Petak, 07.01.2022.

18:11

Tošić: "Šokiran sam, nisam ni pipnuo Jelenu"

Izvor: Kurir

Tošiæ: "Šokiran sam, nisam ni pipnuo Jelenu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Lidija

pre 2 godine

@Pamet u glavu - pa sastavljajte predbracne ugovore, je l' vam brani neko?

Je l' vas puskom tera neko da placate sve te vecere, putovanja, nakit, parfeme??
Ne.

Problem je sto oni muskarci koji imaju para, hoce najbolje ribe i takmice se medjusobom ko ce koju bolje da obezbedi i obuce, ovi sto nemaju, mogu samo da apeluju na ove prve da prave ugovore, pa da se te cice nesto naljute pa da se okrenu ovima bez para. Sto se nece nikada desiti i sve ovo se svodi samo na vasa kukanja i zalopojke. Smesni ste, imate vrlo, vrlo infantilne snove

Milena

pre 2 godine

@Pamet u glavu: Mnogo mi je zao muskaraca kao ugrozene vrste, o tome verovatno svedoci broj od oko 30 zena ubijenih u porodicnom nasilju u Srbiji svake godine, je l' se slazes?

A posto su zene "jako zle i namazane", sta te sprecava da se okrenes muskarcima?

Vučica

pre 2 godine

Komentari najbolje pokazuju kakvo je ovo jadno i mizogino društvo. Na vest da je muškarac udario ženu, većina vređa nju???!!! Eto zato nam je tako kako je i nijedan zakon to ne može da promeni.

on je kao super

pre 2 godine

Poruka za sve današnje reprezentativce! Što kaže Rade Bogdanović, kada se oženiš pevaljkom opština te sahrani, još pogotovo ovom koja nas smara 25 godina.
(jedrilica, 7. januar 2022 22:00)

Zasto bi neka pristojna zenska osoba sa intelektom bila sa fudbalerom? Slican se slicnom raduje, uvek se zene sa ovima. Ispod casti je udati se za fudbalera.

xy

pre 2 godine

Oni bar imaju dvoje dece.Ispunili bitstvovanje,tj.postojanje.A nećemo se mi sa kerićima ni sa kim svađati,a niti će nas spominjati.Bićemo fine tihe komšije bez svrhe živita.I sami sebe obmanjivati.

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Jos umirem od smeha kako je odpevala za docek Djurdjevdan i Pukni zoro, vrhunac umetnosti! A ti imas benificiran vracni staz x3, svaka cast!

Snorke

pre 2 godine

Prijavila ga za porodično nasilje (psihičko i fizičko), ok treba nasilnik da odgovara ali mislim da je potrebno bar minimum dokaza. Ona (navodna žrtva) odbila da se pregleda (?) i da da zvaničnu izjavu (?), znači automatski je odbacila telefonsku prijavu (može se sumnjati da je to uradila u afektu ili pijanstvu, znači impulsivno). Na osnovu čega onda da je tužilaštvo podrži i pokrene optužni nalog? To što su njega malo odstranili (na 48h) je dobro, da se smire strasti (očigledno je da su se svađali) i spreči moguće nekontrolisano fizičko nasilje. Sada, kada se ohlade, kod psihologa obadvoje, na stručnu procenu i savetovanje. Postoji i bračno savetovalište (za ljude sa poremećenim odnosima u braku) i savetovalište za decu (i ona moraju na razgovor sa psihologom da se utvrde posledice roditeljskog nemara). Posle svega, pokretanje postupka (prema nasilniku) za razvod braka ili bračna terapija (cela porodica na lečenje).

Pamet u glavu

pre 2 godine

Muškarci, dozovite se pameti u svakom smislu i obavezno napravite predbračni ugovor. Svaki od nas to treba da uradi. Ženski svet nas već previše iskorišćava i muze. Od samog starta kada ih upoznamo (očekuju ručkove, večere, izlete, letovanja, zimovanja, cveće, poklone, iznenađenja), tokom predbracnog perioda (očekuju da muškarac ima stan (da je vlasnik, da iznajmljuje ili da bar ima novca da ga kupi), auto, bolje obrazovanje, da više zaradjuje, da ih razvozi na posao), tokom braka (da uredi SVOJ stan kako ženi odgovara, da pomaže ženi u svemu, čuva decu, kuva, pere, plaća račune (da se živi po sistemu da njegovi prihodi izdržavaju celu porodicu a ona svoje troši na sebe), da nastavi da drži pažnju, zavodi i dalje, plus sve prethodno navedeno). A one? Dovoljno je sto su žensko i što govore "prošlost nije važna" i da se bore za ravnopravnost. Ne znam samo kakvu ravnopravnost kada nam ni u čemu ne pariraju. Pamet u glavu, jako su zle i namazane.

Ime!

pre 2 godine

Ja i dan danas ne mogu da ti oprostim što nisi uklizao Šaćiriju. Brži si od njega, stigao si ga PRE šesnaesterca, i umesto klizeći ili da ga cimneš za dres i oboriš, ti ga pustiš samog na Stojketa. Dobio bi direktni crveni karton, pravo u svlačionicu, njima slobodan udarac sa 22-23 metra, odbranimo se od toga, i svira se kraj, u osmini finala smo.

Ciklicna desavanja….

pre 2 godine

Da se razumemo, svaki oblik fizickog i psihickog nasilja je nedopustiv. Tacka. E sada, ako govorimo o psihickom nasilju, ajde da pricamo i o psihickom nasilju koje zene sprovode. Svaka druga zena koja se svadja sa muzem, u nekom trenutku preti odlaskom i odvodjenjem dece. Isto tako, sve bivse zene ljudi koje poznajem su na ovaj ili na onaj nacin u manjoj ili vecoj meri pravile probleme muskarcima oko vidjanje dece i uglavnom su imale protekciju i CSR i suda. I tako su se bivsim muzevima svetile za kraj braka ili za nesto sto se desavalo u braku. Niko o tome ne govori. Pun je grad muskaraca koji decu ne vidjaju ili ih retko vidjaju jer im zene prave probleme. To je druga strana medalje, koliko god je zakon cesto neefikasan da zenu zastiti od nasilja u porodici, toliko je posle neefikasan u zastiti prava muskaraca pa cak i onih koji nisu bili nasilni. I jedno i drugo je vazno i mora da se o tome prica. Da zavrsim, svaki oblik fizickog i psihickog nasilja je nedopustiv. Svaki.

Juggernaut

pre 2 godine

(Mozda bi Tosic ovo trebalo da zna.., 07. januar 2022 20:18)

Nažalost, ovaj odličan komentar je "zakopan" ispod nekakvih teoretičara zavere i "zaštitnika od feminizma". Igranje sa policijom i lažne prijave su, u državama kao Švedska, jako ozbiljna stvar. Ako neko prijavljen za nasilje angažuje advokata i zahteva istragu, znam da je slično u Engleskoj, onda taj ko je podneo lažnu prijavu može da odgovara od prekršajnog pa sve do krivičnog dela kažnjivog zatvorom. I ne veruje se samo na reč. E sad, ponekad će sud doneti privremenu meru zabrane prilaska, i to je i naš sud uradio, logikom da spreči bilo kakvo ponavljanje nasilja dok se istraga ne okonča. Država nisu vidovnjaci.

sistem

pre 2 godine

Pa zasto arape ne diraju u Svedskoj, jer ne mogu dopreti do njihovih zena. Njihova zena je zasticena, ne oblaci se provokativno, ne izlazi, ne loce, ne kurva se, ne drogira se vec gaji decu, radi. Zato su arapi ili turci u Svedskoj jaki. Sve ostale brzo razbiju, iskljucivo preko zena. A to je i kod nas trenutno. Hitno menjati Porodican zakon, I vratiti se pre feministickog pokreta. Tacnije da probleme u porodici resava porodica a ne feministicke organizacije koje uticu na drzavne institucije.

Ivan

pre 2 godine

Треба је послати у овце на брда Херцеговине,један мали ресет!
(poznavalac materije, 07. januar 2022 21:46)

Aj' malo manje tog moralisanja. Treba u ta brda poslat one hiljade i hiljade sto su je slusali za ng, pa onda nju. Sto je ona kriva sto ne mora u Hercegovinu s ovcama nego joj ovcice dolaze na noge i cine je slavnom

sistem

pre 2 godine

Polako dolazi Svedski model i kod nas preko feministickih organizacija poput autonomnog zenskog centra. Koje uticu na centre za socijalni rad. Samim tim degradira se institucija OCA. Sada trenutno dovoljno da zena prijavi psihicko nasilje i ti si na mardelju. A da muskarac to prijavi ne bi bilo nista. Osvestite se hitno OCEVI postoje FB grupe oceva. Pre ce centar odvesti decu u hraniteljsku porodicu nego da otac dobije starateljstvo. Sve se cini da bi se porodica totalno razorila, a to se radi preko zena feminiskija.

Randy Marsh

pre 2 godine

@Zakon je glup jer se muskarcima ne daju niiakva prava. Sudije su u ovim procesima zene i na njihovoj su strani!
(Krle, 07. januar 2022 18:34)

Da, puno je groblje žena koje je sud zaštitio.

Ivan78bg

pre 2 godine

Sto je on uopste vise sa njom.Sto bi iko bio sa njom u braku.Zena je prevarila bukvalno svakoga sa kim je bila.Sam ih iskoriscava za lovu.Glupi likovi.

Milos

pre 2 godine

@joja, 07. januar 2022 20:43)

A sto se Dulence lepo nije razveo nego trpeo sve i svasta?? Sve i da je trpeo - nema prava nikoga da bije, pa ma sta mi mislili o Karleusi

Decani

pre 2 godine

Za ove sta pitaju kako se dokazuje da je muz lupio zenu ili povisio ton? Pa nikako. Njena izjava je dokaz na sudu. Izjava je dokaz.
Zato ako zena zeli da zloupotrebi ovaj zakon, ona to moze, i ne mozes joj nista. Ja sam to pitao jednog advokata i on mi je to potvrdio

jedrilica

pre 2 godine

Poruka za sve današnje reprezentativce! Što kaže Rade Bogdanović, kada se oženiš pevaljkom opština te sahrani, još pogotovo ovom koja nas smara 25 godina.

DC

pre 2 godine

Mene bi zanimao njegov sok da je u razvijenoj zemlji.
U Engleskoj npr. porodicno nasilje ne mora biti fizicko. Racuna se i emotivno ponizavanje i u porodicno nasilje spada i ako vas clan porodice supruznika zlostavlja (tipa svekrva ili tasta vas vredjaju).
(kvak, 07. januar 2022 20:37)

Nekako imam utisak da bi pre on nju mogao da prijavi za emotivno porodično nasilje nego obrnuto.

Borkes

pre 2 godine

Meni samo nije jasno sledece. Ona ga prijavi da je udario. N?ce na pregled da to dokaze. On sad ima zabranu prilaska 48h. Znaci ovo se sve radi na njenu rec. Ako je tacno treba da odgovara. Ako je ona slagala oduzeti joj pravo da zivi sa decom. Neka ih vidja svake 2 nedelje. Ovo sad znaci da svaka zena kad se iznervira prijavi muza i njega izbace na ulicu.
(Borkes, 07. januar 2022 20:35)

Ovde u Švedskoj gde ja živim, da, i te kako. Ne mora uopšte biti fizičkog kontakta, dovoljno je da žena prijavi da je osetila preteći ton u tvom obraćanju, i eto tebi dosijea nasilnika, a jednom ako si tako zaveden, institucije ti nikada više neće verovati.
(Mare, 07. januar 2022 21:15
A kako se dokazuje da je bio preteci ton? I dok se to dokazuje gde zivi optuzeni muz?

izguglati slike J.K bez šminke

pre 2 godine

Daj da je ja pipnem...
(ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 7. januar 2022 21:32)

Izguglaj njene nefotošopirane slike bez šminke, pa vidi onda da li bi je pipao. Ja ne bih ni štapom. Zaista se pitam šta su dva zgodna i od nje daleko mlađa muškarca kao što su Tošić i Vranješ videli na toj spodobi. Žena je spoj plastike i šminke i sve to uz manire prostakuše sa dna kace.

😁 Terapija Peranović 😁

pre 2 godine

Ma ništa strašno, Jecu malo udario starleta-sindrom, pa joj se priviđaju demoni, al proći će to, pa će sve opet biti u najboljem redu. 😉

Jado jadni

pre 2 godine

Ko zna koliko je promenila posle Bosanca.Ovakve su prosto nesrecne ako ne manjaju. A ovaj seljobus hoce da mu se zena zove Karleusa..e pa cuti i trpi a sad spremi pola imovine.

Leopold

pre 2 godine

"Mene bi zanimao njegov šok da je u razvijenoj zemlji. U Engleskoj npr. porodično nasilje ne mora biti fizičko. Računa se i emotivno ponižavanje i u porodično nasilje spada i ako vas član porodice supružnika zlostavlja (tipa svekrva ili tašta vas vređaju)"

Ma sve to kapiram - ako imaš dokaze!
Nemoguće je da se odluke donose "na reč"!

Kikilišur

pre 2 godine

Ovde u Švedskoj gde ja živim, da, i te kako. Ne mora uopšte biti fizičkog kontakta, dovoljno je da žena prijavi da je osetila preteći ton u tvom obraćanju, i eto tebi dosijea nasilnika, a jednom ako si tako zaveden, institucije ti nikada više neće verovati.
(Mare, 07. januar 2022 21:15)

Da ovo je istina. Zato Švedska i jeste debilna zemlja,u kojoj žene tuku muškarce,varaju ih javno, ponižavaju,dovode ljubavnike u zajednički dom,a ovi moraju da ćute ne smeju da pisnu,da se ne bi desilo upravo ovo što je čovek gore napisao.
Jako mnogo puta sam bio tamo,zbog posla, živeo ukupno sigurno 5 godina,jedna od ubedljivo najgorih zemalja u kojima sam živeo i radio. Tamo živi samo ko mora.
Užasna zemlja,za izbegavanje. Dovoljna je indicija da zaglaviš iza brave,dokaz nije potreban. Katastrofa od države. Srećom,stigli su Arapi,sada će malo da ih prodrmaju i nauče pameti :-)

Komša

pre 2 godine

Da napiše žalbu i sa traži da mu produže zabranu prilaska na doživotnu.
Za svaki slučaj,ako se slučajno napije pa poģeli da joj se vrati.

Mare

pre 2 godine

Meni samo nije jasno sledece. Ona ga prijavi da je udario. N?ce na pregled da to dokaze. On sad ima zabranu prilaska 48h. Znaci ovo se sve radi na njenu rec. Ako je tacno treba da odgovara. Ako je ona slagala oduzeti joj pravo da zivi sa decom. Neka ih vidja svake 2 nedelje. Ovo sad znaci da svaka zena kad se iznervira prijavi muza i njega izbace na ulicu.
(Borkes, 07. januar 2022 20:35)

Ovde u Švedskoj gde ja živim, da, i te kako. Ne mora uopšte biti fizičkog kontakta, dovoljno je da žena prijavi da je osetila preteći ton u tvom obraćanju, i eto tebi dosijea nasilnika, a jednom ako si tako zaveden, institucije ti nikada više neće verovati.

A

pre 2 godine

Na ovu drugu temu što se danima razvlači i već postala rijaliti se svi pozivate na neku PRAVDU, ovde jedna javna ličnost, slučajno pevačica, prijavi muža za nasilje, vi se svi ostrvite na nju..SRAM VAS BILO!

Borkes

pre 2 godine

Meni samo nije jasno sledece. Ona ga prijavi da je udario. N?ce na pregled da to dokaze. On sad ima zabranu prilaska 48h. Znaci ovo se sve radi na njenu rec. Ako je tacno treba da odgovara. Ako je ona slagala oduzeti joj pravo da zivi sa decom. Neka ih vidja svake 2 nedelje. Ovo sad znaci da svaka zena kad se iznervira prijavi muza i njega izbace na ulicu.

Mozda bi Tosic ovo trebalo da zna..

pre 2 godine

Klasican trik u Skandinaviji je godinama bio da zena prijavi policiji da je muz fizicki napao.
Automatski slijedi zabrana prilaska kao mjera sigurnosti dok se slucaj ne ispita.
Ovo vec ocrni muskarca jer psiholoski predstavlja problem, sluzbenici startuju sa idejom da je nasilja bilo.
Zatim zena odbija da zvanicno prijavi muza i ode na ljekarski pregled i utvrdi povrede.
Zabrana prilaska ne moze da se ukine, a ona ima odresene ruke za masu manipulacija.
Covek ne sme ni decu da vidsi jer ne sme prici kuci gde su ziveli.

Ali nakon godina zloupotreba ovog pravila konacno su se i advokati dosetili.
Cim sojka prijavi napad, muskarac zove advokata i on te uputi da ides smesta u policiju i prijavis sam sebe za nasilje nad zenom ozbiljnog karaktera. Policija onda MORA da obavi razgovor sa njom i da obavi lekarski pregled. Ako snajka odbija saradnju sa poolicijom slede joj problemi. Ako obavi pregled i utvrdi se da nema povreda slede joj ozbiljni problemi i uputa spihijatru na lecenje zbog psihoze-halucinacija.
Istovremeno gubi kredibilitet kod bilo kakvog buduceg slucaja. Pa ti lazi...

super

pre 2 godine

Realno dotična nije bas sklona a da nema skandale a on Decko i nije najpametniji na ovom svetu ... posle onog dečka iz bosne i dva puta pisanja kako im je brak u krizi sto zbog njega ili nje ne bitno ovo se moglo očekivati ali kaZem nije on najpametniji Decko na svetu a njoj ne treba bas verovati svaku reč koju izgovori

Pogan

pre 2 godine

neko od njih dvoje je teska lazovcina, trece nema
(ČegeNovaraxx, 07. januar 2022 19:20)

Hvala sto si nam ukazao na jedine dve mogucnosti koje postoje u univerzumu.

kvak

pre 2 godine

Mene bi zanimao njegov sok da je u razvijenoj zemlji.
U Engleskoj npr. porodicno nasilje ne mora biti fizicko. Racuna se i emotivno ponizavanje i u porodicno nasilje spada i ako vas clan porodice supruznika zlostavlja (tipa svekrva ili tasta vas vredjaju).

joja

pre 2 godine

Ovo vam je za nauk. Tako to ide sa ideologijom "ljudskih prava", maltikalti, inkluzijom i svime time.
Pravilo 1:
sex samo uz svedoke i ako je 2 nedelje unapred najavljen i potpisan a overen kod notara; za 2 svedoka najsigurnije uzmite njene roditelje
Pravilo 2:
ništa brak ako ne postoji predbračni ugovor
Pravilo 3:
odmah, prvog dana veze/braka prijavite nasilje nad vama! Ako čekate biće kasno!

Eto pogledajte sada Duleta. Trpeo je sve, i svašta, i sve i svašta i tako u beskrajon. Ali eto, ima naiđe taj dan kada se toga nakupi ipak previše. E Dule Dule. Nisi se pridržavao 3 gore navedena pravila.
Naravno, život nudi druge oblike postojanja, pa i uživanja u njemu. Postoje manastiri, postoje javne kuće, i sve je bolje nego ovo. Bolje nego te "veze" možda čak i ako se pridržavate ova 3 pravila. Nego vi opušteno samo, za sebe i kući se posvetite čitanju Tolstojevskog. Ali svakako otštampajte sebi ova 3 pravila na ulaznim vratima, da ne izađete slučajno iz kuće a da ih ne pročitate.

naravno

pre 2 godine

Sta ste se svi ostrvili sto ona nije bas super verna supruga? Pogledajte vase zene , kakve su one , i sta rade dok vi sedite sa drustvom u kladionici i bodete iz dvojke u keca ona je vec trojku mozda obavila.

Ljubisa Livac

pre 2 godine

Kako nisi kontao kada su bukvalno izasle gole slike nje i Vranjesa kao i video snimci? Ja sam mislio da preko onoga ne moze ali su te izmanipulisali prelagano.

ime

pre 2 godine

Naravno da je nije ni pipnuo. Ona deluje kao osoba koja bi sve lazno prijavila pa mozda i udarila samu sebe da naskodi njemu. Apsolutno joj ne verujem

Boss

pre 2 godine

Sa cim da podignem tuzbu, do djavola?!?

A svi cete biti prvi da me pljujete sto primam platu iz budzeta, a, navodno, ne stitim zrtve.
(Javni tuzilac, 07. januar 2022 18:29)

Kakvu tuzbu crni kukavce, valjda optuznicu. Uzmi im izjave ko ti brani

Elon Tusk

pre 2 godine

Zbog ovakvih se relativizuje pravo nasilje nad zenama. Ne bih bio iznenadjen da je ovo samo jedan od nacina da se podigne karijera u propadanju i ispromovise novi album - po principu samo nek se pise. Naravno, ukoliko se dokaze da je stvarno udario, treba da odgovara u skladu sa zakonom.

Pojatko

pre 2 godine

Zasto zakon ne vazi za nju?
Po kom osnovu policajci mogu da rade bilo sta ako ona nece da ode na pregled u bolnicu i da da izjavu?
Po kom osnovu mogu njemu da zabranjuju prilazak, na osnovu reci JK?
(aabb, 7. januar 2022 19:51)


Komunjare i DB od 45'.

...

pre 2 godine

ovi u komemtarima ne kapiraju kako funkcionise sve to sa davanjem ozjava, da je priznao onda bih bio priveden i slucaj bi zapoceo. to sto je uradio uradio je pred svedocima, njihovim familijima, ne bi dobio zabranu prilaska bez razloga. vasa mrznja prema tpj zeni je bolesna.

aabb

pre 2 godine

Zasto zakon ne vazi za nju?
Po kom osnovu policajci mogu da rade bilo sta ako ona nece da ode na pregled u bolnicu i da da izjavu?
Po kom osnovu mogu njemu da zabranjuju prilazak, na osnovu reci JK?

wolf30

pre 2 godine

Ako ju je taknuo pregled bi ustanovio i treba ga strogo kazniti, ako ona vrda sa dokaznim postupkom postoji opravdana sumnja da manipulise svojim pravima tako da se i u tom smislu treba ostro postupiti i nju, ako se pokaze tacno, kazniti. I naravno sve javno objaviti.

Djoka2

pre 2 godine

Pa ako dotična Jelena nema dokaze o nasilju svog Supruga, treba DOBRO KRIVIČNO DA ODGOVARA, u suprotnom ovo Slobodno može da se Tumači, da je Porodično nasilje nad Suprugom JADNE JELENE !
(Đoka, 7. januar 2022 18:19)

Tuzno je kako su ljudi nepismeni.

imati pa nemati ili nemati pa imati-šta je gore-Džej je znao?

pre 2 godine

Jelena je odavno shvatila, I negativan marketing je marketing. Izmišlja varanja I afere kao svetske zvezde da bi se o njoj pričalo. Realno neće se proslaviti svojim glasom. Inteligentna je I namazana I svaka joj čast na tome.

Robert

pre 2 godine

"Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik..."

Da, da, idealno provodi praznik sa porodicom - svađa sa ženom (čak i da nije došlo do šamaranja), pa ga policija omela u tome. Fudbaler, ni ne zna nešto smisleno da izjavi, samo glupavo pokušava da se čupa iz situacije.

Mijo

pre 2 godine

Verujem Duletu.Nije je pipnuo 101%.A njoj treba nasilnik,nista manje nije ni zasluzila.Samo nek su zive i zdrave i dobre one dve devojcice i neka ih Bog cuva.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Danas smo se bavili sa ovo dvoje Karleuša. Sutra ćemo sa Jovanom Jeremić i Zmajom od Šipova, a prekosutra o Maci Diskreciji i njenoj nevinosti. Mir božji, Hristos se rodi.

GM

pre 2 godine

Dusko, niko ni ne veruje koliko ti dugo vec nazivas nju suprugom uopste.
Jer je zena javna licnost, a sto propagira, tebe kao oca iste te 2 cerke, moze samo da bude sramota.

Izbori se za cerke i cuvaj ih od sodome i gomore.

бартендер

pre 2 godine

Тако ти и треба! Мало је, треба и робију да попијеш! Комплетан регион је гледао експлицит е слике и снимке твоје наивне жене које је, пази сад, слала другом мушкарцу, да не причамо о порукама које су то пратиле. Ти си прешао преко свега, наставио да живиш са том женом… Ма мало је, треба она тебе још да избије!

Javni tuzilac

pre 2 godine

I sa cim ja sad da radim?!?
Svi cete da me ispljujete uredno sto nisam podigao tuzbu - samo mi recite sa cim da radim?!

Imam prijavu ostecene. Nemam nikakvu dodatnu izjavu ostecene, nemam izjavu svedoka (niti znam da ih ima), nemam nalaz doktora, nemam istoriju nasilja u porodici tuzenog...

Sa cim da podignem tuzbu, do djavola?!?

A svi cete biti prvi da me pljujete sto primam platu iz budzeta, a, navodno, ne stitim zrtve.

brka Mrsni

pre 2 godine

"Diva" puca u prazno.
Pravni osnov je supalj kao balon.
Cuj - dala izjavu..
Jedno boc, i puff!!!
Sumnjam da ju je gosn.suprug fudbaler uopste pipnuo.
Zasto bi inace odbila lekarski pregled, i jako ozbiljan dokaz protiv "siledzije"? :
Lekarski izvestaj.

Đoka

pre 2 godine

Pa ako dotična Jelena nema dokaze o nasilju svog Supruga, treba DOBRO KRIVIČNO DA ODGOVARA, u suprotnom ovo Slobodno može da se Tumači, da je Porodično nasilje nad Suprugom JADNE JELENE !

бартендер

pre 2 godine

Тако ти и треба! Мало је, треба и робију да попијеш! Комплетан регион је гледао експлицит е слике и снимке твоје наивне жене које је, пази сад, слала другом мушкарцу, да не причамо о порукама које су то пратиле. Ти си прешао преко свега, наставио да живиш са том женом… Ма мало је, треба она тебе још да избије!

Đoka

pre 2 godine

Pa ako dotična Jelena nema dokaze o nasilju svog Supruga, treba DOBRO KRIVIČNO DA ODGOVARA, u suprotnom ovo Slobodno može da se Tumači, da je Porodično nasilje nad Suprugom JADNE JELENE !

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Danas smo se bavili sa ovo dvoje Karleuša. Sutra ćemo sa Jovanom Jeremić i Zmajom od Šipova, a prekosutra o Maci Diskreciji i njenoj nevinosti. Mir božji, Hristos se rodi.

brka Mrsni

pre 2 godine

"Diva" puca u prazno.
Pravni osnov je supalj kao balon.
Cuj - dala izjavu..
Jedno boc, i puff!!!
Sumnjam da ju je gosn.suprug fudbaler uopste pipnuo.
Zasto bi inace odbila lekarski pregled, i jako ozbiljan dokaz protiv "siledzije"? :
Lekarski izvestaj.

GM

pre 2 godine

Dusko, niko ni ne veruje koliko ti dugo vec nazivas nju suprugom uopste.
Jer je zena javna licnost, a sto propagira, tebe kao oca iste te 2 cerke, moze samo da bude sramota.

Izbori se za cerke i cuvaj ih od sodome i gomore.

Decani

pre 2 godine

Za ove sta pitaju kako se dokazuje da je muz lupio zenu ili povisio ton? Pa nikako. Njena izjava je dokaz na sudu. Izjava je dokaz.
Zato ako zena zeli da zloupotrebi ovaj zakon, ona to moze, i ne mozes joj nista. Ja sam to pitao jednog advokata i on mi je to potvrdio

Mozda bi Tosic ovo trebalo da zna..

pre 2 godine

Klasican trik u Skandinaviji je godinama bio da zena prijavi policiji da je muz fizicki napao.
Automatski slijedi zabrana prilaska kao mjera sigurnosti dok se slucaj ne ispita.
Ovo vec ocrni muskarca jer psiholoski predstavlja problem, sluzbenici startuju sa idejom da je nasilja bilo.
Zatim zena odbija da zvanicno prijavi muza i ode na ljekarski pregled i utvrdi povrede.
Zabrana prilaska ne moze da se ukine, a ona ima odresene ruke za masu manipulacija.
Covek ne sme ni decu da vidsi jer ne sme prici kuci gde su ziveli.

Ali nakon godina zloupotreba ovog pravila konacno su se i advokati dosetili.
Cim sojka prijavi napad, muskarac zove advokata i on te uputi da ides smesta u policiju i prijavis sam sebe za nasilje nad zenom ozbiljnog karaktera. Policija onda MORA da obavi razgovor sa njom i da obavi lekarski pregled. Ako snajka odbija saradnju sa poolicijom slede joj problemi. Ako obavi pregled i utvrdi se da nema povreda slede joj ozbiljni problemi i uputa spihijatru na lecenje zbog psihoze-halucinacija.
Istovremeno gubi kredibilitet kod bilo kakvog buduceg slucaja. Pa ti lazi...

Ivan

pre 2 godine

Треба је послати у овце на брда Херцеговине,један мали ресет!
(poznavalac materije, 07. januar 2022 21:46)

Aj' malo manje tog moralisanja. Treba u ta brda poslat one hiljade i hiljade sto su je slusali za ng, pa onda nju. Sto je ona kriva sto ne mora u Hercegovinu s ovcama nego joj ovcice dolaze na noge i cine je slavnom

Ivan78bg

pre 2 godine

Sto je on uopste vise sa njom.Sto bi iko bio sa njom u braku.Zena je prevarila bukvalno svakoga sa kim je bila.Sam ih iskoriscava za lovu.Glupi likovi.

izguglati slike J.K bez šminke

pre 2 godine

Daj da je ja pipnem...
(ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 7. januar 2022 21:32)

Izguglaj njene nefotošopirane slike bez šminke, pa vidi onda da li bi je pipao. Ja ne bih ni štapom. Zaista se pitam šta su dva zgodna i od nje daleko mlađa muškarca kao što su Tošić i Vranješ videli na toj spodobi. Žena je spoj plastike i šminke i sve to uz manire prostakuše sa dna kace.

sistem

pre 2 godine

Pa zasto arape ne diraju u Svedskoj, jer ne mogu dopreti do njihovih zena. Njihova zena je zasticena, ne oblaci se provokativno, ne izlazi, ne loce, ne kurva se, ne drogira se vec gaji decu, radi. Zato su arapi ili turci u Svedskoj jaki. Sve ostale brzo razbiju, iskljucivo preko zena. A to je i kod nas trenutno. Hitno menjati Porodican zakon, I vratiti se pre feministickog pokreta. Tacnije da probleme u porodici resava porodica a ne feministicke organizacije koje uticu na drzavne institucije.

sistem

pre 2 godine

Polako dolazi Svedski model i kod nas preko feministickih organizacija poput autonomnog zenskog centra. Koje uticu na centre za socijalni rad. Samim tim degradira se institucija OCA. Sada trenutno dovoljno da zena prijavi psihicko nasilje i ti si na mardelju. A da muskarac to prijavi ne bi bilo nista. Osvestite se hitno OCEVI postoje FB grupe oceva. Pre ce centar odvesti decu u hraniteljsku porodicu nego da otac dobije starateljstvo. Sve se cini da bi se porodica totalno razorila, a to se radi preko zena feminiskija.

Jado jadni

pre 2 godine

Ko zna koliko je promenila posle Bosanca.Ovakve su prosto nesrecne ako ne manjaju. A ovaj seljobus hoce da mu se zena zove Karleusa..e pa cuti i trpi a sad spremi pola imovine.

Kikilišur

pre 2 godine

Ovde u Švedskoj gde ja živim, da, i te kako. Ne mora uopšte biti fizičkog kontakta, dovoljno je da žena prijavi da je osetila preteći ton u tvom obraćanju, i eto tebi dosijea nasilnika, a jednom ako si tako zaveden, institucije ti nikada više neće verovati.
(Mare, 07. januar 2022 21:15)

Da ovo je istina. Zato Švedska i jeste debilna zemlja,u kojoj žene tuku muškarce,varaju ih javno, ponižavaju,dovode ljubavnike u zajednički dom,a ovi moraju da ćute ne smeju da pisnu,da se ne bi desilo upravo ovo što je čovek gore napisao.
Jako mnogo puta sam bio tamo,zbog posla, živeo ukupno sigurno 5 godina,jedna od ubedljivo najgorih zemalja u kojima sam živeo i radio. Tamo živi samo ko mora.
Užasna zemlja,za izbegavanje. Dovoljna je indicija da zaglaviš iza brave,dokaz nije potreban. Katastrofa od države. Srećom,stigli su Arapi,sada će malo da ih prodrmaju i nauče pameti :-)

imati pa nemati ili nemati pa imati-šta je gore-Džej je znao?

pre 2 godine

Jelena je odavno shvatila, I negativan marketing je marketing. Izmišlja varanja I afere kao svetske zvezde da bi se o njoj pričalo. Realno neće se proslaviti svojim glasom. Inteligentna je I namazana I svaka joj čast na tome.

Ljubisa Livac

pre 2 godine

Kako nisi kontao kada su bukvalno izasle gole slike nje i Vranjesa kao i video snimci? Ja sam mislio da preko onoga ne moze ali su te izmanipulisali prelagano.

Javni tuzilac

pre 2 godine

I sa cim ja sad da radim?!?
Svi cete da me ispljujete uredno sto nisam podigao tuzbu - samo mi recite sa cim da radim?!

Imam prijavu ostecene. Nemam nikakvu dodatnu izjavu ostecene, nemam izjavu svedoka (niti znam da ih ima), nemam nalaz doktora, nemam istoriju nasilja u porodici tuzenog...

Sa cim da podignem tuzbu, do djavola?!?

A svi cete biti prvi da me pljujete sto primam platu iz budzeta, a, navodno, ne stitim zrtve.

Borkes

pre 2 godine

Meni samo nije jasno sledece. Ona ga prijavi da je udario. N?ce na pregled da to dokaze. On sad ima zabranu prilaska 48h. Znaci ovo se sve radi na njenu rec. Ako je tacno treba da odgovara. Ako je ona slagala oduzeti joj pravo da zivi sa decom. Neka ih vidja svake 2 nedelje. Ovo sad znaci da svaka zena kad se iznervira prijavi muza i njega izbace na ulicu.

Mijo

pre 2 godine

Verujem Duletu.Nije je pipnuo 101%.A njoj treba nasilnik,nista manje nije ni zasluzila.Samo nek su zive i zdrave i dobre one dve devojcice i neka ih Bog cuva.

aabb

pre 2 godine

Zasto zakon ne vazi za nju?
Po kom osnovu policajci mogu da rade bilo sta ako ona nece da ode na pregled u bolnicu i da da izjavu?
Po kom osnovu mogu njemu da zabranjuju prilazak, na osnovu reci JK?

Pojatko

pre 2 godine

Zasto zakon ne vazi za nju?
Po kom osnovu policajci mogu da rade bilo sta ako ona nece da ode na pregled u bolnicu i da da izjavu?
Po kom osnovu mogu njemu da zabranjuju prilazak, na osnovu reci JK?
(aabb, 7. januar 2022 19:51)


Komunjare i DB od 45'.

Randy Marsh

pre 2 godine

@Zakon je glup jer se muskarcima ne daju niiakva prava. Sudije su u ovim procesima zene i na njihovoj su strani!
(Krle, 07. januar 2022 18:34)

Da, puno je groblje žena koje je sud zaštitio.

Pogan

pre 2 godine

neko od njih dvoje je teska lazovcina, trece nema
(ČegeNovaraxx, 07. januar 2022 19:20)

Hvala sto si nam ukazao na jedine dve mogucnosti koje postoje u univerzumu.

Borkes

pre 2 godine

Meni samo nije jasno sledece. Ona ga prijavi da je udario. N?ce na pregled da to dokaze. On sad ima zabranu prilaska 48h. Znaci ovo se sve radi na njenu rec. Ako je tacno treba da odgovara. Ako je ona slagala oduzeti joj pravo da zivi sa decom. Neka ih vidja svake 2 nedelje. Ovo sad znaci da svaka zena kad se iznervira prijavi muza i njega izbace na ulicu.
(Borkes, 07. januar 2022 20:35)

Ovde u Švedskoj gde ja živim, da, i te kako. Ne mora uopšte biti fizičkog kontakta, dovoljno je da žena prijavi da je osetila preteći ton u tvom obraćanju, i eto tebi dosijea nasilnika, a jednom ako si tako zaveden, institucije ti nikada više neće verovati.
(Mare, 07. januar 2022 21:15
A kako se dokazuje da je bio preteci ton? I dok se to dokazuje gde zivi optuzeni muz?

Elon Tusk

pre 2 godine

Zbog ovakvih se relativizuje pravo nasilje nad zenama. Ne bih bio iznenadjen da je ovo samo jedan od nacina da se podigne karijera u propadanju i ispromovise novi album - po principu samo nek se pise. Naravno, ukoliko se dokaze da je stvarno udario, treba da odgovara u skladu sa zakonom.

super

pre 2 godine

Realno dotična nije bas sklona a da nema skandale a on Decko i nije najpametniji na ovom svetu ... posle onog dečka iz bosne i dva puta pisanja kako im je brak u krizi sto zbog njega ili nje ne bitno ovo se moglo očekivati ali kaZem nije on najpametniji Decko na svetu a njoj ne treba bas verovati svaku reč koju izgovori

ime

pre 2 godine

Naravno da je nije ni pipnuo. Ona deluje kao osoba koja bi sve lazno prijavila pa mozda i udarila samu sebe da naskodi njemu. Apsolutno joj ne verujem

Komša

pre 2 godine

Da napiše žalbu i sa traži da mu produže zabranu prilaska na doživotnu.
Za svaki slučaj,ako se slučajno napije pa poģeli da joj se vrati.

Mare

pre 2 godine

Meni samo nije jasno sledece. Ona ga prijavi da je udario. N?ce na pregled da to dokaze. On sad ima zabranu prilaska 48h. Znaci ovo se sve radi na njenu rec. Ako je tacno treba da odgovara. Ako je ona slagala oduzeti joj pravo da zivi sa decom. Neka ih vidja svake 2 nedelje. Ovo sad znaci da svaka zena kad se iznervira prijavi muza i njega izbace na ulicu.
(Borkes, 07. januar 2022 20:35)

Ovde u Švedskoj gde ja živim, da, i te kako. Ne mora uopšte biti fizičkog kontakta, dovoljno je da žena prijavi da je osetila preteći ton u tvom obraćanju, i eto tebi dosijea nasilnika, a jednom ako si tako zaveden, institucije ti nikada više neće verovati.

jedrilica

pre 2 godine

Poruka za sve današnje reprezentativce! Što kaže Rade Bogdanović, kada se oženiš pevaljkom opština te sahrani, još pogotovo ovom koja nas smara 25 godina.

DC

pre 2 godine

Mene bi zanimao njegov sok da je u razvijenoj zemlji.
U Engleskoj npr. porodicno nasilje ne mora biti fizicko. Racuna se i emotivno ponizavanje i u porodicno nasilje spada i ako vas clan porodice supruznika zlostavlja (tipa svekrva ili tasta vas vredjaju).
(kvak, 07. januar 2022 20:37)

Nekako imam utisak da bi pre on nju mogao da prijavi za emotivno porodično nasilje nego obrnuto.

😁 Terapija Peranović 😁

pre 2 godine

Ma ništa strašno, Jecu malo udario starleta-sindrom, pa joj se priviđaju demoni, al proći će to, pa će sve opet biti u najboljem redu. 😉

Milos

pre 2 godine

@joja, 07. januar 2022 20:43)

A sto se Dulence lepo nije razveo nego trpeo sve i svasta?? Sve i da je trpeo - nema prava nikoga da bije, pa ma sta mi mislili o Karleusi

naravno

pre 2 godine

Sta ste se svi ostrvili sto ona nije bas super verna supruga? Pogledajte vase zene , kakve su one , i sta rade dok vi sedite sa drustvom u kladionici i bodete iz dvojke u keca ona je vec trojku mozda obavila.

Leopold

pre 2 godine

"Mene bi zanimao njegov šok da je u razvijenoj zemlji. U Engleskoj npr. porodično nasilje ne mora biti fizičko. Računa se i emotivno ponižavanje i u porodično nasilje spada i ako vas član porodice supružnika zlostavlja (tipa svekrva ili tašta vas vređaju)"

Ma sve to kapiram - ako imaš dokaze!
Nemoguće je da se odluke donose "na reč"!

wolf30

pre 2 godine

Ako ju je taknuo pregled bi ustanovio i treba ga strogo kazniti, ako ona vrda sa dokaznim postupkom postoji opravdana sumnja da manipulise svojim pravima tako da se i u tom smislu treba ostro postupiti i nju, ako se pokaze tacno, kazniti. I naravno sve javno objaviti.

joja

pre 2 godine

Ovo vam je za nauk. Tako to ide sa ideologijom "ljudskih prava", maltikalti, inkluzijom i svime time.
Pravilo 1:
sex samo uz svedoke i ako je 2 nedelje unapred najavljen i potpisan a overen kod notara; za 2 svedoka najsigurnije uzmite njene roditelje
Pravilo 2:
ništa brak ako ne postoji predbračni ugovor
Pravilo 3:
odmah, prvog dana veze/braka prijavite nasilje nad vama! Ako čekate biće kasno!

Eto pogledajte sada Duleta. Trpeo je sve, i svašta, i sve i svašta i tako u beskrajon. Ali eto, ima naiđe taj dan kada se toga nakupi ipak previše. E Dule Dule. Nisi se pridržavao 3 gore navedena pravila.
Naravno, život nudi druge oblike postojanja, pa i uživanja u njemu. Postoje manastiri, postoje javne kuće, i sve je bolje nego ovo. Bolje nego te "veze" možda čak i ako se pridržavate ova 3 pravila. Nego vi opušteno samo, za sebe i kući se posvetite čitanju Tolstojevskog. Ali svakako otštampajte sebi ova 3 pravila na ulaznim vratima, da ne izađete slučajno iz kuće a da ih ne pročitate.

Boss

pre 2 godine

Sa cim da podignem tuzbu, do djavola?!?

A svi cete biti prvi da me pljujete sto primam platu iz budzeta, a, navodno, ne stitim zrtve.
(Javni tuzilac, 07. januar 2022 18:29)

Kakvu tuzbu crni kukavce, valjda optuznicu. Uzmi im izjave ko ti brani

Djoka2

pre 2 godine

Pa ako dotična Jelena nema dokaze o nasilju svog Supruga, treba DOBRO KRIVIČNO DA ODGOVARA, u suprotnom ovo Slobodno može da se Tumači, da je Porodično nasilje nad Suprugom JADNE JELENE !
(Đoka, 7. januar 2022 18:19)

Tuzno je kako su ljudi nepismeni.

A

pre 2 godine

Na ovu drugu temu što se danima razvlači i već postala rijaliti se svi pozivate na neku PRAVDU, ovde jedna javna ličnost, slučajno pevačica, prijavi muža za nasilje, vi se svi ostrvite na nju..SRAM VAS BILO!

Robert

pre 2 godine

"Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik..."

Da, da, idealno provodi praznik sa porodicom - svađa sa ženom (čak i da nije došlo do šamaranja), pa ga policija omela u tome. Fudbaler, ni ne zna nešto smisleno da izjavi, samo glupavo pokušava da se čupa iz situacije.

kvak

pre 2 godine

Mene bi zanimao njegov sok da je u razvijenoj zemlji.
U Engleskoj npr. porodicno nasilje ne mora biti fizicko. Racuna se i emotivno ponizavanje i u porodicno nasilje spada i ako vas clan porodice supruznika zlostavlja (tipa svekrva ili tasta vas vredjaju).

...

pre 2 godine

ovi u komemtarima ne kapiraju kako funkcionise sve to sa davanjem ozjava, da je priznao onda bih bio priveden i slucaj bi zapoceo. to sto je uradio uradio je pred svedocima, njihovim familijima, ne bi dobio zabranu prilaska bez razloga. vasa mrznja prema tpj zeni je bolesna.

Pamet u glavu

pre 2 godine

Muškarci, dozovite se pameti u svakom smislu i obavezno napravite predbračni ugovor. Svaki od nas to treba da uradi. Ženski svet nas već previše iskorišćava i muze. Od samog starta kada ih upoznamo (očekuju ručkove, večere, izlete, letovanja, zimovanja, cveće, poklone, iznenađenja), tokom predbracnog perioda (očekuju da muškarac ima stan (da je vlasnik, da iznajmljuje ili da bar ima novca da ga kupi), auto, bolje obrazovanje, da više zaradjuje, da ih razvozi na posao), tokom braka (da uredi SVOJ stan kako ženi odgovara, da pomaže ženi u svemu, čuva decu, kuva, pere, plaća račune (da se živi po sistemu da njegovi prihodi izdržavaju celu porodicu a ona svoje troši na sebe), da nastavi da drži pažnju, zavodi i dalje, plus sve prethodno navedeno). A one? Dovoljno je sto su žensko i što govore "prošlost nije važna" i da se bore za ravnopravnost. Ne znam samo kakvu ravnopravnost kada nam ni u čemu ne pariraju. Pamet u glavu, jako su zle i namazane.

on je kao super

pre 2 godine

Poruka za sve današnje reprezentativce! Što kaže Rade Bogdanović, kada se oženiš pevaljkom opština te sahrani, još pogotovo ovom koja nas smara 25 godina.
(jedrilica, 7. januar 2022 22:00)

Zasto bi neka pristojna zenska osoba sa intelektom bila sa fudbalerom? Slican se slicnom raduje, uvek se zene sa ovima. Ispod casti je udati se za fudbalera.

Ciklicna desavanja….

pre 2 godine

Da se razumemo, svaki oblik fizickog i psihickog nasilja je nedopustiv. Tacka. E sada, ako govorimo o psihickom nasilju, ajde da pricamo i o psihickom nasilju koje zene sprovode. Svaka druga zena koja se svadja sa muzem, u nekom trenutku preti odlaskom i odvodjenjem dece. Isto tako, sve bivse zene ljudi koje poznajem su na ovaj ili na onaj nacin u manjoj ili vecoj meri pravile probleme muskarcima oko vidjanje dece i uglavnom su imale protekciju i CSR i suda. I tako su se bivsim muzevima svetile za kraj braka ili za nesto sto se desavalo u braku. Niko o tome ne govori. Pun je grad muskaraca koji decu ne vidjaju ili ih retko vidjaju jer im zene prave probleme. To je druga strana medalje, koliko god je zakon cesto neefikasan da zenu zastiti od nasilja u porodici, toliko je posle neefikasan u zastiti prava muskaraca pa cak i onih koji nisu bili nasilni. I jedno i drugo je vazno i mora da se o tome prica. Da zavrsim, svaki oblik fizickog i psihickog nasilja je nedopustiv. Svaki.

Ime!

pre 2 godine

Ja i dan danas ne mogu da ti oprostim što nisi uklizao Šaćiriju. Brži si od njega, stigao si ga PRE šesnaesterca, i umesto klizeći ili da ga cimneš za dres i oboriš, ti ga pustiš samog na Stojketa. Dobio bi direktni crveni karton, pravo u svlačionicu, njima slobodan udarac sa 22-23 metra, odbranimo se od toga, i svira se kraj, u osmini finala smo.

Snorke

pre 2 godine

Prijavila ga za porodično nasilje (psihičko i fizičko), ok treba nasilnik da odgovara ali mislim da je potrebno bar minimum dokaza. Ona (navodna žrtva) odbila da se pregleda (?) i da da zvaničnu izjavu (?), znači automatski je odbacila telefonsku prijavu (može se sumnjati da je to uradila u afektu ili pijanstvu, znači impulsivno). Na osnovu čega onda da je tužilaštvo podrži i pokrene optužni nalog? To što su njega malo odstranili (na 48h) je dobro, da se smire strasti (očigledno je da su se svađali) i spreči moguće nekontrolisano fizičko nasilje. Sada, kada se ohlade, kod psihologa obadvoje, na stručnu procenu i savetovanje. Postoji i bračno savetovalište (za ljude sa poremećenim odnosima u braku) i savetovalište za decu (i ona moraju na razgovor sa psihologom da se utvrde posledice roditeljskog nemara). Posle svega, pokretanje postupka (prema nasilniku) za razvod braka ili bračna terapija (cela porodica na lečenje).

Juggernaut

pre 2 godine

(Mozda bi Tosic ovo trebalo da zna.., 07. januar 2022 20:18)

Nažalost, ovaj odličan komentar je "zakopan" ispod nekakvih teoretičara zavere i "zaštitnika od feminizma". Igranje sa policijom i lažne prijave su, u državama kao Švedska, jako ozbiljna stvar. Ako neko prijavljen za nasilje angažuje advokata i zahteva istragu, znam da je slično u Engleskoj, onda taj ko je podneo lažnu prijavu može da odgovara od prekršajnog pa sve do krivičnog dela kažnjivog zatvorom. I ne veruje se samo na reč. E sad, ponekad će sud doneti privremenu meru zabrane prilaska, i to je i naš sud uradio, logikom da spreči bilo kakvo ponavljanje nasilja dok se istraga ne okonča. Država nisu vidovnjaci.

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Jos umirem od smeha kako je odpevala za docek Djurdjevdan i Pukni zoro, vrhunac umetnosti! A ti imas benificiran vracni staz x3, svaka cast!

xy

pre 2 godine

Oni bar imaju dvoje dece.Ispunili bitstvovanje,tj.postojanje.A nećemo se mi sa kerićima ni sa kim svađati,a niti će nas spominjati.Bićemo fine tihe komšije bez svrhe živita.I sami sebe obmanjivati.

Vučica

pre 2 godine

Komentari najbolje pokazuju kakvo je ovo jadno i mizogino društvo. Na vest da je muškarac udario ženu, većina vređa nju???!!! Eto zato nam je tako kako je i nijedan zakon to ne može da promeni.

Milena

pre 2 godine

@Pamet u glavu: Mnogo mi je zao muskaraca kao ugrozene vrste, o tome verovatno svedoci broj od oko 30 zena ubijenih u porodicnom nasilju u Srbiji svake godine, je l' se slazes?

A posto su zene "jako zle i namazane", sta te sprecava da se okrenes muskarcima?

Lidija

pre 2 godine

@Pamet u glavu - pa sastavljajte predbracne ugovore, je l' vam brani neko?

Je l' vas puskom tera neko da placate sve te vecere, putovanja, nakit, parfeme??
Ne.

Problem je sto oni muskarci koji imaju para, hoce najbolje ribe i takmice se medjusobom ko ce koju bolje da obezbedi i obuce, ovi sto nemaju, mogu samo da apeluju na ove prve da prave ugovore, pa da se te cice nesto naljute pa da se okrenu ovima bez para. Sto se nece nikada desiti i sve ovo se svodi samo na vasa kukanja i zalopojke. Smesni ste, imate vrlo, vrlo infantilne snove

sistem

pre 2 godine

Pa zasto arape ne diraju u Svedskoj, jer ne mogu dopreti do njihovih zena. Njihova zena je zasticena, ne oblaci se provokativno, ne izlazi, ne loce, ne kurva se, ne drogira se vec gaji decu, radi. Zato su arapi ili turci u Svedskoj jaki. Sve ostale brzo razbiju, iskljucivo preko zena. A to je i kod nas trenutno. Hitno menjati Porodican zakon, I vratiti se pre feministickog pokreta. Tacnije da probleme u porodici resava porodica a ne feministicke organizacije koje uticu na drzavne institucije.

Robert

pre 2 godine

"Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik..."

Da, da, idealno provodi praznik sa porodicom - svađa sa ženom (čak i da nije došlo do šamaranja), pa ga policija omela u tome. Fudbaler, ni ne zna nešto smisleno da izjavi, samo glupavo pokušava da se čupa iz situacije.

A

pre 2 godine

Na ovu drugu temu što se danima razvlači i već postala rijaliti se svi pozivate na neku PRAVDU, ovde jedna javna ličnost, slučajno pevačica, prijavi muža za nasilje, vi se svi ostrvite na nju..SRAM VAS BILO!

naravno

pre 2 godine

Sta ste se svi ostrvili sto ona nije bas super verna supruga? Pogledajte vase zene , kakve su one , i sta rade dok vi sedite sa drustvom u kladionici i bodete iz dvojke u keca ona je vec trojku mozda obavila.

...

pre 2 godine

ovi u komemtarima ne kapiraju kako funkcionise sve to sa davanjem ozjava, da je priznao onda bih bio priveden i slucaj bi zapoceo. to sto je uradio uradio je pred svedocima, njihovim familijima, ne bi dobio zabranu prilaska bez razloga. vasa mrznja prema tpj zeni je bolesna.

Randy Marsh

pre 2 godine

@Zakon je glup jer se muskarcima ne daju niiakva prava. Sudije su u ovim procesima zene i na njihovoj su strani!
(Krle, 07. januar 2022 18:34)

Da, puno je groblje žena koje je sud zaštitio.

Milos

pre 2 godine

@joja, 07. januar 2022 20:43)

A sto se Dulence lepo nije razveo nego trpeo sve i svasta?? Sve i da je trpeo - nema prava nikoga da bije, pa ma sta mi mislili o Karleusi

sistem

pre 2 godine

Polako dolazi Svedski model i kod nas preko feministickih organizacija poput autonomnog zenskog centra. Koje uticu na centre za socijalni rad. Samim tim degradira se institucija OCA. Sada trenutno dovoljno da zena prijavi psihicko nasilje i ti si na mardelju. A da muskarac to prijavi ne bi bilo nista. Osvestite se hitno OCEVI postoje FB grupe oceva. Pre ce centar odvesti decu u hraniteljsku porodicu nego da otac dobije starateljstvo. Sve se cini da bi se porodica totalno razorila, a to se radi preko zena feminiskija.

kvak

pre 2 godine

Mene bi zanimao njegov sok da je u razvijenoj zemlji.
U Engleskoj npr. porodicno nasilje ne mora biti fizicko. Racuna se i emotivno ponizavanje i u porodicno nasilje spada i ako vas clan porodice supruznika zlostavlja (tipa svekrva ili tasta vas vredjaju).

Djoka2

pre 2 godine

Pa ako dotična Jelena nema dokaze o nasilju svog Supruga, treba DOBRO KRIVIČNO DA ODGOVARA, u suprotnom ovo Slobodno može da se Tumači, da je Porodično nasilje nad Suprugom JADNE JELENE !
(Đoka, 7. januar 2022 18:19)

Tuzno je kako su ljudi nepismeni.

Kikilišur

pre 2 godine

Ovde u Švedskoj gde ja živim, da, i te kako. Ne mora uopšte biti fizičkog kontakta, dovoljno je da žena prijavi da je osetila preteći ton u tvom obraćanju, i eto tebi dosijea nasilnika, a jednom ako si tako zaveden, institucije ti nikada više neće verovati.
(Mare, 07. januar 2022 21:15)

Da ovo je istina. Zato Švedska i jeste debilna zemlja,u kojoj žene tuku muškarce,varaju ih javno, ponižavaju,dovode ljubavnike u zajednički dom,a ovi moraju da ćute ne smeju da pisnu,da se ne bi desilo upravo ovo što je čovek gore napisao.
Jako mnogo puta sam bio tamo,zbog posla, živeo ukupno sigurno 5 godina,jedna od ubedljivo najgorih zemalja u kojima sam živeo i radio. Tamo živi samo ko mora.
Užasna zemlja,za izbegavanje. Dovoljna je indicija da zaglaviš iza brave,dokaz nije potreban. Katastrofa od države. Srećom,stigli su Arapi,sada će malo da ih prodrmaju i nauče pameti :-)

бартендер

pre 2 godine

Тако ти и треба! Мало је, треба и робију да попијеш! Комплетан регион је гледао експлицит е слике и снимке твоје наивне жене које је, пази сад, слала другом мушкарцу, да не причамо о порукама које су то пратиле. Ти си прешао преко свега, наставио да живиш са том женом… Ма мало је, треба она тебе још да избије!

Decani

pre 2 godine

Za ove sta pitaju kako se dokazuje da je muz lupio zenu ili povisio ton? Pa nikako. Njena izjava je dokaz na sudu. Izjava je dokaz.
Zato ako zena zeli da zloupotrebi ovaj zakon, ona to moze, i ne mozes joj nista. Ja sam to pitao jednog advokata i on mi je to potvrdio

Đoka

pre 2 godine

Pa ako dotična Jelena nema dokaze o nasilju svog Supruga, treba DOBRO KRIVIČNO DA ODGOVARA, u suprotnom ovo Slobodno može da se Tumači, da je Porodično nasilje nad Suprugom JADNE JELENE !

Mijo

pre 2 godine

Verujem Duletu.Nije je pipnuo 101%.A njoj treba nasilnik,nista manje nije ni zasluzila.Samo nek su zive i zdrave i dobre one dve devojcice i neka ih Bog cuva.

Mare

pre 2 godine

Meni samo nije jasno sledece. Ona ga prijavi da je udario. N?ce na pregled da to dokaze. On sad ima zabranu prilaska 48h. Znaci ovo se sve radi na njenu rec. Ako je tacno treba da odgovara. Ako je ona slagala oduzeti joj pravo da zivi sa decom. Neka ih vidja svake 2 nedelje. Ovo sad znaci da svaka zena kad se iznervira prijavi muza i njega izbace na ulicu.
(Borkes, 07. januar 2022 20:35)

Ovde u Švedskoj gde ja živim, da, i te kako. Ne mora uopšte biti fizičkog kontakta, dovoljno je da žena prijavi da je osetila preteći ton u tvom obraćanju, i eto tebi dosijea nasilnika, a jednom ako si tako zaveden, institucije ti nikada više neće verovati.

imati pa nemati ili nemati pa imati-šta je gore-Džej je znao?

pre 2 godine

Jelena je odavno shvatila, I negativan marketing je marketing. Izmišlja varanja I afere kao svetske zvezde da bi se o njoj pričalo. Realno neće se proslaviti svojim glasom. Inteligentna je I namazana I svaka joj čast na tome.

Pojatko

pre 2 godine

Zasto zakon ne vazi za nju?
Po kom osnovu policajci mogu da rade bilo sta ako ona nece da ode na pregled u bolnicu i da da izjavu?
Po kom osnovu mogu njemu da zabranjuju prilazak, na osnovu reci JK?
(aabb, 7. januar 2022 19:51)


Komunjare i DB od 45'.

joja

pre 2 godine

Ovo vam je za nauk. Tako to ide sa ideologijom "ljudskih prava", maltikalti, inkluzijom i svime time.
Pravilo 1:
sex samo uz svedoke i ako je 2 nedelje unapred najavljen i potpisan a overen kod notara; za 2 svedoka najsigurnije uzmite njene roditelje
Pravilo 2:
ništa brak ako ne postoji predbračni ugovor
Pravilo 3:
odmah, prvog dana veze/braka prijavite nasilje nad vama! Ako čekate biće kasno!

Eto pogledajte sada Duleta. Trpeo je sve, i svašta, i sve i svašta i tako u beskrajon. Ali eto, ima naiđe taj dan kada se toga nakupi ipak previše. E Dule Dule. Nisi se pridržavao 3 gore navedena pravila.
Naravno, život nudi druge oblike postojanja, pa i uživanja u njemu. Postoje manastiri, postoje javne kuće, i sve je bolje nego ovo. Bolje nego te "veze" možda čak i ako se pridržavate ova 3 pravila. Nego vi opušteno samo, za sebe i kući se posvetite čitanju Tolstojevskog. Ali svakako otštampajte sebi ova 3 pravila na ulaznim vratima, da ne izađete slučajno iz kuće a da ih ne pročitate.

Borkes

pre 2 godine

Meni samo nije jasno sledece. Ona ga prijavi da je udario. N?ce na pregled da to dokaze. On sad ima zabranu prilaska 48h. Znaci ovo se sve radi na njenu rec. Ako je tacno treba da odgovara. Ako je ona slagala oduzeti joj pravo da zivi sa decom. Neka ih vidja svake 2 nedelje. Ovo sad znaci da svaka zena kad se iznervira prijavi muza i njega izbace na ulicu.

Ivan

pre 2 godine

Треба је послати у овце на брда Херцеговине,један мали ресет!
(poznavalac materije, 07. januar 2022 21:46)

Aj' malo manje tog moralisanja. Treba u ta brda poslat one hiljade i hiljade sto su je slusali za ng, pa onda nju. Sto je ona kriva sto ne mora u Hercegovinu s ovcama nego joj ovcice dolaze na noge i cine je slavnom

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Danas smo se bavili sa ovo dvoje Karleuša. Sutra ćemo sa Jovanom Jeremić i Zmajom od Šipova, a prekosutra o Maci Diskreciji i njenoj nevinosti. Mir božji, Hristos se rodi.

ime

pre 2 godine

Naravno da je nije ni pipnuo. Ona deluje kao osoba koja bi sve lazno prijavila pa mozda i udarila samu sebe da naskodi njemu. Apsolutno joj ne verujem

izguglati slike J.K bez šminke

pre 2 godine

Daj da je ja pipnem...
(ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 7. januar 2022 21:32)

Izguglaj njene nefotošopirane slike bez šminke, pa vidi onda da li bi je pipao. Ja ne bih ni štapom. Zaista se pitam šta su dva zgodna i od nje daleko mlađa muškarca kao što su Tošić i Vranješ videli na toj spodobi. Žena je spoj plastike i šminke i sve to uz manire prostakuše sa dna kace.

GM

pre 2 godine

Dusko, niko ni ne veruje koliko ti dugo vec nazivas nju suprugom uopste.
Jer je zena javna licnost, a sto propagira, tebe kao oca iste te 2 cerke, moze samo da bude sramota.

Izbori se za cerke i cuvaj ih od sodome i gomore.

Javni tuzilac

pre 2 godine

I sa cim ja sad da radim?!?
Svi cete da me ispljujete uredno sto nisam podigao tuzbu - samo mi recite sa cim da radim?!

Imam prijavu ostecene. Nemam nikakvu dodatnu izjavu ostecene, nemam izjavu svedoka (niti znam da ih ima), nemam nalaz doktora, nemam istoriju nasilja u porodici tuzenog...

Sa cim da podignem tuzbu, do djavola?!?

A svi cete biti prvi da me pljujete sto primam platu iz budzeta, a, navodno, ne stitim zrtve.

brka Mrsni

pre 2 godine

"Diva" puca u prazno.
Pravni osnov je supalj kao balon.
Cuj - dala izjavu..
Jedno boc, i puff!!!
Sumnjam da ju je gosn.suprug fudbaler uopste pipnuo.
Zasto bi inace odbila lekarski pregled, i jako ozbiljan dokaz protiv "siledzije"? :
Lekarski izvestaj.

Elon Tusk

pre 2 godine

Zbog ovakvih se relativizuje pravo nasilje nad zenama. Ne bih bio iznenadjen da je ovo samo jedan od nacina da se podigne karijera u propadanju i ispromovise novi album - po principu samo nek se pise. Naravno, ukoliko se dokaze da je stvarno udario, treba da odgovara u skladu sa zakonom.

Mozda bi Tosic ovo trebalo da zna..

pre 2 godine

Klasican trik u Skandinaviji je godinama bio da zena prijavi policiji da je muz fizicki napao.
Automatski slijedi zabrana prilaska kao mjera sigurnosti dok se slucaj ne ispita.
Ovo vec ocrni muskarca jer psiholoski predstavlja problem, sluzbenici startuju sa idejom da je nasilja bilo.
Zatim zena odbija da zvanicno prijavi muza i ode na ljekarski pregled i utvrdi povrede.
Zabrana prilaska ne moze da se ukine, a ona ima odresene ruke za masu manipulacija.
Covek ne sme ni decu da vidsi jer ne sme prici kuci gde su ziveli.

Ali nakon godina zloupotreba ovog pravila konacno su se i advokati dosetili.
Cim sojka prijavi napad, muskarac zove advokata i on te uputi da ides smesta u policiju i prijavis sam sebe za nasilje nad zenom ozbiljnog karaktera. Policija onda MORA da obavi razgovor sa njom i da obavi lekarski pregled. Ako snajka odbija saradnju sa poolicijom slede joj problemi. Ako obavi pregled i utvrdi se da nema povreda slede joj ozbiljni problemi i uputa spihijatru na lecenje zbog psihoze-halucinacija.
Istovremeno gubi kredibilitet kod bilo kakvog buduceg slucaja. Pa ti lazi...

Jado jadni

pre 2 godine

Ko zna koliko je promenila posle Bosanca.Ovakve su prosto nesrecne ako ne manjaju. A ovaj seljobus hoce da mu se zena zove Karleusa..e pa cuti i trpi a sad spremi pola imovine.

Borkes

pre 2 godine

Meni samo nije jasno sledece. Ona ga prijavi da je udario. N?ce na pregled da to dokaze. On sad ima zabranu prilaska 48h. Znaci ovo se sve radi na njenu rec. Ako je tacno treba da odgovara. Ako je ona slagala oduzeti joj pravo da zivi sa decom. Neka ih vidja svake 2 nedelje. Ovo sad znaci da svaka zena kad se iznervira prijavi muza i njega izbace na ulicu.
(Borkes, 07. januar 2022 20:35)

Ovde u Švedskoj gde ja živim, da, i te kako. Ne mora uopšte biti fizičkog kontakta, dovoljno je da žena prijavi da je osetila preteći ton u tvom obraćanju, i eto tebi dosijea nasilnika, a jednom ako si tako zaveden, institucije ti nikada više neće verovati.
(Mare, 07. januar 2022 21:15
A kako se dokazuje da je bio preteci ton? I dok se to dokazuje gde zivi optuzeni muz?

😁 Terapija Peranović 😁

pre 2 godine

Ma ništa strašno, Jecu malo udario starleta-sindrom, pa joj se priviđaju demoni, al proći će to, pa će sve opet biti u najboljem redu. 😉

Ivan78bg

pre 2 godine

Sto je on uopste vise sa njom.Sto bi iko bio sa njom u braku.Zena je prevarila bukvalno svakoga sa kim je bila.Sam ih iskoriscava za lovu.Glupi likovi.

Ljubisa Livac

pre 2 godine

Kako nisi kontao kada su bukvalno izasle gole slike nje i Vranjesa kao i video snimci? Ja sam mislio da preko onoga ne moze ali su te izmanipulisali prelagano.

Pogan

pre 2 godine

neko od njih dvoje je teska lazovcina, trece nema
(ČegeNovaraxx, 07. januar 2022 19:20)

Hvala sto si nam ukazao na jedine dve mogucnosti koje postoje u univerzumu.

super

pre 2 godine

Realno dotična nije bas sklona a da nema skandale a on Decko i nije najpametniji na ovom svetu ... posle onog dečka iz bosne i dva puta pisanja kako im je brak u krizi sto zbog njega ili nje ne bitno ovo se moglo očekivati ali kaZem nije on najpametniji Decko na svetu a njoj ne treba bas verovati svaku reč koju izgovori

jedrilica

pre 2 godine

Poruka za sve današnje reprezentativce! Što kaže Rade Bogdanović, kada se oženiš pevaljkom opština te sahrani, još pogotovo ovom koja nas smara 25 godina.

DC

pre 2 godine

Mene bi zanimao njegov sok da je u razvijenoj zemlji.
U Engleskoj npr. porodicno nasilje ne mora biti fizicko. Racuna se i emotivno ponizavanje i u porodicno nasilje spada i ako vas clan porodice supruznika zlostavlja (tipa svekrva ili tasta vas vredjaju).
(kvak, 07. januar 2022 20:37)

Nekako imam utisak da bi pre on nju mogao da prijavi za emotivno porodično nasilje nego obrnuto.

Boss

pre 2 godine

Sa cim da podignem tuzbu, do djavola?!?

A svi cete biti prvi da me pljujete sto primam platu iz budzeta, a, navodno, ne stitim zrtve.
(Javni tuzilac, 07. januar 2022 18:29)

Kakvu tuzbu crni kukavce, valjda optuznicu. Uzmi im izjave ko ti brani

wolf30

pre 2 godine

Ako ju je taknuo pregled bi ustanovio i treba ga strogo kazniti, ako ona vrda sa dokaznim postupkom postoji opravdana sumnja da manipulise svojim pravima tako da se i u tom smislu treba ostro postupiti i nju, ako se pokaze tacno, kazniti. I naravno sve javno objaviti.

Komša

pre 2 godine

Da napiše žalbu i sa traži da mu produže zabranu prilaska na doživotnu.
Za svaki slučaj,ako se slučajno napije pa poģeli da joj se vrati.

Leopold

pre 2 godine

"Mene bi zanimao njegov šok da je u razvijenoj zemlji. U Engleskoj npr. porodično nasilje ne mora biti fizičko. Računa se i emotivno ponižavanje i u porodično nasilje spada i ako vas član porodice supružnika zlostavlja (tipa svekrva ili tašta vas vređaju)"

Ma sve to kapiram - ako imaš dokaze!
Nemoguće je da se odluke donose "na reč"!

aabb

pre 2 godine

Zasto zakon ne vazi za nju?
Po kom osnovu policajci mogu da rade bilo sta ako ona nece da ode na pregled u bolnicu i da da izjavu?
Po kom osnovu mogu njemu da zabranjuju prilazak, na osnovu reci JK?

xy

pre 2 godine

Oni bar imaju dvoje dece.Ispunili bitstvovanje,tj.postojanje.A nećemo se mi sa kerićima ni sa kim svađati,a niti će nas spominjati.Bićemo fine tihe komšije bez svrhe živita.I sami sebe obmanjivati.

Pamet u glavu

pre 2 godine

Muškarci, dozovite se pameti u svakom smislu i obavezno napravite predbračni ugovor. Svaki od nas to treba da uradi. Ženski svet nas već previše iskorišćava i muze. Od samog starta kada ih upoznamo (očekuju ručkove, večere, izlete, letovanja, zimovanja, cveće, poklone, iznenađenja), tokom predbracnog perioda (očekuju da muškarac ima stan (da je vlasnik, da iznajmljuje ili da bar ima novca da ga kupi), auto, bolje obrazovanje, da više zaradjuje, da ih razvozi na posao), tokom braka (da uredi SVOJ stan kako ženi odgovara, da pomaže ženi u svemu, čuva decu, kuva, pere, plaća račune (da se živi po sistemu da njegovi prihodi izdržavaju celu porodicu a ona svoje troši na sebe), da nastavi da drži pažnju, zavodi i dalje, plus sve prethodno navedeno). A one? Dovoljno je sto su žensko i što govore "prošlost nije važna" i da se bore za ravnopravnost. Ne znam samo kakvu ravnopravnost kada nam ni u čemu ne pariraju. Pamet u glavu, jako su zle i namazane.

on je kao super

pre 2 godine

Poruka za sve današnje reprezentativce! Što kaže Rade Bogdanović, kada se oženiš pevaljkom opština te sahrani, još pogotovo ovom koja nas smara 25 godina.
(jedrilica, 7. januar 2022 22:00)

Zasto bi neka pristojna zenska osoba sa intelektom bila sa fudbalerom? Slican se slicnom raduje, uvek se zene sa ovima. Ispod casti je udati se za fudbalera.

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Jos umirem od smeha kako je odpevala za docek Djurdjevdan i Pukni zoro, vrhunac umetnosti! A ti imas benificiran vracni staz x3, svaka cast!

Vučica

pre 2 godine

Komentari najbolje pokazuju kakvo je ovo jadno i mizogino društvo. Na vest da je muškarac udario ženu, većina vređa nju???!!! Eto zato nam je tako kako je i nijedan zakon to ne može da promeni.

Juggernaut

pre 2 godine

(Mozda bi Tosic ovo trebalo da zna.., 07. januar 2022 20:18)

Nažalost, ovaj odličan komentar je "zakopan" ispod nekakvih teoretičara zavere i "zaštitnika od feminizma". Igranje sa policijom i lažne prijave su, u državama kao Švedska, jako ozbiljna stvar. Ako neko prijavljen za nasilje angažuje advokata i zahteva istragu, znam da je slično u Engleskoj, onda taj ko je podneo lažnu prijavu može da odgovara od prekršajnog pa sve do krivičnog dela kažnjivog zatvorom. I ne veruje se samo na reč. E sad, ponekad će sud doneti privremenu meru zabrane prilaska, i to je i naš sud uradio, logikom da spreči bilo kakvo ponavljanje nasilja dok se istraga ne okonča. Država nisu vidovnjaci.

Ciklicna desavanja….

pre 2 godine

Da se razumemo, svaki oblik fizickog i psihickog nasilja je nedopustiv. Tacka. E sada, ako govorimo o psihickom nasilju, ajde da pricamo i o psihickom nasilju koje zene sprovode. Svaka druga zena koja se svadja sa muzem, u nekom trenutku preti odlaskom i odvodjenjem dece. Isto tako, sve bivse zene ljudi koje poznajem su na ovaj ili na onaj nacin u manjoj ili vecoj meri pravile probleme muskarcima oko vidjanje dece i uglavnom su imale protekciju i CSR i suda. I tako su se bivsim muzevima svetile za kraj braka ili za nesto sto se desavalo u braku. Niko o tome ne govori. Pun je grad muskaraca koji decu ne vidjaju ili ih retko vidjaju jer im zene prave probleme. To je druga strana medalje, koliko god je zakon cesto neefikasan da zenu zastiti od nasilja u porodici, toliko je posle neefikasan u zastiti prava muskaraca pa cak i onih koji nisu bili nasilni. I jedno i drugo je vazno i mora da se o tome prica. Da zavrsim, svaki oblik fizickog i psihickog nasilja je nedopustiv. Svaki.

Ime!

pre 2 godine

Ja i dan danas ne mogu da ti oprostim što nisi uklizao Šaćiriju. Brži si od njega, stigao si ga PRE šesnaesterca, i umesto klizeći ili da ga cimneš za dres i oboriš, ti ga pustiš samog na Stojketa. Dobio bi direktni crveni karton, pravo u svlačionicu, njima slobodan udarac sa 22-23 metra, odbranimo se od toga, i svira se kraj, u osmini finala smo.

Snorke

pre 2 godine

Prijavila ga za porodično nasilje (psihičko i fizičko), ok treba nasilnik da odgovara ali mislim da je potrebno bar minimum dokaza. Ona (navodna žrtva) odbila da se pregleda (?) i da da zvaničnu izjavu (?), znači automatski je odbacila telefonsku prijavu (može se sumnjati da je to uradila u afektu ili pijanstvu, znači impulsivno). Na osnovu čega onda da je tužilaštvo podrži i pokrene optužni nalog? To što su njega malo odstranili (na 48h) je dobro, da se smire strasti (očigledno je da su se svađali) i spreči moguće nekontrolisano fizičko nasilje. Sada, kada se ohlade, kod psihologa obadvoje, na stručnu procenu i savetovanje. Postoji i bračno savetovalište (za ljude sa poremećenim odnosima u braku) i savetovalište za decu (i ona moraju na razgovor sa psihologom da se utvrde posledice roditeljskog nemara). Posle svega, pokretanje postupka (prema nasilniku) za razvod braka ili bračna terapija (cela porodica na lečenje).

Milena

pre 2 godine

@Pamet u glavu: Mnogo mi je zao muskaraca kao ugrozene vrste, o tome verovatno svedoci broj od oko 30 zena ubijenih u porodicnom nasilju u Srbiji svake godine, je l' se slazes?

A posto su zene "jako zle i namazane", sta te sprecava da se okrenes muskarcima?

Lidija

pre 2 godine

@Pamet u glavu - pa sastavljajte predbracne ugovore, je l' vam brani neko?

Je l' vas puskom tera neko da placate sve te vecere, putovanja, nakit, parfeme??
Ne.

Problem je sto oni muskarci koji imaju para, hoce najbolje ribe i takmice se medjusobom ko ce koju bolje da obezbedi i obuce, ovi sto nemaju, mogu samo da apeluju na ove prve da prave ugovore, pa da se te cice nesto naljute pa da se okrenu ovima bez para. Sto se nece nikada desiti i sve ovo se svodi samo na vasa kukanja i zalopojke. Smesni ste, imate vrlo, vrlo infantilne snove