Subota, 22.05.2021.

15:17

Ovako je Sanja Vučić izgledala na Evroviziji 2016: I tada je donela uspeh Srbiji VIDEO

Izvor: B92

Ovako je Sanja Vuèiæ izgledala na Evroviziji 2016: I tada je donela uspeh Srbiji VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

David

pre 2 godine

Davide, ne znam o čemu ti pričaš, Austrija se nije plasirala u finale, i imala je glupu pesmu, a Estonija, Letonija i Poljska za koje si ti navijao su takodje imale glupe pesme, po meni su recimo i Bugarska i Češka imale glupe pesme, sve su bile nevidjeno dosadne.
(nikos, 22. maj 2021 19:37)

Ma hteo sam da navedem Albaniju (pored Portugala i Švajcarske), ali mi se omaklo pa otkucah Austriju... Pri tom, ako se tebi neka pesma ne dopada, ne znači da trebaš druge ljude kojima se ona možda sviđa ubeđivati da je bezvezna ili kakva već... Tebi su sve bile glupe i dosadne a meni eto nisu, o ličnim ukusima je bespotrebno i nebulozno uopšte raspravljati.

Pera Detlić

pre 2 godine

"Na ovoj slici ko Mimi Oro
((jedino smo vakcinaciju org.kako treba, ostalo je dno), 22. maj 2021 20:09)"


I na svim ostalim. Mislio sam da se to samo meni čini. Nestvarno i neshvatljivo koliko se unakazila bez ikakve potrebe, super je izgledala pre.

pitam

pre 2 godine

@eto, i ja pitam
A vi vasu decu vaspitajte da slusaju bolju muziku i da ne gledaju ove i ovakve napumpane i nema sta da se brines. Namecu oni i da je normalno da musko tim istim operacijama postaje zemsko i obrnuto ali svi se nesto slazete da je to normalno i ta ista deca u razvoju treba to da shvate kao normalno. Tako daaaa....

eto, i ja pitam

pre 2 godine

I, sta vas boli uvo sta je napumpala????
(pitam, 22. maj 2021 21:07)

Dokle god nas ne prave ludim da nisu i da je to prirodno, kao da smo svi odrasli u muzeju vostanih figura i dokle god ne uticu zarad svojih licnih kompleksa na decu u razvoju dotle nas boli uvo. A sta tebe boli uvo sto mi ostali primecujemo da nam osobe sa kompleksima namecu njihovo lecenje frustracija kao novi standard lepote?

Nsns

pre 2 godine

Šta znam, ali možda kad bi prestali da stalno komentarišemo izgled ženki, možda bi shvatile da je dosta podnošljivije kad su neprivlačne prirodno nego kad su neprivlačne plastično. Šta ćeš, lepota izgleda stvarno dolazi iznutra.

anima

pre 2 godine

pa niko nije pljuvao mariju ili zeljka kad su pevali a ove ovo cist diskoteka fazon za posle 2 kad svi dobro popiju
(brate al je dobar ovaj kubanac, 22. maj 2021 19:13)


Nisu pljuvali? Ja ne znam da li mislis na neku drugu Srbiju, lol. U ovoj zemlji da si Bog naci ce razlog da te kritikuju. Ne mozes da pobedis. Nikad ne valjas. Bolje ni ne pokusavaj.

Robert

pre 2 godine

Halo, ljudi, pa ne pravi neko estetske zahvate da bi se dopao svima, već najpre samom sebi. Isto važi i za izbor odeće, frizure i ostalo. Osoba mora da voli sebe, bude zadovoljna sobom, a onda je prilično baš briga šta drugi misle o tome. Nezadovoljne osobe imaju potrebu da komentarišu tuđe poteze koji ih se uopšte ne tiču. Ne osećam potrebu da diskutujem o bilo čijem izgledu ovako javno, naročito ako mi se ne dopada, ali sam prevdoljubiv i onda reagujem na ovakve situacije.

Jag

pre 2 godine

@brate al je dobar ovaj kubanac
pa niko nije pljuvao mariju ili zeljka kad su pevali a ove ovo cist diskoteka fazon za posle 2 kad svi dobro popiju

Šta pričaš bre, Mariju su pljuvali najstrašnije od kad je izabrana na Beoviziji pa sve dok nije pobedila. Željka su pljuvali jer je kao Lane moje ličilo na neku azerbejdžansku pesmu. Kakko god okreneš neku pljuvanje non-stop.

Bata

pre 2 godine

Ne znam kako devojke koje napumpaju lice filerima ne shvataju da tako izgledaju jeftino...
(Vanja, 22. maj 2021 17:00)

ove tri i jesu jeftine,da imbisu te napumpane usne ijos neko koihmalo gurka pevale bi po šatorima il javna kuca,ocigledno da za nesto drugo nisu sposobne

Boston - Novi Sad

pre 2 godine

Kako ovde svako lupa gluposti i svako prica za ove devojke svasta,a sutra bi mamu rodjenu prodali da mogu da poljube recimo Sanju ili Kseniju.

sfs

pre 2 godine

Sta bre bulaznite sta je napumpala, stavila je samo minimalnu dozu hijalurona i nista vise, sta ste zapenili ko da je celu glavu izoperisala

nikos

pre 2 godine

Davide, ne znam o čemu ti pričaš, Austrija se nije plasirala u finale, i imala je glupu pesmu, a Estonija, Letonija i Poljska za koje si ti navijao su takodje imale glupe pesme, po meni su recimo i Bugarska i Češka imale glupe pesme, sve su bile nevidjeno dosadne.

brate al je dobar ovaj kubanac

pre 2 godine

I tada su je pljuvali, sve i svakoga, u bilo kom izdanju mi pljujemo, nikad zadovoljni!
(g, 22. maj 2021 16:05)

pa niko nije pljuvao mariju ili zeljka kad su pevali a ove ovo cist diskoteka fazon za posle 2 kad svi dobro popiju

iskreno

pre 2 godine

Sta se desava sa tim zenama? Da li smo mi muskarci krivi, da im ne govorimo dovoljno da su lepe pa su im potrebne plasticne operacije da bi to same sebi dokazale ili su cuskije pa misle da je to kao Shanel 5, koji je trenutno moderan? A mozda sam i ja izuzetak, ali evo da vam kazem devojke. Odvratne su vam te napumpane usne, ali zaista. Barem se konsultujte pre operacije. 90% devojaka nema ama bas nikakav problem, vec su lepe. Nemojte to sebi da radite, pogotovo ne zbog neke tik-tok mode koja trae godinu-dve, a posle nema nazad!

David

pre 2 godine

Devojke, neka vam je sa srećom, budite još vatrenije i moćnije na stejdžu nego što ste bile u polufinalu iz koga ste se zasluženo plasirale u finale, noćas neka se Roterdam pripremi za evrovizijski uragan, ima da grmi i pršti na sve strane... :D Očekujem da upadnu u top 10 na televotingu lagano, žiri će ih u svakom slučaju zalepiti za dno tabele jer nije u pitanju ''jury friendly'' stvar no nama žiri nikada nije bio naklonjen te je i balade koje smo slali sahranjivao sa bodovima, tako da, u slučaju kada ne bi bile ispod 20. mesta po njihovom glasanju, u sveukupnom zbiru prosek bi bio neko 15. mesto koje bi mogle da zauzmu. :P Srećno, izdominirajte i pokidajte, na nama je da navijamo za vas a ja ću glasati za Kipar i Litvaniju (nadam se da će neko od njih ući u večerašnjih top 5) i naravno za našu Barbaru (po dedi Srpkinju) iz Francuske, koja je jedan od kandidata za pobednika, podržimo je iz Srbije svi svojim glasovima pa da bude druga Srpkinja koja je ostvarila pobedu na Eurosongu! ;)

Pećko Pivo

pre 2 godine

Nema sumnje, prećerale su sa plastičnim operacijama...nije im to uopšte trebalo. Medjutim...i takve ih je mnogo ljepše viđet' nego neke homoseksualce, muškarce sa bradama u suknjama i ostale budaletine. S obzirom na to šta sve može da se vidi na Evroviziji, one su još i praznik za oči.

nikos

pre 2 godine

Smršala je, to je ok, ali joj operacije nisu trebale, lepše je onda izgledala. Peva dobro, i druge dve članice pevaju solidno, mogle su i neku zahtevniju pesmu da otpevaju, ovo je tralala pesmica. Doduše najgori je tekst pesme koji je ona napisala, sva sreća da pevaju na Srpskom, tako da stranci ne kapiraju koliko je tekst glup.

Nemanja

pre 2 godine

Mislim da je lepo sto Srbija ima toliku raznolikost u takmicarima iz godine u godinu.Od clana istopolne zajednice sa pesmom “Lane moje” preko istaknutih LGBT aktivista sa pesmama “Molitva” i “Cipela” pa sve do clana manjinske populacije u Srbiji i ove Romkinje zlatnog glasa.

ZnaOnKoSam

pre 2 godine

Gledam njen intervju od pre neki dan, i intervju iz 2016. kad je gostovala kod Natase Miljkovic. Tada uopste nije zavrtala i lepo je pričala. Sad ga zavrce... Izgleda namerno to radi da bude zanimljivija, sta li...

Grobar u Srcu

pre 2 godine

Realno usle su kao druge u finale,i to postujem,licno ne vidim nesto spektakularno u pesmi,i ne dopada mi se,realno veceras u finalu ukoliko budu na polovini bice dobro,ali ne verujem,iskreno nisam se nadao da ce tako lako uci u finale,sada sta god da se uradi sve je uspeh..

David

pre 2 godine

Ah, ''Goodbye/Shelter'' mi je jedna od naših najkvalitetnijih i najlepših pesama koje smo slali na Evroviziju, Sanja je bila odlična i vokalno i scenski u globalu, ali 2016. godina je definitivno bila najbolja i najjača godina po pitanju konkurentnosti pesama pa otud Srbija na 18. mestu...
Btw, kao što sam već i rekao, večeras da Ivana malo smanji doživljaj sa mlataranjem kose i sa uvrtanjem kukovima a Sanja da izbaci one grimase i režanje u strofama jer deluje veštački i usiljeno, biće top!
Elem, Srbija je jedina država iz ex-yu koja se plasirala u finale i to sa pesmom na maternjem jeziku a, takoreći, bili smo sami u drugom polufinalu jer su sve ostale zemlje iz bivše Jugoslavije bile u prvom polufinalu, nastupile sa pesmama na engleskom (Severna Makedonija, Slovenija i Hrvatska) i ispale sve do jedne... E to se zove sreća, ali i uspeh! :)
Inače, drugo polufinalno veče je doduše bilo nešto slabije, po meni su, umesto Austrije, Portugala i Švajcarske koje su prošle dalje, trebale ući Estonija, Letonija i Poljska, za koje sam i glasao sms-om po jednom. :D Mislim da je Estoniju ukanalio redosled nastupanja jer su bili drugi a to je na ovom takmičenju ''baksuzan'' broj, iako su imali modernu stvar i premoćan scenski nastup, Letonija je imala motivacionu pesmu sa snažnom porukom za sve žene međutim, nastup je bio čudan i publika nije mogla se povezati sa njom, da se razume smisao pesme... Poljak Rafal je unakazio svoju zaraznu i hitičnu numeru jako slabim vokalom, šteta! ;)

Strawdog

pre 2 godine

Дебељуца се мало стесала у међувремену.
(опасне су нам девојчице, 22. maj 2021 15:48)

Gde vide čoveče da se stesala!?!? Butina joj je kao u sumo rvača!

GM

pre 2 godine

Vidi se da smo pevacka sila i zemlja talenta...

Jedna te ista osoba ide, nekada kao prateci, nekada sama, nekada u grupi sa igracicama.

Velika verovatnoca da smo talentovaniji u americkom fudbalu nego u pevanju.

Macko

pre 2 godine

Stvarno mi nije jasno sto je radila plasticne operacije... Sta zenama kvrcne u glavi da bi to radile? Kompleksi, pomodarstvo?

Kada neka zena ima stvarno ruzan nos ili ako moze operacijom da popravi, da ne bi nesto izgledalo "ruzno", onda bih i mogao da razumem.

Mada poznajem zene koje i noseve i usi i kilograme nose sa stilom i takve "mane", kod zena koje su harizmaticne i ne obracaju paznju na komentare i "manu" se uopste ne primecuju...

Ako govorimo samo o fizickom izgledu, Sanja se uruznila 40%. Bas je bila prirodna i lepa tada.

Zveki

pre 2 godine

Sta uradi plastika, ok razumem neke korekcije ali promena licnog opisa do te mere da neprepoznajes kako je ta osoba izgledala pre par god. je strasbi. I mislim dante osobe koje to urade nisu bas stabilne psihici jel su vecinom nezadovoljne.

Macko

pre 2 godine

Stvarno mi nije jasno sto je radila plasticne operacije... Sta zenama kvrcne u glavi da bi to radile? Kompleksi, pomodarstvo?

Kada neka zena ima stvarno ruzan nos ili ako moze operacijom da popravi, da ne bi nesto izgledalo "ruzno", onda bih i mogao da razumem.

Mada poznajem zene koje i noseve i usi i kilograme nose sa stilom i takve "mane", kod zena koje su harizmaticne i ne obracaju paznju na komentare i "manu" se uopste ne primecuju...

Ako govorimo samo o fizickom izgledu, Sanja se uruznila 40%. Bas je bila prirodna i lepa tada.

GM

pre 2 godine

Vidi se da smo pevacka sila i zemlja talenta...

Jedna te ista osoba ide, nekada kao prateci, nekada sama, nekada u grupi sa igracicama.

Velika verovatnoca da smo talentovaniji u americkom fudbalu nego u pevanju.

nikos

pre 2 godine

Smršala je, to je ok, ali joj operacije nisu trebale, lepše je onda izgledala. Peva dobro, i druge dve članice pevaju solidno, mogle su i neku zahtevniju pesmu da otpevaju, ovo je tralala pesmica. Doduše najgori je tekst pesme koji je ona napisala, sva sreća da pevaju na Srpskom, tako da stranci ne kapiraju koliko je tekst glup.

Zveki

pre 2 godine

Sta uradi plastika, ok razumem neke korekcije ali promena licnog opisa do te mere da neprepoznajes kako je ta osoba izgledala pre par god. je strasbi. I mislim dante osobe koje to urade nisu bas stabilne psihici jel su vecinom nezadovoljne.

eto, i ja pitam

pre 2 godine

I, sta vas boli uvo sta je napumpala????
(pitam, 22. maj 2021 21:07)

Dokle god nas ne prave ludim da nisu i da je to prirodno, kao da smo svi odrasli u muzeju vostanih figura i dokle god ne uticu zarad svojih licnih kompleksa na decu u razvoju dotle nas boli uvo. A sta tebe boli uvo sto mi ostali primecujemo da nam osobe sa kompleksima namecu njihovo lecenje frustracija kao novi standard lepote?

iskreno

pre 2 godine

Sta se desava sa tim zenama? Da li smo mi muskarci krivi, da im ne govorimo dovoljno da su lepe pa su im potrebne plasticne operacije da bi to same sebi dokazale ili su cuskije pa misle da je to kao Shanel 5, koji je trenutno moderan? A mozda sam i ja izuzetak, ali evo da vam kazem devojke. Odvratne su vam te napumpane usne, ali zaista. Barem se konsultujte pre operacije. 90% devojaka nema ama bas nikakav problem, vec su lepe. Nemojte to sebi da radite, pogotovo ne zbog neke tik-tok mode koja trae godinu-dve, a posle nema nazad!

ZnaOnKoSam

pre 2 godine

Gledam njen intervju od pre neki dan, i intervju iz 2016. kad je gostovala kod Natase Miljkovic. Tada uopste nije zavrtala i lepo je pričala. Sad ga zavrce... Izgleda namerno to radi da bude zanimljivija, sta li...

Pećko Pivo

pre 2 godine

Nema sumnje, prećerale su sa plastičnim operacijama...nije im to uopšte trebalo. Medjutim...i takve ih je mnogo ljepše viđet' nego neke homoseksualce, muškarce sa bradama u suknjama i ostale budaletine. S obzirom na to šta sve može da se vidi na Evroviziji, one su još i praznik za oči.

Strawdog

pre 2 godine

Дебељуца се мало стесала у међувремену.
(опасне су нам девојчице, 22. maj 2021 15:48)

Gde vide čoveče da se stesala!?!? Butina joj je kao u sumo rvača!

Pera Detlić

pre 2 godine

"Na ovoj slici ko Mimi Oro
((jedino smo vakcinaciju org.kako treba, ostalo je dno), 22. maj 2021 20:09)"


I na svim ostalim. Mislio sam da se to samo meni čini. Nestvarno i neshvatljivo koliko se unakazila bez ikakve potrebe, super je izgledala pre.

Nsns

pre 2 godine

Šta znam, ali možda kad bi prestali da stalno komentarišemo izgled ženki, možda bi shvatile da je dosta podnošljivije kad su neprivlačne prirodno nego kad su neprivlačne plastično. Šta ćeš, lepota izgleda stvarno dolazi iznutra.

anima

pre 2 godine

pa niko nije pljuvao mariju ili zeljka kad su pevali a ove ovo cist diskoteka fazon za posle 2 kad svi dobro popiju
(brate al je dobar ovaj kubanac, 22. maj 2021 19:13)


Nisu pljuvali? Ja ne znam da li mislis na neku drugu Srbiju, lol. U ovoj zemlji da si Bog naci ce razlog da te kritikuju. Ne mozes da pobedis. Nikad ne valjas. Bolje ni ne pokusavaj.

Jag

pre 2 godine

@brate al je dobar ovaj kubanac
pa niko nije pljuvao mariju ili zeljka kad su pevali a ove ovo cist diskoteka fazon za posle 2 kad svi dobro popiju

Šta pričaš bre, Mariju su pljuvali najstrašnije od kad je izabrana na Beoviziji pa sve dok nije pobedila. Željka su pljuvali jer je kao Lane moje ličilo na neku azerbejdžansku pesmu. Kakko god okreneš neku pljuvanje non-stop.

Bata

pre 2 godine

Ne znam kako devojke koje napumpaju lice filerima ne shvataju da tako izgledaju jeftino...
(Vanja, 22. maj 2021 17:00)

ove tri i jesu jeftine,da imbisu te napumpane usne ijos neko koihmalo gurka pevale bi po šatorima il javna kuca,ocigledno da za nesto drugo nisu sposobne

Nemanja

pre 2 godine

Mislim da je lepo sto Srbija ima toliku raznolikost u takmicarima iz godine u godinu.Od clana istopolne zajednice sa pesmom “Lane moje” preko istaknutih LGBT aktivista sa pesmama “Molitva” i “Cipela” pa sve do clana manjinske populacije u Srbiji i ove Romkinje zlatnog glasa.

brate al je dobar ovaj kubanac

pre 2 godine

I tada su je pljuvali, sve i svakoga, u bilo kom izdanju mi pljujemo, nikad zadovoljni!
(g, 22. maj 2021 16:05)

pa niko nije pljuvao mariju ili zeljka kad su pevali a ove ovo cist diskoteka fazon za posle 2 kad svi dobro popiju

Robert

pre 2 godine

Halo, ljudi, pa ne pravi neko estetske zahvate da bi se dopao svima, već najpre samom sebi. Isto važi i za izbor odeće, frizure i ostalo. Osoba mora da voli sebe, bude zadovoljna sobom, a onda je prilično baš briga šta drugi misle o tome. Nezadovoljne osobe imaju potrebu da komentarišu tuđe poteze koji ih se uopšte ne tiču. Ne osećam potrebu da diskutujem o bilo čijem izgledu ovako javno, naročito ako mi se ne dopada, ali sam prevdoljubiv i onda reagujem na ovakve situacije.

Grobar u Srcu

pre 2 godine

Realno usle su kao druge u finale,i to postujem,licno ne vidim nesto spektakularno u pesmi,i ne dopada mi se,realno veceras u finalu ukoliko budu na polovini bice dobro,ali ne verujem,iskreno nisam se nadao da ce tako lako uci u finale,sada sta god da se uradi sve je uspeh..

David

pre 2 godine

Devojke, neka vam je sa srećom, budite još vatrenije i moćnije na stejdžu nego što ste bile u polufinalu iz koga ste se zasluženo plasirale u finale, noćas neka se Roterdam pripremi za evrovizijski uragan, ima da grmi i pršti na sve strane... :D Očekujem da upadnu u top 10 na televotingu lagano, žiri će ih u svakom slučaju zalepiti za dno tabele jer nije u pitanju ''jury friendly'' stvar no nama žiri nikada nije bio naklonjen te je i balade koje smo slali sahranjivao sa bodovima, tako da, u slučaju kada ne bi bile ispod 20. mesta po njihovom glasanju, u sveukupnom zbiru prosek bi bio neko 15. mesto koje bi mogle da zauzmu. :P Srećno, izdominirajte i pokidajte, na nama je da navijamo za vas a ja ću glasati za Kipar i Litvaniju (nadam se da će neko od njih ući u večerašnjih top 5) i naravno za našu Barbaru (po dedi Srpkinju) iz Francuske, koja je jedan od kandidata za pobednika, podržimo je iz Srbije svi svojim glasovima pa da bude druga Srpkinja koja je ostvarila pobedu na Eurosongu! ;)

sfs

pre 2 godine

Sta bre bulaznite sta je napumpala, stavila je samo minimalnu dozu hijalurona i nista vise, sta ste zapenili ko da je celu glavu izoperisala

pitam

pre 2 godine

@eto, i ja pitam
A vi vasu decu vaspitajte da slusaju bolju muziku i da ne gledaju ove i ovakve napumpane i nema sta da se brines. Namecu oni i da je normalno da musko tim istim operacijama postaje zemsko i obrnuto ali svi se nesto slazete da je to normalno i ta ista deca u razvoju treba to da shvate kao normalno. Tako daaaa....

Boston - Novi Sad

pre 2 godine

Kako ovde svako lupa gluposti i svako prica za ove devojke svasta,a sutra bi mamu rodjenu prodali da mogu da poljube recimo Sanju ili Kseniju.

David

pre 2 godine

Ah, ''Goodbye/Shelter'' mi je jedna od naših najkvalitetnijih i najlepših pesama koje smo slali na Evroviziju, Sanja je bila odlična i vokalno i scenski u globalu, ali 2016. godina je definitivno bila najbolja i najjača godina po pitanju konkurentnosti pesama pa otud Srbija na 18. mestu...
Btw, kao što sam već i rekao, večeras da Ivana malo smanji doživljaj sa mlataranjem kose i sa uvrtanjem kukovima a Sanja da izbaci one grimase i režanje u strofama jer deluje veštački i usiljeno, biće top!
Elem, Srbija je jedina država iz ex-yu koja se plasirala u finale i to sa pesmom na maternjem jeziku a, takoreći, bili smo sami u drugom polufinalu jer su sve ostale zemlje iz bivše Jugoslavije bile u prvom polufinalu, nastupile sa pesmama na engleskom (Severna Makedonija, Slovenija i Hrvatska) i ispale sve do jedne... E to se zove sreća, ali i uspeh! :)
Inače, drugo polufinalno veče je doduše bilo nešto slabije, po meni su, umesto Austrije, Portugala i Švajcarske koje su prošle dalje, trebale ući Estonija, Letonija i Poljska, za koje sam i glasao sms-om po jednom. :D Mislim da je Estoniju ukanalio redosled nastupanja jer su bili drugi a to je na ovom takmičenju ''baksuzan'' broj, iako su imali modernu stvar i premoćan scenski nastup, Letonija je imala motivacionu pesmu sa snažnom porukom za sve žene međutim, nastup je bio čudan i publika nije mogla se povezati sa njom, da se razume smisao pesme... Poljak Rafal je unakazio svoju zaraznu i hitičnu numeru jako slabim vokalom, šteta! ;)

nikos

pre 2 godine

Davide, ne znam o čemu ti pričaš, Austrija se nije plasirala u finale, i imala je glupu pesmu, a Estonija, Letonija i Poljska za koje si ti navijao su takodje imale glupe pesme, po meni su recimo i Bugarska i Češka imale glupe pesme, sve su bile nevidjeno dosadne.

David

pre 2 godine

Davide, ne znam o čemu ti pričaš, Austrija se nije plasirala u finale, i imala je glupu pesmu, a Estonija, Letonija i Poljska za koje si ti navijao su takodje imale glupe pesme, po meni su recimo i Bugarska i Češka imale glupe pesme, sve su bile nevidjeno dosadne.
(nikos, 22. maj 2021 19:37)

Ma hteo sam da navedem Albaniju (pored Portugala i Švajcarske), ali mi se omaklo pa otkucah Austriju... Pri tom, ako se tebi neka pesma ne dopada, ne znači da trebaš druge ljude kojima se ona možda sviđa ubeđivati da je bezvezna ili kakva već... Tebi su sve bile glupe i dosadne a meni eto nisu, o ličnim ukusima je bespotrebno i nebulozno uopšte raspravljati.

sfs

pre 2 godine

Sta bre bulaznite sta je napumpala, stavila je samo minimalnu dozu hijalurona i nista vise, sta ste zapenili ko da je celu glavu izoperisala

Boston - Novi Sad

pre 2 godine

Kako ovde svako lupa gluposti i svako prica za ove devojke svasta,a sutra bi mamu rodjenu prodali da mogu da poljube recimo Sanju ili Kseniju.

Nemanja

pre 2 godine

Mislim da je lepo sto Srbija ima toliku raznolikost u takmicarima iz godine u godinu.Od clana istopolne zajednice sa pesmom “Lane moje” preko istaknutih LGBT aktivista sa pesmama “Molitva” i “Cipela” pa sve do clana manjinske populacije u Srbiji i ove Romkinje zlatnog glasa.

Strawdog

pre 2 godine

Дебељуца се мало стесала у међувремену.
(опасне су нам девојчице, 22. maj 2021 15:48)

Gde vide čoveče da se stesala!?!? Butina joj je kao u sumo rvača!

Bata

pre 2 godine

Ne znam kako devojke koje napumpaju lice filerima ne shvataju da tako izgledaju jeftino...
(Vanja, 22. maj 2021 17:00)

ove tri i jesu jeftine,da imbisu te napumpane usne ijos neko koihmalo gurka pevale bi po šatorima il javna kuca,ocigledno da za nesto drugo nisu sposobne

GM

pre 2 godine

Vidi se da smo pevacka sila i zemlja talenta...

Jedna te ista osoba ide, nekada kao prateci, nekada sama, nekada u grupi sa igracicama.

Velika verovatnoca da smo talentovaniji u americkom fudbalu nego u pevanju.

David

pre 2 godine

Devojke, neka vam je sa srećom, budite još vatrenije i moćnije na stejdžu nego što ste bile u polufinalu iz koga ste se zasluženo plasirale u finale, noćas neka se Roterdam pripremi za evrovizijski uragan, ima da grmi i pršti na sve strane... :D Očekujem da upadnu u top 10 na televotingu lagano, žiri će ih u svakom slučaju zalepiti za dno tabele jer nije u pitanju ''jury friendly'' stvar no nama žiri nikada nije bio naklonjen te je i balade koje smo slali sahranjivao sa bodovima, tako da, u slučaju kada ne bi bile ispod 20. mesta po njihovom glasanju, u sveukupnom zbiru prosek bi bio neko 15. mesto koje bi mogle da zauzmu. :P Srećno, izdominirajte i pokidajte, na nama je da navijamo za vas a ja ću glasati za Kipar i Litvaniju (nadam se da će neko od njih ući u večerašnjih top 5) i naravno za našu Barbaru (po dedi Srpkinju) iz Francuske, koja je jedan od kandidata za pobednika, podržimo je iz Srbije svi svojim glasovima pa da bude druga Srpkinja koja je ostvarila pobedu na Eurosongu! ;)

Pećko Pivo

pre 2 godine

Nema sumnje, prećerale su sa plastičnim operacijama...nije im to uopšte trebalo. Medjutim...i takve ih je mnogo ljepše viđet' nego neke homoseksualce, muškarce sa bradama u suknjama i ostale budaletine. S obzirom na to šta sve može da se vidi na Evroviziji, one su još i praznik za oči.

brate al je dobar ovaj kubanac

pre 2 godine

I tada su je pljuvali, sve i svakoga, u bilo kom izdanju mi pljujemo, nikad zadovoljni!
(g, 22. maj 2021 16:05)

pa niko nije pljuvao mariju ili zeljka kad su pevali a ove ovo cist diskoteka fazon za posle 2 kad svi dobro popiju

Robert

pre 2 godine

Halo, ljudi, pa ne pravi neko estetske zahvate da bi se dopao svima, već najpre samom sebi. Isto važi i za izbor odeće, frizure i ostalo. Osoba mora da voli sebe, bude zadovoljna sobom, a onda je prilično baš briga šta drugi misle o tome. Nezadovoljne osobe imaju potrebu da komentarišu tuđe poteze koji ih se uopšte ne tiču. Ne osećam potrebu da diskutujem o bilo čijem izgledu ovako javno, naročito ako mi se ne dopada, ali sam prevdoljubiv i onda reagujem na ovakve situacije.

Macko

pre 2 godine

Stvarno mi nije jasno sto je radila plasticne operacije... Sta zenama kvrcne u glavi da bi to radile? Kompleksi, pomodarstvo?

Kada neka zena ima stvarno ruzan nos ili ako moze operacijom da popravi, da ne bi nesto izgledalo "ruzno", onda bih i mogao da razumem.

Mada poznajem zene koje i noseve i usi i kilograme nose sa stilom i takve "mane", kod zena koje su harizmaticne i ne obracaju paznju na komentare i "manu" se uopste ne primecuju...

Ako govorimo samo o fizickom izgledu, Sanja se uruznila 40%. Bas je bila prirodna i lepa tada.

Grobar u Srcu

pre 2 godine

Realno usle su kao druge u finale,i to postujem,licno ne vidim nesto spektakularno u pesmi,i ne dopada mi se,realno veceras u finalu ukoliko budu na polovini bice dobro,ali ne verujem,iskreno nisam se nadao da ce tako lako uci u finale,sada sta god da se uradi sve je uspeh..

anima

pre 2 godine

pa niko nije pljuvao mariju ili zeljka kad su pevali a ove ovo cist diskoteka fazon za posle 2 kad svi dobro popiju
(brate al je dobar ovaj kubanac, 22. maj 2021 19:13)


Nisu pljuvali? Ja ne znam da li mislis na neku drugu Srbiju, lol. U ovoj zemlji da si Bog naci ce razlog da te kritikuju. Ne mozes da pobedis. Nikad ne valjas. Bolje ni ne pokusavaj.

pitam

pre 2 godine

@eto, i ja pitam
A vi vasu decu vaspitajte da slusaju bolju muziku i da ne gledaju ove i ovakve napumpane i nema sta da se brines. Namecu oni i da je normalno da musko tim istim operacijama postaje zemsko i obrnuto ali svi se nesto slazete da je to normalno i ta ista deca u razvoju treba to da shvate kao normalno. Tako daaaa....

Zveki

pre 2 godine

Sta uradi plastika, ok razumem neke korekcije ali promena licnog opisa do te mere da neprepoznajes kako je ta osoba izgledala pre par god. je strasbi. I mislim dante osobe koje to urade nisu bas stabilne psihici jel su vecinom nezadovoljne.

eto, i ja pitam

pre 2 godine

I, sta vas boli uvo sta je napumpala????
(pitam, 22. maj 2021 21:07)

Dokle god nas ne prave ludim da nisu i da je to prirodno, kao da smo svi odrasli u muzeju vostanih figura i dokle god ne uticu zarad svojih licnih kompleksa na decu u razvoju dotle nas boli uvo. A sta tebe boli uvo sto mi ostali primecujemo da nam osobe sa kompleksima namecu njihovo lecenje frustracija kao novi standard lepote?

David

pre 2 godine

Ah, ''Goodbye/Shelter'' mi je jedna od naših najkvalitetnijih i najlepših pesama koje smo slali na Evroviziju, Sanja je bila odlična i vokalno i scenski u globalu, ali 2016. godina je definitivno bila najbolja i najjača godina po pitanju konkurentnosti pesama pa otud Srbija na 18. mestu...
Btw, kao što sam već i rekao, večeras da Ivana malo smanji doživljaj sa mlataranjem kose i sa uvrtanjem kukovima a Sanja da izbaci one grimase i režanje u strofama jer deluje veštački i usiljeno, biće top!
Elem, Srbija je jedina država iz ex-yu koja se plasirala u finale i to sa pesmom na maternjem jeziku a, takoreći, bili smo sami u drugom polufinalu jer su sve ostale zemlje iz bivše Jugoslavije bile u prvom polufinalu, nastupile sa pesmama na engleskom (Severna Makedonija, Slovenija i Hrvatska) i ispale sve do jedne... E to se zove sreća, ali i uspeh! :)
Inače, drugo polufinalno veče je doduše bilo nešto slabije, po meni su, umesto Austrije, Portugala i Švajcarske koje su prošle dalje, trebale ući Estonija, Letonija i Poljska, za koje sam i glasao sms-om po jednom. :D Mislim da je Estoniju ukanalio redosled nastupanja jer su bili drugi a to je na ovom takmičenju ''baksuzan'' broj, iako su imali modernu stvar i premoćan scenski nastup, Letonija je imala motivacionu pesmu sa snažnom porukom za sve žene međutim, nastup je bio čudan i publika nije mogla se povezati sa njom, da se razume smisao pesme... Poljak Rafal je unakazio svoju zaraznu i hitičnu numeru jako slabim vokalom, šteta! ;)

nikos

pre 2 godine

Smršala je, to je ok, ali joj operacije nisu trebale, lepše je onda izgledala. Peva dobro, i druge dve članice pevaju solidno, mogle su i neku zahtevniju pesmu da otpevaju, ovo je tralala pesmica. Doduše najgori je tekst pesme koji je ona napisala, sva sreća da pevaju na Srpskom, tako da stranci ne kapiraju koliko je tekst glup.

ZnaOnKoSam

pre 2 godine

Gledam njen intervju od pre neki dan, i intervju iz 2016. kad je gostovala kod Natase Miljkovic. Tada uopste nije zavrtala i lepo je pričala. Sad ga zavrce... Izgleda namerno to radi da bude zanimljivija, sta li...

Pera Detlić

pre 2 godine

"Na ovoj slici ko Mimi Oro
((jedino smo vakcinaciju org.kako treba, ostalo je dno), 22. maj 2021 20:09)"


I na svim ostalim. Mislio sam da se to samo meni čini. Nestvarno i neshvatljivo koliko se unakazila bez ikakve potrebe, super je izgledala pre.

nikos

pre 2 godine

Davide, ne znam o čemu ti pričaš, Austrija se nije plasirala u finale, i imala je glupu pesmu, a Estonija, Letonija i Poljska za koje si ti navijao su takodje imale glupe pesme, po meni su recimo i Bugarska i Češka imale glupe pesme, sve su bile nevidjeno dosadne.

iskreno

pre 2 godine

Sta se desava sa tim zenama? Da li smo mi muskarci krivi, da im ne govorimo dovoljno da su lepe pa su im potrebne plasticne operacije da bi to same sebi dokazale ili su cuskije pa misle da je to kao Shanel 5, koji je trenutno moderan? A mozda sam i ja izuzetak, ali evo da vam kazem devojke. Odvratne su vam te napumpane usne, ali zaista. Barem se konsultujte pre operacije. 90% devojaka nema ama bas nikakav problem, vec su lepe. Nemojte to sebi da radite, pogotovo ne zbog neke tik-tok mode koja trae godinu-dve, a posle nema nazad!

Jag

pre 2 godine

@brate al je dobar ovaj kubanac
pa niko nije pljuvao mariju ili zeljka kad su pevali a ove ovo cist diskoteka fazon za posle 2 kad svi dobro popiju

Šta pričaš bre, Mariju su pljuvali najstrašnije od kad je izabrana na Beoviziji pa sve dok nije pobedila. Željka su pljuvali jer je kao Lane moje ličilo na neku azerbejdžansku pesmu. Kakko god okreneš neku pljuvanje non-stop.

David

pre 2 godine

Davide, ne znam o čemu ti pričaš, Austrija se nije plasirala u finale, i imala je glupu pesmu, a Estonija, Letonija i Poljska za koje si ti navijao su takodje imale glupe pesme, po meni su recimo i Bugarska i Češka imale glupe pesme, sve su bile nevidjeno dosadne.
(nikos, 22. maj 2021 19:37)

Ma hteo sam da navedem Albaniju (pored Portugala i Švajcarske), ali mi se omaklo pa otkucah Austriju... Pri tom, ako se tebi neka pesma ne dopada, ne znači da trebaš druge ljude kojima se ona možda sviđa ubeđivati da je bezvezna ili kakva već... Tebi su sve bile glupe i dosadne a meni eto nisu, o ličnim ukusima je bespotrebno i nebulozno uopšte raspravljati.

Nsns

pre 2 godine

Šta znam, ali možda kad bi prestali da stalno komentarišemo izgled ženki, možda bi shvatile da je dosta podnošljivije kad su neprivlačne prirodno nego kad su neprivlačne plastično. Šta ćeš, lepota izgleda stvarno dolazi iznutra.