Ponedeljak, 30.10.2017.

08:41

Kevin Spejsi: Ja sam gej

Izvor: B92

Kevin Spejsi: Ja sam gej IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

Realno

pre 6 godina

Sta radi cetrnestogodisnjak ma zurci? (kasapin, 30. oktobar 2017 08:54)

Pita neko iz Srbije, gdje je to još normalnija stvar nego što je u Americi

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

Ne gay, već effing pedophile. Lik 'ladno pokušava izbeći bilo kakvu odgovornostu za zlostavljanje, ili pokušaj zlostavljanja maloletnika - btw, razlika je akademska - tako što će izaći iz ormara, prebaciti fokus cele priče na to što je gay. I, vrlo verovatno, na to što je zbog homofobije bio prisiljen živeti u laži i kriti svoju seksualnost. Jadničak. Gimme a break. Gay community, ne samo u US of A, već svugde u svet,u bi odmah trebala reagirati i napasti skota. Mislim da ga se drugačije zaista ne može nazvati. Ako bi gay osobe stale u odbranu Spaceya, samo bi išle na ruku ljudima poput Amfilohija Radovića, ruske vrhuške i slično. Just saying.

Anyway, prosto je neverovatno koliko se Se7en doimlje ironičnim - u svetlu Spaceyevog izlaska iz ormara i činjenice da je zlostavljao četrnaestogodišnjeg dečaka. Hint - jedna od žrtava, "drug-dealing pederast"... I kompletna John Doeova justifikacija tog ubistva... Ah, delicious irony. Innit?
Može se očekivati da NAMBLA - i slične organizacije - stanu u Spaceyevu odbranu.
No, same se nadam da gospoda Stone i Parker, sa družinom, neće propustiti priliku da ga potkače u nekoj od narednih epizoda.

*Nadam se da će komentar biti u celosti objavljen.

Misa

pre 6 godina

Ovde Srbi misle da se seksualno čovek opredeljuje?Pa nije to oću jabuke ili kriške. Gospodo nagon. Mozete li oženjenog čoveka nagovoriti da se opredeli da li će biti sa muškarcem. Ili možete li geja da nagovorite da bude sa ženom. Reći će "Ne privlači me". Prema tome stvar je nagona i želje a ne opredljenja. Opredeljenje je svesni izbor nagon dobijamo rodjenjem i okolnostima odrastanja. Kraj priče.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Sta trazi lepuskasti tinejdzer od nepunih 15 godina na holivudskoj zurci punoj pijanih i razuzdanih filmadzija? I kao sasvim slucajno i on sam postane zvezda Holivuda posto ga tako malo pronosaju u narucju starije kolege. Sad mu jos malo slave pa ajd da isprica i tuznu pricu iz sumornog detinjstva i odrastanja po holivudskim orgijama. Evo suza suzu stize.

miloš

pre 6 godina

Vrlo zabrinjava to što se ne stavlja u fokus da je Rep Spejsija optužio za pedofiliju, odnosno da ga je Spejsi napastvovao dok je ovaj imao samo 14 godina! Umesto toga, akcenat se stavlja na Kevinovo priznanje da je gej, što je potpuno sporedno. Pogotovo što su mnogi odavno sumnjali u to. Ozbiljan problem, koji se nažalost vidi i u komentarima ovde je to što ljudi sklanjaju glavu pred činjenicom da je napastvovano dete! Ej! Dete! Prosto mi je neverovatna tolika drskost da neko kaže kako ga ne zanima ga da li neka poznata ličnost prodaje drogu, trguje oružjem, ili voli male dečake npr, sve dok je ta ista fantastična kao glumac/pevač/umetnik... Vajnstin, Kejsi, Roman Polanski, koji je posle optužbi za pedofiliju dobio ogroman aplauz i ovacije na nekoj svečanosti, a gde je Meril Strip bila najglasnija... Polako se otrkivaju mračne tajne Holivuda... Bilo bi dobro da mnogi drugi skupe hrabrost kao Rep ili Seka Sablić.

Osa

pre 6 godina

A i maloletnik vidim nevin?Koliko shvatam maloletnik se nabacivao. 14godina baš i nije dete koje je u uzrastu pre puberteta...ovde deca tih godina se sa zabavljaju sa devojkama i to bi onda bila neka perofilija zar ne a kada 14gosišnjak nasrće na zrelog čoveka ispada čovek pedofil a mali nevin?. Stop pedofiliji ali razmislimo malo u ovom slučaju "dete" nasrće.

Potreba za vodjom i idolima je neutoljiva

pre 6 godina

Šta ste ga svi napali da je pedofil?
Kako danas 46-godišnjak sam kaže samo je legao pokraj njega, nije ga dirao, oboje obučeni, i nije mu ništa radio, pa kako ga je to "pokušao" zavesti, zlostavljati, silovati ili šta već?!
(Bruder Jakob)

Pa sto ne pustis svoje dete da neki pijani muskarac "samo" legne pored nje ili njega?

Jelena

pre 6 godina

Pedofilija je (u Srbiji) ukoliko je osoba mlađa od 14 godina. Po zakonu osoba mlađa od 14 godina ne može ni da da pristanak na seks pa se svakako smatra i silovanjem. U nekim zemljama je ta granica i 12 godina, a u nekim i 20 godina.
Svakako je pokušaj silovanja ukoliko nije bilo saglasnosti.

Realno

pre 6 godina

Po komentarima vidim da su svi vec osudili Kevina za pedofiliju, iako niko od komentatora nije bio na toj zabavi pre 30.godina.

Iskreno mislim, da je Kevin zaista pedofil kao sto ga optuzuju, da bi u ovoj situaciji drugacije reagovao. Pa do sada nisam cuo ni za jedan slucaj u kojem je pedofil na prvu optuzbu reagovao priznavanjem krivice i da je odmah trazio oprostaj. Spejsi je dao izjavu za javnost iako su ga njegovi PR agenti savetovali da to ne cini, sto znaci jedino da ili svesno zeli da bude osudjen za pedofiliju ili da nije imao seksualni odnos sa Repom

MrsiMudoje

pre 6 godina

Ima li tamo Iko normalan ? Ili su gejevi, lezbejke ili su zrtve pedofilije, silovani ili je pokusano silovanje, opsta ne trpeljivost i jedini kohezioni faktor - ljubav prema novcu !

Nemanja

pre 6 godina

Cini sa da velika vecina ovde nije procitala dalje od naslova. Covek je uzeo u narucje decaka od 14 godina i legao preko njega. To nije gej to je pedofilija!
Holivud o jeste pedofilsko leglo gde se ovako tretiraju mnoga deca glumci. Ako je to vama normalno onda nista.

Milan

pre 6 godina

Ne razumem izraz "seksualno opredeljenje". Ili jesi ili nisi. Stvar nagona kakvo crno opredeljenje. Opredeliš se za zanimnje pa radiš nekada i šta ne želiš. Seksalni nagon je priroda u čoveku. Pa šta ako je gej?Manje je dobar glumac zbog toga?

Aki

pre 6 godina

Kao glumac je kralj.
Njegova seksualna orijentacije je njegova stvar.
Ako je pokušao sekulano da uzmenirava dete mora da odgovara bio gej ili jedan od najvećih glumaca.

Dusan

pre 6 godina

Uopste nisam iznenadjen.Odlican gumac a za pokusaj silovanja ako je bilo treba da odgovara.Mene takodje interesuje sta trazi maloletnik na zurci s dosta starijima od sebe.

Bruder Jakob

pre 6 godina

Šta ste ga svi napali da je pedofil?
Kako danas 46-godišnjak sam kaže samo je legao pokraj njega, nije ga dirao, oboje obučeni, i nije mu ništa radio, pa kako ga je to "pokušao" zavesti, zlostavljati, silovati ili šta već?!

Nebojša

pre 6 godina

nisi ti gej ti si gej pedofil
(laza, 30. oktobar 2017 09:19)

A da je recimo Monika Beluci ili neka druga koka spopala momka od 14 godina pisao bi sasvim drugačiji komentar tipa svaka čast mali blago njemu i ostale gluposti mrzim dvostruke standarde punoletni nemaju šta da traže sa decom i tačka.

uhh..

pre 6 godina

Znači okreni obrni, ispade da su svi poznati (holivud i to) gej ili silovatelji ili pedofili? Wow.. Kakav dovan primer svima i idoli :) Samo mi nije jasno kako onda manjina ispadne od tolikog broja...

Oliver

pre 6 godina

@Vale
Izvini,ali gde ti vidis ovde "silovanje i napastvovanje"? Malo pravne terminologije.Silovanje je penetracija,a nedozvoljene polne radnje su pipkanje po genitalnim organima.Ovde nema ni jednog ni drugog,nego je po recima tinejdzera- "nosio ga kao sto se nosi mlada". Kakvo je to krivicno delo nositi nekog kao mladu,pri cemu je ta maloletna "mlada" mortus pijana,kao i Spejsi? Ovo me podseca na slucaj Polanski gde je devojcica od 13 godina imala dobrovoljni seks sa Polanskim,s tim sto je tu bilo seksa,a ovde ga nije ni bilo.Kevin Spejsi je lukav,kao i njegov Andervud- on zna dokle sme da ide legalno,dokle sme da "pipka",a da ne ucini krivicno delo,ga ne optuze,heheh

NEo

pre 6 godina

Vrlo nakaradna logika. Znaci, ako je neko glumcina, nema veze sto je pedofil pa jos i na silu, odnosno prevaru?! Po tvojoj logici ispada da ako je neki nacista bio dobar glumac, oprasta mu se ono sto je radio u II svetskom ratu. A upravo zato sto je Kevin Spejsi glumcina, ne treba verovati njegovim izjavama i objasnjenjima jer je vrlo verovatno odglumio kajanje, izvinjenje i empatiju.
(Holivud kao naslednik Sodome i Gomore, 30. oktobar 2017 10:56)

@Holivud kao naslednik Sodome i Gomore. Preterujes i prenosis svoje komplekse o gejevima na tog coveka, da se razumemo pedofil je neko ko voli da ima seks sa decom, zar ne? Prvo Spejsi mu nije nista uradio, iz ugla gejeva to je sasvim normalna situacija kao sto bi strejtu bilo normalno da startuje zgodnu klinku (daaa, to i streteri rade). Video je zgodnog klinca na zurci, probao da ga startuje, lik ga odbio i nikom nista. Ne znam za devojke ali od muskaraca svako ali svako od nas bi i u 30-tim na takvoj zurci startovao neku super zgodnu klinku, smo svi to radili desetinama puta pa nas niko ne naziva pedofilima. Drugo sagledajmo realno, sta je taj lik sa 14-15 godina trazio na zurci gde su "stariji" i gde se konzumiraju droga i alkohol. I na kraju krajeva s obzirom da je klinac strejt da ga je startovala neka zgodna cica od 30-40 da li bi onda to nazvao seksualnim uznemiravanjem ili bi izasao odatle sa kezom od uva do uva hvaleci se svim prijateljima sta mu se desilo?

Oliver

pre 6 godina

@(the_donald,
Da rascistimo jednom za svagda sta je pedofilija.Iz udzbenika psihijatrije:"Pedofilija je seksualna aktivnost sa prepubertetskom decom mladjom od 13 godina,pri cemu pedofil mora imati minimum 16 godina i razlika izmedju njih mora biti najmanje 5 godina." Sva tri uslova moraju biti zadovoljena da bi se govorilo o pedofiliji.Ovde nije ispunjen prvi uslov,jer decko ima 14 godina.Dakle,psihijatrijski to nije pedofilija.Mozda je krivicno delo,ali pravo nije isto sto i psihijatrija.

shazam

pre 6 godina

Pa ako zavodis 14-to godisnjaka onda nisi gej nego pedofil. Sad ce na konto homoseksualizma da se izvuce za pedofiliju.
(Nikola, 30. oktobar 2017 08:53)

Ako je taj koji je bio 14godišnjak siguran da je bilo zlostavljanje i želi da Spejsi odgovara, može da ga prijavi u policiju. Tamo nema zaštićenih pred zakonom kao po banana državama. Inače je u Srbiji granica 14 godina, tako da ovde za razliku od Amerike ne bi bilo zlostavljanje u identičnoj situaciji. To za sve moraliste koji drvite o svetskoj politici a potpuno ste neaktivni i nekonstruktivni i uplašeni u svom rođenom dvorištu. Samo nek je amerike i gejeva i masona i rijalitija, bole vas brige.

Старац Исаија

pre 6 godina

Полако се прихватање педофилије увлачи у свест људи. Особа од 14 година је дете. Да ли би реакције многих биле исте да је мушкарац то урадио девојчици од 14 година?

Isprani neoliberalni mozgovi

pre 6 godina

"Pokušao da zavede.." nije jednako kao silovao (i pedofil).
TO čak i nije pokušaj krivičnog dela silovanje, bar u našem pravu.
Čak i da je sve istina, što je skoro nemoguće nesporno dokazati nakon 30godina, to nije silovanje...daleko od toga.

Back in Black

pre 6 godina

To sto si ti gej to me ne zanima a i znalo se ko je malo bolje upucen ali to sto si hteo da zavedes decka od 14 godina to je vec nesto drugo po meni kriminal.

Sergej

pre 6 godina

Pitam se da li se uopšte moglo dobit i sporednu ulogu bez ‘inicijacije’?
Trulež se razotkriva i zlo carstvo se ruši. Izvana mnogo lepi i ugledni a iznutra truli i pokvareni, bahati, grabežljivi, ucenjivači, nasilnici. Sramota. Molim da objavite komentar jer vidim da ste objavili komentar koji ide na stranu obrane punoletnika a na štetu maloletnika.

zvezdarac

pre 6 godina

@partizanovac
Ne znam da li je to homofobija, ali ja ga od istog trenutka ne volim zbog toga što pijanstvom pokušava da se opravda zbog pedofilskog čina. Prema pedofilima nemam ni razumevanje ni toleranciju. Nek bude najbolji glumac u istoriji, za mene je mrtav čovek.

Pa

pre 6 godina

Uvek mi je izgledao kao gej, tako da to i ne čudi. Ipak, nešto drugo me iznenadjuje, a to su ovi eufemizmi tipa, pokušao sa zavede dečaka od 14 godina, da ga zavede u seksualnom smislu. Da nije bogata holivudska zvezda to bi se zvalo pokušaj silovanja maloletnika, za šta je predvidjena dugogodišnja zatvorska kazna, ovako ništa i sve je u redu, čovek se ne seća, bio je pijan.

Oliver

pre 6 godina

Ako cemo precizno,on je vise biseksualac nego gej.Kao i njegov genijalni Frenk Andervud u onoj sceni trojke sa Kler i telohraniteljem Micamom. A i u Americkoj lepoti je bio sumnjiv kad je navukao onog komsiju marinca,latentnog homoseksualca.Kako god,Spejsi je fenomenalan glumac,a Frenk Andervud je jedan od najvecih likova popularne kulture ikada.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ipak je u filmu "Američka lepota" onaj komšija bio u pravu... ;)
(Saul Goodman, 30. oktobar 2017 09:04)

Pa sustina je da je komsija gej (homofobcan je) a ne Spejsi, koji se zaljubi u Menu Suvari.

Milan Milosevic

pre 6 godina

... A on slucajno glumi Gay-a u seriji a Spejsi je nenormalan pa ga napao...ziveo holivud i njihov nacin sticanja popularnosti!

Holivud kao naslednik Sodome i Gomore

pre 6 godina

Kevin je bog, bio gej ili ne. pretpostavljalo se da je gej, ali nikoga nije briga za to kad je takva glumcina
(LogenMNE, 30. oktobar 2017 08:54)

Vrlo nakaradna logika. Znaci, ako je neko glumcina, nema veze sto je pedofil pa jos i na silu, odnosno prevaru?! Po tvojoj logici ispada da ako je neki nacista bio dobar glumac, oprasta mu se ono sto je radio u II svetskom ratu. A upravo zato sto je Kevin Spejsi glumcina, ne treba verovati njegovim izjavama i objasnjenjima jer je vrlo verovatno odglumio kajanje, izvinjenje i empatiju.

brm

pre 6 godina

Praktično je optužen za pedofiliju, i lik kako bi skrenuo pažnju sa toga priznje da je gej. Nije bitno da li je gej ili ne, već to što je pokušao da zavede dečaka. I pazi onoga koji još pokušava sve da opravda rečima "šta četrnaestogodišnjak radi na žurci". Šta, ako je žurka onda je pedofilija dozvoljena?

Kayser

pre 6 godina

Pricalo se da je gej vec 20 godina. Bogat, frajer, glumac, a od pocetka karijere vidjen sa devojkama svega par puta, i to uvek na ceremonijama. 58 godina i nijedna poznata duza veza a kamoli brak i deca. Uvek govorio da je to zato sto cuva svoju privatnost i ne zeli da paradira svoje devojke, i da novinari ne treba da znaju sa kim je i koliko dugo... Ali koga briga da li je gej - vazno je da je, ako su ove tvrdnje istina, pedofil i silovatelj. Bio gej ili ne. Jer ako je ovo jednom pokusao, pitanje je koliko puta je uspeo - to nisu stvari koje se jednom u zivotu omaknu. Steta, on mi je uz Dikaprija jedan od najomiljenijih glumaca u poslednje 3 decenije - covek prosto nema losu ulogu.

Vale

pre 6 godina

Da li je moguće da se, nakon što je čovek praktično priznao da je PEDOFIL, komentari ovde fokusiraju na to što je gej ?? Ma da, nije bitno to što je maltene napastvovao 14-godišnjaka, zločin je to što je gej. Ne mogu da verujem.

Eone

pre 6 godina

Zaljubljenik u nacisticko posudje je to izvalio jos davno u Americkoj lepoti...Uostalom,tako genijalan glumac mora da ima tako neke tikove u stvarnom zivotu.

Zemljoradnik

pre 6 godina

U vezi sa Spejsijem me zanima isključivo njegova gluma, koja je vanserijska. Seksualne i druge navike su u Spejsijevom slučaju apsolutno nebitne, makar meni.
(Milan, 30. oktobar 2017 08:57)
- Slažem se da mu je gluma vanserijska, ali ovo o seksualnim navikama ne bih ograničio samo na Spejsija. Zašto bi mi bilo čija seksualna orijentacija bila bitna? Privatna stvar ko će sa kim da spava dok god je to dobrovoljno izmedju dvoje odraslih ljudi. Neka privatno rade šta hoće, apsolutno nebitno.

e-hollywood

pre 6 godina

Nešto su gadno zaratili tamo u Hollywoodu. Godinama se tamo dešavaju ove stvari i svi to rade i sad odjednom ove optužbe I to uvek od nekih trećerazrednih glumaca i epizodista. Neka je politika iza svega ovoga.

Kopcam se na ledja

pre 6 godina

Krenulo je demontiranje Holivuda, bastiona "politicki korektne", liberalne i levicarske Amerike. Sodoma i Gomora je udarena u glavu. Veoma interesantni dogadjaji su pred nama...

dragan

pre 6 godina

Šta tek da kažu rvači. A moda u SAD optužiti bogate da su ih seksualno uznemiravali.Besplatna reklama ne škodi a i koja kinta će da kane.Smešno što su se setili posle 10g (izgleda da su ostali bez angažmana i novca).

cane

pre 6 godina

Ok lepo ,priznali obojica i nema sekiracije.
Od sad nebrinite: Ti ces i dalje da glumis a ti jos bolje da repujes.Dobro došli u ponosni tim.

partizanovac

pre 6 godina

A ja sam homofobičan! Sad sam to skontao. Mislio sam da sam indifirentan prema homoseksualcima ali izgleda da nisam. Jer, žešće sam gotivio Kevina a sad odjednom više ne. Nije da bih ga tukao zbog toga i prozivao ali ga više ne gotivim. Valjda je to homofobija, jel?

vlado

pre 6 godina

Super,bravo za tebe. Ajd sad snimi neki film vredan pomena posto 10 godina nisi nista vredno uradio, pa da ne moras za pola godine da se i ti ispovedas kako su te zlostavljali kad si bio mali...

Milan

pre 6 godina

Nije više pitanje ko jeste nego ko nije. Pa evo pročitasmo juče da je i kralj Aleksandar bio biseksualan. Dakle tačne su reči Vladete Jerotića da čovek jeste biseksualno biće koje može da ode ili u jedno (hetero) ili u drugo (homo). Mislim da je stvar više okolnosti nego izbora. Sreća da se nadje voljena devojka i ostalo. Često "gurne" u drugu stranu i osećaj nevoljenosti.

ky3ma

pre 6 godina

Cekaj, to je bilo 1986 godine kada je Spejsi imao 26 godina a ovaj 14 i ovaj sada kao prica o tome. Mora da je stara karijera. Ja ne znam da li covek, muskarac moze da padne ispod ovog.

Milan

pre 6 godina

U vezi sa Spejsijem me zanima isključivo njegova gluma, koja je vanserijska. Seksualne i druge navike su u Spejsijevom slučaju apsolutno nebitne, makar meni.

Milan

pre 6 godina

U vezi sa Spejsijem me zanima isključivo njegova gluma, koja je vanserijska. Seksualne i druge navike su u Spejsijevom slučaju apsolutno nebitne, makar meni.

Bruder Jakob

pre 6 godina

Šta ste ga svi napali da je pedofil?
Kako danas 46-godišnjak sam kaže samo je legao pokraj njega, nije ga dirao, oboje obučeni, i nije mu ništa radio, pa kako ga je to "pokušao" zavesti, zlostavljati, silovati ili šta već?!

Pa

pre 6 godina

Uvek mi je izgledao kao gej, tako da to i ne čudi. Ipak, nešto drugo me iznenadjuje, a to su ovi eufemizmi tipa, pokušao sa zavede dečaka od 14 godina, da ga zavede u seksualnom smislu. Da nije bogata holivudska zvezda to bi se zvalo pokušaj silovanja maloletnika, za šta je predvidjena dugogodišnja zatvorska kazna, ovako ništa i sve je u redu, čovek se ne seća, bio je pijan.

partizanovac

pre 6 godina

A ja sam homofobičan! Sad sam to skontao. Mislio sam da sam indifirentan prema homoseksualcima ali izgleda da nisam. Jer, žešće sam gotivio Kevina a sad odjednom više ne. Nije da bih ga tukao zbog toga i prozivao ali ga više ne gotivim. Valjda je to homofobija, jel?

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ipak je u filmu "Američka lepota" onaj komšija bio u pravu... ;)
(Saul Goodman, 30. oktobar 2017 09:04)

Pa sustina je da je komsija gej (homofobcan je) a ne Spejsi, koji se zaljubi u Menu Suvari.

brm

pre 6 godina

Praktično je optužen za pedofiliju, i lik kako bi skrenuo pažnju sa toga priznje da je gej. Nije bitno da li je gej ili ne, već to što je pokušao da zavede dečaka. I pazi onoga koji još pokušava sve da opravda rečima "šta četrnaestogodišnjak radi na žurci". Šta, ako je žurka onda je pedofilija dozvoljena?

Holivud kao naslednik Sodome i Gomore

pre 6 godina

Kevin je bog, bio gej ili ne. pretpostavljalo se da je gej, ali nikoga nije briga za to kad je takva glumcina
(LogenMNE, 30. oktobar 2017 08:54)

Vrlo nakaradna logika. Znaci, ako je neko glumcina, nema veze sto je pedofil pa jos i na silu, odnosno prevaru?! Po tvojoj logici ispada da ako je neki nacista bio dobar glumac, oprasta mu se ono sto je radio u II svetskom ratu. A upravo zato sto je Kevin Spejsi glumcina, ne treba verovati njegovim izjavama i objasnjenjima jer je vrlo verovatno odglumio kajanje, izvinjenje i empatiju.

Oliver

pre 6 godina

Ako cemo precizno,on je vise biseksualac nego gej.Kao i njegov genijalni Frenk Andervud u onoj sceni trojke sa Kler i telohraniteljem Micamom. A i u Americkoj lepoti je bio sumnjiv kad je navukao onog komsiju marinca,latentnog homoseksualca.Kako god,Spejsi je fenomenalan glumac,a Frenk Andervud je jedan od najvecih likova popularne kulture ikada.

Kayser

pre 6 godina

Pricalo se da je gej vec 20 godina. Bogat, frajer, glumac, a od pocetka karijere vidjen sa devojkama svega par puta, i to uvek na ceremonijama. 58 godina i nijedna poznata duza veza a kamoli brak i deca. Uvek govorio da je to zato sto cuva svoju privatnost i ne zeli da paradira svoje devojke, i da novinari ne treba da znaju sa kim je i koliko dugo... Ali koga briga da li je gej - vazno je da je, ako su ove tvrdnje istina, pedofil i silovatelj. Bio gej ili ne. Jer ako je ovo jednom pokusao, pitanje je koliko puta je uspeo - to nisu stvari koje se jednom u zivotu omaknu. Steta, on mi je uz Dikaprija jedan od najomiljenijih glumaca u poslednje 3 decenije - covek prosto nema losu ulogu.

Sergej

pre 6 godina

Pitam se da li se uopšte moglo dobit i sporednu ulogu bez ‘inicijacije’?
Trulež se razotkriva i zlo carstvo se ruši. Izvana mnogo lepi i ugledni a iznutra truli i pokvareni, bahati, grabežljivi, ucenjivači, nasilnici. Sramota. Molim da objavite komentar jer vidim da ste objavili komentar koji ide na stranu obrane punoletnika a na štetu maloletnika.

Vale

pre 6 godina

Da li je moguće da se, nakon što je čovek praktično priznao da je PEDOFIL, komentari ovde fokusiraju na to što je gej ?? Ma da, nije bitno to što je maltene napastvovao 14-godišnjaka, zločin je to što je gej. Ne mogu da verujem.

zvezdarac

pre 6 godina

@partizanovac
Ne znam da li je to homofobija, ali ja ga od istog trenutka ne volim zbog toga što pijanstvom pokušava da se opravda zbog pedofilskog čina. Prema pedofilima nemam ni razumevanje ni toleranciju. Nek bude najbolji glumac u istoriji, za mene je mrtav čovek.

Zemljoradnik

pre 6 godina

U vezi sa Spejsijem me zanima isključivo njegova gluma, koja je vanserijska. Seksualne i druge navike su u Spejsijevom slučaju apsolutno nebitne, makar meni.
(Milan, 30. oktobar 2017 08:57)
- Slažem se da mu je gluma vanserijska, ali ovo o seksualnim navikama ne bih ograničio samo na Spejsija. Zašto bi mi bilo čija seksualna orijentacija bila bitna? Privatna stvar ko će sa kim da spava dok god je to dobrovoljno izmedju dvoje odraslih ljudi. Neka privatno rade šta hoće, apsolutno nebitno.

Eone

pre 6 godina

Zaljubljenik u nacisticko posudje je to izvalio jos davno u Americkoj lepoti...Uostalom,tako genijalan glumac mora da ima tako neke tikove u stvarnom zivotu.

Kopcam se na ledja

pre 6 godina

Krenulo je demontiranje Holivuda, bastiona "politicki korektne", liberalne i levicarske Amerike. Sodoma i Gomora je udarena u glavu. Veoma interesantni dogadjaji su pred nama...

e-hollywood

pre 6 godina

Nešto su gadno zaratili tamo u Hollywoodu. Godinama se tamo dešavaju ove stvari i svi to rade i sad odjednom ove optužbe I to uvek od nekih trećerazrednih glumaca i epizodista. Neka je politika iza svega ovoga.

ky3ma

pre 6 godina

Cekaj, to je bilo 1986 godine kada je Spejsi imao 26 godina a ovaj 14 i ovaj sada kao prica o tome. Mora da je stara karijera. Ja ne znam da li covek, muskarac moze da padne ispod ovog.

Milan

pre 6 godina

Nije više pitanje ko jeste nego ko nije. Pa evo pročitasmo juče da je i kralj Aleksandar bio biseksualan. Dakle tačne su reči Vladete Jerotića da čovek jeste biseksualno biće koje može da ode ili u jedno (hetero) ili u drugo (homo). Mislim da je stvar više okolnosti nego izbora. Sreća da se nadje voljena devojka i ostalo. Često "gurne" u drugu stranu i osećaj nevoljenosti.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Sta trazi lepuskasti tinejdzer od nepunih 15 godina na holivudskoj zurci punoj pijanih i razuzdanih filmadzija? I kao sasvim slucajno i on sam postane zvezda Holivuda posto ga tako malo pronosaju u narucju starije kolege. Sad mu jos malo slave pa ajd da isprica i tuznu pricu iz sumornog detinjstva i odrastanja po holivudskim orgijama. Evo suza suzu stize.

Misa

pre 6 godina

Ovde Srbi misle da se seksualno čovek opredeljuje?Pa nije to oću jabuke ili kriške. Gospodo nagon. Mozete li oženjenog čoveka nagovoriti da se opredeli da li će biti sa muškarcem. Ili možete li geja da nagovorite da bude sa ženom. Reći će "Ne privlači me". Prema tome stvar je nagona i želje a ne opredljenja. Opredeljenje je svesni izbor nagon dobijamo rodjenjem i okolnostima odrastanja. Kraj priče.

Potreba za vodjom i idolima je neutoljiva

pre 6 godina

Šta ste ga svi napali da je pedofil?
Kako danas 46-godišnjak sam kaže samo je legao pokraj njega, nije ga dirao, oboje obučeni, i nije mu ništa radio, pa kako ga je to "pokušao" zavesti, zlostavljati, silovati ili šta već?!
(Bruder Jakob)

Pa sto ne pustis svoje dete da neki pijani muskarac "samo" legne pored nje ili njega?

dragan

pre 6 godina

Šta tek da kažu rvači. A moda u SAD optužiti bogate da su ih seksualno uznemiravali.Besplatna reklama ne škodi a i koja kinta će da kane.Smešno što su se setili posle 10g (izgleda da su ostali bez angažmana i novca).

cane

pre 6 godina

Ok lepo ,priznali obojica i nema sekiracije.
Od sad nebrinite: Ti ces i dalje da glumis a ti jos bolje da repujes.Dobro došli u ponosni tim.

Milan Milosevic

pre 6 godina

... A on slucajno glumi Gay-a u seriji a Spejsi je nenormalan pa ga napao...ziveo holivud i njihov nacin sticanja popularnosti!

Milan

pre 6 godina

Ne razumem izraz "seksualno opredeljenje". Ili jesi ili nisi. Stvar nagona kakvo crno opredeljenje. Opredeliš se za zanimnje pa radiš nekada i šta ne želiš. Seksalni nagon je priroda u čoveku. Pa šta ako je gej?Manje je dobar glumac zbog toga?

miloš

pre 6 godina

Vrlo zabrinjava to što se ne stavlja u fokus da je Rep Spejsija optužio za pedofiliju, odnosno da ga je Spejsi napastvovao dok je ovaj imao samo 14 godina! Umesto toga, akcenat se stavlja na Kevinovo priznanje da je gej, što je potpuno sporedno. Pogotovo što su mnogi odavno sumnjali u to. Ozbiljan problem, koji se nažalost vidi i u komentarima ovde je to što ljudi sklanjaju glavu pred činjenicom da je napastvovano dete! Ej! Dete! Prosto mi je neverovatna tolika drskost da neko kaže kako ga ne zanima ga da li neka poznata ličnost prodaje drogu, trguje oružjem, ili voli male dečake npr, sve dok je ta ista fantastična kao glumac/pevač/umetnik... Vajnstin, Kejsi, Roman Polanski, koji je posle optužbi za pedofiliju dobio ogroman aplauz i ovacije na nekoj svečanosti, a gde je Meril Strip bila najglasnija... Polako se otrkivaju mračne tajne Holivuda... Bilo bi dobro da mnogi drugi skupe hrabrost kao Rep ili Seka Sablić.

Aki

pre 6 godina

Kao glumac je kralj.
Njegova seksualna orijentacije je njegova stvar.
Ako je pokušao sekulano da uzmenirava dete mora da odgovara bio gej ili jedan od najvećih glumaca.

vlado

pre 6 godina

Super,bravo za tebe. Ajd sad snimi neki film vredan pomena posto 10 godina nisi nista vredno uradio, pa da ne moras za pola godine da se i ti ispovedas kako su te zlostavljali kad si bio mali...

Nebojša

pre 6 godina

nisi ti gej ti si gej pedofil
(laza, 30. oktobar 2017 09:19)

A da je recimo Monika Beluci ili neka druga koka spopala momka od 14 godina pisao bi sasvim drugačiji komentar tipa svaka čast mali blago njemu i ostale gluposti mrzim dvostruke standarde punoletni nemaju šta da traže sa decom i tačka.

Nemanja

pre 6 godina

Cini sa da velika vecina ovde nije procitala dalje od naslova. Covek je uzeo u narucje decaka od 14 godina i legao preko njega. To nije gej to je pedofilija!
Holivud o jeste pedofilsko leglo gde se ovako tretiraju mnoga deca glumci. Ako je to vama normalno onda nista.

Jelena

pre 6 godina

Pedofilija je (u Srbiji) ukoliko je osoba mlađa od 14 godina. Po zakonu osoba mlađa od 14 godina ne može ni da da pristanak na seks pa se svakako smatra i silovanjem. U nekim zemljama je ta granica i 12 godina, a u nekim i 20 godina.
Svakako je pokušaj silovanja ukoliko nije bilo saglasnosti.

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

Ne gay, već effing pedophile. Lik 'ladno pokušava izbeći bilo kakvu odgovornostu za zlostavljanje, ili pokušaj zlostavljanja maloletnika - btw, razlika je akademska - tako što će izaći iz ormara, prebaciti fokus cele priče na to što je gay. I, vrlo verovatno, na to što je zbog homofobije bio prisiljen živeti u laži i kriti svoju seksualnost. Jadničak. Gimme a break. Gay community, ne samo u US of A, već svugde u svet,u bi odmah trebala reagirati i napasti skota. Mislim da ga se drugačije zaista ne može nazvati. Ako bi gay osobe stale u odbranu Spaceya, samo bi išle na ruku ljudima poput Amfilohija Radovića, ruske vrhuške i slično. Just saying.

Anyway, prosto je neverovatno koliko se Se7en doimlje ironičnim - u svetlu Spaceyevog izlaska iz ormara i činjenice da je zlostavljao četrnaestogodišnjeg dečaka. Hint - jedna od žrtava, "drug-dealing pederast"... I kompletna John Doeova justifikacija tog ubistva... Ah, delicious irony. Innit?
Može se očekivati da NAMBLA - i slične organizacije - stanu u Spaceyevu odbranu.
No, same se nadam da gospoda Stone i Parker, sa družinom, neće propustiti priliku da ga potkače u nekoj od narednih epizoda.

*Nadam se da će komentar biti u celosti objavljen.

Dusan

pre 6 godina

Uopste nisam iznenadjen.Odlican gumac a za pokusaj silovanja ako je bilo treba da odgovara.Mene takodje interesuje sta trazi maloletnik na zurci s dosta starijima od sebe.

MrsiMudoje

pre 6 godina

Ima li tamo Iko normalan ? Ili su gejevi, lezbejke ili su zrtve pedofilije, silovani ili je pokusano silovanje, opsta ne trpeljivost i jedini kohezioni faktor - ljubav prema novcu !

Oliver

pre 6 godina

@(the_donald,
Da rascistimo jednom za svagda sta je pedofilija.Iz udzbenika psihijatrije:"Pedofilija je seksualna aktivnost sa prepubertetskom decom mladjom od 13 godina,pri cemu pedofil mora imati minimum 16 godina i razlika izmedju njih mora biti najmanje 5 godina." Sva tri uslova moraju biti zadovoljena da bi se govorilo o pedofiliji.Ovde nije ispunjen prvi uslov,jer decko ima 14 godina.Dakle,psihijatrijski to nije pedofilija.Mozda je krivicno delo,ali pravo nije isto sto i psihijatrija.

NEo

pre 6 godina

Vrlo nakaradna logika. Znaci, ako je neko glumcina, nema veze sto je pedofil pa jos i na silu, odnosno prevaru?! Po tvojoj logici ispada da ako je neki nacista bio dobar glumac, oprasta mu se ono sto je radio u II svetskom ratu. A upravo zato sto je Kevin Spejsi glumcina, ne treba verovati njegovim izjavama i objasnjenjima jer je vrlo verovatno odglumio kajanje, izvinjenje i empatiju.
(Holivud kao naslednik Sodome i Gomore, 30. oktobar 2017 10:56)

@Holivud kao naslednik Sodome i Gomore. Preterujes i prenosis svoje komplekse o gejevima na tog coveka, da se razumemo pedofil je neko ko voli da ima seks sa decom, zar ne? Prvo Spejsi mu nije nista uradio, iz ugla gejeva to je sasvim normalna situacija kao sto bi strejtu bilo normalno da startuje zgodnu klinku (daaa, to i streteri rade). Video je zgodnog klinca na zurci, probao da ga startuje, lik ga odbio i nikom nista. Ne znam za devojke ali od muskaraca svako ali svako od nas bi i u 30-tim na takvoj zurci startovao neku super zgodnu klinku, smo svi to radili desetinama puta pa nas niko ne naziva pedofilima. Drugo sagledajmo realno, sta je taj lik sa 14-15 godina trazio na zurci gde su "stariji" i gde se konzumiraju droga i alkohol. I na kraju krajeva s obzirom da je klinac strejt da ga je startovala neka zgodna cica od 30-40 da li bi onda to nazvao seksualnim uznemiravanjem ili bi izasao odatle sa kezom od uva do uva hvaleci se svim prijateljima sta mu se desilo?

Старац Исаија

pre 6 godina

Полако се прихватање педофилије увлачи у свест људи. Особа од 14 година је дете. Да ли би реакције многих биле исте да је мушкарац то урадио девојчици од 14 година?

Realno

pre 6 godina

Sta radi cetrnestogodisnjak ma zurci? (kasapin, 30. oktobar 2017 08:54)

Pita neko iz Srbije, gdje je to još normalnija stvar nego što je u Americi

Isprani neoliberalni mozgovi

pre 6 godina

"Pokušao da zavede.." nije jednako kao silovao (i pedofil).
TO čak i nije pokušaj krivičnog dela silovanje, bar u našem pravu.
Čak i da je sve istina, što je skoro nemoguće nesporno dokazati nakon 30godina, to nije silovanje...daleko od toga.

shazam

pre 6 godina

Pa ako zavodis 14-to godisnjaka onda nisi gej nego pedofil. Sad ce na konto homoseksualizma da se izvuce za pedofiliju.
(Nikola, 30. oktobar 2017 08:53)

Ako je taj koji je bio 14godišnjak siguran da je bilo zlostavljanje i želi da Spejsi odgovara, može da ga prijavi u policiju. Tamo nema zaštićenih pred zakonom kao po banana državama. Inače je u Srbiji granica 14 godina, tako da ovde za razliku od Amerike ne bi bilo zlostavljanje u identičnoj situaciji. To za sve moraliste koji drvite o svetskoj politici a potpuno ste neaktivni i nekonstruktivni i uplašeni u svom rođenom dvorištu. Samo nek je amerike i gejeva i masona i rijalitija, bole vas brige.

Back in Black

pre 6 godina

To sto si ti gej to me ne zanima a i znalo se ko je malo bolje upucen ali to sto si hteo da zavedes decka od 14 godina to je vec nesto drugo po meni kriminal.

Osa

pre 6 godina

A i maloletnik vidim nevin?Koliko shvatam maloletnik se nabacivao. 14godina baš i nije dete koje je u uzrastu pre puberteta...ovde deca tih godina se sa zabavljaju sa devojkama i to bi onda bila neka perofilija zar ne a kada 14gosišnjak nasrće na zrelog čoveka ispada čovek pedofil a mali nevin?. Stop pedofiliji ali razmislimo malo u ovom slučaju "dete" nasrće.

Oliver

pre 6 godina

@Vale
Izvini,ali gde ti vidis ovde "silovanje i napastvovanje"? Malo pravne terminologije.Silovanje je penetracija,a nedozvoljene polne radnje su pipkanje po genitalnim organima.Ovde nema ni jednog ni drugog,nego je po recima tinejdzera- "nosio ga kao sto se nosi mlada". Kakvo je to krivicno delo nositi nekog kao mladu,pri cemu je ta maloletna "mlada" mortus pijana,kao i Spejsi? Ovo me podseca na slucaj Polanski gde je devojcica od 13 godina imala dobrovoljni seks sa Polanskim,s tim sto je tu bilo seksa,a ovde ga nije ni bilo.Kevin Spejsi je lukav,kao i njegov Andervud- on zna dokle sme da ide legalno,dokle sme da "pipka",a da ne ucini krivicno delo,ga ne optuze,heheh

Realno

pre 6 godina

Po komentarima vidim da su svi vec osudili Kevina za pedofiliju, iako niko od komentatora nije bio na toj zabavi pre 30.godina.

Iskreno mislim, da je Kevin zaista pedofil kao sto ga optuzuju, da bi u ovoj situaciji drugacije reagovao. Pa do sada nisam cuo ni za jedan slucaj u kojem je pedofil na prvu optuzbu reagovao priznavanjem krivice i da je odmah trazio oprostaj. Spejsi je dao izjavu za javnost iako su ga njegovi PR agenti savetovali da to ne cini, sto znaci jedino da ili svesno zeli da bude osudjen za pedofiliju ili da nije imao seksualni odnos sa Repom

uhh..

pre 6 godina

Znači okreni obrni, ispade da su svi poznati (holivud i to) gej ili silovatelji ili pedofili? Wow.. Kakav dovan primer svima i idoli :) Samo mi nije jasno kako onda manjina ispadne od tolikog broja...

Bruder Jakob

pre 6 godina

Šta ste ga svi napali da je pedofil?
Kako danas 46-godišnjak sam kaže samo je legao pokraj njega, nije ga dirao, oboje obučeni, i nije mu ništa radio, pa kako ga je to "pokušao" zavesti, zlostavljati, silovati ili šta već?!

Milan

pre 6 godina

U vezi sa Spejsijem me zanima isključivo njegova gluma, koja je vanserijska. Seksualne i druge navike su u Spejsijevom slučaju apsolutno nebitne, makar meni.

Holivud kao naslednik Sodome i Gomore

pre 6 godina

Kevin je bog, bio gej ili ne. pretpostavljalo se da je gej, ali nikoga nije briga za to kad je takva glumcina
(LogenMNE, 30. oktobar 2017 08:54)

Vrlo nakaradna logika. Znaci, ako je neko glumcina, nema veze sto je pedofil pa jos i na silu, odnosno prevaru?! Po tvojoj logici ispada da ako je neki nacista bio dobar glumac, oprasta mu se ono sto je radio u II svetskom ratu. A upravo zato sto je Kevin Spejsi glumcina, ne treba verovati njegovim izjavama i objasnjenjima jer je vrlo verovatno odglumio kajanje, izvinjenje i empatiju.

vlado

pre 6 godina

Super,bravo za tebe. Ajd sad snimi neki film vredan pomena posto 10 godina nisi nista vredno uradio, pa da ne moras za pola godine da se i ti ispovedas kako su te zlostavljali kad si bio mali...

Sergej

pre 6 godina

Pitam se da li se uopšte moglo dobit i sporednu ulogu bez ‘inicijacije’?
Trulež se razotkriva i zlo carstvo se ruši. Izvana mnogo lepi i ugledni a iznutra truli i pokvareni, bahati, grabežljivi, ucenjivači, nasilnici. Sramota. Molim da objavite komentar jer vidim da ste objavili komentar koji ide na stranu obrane punoletnika a na štetu maloletnika.

partizanovac

pre 6 godina

A ja sam homofobičan! Sad sam to skontao. Mislio sam da sam indifirentan prema homoseksualcima ali izgleda da nisam. Jer, žešće sam gotivio Kevina a sad odjednom više ne. Nije da bih ga tukao zbog toga i prozivao ali ga više ne gotivim. Valjda je to homofobija, jel?

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

Ne gay, već effing pedophile. Lik 'ladno pokušava izbeći bilo kakvu odgovornostu za zlostavljanje, ili pokušaj zlostavljanja maloletnika - btw, razlika je akademska - tako što će izaći iz ormara, prebaciti fokus cele priče na to što je gay. I, vrlo verovatno, na to što je zbog homofobije bio prisiljen živeti u laži i kriti svoju seksualnost. Jadničak. Gimme a break. Gay community, ne samo u US of A, već svugde u svet,u bi odmah trebala reagirati i napasti skota. Mislim da ga se drugačije zaista ne može nazvati. Ako bi gay osobe stale u odbranu Spaceya, samo bi išle na ruku ljudima poput Amfilohija Radovića, ruske vrhuške i slično. Just saying.

Anyway, prosto je neverovatno koliko se Se7en doimlje ironičnim - u svetlu Spaceyevog izlaska iz ormara i činjenice da je zlostavljao četrnaestogodišnjeg dečaka. Hint - jedna od žrtava, "drug-dealing pederast"... I kompletna John Doeova justifikacija tog ubistva... Ah, delicious irony. Innit?
Može se očekivati da NAMBLA - i slične organizacije - stanu u Spaceyevu odbranu.
No, same se nadam da gospoda Stone i Parker, sa družinom, neće propustiti priliku da ga potkače u nekoj od narednih epizoda.

*Nadam se da će komentar biti u celosti objavljen.

zvezdarac

pre 6 godina

@partizanovac
Ne znam da li je to homofobija, ali ja ga od istog trenutka ne volim zbog toga što pijanstvom pokušava da se opravda zbog pedofilskog čina. Prema pedofilima nemam ni razumevanje ni toleranciju. Nek bude najbolji glumac u istoriji, za mene je mrtav čovek.

Pa

pre 6 godina

Uvek mi je izgledao kao gej, tako da to i ne čudi. Ipak, nešto drugo me iznenadjuje, a to su ovi eufemizmi tipa, pokušao sa zavede dečaka od 14 godina, da ga zavede u seksualnom smislu. Da nije bogata holivudska zvezda to bi se zvalo pokušaj silovanja maloletnika, za šta je predvidjena dugogodišnja zatvorska kazna, ovako ništa i sve je u redu, čovek se ne seća, bio je pijan.

Kopcam se na ledja

pre 6 godina

Krenulo je demontiranje Holivuda, bastiona "politicki korektne", liberalne i levicarske Amerike. Sodoma i Gomora je udarena u glavu. Veoma interesantni dogadjaji su pred nama...

Milan

pre 6 godina

Nije više pitanje ko jeste nego ko nije. Pa evo pročitasmo juče da je i kralj Aleksandar bio biseksualan. Dakle tačne su reči Vladete Jerotića da čovek jeste biseksualno biće koje može da ode ili u jedno (hetero) ili u drugo (homo). Mislim da je stvar više okolnosti nego izbora. Sreća da se nadje voljena devojka i ostalo. Često "gurne" u drugu stranu i osećaj nevoljenosti.

Vale

pre 6 godina

Da li je moguće da se, nakon što je čovek praktično priznao da je PEDOFIL, komentari ovde fokusiraju na to što je gej ?? Ma da, nije bitno to što je maltene napastvovao 14-godišnjaka, zločin je to što je gej. Ne mogu da verujem.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ipak je u filmu "Američka lepota" onaj komšija bio u pravu... ;)
(Saul Goodman, 30. oktobar 2017 09:04)

Pa sustina je da je komsija gej (homofobcan je) a ne Spejsi, koji se zaljubi u Menu Suvari.

brm

pre 6 godina

Praktično je optužen za pedofiliju, i lik kako bi skrenuo pažnju sa toga priznje da je gej. Nije bitno da li je gej ili ne, već to što je pokušao da zavede dečaka. I pazi onoga koji još pokušava sve da opravda rečima "šta četrnaestogodišnjak radi na žurci". Šta, ako je žurka onda je pedofilija dozvoljena?

Osa

pre 6 godina

A i maloletnik vidim nevin?Koliko shvatam maloletnik se nabacivao. 14godina baš i nije dete koje je u uzrastu pre puberteta...ovde deca tih godina se sa zabavljaju sa devojkama i to bi onda bila neka perofilija zar ne a kada 14gosišnjak nasrće na zrelog čoveka ispada čovek pedofil a mali nevin?. Stop pedofiliji ali razmislimo malo u ovom slučaju "dete" nasrće.

dragan

pre 6 godina

Šta tek da kažu rvači. A moda u SAD optužiti bogate da su ih seksualno uznemiravali.Besplatna reklama ne škodi a i koja kinta će da kane.Smešno što su se setili posle 10g (izgleda da su ostali bez angažmana i novca).

Oliver

pre 6 godina

Ako cemo precizno,on je vise biseksualac nego gej.Kao i njegov genijalni Frenk Andervud u onoj sceni trojke sa Kler i telohraniteljem Micamom. A i u Americkoj lepoti je bio sumnjiv kad je navukao onog komsiju marinca,latentnog homoseksualca.Kako god,Spejsi je fenomenalan glumac,a Frenk Andervud je jedan od najvecih likova popularne kulture ikada.

ky3ma

pre 6 godina

Cekaj, to je bilo 1986 godine kada je Spejsi imao 26 godina a ovaj 14 i ovaj sada kao prica o tome. Mora da je stara karijera. Ja ne znam da li covek, muskarac moze da padne ispod ovog.

NEo

pre 6 godina

Vrlo nakaradna logika. Znaci, ako je neko glumcina, nema veze sto je pedofil pa jos i na silu, odnosno prevaru?! Po tvojoj logici ispada da ako je neki nacista bio dobar glumac, oprasta mu se ono sto je radio u II svetskom ratu. A upravo zato sto je Kevin Spejsi glumcina, ne treba verovati njegovim izjavama i objasnjenjima jer je vrlo verovatno odglumio kajanje, izvinjenje i empatiju.
(Holivud kao naslednik Sodome i Gomore, 30. oktobar 2017 10:56)

@Holivud kao naslednik Sodome i Gomore. Preterujes i prenosis svoje komplekse o gejevima na tog coveka, da se razumemo pedofil je neko ko voli da ima seks sa decom, zar ne? Prvo Spejsi mu nije nista uradio, iz ugla gejeva to je sasvim normalna situacija kao sto bi strejtu bilo normalno da startuje zgodnu klinku (daaa, to i streteri rade). Video je zgodnog klinca na zurci, probao da ga startuje, lik ga odbio i nikom nista. Ne znam za devojke ali od muskaraca svako ali svako od nas bi i u 30-tim na takvoj zurci startovao neku super zgodnu klinku, smo svi to radili desetinama puta pa nas niko ne naziva pedofilima. Drugo sagledajmo realno, sta je taj lik sa 14-15 godina trazio na zurci gde su "stariji" i gde se konzumiraju droga i alkohol. I na kraju krajeva s obzirom da je klinac strejt da ga je startovala neka zgodna cica od 30-40 da li bi onda to nazvao seksualnim uznemiravanjem ili bi izasao odatle sa kezom od uva do uva hvaleci se svim prijateljima sta mu se desilo?

Kayser

pre 6 godina

Pricalo se da je gej vec 20 godina. Bogat, frajer, glumac, a od pocetka karijere vidjen sa devojkama svega par puta, i to uvek na ceremonijama. 58 godina i nijedna poznata duza veza a kamoli brak i deca. Uvek govorio da je to zato sto cuva svoju privatnost i ne zeli da paradira svoje devojke, i da novinari ne treba da znaju sa kim je i koliko dugo... Ali koga briga da li je gej - vazno je da je, ako su ove tvrdnje istina, pedofil i silovatelj. Bio gej ili ne. Jer ako je ovo jednom pokusao, pitanje je koliko puta je uspeo - to nisu stvari koje se jednom u zivotu omaknu. Steta, on mi je uz Dikaprija jedan od najomiljenijih glumaca u poslednje 3 decenije - covek prosto nema losu ulogu.

Milan Milosevic

pre 6 godina

... A on slucajno glumi Gay-a u seriji a Spejsi je nenormalan pa ga napao...ziveo holivud i njihov nacin sticanja popularnosti!

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Sta trazi lepuskasti tinejdzer od nepunih 15 godina na holivudskoj zurci punoj pijanih i razuzdanih filmadzija? I kao sasvim slucajno i on sam postane zvezda Holivuda posto ga tako malo pronosaju u narucju starije kolege. Sad mu jos malo slave pa ajd da isprica i tuznu pricu iz sumornog detinjstva i odrastanja po holivudskim orgijama. Evo suza suzu stize.

cane

pre 6 godina

Ok lepo ,priznali obojica i nema sekiracije.
Od sad nebrinite: Ti ces i dalje da glumis a ti jos bolje da repujes.Dobro došli u ponosni tim.

e-hollywood

pre 6 godina

Nešto su gadno zaratili tamo u Hollywoodu. Godinama se tamo dešavaju ove stvari i svi to rade i sad odjednom ove optužbe I to uvek od nekih trećerazrednih glumaca i epizodista. Neka je politika iza svega ovoga.

Zemljoradnik

pre 6 godina

U vezi sa Spejsijem me zanima isključivo njegova gluma, koja je vanserijska. Seksualne i druge navike su u Spejsijevom slučaju apsolutno nebitne, makar meni.
(Milan, 30. oktobar 2017 08:57)
- Slažem se da mu je gluma vanserijska, ali ovo o seksualnim navikama ne bih ograničio samo na Spejsija. Zašto bi mi bilo čija seksualna orijentacija bila bitna? Privatna stvar ko će sa kim da spava dok god je to dobrovoljno izmedju dvoje odraslih ljudi. Neka privatno rade šta hoće, apsolutno nebitno.

Eone

pre 6 godina

Zaljubljenik u nacisticko posudje je to izvalio jos davno u Americkoj lepoti...Uostalom,tako genijalan glumac mora da ima tako neke tikove u stvarnom zivotu.

MrsiMudoje

pre 6 godina

Ima li tamo Iko normalan ? Ili su gejevi, lezbejke ili su zrtve pedofilije, silovani ili je pokusano silovanje, opsta ne trpeljivost i jedini kohezioni faktor - ljubav prema novcu !

Oliver

pre 6 godina

@Vale
Izvini,ali gde ti vidis ovde "silovanje i napastvovanje"? Malo pravne terminologije.Silovanje je penetracija,a nedozvoljene polne radnje su pipkanje po genitalnim organima.Ovde nema ni jednog ni drugog,nego je po recima tinejdzera- "nosio ga kao sto se nosi mlada". Kakvo je to krivicno delo nositi nekog kao mladu,pri cemu je ta maloletna "mlada" mortus pijana,kao i Spejsi? Ovo me podseca na slucaj Polanski gde je devojcica od 13 godina imala dobrovoljni seks sa Polanskim,s tim sto je tu bilo seksa,a ovde ga nije ni bilo.Kevin Spejsi je lukav,kao i njegov Andervud- on zna dokle sme da ide legalno,dokle sme da "pipka",a da ne ucini krivicno delo,ga ne optuze,heheh

Potreba za vodjom i idolima je neutoljiva

pre 6 godina

Šta ste ga svi napali da je pedofil?
Kako danas 46-godišnjak sam kaže samo je legao pokraj njega, nije ga dirao, oboje obučeni, i nije mu ništa radio, pa kako ga je to "pokušao" zavesti, zlostavljati, silovati ili šta već?!
(Bruder Jakob)

Pa sto ne pustis svoje dete da neki pijani muskarac "samo" legne pored nje ili njega?

Realno

pre 6 godina

Po komentarima vidim da su svi vec osudili Kevina za pedofiliju, iako niko od komentatora nije bio na toj zabavi pre 30.godina.

Iskreno mislim, da je Kevin zaista pedofil kao sto ga optuzuju, da bi u ovoj situaciji drugacije reagovao. Pa do sada nisam cuo ni za jedan slucaj u kojem je pedofil na prvu optuzbu reagovao priznavanjem krivice i da je odmah trazio oprostaj. Spejsi je dao izjavu za javnost iako su ga njegovi PR agenti savetovali da to ne cini, sto znaci jedino da ili svesno zeli da bude osudjen za pedofiliju ili da nije imao seksualni odnos sa Repom

Nebojša

pre 6 godina

nisi ti gej ti si gej pedofil
(laza, 30. oktobar 2017 09:19)

A da je recimo Monika Beluci ili neka druga koka spopala momka od 14 godina pisao bi sasvim drugačiji komentar tipa svaka čast mali blago njemu i ostale gluposti mrzim dvostruke standarde punoletni nemaju šta da traže sa decom i tačka.

shazam

pre 6 godina

Pa ako zavodis 14-to godisnjaka onda nisi gej nego pedofil. Sad ce na konto homoseksualizma da se izvuce za pedofiliju.
(Nikola, 30. oktobar 2017 08:53)

Ako je taj koji je bio 14godišnjak siguran da je bilo zlostavljanje i želi da Spejsi odgovara, može da ga prijavi u policiju. Tamo nema zaštićenih pred zakonom kao po banana državama. Inače je u Srbiji granica 14 godina, tako da ovde za razliku od Amerike ne bi bilo zlostavljanje u identičnoj situaciji. To za sve moraliste koji drvite o svetskoj politici a potpuno ste neaktivni i nekonstruktivni i uplašeni u svom rođenom dvorištu. Samo nek je amerike i gejeva i masona i rijalitija, bole vas brige.

Jelena

pre 6 godina

Pedofilija je (u Srbiji) ukoliko je osoba mlađa od 14 godina. Po zakonu osoba mlađa od 14 godina ne može ni da da pristanak na seks pa se svakako smatra i silovanjem. U nekim zemljama je ta granica i 12 godina, a u nekim i 20 godina.
Svakako je pokušaj silovanja ukoliko nije bilo saglasnosti.

Back in Black

pre 6 godina

To sto si ti gej to me ne zanima a i znalo se ko je malo bolje upucen ali to sto si hteo da zavedes decka od 14 godina to je vec nesto drugo po meni kriminal.

Oliver

pre 6 godina

@(the_donald,
Da rascistimo jednom za svagda sta je pedofilija.Iz udzbenika psihijatrije:"Pedofilija je seksualna aktivnost sa prepubertetskom decom mladjom od 13 godina,pri cemu pedofil mora imati minimum 16 godina i razlika izmedju njih mora biti najmanje 5 godina." Sva tri uslova moraju biti zadovoljena da bi se govorilo o pedofiliji.Ovde nije ispunjen prvi uslov,jer decko ima 14 godina.Dakle,psihijatrijski to nije pedofilija.Mozda je krivicno delo,ali pravo nije isto sto i psihijatrija.

Misa

pre 6 godina

Ovde Srbi misle da se seksualno čovek opredeljuje?Pa nije to oću jabuke ili kriške. Gospodo nagon. Mozete li oženjenog čoveka nagovoriti da se opredeli da li će biti sa muškarcem. Ili možete li geja da nagovorite da bude sa ženom. Reći će "Ne privlači me". Prema tome stvar je nagona i želje a ne opredljenja. Opredeljenje je svesni izbor nagon dobijamo rodjenjem i okolnostima odrastanja. Kraj priče.

uhh..

pre 6 godina

Znači okreni obrni, ispade da su svi poznati (holivud i to) gej ili silovatelji ili pedofili? Wow.. Kakav dovan primer svima i idoli :) Samo mi nije jasno kako onda manjina ispadne od tolikog broja...

Isprani neoliberalni mozgovi

pre 6 godina

"Pokušao da zavede.." nije jednako kao silovao (i pedofil).
TO čak i nije pokušaj krivičnog dela silovanje, bar u našem pravu.
Čak i da je sve istina, što je skoro nemoguće nesporno dokazati nakon 30godina, to nije silovanje...daleko od toga.

Старац Исаија

pre 6 godina

Полако се прихватање педофилије увлачи у свест људи. Особа од 14 година је дете. Да ли би реакције многих биле исте да је мушкарац то урадио девојчици од 14 година?

Nemanja

pre 6 godina

Cini sa da velika vecina ovde nije procitala dalje od naslova. Covek je uzeo u narucje decaka od 14 godina i legao preko njega. To nije gej to je pedofilija!
Holivud o jeste pedofilsko leglo gde se ovako tretiraju mnoga deca glumci. Ako je to vama normalno onda nista.

Milan

pre 6 godina

Ne razumem izraz "seksualno opredeljenje". Ili jesi ili nisi. Stvar nagona kakvo crno opredeljenje. Opredeliš se za zanimnje pa radiš nekada i šta ne želiš. Seksalni nagon je priroda u čoveku. Pa šta ako je gej?Manje je dobar glumac zbog toga?

miloš

pre 6 godina

Vrlo zabrinjava to što se ne stavlja u fokus da je Rep Spejsija optužio za pedofiliju, odnosno da ga je Spejsi napastvovao dok je ovaj imao samo 14 godina! Umesto toga, akcenat se stavlja na Kevinovo priznanje da je gej, što je potpuno sporedno. Pogotovo što su mnogi odavno sumnjali u to. Ozbiljan problem, koji se nažalost vidi i u komentarima ovde je to što ljudi sklanjaju glavu pred činjenicom da je napastvovano dete! Ej! Dete! Prosto mi je neverovatna tolika drskost da neko kaže kako ga ne zanima ga da li neka poznata ličnost prodaje drogu, trguje oružjem, ili voli male dečake npr, sve dok je ta ista fantastična kao glumac/pevač/umetnik... Vajnstin, Kejsi, Roman Polanski, koji je posle optužbi za pedofiliju dobio ogroman aplauz i ovacije na nekoj svečanosti, a gde je Meril Strip bila najglasnija... Polako se otrkivaju mračne tajne Holivuda... Bilo bi dobro da mnogi drugi skupe hrabrost kao Rep ili Seka Sablić.

Aki

pre 6 godina

Kao glumac je kralj.
Njegova seksualna orijentacije je njegova stvar.
Ako je pokušao sekulano da uzmenirava dete mora da odgovara bio gej ili jedan od najvećih glumaca.

Dusan

pre 6 godina

Uopste nisam iznenadjen.Odlican gumac a za pokusaj silovanja ako je bilo treba da odgovara.Mene takodje interesuje sta trazi maloletnik na zurci s dosta starijima od sebe.

Realno

pre 6 godina

Sta radi cetrnestogodisnjak ma zurci? (kasapin, 30. oktobar 2017 08:54)

Pita neko iz Srbije, gdje je to još normalnija stvar nego što je u Americi