Subota, 27.03.2021.

20:08

Misli o suicidu, napadi panike, nepoverenje u institucije: Objavljena ispovest Danijele Štajnfeld

Izvor: B92

Misli o suicidu, napadi panike, nepoverenje u institucije: Objavljena ispovest Danijele Štajnfeld IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

interpretacije

pre 3 godine

Ako je verovati stampi, svi ti napadi panike, traume, nesanica, i mnogo gore stvari mogu biti rezultat mucenja koje je prezivela u USA.

II

pre 3 godine

"Predaleko smo otisli ako su sad tema i deca kad pocnu da otkrivaju seksualnost"

Deca treba od malena da se vaspitavaju, a svakako i kroz osnovnu skolu, i da im se ukazuje na to sta je dozvoljeno a sta nije dozvoljeno, sta je prema zakonu a sta je protiv zakona, sta je pristojno a sta nepristojno itd. Opisane sce ne od jedne devojke da su joj decaci pritiskali svoje erigirane penisu uz zadnjicu u skolskom dvoristu sigurno nije nesto sto bi se trebalo ignorisati i pred cim bi trebalo svi u skoli da zatvaraju oci. A oni koji predju granicu nedozvoljenog dobiju i kaznu za los postupak. Bar se tako radi u naprednim drustvima. Jer ako je neko do punoletstva umislio da mu je sve dozvoljeno bojim se da takva osoba moze da izraste u nekoga ko ce uzimati sve na svom putu bez da ima pravo na to i da je dobio pristanak suprotne strane. Vaspitanje i dizanje svesti o nedozvoljenim radnjama je nuzno kroz detinjstvo i mladost, kasnije moze biti sve prekasno.

Vlada

pre 3 godine

Sta je meni uzasno ljigavo je to da u intervjuu u insajderu se govori kao da je ona zbog Lecica odlucila da ode u ameriku 40 dana nakon toga, a u prethodnim intervjuima je rekla kako je lecic trebao da joj da pismo preporuke za vizu za ameriku i pre nego sto se to desilo.
Kakva losa politizacija majko mila... Malo se upetljala

Nikola

pre 3 godine

Ako je istina onda u zatvor njega!!! A ako nije onda nju!!! U svakim slucaju neko mora biti kaznjen. Ako nije istina, onda si coveku napravila haos od zivota ni zbog cega i moras za to da platis. Ako jeste istina, onda da si Bog otac, u zatvor burazeru da ti naprave jos iednu bulju!!!

posmatracica

pre 3 godine

@frst-mskr
I ja sam imala užasne probleme sa dečacima u školi. Isto su mi s leđa prilazili i svoj ud trljali o mene. Ranac sam morala da nosim preko zadnjice, da mi bude manje neprijatno (da, meni da bude manje neprijatno). Nastavnici nisu ništa rekli, a videli su to par puta, a mene je bilo sramota da kažem roditeljima. Mora da sam ja bila kriva jer sam se razvila ranije od ostalih devojčica. To se sve dešavalo na sres školskog dvorišta i niko nije našao za shodno da me zaštiti. Još uvek me je sramota i ne mogu da pričam o tome.
(eto, mi smo krive, 27. mart 2021 21:21)

slično sam doživljavala, jednom su me stariji dečaci saterali u ćošak u hodniku posle časa i tako maltretirali jedno sat vremena. Nastavnik je izašao iz kabineta za tehničko i samo se vratio nazad kad je video sta se desava, dečaci su bili krupniji. I iz ove perspektive mi to deluje kao agonija, neke od vinovnika sam itekako zapamtila, naročito jednog od koga i danas decenijama kasnije zazirem kad ga vidim. Ja sam danas uspešna zena, on je miran, nasmejani čovek jednog običnog niskoplacenog zanimanja ali i dalje neka vrsta neprijatnosti postoji. Svakome ko nipodastava osecanja žrtava predlažem da i sami to iskuse ili da prepuste predatoru svoje dete na dva sata kada vec misle da je to tako nebitno.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Ime silovatelja znamo.
Rezultat poligrafa znamo.
Ponovljenunu traumu,koju je prezivela prijavljujuci tuzilastvu, takodje,
Ponovno prezivljanje traume takodje ,koje je za gospodju bolno. Gledamo 24-7.
Jos da nam kaze ime nalogodavca i slucaj je resen.

Mika

pre 3 godine

Panika je hvatala posto je shvatila da nece napraviti karijeru kakvu je zelela. Tada joj je pala na pamet spasonosna ideja- silovanje !

sturmmann

pre 3 godine

1)Da li u filmu "Cash only" igra Danijela?
2)Ako igra, kako izgleda njena uloga, kako opisati osobu koju ona glumi/"glumi"?
3)Koji je to filmski žanr?
4)Kakva je psihologija osoba koje imaju takve uloge?

FILM "CASH ONLY".

Naziv filma govori mnogo toga.

Laža i paralaža

pre 3 godine

Realno, nakon sto je prošao poligraf nema više nikakve sumnje da tu silovanja nije bilo. Naravno ne kazem da je poligraf preterano pouzdan aparat (jer nije, zato i nije dokaz nigde u svetu) ali sama činjenica da je Lečić bio toliko samouveren i siguran u sebe i u to sta se zaista desilo sa njim i ovom devojkom da samovoljno zatraži poligraf. Time je, sto se mene tiče, "matirao" celu ovu situaciju. I sam je znao da će, ako kojim slucajem padne poligraf, izgubiti i ove mrvice podrške koju je imao i ti retki su ga branili bi se povukli u mišije rupe. Iskreno, za ovo je trebalo imati petlje. Da je pao bilo bi isto kao da je već osudjen, tako bi izgledalo u ocima javnosti (naravno sad kad je prošao ide prica kako poligraf je psihopata i prevario poligraf).
(peki, 27. mart 2021 22:10)

A ko kaze da je prosao uopste? On i to odmah cim je izasao, a 7 sati ga ispitivali. Nisao video zvanicno saopstenje. Ocigledno mu nije problem da slaze bez da trepne kad je i one poruke montirao. Taj ce reci sta on zeli bez problema bez obzira da li je istina ili ne.

Ratko

pre 3 godine

Da li će ova gospođa ako se utvrdi da nije bilo silovanja, snositi adekvatnu kaznu za lažno prijavljivanje? Morali bi da izmene krivični zakon i da se lažna prijava tretira podjednako kao što bi bilo primenjeno prema izvršiocu tog dela. Policija bi sa tužilaštvom morala takva dela goniti po službenoj dužnosti. Za takve lažne prijave ne može da se dobije novčana kazna ili uslovna kazna zatvora i slično. Recimo ovde se dokaže da je Lečić nevin? Šta onda? Da je tuži privatno u građanskoj parnici koja bi trajala 5 i više godina? Mora da se menjaju pod hitno zakoni.

nikola 44

pre 3 godine

Tip jeste sam po sebi odvratan (kao i onaj Mika), njegova pojava, ponasanje... Mozda je ovu ocigledno ionako psihicki labilnu osobu psihicki "mucio", ali je silovao nije, niti je seksa uopste bilo. Ljudi, da li neko zaista misli da je Lecic uopste sposoban nekoga da siluje u pravom smislu te reci?

nikola 888

pre 3 godine

Ne kapiram. Priča o traumama, dugogodišnjem lečenju, a 3 godine posle navodnog silovanja snima scene seksa u filmu Cash only?
(teorija zavere, 27. mart 2021 22:56)

Pa, to joj je psihijatar "prepisao", kao vid terapije.

Rooze

pre 3 godine

Danima čitam komentare ljudi, ima i ovih i onih. Ima divnog, pametnog sveta, ali većina nije takva. Većina podržava sve ono šta je u normalnom i civilizovanom svetu sramota. Silovatelja, još uvek neosuđenog, podržavaju majke i očevi ženske dece, babe i tetke kojima je on vlažan san, muškarci koji bi isto to radili ili misle da tako treba postupati prema ženi.
Ne živim u Srbiji i presrećan sam.zbog toga. Nikada neću ni živeti, a kamo li moja deca. To nam ne treba u životu. Ali ću uvek voleti onaj manjinski, ali pametni deo Srbije, zarobljen među ovima koje sam pomenuo. Ovakvi događaji zapravo pokazuju koliko je ovo društvo zahvaćeno kancerom. Kad je neko vani, bolje vidi nego neko ko je u tome. Nek vam je Bog napomoć dobra i pametna manjino...
(Desperado, 27. mart 2021 20:36)

Tacno tako, kada gledas spolja shvatis koliko je Zapad ogrezao u neoliberalno ludilo, i do koje mere taj kancer hvata maha, do te mere da neko ko je odavde otisao ne vidi koliko je do guse uvaljen u to ludilo i soli nam pamet ovde, moze tako?
Ima Srbija kancera i kancera u drustvu, ali ovaj nije jedan od tih, taj prepustam tebi i zemlji u koju si otisao, uzgred, daleko ti lepa kuca, ne vracaj se ama bas nikada.

vlada

pre 3 godine

Interesantno na temu kome tara devojke koja je prijavila da su je dirali drugari iz odelenja u osnovnoj skoli. Mene su prijavile devojcice jer diram samo neke a njih ne. I razrednoj je bilo smesno. Predaleko smo otisli ako su sad tema i deca kad pocnu da otkrivaju seksualnost

Sotir zvani đubre staramajko

pre 3 godine

Aaaaa to je taktika... krece pljuvanje po istražnim organima i psihička nestabilnost kako bi se izbego poligraf... Aaaaa tico, prepoznali smo te.

Mudrac

pre 3 godine

Ko je imao iskustva sa psihoterapeutima zna da se tamo covek otkriva do gole koze i da je njih nemoguce lagati.
Mene zanima da li neko od njenih terapeuta sme o tome da svedoci.

Bulidža

pre 3 godine

Lečić - glumac i političar u pokušaju, ofarbani matorac koji spopada devojke i reklamira lek za muškost... Ukratko, dno dna. Komendija. Naš rodjak sa sela...

Momcilo

pre 3 godine

Ja sam gleda predavanje sto tvrde da zlostavljane zrtve imaju problem i u policiju da prijave a kamoli da snime film i daju intervju u njujork tajms o tome.

Ljubo

pre 3 godine

Ovu ulogu je najbolje odglumila i time svoje ime i prezime učinila poznatim,da li ti znaš šta je uopšte pravo silovanje ti glumice u pokušaju.Ja mislim da si ti njega silovala ali psihički sve dok te nije odbio,jer ako je imao potrebu da bude sa tobom pored onakve lepotice kod kuće onda sa njim nešto ozbiljno nije u redu.

RCZ

pre 3 godine

Ova se gospodjica temeljito pripremila za medijske nastupe.i prezentacije. Skoro poslovno. Mogao bih zakljuciti da je ovo vise promocija sebe , svog zivota nego ista drugo.

D.L.

pre 3 godine

Zato je i prošao poligraf. On veruje da nikakve prisile nije bilo, on veruje da je on njoj učinio čast,.....
(John, 27. mart 2021 21:51)

Da li vi stvarno mislite da se na poligrafu postavlja pitanje da li ste povredili zrtvu, pa da dajes svoje misljenje? Postavljaju se konkretna pitanja, da li ste bili intimni, da li je tacno da ste joj rekli to i to, da li je plakala u tome i tome trenutku. I tu nema da li ti smatras da li je to dobro sto je ona plakala, tuzilac te pita da odogovris sa da ili ne, da li je ili nije.

peki

pre 3 godine

Da je silovao - jeste
Da on veruje da nije - veruje, jer je monstrum koji misli da mu je sve to dato...
(Mar, 27. mart 2021 20:40)

Zato je i prošao poligraf. On veruje da nikakve prisile nije bilo, on veruje da je on njoj učinio čast, on veruje da je on "neko", on veruje da je njemu bila skoro pa dužnost...
Zato na sva ključna poligrafska pitanja nema reakciju - on ne misli da je učinio ništa loše, on je zapanjen što se to smatra lošim
(John, 27. mart 2021 21:51)

Tako mali Jovica zamišlja poligrafsko ispitivanje: "Jesi li je silovao Leko?" "-Ne!".
Ok, gotovo mozes kući..

Na poligrafu postoji brdo pitanja, naravno i to "optuzujuće" ali pre njega ide milion drugih, kao npr: "da li si imao aferu sa njom" "da li si otisao sa njom negde autom" "da li si imao seksualne odnose sa njom" "da li je u nekom trenutku u toku odnosa rekla NE" "itd itd..

Internet porota

pre 3 godine

Ovo njoj moze i da ne ide u prilog. I ako je epolog zrtve slican, ovo moze da se tumaci da je ona posecivala institute iz nekih drugih razloga, a da uobrazuje zivotne probleme od koga joj se ovo ucinilo kao silovanje. Ostaje da se utvrdi da li su imali seksualnog kontakta ili ne. Nije iskljuceno da joj je napravio neku psihicku dramu, ali to onda nije delo silovanja.

nada22

pre 3 godine

Izgleda da NJEN film ne prolazi baš po NJENOM planu, pa u mora da ga pominje i sada kad je "isceljena". A možda želi i da se pokaže da je baš dobra glumica.
Njena ISPOVEST u MEDIJIMA se prilično razlikuje od onih nekoliko glumica protiv Aleksića, od pre par meseci. Nisam isključivo na strani Lečića, samo konstatujem svoja zapažanja, koja me dovode u nedoumicu da mogu da joj verujem.

djosa

pre 3 godine

jaoo koliko lupanja.
Da li vi pametnjakovici znate kako su koncipirana pitanja na poligrafu?
ne?
pa naravno da nemate pojma.
Ptanja su uglavnom spremljena da uzrokuju prekid misli i razruse/sabotiraju plan onoga ko odgovara.
ukratko:
da li zivite na toj adresi?
da li je ijednom te veceri rekla Ne?
da li ste bili intimni?
da li imate psa?
da li mu je ime ___?
..
razumete?
jako, ali jako je tesko biti 100% koncentrisan i odgovoriti svaki put istinito.
Cak i najvecim psihopatama.

peki

pre 3 godine

Realno, nakon sto je prošao poligraf nema više nikakve sumnje da tu silovanja nije bilo. Naravno ne kazem da je poligraf preterano pouzdan aparat (jer nije, zato i nije dokaz nigde u svetu) ali sama činjenica da je Lečić bio toliko samouveren i siguran u sebe i u to sta se zaista desilo sa njim i ovom devojkom da samovoljno zatraži poligraf. Time je, sto se mene tiče, "matirao" celu ovu situaciju. I sam je znao da će, ako kojim slucajem padne poligraf, izgubiti i ove mrvice podrške koju je imao i ti retki su ga branili bi se povukli u mišije rupe. Iskreno, za ovo je trebalo imati petlje. Da je pao bilo bi isto kao da je već osudjen, tako bi izgledalo u ocima javnosti (naravno sad kad je prošao ide prica kako poligraf je psihopata i prevario poligraf).

Neverni Toma

pre 3 godine

Ja ti, srećo, ništa ne verujem. Ne verujem ništa ni Lečiću. Nikome ne verujem dok to ne dokaže na sudu. Ima mnogo lažljivih ljudi danas. Moral, etika i integritet se prodaju za 20 dolara, pogotovo u ovoj jazbini od zemlje. Mnogo ljudi radi i gore stvari od laganja zarad lične koristi. Zato, rešite vi to na sudu, tamo pričajte svoje priče, ljudi su plaćeni da vas slušaju. Palite i ti i Lečić više.

sale

pre 3 godine

Kada se krivicno delo pocini, zerva mora da prijavi krivicno delo odmah... ona to nije ucinila...
Kada prodju godine i onda se krivicno delo “prijavi” preko drustvenih mreza, to nije prijava, to je javna objava u nadi da se razljuti javno mnjenje koje ce da osudi optuzenog pre nego sudski proces uopste pocne... prakticno, neko moze da odluci da nekome upropasti zivot samo tako sto ce ga optuziti godinama kasnije za nesto sto se dogodilo, ili nije, ili postoji treca strana, ona istinita koja ne pravi nevinog niti optuzenog niti onoga koji optuzuje...

Zato, ostavite sudstvu da rad svoj posao, a nemojte javno spaljivati na lomaci optuzene... jer sagledacete kasnije svoje poteze i bice vas sramota... ja sudija i advokat nisam, i ne mesam se... ali racunam da ce sudije inadvokati da purade svoj posao, jer oni su eksperti u toj sferi...

U medjuvremenu moj narode, trosite vreme na nesto bitnije a ne da citate reality show optuzbe ovoga ili onoga, sve da je to svet glume, svet politike, svet ljudi koji NE MARE ZA VAS I VASU PORODICU... obratite paznju sta je bitno u vasem zivotu i zivite svoj zivot...

John

pre 3 godine

Da je silovao - jeste
Da on veruje da nije - veruje, jer je monstrum koji misli da mu je sve to dato...
(Mar, 27. mart 2021 20:40)

Zato je i prošao poligraf. On veruje da nikakve prisile nije bilo, on veruje da je on njoj učinio čast, on veruje da je on "neko", on veruje da je njemu bila skoro pa dužnost...
Zato na sva ključna poligrafska pitanja nema reakciju - on ne misli da je učinio ništa loše, on je zapanjen što se to smatra lošim

Car

pre 3 godine

Cekajte sad, zar Lecic nije uspesno prosao poligraf? Ukoliko psihijatar dokaze da covek nema antisocijalni poremecaj licnosti (da nije sociopata ili psihopata) ne znam o kakvom "silovanju" ova prica?

Mikloš Salamander

pre 3 godine

Cekaj malo,Danijela je mislila na suicid,sve te probleme psihicke i raznorazne koje je imala i posle svega , cetiri godine nakon navodnog silovanja ona se ponovo sastaje sa Lecicem u nekoj kafani gde je i snimala razgovor koji je pusten u etar,hmmm...sve je to dosta labavo i na staklenim nogama.

Gavra Kacanski

pre 3 godine

Ovo dvoje kao da se utrkuju ko ce antipacniji biti, kao da gledam utakmicu u kojoj je krajnji rezultat ko ce vise autogolova dati. Pomalo se osjecam ja silovano, eto tako...

eto, mi smo krive

pre 3 godine

@frst-mskr
I ja sam imala užasne probleme sa dečacima u školi. Isto su mi s leđa prilazili i svoj ud trljali o mene. Ranac sam morala da nosim preko zadnjice, da mi bude manje neprijatno (da, meni da bude manje neprijatno). Nastavnici nisu ništa rekli, a videli su to par puta, a mene je bilo sramota da kažem roditeljima. Mora da sam ja bila kriva jer sam se razvila ranije od ostalih devojčica. To se sve dešavalo na sres školskog dvorišta i niko nije našao za shodno da me zaštiti. Još uvek me je sramota i ne mogu da pričam o tome.

Deki

pre 3 godine

Svaka žena može iz osvete da kaže da je neko silovao. Sada biti u centru pažnje makar i za najgore ponižavajuće stvari za neke je više od cilja. Za neke je i duševna hrana. Došlo je vreme gde svako može da ucenjuje ili izađe u javnost da je silovan od te osobe. Oa kako mediji osuđuju samo na reči mnogi će početi sa ucenama ili optužbama.Ko je sledeći, Boković Brega Bajaga ....

pc, Niš

pre 3 godine

Muškarac sam, niko me nije silovao/la, nisam nikada imao neki ekstra intenzivni doživljaj a imam iste tegobe decenijama unazad kao dotična gospođa. Ne želim da kažem da ona nije doživela to što tvrdi samo hoću da istaknem da psiha može ranjena i iz drugih, često nepoznatih razloga.

Los Angeles

pre 3 godine

Srbima koji dan danas ne veruju u Srebrenički masakr, sve uz povike “dokazi, gde su dokazi, podmetačina, laž i prevara!” je ova priča potpuno uzaludna. Sve džaba, pa da makar neko iz Rusije kaže da je istina, eeee onda bi se poverovalo. Ovako, samo će napraviti od nje i ku..vu, i izdajnika, i FBI i CIA agenta, bolesnu osobu koja je smislila da pravi karijeru preko naivnog Lečića. Zašto, pa zato što je svaki je...ni drugi muškarac u Srbiji maltene isti kao i taj Lečić, to je to mačo srborusovanje, istočnoevropsko muvanje, šmekerisanje, i šta se sad tu ove nove mladje generacije nešto tu bune kako je to uvredljivo za žene i pokvareno.

C i n i k

pre 3 godine

Nm pojma sha se tu desavalo, nsto mi govori da je "prijatelj i kolega" nije silovao, doduse i ona je to izjavila pre 2 dana da sexa nije ni bilo, a silovanje je upravo sex uz silu i pretnju, silovanje je opet u kolima tesko izvesti sem ako nije uz pretnju oruzijem a onda da joj se nsto dogadja to je ocigledno, suicidne misli i takav zivotno emocionalni pad govore da je nku traumu dozivela, dal je to od "prijatelja" mi nmz da znamo, u osudu suda ne verujem jer je proslo 9 godina i dokaza tu nema, ali s druge strane nzaboravimo i da je "nisi sama" svetski pokret sa velikim budzetom, i, sve su opcije otvorene..

Žena

pre 3 godine

Mnogo smo ljudi prsli, neko prsne pod malim pritiskom, neko pod velikim. Mi nikada nećemo znati šta se medju njima desilo, i ne možemo da branimo ni jedno ni drugo dok se to ne dokaže na sudu. A do tada novine o ovome više ne treba ni da pišu.

Gospodin

pre 3 godine

Silovane zene uglavnom imaju velikih problema da ponovo budu sa muskarcem.
Ove danasnje sto se javljaju sve imale dosta partnera nakon navodnog dogadjaja, srecno udate... Samo kazem ocigledno.

John

pre 3 godine

(Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu, 27. mart 2021 20:32)

Samo onaj snimak je sasvim dovoljan da svi prelaze na drugu stranu ulice kad ga vide.

бане качарево

pre 3 godine

Jel ona,može da laže ili moram da joj verujem na reč ili će ona da sudu podnese neke papire,dokaze za to njeno zdravstveno stanje?Mislim,izvinite ali pitam za druga.pozdrav.

djosa

pre 3 godine

Dokazi!
Samo dokazi!
Gde su i koji su to ti dokazi?
Ama kakvi god..
Zasad: njena trauma.. i njegov poligraf.
Sta je bre ovo?
Svedoci? Koji god?
Pa bre ja sam musko i imam trojicu ortaka (za svakog od njih bih dao ruku) - i kad sam ja s**ban oni to znaju. Osete. Namirisu..
Na kraju im kazem sta i kako. Cuju.
Gde su ti svedoci..pa makar rekla kazala svedoci (ovde mislim na period 2012tu..)
Da li je moguce da bas nema nikog.
..
ne znam sta da mislim..
Voleo bih i ona da kaze - e Lečiću izleciteljski - gledaj sad!
i da i ona ode na poligraf.
Pa ako je toliko istraumirana i ako se sve to desilo proci ce na keca.
Pa da vidimo pravu, ili "pravu" vrednost poligrafa.
Voleo bih da neko na kraju robija.
Da sve ovo ima neku realnu tezinu na kraju.

Zoki

pre 3 godine

Izvini Danijela, ali nije tvoje da utvrđuješ šta je dokaz na sudu, a šta nije. Neuropsihijatrijski nalazi mogu da potvrde da imaš PSTD ili neki drugi poremećaj, ali ne mogu da utvrde tačne okolnosti pod kojim je došlo do njega.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Postavlja se pitanje zašto je Lečić izbacen iz pozorišta a nije ni dobio presudu da li će ga sud teretiti ili ne?

Desperado

pre 3 godine

Danima čitam komentare ljudi, ima i ovih i onih. Ima divnog, pametnog sveta, ali većina nije takva. Većina podržava sve ono šta je u normalnom i civilizovanom svetu sramota. Silovatelja, još uvek neosuđenog, podržavaju majke i očevi ženske dece, babe i tetke kojima je on vlažan san, muškarci koji bi isto to radili ili misle da tako treba postupati prema ženi.
Ne živim u Srbiji i presrećan sam.zbog toga. Nikada neću ni živeti, a kamo li moja deca. To nam ne treba u životu. Ali ću uvek voleti onaj manjinski, ali pametni deo Srbije, zarobljen među ovima koje sam pomenuo. Ovakvi događaji zapravo pokazuju koliko je ovo društvo zahvaćeno kancerom. Kad je neko vani, bolje vidi nego neko ko je u tome. Nek vam je Bog napomoć dobra i pametna manjino...

aabb

pre 3 godine

Postavlja se pitanje zašto je Lečić izbacen iz pozorišta a nije ni dobio presudu da li će ga sud teretiti ili ne?
(Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu, 27. mart 2021 20:32

Pa je l bi glumio ti sa njim? Bilo istina ili ne, ne znamo, ali gde ima vatre ima i dima. Nije to samo njena optuzba vec i snimak je dokaz i dosta govori, gde je on svestan da je plakala.
Bikovic je lepo rekao, da bi zastitili samu predstavu kao i sta ta predstava predstavlja, igracemo je bez njega, dok sud ne rascisti.

Stevo

pre 3 godine

A odlazak u Ameriku i novonastala situacija, stres, strah od neuspjeha, ambicije... Sve ovo mogu da budu okidači za stanje kroz koje je prošla. Još ako dodamo genetiku, emocije...Da li je neko labilna osoba i na koji način se bori sa stresom. Sam izlazak na scenu i očekivanja mogu biti stresni...

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Podrška mladoj dami u borbi za istinu! Branio sam Lečića dok nisam čuo snimak.

frst-mskr

pre 3 godine

Ja recimo ne znam ništa o seksualnom zlostavljanju.
Kada sam bila mala, zatekla sam u ulazu zgrade čiku koji me je pitao da li želim da vidim njegovu pišu.
Kad sam imala 10 godina otišla sam kod brata od strica da provedem leto i otišla sam sama u sobu da spavam a probudila sam se u po noći pored strica koji je smrdeo na alkohol i koji je imao tvrd ud. Ja tad nisam ni znala šta je to ud.
Kad sam imala 15 god i išla u gimnaziju muškarci, mlađi i stariji, su mi se zalepljivali za zadnjicu sa svojim tvrdim udovima. Tada sam znala šta je ud ali tada sam prvi put shvatila šta je to erekcija.
Opet kažem, ja ne znam ništa o seksualnom zlostavljanju jer sam ove događaje potisnula i tek su mi se nedavno osvestili. Ne znam, možda sam eto isprovocirala nekoga. Možda sam samo tražila pažnju...

Jedza83

pre 3 godine

Ljudi, ja vas molim, sačekajte ishod. Ne napadajte moguću stvarnu žrtvu jer šaljete poruku ostalim žrtvama da ne prijave. Imala sam prilike da mi se udaraju razni stariji i to je loše, odvratno. O silovanju da ne pričam. Nikada ne bih napala normanog muškarca koji mi se ne sviđa.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Postavlja se pitanje zašto je Lečić izbacen iz pozorišta a nije ni dobio presudu da li će ga sud teretiti ili ne?

Zoki

pre 3 godine

Izvini Danijela, ali nije tvoje da utvrđuješ šta je dokaz na sudu, a šta nije. Neuropsihijatrijski nalazi mogu da potvrde da imaš PSTD ili neki drugi poremećaj, ali ne mogu da utvrde tačne okolnosti pod kojim je došlo do njega.

djosa

pre 3 godine

Dokazi!
Samo dokazi!
Gde su i koji su to ti dokazi?
Ama kakvi god..
Zasad: njena trauma.. i njegov poligraf.
Sta je bre ovo?
Svedoci? Koji god?
Pa bre ja sam musko i imam trojicu ortaka (za svakog od njih bih dao ruku) - i kad sam ja s**ban oni to znaju. Osete. Namirisu..
Na kraju im kazem sta i kako. Cuju.
Gde su ti svedoci..pa makar rekla kazala svedoci (ovde mislim na period 2012tu..)
Da li je moguce da bas nema nikog.
..
ne znam sta da mislim..
Voleo bih i ona da kaze - e Lečiću izleciteljski - gledaj sad!
i da i ona ode na poligraf.
Pa ako je toliko istraumirana i ako se sve to desilo proci ce na keca.
Pa da vidimo pravu, ili "pravu" vrednost poligrafa.
Voleo bih da neko na kraju robija.
Da sve ovo ima neku realnu tezinu na kraju.

Neverni Toma

pre 3 godine

Ja ti, srećo, ništa ne verujem. Ne verujem ništa ni Lečiću. Nikome ne verujem dok to ne dokaže na sudu. Ima mnogo lažljivih ljudi danas. Moral, etika i integritet se prodaju za 20 dolara, pogotovo u ovoj jazbini od zemlje. Mnogo ljudi radi i gore stvari od laganja zarad lične koristi. Zato, rešite vi to na sudu, tamo pričajte svoje priče, ljudi su plaćeni da vas slušaju. Palite i ti i Lečić više.

Ljubo

pre 3 godine

Ovu ulogu je najbolje odglumila i time svoje ime i prezime učinila poznatim,da li ti znaš šta je uopšte pravo silovanje ti glumice u pokušaju.Ja mislim da si ti njega silovala ali psihički sve dok te nije odbio,jer ako je imao potrebu da bude sa tobom pored onakve lepotice kod kuće onda sa njim nešto ozbiljno nije u redu.

RCZ

pre 3 godine

Ova se gospodjica temeljito pripremila za medijske nastupe.i prezentacije. Skoro poslovno. Mogao bih zakljuciti da je ovo vise promocija sebe , svog zivota nego ista drugo.

Sotir zvani đubre staramajko

pre 3 godine

Aaaaa to je taktika... krece pljuvanje po istražnim organima i psihička nestabilnost kako bi se izbego poligraf... Aaaaa tico, prepoznali smo te.

Jedza83

pre 3 godine

Ljudi, ja vas molim, sačekajte ishod. Ne napadajte moguću stvarnu žrtvu jer šaljete poruku ostalim žrtvama da ne prijave. Imala sam prilike da mi se udaraju razni stariji i to je loše, odvratno. O silovanju da ne pričam. Nikada ne bih napala normanog muškarca koji mi se ne sviđa.

Desperado

pre 3 godine

Danima čitam komentare ljudi, ima i ovih i onih. Ima divnog, pametnog sveta, ali većina nije takva. Većina podržava sve ono šta je u normalnom i civilizovanom svetu sramota. Silovatelja, još uvek neosuđenog, podržavaju majke i očevi ženske dece, babe i tetke kojima je on vlažan san, muškarci koji bi isto to radili ili misle da tako treba postupati prema ženi.
Ne živim u Srbiji i presrećan sam.zbog toga. Nikada neću ni živeti, a kamo li moja deca. To nam ne treba u životu. Ali ću uvek voleti onaj manjinski, ali pametni deo Srbije, zarobljen među ovima koje sam pomenuo. Ovakvi događaji zapravo pokazuju koliko je ovo društvo zahvaćeno kancerom. Kad je neko vani, bolje vidi nego neko ko je u tome. Nek vam je Bog napomoć dobra i pametna manjino...

Momcilo

pre 3 godine

Ja sam gleda predavanje sto tvrde da zlostavljane zrtve imaju problem i u policiju da prijave a kamoli da snime film i daju intervju u njujork tajms o tome.

Deki

pre 3 godine

Svaka žena može iz osvete da kaže da je neko silovao. Sada biti u centru pažnje makar i za najgore ponižavajuće stvari za neke je više od cilja. Za neke je i duševna hrana. Došlo je vreme gde svako može da ucenjuje ili izađe u javnost da je silovan od te osobe. Oa kako mediji osuđuju samo na reči mnogi će početi sa ucenama ili optužbama.Ko je sledeći, Boković Brega Bajaga ....

nada22

pre 3 godine

Izgleda da NJEN film ne prolazi baš po NJENOM planu, pa u mora da ga pominje i sada kad je "isceljena". A možda želi i da se pokaže da je baš dobra glumica.
Njena ISPOVEST u MEDIJIMA se prilično razlikuje od onih nekoliko glumica protiv Aleksića, od pre par meseci. Nisam isključivo na strani Lečića, samo konstatujem svoja zapažanja, koja me dovode u nedoumicu da mogu da joj verujem.

бане качарево

pre 3 godine

Jel ona,može da laže ili moram da joj verujem na reč ili će ona da sudu podnese neke papire,dokaze za to njeno zdravstveno stanje?Mislim,izvinite ali pitam za druga.pozdrav.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Podrška mladoj dami u borbi za istinu! Branio sam Lečića dok nisam čuo snimak.

peki

pre 3 godine

Da je silovao - jeste
Da on veruje da nije - veruje, jer je monstrum koji misli da mu je sve to dato...
(Mar, 27. mart 2021 20:40)

Zato je i prošao poligraf. On veruje da nikakve prisile nije bilo, on veruje da je on njoj učinio čast, on veruje da je on "neko", on veruje da je njemu bila skoro pa dužnost...
Zato na sva ključna poligrafska pitanja nema reakciju - on ne misli da je učinio ništa loše, on je zapanjen što se to smatra lošim
(John, 27. mart 2021 21:51)

Tako mali Jovica zamišlja poligrafsko ispitivanje: "Jesi li je silovao Leko?" "-Ne!".
Ok, gotovo mozes kući..

Na poligrafu postoji brdo pitanja, naravno i to "optuzujuće" ali pre njega ide milion drugih, kao npr: "da li si imao aferu sa njom" "da li si otisao sa njom negde autom" "da li si imao seksualne odnose sa njom" "da li je u nekom trenutku u toku odnosa rekla NE" "itd itd..

Žena

pre 3 godine

Mnogo smo ljudi prsli, neko prsne pod malim pritiskom, neko pod velikim. Mi nikada nećemo znati šta se medju njima desilo, i ne možemo da branimo ni jedno ni drugo dok se to ne dokaže na sudu. A do tada novine o ovome više ne treba ni da pišu.

djosa

pre 3 godine

jaoo koliko lupanja.
Da li vi pametnjakovici znate kako su koncipirana pitanja na poligrafu?
ne?
pa naravno da nemate pojma.
Ptanja su uglavnom spremljena da uzrokuju prekid misli i razruse/sabotiraju plan onoga ko odgovara.
ukratko:
da li zivite na toj adresi?
da li je ijednom te veceri rekla Ne?
da li ste bili intimni?
da li imate psa?
da li mu je ime ___?
..
razumete?
jako, ali jako je tesko biti 100% koncentrisan i odgovoriti svaki put istinito.
Cak i najvecim psihopatama.

frst-mskr

pre 3 godine

Ja recimo ne znam ništa o seksualnom zlostavljanju.
Kada sam bila mala, zatekla sam u ulazu zgrade čiku koji me je pitao da li želim da vidim njegovu pišu.
Kad sam imala 10 godina otišla sam kod brata od strica da provedem leto i otišla sam sama u sobu da spavam a probudila sam se u po noći pored strica koji je smrdeo na alkohol i koji je imao tvrd ud. Ja tad nisam ni znala šta je to ud.
Kad sam imala 15 god i išla u gimnaziju muškarci, mlađi i stariji, su mi se zalepljivali za zadnjicu sa svojim tvrdim udovima. Tada sam znala šta je ud ali tada sam prvi put shvatila šta je to erekcija.
Opet kažem, ja ne znam ništa o seksualnom zlostavljanju jer sam ove događaje potisnula i tek su mi se nedavno osvestili. Ne znam, možda sam eto isprovocirala nekoga. Možda sam samo tražila pažnju...

Bulidža

pre 3 godine

Lečić - glumac i političar u pokušaju, ofarbani matorac koji spopada devojke i reklamira lek za muškost... Ukratko, dno dna. Komendija. Naš rodjak sa sela...

pc, Niš

pre 3 godine

Muškarac sam, niko me nije silovao/la, nisam nikada imao neki ekstra intenzivni doživljaj a imam iste tegobe decenijama unazad kao dotična gospođa. Ne želim da kažem da ona nije doživela to što tvrdi samo hoću da istaknem da psiha može ranjena i iz drugih, često nepoznatih razloga.

Gavra Kacanski

pre 3 godine

Ovo dvoje kao da se utrkuju ko ce antipacniji biti, kao da gledam utakmicu u kojoj je krajnji rezultat ko ce vise autogolova dati. Pomalo se osjecam ja silovano, eto tako...

Los Angeles

pre 3 godine

Srbima koji dan danas ne veruju u Srebrenički masakr, sve uz povike “dokazi, gde su dokazi, podmetačina, laž i prevara!” je ova priča potpuno uzaludna. Sve džaba, pa da makar neko iz Rusije kaže da je istina, eeee onda bi se poverovalo. Ovako, samo će napraviti od nje i ku..vu, i izdajnika, i FBI i CIA agenta, bolesnu osobu koja je smislila da pravi karijeru preko naivnog Lečića. Zašto, pa zato što je svaki je...ni drugi muškarac u Srbiji maltene isti kao i taj Lečić, to je to mačo srborusovanje, istočnoevropsko muvanje, šmekerisanje, i šta se sad tu ove nove mladje generacije nešto tu bune kako je to uvredljivo za žene i pokvareno.

eto, mi smo krive

pre 3 godine

@frst-mskr
I ja sam imala užasne probleme sa dečacima u školi. Isto su mi s leđa prilazili i svoj ud trljali o mene. Ranac sam morala da nosim preko zadnjice, da mi bude manje neprijatno (da, meni da bude manje neprijatno). Nastavnici nisu ništa rekli, a videli su to par puta, a mene je bilo sramota da kažem roditeljima. Mora da sam ja bila kriva jer sam se razvila ranije od ostalih devojčica. To se sve dešavalo na sres školskog dvorišta i niko nije našao za shodno da me zaštiti. Još uvek me je sramota i ne mogu da pričam o tome.

Stevo

pre 3 godine

A odlazak u Ameriku i novonastala situacija, stres, strah od neuspjeha, ambicije... Sve ovo mogu da budu okidači za stanje kroz koje je prošla. Još ako dodamo genetiku, emocije...Da li je neko labilna osoba i na koji način se bori sa stresom. Sam izlazak na scenu i očekivanja mogu biti stresni...

Mudrac

pre 3 godine

Ko je imao iskustva sa psihoterapeutima zna da se tamo covek otkriva do gole koze i da je njih nemoguce lagati.
Mene zanima da li neko od njenih terapeuta sme o tome da svedoci.

peki

pre 3 godine

Realno, nakon sto je prošao poligraf nema više nikakve sumnje da tu silovanja nije bilo. Naravno ne kazem da je poligraf preterano pouzdan aparat (jer nije, zato i nije dokaz nigde u svetu) ali sama činjenica da je Lečić bio toliko samouveren i siguran u sebe i u to sta se zaista desilo sa njim i ovom devojkom da samovoljno zatraži poligraf. Time je, sto se mene tiče, "matirao" celu ovu situaciju. I sam je znao da će, ako kojim slucajem padne poligraf, izgubiti i ove mrvice podrške koju je imao i ti retki su ga branili bi se povukli u mišije rupe. Iskreno, za ovo je trebalo imati petlje. Da je pao bilo bi isto kao da je već osudjen, tako bi izgledalo u ocima javnosti (naravno sad kad je prošao ide prica kako poligraf je psihopata i prevario poligraf).

John

pre 3 godine

(Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu, 27. mart 2021 20:32)

Samo onaj snimak je sasvim dovoljan da svi prelaze na drugu stranu ulice kad ga vide.

Gospodin

pre 3 godine

Silovane zene uglavnom imaju velikih problema da ponovo budu sa muskarcem.
Ove danasnje sto se javljaju sve imale dosta partnera nakon navodnog dogadjaja, srecno udate... Samo kazem ocigledno.

sale

pre 3 godine

Kada se krivicno delo pocini, zerva mora da prijavi krivicno delo odmah... ona to nije ucinila...
Kada prodju godine i onda se krivicno delo “prijavi” preko drustvenih mreza, to nije prijava, to je javna objava u nadi da se razljuti javno mnjenje koje ce da osudi optuzenog pre nego sudski proces uopste pocne... prakticno, neko moze da odluci da nekome upropasti zivot samo tako sto ce ga optuziti godinama kasnije za nesto sto se dogodilo, ili nije, ili postoji treca strana, ona istinita koja ne pravi nevinog niti optuzenog niti onoga koji optuzuje...

Zato, ostavite sudstvu da rad svoj posao, a nemojte javno spaljivati na lomaci optuzene... jer sagledacete kasnije svoje poteze i bice vas sramota... ja sudija i advokat nisam, i ne mesam se... ali racunam da ce sudije inadvokati da purade svoj posao, jer oni su eksperti u toj sferi...

U medjuvremenu moj narode, trosite vreme na nesto bitnije a ne da citate reality show optuzbe ovoga ili onoga, sve da je to svet glume, svet politike, svet ljudi koji NE MARE ZA VAS I VASU PORODICU... obratite paznju sta je bitno u vasem zivotu i zivite svoj zivot...

D.L.

pre 3 godine

Zato je i prošao poligraf. On veruje da nikakve prisile nije bilo, on veruje da je on njoj učinio čast,.....
(John, 27. mart 2021 21:51)

Da li vi stvarno mislite da se na poligrafu postavlja pitanje da li ste povredili zrtvu, pa da dajes svoje misljenje? Postavljaju se konkretna pitanja, da li ste bili intimni, da li je tacno da ste joj rekli to i to, da li je plakala u tome i tome trenutku. I tu nema da li ti smatras da li je to dobro sto je ona plakala, tuzilac te pita da odogovris sa da ili ne, da li je ili nije.

Internet porota

pre 3 godine

Ovo njoj moze i da ne ide u prilog. I ako je epolog zrtve slican, ovo moze da se tumaci da je ona posecivala institute iz nekih drugih razloga, a da uobrazuje zivotne probleme od koga joj se ovo ucinilo kao silovanje. Ostaje da se utvrdi da li su imali seksualnog kontakta ili ne. Nije iskljuceno da joj je napravio neku psihicku dramu, ali to onda nije delo silovanja.

Mikloš Salamander

pre 3 godine

Cekaj malo,Danijela je mislila na suicid,sve te probleme psihicke i raznorazne koje je imala i posle svega , cetiri godine nakon navodnog silovanja ona se ponovo sastaje sa Lecicem u nekoj kafani gde je i snimala razgovor koji je pusten u etar,hmmm...sve je to dosta labavo i na staklenim nogama.

Rooze

pre 3 godine

Danima čitam komentare ljudi, ima i ovih i onih. Ima divnog, pametnog sveta, ali većina nije takva. Većina podržava sve ono šta je u normalnom i civilizovanom svetu sramota. Silovatelja, još uvek neosuđenog, podržavaju majke i očevi ženske dece, babe i tetke kojima je on vlažan san, muškarci koji bi isto to radili ili misle da tako treba postupati prema ženi.
Ne živim u Srbiji i presrećan sam.zbog toga. Nikada neću ni živeti, a kamo li moja deca. To nam ne treba u životu. Ali ću uvek voleti onaj manjinski, ali pametni deo Srbije, zarobljen među ovima koje sam pomenuo. Ovakvi događaji zapravo pokazuju koliko je ovo društvo zahvaćeno kancerom. Kad je neko vani, bolje vidi nego neko ko je u tome. Nek vam je Bog napomoć dobra i pametna manjino...
(Desperado, 27. mart 2021 20:36)

Tacno tako, kada gledas spolja shvatis koliko je Zapad ogrezao u neoliberalno ludilo, i do koje mere taj kancer hvata maha, do te mere da neko ko je odavde otisao ne vidi koliko je do guse uvaljen u to ludilo i soli nam pamet ovde, moze tako?
Ima Srbija kancera i kancera u drustvu, ali ovaj nije jedan od tih, taj prepustam tebi i zemlji u koju si otisao, uzgred, daleko ti lepa kuca, ne vracaj se ama bas nikada.

Car

pre 3 godine

Cekajte sad, zar Lecic nije uspesno prosao poligraf? Ukoliko psihijatar dokaze da covek nema antisocijalni poremecaj licnosti (da nije sociopata ili psihopata) ne znam o kakvom "silovanju" ova prica?

aabb

pre 3 godine

Postavlja se pitanje zašto je Lečić izbacen iz pozorišta a nije ni dobio presudu da li će ga sud teretiti ili ne?
(Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu, 27. mart 2021 20:32

Pa je l bi glumio ti sa njim? Bilo istina ili ne, ne znamo, ali gde ima vatre ima i dima. Nije to samo njena optuzba vec i snimak je dokaz i dosta govori, gde je on svestan da je plakala.
Bikovic je lepo rekao, da bi zastitili samu predstavu kao i sta ta predstava predstavlja, igracemo je bez njega, dok sud ne rascisti.

John

pre 3 godine

Da je silovao - jeste
Da on veruje da nije - veruje, jer je monstrum koji misli da mu je sve to dato...
(Mar, 27. mart 2021 20:40)

Zato je i prošao poligraf. On veruje da nikakve prisile nije bilo, on veruje da je on njoj učinio čast, on veruje da je on "neko", on veruje da je njemu bila skoro pa dužnost...
Zato na sva ključna poligrafska pitanja nema reakciju - on ne misli da je učinio ništa loše, on je zapanjen što se to smatra lošim

C i n i k

pre 3 godine

Nm pojma sha se tu desavalo, nsto mi govori da je "prijatelj i kolega" nije silovao, doduse i ona je to izjavila pre 2 dana da sexa nije ni bilo, a silovanje je upravo sex uz silu i pretnju, silovanje je opet u kolima tesko izvesti sem ako nije uz pretnju oruzijem a onda da joj se nsto dogadja to je ocigledno, suicidne misli i takav zivotno emocionalni pad govore da je nku traumu dozivela, dal je to od "prijatelja" mi nmz da znamo, u osudu suda ne verujem jer je proslo 9 godina i dokaza tu nema, ali s druge strane nzaboravimo i da je "nisi sama" svetski pokret sa velikim budzetom, i, sve su opcije otvorene..

vlada

pre 3 godine

Interesantno na temu kome tara devojke koja je prijavila da su je dirali drugari iz odelenja u osnovnoj skoli. Mene su prijavile devojcice jer diram samo neke a njih ne. I razrednoj je bilo smesno. Predaleko smo otisli ako su sad tema i deca kad pocnu da otkrivaju seksualnost

nikola 888

pre 3 godine

Ne kapiram. Priča o traumama, dugogodišnjem lečenju, a 3 godine posle navodnog silovanja snima scene seksa u filmu Cash only?
(teorija zavere, 27. mart 2021 22:56)

Pa, to joj je psihijatar "prepisao", kao vid terapije.

sturmmann

pre 3 godine

1)Da li u filmu "Cash only" igra Danijela?
2)Ako igra, kako izgleda njena uloga, kako opisati osobu koju ona glumi/"glumi"?
3)Koji je to filmski žanr?
4)Kakva je psihologija osoba koje imaju takve uloge?

FILM "CASH ONLY".

Naziv filma govori mnogo toga.

posmatracica

pre 3 godine

@frst-mskr
I ja sam imala užasne probleme sa dečacima u školi. Isto su mi s leđa prilazili i svoj ud trljali o mene. Ranac sam morala da nosim preko zadnjice, da mi bude manje neprijatno (da, meni da bude manje neprijatno). Nastavnici nisu ništa rekli, a videli su to par puta, a mene je bilo sramota da kažem roditeljima. Mora da sam ja bila kriva jer sam se razvila ranije od ostalih devojčica. To se sve dešavalo na sres školskog dvorišta i niko nije našao za shodno da me zaštiti. Još uvek me je sramota i ne mogu da pričam o tome.
(eto, mi smo krive, 27. mart 2021 21:21)

slično sam doživljavala, jednom su me stariji dečaci saterali u ćošak u hodniku posle časa i tako maltretirali jedno sat vremena. Nastavnik je izašao iz kabineta za tehničko i samo se vratio nazad kad je video sta se desava, dečaci su bili krupniji. I iz ove perspektive mi to deluje kao agonija, neke od vinovnika sam itekako zapamtila, naročito jednog od koga i danas decenijama kasnije zazirem kad ga vidim. Ja sam danas uspešna zena, on je miran, nasmejani čovek jednog običnog niskoplacenog zanimanja ali i dalje neka vrsta neprijatnosti postoji. Svakome ko nipodastava osecanja žrtava predlažem da i sami to iskuse ili da prepuste predatoru svoje dete na dva sata kada vec misle da je to tako nebitno.

Vlada

pre 3 godine

Sta je meni uzasno ljigavo je to da u intervjuu u insajderu se govori kao da je ona zbog Lecica odlucila da ode u ameriku 40 dana nakon toga, a u prethodnim intervjuima je rekla kako je lecic trebao da joj da pismo preporuke za vizu za ameriku i pre nego sto se to desilo.
Kakva losa politizacija majko mila... Malo se upetljala

Mika

pre 3 godine

Panika je hvatala posto je shvatila da nece napraviti karijeru kakvu je zelela. Tada joj je pala na pamet spasonosna ideja- silovanje !

Laža i paralaža

pre 3 godine

Realno, nakon sto je prošao poligraf nema više nikakve sumnje da tu silovanja nije bilo. Naravno ne kazem da je poligraf preterano pouzdan aparat (jer nije, zato i nije dokaz nigde u svetu) ali sama činjenica da je Lečić bio toliko samouveren i siguran u sebe i u to sta se zaista desilo sa njim i ovom devojkom da samovoljno zatraži poligraf. Time je, sto se mene tiče, "matirao" celu ovu situaciju. I sam je znao da će, ako kojim slucajem padne poligraf, izgubiti i ove mrvice podrške koju je imao i ti retki su ga branili bi se povukli u mišije rupe. Iskreno, za ovo je trebalo imati petlje. Da je pao bilo bi isto kao da je već osudjen, tako bi izgledalo u ocima javnosti (naravno sad kad je prošao ide prica kako poligraf je psihopata i prevario poligraf).
(peki, 27. mart 2021 22:10)

A ko kaze da je prosao uopste? On i to odmah cim je izasao, a 7 sati ga ispitivali. Nisao video zvanicno saopstenje. Ocigledno mu nije problem da slaze bez da trepne kad je i one poruke montirao. Taj ce reci sta on zeli bez problema bez obzira da li je istina ili ne.

II

pre 3 godine

"Predaleko smo otisli ako su sad tema i deca kad pocnu da otkrivaju seksualnost"

Deca treba od malena da se vaspitavaju, a svakako i kroz osnovnu skolu, i da im se ukazuje na to sta je dozvoljeno a sta nije dozvoljeno, sta je prema zakonu a sta je protiv zakona, sta je pristojno a sta nepristojno itd. Opisane sce ne od jedne devojke da su joj decaci pritiskali svoje erigirane penisu uz zadnjicu u skolskom dvoristu sigurno nije nesto sto bi se trebalo ignorisati i pred cim bi trebalo svi u skoli da zatvaraju oci. A oni koji predju granicu nedozvoljenog dobiju i kaznu za los postupak. Bar se tako radi u naprednim drustvima. Jer ako je neko do punoletstva umislio da mu je sve dozvoljeno bojim se da takva osoba moze da izraste u nekoga ko ce uzimati sve na svom putu bez da ima pravo na to i da je dobio pristanak suprotne strane. Vaspitanje i dizanje svesti o nedozvoljenim radnjama je nuzno kroz detinjstvo i mladost, kasnije moze biti sve prekasno.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Ime silovatelja znamo.
Rezultat poligrafa znamo.
Ponovljenunu traumu,koju je prezivela prijavljujuci tuzilastvu, takodje,
Ponovno prezivljanje traume takodje ,koje je za gospodju bolno. Gledamo 24-7.
Jos da nam kaze ime nalogodavca i slucaj je resen.

interpretacije

pre 3 godine

Ako je verovati stampi, svi ti napadi panike, traume, nesanica, i mnogo gore stvari mogu biti rezultat mucenja koje je prezivela u USA.

nikola 44

pre 3 godine

Tip jeste sam po sebi odvratan (kao i onaj Mika), njegova pojava, ponasanje... Mozda je ovu ocigledno ionako psihicki labilnu osobu psihicki "mucio", ali je silovao nije, niti je seksa uopste bilo. Ljudi, da li neko zaista misli da je Lecic uopste sposoban nekoga da siluje u pravom smislu te reci?

Ratko

pre 3 godine

Da li će ova gospođa ako se utvrdi da nije bilo silovanja, snositi adekvatnu kaznu za lažno prijavljivanje? Morali bi da izmene krivični zakon i da se lažna prijava tretira podjednako kao što bi bilo primenjeno prema izvršiocu tog dela. Policija bi sa tužilaštvom morala takva dela goniti po službenoj dužnosti. Za takve lažne prijave ne može da se dobije novčana kazna ili uslovna kazna zatvora i slično. Recimo ovde se dokaže da je Lečić nevin? Šta onda? Da je tuži privatno u građanskoj parnici koja bi trajala 5 i više godina? Mora da se menjaju pod hitno zakoni.

Nikola

pre 3 godine

Ako je istina onda u zatvor njega!!! A ako nije onda nju!!! U svakim slucaju neko mora biti kaznjen. Ako nije istina, onda si coveku napravila haos od zivota ni zbog cega i moras za to da platis. Ako jeste istina, onda da si Bog otac, u zatvor burazeru da ti naprave jos iednu bulju!!!

Los Angeles

pre 3 godine

Srbima koji dan danas ne veruju u Srebrenički masakr, sve uz povike “dokazi, gde su dokazi, podmetačina, laž i prevara!” je ova priča potpuno uzaludna. Sve džaba, pa da makar neko iz Rusije kaže da je istina, eeee onda bi se poverovalo. Ovako, samo će napraviti od nje i ku..vu, i izdajnika, i FBI i CIA agenta, bolesnu osobu koja je smislila da pravi karijeru preko naivnog Lečića. Zašto, pa zato što je svaki je...ni drugi muškarac u Srbiji maltene isti kao i taj Lečić, to je to mačo srborusovanje, istočnoevropsko muvanje, šmekerisanje, i šta se sad tu ove nove mladje generacije nešto tu bune kako je to uvredljivo za žene i pokvareno.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Podrška mladoj dami u borbi za istinu! Branio sam Lečića dok nisam čuo snimak.

Desperado

pre 3 godine

Danima čitam komentare ljudi, ima i ovih i onih. Ima divnog, pametnog sveta, ali većina nije takva. Većina podržava sve ono šta je u normalnom i civilizovanom svetu sramota. Silovatelja, još uvek neosuđenog, podržavaju majke i očevi ženske dece, babe i tetke kojima je on vlažan san, muškarci koji bi isto to radili ili misle da tako treba postupati prema ženi.
Ne živim u Srbiji i presrećan sam.zbog toga. Nikada neću ni živeti, a kamo li moja deca. To nam ne treba u životu. Ali ću uvek voleti onaj manjinski, ali pametni deo Srbije, zarobljen među ovima koje sam pomenuo. Ovakvi događaji zapravo pokazuju koliko je ovo društvo zahvaćeno kancerom. Kad je neko vani, bolje vidi nego neko ko je u tome. Nek vam je Bog napomoć dobra i pametna manjino...

Bulidža

pre 3 godine

Lečić - glumac i političar u pokušaju, ofarbani matorac koji spopada devojke i reklamira lek za muškost... Ukratko, dno dna. Komendija. Naš rodjak sa sela...

John

pre 3 godine

Da je silovao - jeste
Da on veruje da nije - veruje, jer je monstrum koji misli da mu je sve to dato...
(Mar, 27. mart 2021 20:40)

Zato je i prošao poligraf. On veruje da nikakve prisile nije bilo, on veruje da je on njoj učinio čast, on veruje da je on "neko", on veruje da je njemu bila skoro pa dužnost...
Zato na sva ključna poligrafska pitanja nema reakciju - on ne misli da je učinio ništa loše, on je zapanjen što se to smatra lošim

aabb

pre 3 godine

Postavlja se pitanje zašto je Lečić izbacen iz pozorišta a nije ni dobio presudu da li će ga sud teretiti ili ne?
(Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu, 27. mart 2021 20:32

Pa je l bi glumio ti sa njim? Bilo istina ili ne, ne znamo, ali gde ima vatre ima i dima. Nije to samo njena optuzba vec i snimak je dokaz i dosta govori, gde je on svestan da je plakala.
Bikovic je lepo rekao, da bi zastitili samu predstavu kao i sta ta predstava predstavlja, igracemo je bez njega, dok sud ne rascisti.

frst-mskr

pre 3 godine

Ja recimo ne znam ništa o seksualnom zlostavljanju.
Kada sam bila mala, zatekla sam u ulazu zgrade čiku koji me je pitao da li želim da vidim njegovu pišu.
Kad sam imala 10 godina otišla sam kod brata od strica da provedem leto i otišla sam sama u sobu da spavam a probudila sam se u po noći pored strica koji je smrdeo na alkohol i koji je imao tvrd ud. Ja tad nisam ni znala šta je to ud.
Kad sam imala 15 god i išla u gimnaziju muškarci, mlađi i stariji, su mi se zalepljivali za zadnjicu sa svojim tvrdim udovima. Tada sam znala šta je ud ali tada sam prvi put shvatila šta je to erekcija.
Opet kažem, ja ne znam ništa o seksualnom zlostavljanju jer sam ove događaje potisnula i tek su mi se nedavno osvestili. Ne znam, možda sam eto isprovocirala nekoga. Možda sam samo tražila pažnju...

John

pre 3 godine

(Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu, 27. mart 2021 20:32)

Samo onaj snimak je sasvim dovoljan da svi prelaze na drugu stranu ulice kad ga vide.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Postavlja se pitanje zašto je Lečić izbacen iz pozorišta a nije ni dobio presudu da li će ga sud teretiti ili ne?

djosa

pre 3 godine

Dokazi!
Samo dokazi!
Gde su i koji su to ti dokazi?
Ama kakvi god..
Zasad: njena trauma.. i njegov poligraf.
Sta je bre ovo?
Svedoci? Koji god?
Pa bre ja sam musko i imam trojicu ortaka (za svakog od njih bih dao ruku) - i kad sam ja s**ban oni to znaju. Osete. Namirisu..
Na kraju im kazem sta i kako. Cuju.
Gde su ti svedoci..pa makar rekla kazala svedoci (ovde mislim na period 2012tu..)
Da li je moguce da bas nema nikog.
..
ne znam sta da mislim..
Voleo bih i ona da kaze - e Lečiću izleciteljski - gledaj sad!
i da i ona ode na poligraf.
Pa ako je toliko istraumirana i ako se sve to desilo proci ce na keca.
Pa da vidimo pravu, ili "pravu" vrednost poligrafa.
Voleo bih da neko na kraju robija.
Da sve ovo ima neku realnu tezinu na kraju.

Ljubo

pre 3 godine

Ovu ulogu je najbolje odglumila i time svoje ime i prezime učinila poznatim,da li ti znaš šta je uopšte pravo silovanje ti glumice u pokušaju.Ja mislim da si ti njega silovala ali psihički sve dok te nije odbio,jer ako je imao potrebu da bude sa tobom pored onakve lepotice kod kuće onda sa njim nešto ozbiljno nije u redu.

Deki

pre 3 godine

Svaka žena može iz osvete da kaže da je neko silovao. Sada biti u centru pažnje makar i za najgore ponižavajuće stvari za neke je više od cilja. Za neke je i duševna hrana. Došlo je vreme gde svako može da ucenjuje ili izađe u javnost da je silovan od te osobe. Oa kako mediji osuđuju samo na reči mnogi će početi sa ucenama ili optužbama.Ko je sledeći, Boković Brega Bajaga ....

бане качарево

pre 3 godine

Jel ona,može da laže ili moram da joj verujem na reč ili će ona da sudu podnese neke papire,dokaze za to njeno zdravstveno stanje?Mislim,izvinite ali pitam za druga.pozdrav.

Sotir zvani đubre staramajko

pre 3 godine

Aaaaa to je taktika... krece pljuvanje po istražnim organima i psihička nestabilnost kako bi se izbego poligraf... Aaaaa tico, prepoznali smo te.

Jedza83

pre 3 godine

Ljudi, ja vas molim, sačekajte ishod. Ne napadajte moguću stvarnu žrtvu jer šaljete poruku ostalim žrtvama da ne prijave. Imala sam prilike da mi se udaraju razni stariji i to je loše, odvratno. O silovanju da ne pričam. Nikada ne bih napala normanog muškarca koji mi se ne sviđa.

peki

pre 3 godine

Realno, nakon sto je prošao poligraf nema više nikakve sumnje da tu silovanja nije bilo. Naravno ne kazem da je poligraf preterano pouzdan aparat (jer nije, zato i nije dokaz nigde u svetu) ali sama činjenica da je Lečić bio toliko samouveren i siguran u sebe i u to sta se zaista desilo sa njim i ovom devojkom da samovoljno zatraži poligraf. Time je, sto se mene tiče, "matirao" celu ovu situaciju. I sam je znao da će, ako kojim slucajem padne poligraf, izgubiti i ove mrvice podrške koju je imao i ti retki su ga branili bi se povukli u mišije rupe. Iskreno, za ovo je trebalo imati petlje. Da je pao bilo bi isto kao da je već osudjen, tako bi izgledalo u ocima javnosti (naravno sad kad je prošao ide prica kako poligraf je psihopata i prevario poligraf).

Zoki

pre 3 godine

Izvini Danijela, ali nije tvoje da utvrđuješ šta je dokaz na sudu, a šta nije. Neuropsihijatrijski nalazi mogu da potvrde da imaš PSTD ili neki drugi poremećaj, ali ne mogu da utvrde tačne okolnosti pod kojim je došlo do njega.

RCZ

pre 3 godine

Ova se gospodjica temeljito pripremila za medijske nastupe.i prezentacije. Skoro poslovno. Mogao bih zakljuciti da je ovo vise promocija sebe , svog zivota nego ista drugo.

Gospodin

pre 3 godine

Silovane zene uglavnom imaju velikih problema da ponovo budu sa muskarcem.
Ove danasnje sto se javljaju sve imale dosta partnera nakon navodnog dogadjaja, srecno udate... Samo kazem ocigledno.

nada22

pre 3 godine

Izgleda da NJEN film ne prolazi baš po NJENOM planu, pa u mora da ga pominje i sada kad je "isceljena". A možda želi i da se pokaže da je baš dobra glumica.
Njena ISPOVEST u MEDIJIMA se prilično razlikuje od onih nekoliko glumica protiv Aleksića, od pre par meseci. Nisam isključivo na strani Lečića, samo konstatujem svoja zapažanja, koja me dovode u nedoumicu da mogu da joj verujem.

Rooze

pre 3 godine

Danima čitam komentare ljudi, ima i ovih i onih. Ima divnog, pametnog sveta, ali većina nije takva. Većina podržava sve ono šta je u normalnom i civilizovanom svetu sramota. Silovatelja, još uvek neosuđenog, podržavaju majke i očevi ženske dece, babe i tetke kojima je on vlažan san, muškarci koji bi isto to radili ili misle da tako treba postupati prema ženi.
Ne živim u Srbiji i presrećan sam.zbog toga. Nikada neću ni živeti, a kamo li moja deca. To nam ne treba u životu. Ali ću uvek voleti onaj manjinski, ali pametni deo Srbije, zarobljen među ovima koje sam pomenuo. Ovakvi događaji zapravo pokazuju koliko je ovo društvo zahvaćeno kancerom. Kad je neko vani, bolje vidi nego neko ko je u tome. Nek vam je Bog napomoć dobra i pametna manjino...
(Desperado, 27. mart 2021 20:36)

Tacno tako, kada gledas spolja shvatis koliko je Zapad ogrezao u neoliberalno ludilo, i do koje mere taj kancer hvata maha, do te mere da neko ko je odavde otisao ne vidi koliko je do guse uvaljen u to ludilo i soli nam pamet ovde, moze tako?
Ima Srbija kancera i kancera u drustvu, ali ovaj nije jedan od tih, taj prepustam tebi i zemlji u koju si otisao, uzgred, daleko ti lepa kuca, ne vracaj se ama bas nikada.

Momcilo

pre 3 godine

Ja sam gleda predavanje sto tvrde da zlostavljane zrtve imaju problem i u policiju da prijave a kamoli da snime film i daju intervju u njujork tajms o tome.

Mudrac

pre 3 godine

Ko je imao iskustva sa psihoterapeutima zna da se tamo covek otkriva do gole koze i da je njih nemoguce lagati.
Mene zanima da li neko od njenih terapeuta sme o tome da svedoci.

Stevo

pre 3 godine

A odlazak u Ameriku i novonastala situacija, stres, strah od neuspjeha, ambicije... Sve ovo mogu da budu okidači za stanje kroz koje je prošla. Još ako dodamo genetiku, emocije...Da li je neko labilna osoba i na koji način se bori sa stresom. Sam izlazak na scenu i očekivanja mogu biti stresni...

Mikloš Salamander

pre 3 godine

Cekaj malo,Danijela je mislila na suicid,sve te probleme psihicke i raznorazne koje je imala i posle svega , cetiri godine nakon navodnog silovanja ona se ponovo sastaje sa Lecicem u nekoj kafani gde je i snimala razgovor koji je pusten u etar,hmmm...sve je to dosta labavo i na staklenim nogama.

Car

pre 3 godine

Cekajte sad, zar Lecic nije uspesno prosao poligraf? Ukoliko psihijatar dokaze da covek nema antisocijalni poremecaj licnosti (da nije sociopata ili psihopata) ne znam o kakvom "silovanju" ova prica?

eto, mi smo krive

pre 3 godine

@frst-mskr
I ja sam imala užasne probleme sa dečacima u školi. Isto su mi s leđa prilazili i svoj ud trljali o mene. Ranac sam morala da nosim preko zadnjice, da mi bude manje neprijatno (da, meni da bude manje neprijatno). Nastavnici nisu ništa rekli, a videli su to par puta, a mene je bilo sramota da kažem roditeljima. Mora da sam ja bila kriva jer sam se razvila ranije od ostalih devojčica. To se sve dešavalo na sres školskog dvorišta i niko nije našao za shodno da me zaštiti. Još uvek me je sramota i ne mogu da pričam o tome.

pc, Niš

pre 3 godine

Muškarac sam, niko me nije silovao/la, nisam nikada imao neki ekstra intenzivni doživljaj a imam iste tegobe decenijama unazad kao dotična gospođa. Ne želim da kažem da ona nije doživela to što tvrdi samo hoću da istaknem da psiha može ranjena i iz drugih, često nepoznatih razloga.

peki

pre 3 godine

Da je silovao - jeste
Da on veruje da nije - veruje, jer je monstrum koji misli da mu je sve to dato...
(Mar, 27. mart 2021 20:40)

Zato je i prošao poligraf. On veruje da nikakve prisile nije bilo, on veruje da je on njoj učinio čast, on veruje da je on "neko", on veruje da je njemu bila skoro pa dužnost...
Zato na sva ključna poligrafska pitanja nema reakciju - on ne misli da je učinio ništa loše, on je zapanjen što se to smatra lošim
(John, 27. mart 2021 21:51)

Tako mali Jovica zamišlja poligrafsko ispitivanje: "Jesi li je silovao Leko?" "-Ne!".
Ok, gotovo mozes kući..

Na poligrafu postoji brdo pitanja, naravno i to "optuzujuće" ali pre njega ide milion drugih, kao npr: "da li si imao aferu sa njom" "da li si otisao sa njom negde autom" "da li si imao seksualne odnose sa njom" "da li je u nekom trenutku u toku odnosa rekla NE" "itd itd..

C i n i k

pre 3 godine

Nm pojma sha se tu desavalo, nsto mi govori da je "prijatelj i kolega" nije silovao, doduse i ona je to izjavila pre 2 dana da sexa nije ni bilo, a silovanje je upravo sex uz silu i pretnju, silovanje je opet u kolima tesko izvesti sem ako nije uz pretnju oruzijem a onda da joj se nsto dogadja to je ocigledno, suicidne misli i takav zivotno emocionalni pad govore da je nku traumu dozivela, dal je to od "prijatelja" mi nmz da znamo, u osudu suda ne verujem jer je proslo 9 godina i dokaza tu nema, ali s druge strane nzaboravimo i da je "nisi sama" svetski pokret sa velikim budzetom, i, sve su opcije otvorene..

Neverni Toma

pre 3 godine

Ja ti, srećo, ništa ne verujem. Ne verujem ništa ni Lečiću. Nikome ne verujem dok to ne dokaže na sudu. Ima mnogo lažljivih ljudi danas. Moral, etika i integritet se prodaju za 20 dolara, pogotovo u ovoj jazbini od zemlje. Mnogo ljudi radi i gore stvari od laganja zarad lične koristi. Zato, rešite vi to na sudu, tamo pričajte svoje priče, ljudi su plaćeni da vas slušaju. Palite i ti i Lečić više.

Internet porota

pre 3 godine

Ovo njoj moze i da ne ide u prilog. I ako je epolog zrtve slican, ovo moze da se tumaci da je ona posecivala institute iz nekih drugih razloga, a da uobrazuje zivotne probleme od koga joj se ovo ucinilo kao silovanje. Ostaje da se utvrdi da li su imali seksualnog kontakta ili ne. Nije iskljuceno da joj je napravio neku psihicku dramu, ali to onda nije delo silovanja.

sale

pre 3 godine

Kada se krivicno delo pocini, zerva mora da prijavi krivicno delo odmah... ona to nije ucinila...
Kada prodju godine i onda se krivicno delo “prijavi” preko drustvenih mreza, to nije prijava, to je javna objava u nadi da se razljuti javno mnjenje koje ce da osudi optuzenog pre nego sudski proces uopste pocne... prakticno, neko moze da odluci da nekome upropasti zivot samo tako sto ce ga optuziti godinama kasnije za nesto sto se dogodilo, ili nije, ili postoji treca strana, ona istinita koja ne pravi nevinog niti optuzenog niti onoga koji optuzuje...

Zato, ostavite sudstvu da rad svoj posao, a nemojte javno spaljivati na lomaci optuzene... jer sagledacete kasnije svoje poteze i bice vas sramota... ja sudija i advokat nisam, i ne mesam se... ali racunam da ce sudije inadvokati da purade svoj posao, jer oni su eksperti u toj sferi...

U medjuvremenu moj narode, trosite vreme na nesto bitnije a ne da citate reality show optuzbe ovoga ili onoga, sve da je to svet glume, svet politike, svet ljudi koji NE MARE ZA VAS I VASU PORODICU... obratite paznju sta je bitno u vasem zivotu i zivite svoj zivot...

vlada

pre 3 godine

Interesantno na temu kome tara devojke koja je prijavila da su je dirali drugari iz odelenja u osnovnoj skoli. Mene su prijavile devojcice jer diram samo neke a njih ne. I razrednoj je bilo smesno. Predaleko smo otisli ako su sad tema i deca kad pocnu da otkrivaju seksualnost

D.L.

pre 3 godine

Zato je i prošao poligraf. On veruje da nikakve prisile nije bilo, on veruje da je on njoj učinio čast,.....
(John, 27. mart 2021 21:51)

Da li vi stvarno mislite da se na poligrafu postavlja pitanje da li ste povredili zrtvu, pa da dajes svoje misljenje? Postavljaju se konkretna pitanja, da li ste bili intimni, da li je tacno da ste joj rekli to i to, da li je plakala u tome i tome trenutku. I tu nema da li ti smatras da li je to dobro sto je ona plakala, tuzilac te pita da odogovris sa da ili ne, da li je ili nije.

Gavra Kacanski

pre 3 godine

Ovo dvoje kao da se utrkuju ko ce antipacniji biti, kao da gledam utakmicu u kojoj je krajnji rezultat ko ce vise autogolova dati. Pomalo se osjecam ja silovano, eto tako...

djosa

pre 3 godine

jaoo koliko lupanja.
Da li vi pametnjakovici znate kako su koncipirana pitanja na poligrafu?
ne?
pa naravno da nemate pojma.
Ptanja su uglavnom spremljena da uzrokuju prekid misli i razruse/sabotiraju plan onoga ko odgovara.
ukratko:
da li zivite na toj adresi?
da li je ijednom te veceri rekla Ne?
da li ste bili intimni?
da li imate psa?
da li mu je ime ___?
..
razumete?
jako, ali jako je tesko biti 100% koncentrisan i odgovoriti svaki put istinito.
Cak i najvecim psihopatama.

Žena

pre 3 godine

Mnogo smo ljudi prsli, neko prsne pod malim pritiskom, neko pod velikim. Mi nikada nećemo znati šta se medju njima desilo, i ne možemo da branimo ni jedno ni drugo dok se to ne dokaže na sudu. A do tada novine o ovome više ne treba ni da pišu.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Ime silovatelja znamo.
Rezultat poligrafa znamo.
Ponovljenunu traumu,koju je prezivela prijavljujuci tuzilastvu, takodje,
Ponovno prezivljanje traume takodje ,koje je za gospodju bolno. Gledamo 24-7.
Jos da nam kaze ime nalogodavca i slucaj je resen.

Mika

pre 3 godine

Panika je hvatala posto je shvatila da nece napraviti karijeru kakvu je zelela. Tada joj je pala na pamet spasonosna ideja- silovanje !

sturmmann

pre 3 godine

1)Da li u filmu "Cash only" igra Danijela?
2)Ako igra, kako izgleda njena uloga, kako opisati osobu koju ona glumi/"glumi"?
3)Koji je to filmski žanr?
4)Kakva je psihologija osoba koje imaju takve uloge?

FILM "CASH ONLY".

Naziv filma govori mnogo toga.

Vlada

pre 3 godine

Sta je meni uzasno ljigavo je to da u intervjuu u insajderu se govori kao da je ona zbog Lecica odlucila da ode u ameriku 40 dana nakon toga, a u prethodnim intervjuima je rekla kako je lecic trebao da joj da pismo preporuke za vizu za ameriku i pre nego sto se to desilo.
Kakva losa politizacija majko mila... Malo se upetljala

interpretacije

pre 3 godine

Ako je verovati stampi, svi ti napadi panike, traume, nesanica, i mnogo gore stvari mogu biti rezultat mucenja koje je prezivela u USA.

nikola 888

pre 3 godine

Ne kapiram. Priča o traumama, dugogodišnjem lečenju, a 3 godine posle navodnog silovanja snima scene seksa u filmu Cash only?
(teorija zavere, 27. mart 2021 22:56)

Pa, to joj je psihijatar "prepisao", kao vid terapije.

nikola 44

pre 3 godine

Tip jeste sam po sebi odvratan (kao i onaj Mika), njegova pojava, ponasanje... Mozda je ovu ocigledno ionako psihicki labilnu osobu psihicki "mucio", ali je silovao nije, niti je seksa uopste bilo. Ljudi, da li neko zaista misli da je Lecic uopste sposoban nekoga da siluje u pravom smislu te reci?

Ratko

pre 3 godine

Da li će ova gospođa ako se utvrdi da nije bilo silovanja, snositi adekvatnu kaznu za lažno prijavljivanje? Morali bi da izmene krivični zakon i da se lažna prijava tretira podjednako kao što bi bilo primenjeno prema izvršiocu tog dela. Policija bi sa tužilaštvom morala takva dela goniti po službenoj dužnosti. Za takve lažne prijave ne može da se dobije novčana kazna ili uslovna kazna zatvora i slično. Recimo ovde se dokaže da je Lečić nevin? Šta onda? Da je tuži privatno u građanskoj parnici koja bi trajala 5 i više godina? Mora da se menjaju pod hitno zakoni.

Laža i paralaža

pre 3 godine

Realno, nakon sto je prošao poligraf nema više nikakve sumnje da tu silovanja nije bilo. Naravno ne kazem da je poligraf preterano pouzdan aparat (jer nije, zato i nije dokaz nigde u svetu) ali sama činjenica da je Lečić bio toliko samouveren i siguran u sebe i u to sta se zaista desilo sa njim i ovom devojkom da samovoljno zatraži poligraf. Time je, sto se mene tiče, "matirao" celu ovu situaciju. I sam je znao da će, ako kojim slucajem padne poligraf, izgubiti i ove mrvice podrške koju je imao i ti retki su ga branili bi se povukli u mišije rupe. Iskreno, za ovo je trebalo imati petlje. Da je pao bilo bi isto kao da je već osudjen, tako bi izgledalo u ocima javnosti (naravno sad kad je prošao ide prica kako poligraf je psihopata i prevario poligraf).
(peki, 27. mart 2021 22:10)

A ko kaze da je prosao uopste? On i to odmah cim je izasao, a 7 sati ga ispitivali. Nisao video zvanicno saopstenje. Ocigledno mu nije problem da slaze bez da trepne kad je i one poruke montirao. Taj ce reci sta on zeli bez problema bez obzira da li je istina ili ne.

posmatracica

pre 3 godine

@frst-mskr
I ja sam imala užasne probleme sa dečacima u školi. Isto su mi s leđa prilazili i svoj ud trljali o mene. Ranac sam morala da nosim preko zadnjice, da mi bude manje neprijatno (da, meni da bude manje neprijatno). Nastavnici nisu ništa rekli, a videli su to par puta, a mene je bilo sramota da kažem roditeljima. Mora da sam ja bila kriva jer sam se razvila ranije od ostalih devojčica. To se sve dešavalo na sres školskog dvorišta i niko nije našao za shodno da me zaštiti. Još uvek me je sramota i ne mogu da pričam o tome.
(eto, mi smo krive, 27. mart 2021 21:21)

slično sam doživljavala, jednom su me stariji dečaci saterali u ćošak u hodniku posle časa i tako maltretirali jedno sat vremena. Nastavnik je izašao iz kabineta za tehničko i samo se vratio nazad kad je video sta se desava, dečaci su bili krupniji. I iz ove perspektive mi to deluje kao agonija, neke od vinovnika sam itekako zapamtila, naročito jednog od koga i danas decenijama kasnije zazirem kad ga vidim. Ja sam danas uspešna zena, on je miran, nasmejani čovek jednog običnog niskoplacenog zanimanja ali i dalje neka vrsta neprijatnosti postoji. Svakome ko nipodastava osecanja žrtava predlažem da i sami to iskuse ili da prepuste predatoru svoje dete na dva sata kada vec misle da je to tako nebitno.

Nikola

pre 3 godine

Ako je istina onda u zatvor njega!!! A ako nije onda nju!!! U svakim slucaju neko mora biti kaznjen. Ako nije istina, onda si coveku napravila haos od zivota ni zbog cega i moras za to da platis. Ako jeste istina, onda da si Bog otac, u zatvor burazeru da ti naprave jos iednu bulju!!!

II

pre 3 godine

"Predaleko smo otisli ako su sad tema i deca kad pocnu da otkrivaju seksualnost"

Deca treba od malena da se vaspitavaju, a svakako i kroz osnovnu skolu, i da im se ukazuje na to sta je dozvoljeno a sta nije dozvoljeno, sta je prema zakonu a sta je protiv zakona, sta je pristojno a sta nepristojno itd. Opisane sce ne od jedne devojke da su joj decaci pritiskali svoje erigirane penisu uz zadnjicu u skolskom dvoristu sigurno nije nesto sto bi se trebalo ignorisati i pred cim bi trebalo svi u skoli da zatvaraju oci. A oni koji predju granicu nedozvoljenog dobiju i kaznu za los postupak. Bar se tako radi u naprednim drustvima. Jer ako je neko do punoletstva umislio da mu je sve dozvoljeno bojim se da takva osoba moze da izraste u nekoga ko ce uzimati sve na svom putu bez da ima pravo na to i da je dobio pristanak suprotne strane. Vaspitanje i dizanje svesti o nedozvoljenim radnjama je nuzno kroz detinjstvo i mladost, kasnije moze biti sve prekasno.