik, na šta je neko dodao: "Cela crna zajednica bi vas kritikovala što nemate crnog partnera".

Zar ovo nije definicija rasizma? ili u ovom slucaju rasizam ne vazi?

Dr Batkovski

pre 2 godine

Fascinantno je da ona konstantno uspeva da uhvati selebritije. Pocevsi sa ramazotijem i sad se skrasila u holivudu. Svojevremeno se muvala po noletovim lozama na turnirima, ali bez uspeha.

Попара

pre 2 godine

Не будите смешни, нема већег поена за црнца него одвојити белкињу, а оне ко оне...

goffY

pre 2 godine

Ko je bio u Americi i upoznao se sa njihovom kulturom zna isto tako da je cela Amerika u rasizmu, nešto kao sa Romima ovde, sve je kao kul ali ipak aj da se ne mešamo, u pojedinim sredinama u Americi je to još gore i izraženije, duga je istorija animoziteta izmedju bele i crne rase na tom kontinentu i jednostavno se ne vole, e sad druga je stvar što oni očajnički pokušavaju da kroz holivud prikažu kako su multikulturalno društvo i kako bi zapravo svi trebalo da se ugledamo na njih, ipak je realnost malo drugačija

U tome je stvar

pre 2 godine

@E momci,vi nastavite praviti frke o Djokovicu, Kosovu, Rs, a nase cure...
(Aco, 11. januar 2022 16:26)

Pa nasima traže dlaku u jajetu, a strancima se same nude.

Mirko

pre 2 godine

Nadala se nekoj karijeri uz njega ali izgleda ništa od toga...klasična novosadska spozoruša,naglašavan novosadska jer su te zeznule i beogradske sponzoruše...

Eugen

pre 2 godine

Ma ko te pita za rasizam. Vazno je da ona sada ima crnu cerku. Time je kao belkinja dokazala da nije rasista. Crnci to ionako ne moraju nikome dokazivati.

Alyce Buckman

pre 2 godine

Lepo piše u tekstu da se njegovim obozavateljkama, većinom crne žene, ne bi dopalo što je oženjen belkinjom i izgubio bi na popularnosti. Kao kada su ranije u Holivudu krili da su neki veliki glumci gej orijentacije jer bi izgubili popularnost: žene se loze na njih a kad bi znale da nemaju šanse onda ne bi gledale njihove filmove, tako i ovo. Naravno da je neviđeno glupo, kao da bi inače imale šanse jer su njegov tip, al ljudi su glupi, tu nema ničeg novog. :D

Tifoso

pre 2 godine

Nina Senicar je zivi dokaz da u holivudu ne prolazite na kvalitet nego na veze,vezice, prijateljstva, ja tebi, ti meni, oni nama, mi njima, slikamo se, crveni tepih,promocija,emisije, slikanje i mediji.

Maja

pre 2 godine

Rasizam nije sigurno, osim ako je ona odbila da objavi da je sa crncem, jer po definiciji rasizam zahteva poziciju institucionalne moci koju crnci nemaju.

(anon, 11. januar 2022 17:03)

Ovo je takva glupost i nebuloza koja je tako popularna danas u americi.
Cuj crnac ne moze da bude rasista. Mogu da se prave sale na racun drugih, da se drugi vredjaju ne smeju da se uvrede ili ne daj boze pozovu na rasizam jer ovi su potlaceni. Kako da ne. Neko te vredja na rasnoj osnovi i on nije rasista aha malo sutra.

dux

pre 2 godine

Vidite koliki su crnci rasisti. A ne bi rekli nakon svih ovih cuda oko Flojda i BLM prica. On ne sme jadan da prizna da ima dete sa belom zenom. EEEEeeeej brateeee. O cemu mi pricamo.

.

pre 2 godine

Nemojte da se pravite naivni. Za Ameriknce-Anglosaksonce koji vladaju Amerikom, samo su oni belci. Svi ostali su ispod njih. Srbi i Rusi su na samom dnu, daleko ispod Afroamerikanaca. Nije problem što je ta žena bela, nego što nije "arijevka". Zvuči užasno ružno, ali pošto svi znamo da je tako, ne vidim zašto se stalno lažemo da je drugačije.

kiki

pre 2 godine

@Seničar

Za gospodu kojoj Seničar i ostala nisu srpska prezimena.
Ne znam kog porekla je g-đa Seničar, da li se oseća Srpkinjom ili ne niti me zanima.
Ali moliću dežurne Srbe ovde da odgovore da li mi koji nismo tipičnih srpskih prezimena, a rođeni smo ovde, neko nam je Srbin, a sebe isto tako (naravno svojom voljom) vidimo, šta treba da uradimo da bi bili prihvaćeni kao Srbi, a da nam se posle ne spočitava "nesrpskost"?!

Biološkinja

pre 2 godine

@Ivan,

Već više od 40 hiljada godina na planeti Zemlji postoji samo jedna jedina rasa ljudi - Homo sapiens sapiens. Neandertalci, Denisovci, Homo florensians, Homo erectus itd. sve te su izumrle. Razlika u boji kože/kose/očiju i je samo adaptivni tip na klimatske uslove u prethodnih 10-15 hiljada godina. Molim vas edukujte se i nemojte širiti neistine. To što je neka laž stara vekovima genetski i biološki je istina poznata već decenijama, kada već pričamo o tome šta je prirodno i/ili normalno, biološki su stvari prilično jasne, ne postoje druge rase ljudi.

Mitropolit Jovan

pre 2 godine

Divim se ovim naivcinama, koji jos uvek zive u vremenu "Cica Tomine kolibe"?! Beli rasizam je danas nanivou ekscesa, crni rasizam je pravilo i on postoji u glavama 90% crnaca. Ostavimo se demagogije i laznih klisea. Nije sramota reci istinu, sramota je zabijati glavu u pesak.

Slavisa V.

pre 2 godine

Bio sam u SAD 2003. Beli tamo smatraju crne za nizu rasu, ali se to krije, tada cak i ne toliko. Crni mrze bele iz dna duse. Licno sam u Dzordztaunu (delu Vasingtona gde zive crni) gledao kako se jedan crni, i to po oblacenju prilicno dobrostojeci, zalece da bi cipelom iz sve snage udario auto belog koji se zatekao na pesackom prelazu. Vozac auta je samo pokusao, zbog opsteg kolapsa saobracaja usled radova na jednoj traci, da predje peko tog pesackog prelaza, on nije bio u obavezi da stane jer nikog nije bilo na pesackom, crni je morao da trci da bi stigao da udari taj auto, a beli mu se iz auta panicno izvinjavao ne otvarajuci prozor. Inace, taj deo grada nam je preporucila crna sluzbenica u jednom minstarstvu, a kad smo to rekli jednom belom predavacu, on nas je pitao ko nam je to rekao. Kad smo mu rekli samo se ironicno nasmejao. NAravno, bio je u pravu, taj deo grada uopste nije bio bezbedan. Takodje, iako nema veze sa temom, sam licno video da o Mormonima kao religiji govore sa podsmehom. Jednoj ucesnici seminara, gradjanki VB (tada 10 godina), do duse iz Nigerije, nisam mogao da objasnim da je USA cetiri godine ranije bombardovala moju zemlju koja se nalazi u srcu Evrope. Nikad cula. Naravno, ne bih ni pokusavao da joj objasnim, ali je itekako primetila i nije propustila da me pita zasto, da sam ja jedini ucesnik tog seminara koji nije zeleo da se fotografise sa zastavom USA. Na kraju, podele izmedju belih i crnih su toliko duboke da ih nikakav zakon ne moze izbrisati.

whocares

pre 2 godine

znači jedna polovina komentara najstrašnije osudjuje crnce zato što kritikuju mešovite parove (njega sto ima belu zenu)
a druga polovina najstrašnije kritikuje mešovite parove (nju što ima crnog muža), dakle samo iz drugog ugla.
I obe grupe komentara su popularne?

"nezavisni mediji"

pre 2 godine

@whocares, kad bi se sve mešalo ne bi imali npr. Sibirskog, Bengalskog i Javanskog tigra nego bi sve to bio tigar.
Lepota je u različitosti, a ne u uniformnosti.Smatram da nas nije mnogo ostalo na svetu i da treba raditi na tome da se sačuvamo i opstanemo kao narod, a ne da se rasplinjavamo i nestajemo.
Hoću sa zetom da popijem rakiju i pojedem čvarak, da sa unukom pričam na Srpskom, a ne na Svahiliju, da mu pričam o njegovim precima koji su prelazili Albaniju i rušili carstva.
Ja moju decu mnogo volim, krajnji izbor je na njima, ali i ja imam izbor da mi se to svidi ili ne.

Ahaha

pre 2 godine

Srpkinje vole strance i njihovu lovu i sve je divno i lepo dok ne popiju prvi samar i ko po obicaju uvek izgube pravo na starateljstvo a onda dodju nazad u Srbiju i kukaju nasim muskarcima kako su ostecene.
(Djocko Harizmatovic, 11. januar 2022 19:21)

Veca je verovatnoca da ovde dobiju batine nego na zapadu.

Washington

pre 2 godine

Ma rasizam postoji na obe strane jednako, mozda vise na crnoj strani jer su oni svasta prosli u zadnjih 300-400 godina pa ih jos i drzi strah i mrznja koju mogu da osecaju a i sa punim pravom. Ipak moramo biti bolji. Ne mogu ja pricat nekom da bude tolerantna osoba a ja se okrenem i kazem nesto protiv muslimana, znaci lazem i druge a i sam sebe.

Milojko Novi Sad

pre 2 godine

Nina dobra kao zmaj i dok je išla u gimnaziju Jovan Jovanovic Zmaj.
Pametna,zgodna, samouverena,obrazovana porodica.
Ekipa se lozila na nju dosta i naravno da je toga bila svesna.Nije se razvlacila bar po NS,preko ne znam,znam jednog što je bio sa njom u srednjoj i to je vodio na klupicu,kokice i kolu-smekerski i adekvatno godinama.

drmr

pre 2 godine

Kako je ona Srpkinja, ne razumem stvarno, Senicar je ono bas izrazito Hrvatsko prezime, kod nas Srba to prezime ne’postoji.
(Vuković, 11. januar 2022 16:18)
svi smo mi Srbi Vukovicu...

Попара

pre 2 godine

Nemojte da se pravite naivni. Za Ameriknce-Anglosaksonce koji vladaju Amerikom, samo su oni belci. Svi ostali su ispod njih. Srbi i Rusi su na samom dnu, daleko ispod Afroamerikanaca. Nije problem što je ta žena bela, nego što nije "arijevka". Zvuči užasno ružno, ali pošto svi znamo da je tako, ne vidim zašto se stalno lažemo da je drugačije.
(., 11. januar 2022 16:32)
Енглез аријевац, дај молим те.

Mitar S

pre 2 godine

@SilaN,

Da, samo jedna rasa ljudi postoji na celoj planeti bez obzira na boju kože. Kao kada imate crnog i belog labradora to je opet labrador samo sa drugom bojom dlake nije bernardinac.

Balkanac iz nemacke

pre 2 godine

Tesko povjerovati vama sa balkana, koji poznaju crnce samo iz kosarke, godisnjeg odmora u inozemstvu ili nekih skolovanja u drugoj drzavi. probajte zivjeti s njima, pa cemo onda dalje razgovarati. Doba kolonijalizma vec davno proslo, pogledajte afriku ili u glavnom drzave gde su crnci vecina stanovnistva, boga ti dragog kad bi usporedio mogao bi reci da je istocna evropa zapad za crnce koji sebi modernu drzavu samo u obliku "wakande" mogu zamisliti. ne daj boze da mi se cerka udaje za jednog od njih, i ja dobro znam da nisam sam sa tim stavom.

dude

pre 2 godine

Dođi, brale, u Srbiju, nas zabole ko je koje boje.
(Sve dok je lepo, 11. januar 2022 17:50)

boja nije bitna brale.
samo da nisi hrvat, crnogorac, amer, englez, klokan, bosanac, šiptar, švabo, francuz, južnokoreanac, ukrajinac, švajcarac, danac, katolik, protestant, musliman, budista, jevrej, rotšild, reptil i vaxer.
ostalo po dogovoru.

Petar

pre 2 godine

Sjecam se jednom naletio na anketu ljudi radili medju svim rasama u americi kao za koju rasu misle da su najveci rasisti.
Zanimljivo je da su svi ukljucujuc i afroamerikance rekli da su afroamerikanci najveci rasisti.
Ima glumac njemu sam zaboravio kad je dobio nagradu pricao kao su afroamerikanci magicni ovaki onaki i onda malo posle toga sutnuo svoju zenu crnkinju koja je objektivno prosjecnog izgleda ali bila uz njega kad je bio bez icega i spetljao se bijelkinjom ironijo.
PS. Da je udala se za srbina a on je drzo kuci i krio u javnosti strogo onda bi vrle nase oplele kako je zastala balkanska seljacina.

Lola

pre 2 godine

Ne razumem ni ovaj tekst, niti ostrašćene komentare.
Ukucajte Jay Ellis u pretraživač, od prve 4 fotografije koje ćete videti, dve su s njegovom (belom) ženom. Pa kako je onda krije?! Time što je ne stavlja na Instagram? Evo, ne objavljujem ni ja muževljeve slike, mora da imam neke skrivene namere… Dajte, molim vas…

mr

pre 2 godine

Srpkinje vole strance i njihovu lovu i sve je divno i lepo dok ne popiju prvi samar i ko po obicaju uvek izgube pravo na starateljstvo a onda dodju nazad u Srbiju i kukaju nasim muskarcima kako su ostecene.
(Djocko Harizmatovic, 11. januar 2022 19:21)

А ти цвилиш у мраку како ниједна да падне на твоје раме, било која, може макар и из краја.

Maraja

pre 2 godine

@anon Ne, po definiciji, rasizam je tretiranje osobe drugačije samo na osnovu njene rase. Taj deo sa institucionalnim rasizmom su dodali afroamerikanci da bi mogli da budu rasisti, a da se izvuku sa time. Ne znam samo koje to institucije po SAD-u vode Sloveni ili Azijati, prema kojima su takođe vrlo rasistički nastrojeni.

Matijas

pre 2 godine

Nemogu da verujem. A ja mislio da su Balkanci naj veći Rasisti... Gde ste videli SRPKINJU da se Udaje za Ciganina, a da njeni Roditelji i Braća pristaju na to... Gde...?

ff

pre 2 godine

Fora sa crnim Amerikancima je kao sa feminizmom glume žrtve a privilegovani. Kao žene su žrtve a muškarci zlotvori a onda žena za isto krivično delo dobije 4 puta manju kaznu ili dobiju decu posle razvoda u 95% slučajeva.
Ti crnci imaju afirmativnu akciju tj. belci su diskriminisani.

a ja ?

pre 2 godine

Nemogu da verujem. A ja mislio da su Balkanci naj veći Rasisti... Gde ste videli SRPKINJU da se Udaje za Ciganina, a da njeni Roditelji i Braća pristaju na to... Gde...?
(Matijas, 11. januar 2022 18:14
na zalost, moram se ukljuciti u ovu glupost od komentara. A gde ste to videli da se romkinja udaje za srbina? Jedan mi je komsija rekao da bi sestri noge polomii da se uda za belog.
Taj rasizam je cudo, samo neki misle da zbog boje koze ne mogu da se tako okarakterisu, a mogu druge da generalno optuzuju. ( moje koleginice cerka se udala za cigana, srecan brak i sve ok , tako da eto ja znam )

yamakagashi

pre 2 godine

Stvarno su neke grupe ljudi ograničene..da čovek krije da je sa belom ženom? Svašta..evo ja bih se prvi hvalio da sam oženjen Ninom Seničar ?

Djocko Harizmatovic

pre 2 godine

Srpkinje vole strance i njihovu lovu i sve je divno i lepo dok ne popiju prvi samar i ko po obicaju uvek izgube pravo na starateljstvo a onda dodju nazad u Srbiju i kukaju nasim muskarcima kako su ostecene.

FullHouse

pre 2 godine

Nisu crnci rasisti, nego misle da bi crnac kada uspe trebalo da izabere crnkinju za ženu, i da bi izvukao još jednu osobu iz bede, i da ne bi bilo da svaki crnac koji uspe oženi belkinju kao nekakav simbol svog uspeha, gde on zapravo pokazuje nekakav vid internalizovanih rasizma prem crncima. Ne kažem da je to dobro, ali svakako nije u pitanju rasizam crnaca ovde. Mnogo ljudi ovde pišu svašta bez imalo razmišljanja…

Laravel 9

pre 2 godine

Nije toliko poenta sto je sa crncem, nego sto je Srpkinjama (vecini, rekao bih) bolji bilo ko, samo ne Srbin. Ovo je provereno. Mnogi Srbi traze zenu iz drugih nacija/zemalja, prosto jer ne mogu da nadju u Srbiji. U Srbiji postoji ozbiljan deficit zena.

DJ KRMAK

pre 2 godine

Са Ђоковића је спала на господина који је се стиди. Нека. Барем има слатку ћеркицу.

Samo primećujem

pre 2 godine

@(Laravel 9, 11. januar 2022 20:56)
Ne postoji deficit žena nego su neravnomerno raspoređene. Mnoge gledaju da dobace do BG ili NS, a manja mesta ostaše samo sa muškarcima.
O ostalim detaljima ne bih. Ima ih previše, a žene će se svakako braniti isključivo minusima, pa je svako šalje nabrajanje suvišno. Muskarci svakako moraju juriti strankinje jer izbor srpkinja i nije nesto. Puno pričaju i hvale se, a rezultati veoma tanki.

Sve je na volju

pre 2 godine

Pustite ljude, svako ima slobodan izbor u izboru partnera isto kao sto ima izbor da li svoj privatni zivot zeli javno da eksponira ili ne. Svako ima svoje razloge.

Dejanmi

pre 2 godine

@@@Srpkinje vole strance i njihovu lovu i sve je divno i lepo dok ne popiju prvi samar i ko po obicaju uvek izgube pravo na starateljstvo a onda dodju nazad u Srbiju i kukaju nasim muskarcima kako su ostecene.
(Djocko Harizmatovic, 11. januar 2022

Nemas ti druze pojma kao ni ove nase sto se kao "uvale" vani rode djecu pa se razvedu uz alimentaciju i staranje o toj djeci.One ni ne znaju da su zapravo one izmanipulisane da rode zdravo,lijepo djete i da ga cuvaju za 5do10 hiljada mjesecno, toliko izadje posluga u Americi!! Bezosova uzela milijarde odnosno pola imovine a ove nase se prodaju za sicu pa se poslije biju po Beogradskim ulicama sa svakavim olosem..

EU Citizen

pre 2 godine

Što bi neko povlačio svoj privatni život po društvenim mrežama, nikad u životu mi nije palo na.pamet ni da snimim samog.sebe kako se zabavljam, a.kamolid da anonimnim ili poluanonimnim ljudima među kojima ko zna kakvih zaista ima.priuštim pogled na svoj privatni život ili,.ne daj bože, decu. To prepuštam klovnovima koji žive od medijske prostitucije, ovaj lik (pojma nemam ko je, sasvim je moguće da grešim :) ) je izgleda nešto bistrini, ali to je.odmah povod za besne i frustrirane horde luzera da se bace blatom na njega :))

Ok

pre 2 godine

da je obratno, on srbin-ona crnkinja, bilo bi 99% pozitivnih komentara.
strah, loše obrazovanje, loš odgoj, sujeta….nastavi niz
(dude, 11. januar 2022 20:31)

Samo narcizam, nista drugo.
Pa u Srbiji kad krene prica ja volim ovakve devojke, plave, crne, mrsave, oble, niske, visoke sve u detalje, normalno. Ako je tu neka devojka koja i sama da bilo kakvu izjavu tog tipa, da voli visoke, plavooke ma bilo sta svi prisutni koji tom opisu ne odgovaraju ce poceti da je ismevaju ili vredjaju, cak iako ih doticna uopste ne zanima.
Prosto on bi svakoj da se svidja i tacka, ako neka voli drugacije on se nadje uvredjen. Vrlo rasiren problem. Infantilni narcizam.

Rile

pre 2 godine

Stariji ugledni doktor mi priča, da je pre cca 40 godina bio u većem gradu na severu Amerike (dakle manje rasistični deo) i izvela ga crnkinja na večeru u restoran, koji su pretežno posećivali crnoputi Amerikanci.
kada su ušli i prolazili do svoga stola svi crnoputi gosti su ustali i poklonili se paru iz poštovanja. Većina je znala, da je doktor i to im je ogromnom značilo da je na večeru izveo crnoputu Amerikanku inače koleginicu.
Kaže, da takvo poštovanje više nikada u svojoj karieri nije doživeo.

Zoran Knezevic

pre 2 godine

Once you go black, you never go back!
(Ja, 11. januar 2022 17:12)
-----
I Vi ste verovstno jedan od ovih koji sanjaju o velicini. Njima jemagarac najidealnija forma zivih bica. Ili slon. Tu "alatku" oni dozivljavaju kao sredstvo za kaznjavanje a ne uzivanje. Ova izreka kojom se tipovi, poput Vas, postapaju, ima sasvim drugaciji dmisao i znacenje. Nekada, takve zene niko nije hteo. Nisu imale gde da se vrate. Postoje dva razloga?iz rasizma, a neki su se bojali da ne dobiju neku od prenosivih bolesti koju crnci hronicno nose u sebi.

zavidni i kilavi srbi

pre 2 godine

Jedno je sigurno, niti će srpski muškarci promeniti svoje stavove, a imaju putra na glavi, jer dok se predstavljaju kao mačo menovi i branioci porodičnih vrednosti gledaju koju će strankinju da uhvate. Pa ne ide mačomen i porodični čovek zajedno,.
Sa druge strane, niti će žene neće izigravati porodične kućepaziteljke dok im sami partneri nisu takvi.
Pošto će Srbi pre da crknu nego da prihvate da su pogrešili, nastaviće da teraju inat, dok se ne pojavi neko sa strane pred kojim će biti manji od makovog zrna i kome će predati sve samo da ih malo dovede u red. Umesto da to sami urade i nauče druge tome.

Istinabre

pre 2 godine

Morgot Bauglir

Lako je to govoriti kad nije došao crnac po tvoju ćerku ili se tvoj sin uda za crnkinju...

I lako je govoriti nema problema kad nemaš dece ili su već oženjeni...

Милош Радунковић

pre 2 godine

Заиста нико не би требао да коментарише расу дотичног господина. Ни ти једним коментаром, ни у алузији. Такође оптуживати Њу да је у питању спонзоруша...Само на тренутак застаните и помислите да је она ваша кћерка, али чак и да није.Молим вас, све Ово је отишло предалеко...Немојте Србе да приказујете у овом светлу.

dude

pre 2 godine

Izgleda da samo ja ne vidim nista lose u ovome i covek uopste nije ruzan.
(..., 11. januar 2022 19:48)

ne radi se o tome.
radi se o iskonskoj odbojnosti o svemu što srbin ne može da razume.
da je obratno, on srbin-ona crnkinja, bilo bi 99% pozitivnih komentara.
strah, loše obrazovanje, loš odgoj, sujeta….nastavi niz

Krgrgg

pre 2 godine

@bioloskinja

Cim se ti potpisujes sa bioloskinja, znamo koliko je sati
(Nikola, 11. januar 2022 19:45)

Nije devojka napisala ništa pogrešno, šta vam smeta njen potpis?

.

pre 2 godine

@popara
Onda to pročitaj kao "više biće". Velika većina zapadnjaka germanskog porekla uporediva je sa velikom većinom Srba u tom tripu o vlastitoj superiornosti. S obzirom na resurse za uništavanje koje zapadnjaci imaju i s obzirom da im je nešto kvrcnulo u glavi, tj. da su napola odlepili zbog straha od Kineza i Rusa, svašta je moguće. Kad se moć i glupost udruže...

anon

pre 2 godine

Rasizam nije sigurno, osim ako je ona odbila da objavi da je sa crncem, jer po definiciji rasizam zahteva poziciju institucionalne moci koju crnci nemaju.

Ali zelim im sve najbolje i da konacno objave svoju ljubav, jer se ljubavi ne treba nikada stideti.

severoistok - ATEISTA

pre 2 godine

Eh Kusturica! Crna macka beli macor, tj bela macka Serbijanska crni macor Amerikanski. Zabole njih sta se narod muci u njihove rabote, nije valjda da su bili formalno pozvani

Protoss

pre 2 godine

Sve je laz, samo pusta laz. Zahvaljujuci mojim roditeljima naucio sam ziveti zivot istinski, zdrav i da cenim neke druge vrednosti zbog sebe.. Kada su brakovi i ljubavi bile istinske, iskrene i prave i zato volim zivot onakav kakav treba da bude i zato sam srecan zbog toga.. .. Ono sto me je ovo vreme naucilo kao i mnoge je upravo to, o toj lazi kapitalizma i feminizma dvostrukih standarda i drugih uzasa koje prolaze i zene i muskarci.. Velika opasnost preti balkansim narodima i Srbiji. Demografska slika je katastrofalna a globalizacijom omoguceno je da nase zene uz pomoc instagrama i facebook a upoznaju strance i udaju se zarad licnih interesa.. Dok su e ovde unistavale sve prave vrednsoti, dok su muskarci krenuli kriminalnim putevima i na ratistima zbog vremena kakva su u poslednnjih 30 godina.. Nasilja je takodje puno, zbog nezadovoljstva i naopakog zivota. Senicar i slicne njima, splavarke, zadrugarke i instagramuse su danas zene u Srbiji koje su na ceni i idoli.. Sve lice jedna na drugu i cilj je isti, zna se koji..

kristina

pre 2 godine

Upravo tako kao sto si rekao Full House, rasizam prema crncima je itekako jak i ovo je samo dokaz. Ali, treba malo sire misliti da bi se to shvatilo. Oni su u US skoro kao Daliti u Indiji.

"Nisu crnci rasisti, nego misle da bi crnac kada uspe trebalo da izabere crnkinju za ženu, i da bi izvukao još jednu osobu iz bede, i da ne bi bilo da svaki crnac koji uspe oženi belkinju kao nekakav simbol svog uspeha, gde on zapravo pokazuje nekakav vid internalizovanih rasizma prem crncima. Ne kažem da je to dobro, ali svakako nije u pitanju rasizam crnaca ovde. Mnogo ljudi ovde pišu svašta bez imalo razmišljanja…"
(FullHouse,

snesko belic

pre 2 godine

"Pošto će Srbi pre da crknu nego da prihvate da su pogrešili, nastaviće da teraju inat, dok se ne pojavi neko sa strane pred kojim će biti manji od makovog zrna i kome će predati sve samo da ih malo dovede u red. "

Jedno me samo zanima. Da li vas placaju da pisete ovakve gluposti ili je rec o ispranosti mozga. Ne bi me cudilo da je ovo prvo, uopste nije tesko kod nas naci besposlene likove koji ce piskarati kojesta za 300 evra mesecno.

Vp_Cikago

pre 2 godine

Nemas ti druze pojma kao ni ove nase sto se kao "uvale" vani rode djecu pa se razvedu uz alimentaciju i staranje o toj djeci.One ni ne znaju da su zapravo one izmanipulisane da rode zdravo,lijepo djete i da ga cuvaju za 5do10 hiljada mjesecno, toliko izadje posluga u Americi!! Bezosova uzela milijarde odnosno pola imovine a ove nase se prodaju za sicu pa se poslije biju po Beogradskim ulicama sa svakavim olosem..
(Dejanmi, 11. januar 2022 22:38)

Upravu si, nemas ti druze pojma… Uzeo si Bezosa kao neki primer. Pa nije njemu zena nista uzela, sajedno su stvorili kopmaniju, zajedno krenuli id nule, od nemastine i postali sta jesu. Nije on nista sam stvori bez nje pa da joj ne pripadne pola

cuti i trpi sad

pre 2 godine

Svi vi sto se bunite protiv danasnje zenske socijalne dominacije (a prirodnu imaju urodjenu, jer drze kljuceve od radnje) gde ste bili kad se taj proces kod nas razvijao,kad su njihove organizacije i mediji preokrenuli sve naopacke, a sad kukate nesto.
Da li znate da je muskarac u kuci bio muskarac do pre samo 15 godina?

A danas ne smete ni da ih pogledate u gradu odmah se namrgode i sevaju ocima.A znate zasto? zato sto osecaju da su izdominirale., da su glavne a muski potisnuti.
da li znate ko je agresivniji u preskolskom i nizim razredima?
devojcice.
da li znate da ih mladje majke tako usmeravaju?
Nema tu nista cudno, ako cutis pokorice te druga grupa, tako funkcionise priroda.

lily

pre 2 godine

zanimanje - lepotica. onda kad se neka docepa vestackih obrva, filera, sminke, obrva, ofarba kosu, misli da je LEPOTICA i trazi naravno nekog repera sa obrtom 30 milki godisnje... i tako doceka 40tu

Laravel 9

pre 2 godine

@(Laravel 9, 11. januar 2022 20:56)
Ne postoji deficit žena nego su neravnomerno raspoređene. Mnoge gledaju da dobace do BG ili NS, a manja mesta ostaše samo sa muškarcima.
O ostalim detaljima ne bih. Ima ih previše, a žene će se svakako braniti isključivo minusima, pa je svako šalje nabrajanje suvišno. Muskarci svakako moraju juriti strankinje jer izbor srpkinja i nije nesto. Puno pričaju i hvale se, a rezultati veoma tanki.
(Samo primećujem, 11. januar 2022 22:48) # Link komentara

Ja pricam o Beogradu. Bukvalno imas utisak da je 3/4 muskaraca. Ili zene sve sede po kucama, bleje na fejsu ?

U pojedinim kaficama sede iskljucivo mladi muskarci, setaju trenerke jel, uz neizbezno : "Vrate, vrate, vrate...". Tuga.

Ja stvarno ne znam sta se desilo sa Srpkinjama 'u procesu'.

Pa bolje neka se uda za crnca, jer ta cerka ce svakako biti drugacija od nje same.

Ne vole Srbe, imaju sumanute zahteve, uz to malo pruzaju, '*uvaju' se strasno, zabusavaju sa radjanjem dece i tako dalje.

U 37-38j, izledaju kao da im je 50 godina...znaci, previse se jede, previse se sedi i prica, ne bavi se sportom, ne pazi se na svoj izgled i slicno.

Ko je bio u drugim zemljama, zna o cemu govorim. Ovo sa zenama je neka Bozija kazna za srpski narod. Mozda glavni razlog za gubitak Kosmeta je ta odluka Srpkinja da radjaju malo dece ili ne radjaju, za razliku od Siptarki.

Slazem se da je izbor los, prakticno nikakav. Moze se dodati ona otrcana fraza 'cast izuzecima', ali....slabo!

pljuc

pre 2 godine

Crni su najveci rasisti, to zna svako ko je mrdnuo dalje od Niša.
(pavle, 11. januar 2022 16:24)

Da bre, dovlacili bele robove iz celog sveta u afriku…

Bruno

pre 2 godine

Morgot Bauglir

Lako je to govoriti kad nije došao crnac po tvoju ćerku ili se tvoj sin uda za crnkinju...

I lako je govoriti nema problema kad nemaš dece ili su već oženjeni...
(Istinabre

Najdrazi su mi ovi sto su zabrinuti za one koji su u braku sa crnim/crnom.
Sto bi se reklo kukaju nad tudjim grobom a nisu ni svjesni da njih treba
zaliti.
zalimo.

Laravel 9

pre 2 godine

Pretpostavljam (ne znam) da je uzrok deficita zena u Srbiji, nepravilna ishrana. Previse se jede mesa, masti, i t.d. tako da se radja vise muske dece nego zenske. Ovo je samo pretpostavka, trebalo bi proveriti zasto se radja malo zenske dece.

FullHouse

pre 2 godine

Nisu crnci rasisti, nego misle da bi crnac kada uspe trebalo da izabere crnkinju za ženu, i da bi izvukao još jednu osobu iz bede, i da ne bi bilo da svaki crnac koji uspe oženi belkinju kao nekakav simbol svog uspeha, gde on zapravo pokazuje nekakav vid internalizovanih rasizma prem crncima. Ne kažem da je to dobro, ali svakako nije u pitanju rasizam crnaca ovde. Mnogo ljudi ovde pišu svašta bez imalo razmišljanja…

.

pre 2 godine

Nemojte da se pravite naivni. Za Ameriknce-Anglosaksonce koji vladaju Amerikom, samo su oni belci. Svi ostali su ispod njih. Srbi i Rusi su na samom dnu, daleko ispod Afroamerikanaca. Nije problem što je ta žena bela, nego što nije "arijevka". Zvuči užasno ružno, ali pošto svi znamo da je tako, ne vidim zašto se stalno lažemo da je drugačije.

Biološkinja

pre 2 godine

@Ivan,

Već više od 40 hiljada godina na planeti Zemlji postoji samo jedna jedina rasa ljudi - Homo sapiens sapiens. Neandertalci, Denisovci, Homo florensians, Homo erectus itd. sve te su izumrle. Razlika u boji kože/kose/očiju i je samo adaptivni tip na klimatske uslove u prethodnih 10-15 hiljada godina. Molim vas edukujte se i nemojte širiti neistine. To što je neka laž stara vekovima genetski i biološki je istina poznata već decenijama, kada već pričamo o tome šta je prirodno i/ili normalno, biološki su stvari prilično jasne, ne postoje druge rase ljudi.

anon

pre 2 godine

Rasizam nije sigurno, osim ako je ona odbila da objavi da je sa crncem, jer po definiciji rasizam zahteva poziciju institucionalne moci koju crnci nemaju.

Ali zelim im sve najbolje i da konacno objave svoju ljubav, jer se ljubavi ne treba nikada stideti.

Ahaha

pre 2 godine

Srpkinje vole strance i njihovu lovu i sve je divno i lepo dok ne popiju prvi samar i ko po obicaju uvek izgube pravo na starateljstvo a onda dodju nazad u Srbiju i kukaju nasim muskarcima kako su ostecene.
(Djocko Harizmatovic, 11. januar 2022 19:21)

Veca je verovatnoca da ovde dobiju batine nego na zapadu.

zavidni i kilavi srbi

pre 2 godine

Jedno je sigurno, niti će srpski muškarci promeniti svoje stavove, a imaju putra na glavi, jer dok se predstavljaju kao mačo menovi i branioci porodičnih vrednosti gledaju koju će strankinju da uhvate. Pa ne ide mačomen i porodični čovek zajedno,.
Sa druge strane, niti će žene neće izigravati porodične kućepaziteljke dok im sami partneri nisu takvi.
Pošto će Srbi pre da crknu nego da prihvate da su pogrešili, nastaviće da teraju inat, dok se ne pojavi neko sa strane pred kojim će biti manji od makovog zrna i kome će predati sve samo da ih malo dovede u red. Umesto da to sami urade i nauče druge tome.

Krgrgg

pre 2 godine

@bioloskinja

Cim se ti potpisujes sa bioloskinja, znamo koliko je sati
(Nikola, 11. januar 2022 19:45)

Nije devojka napisala ništa pogrešno, šta vam smeta njen potpis?

"nezavisni mediji"

pre 2 godine

@whocares, kad bi se sve mešalo ne bi imali npr. Sibirskog, Bengalskog i Javanskog tigra nego bi sve to bio tigar.
Lepota je u različitosti, a ne u uniformnosti.Smatram da nas nije mnogo ostalo na svetu i da treba raditi na tome da se sačuvamo i opstanemo kao narod, a ne da se rasplinjavamo i nestajemo.
Hoću sa zetom da popijem rakiju i pojedem čvarak, da sa unukom pričam na Srpskom, a ne na Svahiliju, da mu pričam o njegovim precima koji su prelazili Albaniju i rušili carstva.
Ja moju decu mnogo volim, krajnji izbor je na njima, ali i ja imam izbor da mi se to svidi ili ne.

Милош Радунковић

pre 2 godine

Заиста нико не би требао да коментарише расу дотичног господина. Ни ти једним коментаром, ни у алузији. Такође оптуживати Њу да је у питању спонзоруша...Само на тренутак застаните и помислите да је она ваша кћерка, али чак и да није.Молим вас, све Ово је отишло предалеко...Немојте Србе да приказујете у овом светлу.

Matijas

pre 2 godine

Nemogu da verujem. A ja mislio da su Balkanci naj veći Rasisti... Gde ste videli SRPKINJU da se Udaje za Ciganina, a da njeni Roditelji i Braća pristaju na to... Gde...?

Попара

pre 2 godine

Не будите смешни, нема већег поена за црнца него одвојити белкињу, а оне ко оне...

mr

pre 2 godine

Srpkinje vole strance i njihovu lovu i sve je divno i lepo dok ne popiju prvi samar i ko po obicaju uvek izgube pravo na starateljstvo a onda dodju nazad u Srbiju i kukaju nasim muskarcima kako su ostecene.
(Djocko Harizmatovic, 11. januar 2022 19:21)

А ти цвилиш у мраку како ниједна да падне на твоје раме, било која, може макар и из краја.

yamakagashi

pre 2 godine

Stvarno su neke grupe ljudi ograničene..da čovek krije da je sa belom ženom? Svašta..evo ja bih se prvi hvalio da sam oženjen Ninom Seničar ?

Eugen

pre 2 godine

Ma ko te pita za rasizam. Vazno je da ona sada ima crnu cerku. Time je kao belkinja dokazala da nije rasista. Crnci to ionako ne moraju nikome dokazivati.

Mirko

pre 2 godine

Nadala se nekoj karijeri uz njega ali izgleda ništa od toga...klasična novosadska spozoruša,naglašavan novosadska jer su te zeznule i beogradske sponzoruše...

dude

pre 2 godine

Dođi, brale, u Srbiju, nas zabole ko je koje boje.
(Sve dok je lepo, 11. januar 2022 17:50)

boja nije bitna brale.
samo da nisi hrvat, crnogorac, amer, englez, klokan, bosanac, šiptar, švabo, francuz, južnokoreanac, ukrajinac, švajcarac, danac, katolik, protestant, musliman, budista, jevrej, rotšild, reptil i vaxer.
ostalo po dogovoru.

Laravel 9

pre 2 godine

Nije toliko poenta sto je sa crncem, nego sto je Srpkinjama (vecini, rekao bih) bolji bilo ko, samo ne Srbin. Ovo je provereno. Mnogi Srbi traze zenu iz drugih nacija/zemalja, prosto jer ne mogu da nadju u Srbiji. U Srbiji postoji ozbiljan deficit zena.

Djocko Harizmatovic

pre 2 godine

Srpkinje vole strance i njihovu lovu i sve je divno i lepo dok ne popiju prvi samar i ko po obicaju uvek izgube pravo na starateljstvo a onda dodju nazad u Srbiju i kukaju nasim muskarcima kako su ostecene.

Mitar S

pre 2 godine

@SilaN,

Da, samo jedna rasa ljudi postoji na celoj planeti bez obzira na boju kože. Kao kada imate crnog i belog labradora to je opet labrador samo sa drugom bojom dlake nije bernardinac.

dude

pre 2 godine

Izgleda da samo ja ne vidim nista lose u ovome i covek uopste nije ruzan.
(..., 11. januar 2022 19:48)

ne radi se o tome.
radi se o iskonskoj odbojnosti o svemu što srbin ne može da razume.
da je obratno, on srbin-ona crnkinja, bilo bi 99% pozitivnih komentara.
strah, loše obrazovanje, loš odgoj, sujeta….nastavi niz

U tome je stvar

pre 2 godine

@E momci,vi nastavite praviti frke o Djokovicu, Kosovu, Rs, a nase cure...
(Aco, 11. januar 2022 16:26)

Pa nasima traže dlaku u jajetu, a strancima se same nude.

Попара

pre 2 godine

Nemojte da se pravite naivni. Za Ameriknce-Anglosaksonce koji vladaju Amerikom, samo su oni belci. Svi ostali su ispod njih. Srbi i Rusi su na samom dnu, daleko ispod Afroamerikanaca. Nije problem što je ta žena bela, nego što nije "arijevka". Zvuči užasno ružno, ali pošto svi znamo da je tako, ne vidim zašto se stalno lažemo da je drugačije.
(., 11. januar 2022 16:32)
Енглез аријевац, дај молим те.

whocares

pre 2 godine

znači jedna polovina komentara najstrašnije osudjuje crnce zato što kritikuju mešovite parove (njega sto ima belu zenu)
a druga polovina najstrašnije kritikuje mešovite parove (nju što ima crnog muža), dakle samo iz drugog ugla.
I obe grupe komentara su popularne?

severoistok - ATEISTA

pre 2 godine

Eh Kusturica! Crna macka beli macor, tj bela macka Serbijanska crni macor Amerikanski. Zabole njih sta se narod muci u njihove rabote, nije valjda da su bili formalno pozvani

DJ KRMAK

pre 2 godine

Са Ђоковића је спала на господина који је се стиди. Нека. Барем има слатку ћеркицу.

Zoran Knezevic

pre 2 godine

Once you go black, you never go back!
(Ja, 11. januar 2022 17:12)
-----
I Vi ste verovstno jedan od ovih koji sanjaju o velicini. Njima jemagarac najidealnija forma zivih bica. Ili slon. Tu "alatku" oni dozivljavaju kao sredstvo za kaznjavanje a ne uzivanje. Ova izreka kojom se tipovi, poput Vas, postapaju, ima sasvim drugaciji dmisao i znacenje. Nekada, takve zene niko nije hteo. Nisu imale gde da se vrate. Postoje dva razloga?iz rasizma, a neki su se bojali da ne dobiju neku od prenosivih bolesti koju crnci hronicno nose u sebi.

Istinabre

pre 2 godine

Morgot Bauglir

Lako je to govoriti kad nije došao crnac po tvoju ćerku ili se tvoj sin uda za crnkinju...

I lako je govoriti nema problema kad nemaš dece ili su već oženjeni...

drmr

pre 2 godine

Kako je ona Srpkinja, ne razumem stvarno, Senicar je ono bas izrazito Hrvatsko prezime, kod nas Srba to prezime ne’postoji.
(Vuković, 11. januar 2022 16:18)
svi smo mi Srbi Vukovicu...

dux

pre 2 godine

Vidite koliki su crnci rasisti. A ne bi rekli nakon svih ovih cuda oko Flojda i BLM prica. On ne sme jadan da prizna da ima dete sa belom zenom. EEEEeeeej brateeee. O cemu mi pricamo.

Balkanac iz nemacke

pre 2 godine

Tesko povjerovati vama sa balkana, koji poznaju crnce samo iz kosarke, godisnjeg odmora u inozemstvu ili nekih skolovanja u drugoj drzavi. probajte zivjeti s njima, pa cemo onda dalje razgovarati. Doba kolonijalizma vec davno proslo, pogledajte afriku ili u glavnom drzave gde su crnci vecina stanovnistva, boga ti dragog kad bi usporedio mogao bi reci da je istocna evropa zapad za crnce koji sebi modernu drzavu samo u obliku "wakande" mogu zamisliti. ne daj boze da mi se cerka udaje za jednog od njih, i ja dobro znam da nisam sam sa tim stavom.

kristina

pre 2 godine

Upravo tako kao sto si rekao Full House, rasizam prema crncima je itekako jak i ovo je samo dokaz. Ali, treba malo sire misliti da bi se to shvatilo. Oni su u US skoro kao Daliti u Indiji.

"Nisu crnci rasisti, nego misle da bi crnac kada uspe trebalo da izabere crnkinju za ženu, i da bi izvukao još jednu osobu iz bede, i da ne bi bilo da svaki crnac koji uspe oženi belkinju kao nekakav simbol svog uspeha, gde on zapravo pokazuje nekakav vid internalizovanih rasizma prem crncima. Ne kažem da je to dobro, ali svakako nije u pitanju rasizam crnaca ovde. Mnogo ljudi ovde pišu svašta bez imalo razmišljanja…"
(FullHouse,

Samo primećujem

pre 2 godine

@(Laravel 9, 11. januar 2022 20:56)
Ne postoji deficit žena nego su neravnomerno raspoređene. Mnoge gledaju da dobace do BG ili NS, a manja mesta ostaše samo sa muškarcima.
O ostalim detaljima ne bih. Ima ih previše, a žene će se svakako braniti isključivo minusima, pa je svako šalje nabrajanje suvišno. Muskarci svakako moraju juriti strankinje jer izbor srpkinja i nije nesto. Puno pričaju i hvale se, a rezultati veoma tanki.

a ja ?

pre 2 godine

Nemogu da verujem. A ja mislio da su Balkanci naj veći Rasisti... Gde ste videli SRPKINJU da se Udaje za Ciganina, a da njeni Roditelji i Braća pristaju na to... Gde...?
(Matijas, 11. januar 2022 18:14
na zalost, moram se ukljuciti u ovu glupost od komentara. A gde ste to videli da se romkinja udaje za srbina? Jedan mi je komsija rekao da bi sestri noge polomii da se uda za belog.
Taj rasizam je cudo, samo neki misle da zbog boje koze ne mogu da se tako okarakterisu, a mogu druge da generalno optuzuju. ( moje koleginice cerka se udala za cigana, srecan brak i sve ok , tako da eto ja znam )

Dejanmi

pre 2 godine

@@@Srpkinje vole strance i njihovu lovu i sve je divno i lepo dok ne popiju prvi samar i ko po obicaju uvek izgube pravo na starateljstvo a onda dodju nazad u Srbiju i kukaju nasim muskarcima kako su ostecene.
(Djocko Harizmatovic, 11. januar 2022

Nemas ti druze pojma kao ni ove nase sto se kao "uvale" vani rode djecu pa se razvedu uz alimentaciju i staranje o toj djeci.One ni ne znaju da su zapravo one izmanipulisane da rode zdravo,lijepo djete i da ga cuvaju za 5do10 hiljada mjesecno, toliko izadje posluga u Americi!! Bezosova uzela milijarde odnosno pola imovine a ove nase se prodaju za sicu pa se poslije biju po Beogradskim ulicama sa svakavim olosem..

Washington

pre 2 godine

Ma rasizam postoji na obe strane jednako, mozda vise na crnoj strani jer su oni svasta prosli u zadnjih 300-400 godina pa ih jos i drzi strah i mrznja koju mogu da osecaju a i sa punim pravom. Ipak moramo biti bolji. Ne mogu ja pricat nekom da bude tolerantna osoba a ja se okrenem i kazem nesto protiv muslimana, znaci lazem i druge a i sam sebe.

ff

pre 2 godine

Fora sa crnim Amerikancima je kao sa feminizmom glume žrtve a privilegovani. Kao žene su žrtve a muškarci zlotvori a onda žena za isto krivično delo dobije 4 puta manju kaznu ili dobiju decu posle razvoda u 95% slučajeva.
Ti crnci imaju afirmativnu akciju tj. belci su diskriminisani.

Milojko Novi Sad

pre 2 godine

Nina dobra kao zmaj i dok je išla u gimnaziju Jovan Jovanovic Zmaj.
Pametna,zgodna, samouverena,obrazovana porodica.
Ekipa se lozila na nju dosta i naravno da je toga bila svesna.Nije se razvlacila bar po NS,preko ne znam,znam jednog što je bio sa njom u srednjoj i to je vodio na klupicu,kokice i kolu-smekerski i adekvatno godinama.

Slavisa V.

pre 2 godine

Bio sam u SAD 2003. Beli tamo smatraju crne za nizu rasu, ali se to krije, tada cak i ne toliko. Crni mrze bele iz dna duse. Licno sam u Dzordztaunu (delu Vasingtona gde zive crni) gledao kako se jedan crni, i to po oblacenju prilicno dobrostojeci, zalece da bi cipelom iz sve snage udario auto belog koji se zatekao na pesackom prelazu. Vozac auta je samo pokusao, zbog opsteg kolapsa saobracaja usled radova na jednoj traci, da predje peko tog pesackog prelaza, on nije bio u obavezi da stane jer nikog nije bilo na pesackom, crni je morao da trci da bi stigao da udari taj auto, a beli mu se iz auta panicno izvinjavao ne otvarajuci prozor. Inace, taj deo grada nam je preporucila crna sluzbenica u jednom minstarstvu, a kad smo to rekli jednom belom predavacu, on nas je pitao ko nam je to rekao. Kad smo mu rekli samo se ironicno nasmejao. NAravno, bio je u pravu, taj deo grada uopste nije bio bezbedan. Takodje, iako nema veze sa temom, sam licno video da o Mormonima kao religiji govore sa podsmehom. Jednoj ucesnici seminara, gradjanki VB (tada 10 godina), do duse iz Nigerije, nisam mogao da objasnim da je USA cetiri godine ranije bombardovala moju zemlju koja se nalazi u srcu Evrope. Nikad cula. Naravno, ne bih ni pokusavao da joj objasnim, ali je itekako primetila i nije propustila da me pita zasto, da sam ja jedini ucesnik tog seminara koji nije zeleo da se fotografise sa zastavom USA. Na kraju, podele izmedju belih i crnih su toliko duboke da ih nikakav zakon ne moze izbrisati.

Ok

pre 2 godine

da je obratno, on srbin-ona crnkinja, bilo bi 99% pozitivnih komentara.
strah, loše obrazovanje, loš odgoj, sujeta….nastavi niz
(dude, 11. januar 2022 20:31)

Samo narcizam, nista drugo.
Pa u Srbiji kad krene prica ja volim ovakve devojke, plave, crne, mrsave, oble, niske, visoke sve u detalje, normalno. Ako je tu neka devojka koja i sama da bilo kakvu izjavu tog tipa, da voli visoke, plavooke ma bilo sta svi prisutni koji tom opisu ne odgovaraju ce poceti da je ismevaju ili vredjaju, cak iako ih doticna uopste ne zanima.
Prosto on bi svakoj da se svidja i tacka, ako neka voli drugacije on se nadje uvredjen. Vrlo rasiren problem. Infantilni narcizam.

Mitropolit Jovan

pre 2 godine

Divim se ovim naivcinama, koji jos uvek zive u vremenu "Cica Tomine kolibe"?! Beli rasizam je danas nanivou ekscesa, crni rasizam je pravilo i on postoji u glavama 90% crnaca. Ostavimo se demagogije i laznih klisea. Nije sramota reci istinu, sramota je zabijati glavu u pesak.

Tifoso

pre 2 godine

Nina Senicar je zivi dokaz da u holivudu ne prolazite na kvalitet nego na veze,vezice, prijateljstva, ja tebi, ti meni, oni nama, mi njima, slikamo se, crveni tepih,promocija,emisije, slikanje i mediji.

NIna

pre 2 godine

"To ne funkcioniše zajedno... svi kriju svoje bele partnere zbog toga", napisao je jedan korisnik, na šta je neko dodao: "Cela crna zajednica bi vas kritikovala što nemate crnog partnera".

Zar ovo nije definicija rasizma? ili u ovom slucaju rasizam ne vazi?

Petar

pre 2 godine

Sjecam se jednom naletio na anketu ljudi radili medju svim rasama u americi kao za koju rasu misle da su najveci rasisti.
Zanimljivo je da su svi ukljucujuc i afroamerikance rekli da su afroamerikanci najveci rasisti.
Ima glumac njemu sam zaboravio kad je dobio nagradu pricao kao su afroamerikanci magicni ovaki onaki i onda malo posle toga sutnuo svoju zenu crnkinju koja je objektivno prosjecnog izgleda ali bila uz njega kad je bio bez icega i spetljao se bijelkinjom ironijo.
PS. Da je udala se za srbina a on je drzo kuci i krio u javnosti strogo onda bi vrle nase oplele kako je zastala balkanska seljacina.

Rile

pre 2 godine

Stariji ugledni doktor mi priča, da je pre cca 40 godina bio u većem gradu na severu Amerike (dakle manje rasistični deo) i izvela ga crnkinja na večeru u restoran, koji su pretežno posećivali crnoputi Amerikanci.
kada su ušli i prolazili do svoga stola svi crnoputi gosti su ustali i poklonili se paru iz poštovanja. Većina je znala, da je doktor i to im je ogromnom značilo da je na večeru izveo crnoputu Amerikanku inače koleginicu.
Kaže, da takvo poštovanje više nikada u svojoj karieri nije doživeo.

Dr Batkovski

pre 2 godine

Fascinantno je da ona konstantno uspeva da uhvati selebritije. Pocevsi sa ramazotijem i sad se skrasila u holivudu. Svojevremeno se muvala po noletovim lozama na turnirima, ali bez uspeha.

kiki

pre 2 godine

@Seničar

Za gospodu kojoj Seničar i ostala nisu srpska prezimena.
Ne znam kog porekla je g-đa Seničar, da li se oseća Srpkinjom ili ne niti me zanima.
Ali moliću dežurne Srbe ovde da odgovore da li mi koji nismo tipičnih srpskih prezimena, a rođeni smo ovde, neko nam je Srbin, a sebe isto tako (naravno svojom voljom) vidimo, šta treba da uradimo da bi bili prihvaćeni kao Srbi, a da nam se posle ne spočitava "nesrpskost"?!

EU Citizen

pre 2 godine

Što bi neko povlačio svoj privatni život po društvenim mrežama, nikad u životu mi nije palo na.pamet ni da snimim samog.sebe kako se zabavljam, a.kamolid da anonimnim ili poluanonimnim ljudima među kojima ko zna kakvih zaista ima.priuštim pogled na svoj privatni život ili,.ne daj bože, decu. To prepuštam klovnovima koji žive od medijske prostitucije, ovaj lik (pojma nemam ko je, sasvim je moguće da grešim :) ) je izgleda nešto bistrini, ali to je.odmah povod za besne i frustrirane horde luzera da se bace blatom na njega :))

goffY

pre 2 godine

Ko je bio u Americi i upoznao se sa njihovom kulturom zna isto tako da je cela Amerika u rasizmu, nešto kao sa Romima ovde, sve je kao kul ali ipak aj da se ne mešamo, u pojedinim sredinama u Americi je to još gore i izraženije, duga je istorija animoziteta izmedju bele i crne rase na tom kontinentu i jednostavno se ne vole, e sad druga je stvar što oni očajnički pokušavaju da kroz holivud prikažu kako su multikulturalno društvo i kako bi zapravo svi trebalo da se ugledamo na njih, ipak je realnost malo drugačija

Lola

pre 2 godine

Ne razumem ni ovaj tekst, niti ostrašćene komentare.
Ukucajte Jay Ellis u pretraživač, od prve 4 fotografije koje ćete videti, dve su s njegovom (belom) ženom. Pa kako je onda krije?! Time što je ne stavlja na Instagram? Evo, ne objavljujem ni ja muževljeve slike, mora da imam neke skrivene namere… Dajte, molim vas…

.

pre 2 godine

@popara
Onda to pročitaj kao "više biće". Velika većina zapadnjaka germanskog porekla uporediva je sa velikom većinom Srba u tom tripu o vlastitoj superiornosti. S obzirom na resurse za uništavanje koje zapadnjaci imaju i s obzirom da im je nešto kvrcnulo u glavi, tj. da su napola odlepili zbog straha od Kineza i Rusa, svašta je moguće. Kad se moć i glupost udruže...

Maja

pre 2 godine

Rasizam nije sigurno, osim ako je ona odbila da objavi da je sa crncem, jer po definiciji rasizam zahteva poziciju institucionalne moci koju crnci nemaju.

(anon, 11. januar 2022 17:03)

Ovo je takva glupost i nebuloza koja je tako popularna danas u americi.
Cuj crnac ne moze da bude rasista. Mogu da se prave sale na racun drugih, da se drugi vredjaju ne smeju da se uvrede ili ne daj boze pozovu na rasizam jer ovi su potlaceni. Kako da ne. Neko te vredja na rasnoj osnovi i on nije rasista aha malo sutra.

pljuc

pre 2 godine

Crni su najveci rasisti, to zna svako ko je mrdnuo dalje od Niša.
(pavle, 11. januar 2022 16:24)

Da bre, dovlacili bele robove iz celog sveta u afriku…

Sve je na volju

pre 2 godine

Pustite ljude, svako ima slobodan izbor u izboru partnera isto kao sto ima izbor da li svoj privatni zivot zeli javno da eksponira ili ne. Svako ima svoje razloge.

Laravel 9

pre 2 godine

Pretpostavljam (ne znam) da je uzrok deficita zena u Srbiji, nepravilna ishrana. Previse se jede mesa, masti, i t.d. tako da se radja vise muske dece nego zenske. Ovo je samo pretpostavka, trebalo bi proveriti zasto se radja malo zenske dece.

Vp_Cikago

pre 2 godine

Nemas ti druze pojma kao ni ove nase sto se kao "uvale" vani rode djecu pa se razvedu uz alimentaciju i staranje o toj djeci.One ni ne znaju da su zapravo one izmanipulisane da rode zdravo,lijepo djete i da ga cuvaju za 5do10 hiljada mjesecno, toliko izadje posluga u Americi!! Bezosova uzela milijarde odnosno pola imovine a ove nase se prodaju za sicu pa se poslije biju po Beogradskim ulicama sa svakavim olosem..
(Dejanmi, 11. januar 2022 22:38)

Upravu si, nemas ti druze pojma… Uzeo si Bezosa kao neki primer. Pa nije njemu zena nista uzela, sajedno su stvorili kopmaniju, zajedno krenuli id nule, od nemastine i postali sta jesu. Nije on nista sam stvori bez nje pa da joj ne pripadne pola

Laravel 9

pre 2 godine

@(Laravel 9, 11. januar 2022 20:56)
Ne postoji deficit žena nego su neravnomerno raspoređene. Mnoge gledaju da dobace do BG ili NS, a manja mesta ostaše samo sa muškarcima.
O ostalim detaljima ne bih. Ima ih previše, a žene će se svakako braniti isključivo minusima, pa je svako šalje nabrajanje suvišno. Muskarci svakako moraju juriti strankinje jer izbor srpkinja i nije nesto. Puno pričaju i hvale se, a rezultati veoma tanki.
(Samo primećujem, 11. januar 2022 22:48) # Link komentara

Ja pricam o Beogradu. Bukvalno imas utisak da je 3/4 muskaraca. Ili zene sve sede po kucama, bleje na fejsu ?

U pojedinim kaficama sede iskljucivo mladi muskarci, setaju trenerke jel, uz neizbezno : "Vrate, vrate, vrate...". Tuga.

Ja stvarno ne znam sta se desilo sa Srpkinjama 'u procesu'.

Pa bolje neka se uda za crnca, jer ta cerka ce svakako biti drugacija od nje same.

Ne vole Srbe, imaju sumanute zahteve, uz to malo pruzaju, '*uvaju' se strasno, zabusavaju sa radjanjem dece i tako dalje.

U 37-38j, izledaju kao da im je 50 godina...znaci, previse se jede, previse se sedi i prica, ne bavi se sportom, ne pazi se na svoj izgled i slicno.

Ko je bio u drugim zemljama, zna o cemu govorim. Ovo sa zenama je neka Bozija kazna za srpski narod. Mozda glavni razlog za gubitak Kosmeta je ta odluka Srpkinja da radjaju malo dece ili ne radjaju, za razliku od Siptarki.

Slazem se da je izbor los, prakticno nikakav. Moze se dodati ona otrcana fraza 'cast izuzecima', ali....slabo!

Alyce Buckman

pre 2 godine

Lepo piše u tekstu da se njegovim obozavateljkama, većinom crne žene, ne bi dopalo što je oženjen belkinjom i izgubio bi na popularnosti. Kao kada su ranije u Holivudu krili da su neki veliki glumci gej orijentacije jer bi izgubili popularnost: žene se loze na njih a kad bi znale da nemaju šanse onda ne bi gledale njihove filmove, tako i ovo. Naravno da je neviđeno glupo, kao da bi inače imale šanse jer su njegov tip, al ljudi su glupi, tu nema ničeg novog. :D

Maraja

pre 2 godine

@anon Ne, po definiciji, rasizam je tretiranje osobe drugačije samo na osnovu njene rase. Taj deo sa institucionalnim rasizmom su dodali afroamerikanci da bi mogli da budu rasisti, a da se izvuku sa time. Ne znam samo koje to institucije po SAD-u vode Sloveni ili Azijati, prema kojima su takođe vrlo rasistički nastrojeni.

cuti i trpi sad

pre 2 godine

Svi vi sto se bunite protiv danasnje zenske socijalne dominacije (a prirodnu imaju urodjenu, jer drze kljuceve od radnje) gde ste bili kad se taj proces kod nas razvijao,kad su njihove organizacije i mediji preokrenuli sve naopacke, a sad kukate nesto.
Da li znate da je muskarac u kuci bio muskarac do pre samo 15 godina?

A danas ne smete ni da ih pogledate u gradu odmah se namrgode i sevaju ocima.A znate zasto? zato sto osecaju da su izdominirale., da su glavne a muski potisnuti.
da li znate ko je agresivniji u preskolskom i nizim razredima?
devojcice.
da li znate da ih mladje majke tako usmeravaju?
Nema tu nista cudno, ako cutis pokorice te druga grupa, tako funkcionise priroda.

snesko belic

pre 2 godine

"Pošto će Srbi pre da crknu nego da prihvate da su pogrešili, nastaviće da teraju inat, dok se ne pojavi neko sa strane pred kojim će biti manji od makovog zrna i kome će predati sve samo da ih malo dovede u red. "

Jedno me samo zanima. Da li vas placaju da pisete ovakve gluposti ili je rec o ispranosti mozga. Ne bi me cudilo da je ovo prvo, uopste nije tesko kod nas naci besposlene likove koji ce piskarati kojesta za 300 evra mesecno.

Protoss

pre 2 godine

Sve je laz, samo pusta laz. Zahvaljujuci mojim roditeljima naucio sam ziveti zivot istinski, zdrav i da cenim neke druge vrednosti zbog sebe.. Kada su brakovi i ljubavi bile istinske, iskrene i prave i zato volim zivot onakav kakav treba da bude i zato sam srecan zbog toga.. .. Ono sto me je ovo vreme naucilo kao i mnoge je upravo to, o toj lazi kapitalizma i feminizma dvostrukih standarda i drugih uzasa koje prolaze i zene i muskarci.. Velika opasnost preti balkansim narodima i Srbiji. Demografska slika je katastrofalna a globalizacijom omoguceno je da nase zene uz pomoc instagrama i facebook a upoznaju strance i udaju se zarad licnih interesa.. Dok su e ovde unistavale sve prave vrednsoti, dok su muskarci krenuli kriminalnim putevima i na ratistima zbog vremena kakva su u poslednnjih 30 godina.. Nasilja je takodje puno, zbog nezadovoljstva i naopakog zivota. Senicar i slicne njima, splavarke, zadrugarke i instagramuse su danas zene u Srbiji koje su na ceni i idoli.. Sve lice jedna na drugu i cilj je isti, zna se koji..

lily

pre 2 godine

zanimanje - lepotica. onda kad se neka docepa vestackih obrva, filera, sminke, obrva, ofarba kosu, misli da je LEPOTICA i trazi naravno nekog repera sa obrtom 30 milki godisnje... i tako doceka 40tu

Bruno

pre 2 godine

Morgot Bauglir

Lako je to govoriti kad nije došao crnac po tvoju ćerku ili se tvoj sin uda za crnkinju...

I lako je govoriti nema problema kad nemaš dece ili su već oženjeni...
(Istinabre

Najdrazi su mi ovi sto su zabrinuti za one koji su u braku sa crnim/crnom.
Sto bi se reklo kukaju nad tudjim grobom a nisu ni svjesni da njih treba
zaliti.
zalimo.