Sreda, 11.12.2019.

23:53

Milojević otkrio zašto je Tomane šutirao penal

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je Marko Marin procenio da nije bio sposoban da šutne penal protiv Olimpijakosa.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Milojeviæ otkrio zašto je Tomane šutirao penal IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Oliver

pre 4 godine

Juce pred utakmicu kazem ortacima,ovo ce biti 3 za 3 i ima da nam ga uvale pred kraj utakmice.. da li sam vidovit,ili je samo ovo vec vidjeno toliko puta kada su nasi klubovi u pitanju. khm.
(Pljuvac svih stilova,

Daj boze da je 3 za 3,jer je to manja sramota nego da je ovo stvarno. Bolje biti pokvaren nego glup. Samo,nemoguce je da je namestena i Vidiceva ruka u Juznoj Africi,i Mijatoviceva precka,i Partizan protiv Alkmara,i Zvezda...nesto nam se cesto desava isti scenario kroz celu istoriju naseg fudbala.

ivan

pre 4 godine

Tomane je sledeći?
Pa Tomane nijednom nije šutirao penal za zvezdu a fala Bogu bilo ih je ihaha.
I sad odjednom on šutira? Čovek je dao za ovu sezonu samo 4 gola za zvezdu, dva puta spartaku, Topoli i raspaloj poslednjoj Mačvi. U ligi šampiona nije bio ni blizu gola.

Kasper

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
(Stefan, 11. decembar 2019 23:48)

A jelte zato su kladionice dale kvotu 1.60 jer vole da gube pare???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trancer, 12. decembar 2019 00:27)
Pa kolku kvotu da stave? 1.10 na tuznog prestavnika Grcke u ligi sampiona.
Na kraju krajeva, nije kladionica namestila 3 za 3, nego klubovi sporazumno ;)

Јабучило

pre 4 godine

Најтужније је што људи стварно верују да се играло “3 за 3”. Да ли сте ви нормални?
(Student, 12. decembar 2019 00:16)

Види Жандерову "божју руку", па ми реци ко је (не)нормалан.

Nikola

pre 4 godine

Da je Joveljic igrao umesto ovogTomanea i Aleksa Terzić umesto Zandera, prošli bi dalje i oni bi vredeli zajedno preko 20 milki.
Ali se treba i ugraditi

Pljuvac svih stilova

pre 4 godine

Juce pred utakmicu kazem ortacima,ovo ce biti 3 za 3 i ima da nam ga uvale pred kraj utakmice.. da li sam vidovit,ili je samo ovo vec vidjeno toliko puta kada su nasi klubovi u pitanju. khm.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Da si ostavio Rodiča mi bi otišli dalje menjati rodiča sa bekom koji to nije niti ima dosta utakmica u nogama je ludost menjaš sredinu pa to radi svaki pametan trener nikako se nesme razbiti zadnja formaciska linija koja drži rezultat 5.minuta pri kraju ta lopta teško,da bi preletela rodiča a verovatno je bilo bolje pustiti,da udari glavom jer je bilo dosta iz ugla pogodio bi borjana prečku možda ni to teško gol mada sad pričati je glupost.

lal

pre 4 godine

vecina komentatora gubi vezu sa realnoscu... otici ce miloje, kao sto je otisao i radonja... doci ce neki fudbalski alimpijevic, proklinjacete dan kada ste ga terali iz kluba...
a sta tek reci za izjavu da je tomane namerno promasio penal... pa on da moze da pogodi precku kad pozeli, on bi vredeo 100 miliona i do sada bi dao 30 golova...
ili da se osvrnem na izjavu da napadaci najbolje sutiraju penale... bekovi su oduvek bili najbolji izvodjaci penala... oni u svakom timu moraju biti najhladnokrvniji... njihovi pasovi moraju biti precizni... svaka greska se vidi i osudjuje...
pritom je nepisano pravilo da penal ne sutira igrac nad kojim je napravljen prekrsaj, a marina su i pre i posle toga krvnicki mlatili... to su ti komentari koje opisuje ona stara rdjavom i dlaka smeta... da je sutirao i promasio fudbal bilo bi: sve hoce sam, iako je bio nespreman... sebicni marin upropastio zvezdu... krava koja da mleko, pa obori kantu i bla bla bla bla bla...
pominju se boaci i pavkov... a obojica pobredjeni... cak je bilo i iznenadjenje sto boaci uopste putuje... koga da stavi miloje?!? da igra 90 minuta bez centarfora, pa samo budite iskreni prema sebi i zamislite vase komentare na takvu postavu... koga da ubaci kada rodic trazi izmenu?!? lepo se vidi da je miloje bio u soku kada je pozvao roberta karlosa i shvatio da on nije na klupi...
danas se hvali gobelja, a do pre mesec dana je bio poslednji preostali musketar kome ste cekali da vidite ledja posle stojkovica i savica...
slazem se da je prelazni rok lose odradjen... ekipa je slabija nego prosle godine... napravljena je greska sto ben nije registrovan... mnogo se pokralo...
ali ponavljam, miloje kad ode, nece doci gvardiola, nego kosan ili zivadinovic i to ako budemo imali srece... a oni sa ovim timom nece postici vise, niti ce u ovoj zemlji u skorije vreme treneri birati "pojacanja"...

Talicni

pre 4 godine

Večeras je 9ka morao biti Dejan Joveljić, a ne Tomane. Levi bek Aleksa Terzić, a ne Žander i grčeviti Rodić. I tu je suština svega. Funjarski radiš, funjarski se vraća.

Samo što to to puca preko leđa kluba i nas nesrećnika što pratimo. Neće mi biti žao da komplet svi odete. Do jednog.

Kapa dole i hvala Milanu Borjanu za sve. I večeras Marku Gobeljiću i Marku Marinu. Trojica koji su preorali teren i došli da pobede, ostali nizu za pomen.
(detektiv kokni kol, 11. decembar 2019 23:58)

Kso prvo slazem se sa tobam ali tu je jos problema... Joveljic i Terzic su hteli da idu da bi broduzeli ugovor trazili su 50 % vrednosti sledeceg trasfera tako da miloje nije kriv

Milan

pre 4 godine

Zvezda i Olimpijakos su unapred dogovorili da svako pobedi kod svoje kuće da uzmu novac za pobedu. Ko bude bolji u ostalim utakmicama neka ide dalje. Pošto Olimpijakos nije mogao da da gol iz igre neko je morao da i pokloni penal.

4k4.Dex

pre 4 godine

A zasto je Tomane drugi? Igrac koji nema nista. Ama bas nista sto treba da ima spic. Ni brzinu ni visinu ni tehniku ni sut ni osecaj za gol nit je jak u duelu... teska rupa. Ne kapiram kako on moze da sutira bilo sta.

iskreni Zvezdas

pre 4 godine

Tri boda za tri boda, to prijateljski klubovi rade. Doslo vreme da vratimo dug. Bolje nego da smo obe izgubili ili jednu izgubili, a drugu nereseno igrali...
Ovako bar tri boda-pobedu bar jednu i para nesto uzeli... I onako nismo za evropu, ni mi ni komsije iz Ljutice nismo taj rang....

Milos

pre 4 godine

Sutnuo je onaj koji je vise podmitljiv i koji moze da promasi, jer je utakmica prodata. E sad u nekim nasim fudbalerima postoji i malo obraza, pa ne mogu da stanu na belu tacku a da znaju da moraju da promase.

novi sad

pre 4 godine

marin nije bio sposoban da sutira celu utakmicu.fantastican igrac ali bojazljiv
kapiten koji ne preuzima odgovornost
ocajno smo igrali celu polusezonu.i trebao da se nesto promeni.mrkela prvi da ode.a ne da nam mazu oci ligom evrope i kako je sve u redu.a ovi umisljeni igraci malo da se otrezne.

MiRa

pre 4 godine

Ne pljuj te po Tomaneu. Kada su Sinišu Mihailovića doveli u zvezdu iz Vojvodine bio je na početku očajan, ali trener Lj. Petrović je rekao "skupo smo ga platili, mora da igra" i znamo kasnije koje i kakav je igrač bio Miha.

irelandcalling

pre 4 godine

Pa kad neki igraju fudbal srcem (nor Borjan) a drugi igraju rukomet....
86ti minut I igrac s obe ruke (za svaki slucaj) "ometa" loptu u svom sesnajstercu??!! Pa iz koje je lige Taj lik, jel on bivsi rukometas, odbojkas, sta li je??? Sramota, suvise je bilo naivno da bi bilo slucajno...

ENDORFIN

pre 4 godine

Nismo zaslužili prolaz dalje jwr pre svega ne umemo ni x da odigramo, a na kraju ne znamo ni penal da pretvorimo u gol.Nažalost, jedna je istina u ovom trenutku, ali biće nekih boljih dana!Za tvoju slavu danas pevamoo..

Bata

pre 4 godine

Pa kako Marin odlucje ko sutira penal aman breeee??Pa cemu sluzi onda "trener" Milojevic?Marin odlucuje ko sutira penal..smesno i tuzno.Kakav trener takav i kapiten oboica samo da oni jadni nisu odgovorni.Sramota bre da vas bude,ko sto je mene sramota sto volim i navijam za Crvenu zvezdu.

empty

pre 4 godine

Marko,

Druže kako Borjan da šutira penal, slučajno promaši i ostaje prazan gol. Nije to rukomet pa da rizikuješ da skidaš golmana sa gola.

vs

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stefan, 11. decembar 2019 23:48) O ti sa mozgom, prosvetli nas leba ti! I sta kazes: Borjan, Degenek, Gobeljic, Marin izginuse da prodjemo, ali eto namestili smo da bas Tomane sutne penal i da gadja precku, i da Zander i to bas pred kraj meca napravi penal! da nije bilo centarsuta on bi sam uzeo loptu rukom u sesnaestercu i napravio penal, jel tako? Meni stvarno nije jasno da ovakvi mozgovi postoje! Kako vi mislite da se utakmica u Evropi namesti sa 10-15 stranaca u ekipi koje bas briga za Zvezdu i Oly i koji bi tako nesto mogli da otkucaju UEFI kad pozele? Kad se utakmica namesta, gol se daje u prvom poluvremenu, a posle se sutira ponekad i to daleko od gola. Ko bre namesta utakmicu da golovi padaju u 85+ minutu (kao u beogradu i Atini), a da pre toga protivnik ima velike sanse (svi zaboravili zicer Olimpijakosa u beogradu minut pre 2-1). Ko je bio toliko siguran mogao je da zaradi stan i kucu lagano, umesto sto sada praznih dzepova ovde prosipa pamet.

Džoni

pre 4 godine

Ovaj Tomane je tukao preko gola, ali koliko ne zna za malo da je zabode pod prečku? Pogledajte samo gde je pogledao pre šuta i kako je udario loptu? Marin nije šutnuo penal, ali nije šutnuo ni u toj situaciji pre penala nego išao na dribling, pa nije šutnuo ni kada je sam izašao pred golmana sa desnog boka, nego odigrao pas trojici njihovih igrača... Na kraju uđe ovaj nesretnik, pa prvo promaši loptu, pa kad ta akcija nije prošla onda očigledno odradi ono što je trebao? Mnogi upućeni su pričali za varijantu 3 za 3, ja nisam hteo da verujem, ali su izgleda bili u pravu?

Kako je lepo biti glup

pre 4 godine

@detektiv kokni kol
Bravo,bravo,bravo, preduhitrio si me za koji minut!Suština.
Dodao bih da onaj ko je skautirao strance u zadnjih par godina ne sme da zadrži posao.
Ili je kriminalac ili ne zna to da radi.Kako god-NAPOLJE!!!

Amater

pre 4 godine

Milojeviću, a zašto je uopšte Tomane prvi izbor nakon Marina??
Doduše ne verujem da bi Zvezda izvukla remi i da je povela... bilo je nekih igrača koji su delovali kao da su nezainteresovani ili da znaju nešto više od nas običnih posmatrača... Ali bilo je svakako i nekoliko igrača Zvezde koji su zaista želeli prolaz u LE i nisu mnogo razmišljali o tzv. "braći" i "bratskim odnosima"...

Marko

pre 4 godine

Marin celu sezonu beži od odgovornosti, nema srce jos je kapiten, tako lopti nije protiv Bajerna I totenhema, trebao je da izadje kapitensku da preuzme krivicu i umanji stres na ekipu, ali eto to je naša realnost kapiten nam čovek koga nije hteo nijedan klub u Bundesligi

sta reci...

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
(Stefan, 11. decembar 2019 23:48)

Najvaznije je da si ti pametan pa si uzeo pare posto si sve znao jelte . ah da nisi.
Izgleda da vama svaka zvezdina pobeda smeta...

guminzglajznica

pre 4 godine

namerno promasen penal,namerno napravljen penal...
(neko, 11. decembar 2019 23:47)


Uzmi loptu, izađi na teren, pogodi mi prečku sa bjele tačke, 1 od 30.. namjerno, molim te, na prazan stadion.


čuš namjerno promašen.

kadinjaca ipak pala

pre 4 godine

Tomane je potpuno fudbalski sutnuo i nema mu se sta zameriti, desava se! Za one koji kazu zasto nije ovaj, zasto nije onaj, podsetio bih da je i Marin pogodio precku u Kopenhagenu! Da ne spominjem koje su sve igracke velicine promasile mnogo bitnije penale kroz istoriju fudbala! Ovaj put nismo imali srece, kao sto jesmo kroz kvalifikacije i to je to! Zivot ide dalje!

Realno

pre 4 godine

Po cemu je on sledeci i zasto ispred Degeneka,Ivanica ili Gobeljica? Dao je 3-4 gola na 15-20 utakmica kao spic a nista bolji nije bio ni u toj Tondeli gde mu ne limit bio 6-7 golova u sezoni.Takav nam uopste nije trebao i zato odmah da ga najurite kao i sve ostale strance. Trebao je Pavkov da pocne a tada bi on sutirao i dao gol iz penala,verovatno i Boaci,mada on zbog pasosa ne bi ni bio u protokol kod nijednog trenera ali ako si resio da ga stavis,pusti ga pre Tomanea,koji osim onih makazica nije nista pokazao do sada a uspeo je da nas izbaci iz Evrope,zajedno sa Zanderom.

Trancer

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
(Stefan, 11. decembar 2019 23:48)

A sto vas toliko boli svaka zvezdina pobeda???

Student

pre 4 godine

Најтужније је што људи стварно верују да се играло “3 за 3”. Да ли сте ви нормални?

Mare

pre 4 godine

Od svih 16 klubova u 1/8F LŠ svih 16 je iz Lige Petice, bravo novac je ubio fudbal. Okrećem se Zvezdi u prvenstvu, gledaću Ligu Evrope i samo finale Lige Šampiona. Ovi što pljuju igrače, u F od Fudbala se ne razumeju. Ko radi taj i greši, to je fudbal, to je život. Brzo se zaboravljaju Kajrat, Černomorec i ostali, eeej Srbijo među šljivama, nadam se da moja deca neće odrasti u ovako bolesnom društvu.

veliki strumf

pre 4 godine

E pa šefe, znači to je to??? Epa tako ti je i bilo - to je stvarno to!!! Kako bre može da bude "sledeći" neko NIKAD nije u zvezdi sutnuo penal??? Da bude sledeci u najvaznijoj utakmici sezone... Jaka ste mi vi organizacija... Kad se samo setim Radomira Antica: svaki korner na obe stative igraci, tacno se zna ko gde stoji, tacno se zna gde se centrira iz kornera, igra se pomocna igra, zna se ko stoji u zivom zidu... O tome ko mu sutira penal da ne govorimo. To je trener! Gleda svaki detalj, a penaldzija bas i nije detalj nego mnooogo krupna stvar. Osim toga, jedan TRENER mora da vidi da je Zander KRILO a ne bek. Pa covek odbranu i ne igra, krater ej! Igrac iz kiparskog Pafosa (garantujem da 99% ljudi koji prate fudbal nikad nije culo za taj Pafos).

Trancer

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
(Stefan, 11. decembar 2019 23:48)

A jelte zato su kladionice dale kvotu 1.60 jer vole da gube pare???

Sivi soko

pre 4 godine

Aj još nam otkri zašto ti igra Žander. Šta traži taj lik u ekipi uopšte i što si ga, čoveče uvodio? Lik je tempirana bomba kojom si nas razneo, treneru.
Ljudi, osim Rodića, jedini bek od svih 40 igrača u rosteru Zvezde je Gajić a on nije prijavljen za Ligu šampiona. Zato Gobeljić koji je valjda zadnji vezni igra beka, i to desnog umesto Gajića. A levi bek Aleksa Terzić koji je iz podmlatka je prodat bez 5 utakmica u prvom timu. Doveden Žander koji uopšte nije fudbaler. A Rodić kao da je od stakla, svaki drugi meč povređen. Vrhunac svega je bio kad je Žandera stavio na desnog beka protiv Totenhema, lik prvi put u životu igrao na toj strani i dali nam tri gola u drugom. Poetska pravda je ovo što nas je Žanderov potez izbacio iz takmičenja , kao smo radili tako smo i prošli.

jaggy

pre 4 godine

Ma šta se čudite pa jel pre utakmice grčki premijer našem predsedniku rekao da će grci sve uraditi kako bi povećali trgovinsku razmenu s tim da panatenaikos večeras mora da pobedi.. Dobro ne baš ovako direktno ali između redova je dao jasan signal

MiloE 6tić

pre 4 godine

Da je bio penal protiv Radnika,Spartaka,Radničkog,Rada i svih iz Kokezanije sem Partizana Marko 7.zvezdina zvezda bi šutirao...ovako nije blesav kad golman neće da se baci u drugu stranu

Марко

pre 4 godine

Зашто није шутирао Борјан? Он је највише заслужио, и психолошки је далеко најстабилнији играч у тиму. Могао је и Дегенек. То су играчи који су носили Црвену звезду и омогућили играње у Лиги шампиона. Чиме је Томане заслужио да шутира пенал? Јуче је дошао у Звезду, допринос у Европи му је 0, а у нашој лиги је дао 4 гола на 12 утакмица. Боаће и Павков су толико дали Звезди, обојица се далеко више боре од Томанеа, али неко очигледно гура овог Томанеа. Вероватно Терзић мора да оправда своје "појачање".

Stefan

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.

Srpska CZV

pre 4 godine

Ko ce da otkrije kad i da li padaju ostavke, za najkriminalnije prelazne rokove u istoriji kluba. Nikad vise para baceno, nikad gori tim i igra. Napolje svi redom!

CzBg1989!

pre 4 godine

Nije problem ko će da šutne svima se desi da promaše da loše šutnu.. Nije ni igra bila problem toliko danas pravili smo šanse normalno da je Oli imao više jer su jurili rezultat.. Ali da onako igrač bezglavo startuje u 86 min sa podignutim rukama na loptu.. To je neverovatno.. Borjan i Gobelja su poginuli za dres! Marin je uradio sta je do njega.. Nismo iskoristili lepu šansu Borjan nas vadio i vadio ali došla je kazna. Pojačanja su promašaj nisu to loši igrači ali kad dovedeš igrača i skupo platiš za naše uslove i oni budu lošiji od svake zamene, a mogu da potpišem da bi Pantović i Radulović iz omladinske škole igrali bolje od La Pare.. Tako je kako je niko nije očekivao da mi pobedimo lagano Oli i da prodjemo ali ovakve šanse moras da koristis.. Milunović loptu kad krene da iznosi mislim da 2 miliona ljudi na TVu kažu evo je kontra za Olimpijakos..

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Večeras je 9ka morao biti Dejan Joveljić, a ne Tomane. Levi bek Aleksa Terzić, a ne Žander i grčeviti Rodić. I tu je suština svega. Funjarski radiš, funjarski se vraća.

Samo što to to puca preko leđa kluba i nas nesrećnika što pratimo. Neće mi biti žao da komplet svi odete. Do jednog.

Kapa dole i hvala Milanu Borjanu za sve. I večeras Marku Gobeljiću i Marku Marinu. Trojica koji su preorali teren i došli da pobede, ostali nizu za pomen.

F10

pre 4 godine

Nemoj nam, molim te, ništa više otkrivati. Pustite da se malo slegne pa se polako svi pakujte. Znam da vi uzimate ogromne pare ali nas navijače ovi rezultati i to što su najzaslužniji za neke uspehe oterani iz CZV preko noći, malo više boli.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Večeras je 9ka morao biti Dejan Joveljić, a ne Tomane. Levi bek Aleksa Terzić, a ne Žander i grčeviti Rodić. I tu je suština svega. Funjarski radiš, funjarski se vraća.

Samo što to to puca preko leđa kluba i nas nesrećnika što pratimo. Neće mi biti žao da komplet svi odete. Do jednog.

Kapa dole i hvala Milanu Borjanu za sve. I večeras Marku Gobeljiću i Marku Marinu. Trojica koji su preorali teren i došli da pobede, ostali nizu za pomen.

Stefan

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.

Марко

pre 4 godine

Зашто није шутирао Борјан? Он је највише заслужио, и психолошки је далеко најстабилнији играч у тиму. Могао је и Дегенек. То су играчи који су носили Црвену звезду и омогућили играње у Лиги шампиона. Чиме је Томане заслужио да шутира пенал? Јуче је дошао у Звезду, допринос у Европи му је 0, а у нашој лиги је дао 4 гола на 12 утакмица. Боаће и Павков су толико дали Звезди, обојица се далеко више боре од Томанеа, али неко очигледно гура овог Томанеа. Вероватно Терзић мора да оправда своје "појачање".

Srpska CZV

pre 4 godine

Ko ce da otkrije kad i da li padaju ostavke, za najkriminalnije prelazne rokove u istoriji kluba. Nikad vise para baceno, nikad gori tim i igra. Napolje svi redom!

CzBg1989!

pre 4 godine

Nije problem ko će da šutne svima se desi da promaše da loše šutnu.. Nije ni igra bila problem toliko danas pravili smo šanse normalno da je Oli imao više jer su jurili rezultat.. Ali da onako igrač bezglavo startuje u 86 min sa podignutim rukama na loptu.. To je neverovatno.. Borjan i Gobelja su poginuli za dres! Marin je uradio sta je do njega.. Nismo iskoristili lepu šansu Borjan nas vadio i vadio ali došla je kazna. Pojačanja su promašaj nisu to loši igrači ali kad dovedeš igrača i skupo platiš za naše uslove i oni budu lošiji od svake zamene, a mogu da potpišem da bi Pantović i Radulović iz omladinske škole igrali bolje od La Pare.. Tako je kako je niko nije očekivao da mi pobedimo lagano Oli i da prodjemo ali ovakve šanse moras da koristis.. Milunović loptu kad krene da iznosi mislim da 2 miliona ljudi na TVu kažu evo je kontra za Olimpijakos..

MiloE 6tić

pre 4 godine

Da je bio penal protiv Radnika,Spartaka,Radničkog,Rada i svih iz Kokezanije sem Partizana Marko 7.zvezdina zvezda bi šutirao...ovako nije blesav kad golman neće da se baci u drugu stranu

F10

pre 4 godine

Nemoj nam, molim te, ništa više otkrivati. Pustite da se malo slegne pa se polako svi pakujte. Znam da vi uzimate ogromne pare ali nas navijače ovi rezultati i to što su najzaslužniji za neke uspehe oterani iz CZV preko noći, malo više boli.

4k4.Dex

pre 4 godine

A zasto je Tomane drugi? Igrac koji nema nista. Ama bas nista sto treba da ima spic. Ni brzinu ni visinu ni tehniku ni sut ni osecaj za gol nit je jak u duelu... teska rupa. Ne kapiram kako on moze da sutira bilo sta.

Milan

pre 4 godine

Zvezda i Olimpijakos su unapred dogovorili da svako pobedi kod svoje kuće da uzmu novac za pobedu. Ko bude bolji u ostalim utakmicama neka ide dalje. Pošto Olimpijakos nije mogao da da gol iz igre neko je morao da i pokloni penal.

lal

pre 4 godine

vecina komentatora gubi vezu sa realnoscu... otici ce miloje, kao sto je otisao i radonja... doci ce neki fudbalski alimpijevic, proklinjacete dan kada ste ga terali iz kluba...
a sta tek reci za izjavu da je tomane namerno promasio penal... pa on da moze da pogodi precku kad pozeli, on bi vredeo 100 miliona i do sada bi dao 30 golova...
ili da se osvrnem na izjavu da napadaci najbolje sutiraju penale... bekovi su oduvek bili najbolji izvodjaci penala... oni u svakom timu moraju biti najhladnokrvniji... njihovi pasovi moraju biti precizni... svaka greska se vidi i osudjuje...
pritom je nepisano pravilo da penal ne sutira igrac nad kojim je napravljen prekrsaj, a marina su i pre i posle toga krvnicki mlatili... to su ti komentari koje opisuje ona stara rdjavom i dlaka smeta... da je sutirao i promasio fudbal bilo bi: sve hoce sam, iako je bio nespreman... sebicni marin upropastio zvezdu... krava koja da mleko, pa obori kantu i bla bla bla bla bla...
pominju se boaci i pavkov... a obojica pobredjeni... cak je bilo i iznenadjenje sto boaci uopste putuje... koga da stavi miloje?!? da igra 90 minuta bez centarfora, pa samo budite iskreni prema sebi i zamislite vase komentare na takvu postavu... koga da ubaci kada rodic trazi izmenu?!? lepo se vidi da je miloje bio u soku kada je pozvao roberta karlosa i shvatio da on nije na klupi...
danas se hvali gobelja, a do pre mesec dana je bio poslednji preostali musketar kome ste cekali da vidite ledja posle stojkovica i savica...
slazem se da je prelazni rok lose odradjen... ekipa je slabija nego prosle godine... napravljena je greska sto ben nije registrovan... mnogo se pokralo...
ali ponavljam, miloje kad ode, nece doci gvardiola, nego kosan ili zivadinovic i to ako budemo imali srece... a oni sa ovim timom nece postici vise, niti ce u ovoj zemlji u skorije vreme treneri birati "pojacanja"...

irelandcalling

pre 4 godine

Pa kad neki igraju fudbal srcem (nor Borjan) a drugi igraju rukomet....
86ti minut I igrac s obe ruke (za svaki slucaj) "ometa" loptu u svom sesnajstercu??!! Pa iz koje je lige Taj lik, jel on bivsi rukometas, odbojkas, sta li je??? Sramota, suvise je bilo naivno da bi bilo slucajno...

Milos

pre 4 godine

Sutnuo je onaj koji je vise podmitljiv i koji moze da promasi, jer je utakmica prodata. E sad u nekim nasim fudbalerima postoji i malo obraza, pa ne mogu da stanu na belu tacku a da znaju da moraju da promase.

Nikola

pre 4 godine

Da je Joveljic igrao umesto ovogTomanea i Aleksa Terzić umesto Zandera, prošli bi dalje i oni bi vredeli zajedno preko 20 milki.
Ali se treba i ugraditi

kadinjaca ipak pala

pre 4 godine

Tomane je potpuno fudbalski sutnuo i nema mu se sta zameriti, desava se! Za one koji kazu zasto nije ovaj, zasto nije onaj, podsetio bih da je i Marin pogodio precku u Kopenhagenu! Da ne spominjem koje su sve igracke velicine promasile mnogo bitnije penale kroz istoriju fudbala! Ovaj put nismo imali srece, kao sto jesmo kroz kvalifikacije i to je to! Zivot ide dalje!

novi sad

pre 4 godine

marin nije bio sposoban da sutira celu utakmicu.fantastican igrac ali bojazljiv
kapiten koji ne preuzima odgovornost
ocajno smo igrali celu polusezonu.i trebao da se nesto promeni.mrkela prvi da ode.a ne da nam mazu oci ligom evrope i kako je sve u redu.a ovi umisljeni igraci malo da se otrezne.

Džoni

pre 4 godine

Ovaj Tomane je tukao preko gola, ali koliko ne zna za malo da je zabode pod prečku? Pogledajte samo gde je pogledao pre šuta i kako je udario loptu? Marin nije šutnuo penal, ali nije šutnuo ni u toj situaciji pre penala nego išao na dribling, pa nije šutnuo ni kada je sam izašao pred golmana sa desnog boka, nego odigrao pas trojici njihovih igrača... Na kraju uđe ovaj nesretnik, pa prvo promaši loptu, pa kad ta akcija nije prošla onda očigledno odradi ono što je trebao? Mnogi upućeni su pričali za varijantu 3 za 3, ja nisam hteo da verujem, ali su izgleda bili u pravu?

Sivi soko

pre 4 godine

Aj još nam otkri zašto ti igra Žander. Šta traži taj lik u ekipi uopšte i što si ga, čoveče uvodio? Lik je tempirana bomba kojom si nas razneo, treneru.
Ljudi, osim Rodića, jedini bek od svih 40 igrača u rosteru Zvezde je Gajić a on nije prijavljen za Ligu šampiona. Zato Gobeljić koji je valjda zadnji vezni igra beka, i to desnog umesto Gajića. A levi bek Aleksa Terzić koji je iz podmlatka je prodat bez 5 utakmica u prvom timu. Doveden Žander koji uopšte nije fudbaler. A Rodić kao da je od stakla, svaki drugi meč povređen. Vrhunac svega je bio kad je Žandera stavio na desnog beka protiv Totenhema, lik prvi put u životu igrao na toj strani i dali nam tri gola u drugom. Poetska pravda je ovo što nas je Žanderov potez izbacio iz takmičenja , kao smo radili tako smo i prošli.

veliki strumf

pre 4 godine

E pa šefe, znači to je to??? Epa tako ti je i bilo - to je stvarno to!!! Kako bre može da bude "sledeći" neko NIKAD nije u zvezdi sutnuo penal??? Da bude sledeci u najvaznijoj utakmici sezone... Jaka ste mi vi organizacija... Kad se samo setim Radomira Antica: svaki korner na obe stative igraci, tacno se zna ko gde stoji, tacno se zna gde se centrira iz kornera, igra se pomocna igra, zna se ko stoji u zivom zidu... O tome ko mu sutira penal da ne govorimo. To je trener! Gleda svaki detalj, a penaldzija bas i nije detalj nego mnooogo krupna stvar. Osim toga, jedan TRENER mora da vidi da je Zander KRILO a ne bek. Pa covek odbranu i ne igra, krater ej! Igrac iz kiparskog Pafosa (garantujem da 99% ljudi koji prate fudbal nikad nije culo za taj Pafos).

Talicni

pre 4 godine

Večeras je 9ka morao biti Dejan Joveljić, a ne Tomane. Levi bek Aleksa Terzić, a ne Žander i grčeviti Rodić. I tu je suština svega. Funjarski radiš, funjarski se vraća.

Samo što to to puca preko leđa kluba i nas nesrećnika što pratimo. Neće mi biti žao da komplet svi odete. Do jednog.

Kapa dole i hvala Milanu Borjanu za sve. I večeras Marku Gobeljiću i Marku Marinu. Trojica koji su preorali teren i došli da pobede, ostali nizu za pomen.
(detektiv kokni kol, 11. decembar 2019 23:58)

Kso prvo slazem se sa tobam ali tu je jos problema... Joveljic i Terzic su hteli da idu da bi broduzeli ugovor trazili su 50 % vrednosti sledeceg trasfera tako da miloje nije kriv

guminzglajznica

pre 4 godine

namerno promasen penal,namerno napravljen penal...
(neko, 11. decembar 2019 23:47)


Uzmi loptu, izađi na teren, pogodi mi prečku sa bjele tačke, 1 od 30.. namjerno, molim te, na prazan stadion.


čuš namjerno promašen.

Bata

pre 4 godine

Pa kako Marin odlucje ko sutira penal aman breeee??Pa cemu sluzi onda "trener" Milojevic?Marin odlucuje ko sutira penal..smesno i tuzno.Kakav trener takav i kapiten oboica samo da oni jadni nisu odgovorni.Sramota bre da vas bude,ko sto je mene sramota sto volim i navijam za Crvenu zvezdu.

Trancer

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
(Stefan, 11. decembar 2019 23:48)

A jelte zato su kladionice dale kvotu 1.60 jer vole da gube pare???

ivan

pre 4 godine

Tomane je sledeći?
Pa Tomane nijednom nije šutirao penal za zvezdu a fala Bogu bilo ih je ihaha.
I sad odjednom on šutira? Čovek je dao za ovu sezonu samo 4 gola za zvezdu, dva puta spartaku, Topoli i raspaloj poslednjoj Mačvi. U ligi šampiona nije bio ni blizu gola.

Realno

pre 4 godine

Po cemu je on sledeci i zasto ispred Degeneka,Ivanica ili Gobeljica? Dao je 3-4 gola na 15-20 utakmica kao spic a nista bolji nije bio ni u toj Tondeli gde mu ne limit bio 6-7 golova u sezoni.Takav nam uopste nije trebao i zato odmah da ga najurite kao i sve ostale strance. Trebao je Pavkov da pocne a tada bi on sutirao i dao gol iz penala,verovatno i Boaci,mada on zbog pasosa ne bi ni bio u protokol kod nijednog trenera ali ako si resio da ga stavis,pusti ga pre Tomanea,koji osim onih makazica nije nista pokazao do sada a uspeo je da nas izbaci iz Evrope,zajedno sa Zanderom.

Student

pre 4 godine

Најтужније је што људи стварно верују да се играло “3 за 3”. Да ли сте ви нормални?

Јабучило

pre 4 godine

Најтужније је што људи стварно верују да се играло “3 за 3”. Да ли сте ви нормални?
(Student, 12. decembar 2019 00:16)

Види Жандерову "божју руку", па ми реци ко је (не)нормалан.

Trancer

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
(Stefan, 11. decembar 2019 23:48)

A sto vas toliko boli svaka zvezdina pobeda???

empty

pre 4 godine

Marko,

Druže kako Borjan da šutira penal, slučajno promaši i ostaje prazan gol. Nije to rukomet pa da rizikuješ da skidaš golmana sa gola.

sta reci...

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
(Stefan, 11. decembar 2019 23:48)

Najvaznije je da si ti pametan pa si uzeo pare posto si sve znao jelte . ah da nisi.
Izgleda da vama svaka zvezdina pobeda smeta...

Kako je lepo biti glup

pre 4 godine

@detektiv kokni kol
Bravo,bravo,bravo, preduhitrio si me za koji minut!Suština.
Dodao bih da onaj ko je skautirao strance u zadnjih par godina ne sme da zadrži posao.
Ili je kriminalac ili ne zna to da radi.Kako god-NAPOLJE!!!

vs

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stefan, 11. decembar 2019 23:48) O ti sa mozgom, prosvetli nas leba ti! I sta kazes: Borjan, Degenek, Gobeljic, Marin izginuse da prodjemo, ali eto namestili smo da bas Tomane sutne penal i da gadja precku, i da Zander i to bas pred kraj meca napravi penal! da nije bilo centarsuta on bi sam uzeo loptu rukom u sesnaestercu i napravio penal, jel tako? Meni stvarno nije jasno da ovakvi mozgovi postoje! Kako vi mislite da se utakmica u Evropi namesti sa 10-15 stranaca u ekipi koje bas briga za Zvezdu i Oly i koji bi tako nesto mogli da otkucaju UEFI kad pozele? Kad se utakmica namesta, gol se daje u prvom poluvremenu, a posle se sutira ponekad i to daleko od gola. Ko bre namesta utakmicu da golovi padaju u 85+ minutu (kao u beogradu i Atini), a da pre toga protivnik ima velike sanse (svi zaboravili zicer Olimpijakosa u beogradu minut pre 2-1). Ko je bio toliko siguran mogao je da zaradi stan i kucu lagano, umesto sto sada praznih dzepova ovde prosipa pamet.

iskreni Zvezdas

pre 4 godine

Tri boda za tri boda, to prijateljski klubovi rade. Doslo vreme da vratimo dug. Bolje nego da smo obe izgubili ili jednu izgubili, a drugu nereseno igrali...
Ovako bar tri boda-pobedu bar jednu i para nesto uzeli... I onako nismo za evropu, ni mi ni komsije iz Ljutice nismo taj rang....

Kasper

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
(Stefan, 11. decembar 2019 23:48)

A jelte zato su kladionice dale kvotu 1.60 jer vole da gube pare???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trancer, 12. decembar 2019 00:27)
Pa kolku kvotu da stave? 1.10 na tuznog prestavnika Grcke u ligi sampiona.
Na kraju krajeva, nije kladionica namestila 3 za 3, nego klubovi sporazumno ;)

Oliver

pre 4 godine

Juce pred utakmicu kazem ortacima,ovo ce biti 3 za 3 i ima da nam ga uvale pred kraj utakmice.. da li sam vidovit,ili je samo ovo vec vidjeno toliko puta kada su nasi klubovi u pitanju. khm.
(Pljuvac svih stilova,

Daj boze da je 3 za 3,jer je to manja sramota nego da je ovo stvarno. Bolje biti pokvaren nego glup. Samo,nemoguce je da je namestena i Vidiceva ruka u Juznoj Africi,i Mijatoviceva precka,i Partizan protiv Alkmara,i Zvezda...nesto nam se cesto desava isti scenario kroz celu istoriju naseg fudbala.

MiRa

pre 4 godine

Ne pljuj te po Tomaneu. Kada su Sinišu Mihailovića doveli u zvezdu iz Vojvodine bio je na početku očajan, ali trener Lj. Petrović je rekao "skupo smo ga platili, mora da igra" i znamo kasnije koje i kakav je igrač bio Miha.

Pljuvac svih stilova

pre 4 godine

Juce pred utakmicu kazem ortacima,ovo ce biti 3 za 3 i ima da nam ga uvale pred kraj utakmice.. da li sam vidovit,ili je samo ovo vec vidjeno toliko puta kada su nasi klubovi u pitanju. khm.

Marko

pre 4 godine

Marin celu sezonu beži od odgovornosti, nema srce jos je kapiten, tako lopti nije protiv Bajerna I totenhema, trebao je da izadje kapitensku da preuzme krivicu i umanji stres na ekipu, ali eto to je naša realnost kapiten nam čovek koga nije hteo nijedan klub u Bundesligi

Amater

pre 4 godine

Milojeviću, a zašto je uopšte Tomane prvi izbor nakon Marina??
Doduše ne verujem da bi Zvezda izvukla remi i da je povela... bilo je nekih igrača koji su delovali kao da su nezainteresovani ili da znaju nešto više od nas običnih posmatrača... Ali bilo je svakako i nekoliko igrača Zvezde koji su zaista želeli prolaz u LE i nisu mnogo razmišljali o tzv. "braći" i "bratskim odnosima"...

jaggy

pre 4 godine

Ma šta se čudite pa jel pre utakmice grčki premijer našem predsedniku rekao da će grci sve uraditi kako bi povećali trgovinsku razmenu s tim da panatenaikos večeras mora da pobedi.. Dobro ne baš ovako direktno ali između redova je dao jasan signal

Mare

pre 4 godine

Od svih 16 klubova u 1/8F LŠ svih 16 je iz Lige Petice, bravo novac je ubio fudbal. Okrećem se Zvezdi u prvenstvu, gledaću Ligu Evrope i samo finale Lige Šampiona. Ovi što pljuju igrače, u F od Fudbala se ne razumeju. Ko radi taj i greši, to je fudbal, to je život. Brzo se zaboravljaju Kajrat, Černomorec i ostali, eeej Srbijo među šljivama, nadam se da moja deca neće odrasti u ovako bolesnom društvu.

ENDORFIN

pre 4 godine

Nismo zaslužili prolaz dalje jwr pre svega ne umemo ni x da odigramo, a na kraju ne znamo ni penal da pretvorimo u gol.Nažalost, jedna je istina u ovom trenutku, ali biće nekih boljih dana!Za tvoju slavu danas pevamoo..

slaviša šmigič

pre 4 godine

Da si ostavio Rodiča mi bi otišli dalje menjati rodiča sa bekom koji to nije niti ima dosta utakmica u nogama je ludost menjaš sredinu pa to radi svaki pametan trener nikako se nesme razbiti zadnja formaciska linija koja drži rezultat 5.minuta pri kraju ta lopta teško,da bi preletela rodiča a verovatno je bilo bolje pustiti,da udari glavom jer je bilo dosta iz ugla pogodio bi borjana prečku možda ni to teško gol mada sad pričati je glupost.

MiloE 6tić

pre 4 godine

Da je bio penal protiv Radnika,Spartaka,Radničkog,Rada i svih iz Kokezanije sem Partizana Marko 7.zvezdina zvezda bi šutirao...ovako nije blesav kad golman neće da se baci u drugu stranu

Stefan

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Večeras je 9ka morao biti Dejan Joveljić, a ne Tomane. Levi bek Aleksa Terzić, a ne Žander i grčeviti Rodić. I tu je suština svega. Funjarski radiš, funjarski se vraća.

Samo što to to puca preko leđa kluba i nas nesrećnika što pratimo. Neće mi biti žao da komplet svi odete. Do jednog.

Kapa dole i hvala Milanu Borjanu za sve. I večeras Marku Gobeljiću i Marku Marinu. Trojica koji su preorali teren i došli da pobede, ostali nizu za pomen.

Марко

pre 4 godine

Зашто није шутирао Борјан? Он је највише заслужио, и психолошки је далеко најстабилнији играч у тиму. Могао је и Дегенек. То су играчи који су носили Црвену звезду и омогућили играње у Лиги шампиона. Чиме је Томане заслужио да шутира пенал? Јуче је дошао у Звезду, допринос у Европи му је 0, а у нашој лиги је дао 4 гола на 12 утакмица. Боаће и Павков су толико дали Звезди, обојица се далеко више боре од Томанеа, али неко очигледно гура овог Томанеа. Вероватно Терзић мора да оправда своје "појачање".

Talicni

pre 4 godine

Večeras je 9ka morao biti Dejan Joveljić, a ne Tomane. Levi bek Aleksa Terzić, a ne Žander i grčeviti Rodić. I tu je suština svega. Funjarski radiš, funjarski se vraća.

Samo što to to puca preko leđa kluba i nas nesrećnika što pratimo. Neće mi biti žao da komplet svi odete. Do jednog.

Kapa dole i hvala Milanu Borjanu za sve. I večeras Marku Gobeljiću i Marku Marinu. Trojica koji su preorali teren i došli da pobede, ostali nizu za pomen.
(detektiv kokni kol, 11. decembar 2019 23:58)

Kso prvo slazem se sa tobam ali tu je jos problema... Joveljic i Terzic su hteli da idu da bi broduzeli ugovor trazili su 50 % vrednosti sledeceg trasfera tako da miloje nije kriv

CzBg1989!

pre 4 godine

Nije problem ko će da šutne svima se desi da promaše da loše šutnu.. Nije ni igra bila problem toliko danas pravili smo šanse normalno da je Oli imao više jer su jurili rezultat.. Ali da onako igrač bezglavo startuje u 86 min sa podignutim rukama na loptu.. To je neverovatno.. Borjan i Gobelja su poginuli za dres! Marin je uradio sta je do njega.. Nismo iskoristili lepu šansu Borjan nas vadio i vadio ali došla je kazna. Pojačanja su promašaj nisu to loši igrači ali kad dovedeš igrača i skupo platiš za naše uslove i oni budu lošiji od svake zamene, a mogu da potpišem da bi Pantović i Radulović iz omladinske škole igrali bolje od La Pare.. Tako je kako je niko nije očekivao da mi pobedimo lagano Oli i da prodjemo ali ovakve šanse moras da koristis.. Milunović loptu kad krene da iznosi mislim da 2 miliona ljudi na TVu kažu evo je kontra za Olimpijakos..

MiRa

pre 4 godine

Ne pljuj te po Tomaneu. Kada su Sinišu Mihailovića doveli u zvezdu iz Vojvodine bio je na početku očajan, ali trener Lj. Petrović je rekao "skupo smo ga platili, mora da igra" i znamo kasnije koje i kakav je igrač bio Miha.

Srpska CZV

pre 4 godine

Ko ce da otkrije kad i da li padaju ostavke, za najkriminalnije prelazne rokove u istoriji kluba. Nikad vise para baceno, nikad gori tim i igra. Napolje svi redom!

vs

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stefan, 11. decembar 2019 23:48) O ti sa mozgom, prosvetli nas leba ti! I sta kazes: Borjan, Degenek, Gobeljic, Marin izginuse da prodjemo, ali eto namestili smo da bas Tomane sutne penal i da gadja precku, i da Zander i to bas pred kraj meca napravi penal! da nije bilo centarsuta on bi sam uzeo loptu rukom u sesnaestercu i napravio penal, jel tako? Meni stvarno nije jasno da ovakvi mozgovi postoje! Kako vi mislite da se utakmica u Evropi namesti sa 10-15 stranaca u ekipi koje bas briga za Zvezdu i Oly i koji bi tako nesto mogli da otkucaju UEFI kad pozele? Kad se utakmica namesta, gol se daje u prvom poluvremenu, a posle se sutira ponekad i to daleko od gola. Ko bre namesta utakmicu da golovi padaju u 85+ minutu (kao u beogradu i Atini), a da pre toga protivnik ima velike sanse (svi zaboravili zicer Olimpijakosa u beogradu minut pre 2-1). Ko je bio toliko siguran mogao je da zaradi stan i kucu lagano, umesto sto sada praznih dzepova ovde prosipa pamet.

Milan

pre 4 godine

Zvezda i Olimpijakos su unapred dogovorili da svako pobedi kod svoje kuće da uzmu novac za pobedu. Ko bude bolji u ostalim utakmicama neka ide dalje. Pošto Olimpijakos nije mogao da da gol iz igre neko je morao da i pokloni penal.

F10

pre 4 godine

Nemoj nam, molim te, ništa više otkrivati. Pustite da se malo slegne pa se polako svi pakujte. Znam da vi uzimate ogromne pare ali nas navijače ovi rezultati i to što su najzaslužniji za neke uspehe oterani iz CZV preko noći, malo više boli.

Student

pre 4 godine

Најтужније је што људи стварно верују да се играло “3 за 3”. Да ли сте ви нормални?

Pljuvac svih stilova

pre 4 godine

Juce pred utakmicu kazem ortacima,ovo ce biti 3 za 3 i ima da nam ga uvale pred kraj utakmice.. da li sam vidovit,ili je samo ovo vec vidjeno toliko puta kada su nasi klubovi u pitanju. khm.

jaggy

pre 4 godine

Ma šta se čudite pa jel pre utakmice grčki premijer našem predsedniku rekao da će grci sve uraditi kako bi povećali trgovinsku razmenu s tim da panatenaikos večeras mora da pobedi.. Dobro ne baš ovako direktno ali između redova je dao jasan signal

sta reci...

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
(Stefan, 11. decembar 2019 23:48)

Najvaznije je da si ti pametan pa si uzeo pare posto si sve znao jelte . ah da nisi.
Izgleda da vama svaka zvezdina pobeda smeta...

Marko

pre 4 godine

Marin celu sezonu beži od odgovornosti, nema srce jos je kapiten, tako lopti nije protiv Bajerna I totenhema, trebao je da izadje kapitensku da preuzme krivicu i umanji stres na ekipu, ali eto to je naša realnost kapiten nam čovek koga nije hteo nijedan klub u Bundesligi

guminzglajznica

pre 4 godine

namerno promasen penal,namerno napravljen penal...
(neko, 11. decembar 2019 23:47)


Uzmi loptu, izađi na teren, pogodi mi prečku sa bjele tačke, 1 od 30.. namjerno, molim te, na prazan stadion.


čuš namjerno promašen.

kadinjaca ipak pala

pre 4 godine

Tomane je potpuno fudbalski sutnuo i nema mu se sta zameriti, desava se! Za one koji kazu zasto nije ovaj, zasto nije onaj, podsetio bih da je i Marin pogodio precku u Kopenhagenu! Da ne spominjem koje su sve igracke velicine promasile mnogo bitnije penale kroz istoriju fudbala! Ovaj put nismo imali srece, kao sto jesmo kroz kvalifikacije i to je to! Zivot ide dalje!

4k4.Dex

pre 4 godine

A zasto je Tomane drugi? Igrac koji nema nista. Ama bas nista sto treba da ima spic. Ni brzinu ni visinu ni tehniku ni sut ni osecaj za gol nit je jak u duelu... teska rupa. Ne kapiram kako on moze da sutira bilo sta.

Јабучило

pre 4 godine

Најтужније је што људи стварно верују да се играло “3 за 3”. Да ли сте ви нормални?
(Student, 12. decembar 2019 00:16)

Види Жандерову "божју руку", па ми реци ко је (не)нормалан.

ENDORFIN

pre 4 godine

Nismo zaslužili prolaz dalje jwr pre svega ne umemo ni x da odigramo, a na kraju ne znamo ni penal da pretvorimo u gol.Nažalost, jedna je istina u ovom trenutku, ali biće nekih boljih dana!Za tvoju slavu danas pevamoo..

Milos

pre 4 godine

Sutnuo je onaj koji je vise podmitljiv i koji moze da promasi, jer je utakmica prodata. E sad u nekim nasim fudbalerima postoji i malo obraza, pa ne mogu da stanu na belu tacku a da znaju da moraju da promase.

Mare

pre 4 godine

Od svih 16 klubova u 1/8F LŠ svih 16 je iz Lige Petice, bravo novac je ubio fudbal. Okrećem se Zvezdi u prvenstvu, gledaću Ligu Evrope i samo finale Lige Šampiona. Ovi što pljuju igrače, u F od Fudbala se ne razumeju. Ko radi taj i greši, to je fudbal, to je život. Brzo se zaboravljaju Kajrat, Černomorec i ostali, eeej Srbijo među šljivama, nadam se da moja deca neće odrasti u ovako bolesnom društvu.

Trancer

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
(Stefan, 11. decembar 2019 23:48)

A sto vas toliko boli svaka zvezdina pobeda???

Džoni

pre 4 godine

Ovaj Tomane je tukao preko gola, ali koliko ne zna za malo da je zabode pod prečku? Pogledajte samo gde je pogledao pre šuta i kako je udario loptu? Marin nije šutnuo penal, ali nije šutnuo ni u toj situaciji pre penala nego išao na dribling, pa nije šutnuo ni kada je sam izašao pred golmana sa desnog boka, nego odigrao pas trojici njihovih igrača... Na kraju uđe ovaj nesretnik, pa prvo promaši loptu, pa kad ta akcija nije prošla onda očigledno odradi ono što je trebao? Mnogi upućeni su pričali za varijantu 3 za 3, ja nisam hteo da verujem, ali su izgleda bili u pravu?

Kasper

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
(Stefan, 11. decembar 2019 23:48)

A jelte zato su kladionice dale kvotu 1.60 jer vole da gube pare???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trancer, 12. decembar 2019 00:27)
Pa kolku kvotu da stave? 1.10 na tuznog prestavnika Grcke u ligi sampiona.
Na kraju krajeva, nije kladionica namestila 3 za 3, nego klubovi sporazumno ;)

empty

pre 4 godine

Marko,

Druže kako Borjan da šutira penal, slučajno promaši i ostaje prazan gol. Nije to rukomet pa da rizikuješ da skidaš golmana sa gola.

Sivi soko

pre 4 godine

Aj još nam otkri zašto ti igra Žander. Šta traži taj lik u ekipi uopšte i što si ga, čoveče uvodio? Lik je tempirana bomba kojom si nas razneo, treneru.
Ljudi, osim Rodića, jedini bek od svih 40 igrača u rosteru Zvezde je Gajić a on nije prijavljen za Ligu šampiona. Zato Gobeljić koji je valjda zadnji vezni igra beka, i to desnog umesto Gajića. A levi bek Aleksa Terzić koji je iz podmlatka je prodat bez 5 utakmica u prvom timu. Doveden Žander koji uopšte nije fudbaler. A Rodić kao da je od stakla, svaki drugi meč povređen. Vrhunac svega je bio kad je Žandera stavio na desnog beka protiv Totenhema, lik prvi put u životu igrao na toj strani i dali nam tri gola u drugom. Poetska pravda je ovo što nas je Žanderov potez izbacio iz takmičenja , kao smo radili tako smo i prošli.

Bata

pre 4 godine

Pa kako Marin odlucje ko sutira penal aman breeee??Pa cemu sluzi onda "trener" Milojevic?Marin odlucuje ko sutira penal..smesno i tuzno.Kakav trener takav i kapiten oboica samo da oni jadni nisu odgovorni.Sramota bre da vas bude,ko sto je mene sramota sto volim i navijam za Crvenu zvezdu.

iskreni Zvezdas

pre 4 godine

Tri boda za tri boda, to prijateljski klubovi rade. Doslo vreme da vratimo dug. Bolje nego da smo obe izgubili ili jednu izgubili, a drugu nereseno igrali...
Ovako bar tri boda-pobedu bar jednu i para nesto uzeli... I onako nismo za evropu, ni mi ni komsije iz Ljutice nismo taj rang....

novi sad

pre 4 godine

marin nije bio sposoban da sutira celu utakmicu.fantastican igrac ali bojazljiv
kapiten koji ne preuzima odgovornost
ocajno smo igrali celu polusezonu.i trebao da se nesto promeni.mrkela prvi da ode.a ne da nam mazu oci ligom evrope i kako je sve u redu.a ovi umisljeni igraci malo da se otrezne.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Da si ostavio Rodiča mi bi otišli dalje menjati rodiča sa bekom koji to nije niti ima dosta utakmica u nogama je ludost menjaš sredinu pa to radi svaki pametan trener nikako se nesme razbiti zadnja formaciska linija koja drži rezultat 5.minuta pri kraju ta lopta teško,da bi preletela rodiča a verovatno je bilo bolje pustiti,da udari glavom jer je bilo dosta iz ugla pogodio bi borjana prečku možda ni to teško gol mada sad pričati je glupost.

lal

pre 4 godine

vecina komentatora gubi vezu sa realnoscu... otici ce miloje, kao sto je otisao i radonja... doci ce neki fudbalski alimpijevic, proklinjacete dan kada ste ga terali iz kluba...
a sta tek reci za izjavu da je tomane namerno promasio penal... pa on da moze da pogodi precku kad pozeli, on bi vredeo 100 miliona i do sada bi dao 30 golova...
ili da se osvrnem na izjavu da napadaci najbolje sutiraju penale... bekovi su oduvek bili najbolji izvodjaci penala... oni u svakom timu moraju biti najhladnokrvniji... njihovi pasovi moraju biti precizni... svaka greska se vidi i osudjuje...
pritom je nepisano pravilo da penal ne sutira igrac nad kojim je napravljen prekrsaj, a marina su i pre i posle toga krvnicki mlatili... to su ti komentari koje opisuje ona stara rdjavom i dlaka smeta... da je sutirao i promasio fudbal bilo bi: sve hoce sam, iako je bio nespreman... sebicni marin upropastio zvezdu... krava koja da mleko, pa obori kantu i bla bla bla bla bla...
pominju se boaci i pavkov... a obojica pobredjeni... cak je bilo i iznenadjenje sto boaci uopste putuje... koga da stavi miloje?!? da igra 90 minuta bez centarfora, pa samo budite iskreni prema sebi i zamislite vase komentare na takvu postavu... koga da ubaci kada rodic trazi izmenu?!? lepo se vidi da je miloje bio u soku kada je pozvao roberta karlosa i shvatio da on nije na klupi...
danas se hvali gobelja, a do pre mesec dana je bio poslednji preostali musketar kome ste cekali da vidite ledja posle stojkovica i savica...
slazem se da je prelazni rok lose odradjen... ekipa je slabija nego prosle godine... napravljena je greska sto ben nije registrovan... mnogo se pokralo...
ali ponavljam, miloje kad ode, nece doci gvardiola, nego kosan ili zivadinovic i to ako budemo imali srece... a oni sa ovim timom nece postici vise, niti ce u ovoj zemlji u skorije vreme treneri birati "pojacanja"...

Amater

pre 4 godine

Milojeviću, a zašto je uopšte Tomane prvi izbor nakon Marina??
Doduše ne verujem da bi Zvezda izvukla remi i da je povela... bilo je nekih igrača koji su delovali kao da su nezainteresovani ili da znaju nešto više od nas običnih posmatrača... Ali bilo je svakako i nekoliko igrača Zvezde koji su zaista želeli prolaz u LE i nisu mnogo razmišljali o tzv. "braći" i "bratskim odnosima"...

Nikola

pre 4 godine

Da je Joveljic igrao umesto ovogTomanea i Aleksa Terzić umesto Zandera, prošli bi dalje i oni bi vredeli zajedno preko 20 milki.
Ali se treba i ugraditi

Realno

pre 4 godine

Po cemu je on sledeci i zasto ispred Degeneka,Ivanica ili Gobeljica? Dao je 3-4 gola na 15-20 utakmica kao spic a nista bolji nije bio ni u toj Tondeli gde mu ne limit bio 6-7 golova u sezoni.Takav nam uopste nije trebao i zato odmah da ga najurite kao i sve ostale strance. Trebao je Pavkov da pocne a tada bi on sutirao i dao gol iz penala,verovatno i Boaci,mada on zbog pasosa ne bi ni bio u protokol kod nijednog trenera ali ako si resio da ga stavis,pusti ga pre Tomanea,koji osim onih makazica nije nista pokazao do sada a uspeo je da nas izbaci iz Evrope,zajedno sa Zanderom.

veliki strumf

pre 4 godine

E pa šefe, znači to je to??? Epa tako ti je i bilo - to je stvarno to!!! Kako bre može da bude "sledeći" neko NIKAD nije u zvezdi sutnuo penal??? Da bude sledeci u najvaznijoj utakmici sezone... Jaka ste mi vi organizacija... Kad se samo setim Radomira Antica: svaki korner na obe stative igraci, tacno se zna ko gde stoji, tacno se zna gde se centrira iz kornera, igra se pomocna igra, zna se ko stoji u zivom zidu... O tome ko mu sutira penal da ne govorimo. To je trener! Gleda svaki detalj, a penaldzija bas i nije detalj nego mnooogo krupna stvar. Osim toga, jedan TRENER mora da vidi da je Zander KRILO a ne bek. Pa covek odbranu i ne igra, krater ej! Igrac iz kiparskog Pafosa (garantujem da 99% ljudi koji prate fudbal nikad nije culo za taj Pafos).

irelandcalling

pre 4 godine

Pa kad neki igraju fudbal srcem (nor Borjan) a drugi igraju rukomet....
86ti minut I igrac s obe ruke (za svaki slucaj) "ometa" loptu u svom sesnajstercu??!! Pa iz koje je lige Taj lik, jel on bivsi rukometas, odbojkas, sta li je??? Sramota, suvise je bilo naivno da bi bilo slucajno...

Trancer

pre 4 godine

Sve je jasno ko ima mozak da malo mućne. Ko sad nije shvatio odkud ona "maestralna" pobeda u Beogradu, ceo život će biti žrtva sličnih obmana.
(Stefan, 11. decembar 2019 23:48)

A jelte zato su kladionice dale kvotu 1.60 jer vole da gube pare???

Kako je lepo biti glup

pre 4 godine

@detektiv kokni kol
Bravo,bravo,bravo, preduhitrio si me za koji minut!Suština.
Dodao bih da onaj ko je skautirao strance u zadnjih par godina ne sme da zadrži posao.
Ili je kriminalac ili ne zna to da radi.Kako god-NAPOLJE!!!

ivan

pre 4 godine

Tomane je sledeći?
Pa Tomane nijednom nije šutirao penal za zvezdu a fala Bogu bilo ih je ihaha.
I sad odjednom on šutira? Čovek je dao za ovu sezonu samo 4 gola za zvezdu, dva puta spartaku, Topoli i raspaloj poslednjoj Mačvi. U ligi šampiona nije bio ni blizu gola.

Oliver

pre 4 godine

Juce pred utakmicu kazem ortacima,ovo ce biti 3 za 3 i ima da nam ga uvale pred kraj utakmice.. da li sam vidovit,ili je samo ovo vec vidjeno toliko puta kada su nasi klubovi u pitanju. khm.
(Pljuvac svih stilova,

Daj boze da je 3 za 3,jer je to manja sramota nego da je ovo stvarno. Bolje biti pokvaren nego glup. Samo,nemoguce je da je namestena i Vidiceva ruka u Juznoj Africi,i Mijatoviceva precka,i Partizan protiv Alkmara,i Zvezda...nesto nam se cesto desava isti scenario kroz celu istoriju naseg fudbala.