Ponedeljak, 16.08.2021.

17:40

Jali Bratu i Bubi Koreliju zabranjen ulaz u Srbiju

Izvor: B92

Jali Bratu i Bubi Koreliju zabranjen ulaz u Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

405 Komentari

Sortiraj po:

Crni RS

pre 2 godine

Nisu oni nikavi Jala i Dzala ni sta ja znam kako se zovu nego su to islamski fundamentalisti koji su pjevali kako kolju Srbe.
Trbalo ih je pohapiti pa zatvora jedno tri godine pa onda zabrana ulazka u Srbiju trajno !!!

mahat

pre 2 godine

" Marija Šerifović, Saša Matić, Petar Grašo, Hurricane, Teodora Džehverović, Gazda Paja, Vojaž, Nucci, Angellina, kao i Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Kaja i Danijel Kajmakoski"

I bez ove dvojice ovo je All Stars. Sve moj do...

Djura

pre 2 godine

Naizad da Srbija reaguje na ovog islamistu i narko dilera.Verujte da za njegovu muziku treba prevodilac,jer on i sam sebe nerazume a kamoli tamo neki klinci.Ali alkohol i "belo" urade svoje pa od djubre muzike ucini im se savrsenstvo.

Špediter, MI

pre 2 godine

Odluka da im se zabrani ulaz u zemlju je potpuno pogrešan.

Trebalo je:
1. da ih opušteno puste na binu,
2. pa čim počnu da se pros****ju da il lepo uhapse u sred nastupa pred kamerama i svim onim deb****ma što su platili karte, sa optužbom za međunarodni terorizam i širenje - podsticanje mržnje.
Samo tako bi uradili pravu stvar i poslali pravu poruku ostalom ološu.

Snazz

pre 2 godine

Ima nada za ovu Srbiju!
(pero, 16. avgust 2021 23:36)

Mhm, pošto je ostatak postave za festival prosto creme de la creme muzike. Boze sačuvaj kakav treš.

Zoran

pre 2 godine

Napokon , Bravo za Srbiju.Taj nesretni dvojac je snimao spot uz poruku" Ubi Srbina".Svim Srbomrzcima zabraniti ulaz u Srbiju.Reakcija je malo zakasnela, ali u svakom slučaju ispravna.Pozdravljam.

Dubioza

pre 2 godine

E ovako,ne komentarisem ukus ,sloboda izbora mora postojati,bilo kakva zabrana direktno utice na podele,u smislu ko odobrava ,osudjuje ,i naravno dolazimo na kraju na neizbeznu nacionalnu notu na nasim prostorima...Zabrana muzickog ,umetnickog izrazavanja,je jednaka diktaturi.Zakljucak je da onaj incident u Nisu je samo dala pokrice za jos jedan jeftin bod kod kuce za nacionaliste.Toliko,nemam neko misljenje o njihovoj muzici,mladi ih slusaju,a mlade treba pratiti....
(Savke, 17. avgust 2021 00:24)

Ne radi se ovde o umetničkoj slobodi nego o bezbednosi i incidentu koji je doveo do uzbune javnosti. Da li bi se ti nakon ovoga osećao bezbedno na njihovom kocertu posle postupaka njihovog ličnog obezbeđenja? Kakav je to način udarati maloletnog dečaka i baciti ga sa bine? Samo je sreća da nije došlo do većih posledica. A šta ćemo sa traumom koju je dečak doživeo? Oni su stranci i ovo je najlakše uraditi jer se građani ne osećaju bezbedno kada oni dođu. Baš da te vidim kako bi ti bilo kada bi se našao u njihovoj blizini jer veoma ovako umetnički projektuju sigurnost i blaženstvo!

Dj

pre 2 godine

Да се сетимо наших старијих: Ако су Турчину крваве руке до рамена, потурици су до лактаова. Јел има неко да дода нешто ?

Срки

pre 2 godine

Забранити им доживотно улазак у Србију и забранити њихове песме заувек.

Djole

pre 2 godine

Uzimajuci u obzir da svaki dan pljujemo po Vulinu, bez sumnje da je ovo bila njegova ideja. Ne da nemam zamerke prema tom coveku, ali treba postovati ako je neko uradio nesto dobro.

Mikicaa

pre 2 godine

Realno mozda je taj Mali I dobio lepu vaspitnu cim klinac uzima sampanjac I nosi I'm na binu neko je tu debelo omanuo u vaspitanju sampanjac na takvim nastupima kosta bar 7 iljada I to neka sh klasa

Blago nama

pre 2 godine

Na listi dodati i onog debila Merlina. Fino bi bilo i da se oduzme drzavljanstvo Bori Corbi pa nek se manekenise sa ustaskim salovima po Splitu.
(ej bre, 16. avgust 2021 22:24)

Evo nam još jednog "oduzimača državljanstva". Nađi mi u srpskim zakonima, koje krivično delo je Bora počinio. Ovo o oduzimanju državljanstva, koje inače ne postoji u našem ustavu i zakonima, postalo je izgleda mantra neukih ljudi.

Milorad

pre 2 godine

MA BRAVO. BRAVO SRBIJO BRAVO. DOSTA NAM JE DILERA DROGE I KRIMINALACA. STOP

BRAVO BRAVO BRAVO ZA ONOGA KO JE OVIM NARKO DILERIMA I KRIMINALCIMA SPRECIO ULAZAK U SRBIJU

B R A V O

Ratko M

pre 2 godine

Ima nada za ovu Srbiju!
(pero, 16. avgust 2021 23:36)

Nema nade.
Doci ce oni opet da uzimaju pare od tupave omladine koje ne zna nista, osim da drzi dobar telefon u ruci i da se hvali istim, samo malo prasina da se slegne.

saša

pre 2 godine

sad smo super. uklonili smo ovaj šljam i možemo da uživamo u našoj kulturi koja je uvek bila na zavidnom nivou u odnosu na bosanskohercegovačku.

milos

pre 2 godine

Ovo smo trebali odavno da uradimo,dok su pljivali po Srbiji,pre par godina,a ovde uredno zaradjivali velike pare.
Svuda ih treba zabraniti,YT pogotovo.

Rade 74

pre 2 godine

Nemate pravo na to!Koka diktatura je kod vas!Hocete li iBori corbi zabraniti ulaz jer je na koncertu u Sloveniji pjevao s Hajdukovim salom?
Diktatura!
(Igor Sulic, 16. avgust 2021 19:45)"

Šta lažeš bre,gde si ti video Boru Ćorbu ,da je u Sloveniji pevao sa Hajdukovim šalom oko vrata?Upoznao sam ga lićno,jer ga vozim na terapije na Onkološki Institut u Ljubljani,ostavi njega na miru.A ovoj turskoj gamadi,da se zabrani ulazak i kod nas u Sloveniji,kao što su zabranili Tompsonu!

wlado

pre 2 godine

ali buba koreli zivi u beogradu ne? kako mu je zabranjen ulaz u njegovu zemlju? Ispravite me ako gresim. Pa nije valjda i on iz bosne?

milos

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)

Ahahahhahahhaha

Tuže srbiju sudu pravde u Strazburu.

Kakva glupost. Država može da zabrani ulaz predsedniku susedne države, a kamo li nekim pevačima...

bVb

pre 2 godine

Ja od ovih sam samo čuo Grašu. Doduše, čuo sam i za Karleušu, i za ove Jala Brat i Buba Koreli.. Mislio sam da su vaši.
(Mate, 16. avgust 2021 20:32)

Nije ništa novo da sve što ne valja je srpsko, za vas tamo, s' one strane Eu grane, a za ono što je naše, a valja vi kažete vaše.

Cijanid

pre 2 godine

Prije godinu dana Jadranki Barjaktarević, sad njima.Razmisite malo kad vaši pjevači budu dolazili u našim zemljama da pjevaju, šta bi bilo da i njima ukinemo da mogu da uđu na našu teritoriju. A isto tako pjevaju turbo folk kao i gore navedeni

lennox

pre 2 godine

Bilo bi super da im zabrane i povratak u Bosnu
(damir, 16. avgust 2021 23:20)

A da im dozvole odlazak u Avganistan. Tamo su sad Talibani na vlasti, braca po veri.

infozivot

pre 2 godine

E nek im je zabranjen ulaz, gamad jedna treba im doživotno zabraniti da dolaze u Srbiju posle izjava šta su govorili.
(Vuk, 16. avgust 2021 22:40)
jesu ovi pocinili genocid,kao ovo osudjeni ratni zlocinci za genocid

realno

pre 2 godine

Jadan je taj "Belgrade Music Week" sa tom seljanom... A za ovu dvojicu, dobro je da se neko setio. Jos samo kad bi se, svi koji ih slusaju, setili sta su njih dvojica pricali o nasem narodu, pa da ih oteraju u tri lepe, to bi bilo jos lepse.
(Deutex, 16. avgust 2021 22:41)

Za to mora neko interesovanje da postoji a danasnja omladina samo na provod misli i pratece stvari istog. Sport, kultura, istorija, opsta kultura pitaj Boga sta je to. Ali zato tekstove ove dvojice (koji zvuce kao djavola da prizivaju citajuci hijeroglifsko pismo unazad) znaju vrlo dobro..

Samosvesna građanka

pre 2 godine

Cim vidim masu pluseva na "bravo Vuline", sve je jasno
(Pitam se, 16. avgust 2021 19:59)


Jasno je to da ti ništa nije jasno!

ralelom

pre 2 godine

strašno,kako sad da zivimo bez njih....strašno,pa ovo je toliko srceparajuće da ni sam neznam kako bebi Urošu pelene da kupim bez njihovog nastupa

creme de la creme

pre 2 godine

Auu kakav festival i kakav spisak ucesnika... Neko se bas svojski potrudio da okupi esenciju svega onoga sto je sinonim za propast srpske kulture i bastine ovog naroda. Creme de la creme, nema sta, zacinjeno kao slag na tortu sa dvojicom vehabija kao headlinerima za zavrsno vece. Osim ove dvojice ja bih organizatorima zabranio da imaju vise bilo kakve veze sa bilo cim u Srbiji, osim skupljanja balege kao ispomoc siromasnim i postenim zemljoradnicima. Naravno, to bi im se racunalo u radni staz.

Sasa

pre 2 godine

Davno sam prestao da slusam javnu scenu i presao u ilegalu zato sto je tamo umetnost i kvalitet…iz centralne Srbije Čaće i Djavo odlicni momci iz naroda,Pa vokalnu solistkinju iz Crne Gore koja je inace ponosna majka i jos ponosnija supruga svestenika SPC….tu je i covek iz RSK sa svoje dve divne kceri…

Savke

pre 2 godine

E ovako,ne komentarisem ukus ,sloboda izbora mora postojati,bilo kakva zabrana direktno utice na podele,u smislu ko odobrava ,osudjuje ,i naravno dolazimo na kraju na neizbeznu nacionalnu notu na nasim prostorima...Zabrana muzickog ,umetnickog izrazavanja,je jednaka diktaturi.Zakljucak je da onaj incident u Nisu je samo dala pokrice za jos jedan jeftin bod kod kuce za nacionaliste.Toliko,nemam neko misljenje o njihovoj muzici,mladi ih slusaju,a mlade treba pratiti....

Алекса

pre 2 godine

Живела Србија!
Како сам срећан поводом овога не могу да вам опишем.
Идемо даље!

MILOJKO

pre 2 godine

Ne pitam po kom zakonu, samo UŽIVAM!
(123, 16. avgust 2021 19:37)

Za ovo ne treba zakon,svaka drzava ima diskreciono pravo da uskrati pravo ulaska na svoju teritoriju stranim drzavljana / u nekim retkim slucajevima i svojim /..........

kauboj gnu

pre 2 godine

Sto ne kazne tog lika iz obezbedjenja ako je kriv? A obezbedjenje je bilo domaće a ne njihovo. I kakve veze imaju pevaci sa obezbedjenjem. Svako samo za sebe odgovara.
(Nejsj, 16. avgust 2021 21:00)
To su bili njihov menadzer i brat jednog od njih, a ne obezbedjenje. Oni su likovi kriminalci, i ne moze u Srbiju. Imamo ih dovoljno ovde i bez njih.

nemanja

pre 2 godine

Ko god je kupio kartu za ovu dvojicu, skymusic mora da obezbedi vaučer za psihijatra umesto povrat novca.
(Js, 16. avgust 2021 18:23)

Slazem se, ali isto vazi i za 4 pune Arene idio*a koji su slusali Dinu Merlina...

gargleblaster

pre 2 godine

Odlicno. Kada i ostalim ucesnicima ove seljane bude onemoguceno da nastupe, verovacu da se u ovoj drzavi nesto promenilo.
Ali to je SF domen.

Gazda Paja, Vojaž, Nucci taman za rimu

pre 2 godine

"Svima koji su kupili ulaznice za četvrtak kad je trebalo da nastupe Jala Brat i Buba Koreli, te ulaznice će važiti za sva tri preostala dana festivala, ili mogu izvršiti povraćaj novca",

svima koji su kupili ulaznice treba ozbiljan pregled u ustanovi zatvorenog tipa...

Deutex

pre 2 godine

Jadan je taj "Belgrade Music Week" sa tom seljanom... A za ovu dvojicu, dobro je da se neko setio. Jos samo kad bi se, svi koji ih slusaju, setili sta su njih dvojica pricali o nasem narodu, pa da ih oteraju u tri lepe, to bi bilo jos lepse.

Klaxon

pre 2 godine

Haha, al gle ove obozavaoce doticnih, kako im je krivo, pa sve kukaju i placu. A zasto tacno, a kako to sme, a kme kme kme. Placite bre seljoberi, umrite od muke!

Газда Милутин

pre 2 godine

Хвала драгом Богу, сад наставити са осталим шљамом који долази овде и узима паре.

mire

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Zakon o strancima, mislim clan 9 i nadalje

It is only I - Le Clerc

pre 2 godine

@ "Nemate pravo na to!Koka diktatura je kod vas!Hocete li iBori corbi zabraniti ulaz jer je na koncertu u Sloveniji pjevao s Hajdukovim salom?
Diktatura!
(Igor Sulic, 16. avgust 2021 19:45)"


Čuj "nemate pravo na to"!?! Komedija. Naravno da država Srbija ima diskreciono pravo da nekoga ne pusti na svoju teritoriju i nema obavezu da tu odluku pravda i objašnjava ikome.

DzoniBGood

pre 2 godine

dobro je kad smo se malo kao nacija opametili. nemam ništa protiv ovih momaka,ali svako ko pokaže nepoštovanje prema Srbiji treba da bude sankcionisan na neki način,pa makar to bilo i zabrana ulaska u našu zemlju. pozdravljam ovu odluku naše države,BRAVO

Srdjjan

pre 2 godine

u spotu za njihovu pesmu Borba (rani radovi) u jednom trenutku se vidi grafit na kome pise "Ubij srbina". Osvetnjen je u levom uglu, inace je napisan na podzemnom prolazu.. ima na youtubu

dreamer

pre 2 godine

Šljam koji mrze Srbe a ovi naši debilani se lože na njih a ovima samo pare bitne TREBA IM TRAJNO ZABRANITI ULAZ I NJIMA I SVIMA KO JE PLJUVAO SRBIJU I HUŠKAO NA RAT!

Gagy

pre 2 godine

Jala i Buba na festivalima ? Haha pa šta će oni da pevaju,repuju ili šta god,auto tune i nijedna reč se ne razume,razumem da gostuju po klubovima gde ih napaljeni klinci i klinke slušaju ali na festivalu šta,mandaju rukama i au au haha,bolest.

stefan

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Diskreciono pravo svake suverene države. Tamo gde postoji vizni režim, odobrena viza vam ne garantuje ulazak u zemlju. Pogranične vlasti mogu da vas vrate bez obaveze da vam daju obrazloženje.
(SPQR, 16. avgust 2021 21:46)

Okle vizni rezim sa bosancima, o cemu si se ti to uziveo drugar.
(palanka, 16. avgust 2021 22:01)

Inostrani drzavljani koji dolaze da rade kod nas moraju imati vizu kojom mogu da rade u suprotnom rade na crno

palanka

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Diskreciono pravo svake suverene države. Tamo gde postoji vizni režim, odobrena viza vam ne garantuje ulazak u zemlju. Pogranične vlasti mogu da vas vrate bez obaveze da vam daju obrazloženje.
(SPQR, 16. avgust 2021 21:46)

Okle vizni rezim sa bosancima, o cemu si se ti to uziveo drugar.

3900

pre 2 godine

Колико глупих питања, зашто како... Дођеш на границу или аеродром, полицајац те попреко погледа и нема печата за улаз. Процени да си потенцијална претња. Тако се мени десило да замало урадим налево круг у братској Русији. Свака част за одлуку.

ej bre

pre 2 godine

Na listi dodati i onog debila Merlina. Fino bi bilo i da se oduzme drzavljanstvo Bori Corbi pa nek se manekenise sa ustaskim salovima po Splitu.

SPQR

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Diskreciono pravo svake suverene države. Tamo gde postoji vizni režim, odobrena viza vam ne garantuje ulazak u zemlju. Pogranične vlasti mogu da vas vrate bez obaveze da vam daju obrazloženje.

Miki

pre 2 godine

Za ove sto pitaju razlog zabrane, verovatno zato sto je njihovo obezbedjenje tuklo nekog klinca na bini tj bacili sa bine(valjda hteo da se slika sa njima). Nije bitnan razlog ne moze obezbedjenje da divlja, cao
(Neki gradjanin, 16. avgust 2021 19:58)
Sto ne kazne tog lika iz obezbedjenja ako je kriv? A obezbedjenje je bilo domaće a ne njihovo. I kakve veze imaju pevaci sa obezbedjenjem. Svako samo za sebe odgovara.
(Nejsj, 16. avgust 2021 21:00)

Ti si pametan a BIA i srpske bezbednosle sluzbe nisu. Naravno da je obezbeđenje bilo njihovo, čak i u krvnom srodstvu. P.S malo koji Srbin bi imao taj Federacija stajling.

Igor

pre 2 godine

Za ove sto se pitaju sto im je zabranjen ulazak.. pa policajac na granici moze da zabrani ulaz kome god hoce, ako mu se cefne, ne treba nikakav razlog. Jedino ne moze da zabrani ulazak drzavljaninu Srbije, za sve drugo ne postoji ni mogucnost zalbe.

Srpce

pre 2 godine

Bas ruzni komentari. Pogledajte snimak. Decko uzeo neku flasu, ovi ga odgurali sa bine, nije vas da su ga bacili kao sto se ovdje pise. Gurnut sa bine visoke metar da se doceka na noge. Da li je bilo jos nesto, ne vidim na tom snimku sto sam ja gledao, ali vidio sam da nije tako crno kako ovdje predstavljate i likujete nad zabranom.
Likujete sto ce od sad samo trash sa domace scene da slusaju klinci?

ner0n

pre 2 godine

@david не могу да се пореде..они не мрзе бошњаке за разлику од ових србомрзаца

Nejsj

pre 2 godine

Za ove sto pitaju razlog zabrane, verovatno zato sto je njihovo obezbedjenje tuklo nekog klinca na bini tj bacili sa bine(valjda hteo da se slika sa njima). Nije bitnan razlog ne moze obezbedjenje da divlja, cao
(Neki gradjanin, 16. avgust 2021 19:58)
Sto ne kazne tog lika iz obezbedjenja ako je kriv? A obezbedjenje je bilo domaće a ne njihovo. I kakve veze imaju pevaci sa obezbedjenjem. Svako samo za sebe odgovara.

sasa

pre 2 godine

Pozdravljam, svaka drzava pa i Srbija ima pravo da zanrani ulazak bilo kome za koga se smatra da nije zasluzio ulazak iz bilo kog razloga. Tako bi i nase komsije trebalo da naprave slicnu listu Srba-pevaca ili politicara kojima bi bio zanranjen ulaz, tako bi ovo malo normalnih na svim stranama moglo da odmori.
(Neko to odozgo vidi sve, 16. avgust 2021 20:30)

Znaci ovo malo normalnih bi da maltretira vecinu? I sad bi manjina da ukine sve sto joj se ne svidja? A onda ce da padne na pamet vecini da bi i ona mogla da pravi razne zahteve. Pa da ukinemo Betovena, Sopena i Baha jer zaboga ko slusa te seljacine .

bendror

pre 2 godine

Sada nadolazeći dani avgusta na Novom Beogradu su jezivi.
Prvo red jugonostalgičara, izlizane melodije od kojih drveće na Ušću povraća. Po milioniti put se napile ulice, broje se vekovi Kotoru, kradu bicikli po Amsterdamu.
A onda, poplava kvazi muzike, rojevi tinejdžera i mlađarije slušaju nove autotjun numere o uzimanju droga, seksu sa sponzorušama, bahatim kolima, pištoljima itd.
Jedni koje je vreme izgazilo. Drže se na okupu samo da zarade koji dinar od sezone festivala. Drugi koji pevaju o bahatim životima koji i sami žive zahvaljujući brojnosti onih koji to žele da slušaju i sanjaju.
Plače mi se kad sam ovo shvatio.

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Ovim niskorazrednim seljacinama treba zabraniti prisustvo u citavom univerzumu. I treba im zabraniti koriscenje materije, prostora i vremena…

Helios

pre 2 godine

Da napišem isto kao i prošli put, protiv peticije. Pre svega - da li je to uopšte istina? Da li je to neki zvanični akt države Srbije? Ako jeste koga tačno i po kom osnovu? Zakonskom a i inače?
Dalje - ako ti likovi ne valjaju (nemam pojma ko su oni inače) zašto im se ovako pravi neverovatna reklama?
A pre svega - kakve crne zabrane i gluposti? Sloboda muzike spada u slobodu govora. To njihovo nije dobro jer je kič, i nije dobro jer se kvari omladina? Vi to ozbiljno? Pa pola sadržaja svih televizija i muzike svih radija je kič, što se onda sve to ne zabrani? I što ne oduzmete tu decu od tih roditelja - to bi bila mnogo smislenija mera, nego da branite njih? Dakle nadam se da je ovo patka, a vi "branite" omladinu praveći od njih kvalitet, a ne ovako. Ne slušate u kući od malih nogu malo džez, malo lakšu klasičnu muziku? Malo pevanje iz davnina, kako narodno tako duhovno? Onda je svejedno, vi ste nemanjem vašeg kvaliteta napravili njihove slušaoce, i zabrana neće to sprečiti. Dapače.

sale009

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)

na koju tuzbu? kome da se zale? drzava srbija ima potpuno pravo po ustavu da zabrani stranim drzavljanima ulazak na svoju teritoriju ako oni na bilo koji nacin ugrozavaju ustavni poredak nase zemlje...ovi dooobrano ugrozavaju drzavu srbiju i vredjaju na svakom koraku...uostalom ako hoce da se zale mogu jedino Bogu ili Alahu...

Bo_Sana_c

pre 2 godine

Kao Bošnjak podržavam ovu odluku,treba prekinuti sve vidove muzičke saradnje i razmjene između Srbije i Bosne,niti nama trebaju vaši drekavci niti vama naši svak na svoju stranu i tor!! I naravno pod obavezno zabraniti našoj omladini da učestvuje u Zvijezdama Granda,šta oni uopšte rade u Beogradu imamo mi naš lijepi šou Zvijezda možeš biti ti i naše lijepo Sarajevo!

strahinja

pre 2 godine

E hvala bogu da konacno zabrane, jos kad bi mumlavce zabranili na radiju. A citao sam da su potpisivali peticiju da im zabrane. Nek spevaju tamo odakle su

Davor

pre 2 godine

Ja festivala braco rodjena...i ostalih eminentnih muzicara!!! Tacno su im samo jos ova 2 djikana falila, pa da dream team bude kompletan...znam da se o ukusima ne raspravlja ali ovo nije ukus...ovo je neukus u izvornom obliku, sund ali kao moderan...i ptice znaju sta sve vec nije...samo veze sa muzikom nema!!!
Ali BRAVO za potez...ova dvojica toljagasa, ma rijeci su suvisne...sljedece korak - ukidanje ovog vasara?!!!

Nena

pre 2 godine

Zato ja ne idem ni na Dina Merlina jer sam cula da nije lepo pricao o nasoj zemlji i nije mi jasno ako on tako misli zasto dolazi da peva ovde ili mu vazi "pas rekao,pas porekao"prodaje se covek za "sitne"pare nema dostojanstvo,obraz a ni cast.Ja ako nesto kazem da necu i da tako mislim jos javno to je kraj a on ....pih to govori samo o njegovom karakteru G...O

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Najstrasnije je sto drzava mora da im zabrani, jer u suprotnom narod bi opet otisao da slusa ove panjeve. Eto takav smo mi narod.. Bas mi je drago sto je peticija uspela i sto ne mogu uci u Srbiju! E sad, pitanje je koliko ce to potrajati, jer je opste poznato da je u naseg naroda pamcenje kratko kao u komarca.

Ana

pre 2 godine

Treba da im bude zabranjen ulazak u Srbiju ne samo zbog tog snimka nasilja vec zato sto na njihovom naloga na yt postoje komentari Srbe na vrbe, u jednom spotu se vidi zid na kome je ispisano UBIJ SRBINA. Tekstovi njihovih pesama su grozota i svaki normalan roditelj treba da objasni svojoj deci da to ne slusaju. Posle njih treba preci na Merlina i ostale koji su izjavljivali gnusne stvari o Srbiji i Srbima. Ljudi naucimo konacno da postujemo sami sebe!

protagora

pre 2 godine

Ne razumem za sta su ljudima krivi ovi likovi?
Moju decu odgajam da citaju knjige, bave se nekim sportom rekreativno, slusaju dobru i kvalitetnu muziku (rock, jazz, moze i klasicna sto da ne, i domaca narodna muzika). Ucim ih da raspoznaju kic i sund poput Granda, ovih repera ili sta vec jesu, i gomile one nepodnosljive elektronske muzike gde neko cvili, kuka i peva o alkoholu, izlascima, luksuzu.
Mislio sam da je Buba Koreli zensko sve do ovoga trenutka, kada sam video sliku nisam mogao da verujem. Ali ono sto hocu da kazem je to, da ovi likovi nisu krivi, krivi su roditelji koji svoju decu ne vaspitaju, i ne usmeravaju u pravom smeru, vec sami gledaju Pink, Heppy i ostali program koji nema niti kvalitet, koji je dno morala.
Kao ovi rijaliti po onim kucama, kriv je onaj koji to gleda.
Meni kada neko pomene parove, ili kaze kako je pobornik AV-ove politike, ja ga otpisujem zauvek. Mora korov da se odvoji od cveca, inace smo nagrabusili.

Urke

pre 2 godine

Jedan od njih je toliko nabedjen da to nije normalno. Debeli je u pitanju. Klasicna debeljara koja mrzi Srbe. I ja tu nemam problem , ima pravo na to. Ne razumem samo ove nase sto idu na te koncerte i pune im dzepove , takvima dinar ne bih ostavio. I to je moje pravo.

76er

pre 2 godine

Ja bih da pospisem peticiju i za Dina Merlina.
Aj neko da organizuje. Ne zbog muzike koju peva nego nije bas lepo pricao o Srbiji.
(dukka, 16. avgust 2021 19:49)

Iako podrzavam, to nece niko potpisati, jer on skoro nije imao neki kiks i na zalost Srbi wu zaboravili.

Neko to odozgo vidi sve

pre 2 godine

Pozdravljam, svaka drzava pa i Srbija ima pravo da zanrani ulazak bilo kome za koga se smatra da nije zasluzio ulazak iz bilo kog razloga. Tako bi i nase komsije trebalo da naprave slicnu listu Srba-pevaca ili politicara kojima bi bio zanranjen ulaz, tako bi ovo malo normalnih na svim stranama moglo da odmori.

Zoc

pre 2 godine

Odlicno i to dozivotno.A svakako ima tu jos kandidata za zabrane.Dokle god se budemo ponasali popustljivo niko nas nece postovati.Prema tome zna se.SIKTER iz Srbije

R2D2

pre 2 godine

@veliki brat

Auuuu, ala se ti nalupeta! Pojma nemaš šta je viza a šta je dozvola za ulazak u neku državu. Ali neka ti to neko drugi objasni...

joca

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Svaka drzava na planeti ima pravo da bilo kojoj osobi ne dozvoli ulaz na svoju teritoriju . u najvecem broju slucajeva se navodi razlog bezbednosti i uopste ne mora nikome da se pravda a kamoli da bude tuzena zbog toga .
procitajte krivicni zakon pa sami izaberite clan koji vam odgovara .
a ovi su vec imali problem u Srbiji .
ja bih im predlozio da odrze koncert u Rijadu mada mislim da im ne bi dozvolili ulaz ni u Saudijsku Arabiju .

Hahahhahah

pre 2 godine

@A što im zabranjen ulaz, nisu vakcinisani?

Preko 20 hiljada ljudi potpisalo peticiju za zabranu ulaza. Drzava uslisila svoje građane. Inače da, drzava po zakonu može da zabrani ulaz nedržavljanima.
(Mihe, 16. avgust 2021 18:52)

Peticija je nebitna , jer kad bi 20 hiljada bilo dovoljno da nekim zabranis ulazak , mislis da bi neko mogao da udje u Srbiju?

Бане

pre 2 godine

Напокон започесмо са самопоштовањем макар на овом пољу....

Јаца Барјактаревић,Јака и Буба...

Има наде....

c i t i z e n

pre 2 godine

@Brajan: Потпуно сам сагласан са вама, мада треба да порадите на писмености (dj = ђ, dž = џ; џамија).

4k4.Dex

pre 2 godine

Napokon. Ali nisu samo oni problem. Pun Beograd farmaša i lažnih repera i kriminalaca iz Bosne i CG. Kako se ko pojavi na TVu tako se preseli u Beograd.

Dragan

pre 2 godine

Nacionalnistima i mrziteljima svega sto je srpsko nikada ne treba dozvoliti ulazak u zemlju. Nista drugaciji nije ni Dino Merlin, a da ne pricam o Emiru Hadzihafizbegovicu kome su Srbi mrski, ali njihov novac drag.

Neki gradjanin

pre 2 godine

Za ove sto pitaju razlog zabrane, verovatno zato sto je njihovo obezbedjenje tuklo nekog klinca na bini tj bacili sa bine(valjda hteo da se slika sa njima). Nije bitnan razlog ne moze obezbedjenje da divlja, cao

EU Citizen

pre 2 godine

Kakav populistički idiotluk. Šta ste uradili, pokvarili ste biznis organizatorima koji zapoeljavaju i hrane ditektno ili indirektno ko zna koliko srpskih familija.

Sicario

pre 2 godine

Aj hvala bogu pa nesto pametno!
ajmo sad peticija da se cenzurise njihova muzika na televizijskim kanalima!!
da ih nema vise nigde na javnom prostoru!!!

goblin

pre 2 godine

I vama su ova dvojica iz Bosne problem, a ostali vam ne smetaju... Znači ova dva lika "arlauču" (kako pišu pojedini ovde), a ostatak "umetnika" koji će nastupati je inače brutalan, hahahaha šta se ovde sve sluša...Taman muzika za uši likova koji su juče osvojili Kabul, taj "melos" potiče iz tih krajeva.Moj Beograde, šta ti rade...

Hahahahahaha

pre 2 godine

Свака част за одлуку, апсолутно се слажем и могу само рећи да ко је спао на то да слуша ове нзм ни како би их и назвао, је ништа друго него обични малоумник.
(RS.krajina, 16. avgust 2021 18:30)

I ja se slažem sa odlukom. Ali nazvati nekog maloumnim zbog muzike koju slusa moze samo malouman čovek.

Mali Alek

pre 2 godine

Mnogo su se osilili narko dileri, takvima nije mesto u blizini dece. Nadam se da će zabraniti i Lukasa i Kiju Diskreciju koji su pružali podršku svih vrsta ovim tipovima kad su se pojavili u Srbiji.

Igor Sulic

pre 2 godine

Nemate pravo na to!Koka diktatura je kod vas!Hocete li iBori corbi zabraniti ulaz jer je na koncertu u Sloveniji pjevao s Hajdukovim salom?
Diktatura!

Hmm

pre 2 godine

Svaka cast na ovoj odluci. Trebalo je zabraniti gostovanje i Severini kao i Merlinu. Ali nasi bas vole kad ih neko pljuje i gazi. S druge strane neko je napisao da se ovakva muzika slusa samo u Beogradu, jer mu je sporno sto je neko napisao "seljacine". U taj Beograd dolaze svi koji misle da ce nesto postici u zivotu, ostaju ovde iako im ne ide, ali ga i zato pljuju. Unistise grad svojim bahatim ponasanjem i aljkavoscu. A takvih je iz cele Srbije dosta. A nesto ne verujem da se ovaj sund ne slusa po drugim gradovima.

It is only I - Le Clerc

pre 2 godine

@ "Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)"


Ha ha ha...Kako mali Perica zamišlja svet.

Kakvu tužbu? Kome da tuže i koga?

Svaka zemlja ima diskreciono pravo da na svoju teritoriju pusti ili ne.pusti stranog državljanina bez potrebe da daje bilo kome ikakvo objašnjenje.

Lepo država odlučila da ova dvojica ne mogu da uđu i Srbiju i tačka.

Veliki brat

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)


Druže, države kao naša (u smislu pravnih akata) bar na vreme obavesti da neće dozvoliti ulaz nekima, a na primer za SAD ti odobre vizu u ambasadi, a onda mogu na aerodromu u SAD da te procene kako te procene i ne dozvole ti ulaza, a ti izvoli na prvi avion koji imaš za nazad.

Pa pitaj amere prema kom članu Ustava ili zakona može da te vrati sa terminala na aerodromu na teritoriji SAD iako ti je u ambasadi izdao vizu.

Pitaj i one u Crnoj Gori kako su zabranili ulazak nekim našim građanima kad su bili oni protesti tamo, na osnovu kog zakona i kog člana Ustava...

Ako te baš zanima, a nisi pravnik, ti svrati do nekog advokata, plati i zamoli da ti objasni.

maxy

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)


KRIVIČNI ZAKONIK

("Sl. glasnik RS", br. 85/2005, 88/2005 - ispr., 107/2005 - ispr., 72/2009, 111/2009, 121/2012, 104/2013, 108/2014, 94/2016 i 35/2019)

Član 317.

uzzaaassss

pre 2 godine

Bajo moj, bruka! To je sputavanje slobode govora i umetničkog izražaja!
(Čoveče ne ljuti se, 16. avgust 2021 19:04)

Kakva bre umetnost pa ova dvojica nisu ni za svinjac.

Opet ja

pre 2 godine

Treba zanraniti i svim pevacima iz BiH da se takmice u zvezdama granda da se ne ponovi kao sa onim Sadikom. Dali ce trebati potpisi ili ce drzava reagovati. Sva sreca mi postujemo ostale drzave pa tako nemoze biti reciprioteta.

Ceca

pre 2 godine

Bravo. Ne pustajte ih ni u buducnosti. Mudzahedini koji znaju da pljuju po nama, tuku nam decu, a onda bez imalo obraza trce u BG da zaradjuju. Daleko im lepa kuca

Che

pre 2 godine

Ne podnosim njihovu "muziku" i taj žanr, ali mislim da im je ovo sve namešteno. Nekom su postali trn u oku. Možda nisu platili reket. Ko zna..

Mihe

pre 2 godine

@A što im zabranjen ulaz, nisu vakcinisani?

Preko 20 hiljada ljudi potpisalo peticiju za zabranu ulaza. Drzava uslisila svoje građane. Inače da, drzava po zakonu može da zabrani ulaz nedržavljanima.

Nikola

pre 2 godine

To! Najzad se čini nešto protiv mrzitelja i podrivača Srbije koja ih je i utovila. Neka idu u Avganistan da pevaju, bogami će ih Talibani kititi raznim valutama.

Relja Vuković

pre 2 godine

ONAJ koji ne voli(mrzi ceo ili deo srpskog naroda)i nepoštuje sve stanovnike Srbije,prosto je Persona non grata!!!(Tako je u SVIM suverenim državama,koje poštuju sebe,svoj narod,kulturu,istoriju...!❤🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤)

reflektor

pre 2 godine

Ko su ovi sta predstvljaju? Pevaci, umetnici, ljudi...? Ajde Marija Serifovic je legenda, vokal, ima pesme, neka jw licnost kao i Sasa Matic covek pevac, ima vrhunske pesme.Ovu dvojicu ko slusa na psihijatriju lepo neko rece

dejan

pre 2 godine

Hvala Bogu, da se neko u Srbijo dozvso pameti. Svim sličnim njina, doživotno zabraniti pristup Srbiji! Mrzeće oni i dalje, ali barem neka ne zaradjuju u Srbiji, koju tako žestoko pljuju i mrze. Odlična odluka!

Cic

pre 2 godine

Iskreno nije bas uredu ovo, nisam fan ni njih ni muzike ali realno gledao sto bi njima zabranili nisu oni krivi sto im je lik utrcao na radni prostor (binu) i sto ga je njihovo obezbedjenje prebilo (par puta ga pljusnuli) vidi se na snimku. Zbog nekih sporednih ljudi zabraniti drugoj dvojici zato sto su poznati, nije bas posteno..

Konacno

pre 2 godine

Tako je ,inace i talibani pati za ovakvim,tako da eto im neka tamo ubuduće odrzavaju koncerte

Mada cisto sumnjam da bi i talibani to dozvolili ...

Kaligula

pre 2 godine

Razumem ljude koji slusaju ove likove na YT, ali ne razumem ljude koji bi platili da ih slusaju, ko god se bar malo namucio da zaradi pare ne bi ih na ove bacao. Znam sada ce neki reci da ih klinci slusaju i da roditelji nemaju pojma na sto im deca teose novac ali iz mnogo automobila zavijaju ova dvojca, bar je u Valjevu tako.

srbija

pre 2 godine

Hvala Bogu!I treba objasniti Deci koja slušaju tu njihovu nazovi muziku koja je daleko od pravog repa, da to što ta dva Ošljaka rade nije muzika

Nju Kids On D Blok

pre 2 godine

Tako i treba, em su srbomrsci, em su seljacine. Da ne pricam o tome kakav je sund i kic od izvodjaca na ovom festivalu. Dno dna sta se forsira i slusa u ovoj napacenoj zemlji. Kad narod vaspitava pink i happy.
(milan26, 16. avgust 2021 18:31)

Svaka ti je na mestu i pozdravljam, samo zameni reč seljačine sa beograđančine.
Neće to biti problem jer kažu seljačina nije isto što i seljak, tako da ni beograđančina neće biti neko iz Beograda već samo izraz za nekulturu itd. Ne treba to dvoje povezivati, pa kad je već tako da malo izrotiramo.

Zemunski trafikant radikal a sad vodja tv rijaliti zemlje

pre 2 godine

A roditeljima koji pustaju decu na ovakve “ koncerte “ jel su i njima zabranili ulaz ili moze i dalje parovi , zadruge ...? Da je do ovih gde bi nam bio kraj nego je problem u nedostatku kulture medju srbima.

grubijan

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)


Baš će tebi neko da se ispoveda, bitan si faktor.

bode oči

pre 2 godine

Meni bode oči otkud Petar Grašo u ovom društvancetu. Pogotovo on, pa i Marija i Kajmakoski mi ne idu uz ostalu ekipicu tamo.

A za ovu dvojicu, mogu samo da kažem da konačno nešto ispravno i sa naše strane.

Pitam se

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?

filipovsky23

pre 2 godine

Kakav festival marija serifovic, sasa matić, petar graso a s druge strane vojaz, nuci, angelina itd. Video pre desetak dana na instagramu, vojaz i taj nuci gostovali u mom gradu u klubu. Pa ovo je tragedija, svaka cast njima ali publika zar je toliko gluva? Likovi pustili plejbek i na mikrofonu samo aaa uuu idemoo, obo je uzas. Kao luna park na vasaru

tpb

pre 2 godine

Ovo treba da bude trajna zabrana da se ne bi pretvorila u jos jedan sou za publicitet. Ako im bude opet dozvoljen ulazak u Srbiju ima da padne visemesecno ku*cenje kakvo nismo videli i onda ce tek biti popularni do bola. Vole nasi ljudi kad je neko jaci od drzave.

RS.krajina

pre 2 godine

Свака част за одлуку, апсолутно се слажем и могу само рећи да ко је спао на то да слуша ове нзм ни како би их и назвао, је ништа друго него обични малоумник.

Nsadjanin

pre 2 godine

Izdvojio bih ovaj trio:

"Gazda Paja, Vojaž, Nucci"

Omladina nam je, sa pravim roditeljskim odgajanjem i obrazovanjem, zaista otisla u ku**c, da se blago izrazim...

milan26

pre 2 godine

Tako i treba, em su srbomrsci, em su seljacine. Da ne pricam o tome kakav je sund i kic od izvodjaca na ovom festivalu. Dno dna sta se forsira i slusa u ovoj napacenoj zemlji. Kad narod vaspitava pink i happy.

lord have mercy…

pre 2 godine

Marija Šerifović, Saša Matić, Petar Grašo, Hurricane, Teodora Džehverović, Gazda Paja, Vojaž, Nucci, Angellina, kao i Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Kaja i Danijel Kajmakoski….

Udri kometo, planeto, meteoru… udri bre!!!!

ja

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)

------(

Pretnja po javnu bezbednost ili jednostavno diskreciono pravo organa reda da ti uskrate pravo na ulazak u zemlju.

Estefano

pre 2 godine

Konačno! Ovim mudžahedinima treba zabraniti ulazak trajno. A osim Saše Matića ostali su muzičari u pokušaju, nije mi jasno šta mu bi da prihvati poziv.

Bruce

pre 2 godine

Nadam se da je ovo pocetak. Smucili su mi se ti pljuvaci i obozavatelji ratnih zlocinaca koji dolaze u Srbiju da zarade i da se promovisu. (podsetnik: Hadzihafizbegovic).

Пипи

pre 2 godine

Какав музички "крем" наступа на овом фестивалу. Просто ми је жао што нећу моћи да присуствујем истом.

Danas

pre 2 godine

Jao ljudi, je li moguće? Hvala svima koji su potpisali. Napokon smo počeli da štitimo jedni druge i da život kod nas vredi. Sraman i ponižavajuć čin bacanja dečaka u publiku je nečuven i toliko ponižavajuć da je ovo jedini moguć odgovor. Kada stranac dođe u vašu zemlju, od njega se očekuje da poštuje zakone i građane te zemlje i da na svojim koncertima obezbedi bezbednost pored organizatora. A deca neka se bace na učenje i sport, obriju ovakve grozne brade. Nema ništa od slušanja ovakvih likova, oni su najveće dno i polusvet koji postoji.

Ceca

pre 2 godine

Bravo. Ne pustajte ih ni u buducnosti. Mudzahedini koji znaju da pljuju po nama, tuku nam decu, a onda bez imalo obraza trce u BG da zaradjuju. Daleko im lepa kuca

kauboj gnu

pre 2 godine

Sto ne kazne tog lika iz obezbedjenja ako je kriv? A obezbedjenje je bilo domaće a ne njihovo. I kakve veze imaju pevaci sa obezbedjenjem. Svako samo za sebe odgovara.
(Nejsj, 16. avgust 2021 21:00)
To su bili njihov menadzer i brat jednog od njih, a ne obezbedjenje. Oni su likovi kriminalci, i ne moze u Srbiju. Imamo ih dovoljno ovde i bez njih.

nemanja

pre 2 godine

Ko god je kupio kartu za ovu dvojicu, skymusic mora da obezbedi vaučer za psihijatra umesto povrat novca.
(Js, 16. avgust 2021 18:23)

Slazem se, ali isto vazi i za 4 pune Arene idio*a koji su slusali Dinu Merlina...

milan26

pre 2 godine

Tako i treba, em su srbomrsci, em su seljacine. Da ne pricam o tome kakav je sund i kic od izvodjaca na ovom festivalu. Dno dna sta se forsira i slusa u ovoj napacenoj zemlji. Kad narod vaspitava pink i happy.

Relja Vuković

pre 2 godine

ONAJ koji ne voli(mrzi ceo ili deo srpskog naroda)i nepoštuje sve stanovnike Srbije,prosto je Persona non grata!!!(Tako je u SVIM suverenim državama,koje poštuju sebe,svoj narod,kulturu,istoriju...!❤🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤)

Danas

pre 2 godine

Jao ljudi, je li moguće? Hvala svima koji su potpisali. Napokon smo počeli da štitimo jedni druge i da život kod nas vredi. Sraman i ponižavajuć čin bacanja dečaka u publiku je nečuven i toliko ponižavajuć da je ovo jedini moguć odgovor. Kada stranac dođe u vašu zemlju, od njega se očekuje da poštuje zakone i građane te zemlje i da na svojim koncertima obezbedi bezbednost pored organizatora. A deca neka se bace na učenje i sport, obriju ovakve grozne brade. Nema ništa od slušanja ovakvih likova, oni su najveće dno i polusvet koji postoji.

gargleblaster

pre 2 godine

Odlicno. Kada i ostalim ucesnicima ove seljane bude onemoguceno da nastupe, verovacu da se u ovoj drzavi nesto promenilo.
Ali to je SF domen.

joca

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Svaka drzava na planeti ima pravo da bilo kojoj osobi ne dozvoli ulaz na svoju teritoriju . u najvecem broju slucajeva se navodi razlog bezbednosti i uopste ne mora nikome da se pravda a kamoli da bude tuzena zbog toga .
procitajte krivicni zakon pa sami izaberite clan koji vam odgovara .
a ovi su vec imali problem u Srbiji .
ja bih im predlozio da odrze koncert u Rijadu mada mislim da im ne bi dozvolili ulaz ni u Saudijsku Arabiju .

Mihe

pre 2 godine

@A što im zabranjen ulaz, nisu vakcinisani?

Preko 20 hiljada ljudi potpisalo peticiju za zabranu ulaza. Drzava uslisila svoje građane. Inače da, drzava po zakonu može da zabrani ulaz nedržavljanima.

Газда Милутин

pre 2 godine

Хвала драгом Богу, сад наставити са осталим шљамом који долази овде и узима паре.

grubijan

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)


Baš će tebi neko da se ispoveda, bitan si faktor.

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Ovim niskorazrednim seljacinama treba zabraniti prisustvo u citavom univerzumu. I treba im zabraniti koriscenje materije, prostora i vremena…

ja

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)

------(

Pretnja po javnu bezbednost ili jednostavno diskreciono pravo organa reda da ti uskrate pravo na ulazak u zemlju.

MILOJKO

pre 2 godine

Ne pitam po kom zakonu, samo UŽIVAM!
(123, 16. avgust 2021 19:37)

Za ovo ne treba zakon,svaka drzava ima diskreciono pravo da uskrati pravo ulaska na svoju teritoriju stranim drzavljana / u nekim retkim slucajevima i svojim /..........

Klaxon

pre 2 godine

Haha, al gle ove obozavaoce doticnih, kako im je krivo, pa sve kukaju i placu. A zasto tacno, a kako to sme, a kme kme kme. Placite bre seljoberi, umrite od muke!

sale009

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)

na koju tuzbu? kome da se zale? drzava srbija ima potpuno pravo po ustavu da zabrani stranim drzavljanima ulazak na svoju teritoriju ako oni na bilo koji nacin ugrozavaju ustavni poredak nase zemlje...ovi dooobrano ugrozavaju drzavu srbiju i vredjaju na svakom koraku...uostalom ako hoce da se zale mogu jedino Bogu ili Alahu...

bendror

pre 2 godine

Sada nadolazeći dani avgusta na Novom Beogradu su jezivi.
Prvo red jugonostalgičara, izlizane melodije od kojih drveće na Ušću povraća. Po milioniti put se napile ulice, broje se vekovi Kotoru, kradu bicikli po Amsterdamu.
A onda, poplava kvazi muzike, rojevi tinejdžera i mlađarije slušaju nove autotjun numere o uzimanju droga, seksu sa sponzorušama, bahatim kolima, pištoljima itd.
Jedni koje je vreme izgazilo. Drže se na okupu samo da zarade koji dinar od sezone festivala. Drugi koji pevaju o bahatim životima koji i sami žive zahvaljujući brojnosti onih koji to žele da slušaju i sanjaju.
Plače mi se kad sam ovo shvatio.

filipovsky23

pre 2 godine

Kakav festival marija serifovic, sasa matić, petar graso a s druge strane vojaz, nuci, angelina itd. Video pre desetak dana na instagramu, vojaz i taj nuci gostovali u mom gradu u klubu. Pa ovo je tragedija, svaka cast njima ali publika zar je toliko gluva? Likovi pustili plejbek i na mikrofonu samo aaa uuu idemoo, obo je uzas. Kao luna park na vasaru

Deutex

pre 2 godine

Jadan je taj "Belgrade Music Week" sa tom seljanom... A za ovu dvojicu, dobro je da se neko setio. Jos samo kad bi se, svi koji ih slusaju, setili sta su njih dvojica pricali o nasem narodu, pa da ih oteraju u tri lepe, to bi bilo jos lepse.

Urke

pre 2 godine

Jedan od njih je toliko nabedjen da to nije normalno. Debeli je u pitanju. Klasicna debeljara koja mrzi Srbe. I ja tu nemam problem , ima pravo na to. Ne razumem samo ove nase sto idu na te koncerte i pune im dzepove , takvima dinar ne bih ostavio. I to je moje pravo.

Gazda Paja, Vojaž, Nucci taman za rimu

pre 2 godine

"Svima koji su kupili ulaznice za četvrtak kad je trebalo da nastupe Jala Brat i Buba Koreli, te ulaznice će važiti za sva tri preostala dana festivala, ili mogu izvršiti povraćaj novca",

svima koji su kupili ulaznice treba ozbiljan pregled u ustanovi zatvorenog tipa...

Ana

pre 2 godine

Treba da im bude zabranjen ulazak u Srbiju ne samo zbog tog snimka nasilja vec zato sto na njihovom naloga na yt postoje komentari Srbe na vrbe, u jednom spotu se vidi zid na kome je ispisano UBIJ SRBINA. Tekstovi njihovih pesama su grozota i svaki normalan roditelj treba da objasni svojoj deci da to ne slusaju. Posle njih treba preci na Merlina i ostale koji su izjavljivali gnusne stvari o Srbiji i Srbima. Ljudi naucimo konacno da postujemo sami sebe!

DzoniBGood

pre 2 godine

dobro je kad smo se malo kao nacija opametili. nemam ništa protiv ovih momaka,ali svako ko pokaže nepoštovanje prema Srbiji treba da bude sankcionisan na neki način,pa makar to bilo i zabrana ulaska u našu zemlju. pozdravljam ovu odluku naše države,BRAVO

stefan

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Diskreciono pravo svake suverene države. Tamo gde postoji vizni režim, odobrena viza vam ne garantuje ulazak u zemlju. Pogranične vlasti mogu da vas vrate bez obaveze da vam daju obrazloženje.
(SPQR, 16. avgust 2021 21:46)

Okle vizni rezim sa bosancima, o cemu si se ti to uziveo drugar.
(palanka, 16. avgust 2021 22:01)

Inostrani drzavljani koji dolaze da rade kod nas moraju imati vizu kojom mogu da rade u suprotnom rade na crno

Nikola

pre 2 godine

To! Najzad se čini nešto protiv mrzitelja i podrivača Srbije koja ih je i utovila. Neka idu u Avganistan da pevaju, bogami će ih Talibani kititi raznim valutama.

Zoc

pre 2 godine

Odlicno i to dozivotno.A svakako ima tu jos kandidata za zabrane.Dokle god se budemo ponasali popustljivo niko nas nece postovati.Prema tome zna se.SIKTER iz Srbije

Gagy

pre 2 godine

Jala i Buba na festivalima ? Haha pa šta će oni da pevaju,repuju ili šta god,auto tune i nijedna reč se ne razume,razumem da gostuju po klubovima gde ih napaljeni klinci i klinke slušaju ali na festivalu šta,mandaju rukama i au au haha,bolest.

mire

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Zakon o strancima, mislim clan 9 i nadalje

Бане

pre 2 godine

Напокон започесмо са самопоштовањем макар на овом пољу....

Јаца Барјактаревић,Јака и Буба...

Има наде....

dreamer

pre 2 godine

Šljam koji mrze Srbe a ovi naši debilani se lože na njih a ovima samo pare bitne TREBA IM TRAJNO ZABRANITI ULAZ I NJIMA I SVIMA KO JE PLJUVAO SRBIJU I HUŠKAO NA RAT!

Konacno

pre 2 godine

Tako je ,inace i talibani pati za ovakvim,tako da eto im neka tamo ubuduće odrzavaju koncerte

Mada cisto sumnjam da bi i talibani to dozvolili ...

RS.krajina

pre 2 godine

Свака част за одлуку, апсолутно се слажем и могу само рећи да ко је спао на то да слуша ове нзм ни како би их и назвао, је ништа друго него обични малоумник.

4k4.Dex

pre 2 godine

Napokon. Ali nisu samo oni problem. Pun Beograd farmaša i lažnih repera i kriminalaca iz Bosne i CG. Kako se ko pojavi na TVu tako se preseli u Beograd.

Nsadjanin

pre 2 godine

Izdvojio bih ovaj trio:

"Gazda Paja, Vojaž, Nucci"

Omladina nam je, sa pravim roditeljskim odgajanjem i obrazovanjem, zaista otisla u ku**c, da se blago izrazim...

Bruce

pre 2 godine

Nadam se da je ovo pocetak. Smucili su mi se ti pljuvaci i obozavatelji ratnih zlocinaca koji dolaze u Srbiju da zarade i da se promovisu. (podsetnik: Hadzihafizbegovic).

It is only I - Le Clerc

pre 2 godine

@ "Nemate pravo na to!Koka diktatura je kod vas!Hocete li iBori corbi zabraniti ulaz jer je na koncertu u Sloveniji pjevao s Hajdukovim salom?
Diktatura!
(Igor Sulic, 16. avgust 2021 19:45)"


Čuj "nemate pravo na to"!?! Komedija. Naravno da država Srbija ima diskreciono pravo da nekoga ne pusti na svoju teritoriju i nema obavezu da tu odluku pravda i objašnjava ikome.

Estefano

pre 2 godine

Konačno! Ovim mudžahedinima treba zabraniti ulazak trajno. A osim Saše Matića ostali su muzičari u pokušaju, nije mi jasno šta mu bi da prihvati poziv.

76er

pre 2 godine

Ja bih da pospisem peticiju i za Dina Merlina.
Aj neko da organizuje. Ne zbog muzike koju peva nego nije bas lepo pricao o Srbiji.
(dukka, 16. avgust 2021 19:49)

Iako podrzavam, to nece niko potpisati, jer on skoro nije imao neki kiks i na zalost Srbi wu zaboravili.

Veliki brat

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)


Druže, države kao naša (u smislu pravnih akata) bar na vreme obavesti da neće dozvoliti ulaz nekima, a na primer za SAD ti odobre vizu u ambasadi, a onda mogu na aerodromu u SAD da te procene kako te procene i ne dozvole ti ulaza, a ti izvoli na prvi avion koji imaš za nazad.

Pa pitaj amere prema kom članu Ustava ili zakona može da te vrati sa terminala na aerodromu na teritoriji SAD iako ti je u ambasadi izdao vizu.

Pitaj i one u Crnoj Gori kako su zabranili ulazak nekim našim građanima kad su bili oni protesti tamo, na osnovu kog zakona i kog člana Ustava...

Ako te baš zanima, a nisi pravnik, ti svrati do nekog advokata, plati i zamoli da ti objasni.

Nju Kids On D Blok

pre 2 godine

Tako i treba, em su srbomrsci, em su seljacine. Da ne pricam o tome kakav je sund i kic od izvodjaca na ovom festivalu. Dno dna sta se forsira i slusa u ovoj napacenoj zemlji. Kad narod vaspitava pink i happy.
(milan26, 16. avgust 2021 18:31)

Svaka ti je na mestu i pozdravljam, samo zameni reč seljačine sa beograđančine.
Neće to biti problem jer kažu seljačina nije isto što i seljak, tako da ni beograđančina neće biti neko iz Beograda već samo izraz za nekulturu itd. Ne treba to dvoje povezivati, pa kad je već tako da malo izrotiramo.

protagora

pre 2 godine

Ne razumem za sta su ljudima krivi ovi likovi?
Moju decu odgajam da citaju knjige, bave se nekim sportom rekreativno, slusaju dobru i kvalitetnu muziku (rock, jazz, moze i klasicna sto da ne, i domaca narodna muzika). Ucim ih da raspoznaju kic i sund poput Granda, ovih repera ili sta vec jesu, i gomile one nepodnosljive elektronske muzike gde neko cvili, kuka i peva o alkoholu, izlascima, luksuzu.
Mislio sam da je Buba Koreli zensko sve do ovoga trenutka, kada sam video sliku nisam mogao da verujem. Ali ono sto hocu da kazem je to, da ovi likovi nisu krivi, krivi su roditelji koji svoju decu ne vaspitaju, i ne usmeravaju u pravom smeru, vec sami gledaju Pink, Heppy i ostali program koji nema niti kvalitet, koji je dno morala.
Kao ovi rijaliti po onim kucama, kriv je onaj koji to gleda.
Meni kada neko pomene parove, ili kaze kako je pobornik AV-ove politike, ja ga otpisujem zauvek. Mora korov da se odvoji od cveca, inace smo nagrabusili.

3900

pre 2 godine

Колико глупих питања, зашто како... Дођеш на границу или аеродром, полицајац те попреко погледа и нема печата за улаз. Процени да си потенцијална претња. Тако се мени десило да замало урадим налево круг у братској Русији. Свака част за одлуку.

lord have mercy…

pre 2 godine

Marija Šerifović, Saša Matić, Petar Grašo, Hurricane, Teodora Džehverović, Gazda Paja, Vojaž, Nucci, Angellina, kao i Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Kaja i Danijel Kajmakoski….

Udri kometo, planeto, meteoru… udri bre!!!!

Neki gradjanin

pre 2 godine

Za ove sto pitaju razlog zabrane, verovatno zato sto je njihovo obezbedjenje tuklo nekog klinca na bini tj bacili sa bine(valjda hteo da se slika sa njima). Nije bitnan razlog ne moze obezbedjenje da divlja, cao

ej bre

pre 2 godine

Na listi dodati i onog debila Merlina. Fino bi bilo i da se oduzme drzavljanstvo Bori Corbi pa nek se manekenise sa ustaskim salovima po Splitu.

Davor

pre 2 godine

Ja festivala braco rodjena...i ostalih eminentnih muzicara!!! Tacno su im samo jos ova 2 djikana falila, pa da dream team bude kompletan...znam da se o ukusima ne raspravlja ali ovo nije ukus...ovo je neukus u izvornom obliku, sund ali kao moderan...i ptice znaju sta sve vec nije...samo veze sa muzikom nema!!!
Ali BRAVO za potez...ova dvojica toljagasa, ma rijeci su suvisne...sljedece korak - ukidanje ovog vasara?!!!

bode oči

pre 2 godine

Meni bode oči otkud Petar Grašo u ovom društvancetu. Pogotovo on, pa i Marija i Kajmakoski mi ne idu uz ostalu ekipicu tamo.

A za ovu dvojicu, mogu samo da kažem da konačno nešto ispravno i sa naše strane.

reflektor

pre 2 godine

Ko su ovi sta predstvljaju? Pevaci, umetnici, ljudi...? Ajde Marija Serifovic je legenda, vokal, ima pesme, neka jw licnost kao i Sasa Matic covek pevac, ima vrhunske pesme.Ovu dvojicu ko slusa na psihijatriju lepo neko rece

SPQR

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Diskreciono pravo svake suverene države. Tamo gde postoji vizni režim, odobrena viza vam ne garantuje ulazak u zemlju. Pogranične vlasti mogu da vas vrate bez obaveze da vam daju obrazloženje.

Srdjjan

pre 2 godine

u spotu za njihovu pesmu Borba (rani radovi) u jednom trenutku se vidi grafit na kome pise "Ubij srbina". Osvetnjen je u levom uglu, inace je napisan na podzemnom prolazu.. ima na youtubu

Miki

pre 2 godine

Za ove sto pitaju razlog zabrane, verovatno zato sto je njihovo obezbedjenje tuklo nekog klinca na bini tj bacili sa bine(valjda hteo da se slika sa njima). Nije bitnan razlog ne moze obezbedjenje da divlja, cao
(Neki gradjanin, 16. avgust 2021 19:58)
Sto ne kazne tog lika iz obezbedjenja ako je kriv? A obezbedjenje je bilo domaće a ne njihovo. I kakve veze imaju pevaci sa obezbedjenjem. Svako samo za sebe odgovara.
(Nejsj, 16. avgust 2021 21:00)

Ti si pametan a BIA i srpske bezbednosle sluzbe nisu. Naravno da je obezbeđenje bilo njihovo, čak i u krvnom srodstvu. P.S malo koji Srbin bi imao taj Federacija stajling.

Igor

pre 2 godine

Za ove sto se pitaju sto im je zabranjen ulazak.. pa policajac na granici moze da zabrani ulaz kome god hoce, ako mu se cefne, ne treba nikakav razlog. Jedino ne moze da zabrani ulazak drzavljaninu Srbije, za sve drugo ne postoji ni mogucnost zalbe.

Пипи

pre 2 godine

Какав музички "крем" наступа на овом фестивалу. Просто ми је жао што нећу моћи да присуствујем истом.

Zemunski trafikant radikal a sad vodja tv rijaliti zemlje

pre 2 godine

A roditeljima koji pustaju decu na ovakve “ koncerte “ jel su i njima zabranili ulaz ili moze i dalje parovi , zadruge ...? Da je do ovih gde bi nam bio kraj nego je problem u nedostatku kulture medju srbima.

Hmm

pre 2 godine

Svaka cast na ovoj odluci. Trebalo je zabraniti gostovanje i Severini kao i Merlinu. Ali nasi bas vole kad ih neko pljuje i gazi. S druge strane neko je napisao da se ovakva muzika slusa samo u Beogradu, jer mu je sporno sto je neko napisao "seljacine". U taj Beograd dolaze svi koji misle da ce nesto postici u zivotu, ostaju ovde iako im ne ide, ali ga i zato pljuju. Unistise grad svojim bahatim ponasanjem i aljkavoscu. A takvih je iz cele Srbije dosta. A nesto ne verujem da se ovaj sund ne slusa po drugim gradovima.

dejan

pre 2 godine

Hvala Bogu, da se neko u Srbijo dozvso pameti. Svim sličnim njina, doživotno zabraniti pristup Srbiji! Mrzeće oni i dalje, ali barem neka ne zaradjuju u Srbiji, koju tako žestoko pljuju i mrze. Odlična odluka!

Nena

pre 2 godine

Zato ja ne idem ni na Dina Merlina jer sam cula da nije lepo pricao o nasoj zemlji i nije mi jasno ako on tako misli zasto dolazi da peva ovde ili mu vazi "pas rekao,pas porekao"prodaje se covek za "sitne"pare nema dostojanstvo,obraz a ni cast.Ja ako nesto kazem da necu i da tako mislim jos javno to je kraj a on ....pih to govori samo o njegovom karakteru G...O

milos

pre 2 godine

Ovo smo trebali odavno da uradimo,dok su pljivali po Srbiji,pre par godina,a ovde uredno zaradjivali velike pare.
Svuda ih treba zabraniti,YT pogotovo.

tpb

pre 2 godine

Ovo treba da bude trajna zabrana da se ne bi pretvorila u jos jedan sou za publicitet. Ako im bude opet dozvoljen ulazak u Srbiju ima da padne visemesecno ku*cenje kakvo nismo videli i onda ce tek biti popularni do bola. Vole nasi ljudi kad je neko jaci od drzave.

Dragan

pre 2 godine

Nacionalnistima i mrziteljima svega sto je srpsko nikada ne treba dozvoliti ulazak u zemlju. Nista drugaciji nije ni Dino Merlin, a da ne pricam o Emiru Hadzihafizbegovicu kome su Srbi mrski, ali njihov novac drag.

Opet ja

pre 2 godine

Treba zanraniti i svim pevacima iz BiH da se takmice u zvezdama granda da se ne ponovi kao sa onim Sadikom. Dali ce trebati potpisi ili ce drzava reagovati. Sva sreca mi postujemo ostale drzave pa tako nemoze biti reciprioteta.

uzzaaassss

pre 2 godine

Bajo moj, bruka! To je sputavanje slobode govora i umetničkog izražaja!
(Čoveče ne ljuti se, 16. avgust 2021 19:04)

Kakva bre umetnost pa ova dvojica nisu ni za svinjac.

strahinja

pre 2 godine

E hvala bogu da konacno zabrane, jos kad bi mumlavce zabranili na radiju. A citao sam da su potpisivali peticiju da im zabrane. Nek spevaju tamo odakle su

srbija

pre 2 godine

Hvala Bogu!I treba objasniti Deci koja slušaju tu njihovu nazovi muziku koja je daleko od pravog repa, da to što ta dva Ošljaka rade nije muzika

R2D2

pre 2 godine

@veliki brat

Auuuu, ala se ti nalupeta! Pojma nemaš šta je viza a šta je dozvola za ulazak u neku državu. Ali neka ti to neko drugi objasni...

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Najstrasnije je sto drzava mora da im zabrani, jer u suprotnom narod bi opet otisao da slusa ove panjeve. Eto takav smo mi narod.. Bas mi je drago sto je peticija uspela i sto ne mogu uci u Srbiju! E sad, pitanje je koliko ce to potrajati, jer je opste poznato da je u naseg naroda pamcenje kratko kao u komarca.

Bo_Sana_c

pre 2 godine

Kao Bošnjak podržavam ovu odluku,treba prekinuti sve vidove muzičke saradnje i razmjene između Srbije i Bosne,niti nama trebaju vaši drekavci niti vama naši svak na svoju stranu i tor!! I naravno pod obavezno zabraniti našoj omladini da učestvuje u Zvijezdama Granda,šta oni uopšte rade u Beogradu imamo mi naš lijepi šou Zvijezda možeš biti ti i naše lijepo Sarajevo!

Kaligula

pre 2 godine

Razumem ljude koji slusaju ove likove na YT, ali ne razumem ljude koji bi platili da ih slusaju, ko god se bar malo namucio da zaradi pare ne bi ih na ove bacao. Znam sada ce neki reci da ih klinci slusaju i da roditelji nemaju pojma na sto im deca teose novac ali iz mnogo automobila zavijaju ova dvojca, bar je u Valjevu tako.

ner0n

pre 2 godine

@david не могу да се пореде..они не мрзе бошњаке за разлику од ових србомрзаца

Rade 74

pre 2 godine

Nemate pravo na to!Koka diktatura je kod vas!Hocete li iBori corbi zabraniti ulaz jer je na koncertu u Sloveniji pjevao s Hajdukovim salom?
Diktatura!
(Igor Sulic, 16. avgust 2021 19:45)"

Šta lažeš bre,gde si ti video Boru Ćorbu ,da je u Sloveniji pevao sa Hajdukovim šalom oko vrata?Upoznao sam ga lićno,jer ga vozim na terapije na Onkološki Institut u Ljubljani,ostavi njega na miru.A ovoj turskoj gamadi,da se zabrani ulazak i kod nas u Sloveniji,kao što su zabranili Tompsonu!

Che

pre 2 godine

Ne podnosim njihovu "muziku" i taj žanr, ali mislim da im je ovo sve namešteno. Nekom su postali trn u oku. Možda nisu platili reket. Ko zna..

Milorad

pre 2 godine

MA BRAVO. BRAVO SRBIJO BRAVO. DOSTA NAM JE DILERA DROGE I KRIMINALACA. STOP

BRAVO BRAVO BRAVO ZA ONOGA KO JE OVIM NARKO DILERIMA I KRIMINALCIMA SPRECIO ULAZAK U SRBIJU

B R A V O

It is only I - Le Clerc

pre 2 godine

@ "Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)"


Ha ha ha...Kako mali Perica zamišlja svet.

Kakvu tužbu? Kome da tuže i koga?

Svaka zemlja ima diskreciono pravo da na svoju teritoriju pusti ili ne.pusti stranog državljanina bez potrebe da daje bilo kome ikakvo objašnjenje.

Lepo država odlučila da ova dvojica ne mogu da uđu i Srbiju i tačka.

milos

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)

Ahahahhahahhaha

Tuže srbiju sudu pravde u Strazburu.

Kakva glupost. Država može da zabrani ulaz predsedniku susedne države, a kamo li nekim pevačima...

Blago nama

pre 2 godine

Na listi dodati i onog debila Merlina. Fino bi bilo i da se oduzme drzavljanstvo Bori Corbi pa nek se manekenise sa ustaskim salovima po Splitu.
(ej bre, 16. avgust 2021 22:24)

Evo nam još jednog "oduzimača državljanstva". Nađi mi u srpskim zakonima, koje krivično delo je Bora počinio. Ovo o oduzimanju državljanstva, koje inače ne postoji u našem ustavu i zakonima, postalo je izgleda mantra neukih ljudi.

maxy

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)


KRIVIČNI ZAKONIK

("Sl. glasnik RS", br. 85/2005, 88/2005 - ispr., 107/2005 - ispr., 72/2009, 111/2009, 121/2012, 104/2013, 108/2014, 94/2016 i 35/2019)

Član 317.

Sicario

pre 2 godine

Aj hvala bogu pa nesto pametno!
ajmo sad peticija da se cenzurise njihova muzika na televizijskim kanalima!!
da ih nema vise nigde na javnom prostoru!!!

c i t i z e n

pre 2 godine

@Brajan: Потпуно сам сагласан са вама, мада треба да порадите на писмености (dj = ђ, dž = џ; џамија).

Ratko M

pre 2 godine

Ima nada za ovu Srbiju!
(pero, 16. avgust 2021 23:36)

Nema nade.
Doci ce oni opet da uzimaju pare od tupave omladine koje ne zna nista, osim da drzi dobar telefon u ruci i da se hvali istim, samo malo prasina da se slegne.

Mali Alek

pre 2 godine

Mnogo su se osilili narko dileri, takvima nije mesto u blizini dece. Nadam se da će zabraniti i Lukasa i Kiju Diskreciju koji su pružali podršku svih vrsta ovim tipovima kad su se pojavili u Srbiji.

Neko to odozgo vidi sve

pre 2 godine

Pozdravljam, svaka drzava pa i Srbija ima pravo da zanrani ulazak bilo kome za koga se smatra da nije zasluzio ulazak iz bilo kog razloga. Tako bi i nase komsije trebalo da naprave slicnu listu Srba-pevaca ili politicara kojima bi bio zanranjen ulaz, tako bi ovo malo normalnih na svim stranama moglo da odmori.

lennox

pre 2 godine

Bilo bi super da im zabrane i povratak u Bosnu
(damir, 16. avgust 2021 23:20)

A da im dozvole odlazak u Avganistan. Tamo su sad Talibani na vlasti, braca po veri.

Pitam se

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?

Cic

pre 2 godine

Iskreno nije bas uredu ovo, nisam fan ni njih ni muzike ali realno gledao sto bi njima zabranili nisu oni krivi sto im je lik utrcao na radni prostor (binu) i sto ga je njihovo obezbedjenje prebilo (par puta ga pljusnuli) vidi se na snimku. Zbog nekih sporednih ljudi zabraniti drugoj dvojici zato sto su poznati, nije bas posteno..

goblin

pre 2 godine

I vama su ova dvojica iz Bosne problem, a ostali vam ne smetaju... Znači ova dva lika "arlauču" (kako pišu pojedini ovde), a ostatak "umetnika" koji će nastupati je inače brutalan, hahahaha šta se ovde sve sluša...Taman muzika za uši likova koji su juče osvojili Kabul, taj "melos" potiče iz tih krajeva.Moj Beograde, šta ti rade...

Špediter, MI

pre 2 godine

Odluka da im se zabrani ulaz u zemlju je potpuno pogrešan.

Trebalo je:
1. da ih opušteno puste na binu,
2. pa čim počnu da se pros****ju da il lepo uhapse u sred nastupa pred kamerama i svim onim deb****ma što su platili karte, sa optužbom za međunarodni terorizam i širenje - podsticanje mržnje.
Samo tako bi uradili pravu stvar i poslali pravu poruku ostalom ološu.

Helios

pre 2 godine

Da napišem isto kao i prošli put, protiv peticije. Pre svega - da li je to uopšte istina? Da li je to neki zvanični akt države Srbije? Ako jeste koga tačno i po kom osnovu? Zakonskom a i inače?
Dalje - ako ti likovi ne valjaju (nemam pojma ko su oni inače) zašto im se ovako pravi neverovatna reklama?
A pre svega - kakve crne zabrane i gluposti? Sloboda muzike spada u slobodu govora. To njihovo nije dobro jer je kič, i nije dobro jer se kvari omladina? Vi to ozbiljno? Pa pola sadržaja svih televizija i muzike svih radija je kič, što se onda sve to ne zabrani? I što ne oduzmete tu decu od tih roditelja - to bi bila mnogo smislenija mera, nego da branite njih? Dakle nadam se da je ovo patka, a vi "branite" omladinu praveći od njih kvalitet, a ne ovako. Ne slušate u kući od malih nogu malo džez, malo lakšu klasičnu muziku? Malo pevanje iz davnina, kako narodno tako duhovno? Onda je svejedno, vi ste nemanjem vašeg kvaliteta napravili njihove slušaoce, i zabrana neće to sprečiti. Dapače.

Djura

pre 2 godine

Naizad da Srbija reaguje na ovog islamistu i narko dilera.Verujte da za njegovu muziku treba prevodilac,jer on i sam sebe nerazume a kamoli tamo neki klinci.Ali alkohol i "belo" urade svoje pa od djubre muzike ucini im se savrsenstvo.

bVb

pre 2 godine

Ja od ovih sam samo čuo Grašu. Doduše, čuo sam i za Karleušu, i za ove Jala Brat i Buba Koreli.. Mislio sam da su vaši.
(Mate, 16. avgust 2021 20:32)

Nije ništa novo da sve što ne valja je srpsko, za vas tamo, s' one strane Eu grane, a za ono što je naše, a valja vi kažete vaše.

mahat

pre 2 godine

" Marija Šerifović, Saša Matić, Petar Grašo, Hurricane, Teodora Džehverović, Gazda Paja, Vojaž, Nucci, Angellina, kao i Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Kaja i Danijel Kajmakoski"

I bez ove dvojice ovo je All Stars. Sve moj do...

Nejsj

pre 2 godine

Za ove sto pitaju razlog zabrane, verovatno zato sto je njihovo obezbedjenje tuklo nekog klinca na bini tj bacili sa bine(valjda hteo da se slika sa njima). Nije bitnan razlog ne moze obezbedjenje da divlja, cao
(Neki gradjanin, 16. avgust 2021 19:58)
Sto ne kazne tog lika iz obezbedjenja ako je kriv? A obezbedjenje je bilo domaće a ne njihovo. I kakve veze imaju pevaci sa obezbedjenjem. Svako samo za sebe odgovara.

saša

pre 2 godine

sad smo super. uklonili smo ovaj šljam i možemo da uživamo u našoj kulturi koja je uvek bila na zavidnom nivou u odnosu na bosanskohercegovačku.

Срки

pre 2 godine

Забранити им доживотно улазак у Србију и забранити њихове песме заувек.

Srpce

pre 2 godine

Bas ruzni komentari. Pogledajte snimak. Decko uzeo neku flasu, ovi ga odgurali sa bine, nije vas da su ga bacili kao sto se ovdje pise. Gurnut sa bine visoke metar da se doceka na noge. Da li je bilo jos nesto, ne vidim na tom snimku sto sam ja gledao, ali vidio sam da nije tako crno kako ovdje predstavljate i likujete nad zabranom.
Likujete sto ce od sad samo trash sa domace scene da slusaju klinci?

Zoran

pre 2 godine

Napokon , Bravo za Srbiju.Taj nesretni dvojac je snimao spot uz poruku" Ubi Srbina".Svim Srbomrzcima zabraniti ulaz u Srbiju.Reakcija je malo zakasnela, ali u svakom slučaju ispravna.Pozdravljam.

Samosvesna građanka

pre 2 godine

Cim vidim masu pluseva na "bravo Vuline", sve je jasno
(Pitam se, 16. avgust 2021 19:59)


Jasno je to da ti ništa nije jasno!

Crni RS

pre 2 godine

Nisu oni nikavi Jala i Dzala ni sta ja znam kako se zovu nego su to islamski fundamentalisti koji su pjevali kako kolju Srbe.
Trbalo ih je pohapiti pa zatvora jedno tri godine pa onda zabrana ulazka u Srbiju trajno !!!

Hahahhahah

pre 2 godine

@A što im zabranjen ulaz, nisu vakcinisani?

Preko 20 hiljada ljudi potpisalo peticiju za zabranu ulaza. Drzava uslisila svoje građane. Inače da, drzava po zakonu može da zabrani ulaz nedržavljanima.
(Mihe, 16. avgust 2021 18:52)

Peticija je nebitna , jer kad bi 20 hiljada bilo dovoljno da nekim zabranis ulazak , mislis da bi neko mogao da udje u Srbiju?

Dj

pre 2 godine

Да се сетимо наших старијих: Ако су Турчину крваве руке до рамена, потурици су до лактаова. Јел има неко да дода нешто ?

Igor Sulic

pre 2 godine

Nemate pravo na to!Koka diktatura je kod vas!Hocete li iBori corbi zabraniti ulaz jer je na koncertu u Sloveniji pjevao s Hajdukovim salom?
Diktatura!

Snazz

pre 2 godine

Ima nada za ovu Srbiju!
(pero, 16. avgust 2021 23:36)

Mhm, pošto je ostatak postave za festival prosto creme de la creme muzike. Boze sačuvaj kakav treš.

creme de la creme

pre 2 godine

Auu kakav festival i kakav spisak ucesnika... Neko se bas svojski potrudio da okupi esenciju svega onoga sto je sinonim za propast srpske kulture i bastine ovog naroda. Creme de la creme, nema sta, zacinjeno kao slag na tortu sa dvojicom vehabija kao headlinerima za zavrsno vece. Osim ove dvojice ja bih organizatorima zabranio da imaju vise bilo kakve veze sa bilo cim u Srbiji, osim skupljanja balege kao ispomoc siromasnim i postenim zemljoradnicima. Naravno, to bi im se racunalo u radni staz.

sasa

pre 2 godine

Pozdravljam, svaka drzava pa i Srbija ima pravo da zanrani ulazak bilo kome za koga se smatra da nije zasluzio ulazak iz bilo kog razloga. Tako bi i nase komsije trebalo da naprave slicnu listu Srba-pevaca ili politicara kojima bi bio zanranjen ulaz, tako bi ovo malo normalnih na svim stranama moglo da odmori.
(Neko to odozgo vidi sve, 16. avgust 2021 20:30)

Znaci ovo malo normalnih bi da maltretira vecinu? I sad bi manjina da ukine sve sto joj se ne svidja? A onda ce da padne na pamet vecini da bi i ona mogla da pravi razne zahteve. Pa da ukinemo Betovena, Sopena i Baha jer zaboga ko slusa te seljacine .

realno

pre 2 godine

Jadan je taj "Belgrade Music Week" sa tom seljanom... A za ovu dvojicu, dobro je da se neko setio. Jos samo kad bi se, svi koji ih slusaju, setili sta su njih dvojica pricali o nasem narodu, pa da ih oteraju u tri lepe, to bi bilo jos lepse.
(Deutex, 16. avgust 2021 22:41)

Za to mora neko interesovanje da postoji a danasnja omladina samo na provod misli i pratece stvari istog. Sport, kultura, istorija, opsta kultura pitaj Boga sta je to. Ali zato tekstove ove dvojice (koji zvuce kao djavola da prizivaju citajuci hijeroglifsko pismo unazad) znaju vrlo dobro..

palanka

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Diskreciono pravo svake suverene države. Tamo gde postoji vizni režim, odobrena viza vam ne garantuje ulazak u zemlju. Pogranične vlasti mogu da vas vrate bez obaveze da vam daju obrazloženje.
(SPQR, 16. avgust 2021 21:46)

Okle vizni rezim sa bosancima, o cemu si se ti to uziveo drugar.

Hahahahahaha

pre 2 godine

Свака част за одлуку, апсолутно се слажем и могу само рећи да ко је спао на то да слуша ове нзм ни како би их и назвао, је ништа друго него обични малоумник.
(RS.krajina, 16. avgust 2021 18:30)

I ja se slažem sa odlukom. Ali nazvati nekog maloumnim zbog muzike koju slusa moze samo malouman čovek.

Dubioza

pre 2 godine

E ovako,ne komentarisem ukus ,sloboda izbora mora postojati,bilo kakva zabrana direktno utice na podele,u smislu ko odobrava ,osudjuje ,i naravno dolazimo na kraju na neizbeznu nacionalnu notu na nasim prostorima...Zabrana muzickog ,umetnickog izrazavanja,je jednaka diktaturi.Zakljucak je da onaj incident u Nisu je samo dala pokrice za jos jedan jeftin bod kod kuce za nacionaliste.Toliko,nemam neko misljenje o njihovoj muzici,mladi ih slusaju,a mlade treba pratiti....
(Savke, 17. avgust 2021 00:24)

Ne radi se ovde o umetničkoj slobodi nego o bezbednosi i incidentu koji je doveo do uzbune javnosti. Da li bi se ti nakon ovoga osećao bezbedno na njihovom kocertu posle postupaka njihovog ličnog obezbeđenja? Kakav je to način udarati maloletnog dečaka i baciti ga sa bine? Samo je sreća da nije došlo do većih posledica. A šta ćemo sa traumom koju je dečak doživeo? Oni su stranci i ovo je najlakše uraditi jer se građani ne osećaju bezbedno kada oni dođu. Baš da te vidim kako bi ti bilo kada bi se našao u njihovoj blizini jer veoma ovako umetnički projektuju sigurnost i blaženstvo!

EU Citizen

pre 2 godine

Kakav populistički idiotluk. Šta ste uradili, pokvarili ste biznis organizatorima koji zapoeljavaju i hrane ditektno ili indirektno ko zna koliko srpskih familija.

Алекса

pre 2 godine

Живела Србија!
Како сам срећан поводом овога не могу да вам опишем.
Идемо даље!

infozivot

pre 2 godine

E nek im je zabranjen ulaz, gamad jedna treba im doživotno zabraniti da dolaze u Srbiju posle izjava šta su govorili.
(Vuk, 16. avgust 2021 22:40)
jesu ovi pocinili genocid,kao ovo osudjeni ratni zlocinci za genocid

ralelom

pre 2 godine

strašno,kako sad da zivimo bez njih....strašno,pa ovo je toliko srceparajuće da ni sam neznam kako bebi Urošu pelene da kupim bez njihovog nastupa

Djole

pre 2 godine

Uzimajuci u obzir da svaki dan pljujemo po Vulinu, bez sumnje da je ovo bila njegova ideja. Ne da nemam zamerke prema tom coveku, ali treba postovati ako je neko uradio nesto dobro.

wlado

pre 2 godine

ali buba koreli zivi u beogradu ne? kako mu je zabranjen ulaz u njegovu zemlju? Ispravite me ako gresim. Pa nije valjda i on iz bosne?

Cijanid

pre 2 godine

Prije godinu dana Jadranki Barjaktarević, sad njima.Razmisite malo kad vaši pjevači budu dolazili u našim zemljama da pjevaju, šta bi bilo da i njima ukinemo da mogu da uđu na našu teritoriju. A isto tako pjevaju turbo folk kao i gore navedeni

Mikicaa

pre 2 godine

Realno mozda je taj Mali I dobio lepu vaspitnu cim klinac uzima sampanjac I nosi I'm na binu neko je tu debelo omanuo u vaspitanju sampanjac na takvim nastupima kosta bar 7 iljada I to neka sh klasa

Savke

pre 2 godine

E ovako,ne komentarisem ukus ,sloboda izbora mora postojati,bilo kakva zabrana direktno utice na podele,u smislu ko odobrava ,osudjuje ,i naravno dolazimo na kraju na neizbeznu nacionalnu notu na nasim prostorima...Zabrana muzickog ,umetnickog izrazavanja,je jednaka diktaturi.Zakljucak je da onaj incident u Nisu je samo dala pokrice za jos jedan jeftin bod kod kuce za nacionaliste.Toliko,nemam neko misljenje o njihovoj muzici,mladi ih slusaju,a mlade treba pratiti....

Sasa

pre 2 godine

Davno sam prestao da slusam javnu scenu i presao u ilegalu zato sto je tamo umetnost i kvalitet…iz centralne Srbije Čaće i Djavo odlicni momci iz naroda,Pa vokalnu solistkinju iz Crne Gore koja je inace ponosna majka i jos ponosnija supruga svestenika SPC….tu je i covek iz RSK sa svoje dve divne kceri…

Che

pre 2 godine

Ne podnosim njihovu "muziku" i taj žanr, ali mislim da im je ovo sve namešteno. Nekom su postali trn u oku. Možda nisu platili reket. Ko zna..

Pitam se

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?

Cic

pre 2 godine

Iskreno nije bas uredu ovo, nisam fan ni njih ni muzike ali realno gledao sto bi njima zabranili nisu oni krivi sto im je lik utrcao na radni prostor (binu) i sto ga je njihovo obezbedjenje prebilo (par puta ga pljusnuli) vidi se na snimku. Zbog nekih sporednih ljudi zabraniti drugoj dvojici zato sto su poznati, nije bas posteno..

Srpce

pre 2 godine

Bas ruzni komentari. Pogledajte snimak. Decko uzeo neku flasu, ovi ga odgurali sa bine, nije vas da su ga bacili kao sto se ovdje pise. Gurnut sa bine visoke metar da se doceka na noge. Da li je bilo jos nesto, ne vidim na tom snimku sto sam ja gledao, ali vidio sam da nije tako crno kako ovdje predstavljate i likujete nad zabranom.
Likujete sto ce od sad samo trash sa domace scene da slusaju klinci?

Igor Sulic

pre 2 godine

Nemate pravo na to!Koka diktatura je kod vas!Hocete li iBori corbi zabraniti ulaz jer je na koncertu u Sloveniji pjevao s Hajdukovim salom?
Diktatura!

Nejsj

pre 2 godine

Za ove sto pitaju razlog zabrane, verovatno zato sto je njihovo obezbedjenje tuklo nekog klinca na bini tj bacili sa bine(valjda hteo da se slika sa njima). Nije bitnan razlog ne moze obezbedjenje da divlja, cao
(Neki gradjanin, 16. avgust 2021 19:58)
Sto ne kazne tog lika iz obezbedjenja ako je kriv? A obezbedjenje je bilo domaće a ne njihovo. I kakve veze imaju pevaci sa obezbedjenjem. Svako samo za sebe odgovara.

Helios

pre 2 godine

Da napišem isto kao i prošli put, protiv peticije. Pre svega - da li je to uopšte istina? Da li je to neki zvanični akt države Srbije? Ako jeste koga tačno i po kom osnovu? Zakonskom a i inače?
Dalje - ako ti likovi ne valjaju (nemam pojma ko su oni inače) zašto im se ovako pravi neverovatna reklama?
A pre svega - kakve crne zabrane i gluposti? Sloboda muzike spada u slobodu govora. To njihovo nije dobro jer je kič, i nije dobro jer se kvari omladina? Vi to ozbiljno? Pa pola sadržaja svih televizija i muzike svih radija je kič, što se onda sve to ne zabrani? I što ne oduzmete tu decu od tih roditelja - to bi bila mnogo smislenija mera, nego da branite njih? Dakle nadam se da je ovo patka, a vi "branite" omladinu praveći od njih kvalitet, a ne ovako. Ne slušate u kući od malih nogu malo džez, malo lakšu klasičnu muziku? Malo pevanje iz davnina, kako narodno tako duhovno? Onda je svejedno, vi ste nemanjem vašeg kvaliteta napravili njihove slušaoce, i zabrana neće to sprečiti. Dapače.

palanka

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Diskreciono pravo svake suverene države. Tamo gde postoji vizni režim, odobrena viza vam ne garantuje ulazak u zemlju. Pogranične vlasti mogu da vas vrate bez obaveze da vam daju obrazloženje.
(SPQR, 16. avgust 2021 21:46)

Okle vizni rezim sa bosancima, o cemu si se ti to uziveo drugar.

sasa

pre 2 godine

Pozdravljam, svaka drzava pa i Srbija ima pravo da zanrani ulazak bilo kome za koga se smatra da nije zasluzio ulazak iz bilo kog razloga. Tako bi i nase komsije trebalo da naprave slicnu listu Srba-pevaca ili politicara kojima bi bio zanranjen ulaz, tako bi ovo malo normalnih na svim stranama moglo da odmori.
(Neko to odozgo vidi sve, 16. avgust 2021 20:30)

Znaci ovo malo normalnih bi da maltretira vecinu? I sad bi manjina da ukine sve sto joj se ne svidja? A onda ce da padne na pamet vecini da bi i ona mogla da pravi razne zahteve. Pa da ukinemo Betovena, Sopena i Baha jer zaboga ko slusa te seljacine .

EU Citizen

pre 2 godine

Kakav populistički idiotluk. Šta ste uradili, pokvarili ste biznis organizatorima koji zapoeljavaju i hrane ditektno ili indirektno ko zna koliko srpskih familija.

Cijanid

pre 2 godine

Prije godinu dana Jadranki Barjaktarević, sad njima.Razmisite malo kad vaši pjevači budu dolazili u našim zemljama da pjevaju, šta bi bilo da i njima ukinemo da mogu da uđu na našu teritoriju. A isto tako pjevaju turbo folk kao i gore navedeni

protagora

pre 2 godine

Ne razumem za sta su ljudima krivi ovi likovi?
Moju decu odgajam da citaju knjige, bave se nekim sportom rekreativno, slusaju dobru i kvalitetnu muziku (rock, jazz, moze i klasicna sto da ne, i domaca narodna muzika). Ucim ih da raspoznaju kic i sund poput Granda, ovih repera ili sta vec jesu, i gomile one nepodnosljive elektronske muzike gde neko cvili, kuka i peva o alkoholu, izlascima, luksuzu.
Mislio sam da je Buba Koreli zensko sve do ovoga trenutka, kada sam video sliku nisam mogao da verujem. Ali ono sto hocu da kazem je to, da ovi likovi nisu krivi, krivi su roditelji koji svoju decu ne vaspitaju, i ne usmeravaju u pravom smeru, vec sami gledaju Pink, Heppy i ostali program koji nema niti kvalitet, koji je dno morala.
Kao ovi rijaliti po onim kucama, kriv je onaj koji to gleda.
Meni kada neko pomene parove, ili kaze kako je pobornik AV-ove politike, ja ga otpisujem zauvek. Mora korov da se odvoji od cveca, inace smo nagrabusili.

Hahahahahaha

pre 2 godine

Свака част за одлуку, апсолутно се слажем и могу само рећи да ко је спао на то да слуша ове нзм ни како би их и назвао, је ништа друго него обични малоумник.
(RS.krajina, 16. avgust 2021 18:30)

I ja se slažem sa odlukom. Ali nazvati nekog maloumnim zbog muzike koju slusa moze samo malouman čovek.

nemanja

pre 2 godine

Ko god je kupio kartu za ovu dvojicu, skymusic mora da obezbedi vaučer za psihijatra umesto povrat novca.
(Js, 16. avgust 2021 18:23)

Slazem se, ali isto vazi i za 4 pune Arene idio*a koji su slusali Dinu Merlina...

Hahahhahah

pre 2 godine

@A što im zabranjen ulaz, nisu vakcinisani?

Preko 20 hiljada ljudi potpisalo peticiju za zabranu ulaza. Drzava uslisila svoje građane. Inače da, drzava po zakonu može da zabrani ulaz nedržavljanima.
(Mihe, 16. avgust 2021 18:52)

Peticija je nebitna , jer kad bi 20 hiljada bilo dovoljno da nekim zabranis ulazak , mislis da bi neko mogao da udje u Srbiju?

wlado

pre 2 godine

ali buba koreli zivi u beogradu ne? kako mu je zabranjen ulaz u njegovu zemlju? Ispravite me ako gresim. Pa nije valjda i on iz bosne?

goblin

pre 2 godine

I vama su ova dvojica iz Bosne problem, a ostali vam ne smetaju... Znači ova dva lika "arlauču" (kako pišu pojedini ovde), a ostatak "umetnika" koji će nastupati je inače brutalan, hahahaha šta se ovde sve sluša...Taman muzika za uši likova koji su juče osvojili Kabul, taj "melos" potiče iz tih krajeva.Moj Beograde, šta ti rade...

Bo_Sana_c

pre 2 godine

Kao Bošnjak podržavam ovu odluku,treba prekinuti sve vidove muzičke saradnje i razmjene između Srbije i Bosne,niti nama trebaju vaši drekavci niti vama naši svak na svoju stranu i tor!! I naravno pod obavezno zabraniti našoj omladini da učestvuje u Zvijezdama Granda,šta oni uopšte rade u Beogradu imamo mi naš lijepi šou Zvijezda možeš biti ti i naše lijepo Sarajevo!

Ceca

pre 2 godine

Bravo. Ne pustajte ih ni u buducnosti. Mudzahedini koji znaju da pljuju po nama, tuku nam decu, a onda bez imalo obraza trce u BG da zaradjuju. Daleko im lepa kuca

kauboj gnu

pre 2 godine

Sto ne kazne tog lika iz obezbedjenja ako je kriv? A obezbedjenje je bilo domaće a ne njihovo. I kakve veze imaju pevaci sa obezbedjenjem. Svako samo za sebe odgovara.
(Nejsj, 16. avgust 2021 21:00)
To su bili njihov menadzer i brat jednog od njih, a ne obezbedjenje. Oni su likovi kriminalci, i ne moze u Srbiju. Imamo ih dovoljno ovde i bez njih.

Blago nama

pre 2 godine

Na listi dodati i onog debila Merlina. Fino bi bilo i da se oduzme drzavljanstvo Bori Corbi pa nek se manekenise sa ustaskim salovima po Splitu.
(ej bre, 16. avgust 2021 22:24)

Evo nam još jednog "oduzimača državljanstva". Nađi mi u srpskim zakonima, koje krivično delo je Bora počinio. Ovo o oduzimanju državljanstva, koje inače ne postoji u našem ustavu i zakonima, postalo je izgleda mantra neukih ljudi.

ej bre

pre 2 godine

Na listi dodati i onog debila Merlina. Fino bi bilo i da se oduzme drzavljanstvo Bori Corbi pa nek se manekenise sa ustaskim salovima po Splitu.

grubijan

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)


Baš će tebi neko da se ispoveda, bitan si faktor.

infozivot

pre 2 godine

E nek im je zabranjen ulaz, gamad jedna treba im doživotno zabraniti da dolaze u Srbiju posle izjava šta su govorili.
(Vuk, 16. avgust 2021 22:40)
jesu ovi pocinili genocid,kao ovo osudjeni ratni zlocinci za genocid

milan26

pre 2 godine

Tako i treba, em su srbomrsci, em su seljacine. Da ne pricam o tome kakav je sund i kic od izvodjaca na ovom festivalu. Dno dna sta se forsira i slusa u ovoj napacenoj zemlji. Kad narod vaspitava pink i happy.

gargleblaster

pre 2 godine

Odlicno. Kada i ostalim ucesnicima ove seljane bude onemoguceno da nastupe, verovacu da se u ovoj drzavi nesto promenilo.
Ali to je SF domen.

Relja Vuković

pre 2 godine

ONAJ koji ne voli(mrzi ceo ili deo srpskog naroda)i nepoštuje sve stanovnike Srbije,prosto je Persona non grata!!!(Tako je u SVIM suverenim državama,koje poštuju sebe,svoj narod,kulturu,istoriju...!❤🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤)

Savke

pre 2 godine

E ovako,ne komentarisem ukus ,sloboda izbora mora postojati,bilo kakva zabrana direktno utice na podele,u smislu ko odobrava ,osudjuje ,i naravno dolazimo na kraju na neizbeznu nacionalnu notu na nasim prostorima...Zabrana muzickog ,umetnickog izrazavanja,je jednaka diktaturi.Zakljucak je da onaj incident u Nisu je samo dala pokrice za jos jedan jeftin bod kod kuce za nacionaliste.Toliko,nemam neko misljenje o njihovoj muzici,mladi ih slusaju,a mlade treba pratiti....

Danas

pre 2 godine

Jao ljudi, je li moguće? Hvala svima koji su potpisali. Napokon smo počeli da štitimo jedni druge i da život kod nas vredi. Sraman i ponižavajuć čin bacanja dečaka u publiku je nečuven i toliko ponižavajuć da je ovo jedini moguć odgovor. Kada stranac dođe u vašu zemlju, od njega se očekuje da poštuje zakone i građane te zemlje i da na svojim koncertima obezbedi bezbednost pored organizatora. A deca neka se bace na učenje i sport, obriju ovakve grozne brade. Nema ništa od slušanja ovakvih likova, oni su najveće dno i polusvet koji postoji.

reflektor

pre 2 godine

Ko su ovi sta predstvljaju? Pevaci, umetnici, ljudi...? Ajde Marija Serifovic je legenda, vokal, ima pesme, neka jw licnost kao i Sasa Matic covek pevac, ima vrhunske pesme.Ovu dvojicu ko slusa na psihijatriju lepo neko rece

joca

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Svaka drzava na planeti ima pravo da bilo kojoj osobi ne dozvoli ulaz na svoju teritoriju . u najvecem broju slucajeva se navodi razlog bezbednosti i uopste ne mora nikome da se pravda a kamoli da bude tuzena zbog toga .
procitajte krivicni zakon pa sami izaberite clan koji vam odgovara .
a ovi su vec imali problem u Srbiji .
ja bih im predlozio da odrze koncert u Rijadu mada mislim da im ne bi dozvolili ulaz ni u Saudijsku Arabiju .

saša

pre 2 godine

sad smo super. uklonili smo ovaj šljam i možemo da uživamo u našoj kulturi koja je uvek bila na zavidnom nivou u odnosu na bosanskohercegovačku.

Nju Kids On D Blok

pre 2 godine

Tako i treba, em su srbomrsci, em su seljacine. Da ne pricam o tome kakav je sund i kic od izvodjaca na ovom festivalu. Dno dna sta se forsira i slusa u ovoj napacenoj zemlji. Kad narod vaspitava pink i happy.
(milan26, 16. avgust 2021 18:31)

Svaka ti je na mestu i pozdravljam, samo zameni reč seljačine sa beograđančine.
Neće to biti problem jer kažu seljačina nije isto što i seljak, tako da ni beograđančina neće biti neko iz Beograda već samo izraz za nekulturu itd. Ne treba to dvoje povezivati, pa kad je već tako da malo izrotiramo.

mire

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Zakon o strancima, mislim clan 9 i nadalje

Estefano

pre 2 godine

Konačno! Ovim mudžahedinima treba zabraniti ulazak trajno. A osim Saše Matića ostali su muzičari u pokušaju, nije mi jasno šta mu bi da prihvati poziv.

Mihe

pre 2 godine

@A što im zabranjen ulaz, nisu vakcinisani?

Preko 20 hiljada ljudi potpisalo peticiju za zabranu ulaza. Drzava uslisila svoje građane. Inače da, drzava po zakonu može da zabrani ulaz nedržavljanima.

Hmm

pre 2 godine

Svaka cast na ovoj odluci. Trebalo je zabraniti gostovanje i Severini kao i Merlinu. Ali nasi bas vole kad ih neko pljuje i gazi. S druge strane neko je napisao da se ovakva muzika slusa samo u Beogradu, jer mu je sporno sto je neko napisao "seljacine". U taj Beograd dolaze svi koji misle da ce nesto postici u zivotu, ostaju ovde iako im ne ide, ali ga i zato pljuju. Unistise grad svojim bahatim ponasanjem i aljkavoscu. A takvih je iz cele Srbije dosta. A nesto ne verujem da se ovaj sund ne slusa po drugim gradovima.

ja

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)

------(

Pretnja po javnu bezbednost ili jednostavno diskreciono pravo organa reda da ti uskrate pravo na ulazak u zemlju.

DzoniBGood

pre 2 godine

dobro je kad smo se malo kao nacija opametili. nemam ništa protiv ovih momaka,ali svako ko pokaže nepoštovanje prema Srbiji treba da bude sankcionisan na neki način,pa makar to bilo i zabrana ulaska u našu zemlju. pozdravljam ovu odluku naše države,BRAVO

Nikola

pre 2 godine

To! Najzad se čini nešto protiv mrzitelja i podrivača Srbije koja ih je i utovila. Neka idu u Avganistan da pevaju, bogami će ih Talibani kititi raznim valutama.

76er

pre 2 godine

Ja bih da pospisem peticiju i za Dina Merlina.
Aj neko da organizuje. Ne zbog muzike koju peva nego nije bas lepo pricao o Srbiji.
(dukka, 16. avgust 2021 19:49)

Iako podrzavam, to nece niko potpisati, jer on skoro nije imao neki kiks i na zalost Srbi wu zaboravili.

Klaxon

pre 2 godine

Haha, al gle ove obozavaoce doticnih, kako im je krivo, pa sve kukaju i placu. A zasto tacno, a kako to sme, a kme kme kme. Placite bre seljoberi, umrite od muke!

Bruce

pre 2 godine

Nadam se da je ovo pocetak. Smucili su mi se ti pljuvaci i obozavatelji ratnih zlocinaca koji dolaze u Srbiju da zarade i da se promovisu. (podsetnik: Hadzihafizbegovic).

bode oči

pre 2 godine

Meni bode oči otkud Petar Grašo u ovom društvancetu. Pogotovo on, pa i Marija i Kajmakoski mi ne idu uz ostalu ekipicu tamo.

A za ovu dvojicu, mogu samo da kažem da konačno nešto ispravno i sa naše strane.

lord have mercy…

pre 2 godine

Marija Šerifović, Saša Matić, Petar Grašo, Hurricane, Teodora Džehverović, Gazda Paja, Vojaž, Nucci, Angellina, kao i Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Kaja i Danijel Kajmakoski….

Udri kometo, planeto, meteoru… udri bre!!!!

RS.krajina

pre 2 godine

Свака част за одлуку, апсолутно се слажем и могу само рећи да ко је спао на то да слуша ове нзм ни како би их и назвао, је ништа друго него обични малоумник.

c i t i z e n

pre 2 godine

@Brajan: Потпуно сам сагласан са вама, мада треба да порадите на писмености (dj = ђ, dž = џ; џамија).

SPQR

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Diskreciono pravo svake suverene države. Tamo gde postoji vizni režim, odobrena viza vam ne garantuje ulazak u zemlju. Pogranične vlasti mogu da vas vrate bez obaveze da vam daju obrazloženje.

sale009

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)

na koju tuzbu? kome da se zale? drzava srbija ima potpuno pravo po ustavu da zabrani stranim drzavljanima ulazak na svoju teritoriju ako oni na bilo koji nacin ugrozavaju ustavni poredak nase zemlje...ovi dooobrano ugrozavaju drzavu srbiju i vredjaju na svakom koraku...uostalom ako hoce da se zale mogu jedino Bogu ili Alahu...

Nena

pre 2 godine

Zato ja ne idem ni na Dina Merlina jer sam cula da nije lepo pricao o nasoj zemlji i nije mi jasno ako on tako misli zasto dolazi da peva ovde ili mu vazi "pas rekao,pas porekao"prodaje se covek za "sitne"pare nema dostojanstvo,obraz a ni cast.Ja ako nesto kazem da necu i da tako mislim jos javno to je kraj a on ....pih to govori samo o njegovom karakteru G...O

bendror

pre 2 godine

Sada nadolazeći dani avgusta na Novom Beogradu su jezivi.
Prvo red jugonostalgičara, izlizane melodije od kojih drveće na Ušću povraća. Po milioniti put se napile ulice, broje se vekovi Kotoru, kradu bicikli po Amsterdamu.
A onda, poplava kvazi muzike, rojevi tinejdžera i mlađarije slušaju nove autotjun numere o uzimanju droga, seksu sa sponzorušama, bahatim kolima, pištoljima itd.
Jedni koje je vreme izgazilo. Drže se na okupu samo da zarade koji dinar od sezone festivala. Drugi koji pevaju o bahatim životima koji i sami žive zahvaljujući brojnosti onih koji to žele da slušaju i sanjaju.
Plače mi se kad sam ovo shvatio.

stefan

pre 2 godine

Zasto im je tacno zabranjen ulaz, a po ustavu i zakonima Republike Srbije?

Molim da se navede tacan zakon, clan itd.
(Eto, 16. avgust 2021 18:03)

Diskreciono pravo svake suverene države. Tamo gde postoji vizni režim, odobrena viza vam ne garantuje ulazak u zemlju. Pogranične vlasti mogu da vas vrate bez obaveze da vam daju obrazloženje.
(SPQR, 16. avgust 2021 21:46)

Okle vizni rezim sa bosancima, o cemu si se ti to uziveo drugar.
(palanka, 16. avgust 2021 22:01)

Inostrani drzavljani koji dolaze da rade kod nas moraju imati vizu kojom mogu da rade u suprotnom rade na crno

filipovsky23

pre 2 godine

Kakav festival marija serifovic, sasa matić, petar graso a s druge strane vojaz, nuci, angelina itd. Video pre desetak dana na instagramu, vojaz i taj nuci gostovali u mom gradu u klubu. Pa ovo je tragedija, svaka cast njima ali publika zar je toliko gluva? Likovi pustili plejbek i na mikrofonu samo aaa uuu idemoo, obo je uzas. Kao luna park na vasaru

Konacno

pre 2 godine

Tako je ,inace i talibani pati za ovakvim,tako da eto im neka tamo ubuduće odrzavaju koncerte

Mada cisto sumnjam da bi i talibani to dozvolili ...

Neki gradjanin

pre 2 godine

Za ove sto pitaju razlog zabrane, verovatno zato sto je njihovo obezbedjenje tuklo nekog klinca na bini tj bacili sa bine(valjda hteo da se slika sa njima). Nije bitnan razlog ne moze obezbedjenje da divlja, cao

Ana

pre 2 godine

Treba da im bude zabranjen ulazak u Srbiju ne samo zbog tog snimka nasilja vec zato sto na njihovom naloga na yt postoje komentari Srbe na vrbe, u jednom spotu se vidi zid na kome je ispisano UBIJ SRBINA. Tekstovi njihovih pesama su grozota i svaki normalan roditelj treba da objasni svojoj deci da to ne slusaju. Posle njih treba preci na Merlina i ostale koji su izjavljivali gnusne stvari o Srbiji i Srbima. Ljudi naucimo konacno da postujemo sami sebe!

dreamer

pre 2 godine

Šljam koji mrze Srbe a ovi naši debilani se lože na njih a ovima samo pare bitne TREBA IM TRAJNO ZABRANITI ULAZ I NJIMA I SVIMA KO JE PLJUVAO SRBIJU I HUŠKAO NA RAT!

Dj

pre 2 godine

Да се сетимо наших старијих: Ако су Турчину крваве руке до рамена, потурици су до лактаова. Јел има неко да дода нешто ?

Kaligula

pre 2 godine

Razumem ljude koji slusaju ove likove na YT, ali ne razumem ljude koji bi platili da ih slusaju, ko god se bar malo namucio da zaradi pare ne bi ih na ove bacao. Znam sada ce neki reci da ih klinci slusaju i da roditelji nemaju pojma na sto im deca teose novac ali iz mnogo automobila zavijaju ova dvojca, bar je u Valjevu tako.

Opet ja

pre 2 godine

Treba zanraniti i svim pevacima iz BiH da se takmice u zvezdama granda da se ne ponovi kao sa onim Sadikom. Dali ce trebati potpisi ili ce drzava reagovati. Sva sreca mi postujemo ostale drzave pa tako nemoze biti reciprioteta.

Zoc

pre 2 godine

Odlicno i to dozivotno.A svakako ima tu jos kandidata za zabrane.Dokle god se budemo ponasali popustljivo niko nas nece postovati.Prema tome zna se.SIKTER iz Srbije

R2D2

pre 2 godine

@veliki brat

Auuuu, ala se ti nalupeta! Pojma nemaš šta je viza a šta je dozvola za ulazak u neku državu. Ali neka ti to neko drugi objasni...

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Ovim niskorazrednim seljacinama treba zabraniti prisustvo u citavom univerzumu. I treba im zabraniti koriscenje materije, prostora i vremena…

Газда Милутин

pre 2 godine

Хвала драгом Богу, сад наставити са осталим шљамом који долази овде и узима паре.

Rade 74

pre 2 godine

Nemate pravo na to!Koka diktatura je kod vas!Hocete li iBori corbi zabraniti ulaz jer je na koncertu u Sloveniji pjevao s Hajdukovim salom?
Diktatura!
(Igor Sulic, 16. avgust 2021 19:45)"

Šta lažeš bre,gde si ti video Boru Ćorbu ,da je u Sloveniji pevao sa Hajdukovim šalom oko vrata?Upoznao sam ga lićno,jer ga vozim na terapije na Onkološki Institut u Ljubljani,ostavi njega na miru.A ovoj turskoj gamadi,da se zabrani ulazak i kod nas u Sloveniji,kao što su zabranili Tompsonu!

Zemunski trafikant radikal a sad vodja tv rijaliti zemlje

pre 2 godine

A roditeljima koji pustaju decu na ovakve “ koncerte “ jel su i njima zabranili ulaz ili moze i dalje parovi , zadruge ...? Da je do ovih gde bi nam bio kraj nego je problem u nedostatku kulture medju srbima.

dejan

pre 2 godine

Hvala Bogu, da se neko u Srbijo dozvso pameti. Svim sličnim njina, doživotno zabraniti pristup Srbiji! Mrzeće oni i dalje, ali barem neka ne zaradjuju u Srbiji, koju tako žestoko pljuju i mrze. Odlična odluka!

MILOJKO

pre 2 godine

Ne pitam po kom zakonu, samo UŽIVAM!
(123, 16. avgust 2021 19:37)

Za ovo ne treba zakon,svaka drzava ima diskreciono pravo da uskrati pravo ulaska na svoju teritoriju stranim drzavljana / u nekim retkim slucajevima i svojim /..........

Алекса

pre 2 godine

Живела Србија!
Како сам срећан поводом овога не могу да вам опишем.
Идемо даље!

Samosvesna građanka

pre 2 godine

Cim vidim masu pluseva na "bravo Vuline", sve je jasno
(Pitam se, 16. avgust 2021 19:59)


Jasno je to da ti ništa nije jasno!

Dragan

pre 2 godine

Nacionalnistima i mrziteljima svega sto je srpsko nikada ne treba dozvoliti ulazak u zemlju. Nista drugaciji nije ni Dino Merlin, a da ne pricam o Emiru Hadzihafizbegovicu kome su Srbi mrski, ali njihov novac drag.

ner0n

pre 2 godine

@david не могу да се пореде..они не мрзе бошњаке за разлику од ових србомрзаца

Gagy

pre 2 godine

Jala i Buba na festivalima ? Haha pa šta će oni da pevaju,repuju ili šta god,auto tune i nijedna reč se ne razume,razumem da gostuju po klubovima gde ih napaljeni klinci i klinke slušaju ali na festivalu šta,mandaju rukama i au au haha,bolest.

Ratko M

pre 2 godine

Ima nada za ovu Srbiju!
(pero, 16. avgust 2021 23:36)

Nema nade.
Doci ce oni opet da uzimaju pare od tupave omladine koje ne zna nista, osim da drzi dobar telefon u ruci i da se hvali istim, samo malo prasina da se slegne.

Milorad

pre 2 godine

MA BRAVO. BRAVO SRBIJO BRAVO. DOSTA NAM JE DILERA DROGE I KRIMINALACA. STOP

BRAVO BRAVO BRAVO ZA ONOGA KO JE OVIM NARKO DILERIMA I KRIMINALCIMA SPRECIO ULAZAK U SRBIJU

B R A V O

Špediter, MI

pre 2 godine

Odluka da im se zabrani ulaz u zemlju je potpuno pogrešan.

Trebalo je:
1. da ih opušteno puste na binu,
2. pa čim počnu da se pros****ju da il lepo uhapse u sred nastupa pred kamerama i svim onim deb****ma što su platili karte, sa optužbom za međunarodni terorizam i širenje - podsticanje mržnje.
Samo tako bi uradili pravu stvar i poslali pravu poruku ostalom ološu.

Sicario

pre 2 godine

Aj hvala bogu pa nesto pametno!
ajmo sad peticija da se cenzurise njihova muzika na televizijskim kanalima!!
da ih nema vise nigde na javnom prostoru!!!

Veliki brat

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)


Druže, države kao naša (u smislu pravnih akata) bar na vreme obavesti da neće dozvoliti ulaz nekima, a na primer za SAD ti odobre vizu u ambasadi, a onda mogu na aerodromu u SAD da te procene kako te procene i ne dozvole ti ulaza, a ti izvoli na prvi avion koji imaš za nazad.

Pa pitaj amere prema kom članu Ustava ili zakona može da te vrati sa terminala na aerodromu na teritoriji SAD iako ti je u ambasadi izdao vizu.

Pitaj i one u Crnoj Gori kako su zabranili ulazak nekim našim građanima kad su bili oni protesti tamo, na osnovu kog zakona i kog člana Ustava...

Ako te baš zanima, a nisi pravnik, ti svrati do nekog advokata, plati i zamoli da ti objasni.

Бане

pre 2 godine

Напокон започесмо са самопоштовањем макар на овом пољу....

Јаца Барјактаревић,Јака и Буба...

Има наде....

Djole

pre 2 godine

Uzimajuci u obzir da svaki dan pljujemo po Vulinu, bez sumnje da je ovo bila njegova ideja. Ne da nemam zamerke prema tom coveku, ali treba postovati ako je neko uradio nesto dobro.

Пипи

pre 2 godine

Какав музички "крем" наступа на овом фестивалу. Просто ми је жао што нећу моћи да присуствујем истом.

tpb

pre 2 godine

Ovo treba da bude trajna zabrana da se ne bi pretvorila u jos jedan sou za publicitet. Ako im bude opet dozvoljen ulazak u Srbiju ima da padne visemesecno ku*cenje kakvo nismo videli i onda ce tek biti popularni do bola. Vole nasi ljudi kad je neko jaci od drzave.

4k4.Dex

pre 2 godine

Napokon. Ali nisu samo oni problem. Pun Beograd farmaša i lažnih repera i kriminalaca iz Bosne i CG. Kako se ko pojavi na TVu tako se preseli u Beograd.

Miki

pre 2 godine

Za ove sto pitaju razlog zabrane, verovatno zato sto je njihovo obezbedjenje tuklo nekog klinca na bini tj bacili sa bine(valjda hteo da se slika sa njima). Nije bitnan razlog ne moze obezbedjenje da divlja, cao
(Neki gradjanin, 16. avgust 2021 19:58)
Sto ne kazne tog lika iz obezbedjenja ako je kriv? A obezbedjenje je bilo domaće a ne njihovo. I kakve veze imaju pevaci sa obezbedjenjem. Svako samo za sebe odgovara.
(Nejsj, 16. avgust 2021 21:00)

Ti si pametan a BIA i srpske bezbednosle sluzbe nisu. Naravno da je obezbeđenje bilo njihovo, čak i u krvnom srodstvu. P.S malo koji Srbin bi imao taj Federacija stajling.

It is only I - Le Clerc

pre 2 godine

@ "Nemate pravo na to!Koka diktatura je kod vas!Hocete li iBori corbi zabraniti ulaz jer je na koncertu u Sloveniji pjevao s Hajdukovim salom?
Diktatura!
(Igor Sulic, 16. avgust 2021 19:45)"


Čuj "nemate pravo na to"!?! Komedija. Naravno da država Srbija ima diskreciono pravo da nekoga ne pusti na svoju teritoriju i nema obavezu da tu odluku pravda i objašnjava ikome.

bVb

pre 2 godine

Ja od ovih sam samo čuo Grašu. Doduše, čuo sam i za Karleušu, i za ove Jala Brat i Buba Koreli.. Mislio sam da su vaši.
(Mate, 16. avgust 2021 20:32)

Nije ništa novo da sve što ne valja je srpsko, za vas tamo, s' one strane Eu grane, a za ono što je naše, a valja vi kažete vaše.

milos

pre 2 godine

Ovo smo trebali odavno da uradimo,dok su pljivali po Srbiji,pre par godina,a ovde uredno zaradjivali velike pare.
Svuda ih treba zabraniti,YT pogotovo.

Mikicaa

pre 2 godine

Realno mozda je taj Mali I dobio lepu vaspitnu cim klinac uzima sampanjac I nosi I'm na binu neko je tu debelo omanuo u vaspitanju sampanjac na takvim nastupima kosta bar 7 iljada I to neka sh klasa

srbija

pre 2 godine

Hvala Bogu!I treba objasniti Deci koja slušaju tu njihovu nazovi muziku koja je daleko od pravog repa, da to što ta dva Ošljaka rade nije muzika

Nsadjanin

pre 2 godine

Izdvojio bih ovaj trio:

"Gazda Paja, Vojaž, Nucci"

Omladina nam je, sa pravim roditeljskim odgajanjem i obrazovanjem, zaista otisla u ku**c, da se blago izrazim...

It is only I - Le Clerc

pre 2 godine

@ "Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)"


Ha ha ha...Kako mali Perica zamišlja svet.

Kakvu tužbu? Kome da tuže i koga?

Svaka zemlja ima diskreciono pravo da na svoju teritoriju pusti ili ne.pusti stranog državljanina bez potrebe da daje bilo kome ikakvo objašnjenje.

Lepo država odlučila da ova dvojica ne mogu da uđu i Srbiju i tačka.

Neko to odozgo vidi sve

pre 2 godine

Pozdravljam, svaka drzava pa i Srbija ima pravo da zanrani ulazak bilo kome za koga se smatra da nije zasluzio ulazak iz bilo kog razloga. Tako bi i nase komsije trebalo da naprave slicnu listu Srba-pevaca ili politicara kojima bi bio zanranjen ulaz, tako bi ovo malo normalnih na svim stranama moglo da odmori.

Davor

pre 2 godine

Ja festivala braco rodjena...i ostalih eminentnih muzicara!!! Tacno su im samo jos ova 2 djikana falila, pa da dream team bude kompletan...znam da se o ukusima ne raspravlja ali ovo nije ukus...ovo je neukus u izvornom obliku, sund ali kao moderan...i ptice znaju sta sve vec nije...samo veze sa muzikom nema!!!
Ali BRAVO za potez...ova dvojica toljagasa, ma rijeci su suvisne...sljedece korak - ukidanje ovog vasara?!!!

Igor

pre 2 godine

Za ove sto se pitaju sto im je zabranjen ulazak.. pa policajac na granici moze da zabrani ulaz kome god hoce, ako mu se cefne, ne treba nikakav razlog. Jedino ne moze da zabrani ulazak drzavljaninu Srbije, za sve drugo ne postoji ni mogucnost zalbe.

Srdjjan

pre 2 godine

u spotu za njihovu pesmu Borba (rani radovi) u jednom trenutku se vidi grafit na kome pise "Ubij srbina". Osvetnjen je u levom uglu, inace je napisan na podzemnom prolazu.. ima na youtubu

Deutex

pre 2 godine

Jadan je taj "Belgrade Music Week" sa tom seljanom... A za ovu dvojicu, dobro je da se neko setio. Jos samo kad bi se, svi koji ih slusaju, setili sta su njih dvojica pricali o nasem narodu, pa da ih oteraju u tri lepe, to bi bilo jos lepse.

Urke

pre 2 godine

Jedan od njih je toliko nabedjen da to nije normalno. Debeli je u pitanju. Klasicna debeljara koja mrzi Srbe. I ja tu nemam problem , ima pravo na to. Ne razumem samo ove nase sto idu na te koncerte i pune im dzepove , takvima dinar ne bih ostavio. I to je moje pravo.

3900

pre 2 godine

Колико глупих питања, зашто како... Дођеш на границу или аеродром, полицајац те попреко погледа и нема печата за улаз. Процени да си потенцијална претња. Тако се мени десило да замало урадим налево круг у братској Русији. Свака част за одлуку.

Djura

pre 2 godine

Naizad da Srbija reaguje na ovog islamistu i narko dilera.Verujte da za njegovu muziku treba prevodilac,jer on i sam sebe nerazume a kamoli tamo neki klinci.Ali alkohol i "belo" urade svoje pa od djubre muzike ucini im se savrsenstvo.

maxy

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)


KRIVIČNI ZAKONIK

("Sl. glasnik RS", br. 85/2005, 88/2005 - ispr., 107/2005 - ispr., 72/2009, 111/2009, 121/2012, 104/2013, 108/2014, 94/2016 i 35/2019)

Član 317.

Mali Alek

pre 2 godine

Mnogo su se osilili narko dileri, takvima nije mesto u blizini dece. Nadam se da će zabraniti i Lukasa i Kiju Diskreciju koji su pružali podršku svih vrsta ovim tipovima kad su se pojavili u Srbiji.

uzzaaassss

pre 2 godine

Bajo moj, bruka! To je sputavanje slobode govora i umetničkog izražaja!
(Čoveče ne ljuti se, 16. avgust 2021 19:04)

Kakva bre umetnost pa ova dvojica nisu ni za svinjac.

strahinja

pre 2 godine

E hvala bogu da konacno zabrane, jos kad bi mumlavce zabranili na radiju. A citao sam da su potpisivali peticiju da im zabrane. Nek spevaju tamo odakle su

creme de la creme

pre 2 godine

Auu kakav festival i kakav spisak ucesnika... Neko se bas svojski potrudio da okupi esenciju svega onoga sto je sinonim za propast srpske kulture i bastine ovog naroda. Creme de la creme, nema sta, zacinjeno kao slag na tortu sa dvojicom vehabija kao headlinerima za zavrsno vece. Osim ove dvojice ja bih organizatorima zabranio da imaju vise bilo kakve veze sa bilo cim u Srbiji, osim skupljanja balege kao ispomoc siromasnim i postenim zemljoradnicima. Naravno, to bi im se racunalo u radni staz.

ralelom

pre 2 godine

strašno,kako sad da zivimo bez njih....strašno,pa ovo je toliko srceparajuće da ni sam neznam kako bebi Urošu pelene da kupim bez njihovog nastupa

realno

pre 2 godine

Jadan je taj "Belgrade Music Week" sa tom seljanom... A za ovu dvojicu, dobro je da se neko setio. Jos samo kad bi se, svi koji ih slusaju, setili sta su njih dvojica pricali o nasem narodu, pa da ih oteraju u tri lepe, to bi bilo jos lepse.
(Deutex, 16. avgust 2021 22:41)

Za to mora neko interesovanje da postoji a danasnja omladina samo na provod misli i pratece stvari istog. Sport, kultura, istorija, opsta kultura pitaj Boga sta je to. Ali zato tekstove ove dvojice (koji zvuce kao djavola da prizivaju citajuci hijeroglifsko pismo unazad) znaju vrlo dobro..

lennox

pre 2 godine

Bilo bi super da im zabrane i povratak u Bosnu
(damir, 16. avgust 2021 23:20)

A da im dozvole odlazak u Avganistan. Tamo su sad Talibani na vlasti, braca po veri.

Crni RS

pre 2 godine

Nisu oni nikavi Jala i Dzala ni sta ja znam kako se zovu nego su to islamski fundamentalisti koji su pjevali kako kolju Srbe.
Trbalo ih je pohapiti pa zatvora jedno tri godine pa onda zabrana ulazka u Srbiju trajno !!!

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Najstrasnije je sto drzava mora da im zabrani, jer u suprotnom narod bi opet otisao da slusa ove panjeve. Eto takav smo mi narod.. Bas mi je drago sto je peticija uspela i sto ne mogu uci u Srbiju! E sad, pitanje je koliko ce to potrajati, jer je opste poznato da je u naseg naroda pamcenje kratko kao u komarca.

Gazda Paja, Vojaž, Nucci taman za rimu

pre 2 godine

"Svima koji su kupili ulaznice za četvrtak kad je trebalo da nastupe Jala Brat i Buba Koreli, te ulaznice će važiti za sva tri preostala dana festivala, ili mogu izvršiti povraćaj novca",

svima koji su kupili ulaznice treba ozbiljan pregled u ustanovi zatvorenog tipa...

Срки

pre 2 godine

Забранити им доживотно улазак у Србију и забранити њихове песме заувек.

Zoran

pre 2 godine

Napokon , Bravo za Srbiju.Taj nesretni dvojac je snimao spot uz poruku" Ubi Srbina".Svim Srbomrzcima zabraniti ulaz u Srbiju.Reakcija je malo zakasnela, ali u svakom slučaju ispravna.Pozdravljam.

Snazz

pre 2 godine

Ima nada za ovu Srbiju!
(pero, 16. avgust 2021 23:36)

Mhm, pošto je ostatak postave za festival prosto creme de la creme muzike. Boze sačuvaj kakav treš.

mahat

pre 2 godine

" Marija Šerifović, Saša Matić, Petar Grašo, Hurricane, Teodora Džehverović, Gazda Paja, Vojaž, Nucci, Angellina, kao i Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Kaja i Danijel Kajmakoski"

I bez ove dvojice ovo je All Stars. Sve moj do...

Sasa

pre 2 godine

Davno sam prestao da slusam javnu scenu i presao u ilegalu zato sto je tamo umetnost i kvalitet…iz centralne Srbije Čaće i Djavo odlicni momci iz naroda,Pa vokalnu solistkinju iz Crne Gore koja je inace ponosna majka i jos ponosnija supruga svestenika SPC….tu je i covek iz RSK sa svoje dve divne kceri…

milos

pre 2 godine

Bazirano na kom zakonu, uredbi ili ustavu je to?

Vec vidim kako ce dvojica doticnih da uzmu na tuzbu mnoooogo vece pare nego na tezgu.

Pa se pitam - ko im je to omogucio?
(Pitam se, 16. avgust 2021 18:38)

Ahahahhahahhaha

Tuže srbiju sudu pravde u Strazburu.

Kakva glupost. Država može da zabrani ulaz predsedniku susedne države, a kamo li nekim pevačima...

Dubioza

pre 2 godine

E ovako,ne komentarisem ukus ,sloboda izbora mora postojati,bilo kakva zabrana direktno utice na podele,u smislu ko odobrava ,osudjuje ,i naravno dolazimo na kraju na neizbeznu nacionalnu notu na nasim prostorima...Zabrana muzickog ,umetnickog izrazavanja,je jednaka diktaturi.Zakljucak je da onaj incident u Nisu je samo dala pokrice za jos jedan jeftin bod kod kuce za nacionaliste.Toliko,nemam neko misljenje o njihovoj muzici,mladi ih slusaju,a mlade treba pratiti....
(Savke, 17. avgust 2021 00:24)

Ne radi se ovde o umetničkoj slobodi nego o bezbednosi i incidentu koji je doveo do uzbune javnosti. Da li bi se ti nakon ovoga osećao bezbedno na njihovom kocertu posle postupaka njihovog ličnog obezbeđenja? Kakav je to način udarati maloletnog dečaka i baciti ga sa bine? Samo je sreća da nije došlo do većih posledica. A šta ćemo sa traumom koju je dečak doživeo? Oni su stranci i ovo je najlakše uraditi jer se građani ne osećaju bezbedno kada oni dođu. Baš da te vidim kako bi ti bilo kada bi se našao u njihovoj blizini jer veoma ovako umetnički projektuju sigurnost i blaženstvo!