Sreda, 19.05.2021.

10:36

Hrvati besni jer Albina nije prošla u finale: "Dno dna septičke jame"

Izvor: B92

Hrvati besni jer Albina nije prošla u finale: "Dno dna septièke jame" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Glok

pre 2 godine

Hrvatska predstavnica ponudila im je svoju guzu i čedno telo na tacni. A gej lobi je odbio ponudu. Nadam se da će naše predstavnice večeras biti još oskudnije odevene, kako bi žiri mogao da se divi njihovoj pesmi.

rebro

pre 2 godine

Takmičenje u kojem su unapred označeni finalisti ne može se smatrati relevantnim. Neke države odmah idu u finale, a druge moraju da se bore za isto. Ostaviti tim državam da se same takmiče i rešen problem.

Dejan

pre 2 godine

Da kažemo da je to bila malkice manje loša pesma od mora stvarno loših pesama. Stajling joj je očajan obukla se kao da ide na takmičenje u umetničkom klizanju a ne na pesmu evrovizije (namerno malim). Jel' neko zapamtio bilo koju pesmu iz prvog polufinala? Sumnjam. Realno svake godine sve gori i gori program. Ovo jednostavno treba zaobići u širokom luku. Ne verujem ni da će naše devojke večeras nešto bolje proći.

kivivravedra

pre 2 godine

Nostradamus,engleski ne bi da komentarišeš, onda nemoj,cura savršeno govori engleski jer studira jezike i svi je tamo hvale i čude se kako dobro govori,ali eto tvome uhu ne leži. Ne bi trebalo komentirati ono u što se nimalo ne razumiješ ili si ti možda ekspert.

David

pre 2 godine

Albina je bila dobra i stabilna vokalno, imala je dobro osmišljenu i zanimljivu koreografiju prilagođenu pesmi koja je moderna i ''catchy'', mada su njen kostim i kostimi od plesača bili mnogo bolji na Dori nego na Evroviziji, nisu ih uopšte ni trebali menjati... Generalno, delovala je sigurno u sebe, scenski performans je bio moćan, ništa nesvakidašnje a sama pesma nema ''wow'' efekat i ono nešto eksplozivno u završnom refrenu i/ili u kulminaciji po čemu bi ljudima i ostala u uhu, za razliku od ostalih pesama takvog tipa koje su sinoć nastupile... Jednostavno, ''pojele'' su je ostale, previše je brzih ženskih pop pesama bilo u prvom polufinalu (Azerbejdžan, Izrael, Kipar, Malta, Hrvatska), sve ostale su bile upečatljive po nekom momentu, pri tom, u finalu nije bilo mesta za sve njih, neko je morao i ispasti, eto zalomilo se na Hrvatskoj...
Mada, ja sam mislio da će Albina ipak proći umesto Belgijanaca, ali nije joj se dalo, još je u svom polufinalu imala Severnu Makedoniju i Sloveniju od čijih televotinga je sigurno dobila 12-ice no izgleda ni to nije bilo dovoljno za plasman.
Naše devojke nastupaju sutra veče, polufinale je nešto lakše, nadam se da Srbija neće biti te ''sreće'' kao ove 3 bivše jugoslovenske republike, a s obzirom da ćemo imati sigurno maksimalne poene samo od naše dijaspore iz Austrije i Švajcarske jer niko više iz bivše Juge ne nastupa druge večeri, trebaće im mnogo sreće! Srećno Uraganke, pokidajte sa ''Loco loco'', neka gori Roterdam sutra! ;)

DLZ bot

pre 2 godine

Izgleda da nas Evropa neće.
Nego braćo Sloveni, da mi lepo dogodine organizujemo našu Jugoviziju, pa nek puknu od muke. ?

Živeo Kralj Aleksandar(Vučić?)!
Živela Mala Antanta!
Balkan balkanskim narodima! ?
???
(Mogu samo da nas mrze, oni š


Auuuu,koje gljive ti jedes???

Ma pusti me bre u... posl'o mi Djiki neke sa Mauricijusa, jedem ih ko kokice, idu veoma dobro uz programe: N1 i NoveS. 😎

Ivice pljuni i zapjevaj!

pre 2 godine

Nije mi jasno zašto se Hrvati konstantno nafuravaju na izvođenje na engleskom. Svaki, ali svaki put sa njim su ispušili. Mi smo im pokazali da se i na maternjem jeziku može fino otpjevati. Imam i jedan prijedlog za njih, da sljedeći put pokušaju na njemačkom, recimo u stilu danke Deutschland!
(me myself and i, 19. maj 2021 15:00) # Link komentara

PA nemoj sad sa Danke Deutschland, meni bolje sjeda ona izvedba Dačića pred Putinom - Kaljinka. Masterpeace uvlačenja, jadan Putin nije znao dal da mu uvali 100 eura ili da zapleše kozaračko kolo za uzvrat.

Inače, uopće ne kužim svoje Hrvate šta se pjene oko TRASH pjesme na trećerazrednoj GAY paradi.

Мина

pre 2 godine

Евровизије више нема.Ово што мислите да је некада престижно музичко такмичење, обична је лакрдија сачињена од лоше музике, лошег текста, лоших вокала...Скуп травестита и других изопачењака, који накарадним кореографијама и стајлингом покушавају да скрену пажњу на себе, од песме и хита ни трага.

Deki-Španija

pre 2 godine

Песма је ..вно. Али брате наша је још гора. Ко их послао тамо и њихове и наше. Брате мили..

Normalna

pre 2 godine

Brate, pesma i ritam su super... Nazalost Evrovizija je odavno postala politicki sistem gde kvalitet nije bitan uopste, ali da ne prodje u finale, stvarno su pokradeni.. Steta...

Eto!

pre 2 godine

Jedna vrtirepka i gomila mesnatih polutki nisu prosli dalje i to je za Hrvate tragedija?
A ja se sve nadam da ove nase guzate, sisate, lomne u struku NECE proci dalje, pa da se tako pred svetom brukamo samo jednom!

made in Serbia

pre 2 godine

Ljudi pišu kako nikada neće shvatiti kako Evrosong funkcioniše i da su potpuno šokirani jer je Albina savršeno izvela pesmu.

Čekaj da vidiš naš račun za struju ili gas kako je napisan.... EU song je mala maca za ove ovde.

Clan jedne komisije

pre 2 godine

Kao prvo, smeta me, da skoro svi pevaci pevaju na taj odvratni engleski jezik, a ne
na latinski, slovenski ili vlastiti jezik koji su mnogo lepsi i zvucniji za uho.
Drugo, time samo opodcenjuju svoj jezik, narod i drzavu, sto je sramotno.
Trece, neznam iz kojeg razloga na Evrosongu ucestvuje Australija, koja je miljama
daleko od Evrope i ne nazalzi sa na našem kontinentu.
Uostalom, vec odavno ovaj Evropski cirkus od pevanja nema svoje kvalitete, a pogotovo
korektno ocenivanje, koje je postalo lobi LGBT zajednice i politickih organizacija.
Kako su bile lepe pesme prije 50-tak godina, a ocenjivala ih je i publika. Slusajuci
Ukrajinsku pesmu, izvinite, morao sam da odem u WC, a prosla je u finale.
Odavno sam rekao, da bi to cirkusno natecanje trebalo ukinuti.

Srecko

pre 2 godine

lol pjesma je stvarno ocajna. Ja sam je pokusao dva puta poslusati i nisam mogao izgurati tih par minuta. Totalno bezlicna i naporna s tim ponavljanjem. Cak mi je srpska bolja, iako tu vidim puno losih kometara. Sto se Eurovizije tice pade mi na pamet da su cirkus koji je ovaj freak show postao kreirali Englezi. Prije 30ak godina dok je ovo jos bio zabavno-glazbeni program tesko ili nikako su pobjedjivali i neprestano se zalili na cirkus u bodovanju. Skuzili su balkanske, skandinavske i druge lobije gdje su oni uvijek izvlacili deblji kraj. Pa onda rekose, kad je cirkus nek bude cirkus. Kad ne mozemo mi pobjediti koji smo glazbeni lideri u Europi napravit cemo bezvrijedan freak show. I eto rezultata. Haha eto malo materijala teoreticarima zavjere

me myself and i

pre 2 godine

Nije mi jasno zašto se Hrvati konstantno nafuravaju na izvođenje na engleskom. Svaki, ali svaki put sa njim su ispušili. Mi smo im pokazali da se i na maternjem jeziku može fino otpjevati. Imam i jedan prijedlog za njih, da sljedeći put pokušaju na njemačkom, recimo u stilu danke Deutschland!

Eugen

pre 2 godine

U pravu su Hrvati kad kazu da je Evrovizija "Dno dna septicke jame", ne shvatajuci da i njihov song spada u to. Siguran sam da i songovi koji su prosli u finale to ne zasluzuju... Evrovizija kao takva trebala je davno biti ukinuta. Odavno je Evrovizija postala parada kica, neukusa i svakovrsne dekadencije. Kazem, zaista vam kazem, Evrovizija jeste u svakom pogledu dno dna septicke jame.

Komša

pre 2 godine

Kako rekoh za Srbiju ,trebalo je Eru da pošaljemo ali prvo da nabudži sililone (i jednu na ledjima,da bude atraktivan)...
Hrvatska bi bolje prosla da su poslali gospodina Mrleta sa njegovom poznatom numerom "...u čelo" - pokidao bi čovek.

Kada vec Hrvati nece mogli bismo mi da Mrletu ponudimo drzavljanstvo i ako treba da ga podmitimo - da mu otkupimo tonu njegovog cuvenog sapuna.
Sigurno bi pristao.

E,onda duet Era & Mrle.
Mislim da bi ukinuli Evroviziju posle njihovog nastupa.

Aleksandar76

pre 2 godine

Nisam gledao druge tako da neznam dali je bolja ili gora od ostatka ali pesma i pevanje je blagi užas..... Ona je leoa5 žena ali tu se sve završava....

vuk

pre 2 godine

Izgleda da nas Evropa neće.
Nego braćo Sloveni, da mi lepo dogodine organizujemo našu Jugoviziju, pa nek puknu od muke. ?

Živeo Kralj Aleksandar(Vučić?)!
Živela Mala Antanta!
Balkan balkanskim narodima! ?
???
(Mogu samo da nas mrze, oni š


Auuuu,koje gljive ti jedes???

vuk

pre 2 godine

Joj hrvata hahaha,koje su uvlakuse ccc...poslali devojcicu u gacicama sa pesmom kojoj sam naziv privlaci paznju danasnje rulje...misli su evo pobede hahaha...hrvati,prestaniti pokusavati da budete neko drugi! Budite ono sto jeste,ako u opste jeste gahaha

Bojana

pre 2 godine

Jutros procitala na FB da je sinoc bila Evrovizija, pa reko' "'ajd' da pogledam na brzo premotavanje".
Hrvatica ubedljivo najlepsa, nastup solidan... pesma... k'o ova nasa... potpuno besmislena (kako nas nije sramota sto smo to dj...e poslali da nas predstavlja)
Potpuno sam zabezeknuta bila makedonskom pesmom... pa oni bar imaju muziku u genima... sta im bi?
Slovenka... korektna pesma, lep glas, lepa zena... bas je i mogla da prodje.

peca

pre 2 godine

Godinama ne gledam te gluposti, pa sam sad odslusao pocetak pesme, ne znam kakve su bile ostale, ali za pocetak, pesma treba da bude na maternjem jeziku! Ako ne postujes i ne cenis sebe i svoj jezik, kako da ocekujes da neko drugi to cini?

Harry

pre 2 godine

Boze kako je ovo odvratno. Hrvati su ovom pesmom samo doprineli tome da Evrovizija bude to sto jeste vec godinama, dno dna septicke jame.

Dusan

pre 2 godine

Pesma im je kao neslana supa...nikakva muzika, fals pevanje...mislil su valjda da će sa tik tokom pohrliti svi mladi da glasaju...ali gospodo malo ste se...

objektivno

pre 2 godine

Isfalsirala za medalju, ali barem nije 100% plastika i silikon kao ove nase. Od tolikog falsiranja nisam mogao ni da poslusam vise od 50 sekundi.

SUNĐER BOB

pre 2 godine

Koje ograničeno razmisljanje...br pregleda nista ne znaci.. dalje prolazi onaj ko dobije najvise glasova od zirija i sms glasova od gledalaca..e vi Croati pogotovo iz dijaspore ste poznate stipse pa necete da glasate za svoje..

u magnovenju

pre 2 godine

Da je pameti, ovo skaradno i netransparentno cirkus takmičenje bi sve zemlje ex-yu trebalo da bojkotuju i da ne bacaju novce iz ionako mizernih budžeta.
A oni koji plaćaju da bi glasali su tek za posmatranje.

panter pudlica

pre 2 godine

Pa iskreno i nije mi jasno što su se komšije toliko uvredili, na Evroviziji je običaj da se ne ocenjuje se izgled, već pevanje i sama pesma.

Washington

pre 2 godine

Ljudi stvarno misle da kvalitet pobedjuje na Eurosongu? Ajde bre. Secam se pre nekih 15ak godina englezi su imali jednog fantasticnog pevaca, ne mogu da se setim imena, covek je imao ozbiljnu pesmu, zavrsio je ZADNJI! Ne mogu da se setim ko je pobedio ali nije mu niko bio ni do kolena. Tad sam rekao ovo je najveca glupost i ne treba shvatati za ozbiljno, ko voli nek gleda radi zabave, i to je to.

Mogu samo da nas mrze, oni što nas ne vole!

pre 2 godine

Izgleda da nas Evropa neće.
Nego braćo Sloveni, da mi lepo dogodine organizujemo našu Jugoviziju, pa nek puknu od muke. 😉

Živeo Kralj Aleksandar(Vučić😄)!
Živela Mala Antanta!
Balkan balkanskim narodima! ✊
💙🤍💖

Analiticar

pre 2 godine

Ruku na srce, sam nastup je bio prilicno staromodan, otprilike kao nastupi pre petnaestak godina, tako da ne znam zasto toliko zuci oko ove pesme, mada je tacno i da je takva kakva je mogla da udje u finale. Mnogo buke ni oko cega

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Vala, ne kazem, mozda je trebala da prodje, ali ona Ukrajinka prosla!!!
Pa pesma je neka izvorna nabrajalica sa bugarsko- makedonskog podrucja!

got

pre 2 godine

Eto koliko je Hrvatska cenjena u Evropi.
90% njih nije ni culo za Hrvatsku.
Toliko o njihovom znacaju.
Inace, ni o pesmi Srbije nemam nikakvo pozitivno misljenje, da ne misli neko da komentarisem negativno samo o Hrvatima.
Svi mi sa EX YU prostora zajedno smo jaki kao dupla paucina.

mandy

pre 2 godine

Pesma nije neka ali je bolja hiljadu puta od ukrajinske .Kad su oni prosli UK treba svi da se spale kao da nemaju usi a ni muz.obrazovanj.To nije pesma vec uzas skrnjavljenja muzike.

Samo na premotavanje

pre 2 godine

Sinoć sam pogledao snimak na premotavanje. Lepo mi nije bilo dobro kakav je ono užas. Trebalo mi je sat vremena da dođem sebi od šoka. Dno dna. Ako ikako mogu da zamislim pakao onda izgleda slično izboru za pesmu Evrovizije. Ono je čisto zlo u izvornom obliku. Samo praznina, buka i ništa više. Ukrajina se baš istakla sa onom etno tehno trans kakofonijom. Apsolutni favorit ove nakaradne predstave.

donny

pre 2 godine

Apsolutno zasluzeno ispala, imala je okaish pesmuljak. Samo sto Albina nema ni h od harizme tokom celog nastupa ima istu facijalnu ekspresiju i nije prodala nastup i bila je u preteskom polufinalu. Direktni konkurenti za prolaz bili su joj Kipar i Israel koji su oduvali Albinu nastupima. Verovatno je bila 11. mesto.

Wllaxy

pre 2 godine

Pitanje upućeno pojedincima kojima je argument broj pregleda na YouTube - A zašto misle da to što pesma ima više pregleda na YouTube od drugih pesama koje su ušle u finale znači i da je bolja od njih? Da je to kriterijum, onda bi sudeći po broju pregleda pesma Ekrema Jevrića "Kuća - Pos'o" trebala da bude etalon kvaliteta i bolja od mnogih kvalitetnih pesama!? Kvalitet može da bude samo jedan od razloga zbog kog pesma ima mnogo pregleda, ne i odlučujući.

Pero_Serofero

pre 2 godine

Pogledajte nastup i HARIZMU npr. one ruskinje i onda ovu hrvatsku predstavnicu. Ne mogu da se porede, hrvatica harizme-bez. Pesma jos i djene-djene.

S

pre 2 godine

Čim su izbacili pesmu rekla sam da je loša i da bi plasman u finale bio pravo čudo i naravno dobila gomilu minusa. Pesma je zastarela, ima vajb elektro-popa koji je prolazio na Evroviziji pre 10-ak godina, a i sama pesma je loša, ne ulazi u uvo, generička je, a ni nastup nije nešto nikad viđeno pa da prođe na konto toga, recimo meni je već posle minut toliko dosadna da je ne slušam/ne gledam. Naše devojke imaju mnogo bolju pesmu za ovo takmičenje, refren, iako na srpskom, ulazi u uvo, ako ste gledali yt kanal Eurosong-a videli ste da su mnogi pevali Loco Loco na tirkiznom tepihu. Po snimcima sa proba, čini se da im RTS nije uništio nastup, kao što je to bio slučaj nekih prethodnih godina, tako da ja očekujem da se one plasiraju u finale, a u zavisnosti od nastupa možda dobace i do top 10.

Onako realno

pre 2 godine

I upravu su sto se ljute. U top 3 pesme je bila po meni. Stvarno nepravda.
(Kiza, 19. maj 2021 12:34) # Link komentara

Ma kakva nepravda?....Pjesma je teško smeće, kao i cjelokupno natjecanje (Eurosong)...trećerazredna razonoda za penzionere.....Čak mi se čini da je i ritam pokraden od neke strane pjesme koja se stalno vrti po radiju. + "mala" ima očajan glas kada krene "zavijati" visoke tonove... Ne kažem da su drugi bolji, no bolje da su je odmah poslali doma da se ne blamiramo uopće sudjelovanjem u tom cirkusu loših pjevača...Ono, "supertalent" dignut na razinu Europe...Farma...parovi...Eurosong itd...

Volim i ja vas

pre 2 godine

Haha, oko cega se vi prepirete. Ne pratim ovo jos od Vajte, ali sam sinoc silom prilika odgledao jedan deo takmičenja.
Po meni mala je mogla da prodje, ne bi bila nepravda. Pesma kao i sve ostale, vec vidjeno a bice brzo zaboravljeno.
Najvise mi je za uvo zapala plasticna Kipranka i njena plagijat pesmica.
Ne slusam tu vrstu muzike pa ne znam ko izvodi original, ali isto.

random_ime_koga_boli_uvo

pre 2 godine

Šteta za Hrvatsku, navijala sam da prođu u finale. Rumunija je isto imala dobru pesmu ali loš nastup. Kako su Izrael, Norveška i Belgija prošli je beyond me
Barem su Ukrajina i Litvanija prošli

a

pre 2 godine

Ove susjede stalno neko "krade".Vratite stanove i kuće pobijenih i proteranih
Srba !Prošlo je 26 godina a pravde nama u hrvata za Srbe.I ono malo mučite iz
dana u dan.

Djoka

pre 2 godine

Drugovi 'rvati treba da naučite jedno da li je druga ili pošlednja nebitno je meri se samo numero uno mjesto prvo. Inače pjesma vam je prosječna ko i naša. Drugi put dajte da vam Alan Woker piše pjesmu a Evica Maximalna da je peva e to je pobednička kombinacija.

dr mr

pre 2 godine

muzika mix 80ih i astro ritma...dobro uradjena produkcija, samo podloge..a tekst ocajan...lose izmixovano sve...kao da je snimano u studiju sinana sakica, dok ne znas unapred text ne znas sta peva..

Oki

pre 2 godine

Oladite ljudi, evrovizija je ionako postala politički korektan cirkus. Nagrade se daju posebnim mentalnim sklopovima koji će se dovijati mentalno obolelom društvu, a ne talentovanim ljudima koji su uložili trud

Pajs

pre 2 godine

Treba da budu besni što uopšte učestvuju. Eurosong je nekad bio festival simpatičnog kiča, i lepo je bilo videti sve te zemlje na okupu. Vremenom smo dobili Sovjetoviziju na užasnom engleskom, sa matricama, tj. bez prave muzike uživo.

Ložač kotlare

pre 2 godine

Zamisli pratiš Evroviziju i još se prepireš sa drugim ljudima ili ih vredjaš, jer neka pevačica nije prošla u finale. Stvarno se ponekad zapitam da li smo mi normalni.

Ron Vizli

pre 2 godine

Ocajna pesma, ocajan glas, kao i ove nase barbike. Predstavlja nas splavarska muzika na nivou bube jalija okoreli brat ili kako se vec te nakaze zovu.

nikola simić

pre 2 godine

Da ste ušli u finale, posle bi rekli, jao pokrali nas, pa naša pjesma je najbolja, daj bre šta ste sve srbima pokrali, ha? I šta ćemo sad, a to je zlo.

Ron Vizli

pre 2 godine

Ocajna pesma, ocajan glas, kao i ove nase barbike. Predstavlja nas splavarska muzika na nivou bube jalija okoreli brat ili kako se vec te nakaze zovu.

Oki

pre 2 godine

Oladite ljudi, evrovizija je ionako postala politički korektan cirkus. Nagrade se daju posebnim mentalnim sklopovima koji će se dovijati mentalno obolelom društvu, a ne talentovanim ljudima koji su uložili trud

Ložač kotlare

pre 2 godine

Zamisli pratiš Evroviziju i još se prepireš sa drugim ljudima ili ih vredjaš, jer neka pevačica nije prošla u finale. Stvarno se ponekad zapitam da li smo mi normalni.

a

pre 2 godine

Ove susjede stalno neko "krade".Vratite stanove i kuće pobijenih i proteranih
Srba !Prošlo je 26 godina a pravde nama u hrvata za Srbe.I ono malo mučite iz
dana u dan.

Pajs

pre 2 godine

Treba da budu besni što uopšte učestvuju. Eurosong je nekad bio festival simpatičnog kiča, i lepo je bilo videti sve te zemlje na okupu. Vremenom smo dobili Sovjetoviziju na užasnom engleskom, sa matricama, tj. bez prave muzike uživo.

got

pre 2 godine

Eto koliko je Hrvatska cenjena u Evropi.
90% njih nije ni culo za Hrvatsku.
Toliko o njihovom znacaju.
Inace, ni o pesmi Srbije nemam nikakvo pozitivno misljenje, da ne misli neko da komentarisem negativno samo o Hrvatima.
Svi mi sa EX YU prostora zajedno smo jaki kao dupla paucina.

u magnovenju

pre 2 godine

Da je pameti, ovo skaradno i netransparentno cirkus takmičenje bi sve zemlje ex-yu trebalo da bojkotuju i da ne bacaju novce iz ionako mizernih budžeta.
A oni koji plaćaju da bi glasali su tek za posmatranje.

Wllaxy

pre 2 godine

Pitanje upućeno pojedincima kojima je argument broj pregleda na YouTube - A zašto misle da to što pesma ima više pregleda na YouTube od drugih pesama koje su ušle u finale znači i da je bolja od njih? Da je to kriterijum, onda bi sudeći po broju pregleda pesma Ekrema Jevrića "Kuća - Pos'o" trebala da bude etalon kvaliteta i bolja od mnogih kvalitetnih pesama!? Kvalitet može da bude samo jedan od razloga zbog kog pesma ima mnogo pregleda, ne i odlučujući.

Onako realno

pre 2 godine

I upravu su sto se ljute. U top 3 pesme je bila po meni. Stvarno nepravda.
(Kiza, 19. maj 2021 12:34) # Link komentara

Ma kakva nepravda?....Pjesma je teško smeće, kao i cjelokupno natjecanje (Eurosong)...trećerazredna razonoda za penzionere.....Čak mi se čini da je i ritam pokraden od neke strane pjesme koja se stalno vrti po radiju. + "mala" ima očajan glas kada krene "zavijati" visoke tonove... Ne kažem da su drugi bolji, no bolje da su je odmah poslali doma da se ne blamiramo uopće sudjelovanjem u tom cirkusu loših pjevača...Ono, "supertalent" dignut na razinu Europe...Farma...parovi...Eurosong itd...

vuk

pre 2 godine

Izgleda da nas Evropa neće.
Nego braćo Sloveni, da mi lepo dogodine organizujemo našu Jugoviziju, pa nek puknu od muke. ?

Živeo Kralj Aleksandar(Vučić?)!
Živela Mala Antanta!
Balkan balkanskim narodima! ?
???
(Mogu samo da nas mrze, oni š


Auuuu,koje gljive ti jedes???

Eugen

pre 2 godine

U pravu su Hrvati kad kazu da je Evrovizija "Dno dna septicke jame", ne shvatajuci da i njihov song spada u to. Siguran sam da i songovi koji su prosli u finale to ne zasluzuju... Evrovizija kao takva trebala je davno biti ukinuta. Odavno je Evrovizija postala parada kica, neukusa i svakovrsne dekadencije. Kazem, zaista vam kazem, Evrovizija jeste u svakom pogledu dno dna septicke jame.

vuk

pre 2 godine

Joj hrvata hahaha,koje su uvlakuse ccc...poslali devojcicu u gacicama sa pesmom kojoj sam naziv privlaci paznju danasnje rulje...misli su evo pobede hahaha...hrvati,prestaniti pokusavati da budete neko drugi! Budite ono sto jeste,ako u opste jeste gahaha

Analiticar

pre 2 godine

Ruku na srce, sam nastup je bio prilicno staromodan, otprilike kao nastupi pre petnaestak godina, tako da ne znam zasto toliko zuci oko ove pesme, mada je tacno i da je takva kakva je mogla da udje u finale. Mnogo buke ni oko cega

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Vala, ne kazem, mozda je trebala da prodje, ali ona Ukrajinka prosla!!!
Pa pesma je neka izvorna nabrajalica sa bugarsko- makedonskog podrucja!

me myself and i

pre 2 godine

Nije mi jasno zašto se Hrvati konstantno nafuravaju na izvođenje na engleskom. Svaki, ali svaki put sa njim su ispušili. Mi smo im pokazali da se i na maternjem jeziku može fino otpjevati. Imam i jedan prijedlog za njih, da sljedeći put pokušaju na njemačkom, recimo u stilu danke Deutschland!

Samo na premotavanje

pre 2 godine

Sinoć sam pogledao snimak na premotavanje. Lepo mi nije bilo dobro kakav je ono užas. Trebalo mi je sat vremena da dođem sebi od šoka. Dno dna. Ako ikako mogu da zamislim pakao onda izgleda slično izboru za pesmu Evrovizije. Ono je čisto zlo u izvornom obliku. Samo praznina, buka i ništa više. Ukrajina se baš istakla sa onom etno tehno trans kakofonijom. Apsolutni favorit ove nakaradne predstave.

Bojana

pre 2 godine

Jutros procitala na FB da je sinoc bila Evrovizija, pa reko' "'ajd' da pogledam na brzo premotavanje".
Hrvatica ubedljivo najlepsa, nastup solidan... pesma... k'o ova nasa... potpuno besmislena (kako nas nije sramota sto smo to dj...e poslali da nas predstavlja)
Potpuno sam zabezeknuta bila makedonskom pesmom... pa oni bar imaju muziku u genima... sta im bi?
Slovenka... korektna pesma, lep glas, lepa zena... bas je i mogla da prodje.

Volim i ja vas

pre 2 godine

Haha, oko cega se vi prepirete. Ne pratim ovo jos od Vajte, ali sam sinoc silom prilika odgledao jedan deo takmičenja.
Po meni mala je mogla da prodje, ne bi bila nepravda. Pesma kao i sve ostale, vec vidjeno a bice brzo zaboravljeno.
Najvise mi je za uvo zapala plasticna Kipranka i njena plagijat pesmica.
Ne slusam tu vrstu muzike pa ne znam ko izvodi original, ali isto.

S

pre 2 godine

Čim su izbacili pesmu rekla sam da je loša i da bi plasman u finale bio pravo čudo i naravno dobila gomilu minusa. Pesma je zastarela, ima vajb elektro-popa koji je prolazio na Evroviziji pre 10-ak godina, a i sama pesma je loša, ne ulazi u uvo, generička je, a ni nastup nije nešto nikad viđeno pa da prođe na konto toga, recimo meni je već posle minut toliko dosadna da je ne slušam/ne gledam. Naše devojke imaju mnogo bolju pesmu za ovo takmičenje, refren, iako na srpskom, ulazi u uvo, ako ste gledali yt kanal Eurosong-a videli ste da su mnogi pevali Loco Loco na tirkiznom tepihu. Po snimcima sa proba, čini se da im RTS nije uništio nastup, kao što je to bio slučaj nekih prethodnih godina, tako da ja očekujem da se one plasiraju u finale, a u zavisnosti od nastupa možda dobace i do top 10.

dr mr

pre 2 godine

muzika mix 80ih i astro ritma...dobro uradjena produkcija, samo podloge..a tekst ocajan...lose izmixovano sve...kao da je snimano u studiju sinana sakica, dok ne znas unapred text ne znas sta peva..

donny

pre 2 godine

Apsolutno zasluzeno ispala, imala je okaish pesmuljak. Samo sto Albina nema ni h od harizme tokom celog nastupa ima istu facijalnu ekspresiju i nije prodala nastup i bila je u preteskom polufinalu. Direktni konkurenti za prolaz bili su joj Kipar i Israel koji su oduvali Albinu nastupima. Verovatno je bila 11. mesto.

Aleksandar76

pre 2 godine

Nisam gledao druge tako da neznam dali je bolja ili gora od ostatka ali pesma i pevanje je blagi užas..... Ona je leoa5 žena ali tu se sve završava....

Dusan

pre 2 godine

Pesma im je kao neslana supa...nikakva muzika, fals pevanje...mislil su valjda da će sa tik tokom pohrliti svi mladi da glasaju...ali gospodo malo ste se...

objektivno

pre 2 godine

Isfalsirala za medalju, ali barem nije 100% plastika i silikon kao ove nase. Od tolikog falsiranja nisam mogao ni da poslusam vise od 50 sekundi.

mandy

pre 2 godine

Pesma nije neka ali je bolja hiljadu puta od ukrajinske .Kad su oni prosli UK treba svi da se spale kao da nemaju usi a ni muz.obrazovanj.To nije pesma vec uzas skrnjavljenja muzike.

Мина

pre 2 godine

Евровизије више нема.Ово што мислите да је некада престижно музичко такмичење, обична је лакрдија сачињена од лоше музике, лошег текста, лоших вокала...Скуп травестита и других изопачењака, који накарадним кореографијама и стајлингом покушавају да скрену пажњу на себе, од песме и хита ни трага.

peca

pre 2 godine

Godinama ne gledam te gluposti, pa sam sad odslusao pocetak pesme, ne znam kakve su bile ostale, ali za pocetak, pesma treba da bude na maternjem jeziku! Ako ne postujes i ne cenis sebe i svoj jezik, kako da ocekujes da neko drugi to cini?

Washington

pre 2 godine

Ljudi stvarno misle da kvalitet pobedjuje na Eurosongu? Ajde bre. Secam se pre nekih 15ak godina englezi su imali jednog fantasticnog pevaca, ne mogu da se setim imena, covek je imao ozbiljnu pesmu, zavrsio je ZADNJI! Ne mogu da se setim ko je pobedio ali nije mu niko bio ni do kolena. Tad sam rekao ovo je najveca glupost i ne treba shvatati za ozbiljno, ko voli nek gleda radi zabave, i to je to.

Komša

pre 2 godine

Kako rekoh za Srbiju ,trebalo je Eru da pošaljemo ali prvo da nabudži sililone (i jednu na ledjima,da bude atraktivan)...
Hrvatska bi bolje prosla da su poslali gospodina Mrleta sa njegovom poznatom numerom "...u čelo" - pokidao bi čovek.

Kada vec Hrvati nece mogli bismo mi da Mrletu ponudimo drzavljanstvo i ako treba da ga podmitimo - da mu otkupimo tonu njegovog cuvenog sapuna.
Sigurno bi pristao.

E,onda duet Era & Mrle.
Mislim da bi ukinuli Evroviziju posle njihovog nastupa.

Pero_Serofero

pre 2 godine

Pogledajte nastup i HARIZMU npr. one ruskinje i onda ovu hrvatsku predstavnicu. Ne mogu da se porede, hrvatica harizme-bez. Pesma jos i djene-djene.

Clan jedne komisije

pre 2 godine

Kao prvo, smeta me, da skoro svi pevaci pevaju na taj odvratni engleski jezik, a ne
na latinski, slovenski ili vlastiti jezik koji su mnogo lepsi i zvucniji za uho.
Drugo, time samo opodcenjuju svoj jezik, narod i drzavu, sto je sramotno.
Trece, neznam iz kojeg razloga na Evrosongu ucestvuje Australija, koja je miljama
daleko od Evrope i ne nazalzi sa na našem kontinentu.
Uostalom, vec odavno ovaj Evropski cirkus od pevanja nema svoje kvalitete, a pogotovo
korektno ocenivanje, koje je postalo lobi LGBT zajednice i politickih organizacija.
Kako su bile lepe pesme prije 50-tak godina, a ocenjivala ih je i publika. Slusajuci
Ukrajinsku pesmu, izvinite, morao sam da odem u WC, a prosla je u finale.
Odavno sam rekao, da bi to cirkusno natecanje trebalo ukinuti.

random_ime_koga_boli_uvo

pre 2 godine

Šteta za Hrvatsku, navijala sam da prođu u finale. Rumunija je isto imala dobru pesmu ali loš nastup. Kako su Izrael, Norveška i Belgija prošli je beyond me
Barem su Ukrajina i Litvanija prošli

nikola simić

pre 2 godine

Da ste ušli u finale, posle bi rekli, jao pokrali nas, pa naša pjesma je najbolja, daj bre šta ste sve srbima pokrali, ha? I šta ćemo sad, a to je zlo.

Djoka

pre 2 godine

Drugovi 'rvati treba da naučite jedno da li je druga ili pošlednja nebitno je meri se samo numero uno mjesto prvo. Inače pjesma vam je prosječna ko i naša. Drugi put dajte da vam Alan Woker piše pjesmu a Evica Maximalna da je peva e to je pobednička kombinacija.

Deki-Španija

pre 2 godine

Песма је ..вно. Али брате наша је још гора. Ко их послао тамо и њихове и наше. Брате мили..

Ivice pljuni i zapjevaj!

pre 2 godine

Nije mi jasno zašto se Hrvati konstantno nafuravaju na izvođenje na engleskom. Svaki, ali svaki put sa njim su ispušili. Mi smo im pokazali da se i na maternjem jeziku može fino otpjevati. Imam i jedan prijedlog za njih, da sljedeći put pokušaju na njemačkom, recimo u stilu danke Deutschland!
(me myself and i, 19. maj 2021 15:00) # Link komentara

PA nemoj sad sa Danke Deutschland, meni bolje sjeda ona izvedba Dačića pred Putinom - Kaljinka. Masterpeace uvlačenja, jadan Putin nije znao dal da mu uvali 100 eura ili da zapleše kozaračko kolo za uzvrat.

Inače, uopće ne kužim svoje Hrvate šta se pjene oko TRASH pjesme na trećerazrednoj GAY paradi.

made in Serbia

pre 2 godine

Ljudi pišu kako nikada neće shvatiti kako Evrosong funkcioniše i da su potpuno šokirani jer je Albina savršeno izvela pesmu.

Čekaj da vidiš naš račun za struju ili gas kako je napisan.... EU song je mala maca za ove ovde.

Harry

pre 2 godine

Boze kako je ovo odvratno. Hrvati su ovom pesmom samo doprineli tome da Evrovizija bude to sto jeste vec godinama, dno dna septicke jame.

Eto!

pre 2 godine

Jedna vrtirepka i gomila mesnatih polutki nisu prosli dalje i to je za Hrvate tragedija?
A ja se sve nadam da ove nase guzate, sisate, lomne u struku NECE proci dalje, pa da se tako pred svetom brukamo samo jednom!

panter pudlica

pre 2 godine

Pa iskreno i nije mi jasno što su se komšije toliko uvredili, na Evroviziji je običaj da se ne ocenjuje se izgled, već pevanje i sama pesma.

SUNĐER BOB

pre 2 godine

Koje ograničeno razmisljanje...br pregleda nista ne znaci.. dalje prolazi onaj ko dobije najvise glasova od zirija i sms glasova od gledalaca..e vi Croati pogotovo iz dijaspore ste poznate stipse pa necete da glasate za svoje..

Srecko

pre 2 godine

lol pjesma je stvarno ocajna. Ja sam je pokusao dva puta poslusati i nisam mogao izgurati tih par minuta. Totalno bezlicna i naporna s tim ponavljanjem. Cak mi je srpska bolja, iako tu vidim puno losih kometara. Sto se Eurovizije tice pade mi na pamet da su cirkus koji je ovaj freak show postao kreirali Englezi. Prije 30ak godina dok je ovo jos bio zabavno-glazbeni program tesko ili nikako su pobjedjivali i neprestano se zalili na cirkus u bodovanju. Skuzili su balkanske, skandinavske i druge lobije gdje su oni uvijek izvlacili deblji kraj. Pa onda rekose, kad je cirkus nek bude cirkus. Kad ne mozemo mi pobjediti koji smo glazbeni lideri u Europi napravit cemo bezvrijedan freak show. I eto rezultata. Haha eto malo materijala teoreticarima zavjere

Mogu samo da nas mrze, oni što nas ne vole!

pre 2 godine

Izgleda da nas Evropa neće.
Nego braćo Sloveni, da mi lepo dogodine organizujemo našu Jugoviziju, pa nek puknu od muke. 😉

Živeo Kralj Aleksandar(Vučić😄)!
Živela Mala Antanta!
Balkan balkanskim narodima! ✊
💙🤍💖

Normalna

pre 2 godine

Brate, pesma i ritam su super... Nazalost Evrovizija je odavno postala politicki sistem gde kvalitet nije bitan uopste, ali da ne prodje u finale, stvarno su pokradeni.. Steta...

DLZ bot

pre 2 godine

Izgleda da nas Evropa neće.
Nego braćo Sloveni, da mi lepo dogodine organizujemo našu Jugoviziju, pa nek puknu od muke. ?

Živeo Kralj Aleksandar(Vučić?)!
Živela Mala Antanta!
Balkan balkanskim narodima! ?
???
(Mogu samo da nas mrze, oni š


Auuuu,koje gljive ti jedes???

Ma pusti me bre u... posl'o mi Djiki neke sa Mauricijusa, jedem ih ko kokice, idu veoma dobro uz programe: N1 i NoveS. 😎

David

pre 2 godine

Albina je bila dobra i stabilna vokalno, imala je dobro osmišljenu i zanimljivu koreografiju prilagođenu pesmi koja je moderna i ''catchy'', mada su njen kostim i kostimi od plesača bili mnogo bolji na Dori nego na Evroviziji, nisu ih uopšte ni trebali menjati... Generalno, delovala je sigurno u sebe, scenski performans je bio moćan, ništa nesvakidašnje a sama pesma nema ''wow'' efekat i ono nešto eksplozivno u završnom refrenu i/ili u kulminaciji po čemu bi ljudima i ostala u uhu, za razliku od ostalih pesama takvog tipa koje su sinoć nastupile... Jednostavno, ''pojele'' su je ostale, previše je brzih ženskih pop pesama bilo u prvom polufinalu (Azerbejdžan, Izrael, Kipar, Malta, Hrvatska), sve ostale su bile upečatljive po nekom momentu, pri tom, u finalu nije bilo mesta za sve njih, neko je morao i ispasti, eto zalomilo se na Hrvatskoj...
Mada, ja sam mislio da će Albina ipak proći umesto Belgijanaca, ali nije joj se dalo, još je u svom polufinalu imala Severnu Makedoniju i Sloveniju od čijih televotinga je sigurno dobila 12-ice no izgleda ni to nije bilo dovoljno za plasman.
Naše devojke nastupaju sutra veče, polufinale je nešto lakše, nadam se da Srbija neće biti te ''sreće'' kao ove 3 bivše jugoslovenske republike, a s obzirom da ćemo imati sigurno maksimalne poene samo od naše dijaspore iz Austrije i Švajcarske jer niko više iz bivše Juge ne nastupa druge večeri, trebaće im mnogo sreće! Srećno Uraganke, pokidajte sa ''Loco loco'', neka gori Roterdam sutra! ;)

Dejan

pre 2 godine

Da kažemo da je to bila malkice manje loša pesma od mora stvarno loših pesama. Stajling joj je očajan obukla se kao da ide na takmičenje u umetničkom klizanju a ne na pesmu evrovizije (namerno malim). Jel' neko zapamtio bilo koju pesmu iz prvog polufinala? Sumnjam. Realno svake godine sve gori i gori program. Ovo jednostavno treba zaobići u širokom luku. Ne verujem ni da će naše devojke večeras nešto bolje proći.

Glok

pre 2 godine

Hrvatska predstavnica ponudila im je svoju guzu i čedno telo na tacni. A gej lobi je odbio ponudu. Nadam se da će naše predstavnice večeras biti još oskudnije odevene, kako bi žiri mogao da se divi njihovoj pesmi.

kivivravedra

pre 2 godine

Nostradamus,engleski ne bi da komentarišeš, onda nemoj,cura savršeno govori engleski jer studira jezike i svi je tamo hvale i čude se kako dobro govori,ali eto tvome uhu ne leži. Ne bi trebalo komentirati ono u što se nimalo ne razumiješ ili si ti možda ekspert.

rebro

pre 2 godine

Takmičenje u kojem su unapred označeni finalisti ne može se smatrati relevantnim. Neke države odmah idu u finale, a druge moraju da se bore za isto. Ostaviti tim državam da se same takmiče i rešen problem.

a

pre 2 godine

Ove susjede stalno neko "krade".Vratite stanove i kuće pobijenih i proteranih
Srba !Prošlo je 26 godina a pravde nama u hrvata za Srbe.I ono malo mučite iz
dana u dan.

Mogu samo da nas mrze, oni što nas ne vole!

pre 2 godine

Izgleda da nas Evropa neće.
Nego braćo Sloveni, da mi lepo dogodine organizujemo našu Jugoviziju, pa nek puknu od muke. 😉

Živeo Kralj Aleksandar(Vučić😄)!
Živela Mala Antanta!
Balkan balkanskim narodima! ✊
💙🤍💖

nikola simić

pre 2 godine

Da ste ušli u finale, posle bi rekli, jao pokrali nas, pa naša pjesma je najbolja, daj bre šta ste sve srbima pokrali, ha? I šta ćemo sad, a to je zlo.

got

pre 2 godine

Eto koliko je Hrvatska cenjena u Evropi.
90% njih nije ni culo za Hrvatsku.
Toliko o njihovom znacaju.
Inace, ni o pesmi Srbije nemam nikakvo pozitivno misljenje, da ne misli neko da komentarisem negativno samo o Hrvatima.
Svi mi sa EX YU prostora zajedno smo jaki kao dupla paucina.

Ron Vizli

pre 2 godine

Ocajna pesma, ocajan glas, kao i ove nase barbike. Predstavlja nas splavarska muzika na nivou bube jalija okoreli brat ili kako se vec te nakaze zovu.

Oki

pre 2 godine

Oladite ljudi, evrovizija je ionako postala politički korektan cirkus. Nagrade se daju posebnim mentalnim sklopovima koji će se dovijati mentalno obolelom društvu, a ne talentovanim ljudima koji su uložili trud

Pero_Serofero

pre 2 godine

Pogledajte nastup i HARIZMU npr. one ruskinje i onda ovu hrvatsku predstavnicu. Ne mogu da se porede, hrvatica harizme-bez. Pesma jos i djene-djene.

S

pre 2 godine

Čim su izbacili pesmu rekla sam da je loša i da bi plasman u finale bio pravo čudo i naravno dobila gomilu minusa. Pesma je zastarela, ima vajb elektro-popa koji je prolazio na Evroviziji pre 10-ak godina, a i sama pesma je loša, ne ulazi u uvo, generička je, a ni nastup nije nešto nikad viđeno pa da prođe na konto toga, recimo meni je već posle minut toliko dosadna da je ne slušam/ne gledam. Naše devojke imaju mnogo bolju pesmu za ovo takmičenje, refren, iako na srpskom, ulazi u uvo, ako ste gledali yt kanal Eurosong-a videli ste da su mnogi pevali Loco Loco na tirkiznom tepihu. Po snimcima sa proba, čini se da im RTS nije uništio nastup, kao što je to bio slučaj nekih prethodnih godina, tako da ja očekujem da se one plasiraju u finale, a u zavisnosti od nastupa možda dobace i do top 10.

random_ime_koga_boli_uvo

pre 2 godine

Šteta za Hrvatsku, navijala sam da prođu u finale. Rumunija je isto imala dobru pesmu ali loš nastup. Kako su Izrael, Norveška i Belgija prošli je beyond me
Barem su Ukrajina i Litvanija prošli

vuk

pre 2 godine

Joj hrvata hahaha,koje su uvlakuse ccc...poslali devojcicu u gacicama sa pesmom kojoj sam naziv privlaci paznju danasnje rulje...misli su evo pobede hahaha...hrvati,prestaniti pokusavati da budete neko drugi! Budite ono sto jeste,ako u opste jeste gahaha

Pajs

pre 2 godine

Treba da budu besni što uopšte učestvuju. Eurosong je nekad bio festival simpatičnog kiča, i lepo je bilo videti sve te zemlje na okupu. Vremenom smo dobili Sovjetoviziju na užasnom engleskom, sa matricama, tj. bez prave muzike uživo.

Ložač kotlare

pre 2 godine

Zamisli pratiš Evroviziju i još se prepireš sa drugim ljudima ili ih vredjaš, jer neka pevačica nije prošla u finale. Stvarno se ponekad zapitam da li smo mi normalni.

panter pudlica

pre 2 godine

Pa iskreno i nije mi jasno što su se komšije toliko uvredili, na Evroviziji je običaj da se ne ocenjuje se izgled, već pevanje i sama pesma.

donny

pre 2 godine

Apsolutno zasluzeno ispala, imala je okaish pesmuljak. Samo sto Albina nema ni h od harizme tokom celog nastupa ima istu facijalnu ekspresiju i nije prodala nastup i bila je u preteskom polufinalu. Direktni konkurenti za prolaz bili su joj Kipar i Israel koji su oduvali Albinu nastupima. Verovatno je bila 11. mesto.

peca

pre 2 godine

Godinama ne gledam te gluposti, pa sam sad odslusao pocetak pesme, ne znam kakve su bile ostale, ali za pocetak, pesma treba da bude na maternjem jeziku! Ako ne postujes i ne cenis sebe i svoj jezik, kako da ocekujes da neko drugi to cini?

me myself and i

pre 2 godine

Nije mi jasno zašto se Hrvati konstantno nafuravaju na izvođenje na engleskom. Svaki, ali svaki put sa njim su ispušili. Mi smo im pokazali da se i na maternjem jeziku može fino otpjevati. Imam i jedan prijedlog za njih, da sljedeći put pokušaju na njemačkom, recimo u stilu danke Deutschland!

Onako realno

pre 2 godine

I upravu su sto se ljute. U top 3 pesme je bila po meni. Stvarno nepravda.
(Kiza, 19. maj 2021 12:34) # Link komentara

Ma kakva nepravda?....Pjesma je teško smeće, kao i cjelokupno natjecanje (Eurosong)...trećerazredna razonoda za penzionere.....Čak mi se čini da je i ritam pokraden od neke strane pjesme koja se stalno vrti po radiju. + "mala" ima očajan glas kada krene "zavijati" visoke tonove... Ne kažem da su drugi bolji, no bolje da su je odmah poslali doma da se ne blamiramo uopće sudjelovanjem u tom cirkusu loših pjevača...Ono, "supertalent" dignut na razinu Europe...Farma...parovi...Eurosong itd...

Djoka

pre 2 godine

Drugovi 'rvati treba da naučite jedno da li je druga ili pošlednja nebitno je meri se samo numero uno mjesto prvo. Inače pjesma vam je prosječna ko i naša. Drugi put dajte da vam Alan Woker piše pjesmu a Evica Maximalna da je peva e to je pobednička kombinacija.

Samo na premotavanje

pre 2 godine

Sinoć sam pogledao snimak na premotavanje. Lepo mi nije bilo dobro kakav je ono užas. Trebalo mi je sat vremena da dođem sebi od šoka. Dno dna. Ako ikako mogu da zamislim pakao onda izgleda slično izboru za pesmu Evrovizije. Ono je čisto zlo u izvornom obliku. Samo praznina, buka i ništa više. Ukrajina se baš istakla sa onom etno tehno trans kakofonijom. Apsolutni favorit ove nakaradne predstave.

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Vala, ne kazem, mozda je trebala da prodje, ali ona Ukrajinka prosla!!!
Pa pesma je neka izvorna nabrajalica sa bugarsko- makedonskog podrucja!

mandy

pre 2 godine

Pesma nije neka ali je bolja hiljadu puta od ukrajinske .Kad su oni prosli UK treba svi da se spale kao da nemaju usi a ni muz.obrazovanj.To nije pesma vec uzas skrnjavljenja muzike.

Harry

pre 2 godine

Boze kako je ovo odvratno. Hrvati su ovom pesmom samo doprineli tome da Evrovizija bude to sto jeste vec godinama, dno dna septicke jame.

Srecko

pre 2 godine

lol pjesma je stvarno ocajna. Ja sam je pokusao dva puta poslusati i nisam mogao izgurati tih par minuta. Totalno bezlicna i naporna s tim ponavljanjem. Cak mi je srpska bolja, iako tu vidim puno losih kometara. Sto se Eurovizije tice pade mi na pamet da su cirkus koji je ovaj freak show postao kreirali Englezi. Prije 30ak godina dok je ovo jos bio zabavno-glazbeni program tesko ili nikako su pobjedjivali i neprestano se zalili na cirkus u bodovanju. Skuzili su balkanske, skandinavske i druge lobije gdje su oni uvijek izvlacili deblji kraj. Pa onda rekose, kad je cirkus nek bude cirkus. Kad ne mozemo mi pobjediti koji smo glazbeni lideri u Europi napravit cemo bezvrijedan freak show. I eto rezultata. Haha eto malo materijala teoreticarima zavjere

Eugen

pre 2 godine

U pravu su Hrvati kad kazu da je Evrovizija "Dno dna septicke jame", ne shvatajuci da i njihov song spada u to. Siguran sam da i songovi koji su prosli u finale to ne zasluzuju... Evrovizija kao takva trebala je davno biti ukinuta. Odavno je Evrovizija postala parada kica, neukusa i svakovrsne dekadencije. Kazem, zaista vam kazem, Evrovizija jeste u svakom pogledu dno dna septicke jame.

dr mr

pre 2 godine

muzika mix 80ih i astro ritma...dobro uradjena produkcija, samo podloge..a tekst ocajan...lose izmixovano sve...kao da je snimano u studiju sinana sakica, dok ne znas unapred text ne znas sta peva..

Clan jedne komisije

pre 2 godine

Kao prvo, smeta me, da skoro svi pevaci pevaju na taj odvratni engleski jezik, a ne
na latinski, slovenski ili vlastiti jezik koji su mnogo lepsi i zvucniji za uho.
Drugo, time samo opodcenjuju svoj jezik, narod i drzavu, sto je sramotno.
Trece, neznam iz kojeg razloga na Evrosongu ucestvuje Australija, koja je miljama
daleko od Evrope i ne nazalzi sa na našem kontinentu.
Uostalom, vec odavno ovaj Evropski cirkus od pevanja nema svoje kvalitete, a pogotovo
korektno ocenivanje, koje je postalo lobi LGBT zajednice i politickih organizacija.
Kako su bile lepe pesme prije 50-tak godina, a ocenjivala ih je i publika. Slusajuci
Ukrajinsku pesmu, izvinite, morao sam da odem u WC, a prosla je u finale.
Odavno sam rekao, da bi to cirkusno natecanje trebalo ukinuti.

Normalna

pre 2 godine

Brate, pesma i ritam su super... Nazalost Evrovizija je odavno postala politicki sistem gde kvalitet nije bitan uopste, ali da ne prodje u finale, stvarno su pokradeni.. Steta...

Wllaxy

pre 2 godine

Pitanje upućeno pojedincima kojima je argument broj pregleda na YouTube - A zašto misle da to što pesma ima više pregleda na YouTube od drugih pesama koje su ušle u finale znači i da je bolja od njih? Da je to kriterijum, onda bi sudeći po broju pregleda pesma Ekrema Jevrića "Kuća - Pos'o" trebala da bude etalon kvaliteta i bolja od mnogih kvalitetnih pesama!? Kvalitet može da bude samo jedan od razloga zbog kog pesma ima mnogo pregleda, ne i odlučujući.

u magnovenju

pre 2 godine

Da je pameti, ovo skaradno i netransparentno cirkus takmičenje bi sve zemlje ex-yu trebalo da bojkotuju i da ne bacaju novce iz ionako mizernih budžeta.
A oni koji plaćaju da bi glasali su tek za posmatranje.

SUNĐER BOB

pre 2 godine

Koje ograničeno razmisljanje...br pregleda nista ne znaci.. dalje prolazi onaj ko dobije najvise glasova od zirija i sms glasova od gledalaca..e vi Croati pogotovo iz dijaspore ste poznate stipse pa necete da glasate za svoje..

Bojana

pre 2 godine

Jutros procitala na FB da je sinoc bila Evrovizija, pa reko' "'ajd' da pogledam na brzo premotavanje".
Hrvatica ubedljivo najlepsa, nastup solidan... pesma... k'o ova nasa... potpuno besmislena (kako nas nije sramota sto smo to dj...e poslali da nas predstavlja)
Potpuno sam zabezeknuta bila makedonskom pesmom... pa oni bar imaju muziku u genima... sta im bi?
Slovenka... korektna pesma, lep glas, lepa zena... bas je i mogla da prodje.

Dusan

pre 2 godine

Pesma im je kao neslana supa...nikakva muzika, fals pevanje...mislil su valjda da će sa tik tokom pohrliti svi mladi da glasaju...ali gospodo malo ste se...

David

pre 2 godine

Albina je bila dobra i stabilna vokalno, imala je dobro osmišljenu i zanimljivu koreografiju prilagođenu pesmi koja je moderna i ''catchy'', mada su njen kostim i kostimi od plesača bili mnogo bolji na Dori nego na Evroviziji, nisu ih uopšte ni trebali menjati... Generalno, delovala je sigurno u sebe, scenski performans je bio moćan, ništa nesvakidašnje a sama pesma nema ''wow'' efekat i ono nešto eksplozivno u završnom refrenu i/ili u kulminaciji po čemu bi ljudima i ostala u uhu, za razliku od ostalih pesama takvog tipa koje su sinoć nastupile... Jednostavno, ''pojele'' su je ostale, previše je brzih ženskih pop pesama bilo u prvom polufinalu (Azerbejdžan, Izrael, Kipar, Malta, Hrvatska), sve ostale su bile upečatljive po nekom momentu, pri tom, u finalu nije bilo mesta za sve njih, neko je morao i ispasti, eto zalomilo se na Hrvatskoj...
Mada, ja sam mislio da će Albina ipak proći umesto Belgijanaca, ali nije joj se dalo, još je u svom polufinalu imala Severnu Makedoniju i Sloveniju od čijih televotinga je sigurno dobila 12-ice no izgleda ni to nije bilo dovoljno za plasman.
Naše devojke nastupaju sutra veče, polufinale je nešto lakše, nadam se da Srbija neće biti te ''sreće'' kao ove 3 bivše jugoslovenske republike, a s obzirom da ćemo imati sigurno maksimalne poene samo od naše dijaspore iz Austrije i Švajcarske jer niko više iz bivše Juge ne nastupa druge večeri, trebaće im mnogo sreće! Srećno Uraganke, pokidajte sa ''Loco loco'', neka gori Roterdam sutra! ;)

Volim i ja vas

pre 2 godine

Haha, oko cega se vi prepirete. Ne pratim ovo jos od Vajte, ali sam sinoc silom prilika odgledao jedan deo takmičenja.
Po meni mala je mogla da prodje, ne bi bila nepravda. Pesma kao i sve ostale, vec vidjeno a bice brzo zaboravljeno.
Najvise mi je za uvo zapala plasticna Kipranka i njena plagijat pesmica.
Ne slusam tu vrstu muzike pa ne znam ko izvodi original, ali isto.

Washington

pre 2 godine

Ljudi stvarno misle da kvalitet pobedjuje na Eurosongu? Ajde bre. Secam se pre nekih 15ak godina englezi su imali jednog fantasticnog pevaca, ne mogu da se setim imena, covek je imao ozbiljnu pesmu, zavrsio je ZADNJI! Ne mogu da se setim ko je pobedio ali nije mu niko bio ni do kolena. Tad sam rekao ovo je najveca glupost i ne treba shvatati za ozbiljno, ko voli nek gleda radi zabave, i to je to.

vuk

pre 2 godine

Izgleda da nas Evropa neće.
Nego braćo Sloveni, da mi lepo dogodine organizujemo našu Jugoviziju, pa nek puknu od muke. ?

Živeo Kralj Aleksandar(Vučić?)!
Živela Mala Antanta!
Balkan balkanskim narodima! ?
???
(Mogu samo da nas mrze, oni š


Auuuu,koje gljive ti jedes???

Eto!

pre 2 godine

Jedna vrtirepka i gomila mesnatih polutki nisu prosli dalje i to je za Hrvate tragedija?
A ja se sve nadam da ove nase guzate, sisate, lomne u struku NECE proci dalje, pa da se tako pred svetom brukamo samo jednom!

objektivno

pre 2 godine

Isfalsirala za medalju, ali barem nije 100% plastika i silikon kao ove nase. Od tolikog falsiranja nisam mogao ni da poslusam vise od 50 sekundi.

Aleksandar76

pre 2 godine

Nisam gledao druge tako da neznam dali je bolja ili gora od ostatka ali pesma i pevanje je blagi užas..... Ona je leoa5 žena ali tu se sve završava....

DLZ bot

pre 2 godine

Izgleda da nas Evropa neće.
Nego braćo Sloveni, da mi lepo dogodine organizujemo našu Jugoviziju, pa nek puknu od muke. ?

Živeo Kralj Aleksandar(Vučić?)!
Živela Mala Antanta!
Balkan balkanskim narodima! ?
???
(Mogu samo da nas mrze, oni š


Auuuu,koje gljive ti jedes???

Ma pusti me bre u... posl'o mi Djiki neke sa Mauricijusa, jedem ih ko kokice, idu veoma dobro uz programe: N1 i NoveS. 😎

Ivice pljuni i zapjevaj!

pre 2 godine

Nije mi jasno zašto se Hrvati konstantno nafuravaju na izvođenje na engleskom. Svaki, ali svaki put sa njim su ispušili. Mi smo im pokazali da se i na maternjem jeziku može fino otpjevati. Imam i jedan prijedlog za njih, da sljedeći put pokušaju na njemačkom, recimo u stilu danke Deutschland!
(me myself and i, 19. maj 2021 15:00) # Link komentara

PA nemoj sad sa Danke Deutschland, meni bolje sjeda ona izvedba Dačića pred Putinom - Kaljinka. Masterpeace uvlačenja, jadan Putin nije znao dal da mu uvali 100 eura ili da zapleše kozaračko kolo za uzvrat.

Inače, uopće ne kužim svoje Hrvate šta se pjene oko TRASH pjesme na trećerazrednoj GAY paradi.

made in Serbia

pre 2 godine

Ljudi pišu kako nikada neće shvatiti kako Evrosong funkcioniše i da su potpuno šokirani jer je Albina savršeno izvela pesmu.

Čekaj da vidiš naš račun za struju ili gas kako je napisan.... EU song je mala maca za ove ovde.

Analiticar

pre 2 godine

Ruku na srce, sam nastup je bio prilicno staromodan, otprilike kao nastupi pre petnaestak godina, tako da ne znam zasto toliko zuci oko ove pesme, mada je tacno i da je takva kakva je mogla da udje u finale. Mnogo buke ni oko cega

Komša

pre 2 godine

Kako rekoh za Srbiju ,trebalo je Eru da pošaljemo ali prvo da nabudži sililone (i jednu na ledjima,da bude atraktivan)...
Hrvatska bi bolje prosla da su poslali gospodina Mrleta sa njegovom poznatom numerom "...u čelo" - pokidao bi čovek.

Kada vec Hrvati nece mogli bismo mi da Mrletu ponudimo drzavljanstvo i ako treba da ga podmitimo - da mu otkupimo tonu njegovog cuvenog sapuna.
Sigurno bi pristao.

E,onda duet Era & Mrle.
Mislim da bi ukinuli Evroviziju posle njihovog nastupa.

Deki-Španija

pre 2 godine

Песма је ..вно. Али брате наша је још гора. Ко их послао тамо и њихове и наше. Брате мили..

Мина

pre 2 godine

Евровизије више нема.Ово што мислите да је некада престижно музичко такмичење, обична је лакрдија сачињена од лоше музике, лошег текста, лоших вокала...Скуп травестита и других изопачењака, који накарадним кореографијама и стајлингом покушавају да скрену пажњу на себе, од песме и хита ни трага.

Dejan

pre 2 godine

Da kažemo da je to bila malkice manje loša pesma od mora stvarno loših pesama. Stajling joj je očajan obukla se kao da ide na takmičenje u umetničkom klizanju a ne na pesmu evrovizije (namerno malim). Jel' neko zapamtio bilo koju pesmu iz prvog polufinala? Sumnjam. Realno svake godine sve gori i gori program. Ovo jednostavno treba zaobići u širokom luku. Ne verujem ni da će naše devojke večeras nešto bolje proći.

Glok

pre 2 godine

Hrvatska predstavnica ponudila im je svoju guzu i čedno telo na tacni. A gej lobi je odbio ponudu. Nadam se da će naše predstavnice večeras biti još oskudnije odevene, kako bi žiri mogao da se divi njihovoj pesmi.

kivivravedra

pre 2 godine

Nostradamus,engleski ne bi da komentarišeš, onda nemoj,cura savršeno govori engleski jer studira jezike i svi je tamo hvale i čude se kako dobro govori,ali eto tvome uhu ne leži. Ne bi trebalo komentirati ono u što se nimalo ne razumiješ ili si ti možda ekspert.

rebro

pre 2 godine

Takmičenje u kojem su unapred označeni finalisti ne može se smatrati relevantnim. Neke države odmah idu u finale, a druge moraju da se bore za isto. Ostaviti tim državam da se same takmiče i rešen problem.