Subota, 02.04.2016.

14:15

Crveno-belo čudo: Od prežaljenih do krema Evrope

Izvor: Saša Ozmo

Crveno-belo èudo: Od prežaljenih do krema Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

Sinalko

pre 8 godina

Nestvarna sezona .Ovo nismo ni u snu mogli da sanjamo . Nadam se da cemo uspeti zadrzati ovaj tim na okupu i uz jednu, dve bombe imati konkurentan tim i iduce godine :
Nesto ovako mislim da je vrlo izvodljivo u Euroligi sa 16 klubova gde ce biti veca koncentracija kvaliteta :

1: DILEJNI-Micic
2: Kinsi-Guduric-Lazic
3: Dangubic-Zagorac
4-Kvinsi-Mitar-Simanic
5- Cirbes-KUZMIC (radonja znae :) )

s t v

pre 8 godina

(Zvezda ponos Srbije, 2. april 2016 16:13)

Momak, ti se izgleda o sportu izveštavaš sa stranica politike i biznisa.
Tvoj komentar me je prvo iznervirao, a kasnije sam shvatio da se ne treba obazirati jer tvoje znanje o sportu je ravno nuli.
Poljubi čovićevu sliku koju držiš pored kreveta i na spavanje.

branko

pre 8 godina

baki...mi u poslednje 4,a vi druže od 1992... do tada respekt za Partizan što je i rezultiralo titulom prvaka Evrope... od tada je Partizan državni projekat sa ogromnim budžetom, seti se samo ko je sve od vodećih političara tog vremena bio u Upravi Partizana... Mirko Marjanović... dalje da ti ne nabrajam...

delija iz pg

pre 8 godina

poli-gaf, 2. april 2016 21:12

Ako si kupio knjigu citaj i uzivaj kako je NEKAD BILO.
Ja nema potrebe da kupujem jer gledam i uzivam u SADASNJOSTI.

Portir

pre 8 godina

Sjajan uspeh meni samo nije jasno odakle pare za ovo planinarenje kad živimo u bednoj državi koja je poenta sportskog uspeha sve drugo je katastrofa da se ne lažemo

poli-gaf

pre 8 godina

Jeste ušli ste u 8, a sad lepo svi ganci da kupe knjigu KOŠARKA TO JE PARTIZAN i da nešto nauče o vernosti navijača. ..a opet kome oni i da budu verni kada ni klub nemaju..a šteta ipak je ovo uspeh. .a opet samo će Čovic profitirati za svoj FMP!!!

Srki

pre 8 godina

Mislim da je u odnosu na kvalitet ekipe, apsolutno izvucen maksimum! Uci medju 8 najboljih ekipa u Evropi je svakako veliki uspeh i svaka cast igracima i treneru na tome. Moje misljenje je da Micic nema kvalitet da bude u ovoj ekipi. Ovoj ekipi fali jos jedan kvalitetan igrac na bekovskoj poziciji koji moze da pokrije i poziciju plejmejkera. Radonjic bi morao da ima vise resenja u napadu. Da postoji jos neka opcija, kada ne prodje akcija Jovic-Cirbes i povratni pas za tri poena. Cim su treneri procitali to, imamo mnogo "praznih minuta" i po nekoliko napada ne mozemo da poentiramo. Vadili su nas par puta Kinzi i Miler na individualni kvalitet, takodje i Guduric, ali to nije dovoljno za veci uspeh od ovog. Kada bi Teodosic hteo da se zeza, pa da dodje kod nas sld sezone, e to bi onda mogla da bude ozbiljna prica :)

KORN

pre 8 godina

A evroliga ove godine na nivou evrokupa od predhodnih godina...
(Porto, 2. april 2016 18:33)
Pa bogami imacete vi prilika i prilika da proverite kakav je taj Evrokup,aj pa ti nam za jedno 10 godina javi.

nikada nikome izvini

pre 8 godina

...i po ko zna koji put...posle 24.04...u fk i kk crvena zvezda ce biti kud koji mili moji...raspasce vam se i klubovi i ambicije...

Nicky boy

pre 8 godina

Čestitke od jednog grobara.

Nije toliko bitno to što su vam partizanovci pomogli (Obradović i Bogdanović - Fenerbahče), vi ste F8 svojom igrom zaslužili.

I nije bitno što nikada nećete na F4, a kamoli do trofeja kojeg smo mi osvojili, nećemo ni mi u fudbalu stići do "ušatog". Pa šta ???

U ovom trenutku je bitno da Srbija ima predstavnika u Evroligi.

Dobro pamtim sve...

pre 8 godina

Ovakva grupa nije zabelezena u analima kosarkaske lige sampiona i evrolige. Od 8 ekipa u grupi jedna je bila prvak evrope, Panatanaikos! Imamo Lokomotivu koja do pre 5 godina nije ni postojala! Cedevita takodje! Efes i Darusafaka prosecni Turski klubovi bez evro uspeha! Unikaha, puki ucesnik EL bez ikakvog uspeha u ovom takmicenju! Fenerbahce, sem F4 prosle sezone jedno veliko nista i Crvena zvezda koja nije ni dvocifreni broj puta ucestvovala u ligi sampiona i evroligi za 70 i kusur godina! Strasno u sta se pretvorila evropska kosarka!

DedaMiloje

pre 8 godina

(voke, 02. april 2016 18:18)

Uopšte neću moći da gledam top 8 znajući da nas ti ne podržavaš. Pogledaj prvo u svoje dvorište pa onda pričaj o samozvanoj instituciji koju je Tvoj Dule prozvao. Ajd se menjamo, nama dve milke u kešu, a vama evo naši sponzori. Pristajem da vi onda malo spinujete na čelu sa tobom. Prodavali ste maglu ovde godinama,a uprava odnela brdo para, povukli se i nikom ništa. Jel si svestan koliko vas duži taj vaš mag Vujošević? To da su vam igrači igrali dzabe videli smo kod BAT-a. Pa svi znaju i javna tajna je da je Vujošević imao procenat od svakog transfera. Kada ste pukli? Kada Dule i Danilović nisu mogli da podele pare od Bogdanovića. Zašto je držan nesrećni Dalo, pa bio je Duletov igrač, ali toliko je bio loš da ipak za njega lova nije uzeta.

Batko

pre 8 godina

Ovakva grupa nije zabelezena u analima kosarkaske lige sampiona i evrolige. Od 8 ekipa u grupi jedna je bila prvak evrope, Panatanaikos! Imamo Lokomotivu koja do pre 5 godina nije ni postojala! Cedevita takodje! Efes i Darusafaka prosecni Turski klubovi bez evro uspeha! Unikaha, puki ucesnik EL bez ikakvog uspeha u ovom takmicenju! Fenerbahce, sem F4 prosle sezone jedno veliko nista i Crvena zvezda koja nije ni dvocifreni broj puta ucestvovala u ligi sampiona i evroligi za 70 i kusur godina! Strasno u sta se pretvorila evropska kosarka!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dobro pamtim sve..., 2. april 2016 19:13)

Svi pomenuti timovi su za vas MISAONA IMENICA , tako da ne blamiraj se, majke ti......a, sada aj zdravo !

Lars

pre 8 godina

Jel moze neko da mi kaze kolike pare je to zvezda dobila , da mi da neku cifru posto vidim da svi znaju, a i ja bih voleo da znam . Hvala

Nenad

pre 8 godina

@lol
Cibona ima 2 titule, a Jugoplastika 3 titule prvaka Evrope. Pričati da Partizan nije bio niko i ništa u SFRJ je smešno i žalosno. Ako uspeh u bivšoj SFRJ nije bio, 3 evropska Kupa Koraća, 2 Final Four-a, 1 prvaci Evrope, ne znam šta je. Košarka je DNK jugoslovenskog sporta, odnosno to je jedini sport gde smo imali konstantne uspehe i sport koji je veoma bitan u međunarodnoj sferi, naravno pored fudbala. Tako da uspesi jugoslovenskih klubova iz vremena SFRJ danas izgledaju astronomski i nedostižni, jer i košarka polako postaje komercijalni sport. Košarka je sport intelektualaca, ujedno i najlepše izmišljeni sport ikada i treba da budemo ponosni na uspehe naših klubova i reprezentacije, ali i uspeha klubova iz bivše SFRJ, jer su i tu utisnuti tragovi naših sunarodnika koji su nizali uspehe sa njima zato što je u tom momentu svaki taj klub bio i "naš".

milan petrovic

pre 8 godina

Nick ti sve kaže a svoj komentar objavi i laži svoje u partizanovom vesniku a nas pusti da uživamo u ulasku medju 8 najboljih u trećoj sezoni EL. 
Koliko je vama trebalo za to? :-) 
I da ponovim...BRAVO ZVEZDOOOOO!!!!
(insajder provajder, 02. april 2016 15:44)
Posto ocigledno pratis kosarku od 2013 odgovoricu ti cisto da znas neke stvari.KK Partizan je u prvoj sezoni igranja 1987/88 otisao na F4,1992 je osvojio,a na F4 bio ponovo 1998 i 2010.Toliko o tome.

voke

pre 8 godina

Uđem na vest-sasvim solidan tekst...I apsolutno ne znam šta me je nateralo da uđem i pročitam par komentara. Pa to je strašno. Neki grobari bez razloga se mešaju tamo gde nam nije mesto. Ali vidim mnogo više komšija koji kroz svoje uspehe pokušavaju da srozaju neminovne uspehe Institucije prethodnih godina. Kažem institucije zato što Partizan to i jeste. Lično sam bio prisutan na utakmicama kada se po pola sata posle utakmice pevalo "i kada ne budeš prvi ti" posle neuspeha i "uzmi Dule evro titulu" posle uspeha. Gubili smo mi poslednje četvrtine ubedljivo pa smo pevali "šta Grobari rade kada ne ide" i po celu poslednju četvrtinu sve jače i jače i pozdravljali igrače i posle poraza. Niko ne može i ne sme da nipodrštava uspehe KK Partizan. Tu se priča o kojekakvim "ukradenim" igračima, skupim strancima... Da se ne lažemo bilo je nerezonskih dovođenja, ali to je priča uprave. O ukradenim igračima...To je glupost. Niko tog igrača nije kidnapovao, obukao u crno-belo i zašio mu grb u srce. Te igrače je napravio Partizan, a u Partizan su došli kao veliki potencijali. To je normalno i svaki igrač bi da igra u trenutno najboljem klubu i tamo napreduje. Ista priča i sa Jovićem i sa Dangubom sad u Zvezdi. Bio je to Marjanović, biće izgleda Zagorac itd...itd...Činjenica je i da Partizan ima više "državnih para", ali...ali... svi znamo kako funkcioniše napredna Srbija. Lizni da te liznem. Ti si Zvezdin sponzor imaš povlastice, a Partizanu državni sponozi da bi se u medijima stvorila slika kako država više pomoći pruža Partizanu. Majstori spinovanja. Na čelu sa najogavnijim čovekom- "legendom" novopečenih Delija koji prate košarku 2-3 godine. Ima ih i u mojoj okolini koliko god hoćete, a prepoznaju se i po komentarima. Pa mene bi bilo sramota da pored jednog Moke Slavnića kažem da je Čović legenda. Pošto je Dule (jedan od raspirača mržnje) otišao, još se samo čeka Nebojša. I nikad,ama nikad Zvezda neće imati moju podršku da igra protiv 5 Hitlera na terenu dok je u njenoj upravi Nobojša Čović, ni Zvezda ni bilo koji drugi klub u koji bi se on ugurao. I ako mogu neki dokazi da Partizanov tim ove sezone košta bogatsvo. Da Jones košta isto koliko i Miller itd.. Toliko. Slaba vajda da će mi koment biti objavljen...

Jogogo

pre 8 godina

Јес чудо кад се деси једном у 100 година,ови Гробари навикли па таквих утакмица играли у изобиљу!

kris

pre 8 godina

Ja stvarno ne uspevam razumeti većinu komentara na ovom portalu.Prvo mi nije jasno zašto navijači Zvezde prozivaju Partizan.Ovo je naš najveći uspeh i u to ne treba nikoga mešati,treba uživati u trenutku i nadati se da će potrajati.S druge strane nisu mi jasni ni navijači Partizana,koji uporno nipodaštavaju sve što Zvezda uradi,a to nije mala stvar.Partizan je nesumnjivo uspešniji i dok god mi ne osvojimo EL,ne možemo se meriti sa njima,ali treba uzeti u obzir da je jaz između bogatih i siromašnih država i klubova sve veći i da je svake godine sve teže nositi se sa velikima.Rivalstvo je dobra stvar,ali ovo već postaje bolesno,kako se kod nas doživljava sportski rival.Sticajem okolnosti zadesio sam se u Splitu u vreme kad je Dinamo ZG igrao kvalifikacije za LŠ.Nikoga na ulici,po kafićima svi skaču i navijaju za najomraženiji Dinamo,ali hrvatski i njihov kad igra protiv stranih ekipa,dok kod nas deo navija za raznorazne Hrvate,Turke,Špance i ostale.SRAMOTA!

ma malo li je

pre 8 godina

Top 8 ej bre, ovako mala drzava.
Naravno da zelimo i vise, medalja je bitna a pehar pobednika je vrh. Ali treba biti i realan. U cemu god da smo u top 10 to je ozbiljna stvar a pobednicko postolje je kruna VELIKOG RADA.
PS a kad ce nam drzava biti u top 10 ( al ne po korupciji )

baki

pre 8 godina

Cudo??? Meni je cudo da je vama ovo cudo!

Tim koji vec 4 godine ima najvecu podrsku drzave na ovim prostorima, tim koji moze da priusti sebi da dovede ukupno 7 stranaca u jednoj sezoni, a onda odabere kojih ce da se otarasi, a koje ce da zadrzi, na kraju je po vama autsajder??? Zaista, cudo!!

Kad jedan tim igra bez ijednog stranca (osim jednog, ako i njega mozete zvati strancem), skoro citavo takmicenje van svog grada i hale, sa ubedjivo najmladjim timom i najmanjim budzetom i na kraju OSVOJI Evroligu, kako bi to nazvali?? Samo pitam, ako bi bili ljubazni da mi odgovorite.

StormBGD

pre 8 godina

Ova Zvezda ima hemiju i igraju daleko iznad svojih limita. Primera radi, u spoljnoj liniji su limitirani igrači poput Lazića, Jovića, Micića... Gudura je drugi bek, a dečko igra svoju prvu ozbiljnu sezonu. Na krilu su Dangubić, koji još uvek nije pokazao talenat, limitirani Simon. Na centru Cirbes, koji do ove sezone nije bio ni blizu vrhunskog igrača i Štimac koji je ograničen kao dvorište. Miller i Kinzi su dobri stranci i to je to. Dakle, ne lupajte o milionima i tome kako Zvezda može da dovede bilo koga. Ovo je veliki uspeh za ovaj tim i Dejana Radonjića koji jeste napredovao, ali je još daleko od vrhunskog trenera. Tako da tekst odličan i ovo definitivno jeste uspeh i čudo. Momci imaju hemiju i igraju srcem.

coldplayer

pre 8 godina

Prvi komentari sve grobarski.Pametnome dosta.Bez nerviranja decurlijo,bice narednih godina mozda jos I bolje za nas,a zivce treba cuvati.Mozete da kukate,placete,vredjate,omalovazavate ali cemo mi samo rasti I VI tu nista ne mozete.Svaka cast momci.Tako se igra u el,7 pobeda a jos nije ni zavrsen top16.Neko to nisu mogli ni za vise od decenije iako su birali igrace kako im se kad cefnulo I imali drzavu iza sebe.Sada kukaju na onog Vucica,koga inace ne volim,iako vam je Davao vise I on nego nama.Navikli ste to od Mirka Marijanovica pa na ovamo,ali svemu dodje kraj pa I toj vasoj prici.A pad je bolan I bice samo teze I teze.Dosla je sada na red nasa decenija a mozda I nesto vise...aj u zdravlje.

Srbin

pre 8 godina

E sad Olimpijakos da pobedi, Kucha da pobedi, pa da ugostimo Jaku i Bertransa u Pioniru. Poruka upravi: ljudi nije samo do para, malo je i do F4. Pustite Arenu.

Morpheus

pre 8 godina

To je crveno belo cedo koje ispada u sledecoj fazi.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 02. april 2016 16:42)

Ja sasvim zadovoljan. Ako, nije sramota ispasti od CSKA. Jako lepa sezona u kojoj prolazimo u četvrtfinale sa pozitivnim skorom za razliku od nekih pređašnjih učesnika iz Srbije koji svako svoje brukanje po Evropi nazivaju uspehom, a sebe institucijom.

Idemo da skupo prodamo svoju kožu objektivno daleko jačem protivniku. Ko zna, i veća čuda su se događala, možda i srušimo Golijata.

sasa

pre 8 godina

Ah vidi kako KKP navijaci jos pricaju u Zelezniku i ko je smrznut? Valjda im 3 meseca Pere Bozica nisu bila dovoljna, ili "ostavka" Berica, ko zna, mozda ce svi skupa morati za Limoz?
Evo Zvezde u top 8 ekipa Evrope, a KKP takodje treba da slavi sto je izborio opstanak u ABA, sto je drzava dala novce pa niste bankrotirali, sto cete do godine igrati u kupu, ...
Hej, ne morate nista od tog, i dalje mozete urkati kako je Vuc.. ped..----
Ali od urlanja se ne zivi, i sad kad prodju izbori, Vucic vas bas nesto i ne treba, i bas da vidim hocete öli jos jednum zucnuti, jer jos jednom, i svi zajedno skupljajte za kartu da "zaduzite" LImoz casocima ljubavi..

Laki

pre 8 godina

Cudo ?!
Ljudi menjaju tim 17 puta u toku sezone , odvode , dovode , otpustaju , idu na sud , dovedu amera pravo iz NBA i posle mi neko prica od cudu ??

nikola

pre 8 godina

ako cemo realno da gledamo sezona iz snova za zvezdu to kazem kao grobar i normalno da osecam blagu dozu ljubomore ali bi mi opet bilo drago da prodju nekako na fajnal four i zato prizeljkujem laboral jer sa njima su im po meni 50-50 sanse, a sa druge strane moj partizan je tu gde jeste iskljucivo zbog lopovluka u upravi od svih prihoda svih ovih godina, nadam se da cemo stati na noge da ce zvezda dobiti a licencu a mi kao prvaci aba lige sledeci godine ici zajedno sa zvezdom u evroligu :) puno sreco u cetvrtfinalu navijacu za vas !!!!

Kum

pre 8 godina

Zasto cudo? Ako i zanemarimo cinjenicu da je prava zvezda zamrznuta, a ovo privatni klub iz Zeleznika u, ja se ne secam da je u neki nas klub upumpavano ovoliko drzavnih para na silu. U stvari znam jedan, FKCZ. Doduse, u kosarci su manje pare, tako da su uspeli za te pare da dovedu sve zive reprezentativce i strance medju najboljim u Evropi.

Realno, da nisu stigli do ovde, bio bi blam.
(shomi, 02. april 2016 16:42)

Koja kolicina gluposti i cistih izmisljotina. Zvezda na primer nije zamrznuta, i u Zvezdu drzava ulaze 700.000 evra, dok Partizan dobija tri puta vise. To su cinjenice, potvrdjene i od strane KKP, pa ako i oni lazu...

Caniche mafioso

pre 8 godina

@Vidi se da si vrsni poznavaoc košarke, i pitanje je vremena kad ćeš da uđeš u komentarskoj kabini i započneš prenos utakmice.Tada ćeš prijatelju moj morati da kažeš da je Zvezda na parketu a Delije na tribinama!!! A ne da pričaš kao što pišeš ovde! Panteri itd...
(Sokobanjac, 02. april 2016 16:25) A ti si vidim vrstan poznavaOc pravopisa.

Duletov vojnik

pre 8 godina

Postovani nezelim vise da zamaram ovaj auditorijum ali hvala na svim komentarima, dozvolite mi da se jos malo obratim Vama ostrascenima i kratkopamtivima. Nisam bot vec 40 godina pratim sport. Ne zelim da budem slep i zaboravan sta ste sve radili svojim igracima na tajm autovima , kako ste svog kapitena naterali da podigne ukradeni pehar jer ste bolesno zadojeni i ogrezli u mrznji. Pljujete coveka kojemu nikada sa vasim okorelim i necastivim ljudima necete dostici u nijednom segmentu zivota. Lepo ste svoj klub ispratili prosle godine na poslednjoj utakmici euro lige, dosla vas saka jada u Arenu da se zahvalite za sve sto su uradili. i onda klasicna Coviceva zamena teza , za sve su krivi oni drugi. U nedostatku inspiracije ovog drustva pokrece se ponovo tuzba protiv Duleta jer boze moj ako nesto krene po zlu ima se opravdanja da vas on kojim slucajem i nekom samo vama znanom vudu magijom sputava. Dosta je bilo sa moje strane , ko vidi sta se radi razumece a vi falcifikatori svega , vama nikad nece biti jasno.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Дуда Ивковић је освојио Евролигу са буџетом Оимпијакоса од 7 милиона евра, при чему је скоро половина тога била плата Василиса Спанулиса. Ити тај тим је и следеће године освојио Евролигу. звезда са буџетом од 8 милиона евра прође ТОП 16 и то неко назива чудом? 

И није баш истина што стално представљате да звезда игра против неких много богатијих тимова. Промениле су се ствари у европској кошарци и то на горе на жалост. Оне године када је Парти?ан играо Ф4, плата Џош Чилдреса који нам је и пресудио у Паризу је била близу 5 милиона евра. Данас Швед можда има 3 милиона евра, све отале мега звезде имају још мање. Пар клубова има који имају заиста већи буџет од звезде, ал она у сваком случају спада у групу најбогатијих европских клубова. Ја с тим немам никакав проблем, народ је изабрао власт коју је изабрао и у реду је да онда та власт новац својих пореских обвезника усмери на ту страну. Друга ствар је што је највећа жртва пројекта Звезде из Железника сама српска кошарка. Ал и то ће све доћи на своје кад се промени власт, опет ће претати да постоји и ова, ко зна која по реду, звезда. Јер како једном рече један велики човек ''не може се силом против магије''.
(endo, 02. april 2016 15:40)


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, Majko rođena, vama od muke,ljubomore i besa porasla i temperatura očigledno, čuj 8 miliona, AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA EJ, O S A M M I L I O N A
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Batko

pre 8 godina

Zasto cudo? Ako i zanemarimo cinjenicu da je prava zvezda zamrznuta, a ovo privatni klub iz Zeleznika u, ja se ne secam da je u neki nas klub upumpavano ovoliko drzavnih para na silu. U stvari znam jedan, FKCZ. Doduse, u kosarci su manje pare, tako da su uspeli za te pare da dovedu sve zive reprezentativce i strance medju najboljim u Evropi. 

Realno, da nisu stigli do ovde, bio bi blam.
(shomi, 02. april 2016 16:42)

Para ste u kosarci ove sezone dobili više od nas za "istorijski uypeh" opstanka u Aba ligi. Zato ne piši laži. Kapiram da nemaš kapacitet da to shvatiš , ali to ti ne daje za pravo, ako si glup da svašta pišeš

Aca

pre 8 godina

Kakvo bre cudo, ljudi imaju neogranicen budzet. Otpuste tri stranca u sezoni i u istoj dovedu tri druga. Cudo je kada na final four odes sa Djekicem, Strahinjom Milosevicem, Sinovecom, Slavkom Vranesom kao prvim centrom, Robertsom koji kog van nista nije znao, itd.. Svaka cast zvezdi za top 8, ali ovo su cinjenice..

oberin martel

pre 8 godina

Kakvo crno cudo. Sa takvim budzetom, F4 bi bila najnormalnija stvar za ostale klubove. Da imaju 3 puta manji budzet, to bi bilo cudo. Ovako, ovo je normalna stvar da je zvezda u top 8.
(Benedeto, 2. april 2016 14:29)

A koliki je taj Zvezdin budzet? Znaš li to kada niko na svetu ne zna u proteklih dvadesetak godina koliki je vaš budzet?

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Ovo što je Zvezda uradila je neverovatan uspeh, mnogo veći od sezone kada se partizan plasirao na F4! Tada se igralo u grupi sa još 3 ekipe gde je borba za prolaz bila sa Marusijem! A prošli su uz mnogo sreće sa 3 pobede. Ovo što je Zvezda uradila ove sezone je nestvarno! Bez pola tima Rebić i Tejić dobili Real Madrid (prvaka Evrope), Himki i Bajern u Minhenu za prolaz dalje u najtežoj grupi ikada ispred jednog Reala! A onda u drugoj fazi prolaz sa verovatno 8 pobeda u sred borbe u ABA za Evroligu i putovanje od 12.000km u nedelju dana. Mora se pomenuti i da Zvezda nije dobila nijedan čarter let i išla autobusom u ABA dok je partizan od države dobijao čarter čak i do Skoplja.

Zvezda je od državnih sponzora imala samo Telekom sa 700.000 i kad pogledate da je partizan čak i ove sezone dobio 2 miliona tek onda shvatite koliko je ovo nestvaran uspeh! Zvezda ima najmlađi tim, najmanji budžet i najmanje stranaca u Evroligi a prošla u četvrtfinale. Što David Pik kaže, Zvezda je evropska pepeljuga jer ovo je kao u bajci.

Hoću samo i ovo da pomenem - nikad nijedna ekipa nije igrala pod ovakvim pritiskom kao Zvezda. Ja i dalje ne znam kako ovi momci drže hladne glave i pobeđuju uprkos svemu. Dok su o partizanu pisani epovi iako je imao 15 godina svu državnu pomoć i monopol u Srbiji, po Zvezdi se stalno pljuje iako stvara više igrača za Srbiju nego bilo ko i pravi nezabeležene rezultate ( prva ekipa u istoriji Srbije sa više pobeda nego poraza u Evroligi).

Ostaće ova sezona upamćena i po tome da su grobari navijali i za Turke i Hrvate i da ih Zvezda svaki put ohladila. Bravo Zvezdo i sve čestitke! Ovo je najveći uspeh klupske košarke u poslednjih 20 godina i najveći Zvezde ikad.

Sokobanjac

pre 8 godina

Panterima treba čestitati, bez obzira što je i ovaj plasman u top 8 a i igranje EL sledeće sezone delom obezbeđeno i odličnim igrama Fenerbahčea (za top 8) i Partizana (prednost domaćeg terena u ABA).
Treba biti korektan i reći da se zaokret u sezoni nije dogodio snagom volje ili nekim čudom, već prostom zamenom trojice loših igrača sa četvoricom novih i boljih.
Telekom je iskoristio činjenicu na oba fronta da su neki klubovi igrali sa smanjenom rotacijom i svojim igrama ostvario dobre rezultate, koji su mogli biti i nedovoljni, ali nisu.
Čestitke svakako i nadam se da ćete umeti da uzvratite ove poklone kada se mi za par godina budemo borili za višegodišnju licencu.
(113,8dB, 02. april 2016 15:57) Vidi se da si vrsni poznavaoc košarke, i pitanje je vremena kad ćeš da uđeš u komentarskoj kabini i započneš prenos utakmice.Tada ćeš prijatelju moj morati da kažeš da je Zvezda na parketu a Delije na tribinama!!! A ne da pričaš kao što pišeš ovde! Panteri itd...

Alexa

pre 8 godina

Za njih čudo za nas nešto što se decenijama shvatalo kao sasvim normalno u to sa dva i po puta manjim budžetom od sadašnjeg Zvezdinog. Kad kažem Zvezda mislim FMP kome niko ništa ne može da zabrani.

nex

pre 8 godina

Meni je jos gorko zbog nacina na koji smo se plasirali. No,prosli smo. Nadam se da ce biti bolje. Zvezda ima dobru odbranu koja nekad kolabira zbog katastrofalnog zagradjivanja kosa. To je detalj koji vrlo bitan a,cini mi se,kao da ga i nemaju jer uglavnom gledaju u loptu i cekaju da padne u ruke. Ne razumem zasto je to komplikovano za njih. Tu je trener kriv.
Napad se nekad svodi na individualno nadahnuce pojedinca. Malo ima akcija,a postojece su uglavnom procitane.

pininfarina

pre 8 godina

Grobari su na aparatima...
Najvazniji cilj je ispunjen, a to je plasman u elitnu EL sl sezone, bice pune hale, love od EL, bicemo privlacniji za strane igrace koji ce zeleti da igraju najbolju kosarku u Evropi, u narednim godinama Zvezda moze samo da raste, dok komsija mali ce organizovati rekreativne nastave i ucenje Sspskog jezika na tim istim rekreativnim nastavama uz 2 miliona drzavnih para... Ali ne brinite grobari i vi cete da radite ovo SAMO SUTRA! BUAHAHHHAHAAHAH

vladan

pre 8 godina

Moze sad da prica ko sta hoce, ali ucinak u evropi poslednje tri godine je: polufinale Evrokupa, Top 16 i sad Top 8. U domacim takmicenjima dobri rezultati, korektno ponasanje trenera, uprave, bez davljenja sudija, dizanja tenzije, uvreda, cirkuskih konferencija za stampu...nije lose za jedan "mali klub iz železnika", a Grobari? Mislim, vi ste institucija evropskog renomea, sve na nivou i to bez bilo čije pomoći, ne pada mi na pamet da se poredim sa takvim moralnim veličinama, ali eto, nije ovo lose, zar ne...?

shomi

pre 8 godina

Zasto cudo? Ako i zanemarimo cinjenicu da je prava zvezda zamrznuta, a ovo privatni klub iz Zeleznika u, ja se ne secam da je u neki nas klub upumpavano ovoliko drzavnih para na silu. U stvari znam jedan, FKCZ. Doduse, u kosarci su manje pare, tako da su uspeli za te pare da dovedu sve zive reprezentativce i strance medju najboljim u Evropi.

Realno, da nisu stigli do ovde, bio bi blam.

Corleone

pre 8 godina

Izuzetan tekst i ponosan sam na nase crveno-bele. Gledao sam skoro svaku utakmicu u Arseni i drago mi je sto sam bio deo neverovanih spektakla. Ici cu naravno i na CSKA, medjutim nesto drugo je meni neverovatno.

Kako "udara" ljubomora i zavist iz skoro svakog drugog kometara iz redova ocajnika. Neverovatno, ja nikada ne bi sebi dozvolio da se toliko nisko spustam i pokusavam da smanjim ocigledan uspeh i jednu briljantnu sezonu. Nekada je "cudo" bilo proci sa sramotnim skorom 3-9 ili nesto slicno u Top 16, a sada neki sebi dozvoljavaju da lupaju gluposti. To pokazuje koliko su neki jadni i zavisni. Cast izuzecima.

Kum

pre 8 godina

A zasto bi bili osetljivi? Vi nikada necete ponoviti nase kosarkaske uspehe, osvajanje EL i cetiri puta F4, o tome mozete samo da sanjate.
(Čovek iz senke, 02. april 2016 15:54)

Zasto onda ne prestajete da placete?

Arsa

pre 8 godina

Shomi tipičan komentar malog komšije. Ajde prvo se informiši da KK CZ nije više kako kažeš "zamrznut" pa onda razmisli ko je zaista sve ove godine bio državni klub i u fudbalu i u košarci.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Lepa prica kao i uvek. Hvala, B92. I teska srca, hvala zebrama najvise za dranje Cedevite, kao i za ono sinoc. Igrali su za sebe, naravno, al' pomogli su i nama. Zbog toga cu biti uz njih u Evrokupu. Mislim da mogu daleko sa Dzikicem.

neutralan

pre 8 godina

Ajde dosta vise, kada cete ukapirati da je Partizan vise zasluzan za ovaj uspeh nego samo zvezda. Umesto sto napadate grobare mozete samo zahvaliti na sansi da se uopste igra Euroleague.

lol

pre 8 godina

A zasto bi bili osetljivi? Vi nikada necete ponoviti nase kosarkaske uspehe, osvajanje EL i cetiri puta F4, o tome mozete samo da sanjate.
(Čovek iz senke, 02. april 2016 15:54)
KK Bosna prvi osvajač sa ovih prostora, Cibona i Jugoplastika zajedno činimi se 6 titula prvaka Evrope, Partizan jedna. Dakle Partizan je u SFRJ bio niko i ništa.

nemanja_drach

pre 8 godina

Dejan Radonjic i Miodrag Bozovic - obojica usli u istoriju kluba, a meni donijeli toliko srece da cu im biti zahvalan citavi zivot !!!

srkiboy

pre 8 godina

(endo, 2. april 2016 15:40)_ Cinizam i licemerje. Kad ti navijač Partizana priča o budžetu. Ej, za 15 godina nikad, ali nikad nisu dali niti jedan finansijaski izveštaj. Ali grobari znaju do detalja koliki je budžet Zvezde, kolika je plata igračima Zvezde, koliko koji sponzor daje Zvezdi... Ali o finansijskim detaljima vezanim za KK Partizan ne znaju NIŠTA. To ne može da otkrije ni specijalno odelenje FBI za organizovani kriminal. Njih je mag ubedio na oni nisu imali budžet, da su igrači igrali iz ljubavi, a sam mag volonterski, da je puna arena gubitak... Čisto da vas malo osvestim i dam neki finansijski podatak: http://espn.go.com/nba/story/_/id/6815891/acie-law-signs-play-serbian-team

duh koji hoda

pre 8 godina

@whu
ti to najbolje znas... nekako iz dresa ndh u plavo crveni dres, pa promena boja kluba, pa premijer za predsednika kluba, pa vodje sa severa na jug... nekako, sve vestacki, da se napakosti drugom klubu... dzaba, uvek cete biti nasa senka, uvek cete imati komplekse nize vrednosti. Sa pravom!

Nikola

pre 8 godina

Najjaci ovi grobari, necemo proci u top16, imacemo 0-14 u ovoj grupi, necmeo pobediti ni jedan jaci tim, Cedevita ce nas oduvati, nista od EL itd...i kad su se izblamirali onako posteno, sad su dosli do price da ce nas CSKA razmontirati! I neka ce! Da napokon odigramo i sa tim CSKA-om, Evropskim NBA timom, da vidimo od cega smo...

kima

pre 8 godina

Gledam i cudim se, koliko negativnih komentara navijaca rivala nam vecitog. Bez mrlje uspeh ovih momaka u crveno-belom, koji su u euroligi od 23 meca, dobili 14, imaju sanse za jos jedan, a partizan negativan cak i u aba.
Stvarno nije cudo sto se Delije sprdaju sa grobarima.

kAlcokera

pre 8 godina

zasto bi zeljko pustio efes
on se ovim oprao malo
nije prijatno kad te ne vôli 3/4 srbije maticne zemlje.
čák je i bogdan zapeo
ali zeljku ne prastam onaj cirkus sa reprezentacijom
svaljivanje na igrace i kmecanje Kako idu na splavove

Bendžamin fon Srbinson

pre 8 godina

Već sam pisao i ranije, ali da ponovim:
Bari 1991.
Berlin 2016.
Crvena zvezda Beograd
Sve na B. Pa napišite jedno slovo B kao u ogledalu i drugo do njega normalno B, još jedna mala rotacija i dobije se simbol Srpstva, tj 4 S, tj C ćirilicom. Suviše slučajnosti, osvaja Zvezda F4 100%.

DedaMiloje

pre 8 godina

(Duletov vojnik, 02. april 2016 14:38)

Vi ste bre sa svojim novinarima pravili od svake pobede Partizana podvig svetskih razmera. Ozmo je baš korektan novinar, daleko od vašeg glasnogovornika sa SOS kanala, a i nik ti baš odgovara. Jeste podvig pored ovakvih ekipa proći u top 8, koje naravno imaju 10x veće budzete od Zvezde.

Gradjanin sveta

pre 8 godina

Postujem Sasa sta u sportskom smislu reci radis radi promovisanja sporta. Ali neslazem se sa tobom da je ovo neko cudo. Koliko je samo novca potroseno, koliko klubova u Evropi ima privilegiju da izrotira ovoliki broj igraca. Mi smo godinama ulazili u top osam i nije pravljena ovolika euforija. Razumem ja drzavni projekat CZ sa svim mogucim politicarima koji u njemu ucestvuju i vas novinarima koji imate zadatak da pravite mitove. Nama je to godinama bio standard i drzava je okrenula ledja jednom od svojih najboljih proizvoda koji je istu promovisao kao kultno dogadjanje. Nicija negori do zore, svaka sila dodje i prodje. Trebao bi da napises kako su vrle delije ispraznile Arenu za pet minuta, kako zvizde svojim igracima i to celog zivota rade. Mi smo satima ostajali i davali podrsku i u dobru i u zlu. Tu se razlikujemo jer mi svoj klub volimo gde god bili kako god igrali. Mi smo svetinja naseg sporta a i sire i to svi normalni ljudi prepoznaju osim ostrascenosti politicara u drzavnom projektu CZ.
(Duletov vojnik, 02. april 2016 14:38)

Ni ja ne volim ovaj drzavni projekat,ali ti ga prijatelju pretera sa patetikom.

bezobrazno.....

pre 8 godina

Ajde ne preterujte,s ovim budzetom ovo je realno,kakvo crno cudo. (Mile, 02. april 2016 15:10)

Ahhaha pa Duda ivkovic ima platu koliko kompletan tim kkcz , to svako u evropi zna.Kako spinujete samo da omalovazavate...

Da nije smesno

pre 8 godina

Ako smo promenili par stranaca tj otpustili, ne znaci da je to bilo opterecenje za budzet, preskupi Sofo evo igrac u Paoku za 8.000 evra mesecno, a zamenili smo ga Stimcem, Micic je kao skup igrac?! Ehh...

misa

pre 8 godina

Radonji svaka cast za odbranu ali u napadu sve zavisi od igraca , sto je skuplji stranac to je bolji napad i tako je u svakoj evroligaskoj ekipi. Centri vise nepostoje vec svi sutiraju trojke , skacu i zakucavaju. Zvezda igra lepo i moderno a ne kao Partizani sa onom ragbi košarkom i 4 centra.

Kum

pre 8 godina

Kakvo crno cudo. Sa takvim budzetom, F4 bi bila najnormalnija stvar za ostale klubove. Da imaju 3 puta manji budzet, to bi bilo cudo. Ovako, ovo je normalna stvar da je zvezda u top 8.
(Benedeto, 02. april 2016 14:29)

A kojim to budzetom pa raspolaze Zvezda? 5,7 miliona za sve kategorije KKCZ, plus FMP, to je mnogo? :D

Koliko patite...

Stanko

pre 8 godina

Priču o budžetima u Srbiu je doneo Vujošević želeći da opravda svoje neuspehe u Evroligi. Zaboravio je da je isti taj Partizan sa najmanjim budžetom bio prvak Evrope. Pre njega pričalo se o košarkašima i taktici a sada o budžetima. Da je do budžeta, Zvezda ne bi igrala ni TOP 16 Evrolige a pobeđivala je mnogo bogatije od sebe. Uostalom, zašto tvorac priče o budžetima nije sada prvi ( nego 10.) u Francuskoj kada se zna da je Limož ubedljivo najbogatiji klub u toj zemkji?

Koja

pre 8 godina

Dzaba grobari pljuju i omalovazavaju, jer ovaj Zvezdin tim je po imenima za Evrokup, izuzmajuci Milera koji je mlad igrac iz NBA ostale igrace je svaki klub mogao da ima. Ni jedan nije dosao iz velikog kluba.Niti je neko skup igrac...

nbgd 45

pre 8 godina

Čudo, čudo, od nekoliko miliona evra... Ozmo nisu ti potrebne ovakve navijački obojene bajke. Drži se tenisa. Ta tvoja bajka ima sponzore sa celog Balkana: Voli, Idea, Telekom itd... promenili su od avgusta nekoliko dokazanih evroligaških igrača i nekoliko reprezentativaca Srbije. Vilijams, Mekel, Tompson, Kinzi, Miler, Sofo, Nastić, Simonović, Štimac, Micić su došli i otišli tokom sezone. Uz Cirbesa, Jovića i Luku Mitrovića, takođe reprezentativce svojih zemalja. Ne umanjujem uspeh, ali budimo objektivni ovo nije nikakvo čudo nego realan i očekivan plasman ekipe sa ovakvim timom i ovolikim ulaganjima.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

#gad

Znaci po tebi, na teren izadju igraci kao ispred zgrade i tako sutiraju na kos svako za sebe i eto na kraju dodje se do top 8. Jbte ovi igraci sa ovim trenerom svaki dan treniraju, cak cesto i dva puta dnevno, i ti tvrdis da su svi ti kosevi dati onako, slucajno. AKo ti tvrdis da Zvezda igra samo pknrol, onda niko drugi osim Zirbesa ne bi postigao kos jer samo se ta igra igra. Timeout kada i koliko trazi je nesto sto ti ne mozes komentarisati jer nijednom timeoutu nisi prisustvovao nego prenosis gluposti koji su godinama grobari poput tebe ovde prosipali.

#duletov vojnik

tvoj nik najvise govori o tvom shvatanju istine koji je prosipao tvoj idejni vodja. Nego ima li Limoz sanse da udje u top 8 france lige ili imaju problem budzeta i tamo jer Limoz nema podrsku drzave, dok ostale ekipe su favorizovane od drzave.

ajde bre hejteri odmorite malo, april je dug mesec strpite se malo, bice prilike da pljujete nas tim, ipak je Cska jako slab ove godine jer je El nikada slabija i bice skandal ako Cz ne pocisti CSKA 3/0 pored toliko para koje se slilo od MTS,NIS u Zv..... ups ovo nisu nasi sponzori.

Petar

pre 8 godina

Čestitke momcima,jeste da su kiksnuli protiv Darušafake ali pritisak radi svoje.Čitave sezone igraju sjajno,i ovo je nagrada za sve to.

autocorrect

pre 8 godina

mogli ste na fajnal for a sad će te izgubiti 3:0 od CSKA zbog ispuštenih prilika i ubjedljivog poraza od Lokomotive a samo je trebalo da jurite poraz ispod 14.

Sport

pre 8 godina

Da li smo ovoliko ogrezli u mrznji da ne mozemo posteno reci da je ovo veliki uspeh?! Mozda Zvezda ima veliki budžet za prostor Srbije, ali ima na nivou Evrolige veoma mali budžet, mozda i najmanji! Ako nije uspeh tako proći u TOP8 onda ne znam sta je... Da li sada moramo da pisemo komentare kako je ovo normalno?! Pritom navodni Grobari (takve ne mogu gledati kao navijace mog kluba) koji su pisali kako ce Zvezdu pregaziti svi redom sada pišu kako je to normalno! Momci pa smejali ste se navodnim Delijama kada su to isto pisali za nase uspehe, a sada radite isto! Zasto se spuštati na taj nivo? Nama niko ne moze oduzeti nase uspehe niti ovaj Zvezdin moze umanjiti sve sto smo uradili pre pa ne vidim potrebu da se osecate tako ugrozenim. Nas klub je krenuo u nesto novo i nadamo se uskoro na staro mesto gde je i bio tri decenije...

Čovek iz senke

pre 8 godina

Joj ljudi, hvala vama, al nemojte više o Zvezdi ko Boga vas molim. Nije u redu prema ovim osetljivim crno belim dušama. Taman se malo primire, kad novi tekst.

A zasto bi bili osetljivi? Vi nikada necete ponoviti nase kosarkaske uspehe, osvajanje EL i cetiri puta F4, o tome mozete samo da sanjate.

dejan

pre 8 godina

pre dve godine sam ostavio komentar da radonjic nije trener za evro ligu, za aba ok ali za najacu ligu ne! i sad sam istog misljenja svaka cast za sve uspehe! sreca prati hrabre ali mnogo puta se pokazalo da radonjic ne zna sta treba uraditi u nekom trenuku, ne zna da se izbori sa pritiskom i da motivise ekipu! najverovatnije ce da igramo sa cska i stvarno ce nam trebati mnogo srece da napravimo iznenadjenje jer u trenucima kad se bude lomila utakmica necemo znati sta treba raditi! a toga je bilo na dve tri utakmice ove sezone a zadnja je protiv fenera u turskoj kad god smo trebali da prelomimo i da povedemo i napravimo razliku mi nista!!!! voleo bi da gresim jjjer onda ce da budemo na fajnal foru!!! napred ZVEZDO!

zvezdas

pre 8 godina

U fudbalu smo se popeli na vrh,doziveli najvecu radost i pocast.Bila je ta titula za nasu Zvezdu,ali i za nasu Srbiju.Kosarka je nekako uvek kod zvezdasa bila u drugom planu,valjda smo na Marakanu naviknuti bili.
Hvala ovim momcima i navijacima iz Pionira i Arene.Nosili su nasu Zvezdu,pevali joj kada je najteze bilo.Hvala i pravim partizanovcima na korektnim komentarima i podrsci.Takvih da znate,nije malo.
Mozemo li jos bolje i napred do F4!? Tesko je reci,ali ono sto sigurno mozemo je da se zahvalimo momcima i nasoj Zvezdi na sjajnom uspehu.
Na prvoj narednoj utakmici(voleo bih da to bude Pionir),da se napravi fenomenalna atmosfera,a aplauz da traje barem pola sata.
Zato jer je zasluzeno.

4k4.Dex

pre 8 godina

Hahaha ja ne mogu da verujem zta citam sada! Kad je krenula EL komentari grobara su bili odvalice vas svi i slicno. Kad smo usli u top16 bilo je bicete u zadnja 2-3 tima nema sanse da dobijete Panatanaikos Efes Lokomotivu... a sada kad smo usli i u top8 sad im je to satro normalno??? Hahaha grobari na niske grane ste spali kad sami sebe tako tesite. Ne znam ni zasto komentarisete kad ne moze nisra da se ospori. Pre tri godine polufinale Eevrokupa pa EL sledece pa top16 sledece i sada top8 pobedjene su velike ekipe i kuci i na strani a sve to sa samo 3 stranca. Pa mi da osvojimo EL vi bi rekli pa ocekivano al slabi ste trebalo je sve da pobedite 20 razlike. Jadni i tuzni navijaci malog Partizana sta drugo reci. Ja nikad takve gluposti nisam no pomislio da izjavljujem kad stw vi igrali EL.

York

pre 8 godina

Bolji bi Vam naslov bio 'Crveno-beli od Covicevog do Vucicevog projekta' . (Marko, 02. april 2016 14:20)

Da i vi budete Vucicev projekat sa Stimcem, Lazicem ,Dangubicem, Micicem, Simonom, pa i nekad sa Jovicem, Guduricem i ostalim... To vam zelim svake godine. Posto vidim da je vama lakse sa amerikancima u Partizanu

insajder provajder

pre 8 godina

(Duletov vojnik, 02. april 2016 14:38)

Nick ti sve kaže a svoj komentar objavi i laži svoje u partizanovom vesniku a nas pusti da uživamo u ulasku medju 8 najboljih u trećoj sezoni EL.
Koliko je vama trebalo za to? :-)
I da ponovim...BRAVO ZVEZDOOOOO!!!!

runNgun

pre 8 godina

Sta ces, mi smo ciganji, ne znamo sta je kosarka, nismo institucija, nismo avangarda, ne citamo Bodlera, nemamo velikog maga, casove ljubavi... Panteri i "pasji sinovi" koji s' ovom "neznalicom" od trenera mozda dobijemo samo Strazburg, kod kuce.

113,8dB

pre 8 godina

Panterima treba čestitati, bez obzira što je i ovaj plasman u top 8 a i igranje EL sledeće sezone delom obezbeđeno i odličnim igrama Fenerbahčea (za top 8) i Partizana (prednost domaćeg terena u ABA).
Treba biti korektan i reći da se zaokret u sezoni nije dogodio snagom volje ili nekim čudom, već prostom zamenom trojice loših igrača sa četvoricom novih i boljih.
Telekom je iskoristio činjenicu na oba fronta da su neki klubovi igrali sa smanjenom rotacijom i svojim igrama ostvario dobre rezultate, koji su mogli biti i nedovoljni, ali nisu.
Čestitke svakako i nadam se da ćete umeti da uzvratite ove poklone kada se mi za par godina budemo borili za višegodišnju licencu.

Walter White

pre 8 godina

Sa ovolikim budzetom i promenom skoro celog tima ukljucujuci i sedam stranaca tokom sezone ,ove je bio minimum koji je morao biti ostvaren.

Ko o cemu...

pre 8 godina

Evo ih grobarski botovi sa pljuvanjem...Ma bre kod nas svako prima ogromnu platu nego sta. Rebic po vasoj logici prima milion dok kod vas igraju za kikiriki....fazoni vasi...

endo

pre 8 godina

Дуда Ивковић је освојио Евролигу са буџетом Оимпијакоса од 7 милиона евра, при чему је скоро половина тога била плата Василиса Спанулиса. Ити тај тим је и следеће године освојио Евролигу. звезда са буџетом од 8 милиона евра прође ТОП 16 и то неко назива чудом?

И није баш истина што стално представљате да звезда игра против неких много богатијих тимова. Промениле су се ствари у европској кошарци и то на горе на жалост. Оне године када је Партиѕан играо Ф4, плата Џош Чилдреса који нам је и пресудио у Паризу је била близу 5 милиона евра. Данас Швед можда има 3 милиона евра, све отале мега звезде имају још мање. Пар клубова има који имају заиста већи буџет од звезде, ал она у сваком случају спада у групу најбогатијих европских клубова. Ја с тим немам никакав проблем, народ је изабрао власт коју је изабрао и у реду је да онда та власт новац својих пореских обвезника усмери на ту страну. Друга ствар је што је највећа жртва пројекта Звезде из Железника сама српска кошарка. Ал и то ће све доћи на своје кад се промени власт, опет ће претати да постоји и ова, ко зна која по реду, звезда. Јер како једном рече један велики човек ''не може се силом против магије''.

Meklejn

pre 8 godina

Duletov vojnik. Vi se ste davali i više novca za igrače. Ejsi lo je potpisao za 500 000 dolara. Imali ste sezonu kada ste se razišli sa pretplaćenim Gurovicem više od 5 promena. Drobnjak je nakon taukeramike gde je bio najplaceniji igrač evrolige došao kod vas ( i i dalje ste mu dužni). Imali ste dream timove koje su prvih 5 sezona bili zadnji u grupi i tek ste prošli dalje šestu sezonu. Treba napomenuti da vi nikada niste prošli ovakav top 16, već ste prošli grupu od 4 tima u sezoni kada se pao raspao i kada ste prošli marusi. Prošli ste sa skorom 3-3. Da li ti znaš da se Cakarevicu dugovalo oko 400 000? Pola je oprostio. Koliko ste bili dužni Klobucaru? 200 000 ali dečko nije ni igrao. Pa vi više od 20 godina jednog igrača iz svoje škole niste izbacili već ste dovodili skoro gotove igrače i najveće talente lige. Samo tada su kao dolazili da igraju evroligu, a ne zbog novca, a danas dolaze u zvezdu za novac. Mislim tako vi pričate. Vi i danas inate više državnih para jer je Dzouns plaćen koliko i Miler. To je Miško rekao, a ne ja. Zašto nikada papire niste pokazali, zašto nijedan sponzorski ugovor nije potpisan? Nego eto tako Tegeltija i Dulo rekli pa mora da je tako. Imali ste pomoć države, Dodika i Republike Srpske, imali ste pomoć sudija i svih struktura saveza. Svaki put kada bi imali neku konkurenciju vi bi prekidali utakmice i tukli se na terenu. Vi ste zlo koje nikom nista dobro nije donelo sem pojedinima iz kluba. Nadam se da ćete dugo godina biti u lošijoj situaciji od ove, jer ni ovo ne zaslužujete.

bdpfc

pre 8 godina

Pošto ste počeli pratiti košarku pogledajte na sajtu E-lige sastave prvaka Evrope i njihovih učesnika zadnjih 10-12 godina i prošlogodišnju i ovogodišnju ligu.Toliko o čudu.

Šalabajzer iz nehata

pre 8 godina

Već sam pisao i ranije, ali da ponovim: 
Bari 1991. 
Berlin 2016. 
Crvena zvezda Beograd 
Sve na B. Pa napišite jedno slovo B kao u ogledalu i drugo do njega normalno B, još jedna mala rotacija i dobije se simbol Srpstva, tj 4 S, tj C ćirilicom. Suviše slučajnosti, osvaja Zvezda F4 100%.
(Bendžamin fon Srbinson, 02. april 2016 15:22

Kolko je tebi dobro, brate!

Upućen u prilike

pre 8 godina

Najjaci ovi grobari, necemo proci u top16, imacemo 0-14 u ovoj grupi, necmeo pobediti ni jedan jaci tim, Cedevita ce nas oduvati, nista od EL itd...i kad su se izblamirali onako posteno, sad su dosli do price da ce nas CSKA razmontirati! I neka ce! Da napokon odigramo i sa tim CSKA-om, Evropskim NBA timom, da vidimo od cega smo...
(Nikola, 02. april 2016 15:03)

Koga bre da razmontiraju? Dobijamo 3-1 bilo CSKA bilo Laboral...

To je naš način da se zahvalimo EL za 10-godisnji ugovor. Čućete već za ugovor narednih dana ;-)

Mutimir

pre 8 godina

Svaka vama čast za ono pre, a nama svaka čast za ovo sad. Nadam se da će uskoro biti svaka čast i vama i nama. Ja pre nisam crkavao od muke kada sam morao da slušam i čitam o čudima Partizana, dok je moj klub prolazio kroz teške godine.

CZ99

pre 8 godina

Postujem Sasa sta u sportskom smislu reci radis radi promovisanja sporta. Ali neslazem se sa tobom da je ovo neko cudo. Koliko je samo novca potroseno, koliko klubova u Evropi ima privilegiju da izrotira ovoliki broj igraca. Mi smo godinama ulazili u top osam i nije pravljena ovolika euforija. Razumem ja drzavni projekat CZ sa svim mogucim politicarima koji u njemu ucestvuju i vas novinarima koji imate zadatak da pravite mitove. Nama je to godinama bio standard i drzava je okrenula ledja jednom od svojih najboljih proizvoda koji je istu promovisao kao kultno dogadjanje. Nicija negori do zore, svaka sila dodje i prodje. Trebao bi da napises kako su vrle delije ispraznile Arenu za pet minuta, kako zvizde svojim igracima i to celog zivota rade. Mi smo satima ostajali i davali podrsku i u dobru i u zlu. Tu se razlikujemo jer mi svoj klub volimo gde god bili kako god igrali. Mi smo svetinja naseg sporta a i sire i to svi normalni ljudi prepoznaju osim ostrascenosti politicara u drzavnom projektu CZ.
(Duletov vojnik, 02. april 2016 14:38)

Kako te nije mrzelo da napises ovoliko gluposti?

Millennium

pre 8 godina

Joj ljudi, hvala vama, al nemojte više o Zvezdi ko Boga vas molim. Nije u redu prema ovim osetljivim crno belim dušama. Taman se malo primire, kad novi tekst.

Maly Mclasky

pre 8 godina

Deja je izrastao u vrhunskog trenera.Gomila problema od pocetka sezone sa kojima se izborio,promene igraca.....izbacio je u prvi plan mlade igrace,razigrao Jovica...Veliki rezultat i za Zvezdu i za nasu kosarku.Zgazi ih sve!!!

Koja

pre 8 godina

Kako ono beše KK pustio nas Željko, a na kraju njemu se zahvaljulju.

Panteri sad ste barem naučili da Željko nikog ne pušta. (Katczinsky, 02. april 2016 14:21)

Juce je Crvenio u licu dok protiv partizana bogami nije...

antiDebil

pre 8 godina

Cudo ??? Sa tolikim parama,tolikim strancima, tolikim iskusnim igracima gde je mladi igrac 7 ili 8 po vaznosti u ekipi, drzavni projekat zemlje kosarke se nikako ne moze nazvati cudom. Jedina razlika u odnosu na pre 15 godina je ta sto suprvo rovarili po dvoristu Institucije pa suse onda okrenuli sebi, godinama su shvatili da sa podjenakom finansijskom podrskom ili barem pribliznoj bez mesanja u Instituciju, odredjivanje trenera i sl. nemaju apsolutno nikakve sanse za neki uspeh, ali i to zlo ce proci. Ne bih bio u njihovoj kozi u slucaju da huligan izgubi izbore...

Max

pre 8 godina

istorija grobarskih komentara na CZ u EL - nećete dobiti nikoga - nećete dobiti nikog velikog - nećete ni u top 16 - nemate šta da tražite, 3 pobede max - nemate šansi za top 8 - razbiće vas CSKA nastaviće se...

Benedeto

pre 8 godina

Kakvo crno cudo. Sa takvim budzetom, F4 bi bila najnormalnija stvar za ostale klubove. Da imaju 3 puta manji budzet, to bi bilo cudo. Ovako, ovo je normalna stvar da je zvezda u top 8.

Sotir Milivojevic

pre 8 godina

Ogroman uspeh...Kad samo pomislim da ce timovi koji imaju 5x veci budzet ostati iza nas(Efes,Darusafaka,Oly,Real...)Da ne pominjem Makabi,Armani...koji nisu ni prosli u top16...Veliki uspeh svaka cast Radonji i momcima

Jokerr

pre 8 godina

Bolji bi Vam naslov bio 'Crveno-beli od Covicevog do Vucicevog projekta' . (Marko, 02. april 2016 14:20)

Po drzavnim sponzorima NIS i MTS i sastavu uprave kk partizan vi ste vucicev projekat mnogo veci jer se mi sami finansiramo najvise u Evroligi.

petarczv

pre 8 godina

Hahaha grobarima nije bardo...kao sa tolikim budzetom je to normalno...pa kazite nam koliki je to budzet? Da nije mozda veci od efesovog,realovog,armanijevog,macabijevog,unikahinog i ostalih prebogatih klubova koji nisu uspeli da udju u top 8 a neki cak ni u top 16...znam da vam je tesko ali sta da vam radimo kad navijate za pogresan klub.

Kako ko, pa ja

pre 8 godina

Заслужено међу осам најбољих у Европи, са најмањим буџетом и са само три странца!!! Браво за све у клубу!
(Дуга историја, 02. april 2016 14:38)

Svaka cast stvarno, ali ovo za "tri stranca" je potpuno nepotrebna neistina...pocevsi od trenera koji je stranac, pa do ovih koji su ostali nakon zime.

Дуга историја

pre 8 godina

Заслужено међу осам најбољих у Европи, са најмањим буџетом и са само три странца!!! Браво за све у клубу!

Hocete sendvic sa sunkom ili sa kulenom ?

pre 8 godina

Ovo je ogroman uspeh, ali u zadnjih 5 utakmica ne mozemo da se sastavimo.Pad forme i teska improvizacija.Voleo bih da me demantuju.

Duletov vojnik

pre 8 godina

Postujem Sasa sta u sportskom smislu reci radis radi promovisanja sporta. Ali neslazem se sa tobom da je ovo neko cudo. Koliko je samo novca potroseno, koliko klubova u Evropi ima privilegiju da izrotira ovoliki broj igraca. Mi smo godinama ulazili u top osam i nije pravljena ovolika euforija. Razumem ja drzavni projekat CZ sa svim mogucim politicarima koji u njemu ucestvuju i vas novinarima koji imate zadatak da pravite mitove. Nama je to godinama bio standard i drzava je okrenula ledja jednom od svojih najboljih proizvoda koji je istu promovisao kao kultno dogadjanje. Nicija negori do zore, svaka sila dodje i prodje. Trebao bi da napises kako su vrle delije ispraznile Arenu za pet minuta, kako zvizde svojim igracima i to celog zivota rade. Mi smo satima ostajali i davali podrsku i u dobru i u zlu. Tu se razlikujemo jer mi svoj klub volimo gde god bili kako god igrali. Mi smo svetinja naseg sporta a i sire i to svi normalni ljudi prepoznaju osim ostrascenosti politicara u drzavnom projektu CZ.

alo bre

pre 8 godina

Sa ovim rosterom u mnogo slaboj grupi sasvim očekivan rezultat, kakvo čudo? (marko, 02. april 2016 14:35)

Kakav roster? O cemu bre vi buncate?

Gad

pre 8 godina

Ne slažem se za Radonjića. Za tri godine nije usadio raznovrsnost u napadu u ekipu. Mogao bih da razumem da nam akcije ne idu jer se u Evroligi igra dobra odbrana, ali ne mogu da se otrgnem utisku da tih akcija ni nema, osim pick & roll Jovića sa Cirbesom. Celu sezonu čekam da vidim da naši igrači bez lopte prave blok jedan drugom i stvaraju višak na terenu, ali ništa od toga. Posebna priča je kada uzima time out i kako ga koristi. Svaka čast na plasmanu u F8, ali nije to Dejanova zasluga.

Milan

pre 8 godina

Odlican tekst!!Pravo u metu!Svi ovde zaboravljaju da smo zamalo ispali u regularnom delu, a sad se ljute sro ce u TOP 8 ici na CSKA i ispasti od njih!?Ja sam presrecan postignutim!

E konacno da neko napise ovo za Radonjica!Non stop citam ovde kako je ne znalica itd..Desi se jedna losa utakmica(a uz to imao je dosta dobrih utakmica u poslednje vreme)i odma ga teraju???

Hocete sendvic sa sunkom ili sa kulenom ?

pre 8 godina

Ovo je ogroman uspeh, ali u zadnjih 5 utakmica ne mozemo da se sastavimo.Pad forme i teska improvizacija.Voleo bih da me demantuju.

Đorđe

pre 8 godina

Čudo je bilo osvajanje EL sa najmlađim timom i bez domaćeg parketa.
Čudo je bilo igranje na F4 sa ubedljivo najmanjim budžetom u EL.

Ovo nije nikakvo čudo kad cela država stoji iza FMP-a. Da je Dule ikada imao ovoliki budžet u Partizanu, pa i upola manji, bar 2 puta bi osvojio EL.

Milan

pre 8 godina

(Gad, 2. april 2016 14:39)
Znaci tvoja logika je sledeca:Kad tim pobedi trener nema veze, a kad tim izgubi onda je sva odgovornost na treneru??

moma

pre 8 godina

Aahahahahahahahhhahah pa ahahahahaha...nista onda haahahahahh idem ja sad hahahhahaaha...mali privatnici u krem drustvu ahahahaha necu vise

alo

pre 8 godina

Sa ovolikim budzetom i promenom skoro celog tima ukljucujuci i sedam stranaca tokom sezone ,ove je bio minimum koji je morao biti ostvaren. (Walter White, 02. april 2016 14:33)

Koliko ste vi nerealni, pa i partizan je menjao strance na pocetku sezone kasnije najvise sa Jovanovicem a vi ste svi to zaboravili, licemeri...

Walter White

pre 8 godina

Sa ovolikim budzetom i promenom skoro celog tima ukljucujuci i sedam stranaca tokom sezone ,ove je bio minimum koji je morao biti ostvaren.

Дуга историја

pre 8 godina

Заслужено међу осам најбољих у Европи, са најмањим буџетом и са само три странца!!! Браво за све у клубу!

Millennium

pre 8 godina

Joj ljudi, hvala vama, al nemojte više o Zvezdi ko Boga vas molim. Nije u redu prema ovim osetljivim crno belim dušama. Taman se malo primire, kad novi tekst.

Sotir Milivojevic

pre 8 godina

Ogroman uspeh...Kad samo pomislim da ce timovi koji imaju 5x veci budzet ostati iza nas(Efes,Darusafaka,Oly,Real...)Da ne pominjem Makabi,Armani...koji nisu ni prosli u top16...Veliki uspeh svaka cast Radonji i momcima

Max

pre 8 godina

istorija grobarskih komentara na CZ u EL - nećete dobiti nikoga - nećete dobiti nikog velikog - nećete ni u top 16 - nemate šta da tražite, 3 pobede max - nemate šansi za top 8 - razbiće vas CSKA nastaviće se...

Meklejn

pre 8 godina

Duletov vojnik. Vi se ste davali i više novca za igrače. Ejsi lo je potpisao za 500 000 dolara. Imali ste sezonu kada ste se razišli sa pretplaćenim Gurovicem više od 5 promena. Drobnjak je nakon taukeramike gde je bio najplaceniji igrač evrolige došao kod vas ( i i dalje ste mu dužni). Imali ste dream timove koje su prvih 5 sezona bili zadnji u grupi i tek ste prošli dalje šestu sezonu. Treba napomenuti da vi nikada niste prošli ovakav top 16, već ste prošli grupu od 4 tima u sezoni kada se pao raspao i kada ste prošli marusi. Prošli ste sa skorom 3-3. Da li ti znaš da se Cakarevicu dugovalo oko 400 000? Pola je oprostio. Koliko ste bili dužni Klobucaru? 200 000 ali dečko nije ni igrao. Pa vi više od 20 godina jednog igrača iz svoje škole niste izbacili već ste dovodili skoro gotove igrače i najveće talente lige. Samo tada su kao dolazili da igraju evroligu, a ne zbog novca, a danas dolaze u zvezdu za novac. Mislim tako vi pričate. Vi i danas inate više državnih para jer je Dzouns plaćen koliko i Miler. To je Miško rekao, a ne ja. Zašto nikada papire niste pokazali, zašto nijedan sponzorski ugovor nije potpisan? Nego eto tako Tegeltija i Dulo rekli pa mora da je tako. Imali ste pomoć države, Dodika i Republike Srpske, imali ste pomoć sudija i svih struktura saveza. Svaki put kada bi imali neku konkurenciju vi bi prekidali utakmice i tukli se na terenu. Vi ste zlo koje nikom nista dobro nije donelo sem pojedinima iz kluba. Nadam se da ćete dugo godina biti u lošijoj situaciji od ove, jer ni ovo ne zaslužujete.

Jokerr

pre 8 godina

Bolji bi Vam naslov bio 'Crveno-beli od Covicevog do Vucicevog projekta' . (Marko, 02. april 2016 14:20)

Po drzavnim sponzorima NIS i MTS i sastavu uprave kk partizan vi ste vucicev projekat mnogo veci jer se mi sami finansiramo najvise u Evroligi.

Batko

pre 8 godina

Ovakva grupa nije zabelezena u analima kosarkaske lige sampiona i evrolige. Od 8 ekipa u grupi jedna je bila prvak evrope, Panatanaikos! Imamo Lokomotivu koja do pre 5 godina nije ni postojala! Cedevita takodje! Efes i Darusafaka prosecni Turski klubovi bez evro uspeha! Unikaha, puki ucesnik EL bez ikakvog uspeha u ovom takmicenju! Fenerbahce, sem F4 prosle sezone jedno veliko nista i Crvena zvezda koja nije ni dvocifreni broj puta ucestvovala u ligi sampiona i evroligi za 70 i kusur godina! Strasno u sta se pretvorila evropska kosarka!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dobro pamtim sve..., 2. april 2016 19:13)

Svi pomenuti timovi su za vas MISAONA IMENICA , tako da ne blamiraj se, majke ti......a, sada aj zdravo !

Koja

pre 8 godina

Kako ono beše KK pustio nas Željko, a na kraju njemu se zahvaljulju.

Panteri sad ste barem naučili da Željko nikog ne pušta. (Katczinsky, 02. april 2016 14:21)

Juce je Crvenio u licu dok protiv partizana bogami nije...

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Ovo što je Zvezda uradila je neverovatan uspeh, mnogo veći od sezone kada se partizan plasirao na F4! Tada se igralo u grupi sa još 3 ekipe gde je borba za prolaz bila sa Marusijem! A prošli su uz mnogo sreće sa 3 pobede. Ovo što je Zvezda uradila ove sezone je nestvarno! Bez pola tima Rebić i Tejić dobili Real Madrid (prvaka Evrope), Himki i Bajern u Minhenu za prolaz dalje u najtežoj grupi ikada ispred jednog Reala! A onda u drugoj fazi prolaz sa verovatno 8 pobeda u sred borbe u ABA za Evroligu i putovanje od 12.000km u nedelju dana. Mora se pomenuti i da Zvezda nije dobila nijedan čarter let i išla autobusom u ABA dok je partizan od države dobijao čarter čak i do Skoplja.

Zvezda je od državnih sponzora imala samo Telekom sa 700.000 i kad pogledate da je partizan čak i ove sezone dobio 2 miliona tek onda shvatite koliko je ovo nestvaran uspeh! Zvezda ima najmlađi tim, najmanji budžet i najmanje stranaca u Evroligi a prošla u četvrtfinale. Što David Pik kaže, Zvezda je evropska pepeljuga jer ovo je kao u bajci.

Hoću samo i ovo da pomenem - nikad nijedna ekipa nije igrala pod ovakvim pritiskom kao Zvezda. Ja i dalje ne znam kako ovi momci drže hladne glave i pobeđuju uprkos svemu. Dok su o partizanu pisani epovi iako je imao 15 godina svu državnu pomoć i monopol u Srbiji, po Zvezdi se stalno pljuje iako stvara više igrača za Srbiju nego bilo ko i pravi nezabeležene rezultate ( prva ekipa u istoriji Srbije sa više pobeda nego poraza u Evroligi).

Ostaće ova sezona upamćena i po tome da su grobari navijali i za Turke i Hrvate i da ih Zvezda svaki put ohladila. Bravo Zvezdo i sve čestitke! Ovo je najveći uspeh klupske košarke u poslednjih 20 godina i najveći Zvezde ikad.

Stanko

pre 8 godina

Priču o budžetima u Srbiu je doneo Vujošević želeći da opravda svoje neuspehe u Evroligi. Zaboravio je da je isti taj Partizan sa najmanjim budžetom bio prvak Evrope. Pre njega pričalo se o košarkašima i taktici a sada o budžetima. Da je do budžeta, Zvezda ne bi igrala ni TOP 16 Evrolige a pobeđivala je mnogo bogatije od sebe. Uostalom, zašto tvorac priče o budžetima nije sada prvi ( nego 10.) u Francuskoj kada se zna da je Limož ubedljivo najbogatiji klub u toj zemkji?

Kum

pre 8 godina

A zasto bi bili osetljivi? Vi nikada necete ponoviti nase kosarkaske uspehe, osvajanje EL i cetiri puta F4, o tome mozete samo da sanjate.
(Čovek iz senke, 02. april 2016 15:54)

Zasto onda ne prestajete da placete?

Nicky boy

pre 8 godina

Čestitke od jednog grobara.

Nije toliko bitno to što su vam partizanovci pomogli (Obradović i Bogdanović - Fenerbahče), vi ste F8 svojom igrom zaslužili.

I nije bitno što nikada nećete na F4, a kamoli do trofeja kojeg smo mi osvojili, nećemo ni mi u fudbalu stići do "ušatog". Pa šta ???

U ovom trenutku je bitno da Srbija ima predstavnika u Evroligi.

StormBGD

pre 8 godina

Ova Zvezda ima hemiju i igraju daleko iznad svojih limita. Primera radi, u spoljnoj liniji su limitirani igrači poput Lazića, Jovića, Micića... Gudura je drugi bek, a dečko igra svoju prvu ozbiljnu sezonu. Na krilu su Dangubić, koji još uvek nije pokazao talenat, limitirani Simon. Na centru Cirbes, koji do ove sezone nije bio ni blizu vrhunskog igrača i Štimac koji je ograničen kao dvorište. Miller i Kinzi su dobri stranci i to je to. Dakle, ne lupajte o milionima i tome kako Zvezda može da dovede bilo koga. Ovo je veliki uspeh za ovaj tim i Dejana Radonjića koji jeste napredovao, ali je još daleko od vrhunskog trenera. Tako da tekst odličan i ovo definitivno jeste uspeh i čudo. Momci imaju hemiju i igraju srcem.

CZ99

pre 8 godina

Postujem Sasa sta u sportskom smislu reci radis radi promovisanja sporta. Ali neslazem se sa tobom da je ovo neko cudo. Koliko je samo novca potroseno, koliko klubova u Evropi ima privilegiju da izrotira ovoliki broj igraca. Mi smo godinama ulazili u top osam i nije pravljena ovolika euforija. Razumem ja drzavni projekat CZ sa svim mogucim politicarima koji u njemu ucestvuju i vas novinarima koji imate zadatak da pravite mitove. Nama je to godinama bio standard i drzava je okrenula ledja jednom od svojih najboljih proizvoda koji je istu promovisao kao kultno dogadjanje. Nicija negori do zore, svaka sila dodje i prodje. Trebao bi da napises kako su vrle delije ispraznile Arenu za pet minuta, kako zvizde svojim igracima i to celog zivota rade. Mi smo satima ostajali i davali podrsku i u dobru i u zlu. Tu se razlikujemo jer mi svoj klub volimo gde god bili kako god igrali. Mi smo svetinja naseg sporta a i sire i to svi normalni ljudi prepoznaju osim ostrascenosti politicara u drzavnom projektu CZ.
(Duletov vojnik, 02. april 2016 14:38)

Kako te nije mrzelo da napises ovoliko gluposti?

Corleone

pre 8 godina

Izuzetan tekst i ponosan sam na nase crveno-bele. Gledao sam skoro svaku utakmicu u Arseni i drago mi je sto sam bio deo neverovanih spektakla. Ici cu naravno i na CSKA, medjutim nesto drugo je meni neverovatno.

Kako "udara" ljubomora i zavist iz skoro svakog drugog kometara iz redova ocajnika. Neverovatno, ja nikada ne bi sebi dozvolio da se toliko nisko spustam i pokusavam da smanjim ocigledan uspeh i jednu briljantnu sezonu. Nekada je "cudo" bilo proci sa sramotnim skorom 3-9 ili nesto slicno u Top 16, a sada neki sebi dozvoljavaju da lupaju gluposti. To pokazuje koliko su neki jadni i zavisni. Cast izuzecima.

4k4.Dex

pre 8 godina

Hahaha ja ne mogu da verujem zta citam sada! Kad je krenula EL komentari grobara su bili odvalice vas svi i slicno. Kad smo usli u top16 bilo je bicete u zadnja 2-3 tima nema sanse da dobijete Panatanaikos Efes Lokomotivu... a sada kad smo usli i u top8 sad im je to satro normalno??? Hahaha grobari na niske grane ste spali kad sami sebe tako tesite. Ne znam ni zasto komentarisete kad ne moze nisra da se ospori. Pre tri godine polufinale Eevrokupa pa EL sledece pa top16 sledece i sada top8 pobedjene su velike ekipe i kuci i na strani a sve to sa samo 3 stranca. Pa mi da osvojimo EL vi bi rekli pa ocekivano al slabi ste trebalo je sve da pobedite 20 razlike. Jadni i tuzni navijaci malog Partizana sta drugo reci. Ja nikad takve gluposti nisam no pomislio da izjavljujem kad stw vi igrali EL.

lol

pre 8 godina

A zasto bi bili osetljivi? Vi nikada necete ponoviti nase kosarkaske uspehe, osvajanje EL i cetiri puta F4, o tome mozete samo da sanjate.
(Čovek iz senke, 02. april 2016 15:54)
KK Bosna prvi osvajač sa ovih prostora, Cibona i Jugoplastika zajedno činimi se 6 titula prvaka Evrope, Partizan jedna. Dakle Partizan je u SFRJ bio niko i ništa.

York

pre 8 godina

Bolji bi Vam naslov bio 'Crveno-beli od Covicevog do Vucicevog projekta' . (Marko, 02. april 2016 14:20)

Da i vi budete Vucicev projekat sa Stimcem, Lazicem ,Dangubicem, Micicem, Simonom, pa i nekad sa Jovicem, Guduricem i ostalim... To vam zelim svake godine. Posto vidim da je vama lakse sa amerikancima u Partizanu

kris

pre 8 godina

Ja stvarno ne uspevam razumeti većinu komentara na ovom portalu.Prvo mi nije jasno zašto navijači Zvezde prozivaju Partizan.Ovo je naš najveći uspeh i u to ne treba nikoga mešati,treba uživati u trenutku i nadati se da će potrajati.S druge strane nisu mi jasni ni navijači Partizana,koji uporno nipodaštavaju sve što Zvezda uradi,a to nije mala stvar.Partizan je nesumnjivo uspešniji i dok god mi ne osvojimo EL,ne možemo se meriti sa njima,ali treba uzeti u obzir da je jaz između bogatih i siromašnih država i klubova sve veći i da je svake godine sve teže nositi se sa velikima.Rivalstvo je dobra stvar,ali ovo već postaje bolesno,kako se kod nas doživljava sportski rival.Sticajem okolnosti zadesio sam se u Splitu u vreme kad je Dinamo ZG igrao kvalifikacije za LŠ.Nikoga na ulici,po kafićima svi skaču i navijaju za najomraženiji Dinamo,ali hrvatski i njihov kad igra protiv stranih ekipa,dok kod nas deo navija za raznorazne Hrvate,Turke,Špance i ostale.SRAMOTA!

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

#gad

Znaci po tebi, na teren izadju igraci kao ispred zgrade i tako sutiraju na kos svako za sebe i eto na kraju dodje se do top 8. Jbte ovi igraci sa ovim trenerom svaki dan treniraju, cak cesto i dva puta dnevno, i ti tvrdis da su svi ti kosevi dati onako, slucajno. AKo ti tvrdis da Zvezda igra samo pknrol, onda niko drugi osim Zirbesa ne bi postigao kos jer samo se ta igra igra. Timeout kada i koliko trazi je nesto sto ti ne mozes komentarisati jer nijednom timeoutu nisi prisustvovao nego prenosis gluposti koji su godinama grobari poput tebe ovde prosipali.

#duletov vojnik

tvoj nik najvise govori o tvom shvatanju istine koji je prosipao tvoj idejni vodja. Nego ima li Limoz sanse da udje u top 8 france lige ili imaju problem budzeta i tamo jer Limoz nema podrsku drzave, dok ostale ekipe su favorizovane od drzave.

ajde bre hejteri odmorite malo, april je dug mesec strpite se malo, bice prilike da pljujete nas tim, ipak je Cska jako slab ove godine jer je El nikada slabija i bice skandal ako Cz ne pocisti CSKA 3/0 pored toliko para koje se slilo od MTS,NIS u Zv..... ups ovo nisu nasi sponzori.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Дуда Ивковић је освојио Евролигу са буџетом Оимпијакоса од 7 милиона евра, при чему је скоро половина тога била плата Василиса Спанулиса. Ити тај тим је и следеће године освојио Евролигу. звезда са буџетом од 8 милиона евра прође ТОП 16 и то неко назива чудом? 

И није баш истина што стално представљате да звезда игра против неких много богатијих тимова. Промениле су се ствари у европској кошарци и то на горе на жалост. Оне године када је Парти?ан играо Ф4, плата Џош Чилдреса који нам је и пресудио у Паризу је била близу 5 милиона евра. Данас Швед можда има 3 милиона евра, све отале мега звезде имају још мање. Пар клубова има који имају заиста већи буџет од звезде, ал она у сваком случају спада у групу најбогатијих европских клубова. Ја с тим немам никакав проблем, народ је изабрао власт коју је изабрао и у реду је да онда та власт новац својих пореских обвезника усмери на ту страну. Друга ствар је што је највећа жртва пројекта Звезде из Железника сама српска кошарка. Ал и то ће све доћи на своје кад се промени власт, опет ће претати да постоји и ова, ко зна која по реду, звезда. Јер како једном рече један велики човек ''не може се силом против магије''.
(endo, 02. april 2016 15:40)


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, Majko rođena, vama od muke,ljubomore i besa porasla i temperatura očigledno, čuj 8 miliona, AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA EJ, O S A M M I L I O N A
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

KORN

pre 8 godina

A evroliga ove godine na nivou evrokupa od predhodnih godina...
(Porto, 2. april 2016 18:33)
Pa bogami imacete vi prilika i prilika da proverite kakav je taj Evrokup,aj pa ti nam za jedno 10 godina javi.

DedaMiloje

pre 8 godina

(voke, 02. april 2016 18:18)

Uopšte neću moći da gledam top 8 znajući da nas ti ne podržavaš. Pogledaj prvo u svoje dvorište pa onda pričaj o samozvanoj instituciji koju je Tvoj Dule prozvao. Ajd se menjamo, nama dve milke u kešu, a vama evo naši sponzori. Pristajem da vi onda malo spinujete na čelu sa tobom. Prodavali ste maglu ovde godinama,a uprava odnela brdo para, povukli se i nikom ništa. Jel si svestan koliko vas duži taj vaš mag Vujošević? To da su vam igrači igrali dzabe videli smo kod BAT-a. Pa svi znaju i javna tajna je da je Vujošević imao procenat od svakog transfera. Kada ste pukli? Kada Dule i Danilović nisu mogli da podele pare od Bogdanovića. Zašto je držan nesrećni Dalo, pa bio je Duletov igrač, ali toliko je bio loš da ipak za njega lova nije uzeta.

vladan

pre 8 godina

Moze sad da prica ko sta hoce, ali ucinak u evropi poslednje tri godine je: polufinale Evrokupa, Top 16 i sad Top 8. U domacim takmicenjima dobri rezultati, korektno ponasanje trenera, uprave, bez davljenja sudija, dizanja tenzije, uvreda, cirkuskih konferencija za stampu...nije lose za jedan "mali klub iz železnika", a Grobari? Mislim, vi ste institucija evropskog renomea, sve na nivou i to bez bilo čije pomoći, ne pada mi na pamet da se poredim sa takvim moralnim veličinama, ali eto, nije ovo lose, zar ne...?

Upućen u prilike

pre 8 godina

Najjaci ovi grobari, necemo proci u top16, imacemo 0-14 u ovoj grupi, necmeo pobediti ni jedan jaci tim, Cedevita ce nas oduvati, nista od EL itd...i kad su se izblamirali onako posteno, sad su dosli do price da ce nas CSKA razmontirati! I neka ce! Da napokon odigramo i sa tim CSKA-om, Evropskim NBA timom, da vidimo od cega smo...
(Nikola, 02. april 2016 15:03)

Koga bre da razmontiraju? Dobijamo 3-1 bilo CSKA bilo Laboral...

To je naš način da se zahvalimo EL za 10-godisnji ugovor. Čućete već za ugovor narednih dana ;-)

bezobrazno.....

pre 8 godina

Ajde ne preterujte,s ovim budzetom ovo je realno,kakvo crno cudo. (Mile, 02. april 2016 15:10)

Ahhaha pa Duda ivkovic ima platu koliko kompletan tim kkcz , to svako u evropi zna.Kako spinujete samo da omalovazavate...

Duletov vojnik

pre 8 godina

Postujem Sasa sta u sportskom smislu reci radis radi promovisanja sporta. Ali neslazem se sa tobom da je ovo neko cudo. Koliko je samo novca potroseno, koliko klubova u Evropi ima privilegiju da izrotira ovoliki broj igraca. Mi smo godinama ulazili u top osam i nije pravljena ovolika euforija. Razumem ja drzavni projekat CZ sa svim mogucim politicarima koji u njemu ucestvuju i vas novinarima koji imate zadatak da pravite mitove. Nama je to godinama bio standard i drzava je okrenula ledja jednom od svojih najboljih proizvoda koji je istu promovisao kao kultno dogadjanje. Nicija negori do zore, svaka sila dodje i prodje. Trebao bi da napises kako su vrle delije ispraznile Arenu za pet minuta, kako zvizde svojim igracima i to celog zivota rade. Mi smo satima ostajali i davali podrsku i u dobru i u zlu. Tu se razlikujemo jer mi svoj klub volimo gde god bili kako god igrali. Mi smo svetinja naseg sporta a i sire i to svi normalni ljudi prepoznaju osim ostrascenosti politicara u drzavnom projektu CZ.

Kum

pre 8 godina

Kakvo crno cudo. Sa takvim budzetom, F4 bi bila najnormalnija stvar za ostale klubove. Da imaju 3 puta manji budzet, to bi bilo cudo. Ovako, ovo je normalna stvar da je zvezda u top 8.
(Benedeto, 02. april 2016 14:29)

A kojim to budzetom pa raspolaze Zvezda? 5,7 miliona za sve kategorije KKCZ, plus FMP, to je mnogo? :D

Koliko patite...

DedaMiloje

pre 8 godina

(Duletov vojnik, 02. april 2016 14:38)

Vi ste bre sa svojim novinarima pravili od svake pobede Partizana podvig svetskih razmera. Ozmo je baš korektan novinar, daleko od vašeg glasnogovornika sa SOS kanala, a i nik ti baš odgovara. Jeste podvig pored ovakvih ekipa proći u top 8, koje naravno imaju 10x veće budzete od Zvezde.

oberin martel

pre 8 godina

Kakvo crno cudo. Sa takvim budzetom, F4 bi bila najnormalnija stvar za ostale klubove. Da imaju 3 puta manji budzet, to bi bilo cudo. Ovako, ovo je normalna stvar da je zvezda u top 8.
(Benedeto, 2. april 2016 14:29)

A koliki je taj Zvezdin budzet? Znaš li to kada niko na svetu ne zna u proteklih dvadesetak godina koliki je vaš budzet?

Ko o cemu...

pre 8 godina

Evo ih grobarski botovi sa pljuvanjem...Ma bre kod nas svako prima ogromnu platu nego sta. Rebic po vasoj logici prima milion dok kod vas igraju za kikiriki....fazoni vasi...

Morpheus

pre 8 godina

To je crveno belo cedo koje ispada u sledecoj fazi.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 02. april 2016 16:42)

Ja sasvim zadovoljan. Ako, nije sramota ispasti od CSKA. Jako lepa sezona u kojoj prolazimo u četvrtfinale sa pozitivnim skorom za razliku od nekih pređašnjih učesnika iz Srbije koji svako svoje brukanje po Evropi nazivaju uspehom, a sebe institucijom.

Idemo da skupo prodamo svoju kožu objektivno daleko jačem protivniku. Ko zna, i veća čuda su se događala, možda i srušimo Golijata.

Nikola

pre 8 godina

Najjaci ovi grobari, necemo proci u top16, imacemo 0-14 u ovoj grupi, necmeo pobediti ni jedan jaci tim, Cedevita ce nas oduvati, nista od EL itd...i kad su se izblamirali onako posteno, sad su dosli do price da ce nas CSKA razmontirati! I neka ce! Da napokon odigramo i sa tim CSKA-om, Evropskim NBA timom, da vidimo od cega smo...

kima

pre 8 godina

Gledam i cudim se, koliko negativnih komentara navijaca rivala nam vecitog. Bez mrlje uspeh ovih momaka u crveno-belom, koji su u euroligi od 23 meca, dobili 14, imaju sanse za jos jedan, a partizan negativan cak i u aba.
Stvarno nije cudo sto se Delije sprdaju sa grobarima.

runNgun

pre 8 godina

Sta ces, mi smo ciganji, ne znamo sta je kosarka, nismo institucija, nismo avangarda, ne citamo Bodlera, nemamo velikog maga, casove ljubavi... Panteri i "pasji sinovi" koji s' ovom "neznalicom" od trenera mozda dobijemo samo Strazburg, kod kuce.

nemanja_drach

pre 8 godina

Dejan Radonjic i Miodrag Bozovic - obojica usli u istoriju kluba, a meni donijeli toliko srece da cu im biti zahvalan citavi zivot !!!

Kum

pre 8 godina

Zasto cudo? Ako i zanemarimo cinjenicu da je prava zvezda zamrznuta, a ovo privatni klub iz Zeleznika u, ja se ne secam da je u neki nas klub upumpavano ovoliko drzavnih para na silu. U stvari znam jedan, FKCZ. Doduse, u kosarci su manje pare, tako da su uspeli za te pare da dovedu sve zive reprezentativce i strance medju najboljim u Evropi.

Realno, da nisu stigli do ovde, bio bi blam.
(shomi, 02. april 2016 16:42)

Koja kolicina gluposti i cistih izmisljotina. Zvezda na primer nije zamrznuta, i u Zvezdu drzava ulaze 700.000 evra, dok Partizan dobija tri puta vise. To su cinjenice, potvrdjene i od strane KKP, pa ako i oni lazu...

Gradjanin sveta

pre 8 godina

Postujem Sasa sta u sportskom smislu reci radis radi promovisanja sporta. Ali neslazem se sa tobom da je ovo neko cudo. Koliko je samo novca potroseno, koliko klubova u Evropi ima privilegiju da izrotira ovoliki broj igraca. Mi smo godinama ulazili u top osam i nije pravljena ovolika euforija. Razumem ja drzavni projekat CZ sa svim mogucim politicarima koji u njemu ucestvuju i vas novinarima koji imate zadatak da pravite mitove. Nama je to godinama bio standard i drzava je okrenula ledja jednom od svojih najboljih proizvoda koji je istu promovisao kao kultno dogadjanje. Nicija negori do zore, svaka sila dodje i prodje. Trebao bi da napises kako su vrle delije ispraznile Arenu za pet minuta, kako zvizde svojim igracima i to celog zivota rade. Mi smo satima ostajali i davali podrsku i u dobru i u zlu. Tu se razlikujemo jer mi svoj klub volimo gde god bili kako god igrali. Mi smo svetinja naseg sporta a i sire i to svi normalni ljudi prepoznaju osim ostrascenosti politicara u drzavnom projektu CZ.
(Duletov vojnik, 02. april 2016 14:38)

Ni ja ne volim ovaj drzavni projekat,ali ti ga prijatelju pretera sa patetikom.

pininfarina

pre 8 godina

Grobari su na aparatima...
Najvazniji cilj je ispunjen, a to je plasman u elitnu EL sl sezone, bice pune hale, love od EL, bicemo privlacniji za strane igrace koji ce zeleti da igraju najbolju kosarku u Evropi, u narednim godinama Zvezda moze samo da raste, dok komsija mali ce organizovati rekreativne nastave i ucenje Sspskog jezika na tim istim rekreativnim nastavama uz 2 miliona drzavnih para... Ali ne brinite grobari i vi cete da radite ovo SAMO SUTRA! BUAHAHHHAHAAHAH

Da nije smesno

pre 8 godina

Ako smo promenili par stranaca tj otpustili, ne znaci da je to bilo opterecenje za budzet, preskupi Sofo evo igrac u Paoku za 8.000 evra mesecno, a zamenili smo ga Stimcem, Micic je kao skup igrac?! Ehh...

Koja

pre 8 godina

Dzaba grobari pljuju i omalovazavaju, jer ovaj Zvezdin tim je po imenima za Evrokup, izuzmajuci Milera koji je mlad igrac iz NBA ostale igrace je svaki klub mogao da ima. Ni jedan nije dosao iz velikog kluba.Niti je neko skup igrac...

zvezdas

pre 8 godina

U fudbalu smo se popeli na vrh,doziveli najvecu radost i pocast.Bila je ta titula za nasu Zvezdu,ali i za nasu Srbiju.Kosarka je nekako uvek kod zvezdasa bila u drugom planu,valjda smo na Marakanu naviknuti bili.
Hvala ovim momcima i navijacima iz Pionira i Arene.Nosili su nasu Zvezdu,pevali joj kada je najteze bilo.Hvala i pravim partizanovcima na korektnim komentarima i podrsci.Takvih da znate,nije malo.
Mozemo li jos bolje i napred do F4!? Tesko je reci,ali ono sto sigurno mozemo je da se zahvalimo momcima i nasoj Zvezdi na sjajnom uspehu.
Na prvoj narednoj utakmici(voleo bih da to bude Pionir),da se napravi fenomenalna atmosfera,a aplauz da traje barem pola sata.
Zato jer je zasluzeno.

petarczv

pre 8 godina

Hahaha grobarima nije bardo...kao sa tolikim budzetom je to normalno...pa kazite nam koliki je to budzet? Da nije mozda veci od efesovog,realovog,armanijevog,macabijevog,unikahinog i ostalih prebogatih klubova koji nisu uspeli da udju u top 8 a neki cak ni u top 16...znam da vam je tesko ali sta da vam radimo kad navijate za pogresan klub.

alo bre

pre 8 godina

Sa ovim rosterom u mnogo slaboj grupi sasvim očekivan rezultat, kakvo čudo? (marko, 02. april 2016 14:35)

Kakav roster? O cemu bre vi buncate?

Hocete sendvic sa sunkom ili sa kulenom ?

pre 8 godina

Ovo je ogroman uspeh, ali u zadnjih 5 utakmica ne mozemo da se sastavimo.Pad forme i teska improvizacija.Voleo bih da me demantuju.

Petar

pre 8 godina

Čestitke momcima,jeste da su kiksnuli protiv Darušafake ali pritisak radi svoje.Čitave sezone igraju sjajno,i ovo je nagrada za sve to.

ma malo li je

pre 8 godina

Top 8 ej bre, ovako mala drzava.
Naravno da zelimo i vise, medalja je bitna a pehar pobednika je vrh. Ali treba biti i realan. U cemu god da smo u top 10 to je ozbiljna stvar a pobednicko postolje je kruna VELIKOG RADA.
PS a kad ce nam drzava biti u top 10 ( al ne po korupciji )

Sport

pre 8 godina

Da li smo ovoliko ogrezli u mrznji da ne mozemo posteno reci da je ovo veliki uspeh?! Mozda Zvezda ima veliki budžet za prostor Srbije, ali ima na nivou Evrolige veoma mali budžet, mozda i najmanji! Ako nije uspeh tako proći u TOP8 onda ne znam sta je... Da li sada moramo da pisemo komentare kako je ovo normalno?! Pritom navodni Grobari (takve ne mogu gledati kao navijace mog kluba) koji su pisali kako ce Zvezdu pregaziti svi redom sada pišu kako je to normalno! Momci pa smejali ste se navodnim Delijama kada su to isto pisali za nase uspehe, a sada radite isto! Zasto se spuštati na taj nivo? Nama niko ne moze oduzeti nase uspehe niti ovaj Zvezdin moze umanjiti sve sto smo uradili pre pa ne vidim potrebu da se osecate tako ugrozenim. Nas klub je krenuo u nesto novo i nadamo se uskoro na staro mesto gde je i bio tri decenije...

Srki

pre 8 godina

Mislim da je u odnosu na kvalitet ekipe, apsolutno izvucen maksimum! Uci medju 8 najboljih ekipa u Evropi je svakako veliki uspeh i svaka cast igracima i treneru na tome. Moje misljenje je da Micic nema kvalitet da bude u ovoj ekipi. Ovoj ekipi fali jos jedan kvalitetan igrac na bekovskoj poziciji koji moze da pokrije i poziciju plejmejkera. Radonjic bi morao da ima vise resenja u napadu. Da postoji jos neka opcija, kada ne prodje akcija Jovic-Cirbes i povratni pas za tri poena. Cim su treneri procitali to, imamo mnogo "praznih minuta" i po nekoliko napada ne mozemo da poentiramo. Vadili su nas par puta Kinzi i Miler na individualni kvalitet, takodje i Guduric, ali to nije dovoljno za veci uspeh od ovog. Kada bi Teodosic hteo da se zeza, pa da dodje kod nas sld sezone, e to bi onda mogla da bude ozbiljna prica :)

Milan

pre 8 godina

Odlican tekst!!Pravo u metu!Svi ovde zaboravljaju da smo zamalo ispali u regularnom delu, a sad se ljute sro ce u TOP 8 ici na CSKA i ispasti od njih!?Ja sam presrecan postignutim!

E konacno da neko napise ovo za Radonjica!Non stop citam ovde kako je ne znalica itd..Desi se jedna losa utakmica(a uz to imao je dosta dobrih utakmica u poslednje vreme)i odma ga teraju???

alo

pre 8 godina

Sa ovolikim budzetom i promenom skoro celog tima ukljucujuci i sedam stranaca tokom sezone ,ove je bio minimum koji je morao biti ostvaren. (Walter White, 02. april 2016 14:33)

Koliko ste vi nerealni, pa i partizan je menjao strance na pocetku sezone kasnije najvise sa Jovanovicem a vi ste svi to zaboravili, licemeri...

nikola

pre 8 godina

ako cemo realno da gledamo sezona iz snova za zvezdu to kazem kao grobar i normalno da osecam blagu dozu ljubomore ali bi mi opet bilo drago da prodju nekako na fajnal four i zato prizeljkujem laboral jer sa njima su im po meni 50-50 sanse, a sa druge strane moj partizan je tu gde jeste iskljucivo zbog lopovluka u upravi od svih prihoda svih ovih godina, nadam se da cemo stati na noge da ce zvezda dobiti a licencu a mi kao prvaci aba lige sledeci godine ici zajedno sa zvezdom u evroligu :) puno sreco u cetvrtfinalu navijacu za vas !!!!

Šalabajzer iz nehata

pre 8 godina

Već sam pisao i ranije, ali da ponovim: 
Bari 1991. 
Berlin 2016. 
Crvena zvezda Beograd 
Sve na B. Pa napišite jedno slovo B kao u ogledalu i drugo do njega normalno B, još jedna mala rotacija i dobije se simbol Srpstva, tj 4 S, tj C ćirilicom. Suviše slučajnosti, osvaja Zvezda F4 100%.
(Bendžamin fon Srbinson, 02. april 2016 15:22

Kolko je tebi dobro, brate!

insajder provajder

pre 8 godina

(Duletov vojnik, 02. april 2016 14:38)

Nick ti sve kaže a svoj komentar objavi i laži svoje u partizanovom vesniku a nas pusti da uživamo u ulasku medju 8 najboljih u trećoj sezoni EL.
Koliko je vama trebalo za to? :-)
I da ponovim...BRAVO ZVEZDOOOOO!!!!

coldplayer

pre 8 godina

Prvi komentari sve grobarski.Pametnome dosta.Bez nerviranja decurlijo,bice narednih godina mozda jos I bolje za nas,a zivce treba cuvati.Mozete da kukate,placete,vredjate,omalovazavate ali cemo mi samo rasti I VI tu nista ne mozete.Svaka cast momci.Tako se igra u el,7 pobeda a jos nije ni zavrsen top16.Neko to nisu mogli ni za vise od decenije iako su birali igrace kako im se kad cefnulo I imali drzavu iza sebe.Sada kukaju na onog Vucica,koga inace ne volim,iako vam je Davao vise I on nego nama.Navikli ste to od Mirka Marijanovica pa na ovamo,ali svemu dodje kraj pa I toj vasoj prici.A pad je bolan I bice samo teze I teze.Dosla je sada na red nasa decenija a mozda I nesto vise...aj u zdravlje.

Sokobanjac

pre 8 godina

Panterima treba čestitati, bez obzira što je i ovaj plasman u top 8 a i igranje EL sledeće sezone delom obezbeđeno i odličnim igrama Fenerbahčea (za top 8) i Partizana (prednost domaćeg terena u ABA).
Treba biti korektan i reći da se zaokret u sezoni nije dogodio snagom volje ili nekim čudom, već prostom zamenom trojice loših igrača sa četvoricom novih i boljih.
Telekom je iskoristio činjenicu na oba fronta da su neki klubovi igrali sa smanjenom rotacijom i svojim igrama ostvario dobre rezultate, koji su mogli biti i nedovoljni, ali nisu.
Čestitke svakako i nadam se da ćete umeti da uzvratite ove poklone kada se mi za par godina budemo borili za višegodišnju licencu.
(113,8dB, 02. april 2016 15:57) Vidi se da si vrsni poznavaoc košarke, i pitanje je vremena kad ćeš da uđeš u komentarskoj kabini i započneš prenos utakmice.Tada ćeš prijatelju moj morati da kažeš da je Zvezda na parketu a Delije na tribinama!!! A ne da pričaš kao što pišeš ovde! Panteri itd...

Lars

pre 8 godina

Jel moze neko da mi kaze kolike pare je to zvezda dobila , da mi da neku cifru posto vidim da svi znaju, a i ja bih voleo da znam . Hvala

Maly Mclasky

pre 8 godina

Deja je izrastao u vrhunskog trenera.Gomila problema od pocetka sezone sa kojima se izborio,promene igraca.....izbacio je u prvi plan mlade igrace,razigrao Jovica...Veliki rezultat i za Zvezdu i za nasu kosarku.Zgazi ih sve!!!

duh koji hoda

pre 8 godina

@whu
ti to najbolje znas... nekako iz dresa ndh u plavo crveni dres, pa promena boja kluba, pa premijer za predsednika kluba, pa vodje sa severa na jug... nekako, sve vestacki, da se napakosti drugom klubu... dzaba, uvek cete biti nasa senka, uvek cete imati komplekse nize vrednosti. Sa pravom!

shomi

pre 8 godina

Zasto cudo? Ako i zanemarimo cinjenicu da je prava zvezda zamrznuta, a ovo privatni klub iz Zeleznika u, ja se ne secam da je u neki nas klub upumpavano ovoliko drzavnih para na silu. U stvari znam jedan, FKCZ. Doduse, u kosarci su manje pare, tako da su uspeli za te pare da dovedu sve zive reprezentativce i strance medju najboljim u Evropi.

Realno, da nisu stigli do ovde, bio bi blam.

misa

pre 8 godina

Radonji svaka cast za odbranu ali u napadu sve zavisi od igraca , sto je skuplji stranac to je bolji napad i tako je u svakoj evroligaskoj ekipi. Centri vise nepostoje vec svi sutiraju trojke , skacu i zakucavaju. Zvezda igra lepo i moderno a ne kao Partizani sa onom ragbi košarkom i 4 centra.

Bendžamin fon Srbinson

pre 8 godina

Već sam pisao i ranije, ali da ponovim:
Bari 1991.
Berlin 2016.
Crvena zvezda Beograd
Sve na B. Pa napišite jedno slovo B kao u ogledalu i drugo do njega normalno B, još jedna mala rotacija i dobije se simbol Srpstva, tj 4 S, tj C ćirilicom. Suviše slučajnosti, osvaja Zvezda F4 100%.

Mutimir

pre 8 godina

Svaka vama čast za ono pre, a nama svaka čast za ovo sad. Nadam se da će uskoro biti svaka čast i vama i nama. Ja pre nisam crkavao od muke kada sam morao da slušam i čitam o čudima Partizana, dok je moj klub prolazio kroz teške godine.

Batko

pre 8 godina

Zasto cudo? Ako i zanemarimo cinjenicu da je prava zvezda zamrznuta, a ovo privatni klub iz Zeleznika u, ja se ne secam da je u neki nas klub upumpavano ovoliko drzavnih para na silu. U stvari znam jedan, FKCZ. Doduse, u kosarci su manje pare, tako da su uspeli za te pare da dovedu sve zive reprezentativce i strance medju najboljim u Evropi. 

Realno, da nisu stigli do ovde, bio bi blam.
(shomi, 02. april 2016 16:42)

Para ste u kosarci ove sezone dobili više od nas za "istorijski uypeh" opstanka u Aba ligi. Zato ne piši laži. Kapiram da nemaš kapacitet da to shvatiš , ali to ti ne daje za pravo, ako si glup da svašta pišeš

sasa

pre 8 godina

Ah vidi kako KKP navijaci jos pricaju u Zelezniku i ko je smrznut? Valjda im 3 meseca Pere Bozica nisu bila dovoljna, ili "ostavka" Berica, ko zna, mozda ce svi skupa morati za Limoz?
Evo Zvezde u top 8 ekipa Evrope, a KKP takodje treba da slavi sto je izborio opstanak u ABA, sto je drzava dala novce pa niste bankrotirali, sto cete do godine igrati u kupu, ...
Hej, ne morate nista od tog, i dalje mozete urkati kako je Vuc.. ped..----
Ali od urlanja se ne zivi, i sad kad prodju izbori, Vucic vas bas nesto i ne treba, i bas da vidim hocete öli jos jednum zucnuti, jer jos jednom, i svi zajedno skupljajte za kartu da "zaduzite" LImoz casocima ljubavi..

Srbin

pre 8 godina

E sad Olimpijakos da pobedi, Kucha da pobedi, pa da ugostimo Jaku i Bertransa u Pioniru. Poruka upravi: ljudi nije samo do para, malo je i do F4. Pustite Arenu.

voke

pre 8 godina

Uđem na vest-sasvim solidan tekst...I apsolutno ne znam šta me je nateralo da uđem i pročitam par komentara. Pa to je strašno. Neki grobari bez razloga se mešaju tamo gde nam nije mesto. Ali vidim mnogo više komšija koji kroz svoje uspehe pokušavaju da srozaju neminovne uspehe Institucije prethodnih godina. Kažem institucije zato što Partizan to i jeste. Lično sam bio prisutan na utakmicama kada se po pola sata posle utakmice pevalo "i kada ne budeš prvi ti" posle neuspeha i "uzmi Dule evro titulu" posle uspeha. Gubili smo mi poslednje četvrtine ubedljivo pa smo pevali "šta Grobari rade kada ne ide" i po celu poslednju četvrtinu sve jače i jače i pozdravljali igrače i posle poraza. Niko ne može i ne sme da nipodrštava uspehe KK Partizan. Tu se priča o kojekakvim "ukradenim" igračima, skupim strancima... Da se ne lažemo bilo je nerezonskih dovođenja, ali to je priča uprave. O ukradenim igračima...To je glupost. Niko tog igrača nije kidnapovao, obukao u crno-belo i zašio mu grb u srce. Te igrače je napravio Partizan, a u Partizan su došli kao veliki potencijali. To je normalno i svaki igrač bi da igra u trenutno najboljem klubu i tamo napreduje. Ista priča i sa Jovićem i sa Dangubom sad u Zvezdi. Bio je to Marjanović, biće izgleda Zagorac itd...itd...Činjenica je i da Partizan ima više "državnih para", ali...ali... svi znamo kako funkcioniše napredna Srbija. Lizni da te liznem. Ti si Zvezdin sponzor imaš povlastice, a Partizanu državni sponozi da bi se u medijima stvorila slika kako država više pomoći pruža Partizanu. Majstori spinovanja. Na čelu sa najogavnijim čovekom- "legendom" novopečenih Delija koji prate košarku 2-3 godine. Ima ih i u mojoj okolini koliko god hoćete, a prepoznaju se i po komentarima. Pa mene bi bilo sramota da pored jednog Moke Slavnića kažem da je Čović legenda. Pošto je Dule (jedan od raspirača mržnje) otišao, još se samo čeka Nebojša. I nikad,ama nikad Zvezda neće imati moju podršku da igra protiv 5 Hitlera na terenu dok je u njenoj upravi Nobojša Čović, ni Zvezda ni bilo koji drugi klub u koji bi se on ugurao. I ako mogu neki dokazi da Partizanov tim ove sezone košta bogatsvo. Da Jones košta isto koliko i Miller itd.. Toliko. Slaba vajda da će mi koment biti objavljen...

Benedeto

pre 8 godina

Kakvo crno cudo. Sa takvim budzetom, F4 bi bila najnormalnija stvar za ostale klubove. Da imaju 3 puta manji budzet, to bi bilo cudo. Ovako, ovo je normalna stvar da je zvezda u top 8.

Gad

pre 8 godina

Ne slažem se za Radonjića. Za tri godine nije usadio raznovrsnost u napadu u ekipu. Mogao bih da razumem da nam akcije ne idu jer se u Evroligi igra dobra odbrana, ali ne mogu da se otrgnem utisku da tih akcija ni nema, osim pick & roll Jovića sa Cirbesom. Celu sezonu čekam da vidim da naši igrači bez lopte prave blok jedan drugom i stvaraju višak na terenu, ali ništa od toga. Posebna priča je kada uzima time out i kako ga koristi. Svaka čast na plasmanu u F8, ali nije to Dejanova zasluga.

delija iz pg

pre 8 godina

poli-gaf, 2. april 2016 21:12

Ako si kupio knjigu citaj i uzivaj kako je NEKAD BILO.
Ja nema potrebe da kupujem jer gledam i uzivam u SADASNJOSTI.

srkiboy

pre 8 godina

(endo, 2. april 2016 15:40)_ Cinizam i licemerje. Kad ti navijač Partizana priča o budžetu. Ej, za 15 godina nikad, ali nikad nisu dali niti jedan finansijaski izveštaj. Ali grobari znaju do detalja koliki je budžet Zvezde, kolika je plata igračima Zvezde, koliko koji sponzor daje Zvezdi... Ali o finansijskim detaljima vezanim za KK Partizan ne znaju NIŠTA. To ne može da otkrije ni specijalno odelenje FBI za organizovani kriminal. Njih je mag ubedio na oni nisu imali budžet, da su igrači igrali iz ljubavi, a sam mag volonterski, da je puna arena gubitak... Čisto da vas malo osvestim i dam neki finansijski podatak: http://espn.go.com/nba/story/_/id/6815891/acie-law-signs-play-serbian-team

Milan

pre 8 godina

(Gad, 2. april 2016 14:39)
Znaci tvoja logika je sledeca:Kad tim pobedi trener nema veze, a kad tim izgubi onda je sva odgovornost na treneru??

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Lepa prica kao i uvek. Hvala, B92. I teska srca, hvala zebrama najvise za dranje Cedevite, kao i za ono sinoc. Igrali su za sebe, naravno, al' pomogli su i nama. Zbog toga cu biti uz njih u Evrokupu. Mislim da mogu daleko sa Dzikicem.

Walter White

pre 8 godina

Sa ovolikim budzetom i promenom skoro celog tima ukljucujuci i sedam stranaca tokom sezone ,ove je bio minimum koji je morao biti ostvaren.

Hocete sendvic sa sunkom ili sa kulenom ?

pre 8 godina

Ovo je ogroman uspeh, ali u zadnjih 5 utakmica ne mozemo da se sastavimo.Pad forme i teska improvizacija.Voleo bih da me demantuju.

kAlcokera

pre 8 godina

zasto bi zeljko pustio efes
on se ovim oprao malo
nije prijatno kad te ne vôli 3/4 srbije maticne zemlje.
čák je i bogdan zapeo
ali zeljku ne prastam onaj cirkus sa reprezentacijom
svaljivanje na igrace i kmecanje Kako idu na splavove

Arsa

pre 8 godina

Shomi tipičan komentar malog komšije. Ajde prvo se informiši da KK CZ nije više kako kažeš "zamrznut" pa onda razmisli ko je zaista sve ove godine bio državni klub i u fudbalu i u košarci.

Nenad

pre 8 godina

@lol
Cibona ima 2 titule, a Jugoplastika 3 titule prvaka Evrope. Pričati da Partizan nije bio niko i ništa u SFRJ je smešno i žalosno. Ako uspeh u bivšoj SFRJ nije bio, 3 evropska Kupa Koraća, 2 Final Four-a, 1 prvaci Evrope, ne znam šta je. Košarka je DNK jugoslovenskog sporta, odnosno to je jedini sport gde smo imali konstantne uspehe i sport koji je veoma bitan u međunarodnoj sferi, naravno pored fudbala. Tako da uspesi jugoslovenskih klubova iz vremena SFRJ danas izgledaju astronomski i nedostižni, jer i košarka polako postaje komercijalni sport. Košarka je sport intelektualaca, ujedno i najlepše izmišljeni sport ikada i treba da budemo ponosni na uspehe naših klubova i reprezentacije, ali i uspeha klubova iz bivše SFRJ, jer su i tu utisnuti tragovi naših sunarodnika koji su nizali uspehe sa njima zato što je u tom momentu svaki taj klub bio i "naš".

Dobro pamtim sve...

pre 8 godina

Ovakva grupa nije zabelezena u analima kosarkaske lige sampiona i evrolige. Od 8 ekipa u grupi jedna je bila prvak evrope, Panatanaikos! Imamo Lokomotivu koja do pre 5 godina nije ni postojala! Cedevita takodje! Efes i Darusafaka prosecni Turski klubovi bez evro uspeha! Unikaha, puki ucesnik EL bez ikakvog uspeha u ovom takmicenju! Fenerbahce, sem F4 prosle sezone jedno veliko nista i Crvena zvezda koja nije ni dvocifreni broj puta ucestvovala u ligi sampiona i evroligi za 70 i kusur godina! Strasno u sta se pretvorila evropska kosarka!

nikada nikome izvini

pre 8 godina

...i po ko zna koji put...posle 24.04...u fk i kk crvena zvezda ce biti kud koji mili moji...raspasce vam se i klubovi i ambicije...

Aca

pre 8 godina

Kakvo bre cudo, ljudi imaju neogranicen budzet. Otpuste tri stranca u sezoni i u istoj dovedu tri druga. Cudo je kada na final four odes sa Djekicem, Strahinjom Milosevicem, Sinovecom, Slavkom Vranesom kao prvim centrom, Robertsom koji kog van nista nije znao, itd.. Svaka cast zvezdi za top 8, ali ovo su cinjenice..

branko

pre 8 godina

baki...mi u poslednje 4,a vi druže od 1992... do tada respekt za Partizan što je i rezultiralo titulom prvaka Evrope... od tada je Partizan državni projekat sa ogromnim budžetom, seti se samo ko je sve od vodećih političara tog vremena bio u Upravi Partizana... Mirko Marjanović... dalje da ti ne nabrajam...

Alexa

pre 8 godina

Za njih čudo za nas nešto što se decenijama shvatalo kao sasvim normalno u to sa dva i po puta manjim budžetom od sadašnjeg Zvezdinog. Kad kažem Zvezda mislim FMP kome niko ništa ne može da zabrani.

poli-gaf

pre 8 godina

Jeste ušli ste u 8, a sad lepo svi ganci da kupe knjigu KOŠARKA TO JE PARTIZAN i da nešto nauče o vernosti navijača. ..a opet kome oni i da budu verni kada ni klub nemaju..a šteta ipak je ovo uspeh. .a opet samo će Čovic profitirati za svoj FMP!!!

Čovek iz senke

pre 8 godina

Joj ljudi, hvala vama, al nemojte više o Zvezdi ko Boga vas molim. Nije u redu prema ovim osetljivim crno belim dušama. Taman se malo primire, kad novi tekst.

A zasto bi bili osetljivi? Vi nikada necete ponoviti nase kosarkaske uspehe, osvajanje EL i cetiri puta F4, o tome mozete samo da sanjate.

baki

pre 8 godina

Cudo??? Meni je cudo da je vama ovo cudo!

Tim koji vec 4 godine ima najvecu podrsku drzave na ovim prostorima, tim koji moze da priusti sebi da dovede ukupno 7 stranaca u jednoj sezoni, a onda odabere kojih ce da se otarasi, a koje ce da zadrzi, na kraju je po vama autsajder??? Zaista, cudo!!

Kad jedan tim igra bez ijednog stranca (osim jednog, ako i njega mozete zvati strancem), skoro citavo takmicenje van svog grada i hale, sa ubedjivo najmladjim timom i najmanjim budzetom i na kraju OSVOJI Evroligu, kako bi to nazvali?? Samo pitam, ako bi bili ljubazni da mi odgovorite.

Đorđe

pre 8 godina

Čudo je bilo osvajanje EL sa najmlađim timom i bez domaćeg parketa.
Čudo je bilo igranje na F4 sa ubedljivo najmanjim budžetom u EL.

Ovo nije nikakvo čudo kad cela država stoji iza FMP-a. Da je Dule ikada imao ovoliki budžet u Partizanu, pa i upola manji, bar 2 puta bi osvojio EL.

nbgd 45

pre 8 godina

Čudo, čudo, od nekoliko miliona evra... Ozmo nisu ti potrebne ovakve navijački obojene bajke. Drži se tenisa. Ta tvoja bajka ima sponzore sa celog Balkana: Voli, Idea, Telekom itd... promenili su od avgusta nekoliko dokazanih evroligaških igrača i nekoliko reprezentativaca Srbije. Vilijams, Mekel, Tompson, Kinzi, Miler, Sofo, Nastić, Simonović, Štimac, Micić su došli i otišli tokom sezone. Uz Cirbesa, Jovića i Luku Mitrovića, takođe reprezentativce svojih zemalja. Ne umanjujem uspeh, ali budimo objektivni ovo nije nikakvo čudo nego realan i očekivan plasman ekipe sa ovakvim timom i ovolikim ulaganjima.

dejan

pre 8 godina

pre dve godine sam ostavio komentar da radonjic nije trener za evro ligu, za aba ok ali za najacu ligu ne! i sad sam istog misljenja svaka cast za sve uspehe! sreca prati hrabre ali mnogo puta se pokazalo da radonjic ne zna sta treba uraditi u nekom trenuku, ne zna da se izbori sa pritiskom i da motivise ekipu! najverovatnije ce da igramo sa cska i stvarno ce nam trebati mnogo srece da napravimo iznenadjenje jer u trenucima kad se bude lomila utakmica necemo znati sta treba raditi! a toga je bilo na dve tri utakmice ove sezone a zadnja je protiv fenera u turskoj kad god smo trebali da prelomimo i da povedemo i napravimo razliku mi nista!!!! voleo bi da gresim jjjer onda ce da budemo na fajnal foru!!! napred ZVEZDO!

Kako ko, pa ja

pre 8 godina

Заслужено међу осам најбољих у Европи, са најмањим буџетом и са само три странца!!! Браво за све у клубу!
(Дуга историја, 02. april 2016 14:38)

Svaka cast stvarno, ali ovo za "tri stranca" je potpuno nepotrebna neistina...pocevsi od trenera koji je stranac, pa do ovih koji su ostali nakon zime.

113,8dB

pre 8 godina

Panterima treba čestitati, bez obzira što je i ovaj plasman u top 8 a i igranje EL sledeće sezone delom obezbeđeno i odličnim igrama Fenerbahčea (za top 8) i Partizana (prednost domaćeg terena u ABA).
Treba biti korektan i reći da se zaokret u sezoni nije dogodio snagom volje ili nekim čudom, već prostom zamenom trojice loših igrača sa četvoricom novih i boljih.
Telekom je iskoristio činjenicu na oba fronta da su neki klubovi igrali sa smanjenom rotacijom i svojim igrama ostvario dobre rezultate, koji su mogli biti i nedovoljni, ali nisu.
Čestitke svakako i nadam se da ćete umeti da uzvratite ove poklone kada se mi za par godina budemo borili za višegodišnju licencu.

Walter White

pre 8 godina

Sa ovolikim budzetom i promenom skoro celog tima ukljucujuci i sedam stranaca tokom sezone ,ove je bio minimum koji je morao biti ostvaren.

neutralan

pre 8 godina

Ajde dosta vise, kada cete ukapirati da je Partizan vise zasluzan za ovaj uspeh nego samo zvezda. Umesto sto napadate grobare mozete samo zahvaliti na sansi da se uopste igra Euroleague.

endo

pre 8 godina

Дуда Ивковић је освојио Евролигу са буџетом Оимпијакоса од 7 милиона евра, при чему је скоро половина тога била плата Василиса Спанулиса. Ити тај тим је и следеће године освојио Евролигу. звезда са буџетом од 8 милиона евра прође ТОП 16 и то неко назива чудом?

И није баш истина што стално представљате да звезда игра против неких много богатијих тимова. Промениле су се ствари у европској кошарци и то на горе на жалост. Оне године када је Партиѕан играо Ф4, плата Џош Чилдреса који нам је и пресудио у Паризу је била близу 5 милиона евра. Данас Швед можда има 3 милиона евра, све отале мега звезде имају још мање. Пар клубова има који имају заиста већи буџет од звезде, ал она у сваком случају спада у групу најбогатијих европских клубова. Ја с тим немам никакав проблем, народ је изабрао власт коју је изабрао и у реду је да онда та власт новац својих пореских обвезника усмери на ту страну. Друга ствар је што је највећа жртва пројекта Звезде из Железника сама српска кошарка. Ал и то ће све доћи на своје кад се промени власт, опет ће претати да постоји и ова, ко зна која по реду, звезда. Јер како једном рече један велики човек ''не може се силом против магије''.

milan petrovic

pre 8 godina

Nick ti sve kaže a svoj komentar objavi i laži svoje u partizanovom vesniku a nas pusti da uživamo u ulasku medju 8 najboljih u trećoj sezoni EL. 
Koliko je vama trebalo za to? :-) 
I da ponovim...BRAVO ZVEZDOOOOO!!!!
(insajder provajder, 02. april 2016 15:44)
Posto ocigledno pratis kosarku od 2013 odgovoricu ti cisto da znas neke stvari.KK Partizan je u prvoj sezoni igranja 1987/88 otisao na F4,1992 je osvojio,a na F4 bio ponovo 1998 i 2010.Toliko o tome.

antiDebil

pre 8 godina

Cudo ??? Sa tolikim parama,tolikim strancima, tolikim iskusnim igracima gde je mladi igrac 7 ili 8 po vaznosti u ekipi, drzavni projekat zemlje kosarke se nikako ne moze nazvati cudom. Jedina razlika u odnosu na pre 15 godina je ta sto suprvo rovarili po dvoristu Institucije pa suse onda okrenuli sebi, godinama su shvatili da sa podjenakom finansijskom podrskom ili barem pribliznoj bez mesanja u Instituciju, odredjivanje trenera i sl. nemaju apsolutno nikakve sanse za neki uspeh, ali i to zlo ce proci. Ne bih bio u njihovoj kozi u slucaju da huligan izgubi izbore...

bdpfc

pre 8 godina

Pošto ste počeli pratiti košarku pogledajte na sajtu E-lige sastave prvaka Evrope i njihovih učesnika zadnjih 10-12 godina i prošlogodišnju i ovogodišnju ligu.Toliko o čudu.

Laki

pre 8 godina

Cudo ?!
Ljudi menjaju tim 17 puta u toku sezone , odvode , dovode , otpustaju , idu na sud , dovedu amera pravo iz NBA i posle mi neko prica od cudu ??

Caniche mafioso

pre 8 godina

@Vidi se da si vrsni poznavaoc košarke, i pitanje je vremena kad ćeš da uđeš u komentarskoj kabini i započneš prenos utakmice.Tada ćeš prijatelju moj morati da kažeš da je Zvezda na parketu a Delije na tribinama!!! A ne da pričaš kao što pišeš ovde! Panteri itd...
(Sokobanjac, 02. april 2016 16:25) A ti si vidim vrstan poznavaOc pravopisa.

autocorrect

pre 8 godina

mogli ste na fajnal for a sad će te izgubiti 3:0 od CSKA zbog ispuštenih prilika i ubjedljivog poraza od Lokomotive a samo je trebalo da jurite poraz ispod 14.

Duletov vojnik

pre 8 godina

Postovani nezelim vise da zamaram ovaj auditorijum ali hvala na svim komentarima, dozvolite mi da se jos malo obratim Vama ostrascenima i kratkopamtivima. Nisam bot vec 40 godina pratim sport. Ne zelim da budem slep i zaboravan sta ste sve radili svojim igracima na tajm autovima , kako ste svog kapitena naterali da podigne ukradeni pehar jer ste bolesno zadojeni i ogrezli u mrznji. Pljujete coveka kojemu nikada sa vasim okorelim i necastivim ljudima necete dostici u nijednom segmentu zivota. Lepo ste svoj klub ispratili prosle godine na poslednjoj utakmici euro lige, dosla vas saka jada u Arenu da se zahvalite za sve sto su uradili. i onda klasicna Coviceva zamena teza , za sve su krivi oni drugi. U nedostatku inspiracije ovog drustva pokrece se ponovo tuzba protiv Duleta jer boze moj ako nesto krene po zlu ima se opravdanja da vas on kojim slucajem i nekom samo vama znanom vudu magijom sputava. Dosta je bilo sa moje strane , ko vidi sta se radi razumece a vi falcifikatori svega , vama nikad nece biti jasno.

moma

pre 8 godina

Aahahahahahahahhhahah pa ahahahahaha...nista onda haahahahahh idem ja sad hahahhahaaha...mali privatnici u krem drustvu ahahahaha necu vise

Portir

pre 8 godina

Sjajan uspeh meni samo nije jasno odakle pare za ovo planinarenje kad živimo u bednoj državi koja je poenta sportskog uspeha sve drugo je katastrofa da se ne lažemo

Jogogo

pre 8 godina

Јес чудо кад се деси једном у 100 година,ови Гробари навикли па таквих утакмица играли у изобиљу!

s t v

pre 8 godina

(Zvezda ponos Srbije, 2. april 2016 16:13)

Momak, ti se izgleda o sportu izveštavaš sa stranica politike i biznisa.
Tvoj komentar me je prvo iznervirao, a kasnije sam shvatio da se ne treba obazirati jer tvoje znanje o sportu je ravno nuli.
Poljubi čovićevu sliku koju držiš pored kreveta i na spavanje.

nex

pre 8 godina

Meni je jos gorko zbog nacina na koji smo se plasirali. No,prosli smo. Nadam se da ce biti bolje. Zvezda ima dobru odbranu koja nekad kolabira zbog katastrofalnog zagradjivanja kosa. To je detalj koji vrlo bitan a,cini mi se,kao da ga i nemaju jer uglavnom gledaju u loptu i cekaju da padne u ruke. Ne razumem zasto je to komplikovano za njih. Tu je trener kriv.
Napad se nekad svodi na individualno nadahnuce pojedinca. Malo ima akcija,a postojece su uglavnom procitane.

Sinalko

pre 8 godina

Nestvarna sezona .Ovo nismo ni u snu mogli da sanjamo . Nadam se da cemo uspeti zadrzati ovaj tim na okupu i uz jednu, dve bombe imati konkurentan tim i iduce godine :
Nesto ovako mislim da je vrlo izvodljivo u Euroligi sa 16 klubova gde ce biti veca koncentracija kvaliteta :

1: DILEJNI-Micic
2: Kinsi-Guduric-Lazic
3: Dangubic-Zagorac
4-Kvinsi-Mitar-Simanic
5- Cirbes-KUZMIC (radonja znae :) )

Duletov vojnik

pre 8 godina

Postujem Sasa sta u sportskom smislu reci radis radi promovisanja sporta. Ali neslazem se sa tobom da je ovo neko cudo. Koliko je samo novca potroseno, koliko klubova u Evropi ima privilegiju da izrotira ovoliki broj igraca. Mi smo godinama ulazili u top osam i nije pravljena ovolika euforija. Razumem ja drzavni projekat CZ sa svim mogucim politicarima koji u njemu ucestvuju i vas novinarima koji imate zadatak da pravite mitove. Nama je to godinama bio standard i drzava je okrenula ledja jednom od svojih najboljih proizvoda koji je istu promovisao kao kultno dogadjanje. Nicija negori do zore, svaka sila dodje i prodje. Trebao bi da napises kako su vrle delije ispraznile Arenu za pet minuta, kako zvizde svojim igracima i to celog zivota rade. Mi smo satima ostajali i davali podrsku i u dobru i u zlu. Tu se razlikujemo jer mi svoj klub volimo gde god bili kako god igrali. Mi smo svetinja naseg sporta a i sire i to svi normalni ljudi prepoznaju osim ostrascenosti politicara u drzavnom projektu CZ.

Benedeto

pre 8 godina

Kakvo crno cudo. Sa takvim budzetom, F4 bi bila najnormalnija stvar za ostale klubove. Da imaju 3 puta manji budzet, to bi bilo cudo. Ovako, ovo je normalna stvar da je zvezda u top 8.

Dobro pamtim sve...

pre 8 godina

Ovakva grupa nije zabelezena u analima kosarkaske lige sampiona i evrolige. Od 8 ekipa u grupi jedna je bila prvak evrope, Panatanaikos! Imamo Lokomotivu koja do pre 5 godina nije ni postojala! Cedevita takodje! Efes i Darusafaka prosecni Turski klubovi bez evro uspeha! Unikaha, puki ucesnik EL bez ikakvog uspeha u ovom takmicenju! Fenerbahce, sem F4 prosle sezone jedno veliko nista i Crvena zvezda koja nije ni dvocifreni broj puta ucestvovala u ligi sampiona i evroligi za 70 i kusur godina! Strasno u sta se pretvorila evropska kosarka!

Gad

pre 8 godina

Ne slažem se za Radonjića. Za tri godine nije usadio raznovrsnost u napadu u ekipu. Mogao bih da razumem da nam akcije ne idu jer se u Evroligi igra dobra odbrana, ali ne mogu da se otrgnem utisku da tih akcija ni nema, osim pick & roll Jovića sa Cirbesom. Celu sezonu čekam da vidim da naši igrači bez lopte prave blok jedan drugom i stvaraju višak na terenu, ali ništa od toga. Posebna priča je kada uzima time out i kako ga koristi. Svaka čast na plasmanu u F8, ali nije to Dejanova zasluga.

shomi

pre 8 godina

Zasto cudo? Ako i zanemarimo cinjenicu da je prava zvezda zamrznuta, a ovo privatni klub iz Zeleznika u, ja se ne secam da je u neki nas klub upumpavano ovoliko drzavnih para na silu. U stvari znam jedan, FKCZ. Doduse, u kosarci su manje pare, tako da su uspeli za te pare da dovedu sve zive reprezentativce i strance medju najboljim u Evropi.

Realno, da nisu stigli do ovde, bio bi blam.

Walter White

pre 8 godina

Sa ovolikim budzetom i promenom skoro celog tima ukljucujuci i sedam stranaca tokom sezone ,ove je bio minimum koji je morao biti ostvaren.

voke

pre 8 godina

Uđem na vest-sasvim solidan tekst...I apsolutno ne znam šta me je nateralo da uđem i pročitam par komentara. Pa to je strašno. Neki grobari bez razloga se mešaju tamo gde nam nije mesto. Ali vidim mnogo više komšija koji kroz svoje uspehe pokušavaju da srozaju neminovne uspehe Institucije prethodnih godina. Kažem institucije zato što Partizan to i jeste. Lično sam bio prisutan na utakmicama kada se po pola sata posle utakmice pevalo "i kada ne budeš prvi ti" posle neuspeha i "uzmi Dule evro titulu" posle uspeha. Gubili smo mi poslednje četvrtine ubedljivo pa smo pevali "šta Grobari rade kada ne ide" i po celu poslednju četvrtinu sve jače i jače i pozdravljali igrače i posle poraza. Niko ne može i ne sme da nipodrštava uspehe KK Partizan. Tu se priča o kojekakvim "ukradenim" igračima, skupim strancima... Da se ne lažemo bilo je nerezonskih dovođenja, ali to je priča uprave. O ukradenim igračima...To je glupost. Niko tog igrača nije kidnapovao, obukao u crno-belo i zašio mu grb u srce. Te igrače je napravio Partizan, a u Partizan su došli kao veliki potencijali. To je normalno i svaki igrač bi da igra u trenutno najboljem klubu i tamo napreduje. Ista priča i sa Jovićem i sa Dangubom sad u Zvezdi. Bio je to Marjanović, biće izgleda Zagorac itd...itd...Činjenica je i da Partizan ima više "državnih para", ali...ali... svi znamo kako funkcioniše napredna Srbija. Lizni da te liznem. Ti si Zvezdin sponzor imaš povlastice, a Partizanu državni sponozi da bi se u medijima stvorila slika kako država više pomoći pruža Partizanu. Majstori spinovanja. Na čelu sa najogavnijim čovekom- "legendom" novopečenih Delija koji prate košarku 2-3 godine. Ima ih i u mojoj okolini koliko god hoćete, a prepoznaju se i po komentarima. Pa mene bi bilo sramota da pored jednog Moke Slavnića kažem da je Čović legenda. Pošto je Dule (jedan od raspirača mržnje) otišao, još se samo čeka Nebojša. I nikad,ama nikad Zvezda neće imati moju podršku da igra protiv 5 Hitlera na terenu dok je u njenoj upravi Nobojša Čović, ni Zvezda ni bilo koji drugi klub u koji bi se on ugurao. I ako mogu neki dokazi da Partizanov tim ove sezone košta bogatsvo. Da Jones košta isto koliko i Miller itd.. Toliko. Slaba vajda da će mi koment biti objavljen...

nikada nikome izvini

pre 8 godina

...i po ko zna koji put...posle 24.04...u fk i kk crvena zvezda ce biti kud koji mili moji...raspasce vam se i klubovi i ambicije...

poli-gaf

pre 8 godina

Jeste ušli ste u 8, a sad lepo svi ganci da kupe knjigu KOŠARKA TO JE PARTIZAN i da nešto nauče o vernosti navijača. ..a opet kome oni i da budu verni kada ni klub nemaju..a šteta ipak je ovo uspeh. .a opet samo će Čovic profitirati za svoj FMP!!!

Hocete sendvic sa sunkom ili sa kulenom ?

pre 8 godina

Ovo je ogroman uspeh, ali u zadnjih 5 utakmica ne mozemo da se sastavimo.Pad forme i teska improvizacija.Voleo bih da me demantuju.

baki

pre 8 godina

Cudo??? Meni je cudo da je vama ovo cudo!

Tim koji vec 4 godine ima najvecu podrsku drzave na ovim prostorima, tim koji moze da priusti sebi da dovede ukupno 7 stranaca u jednoj sezoni, a onda odabere kojih ce da se otarasi, a koje ce da zadrzi, na kraju je po vama autsajder??? Zaista, cudo!!

Kad jedan tim igra bez ijednog stranca (osim jednog, ako i njega mozete zvati strancem), skoro citavo takmicenje van svog grada i hale, sa ubedjivo najmladjim timom i najmanjim budzetom i na kraju OSVOJI Evroligu, kako bi to nazvali?? Samo pitam, ako bi bili ljubazni da mi odgovorite.

Millennium

pre 8 godina

Joj ljudi, hvala vama, al nemojte više o Zvezdi ko Boga vas molim. Nije u redu prema ovim osetljivim crno belim dušama. Taman se malo primire, kad novi tekst.

Đorđe

pre 8 godina

Čudo je bilo osvajanje EL sa najmlađim timom i bez domaćeg parketa.
Čudo je bilo igranje na F4 sa ubedljivo najmanjim budžetom u EL.

Ovo nije nikakvo čudo kad cela država stoji iza FMP-a. Da je Dule ikada imao ovoliki budžet u Partizanu, pa i upola manji, bar 2 puta bi osvojio EL.

Alexa

pre 8 godina

Za njih čudo za nas nešto što se decenijama shvatalo kao sasvim normalno u to sa dva i po puta manjim budžetom od sadašnjeg Zvezdinog. Kad kažem Zvezda mislim FMP kome niko ništa ne može da zabrani.

endo

pre 8 godina

Дуда Ивковић је освојио Евролигу са буџетом Оимпијакоса од 7 милиона евра, при чему је скоро половина тога била плата Василиса Спанулиса. Ити тај тим је и следеће године освојио Евролигу. звезда са буџетом од 8 милиона евра прође ТОП 16 и то неко назива чудом?

И није баш истина што стално представљате да звезда игра против неких много богатијих тимова. Промениле су се ствари у европској кошарци и то на горе на жалост. Оне године када је Партиѕан играо Ф4, плата Џош Чилдреса који нам је и пресудио у Паризу је била близу 5 милиона евра. Данас Швед можда има 3 милиона евра, све отале мега звезде имају још мање. Пар клубова има који имају заиста већи буџет од звезде, ал она у сваком случају спада у групу најбогатијих европских клубова. Ја с тим немам никакав проблем, народ је изабрао власт коју је изабрао и у реду је да онда та власт новац својих пореских обвезника усмери на ту страну. Друга ствар је што је највећа жртва пројекта Звезде из Железника сама српска кошарка. Ал и то ће све доћи на своје кад се промени власт, опет ће претати да постоји и ова, ко зна која по реду, звезда. Јер како једном рече један велики човек ''не може се силом против магије''.

nbgd 45

pre 8 godina

Čudo, čudo, od nekoliko miliona evra... Ozmo nisu ti potrebne ovakve navijački obojene bajke. Drži se tenisa. Ta tvoja bajka ima sponzore sa celog Balkana: Voli, Idea, Telekom itd... promenili su od avgusta nekoliko dokazanih evroligaških igrača i nekoliko reprezentativaca Srbije. Vilijams, Mekel, Tompson, Kinzi, Miler, Sofo, Nastić, Simonović, Štimac, Micić su došli i otišli tokom sezone. Uz Cirbesa, Jovića i Luku Mitrovića, takođe reprezentativce svojih zemalja. Ne umanjujem uspeh, ali budimo objektivni ovo nije nikakvo čudo nego realan i očekivan plasman ekipe sa ovakvim timom i ovolikim ulaganjima.

Дуга историја

pre 8 godina

Заслужено међу осам најбољих у Европи, са најмањим буџетом и са само три странца!!! Браво за све у клубу!

antiDebil

pre 8 godina

Cudo ??? Sa tolikim parama,tolikim strancima, tolikim iskusnim igracima gde je mladi igrac 7 ili 8 po vaznosti u ekipi, drzavni projekat zemlje kosarke se nikako ne moze nazvati cudom. Jedina razlika u odnosu na pre 15 godina je ta sto suprvo rovarili po dvoristu Institucije pa suse onda okrenuli sebi, godinama su shvatili da sa podjenakom finansijskom podrskom ili barem pribliznoj bez mesanja u Instituciju, odredjivanje trenera i sl. nemaju apsolutno nikakve sanse za neki uspeh, ali i to zlo ce proci. Ne bih bio u njihovoj kozi u slucaju da huligan izgubi izbore...

Aca

pre 8 godina

Kakvo bre cudo, ljudi imaju neogranicen budzet. Otpuste tri stranca u sezoni i u istoj dovedu tri druga. Cudo je kada na final four odes sa Djekicem, Strahinjom Milosevicem, Sinovecom, Slavkom Vranesom kao prvim centrom, Robertsom koji kog van nista nije znao, itd.. Svaka cast zvezdi za top 8, ali ovo su cinjenice..

bdpfc

pre 8 godina

Pošto ste počeli pratiti košarku pogledajte na sajtu E-lige sastave prvaka Evrope i njihovih učesnika zadnjih 10-12 godina i prošlogodišnju i ovogodišnju ligu.Toliko o čudu.

Duletov vojnik

pre 8 godina

Postovani nezelim vise da zamaram ovaj auditorijum ali hvala na svim komentarima, dozvolite mi da se jos malo obratim Vama ostrascenima i kratkopamtivima. Nisam bot vec 40 godina pratim sport. Ne zelim da budem slep i zaboravan sta ste sve radili svojim igracima na tajm autovima , kako ste svog kapitena naterali da podigne ukradeni pehar jer ste bolesno zadojeni i ogrezli u mrznji. Pljujete coveka kojemu nikada sa vasim okorelim i necastivim ljudima necete dostici u nijednom segmentu zivota. Lepo ste svoj klub ispratili prosle godine na poslednjoj utakmici euro lige, dosla vas saka jada u Arenu da se zahvalite za sve sto su uradili. i onda klasicna Coviceva zamena teza , za sve su krivi oni drugi. U nedostatku inspiracije ovog drustva pokrece se ponovo tuzba protiv Duleta jer boze moj ako nesto krene po zlu ima se opravdanja da vas on kojim slucajem i nekom samo vama znanom vudu magijom sputava. Dosta je bilo sa moje strane , ko vidi sta se radi razumece a vi falcifikatori svega , vama nikad nece biti jasno.

Laki

pre 8 godina

Cudo ?!
Ljudi menjaju tim 17 puta u toku sezone , odvode , dovode , otpustaju , idu na sud , dovedu amera pravo iz NBA i posle mi neko prica od cudu ??

113,8dB

pre 8 godina

Panterima treba čestitati, bez obzira što je i ovaj plasman u top 8 a i igranje EL sledeće sezone delom obezbeđeno i odličnim igrama Fenerbahčea (za top 8) i Partizana (prednost domaćeg terena u ABA).
Treba biti korektan i reći da se zaokret u sezoni nije dogodio snagom volje ili nekim čudom, već prostom zamenom trojice loših igrača sa četvoricom novih i boljih.
Telekom je iskoristio činjenicu na oba fronta da su neki klubovi igrali sa smanjenom rotacijom i svojim igrama ostvario dobre rezultate, koji su mogli biti i nedovoljni, ali nisu.
Čestitke svakako i nadam se da ćete umeti da uzvratite ove poklone kada se mi za par godina budemo borili za višegodišnju licencu.

moma

pre 8 godina

Aahahahahahahahhhahah pa ahahahahaha...nista onda haahahahahh idem ja sad hahahhahaaha...mali privatnici u krem drustvu ahahahaha necu vise

Walter White

pre 8 godina

Sa ovolikim budzetom i promenom skoro celog tima ukljucujuci i sedam stranaca tokom sezone ,ove je bio minimum koji je morao biti ostvaren.

neutralan

pre 8 godina

Ajde dosta vise, kada cete ukapirati da je Partizan vise zasluzan za ovaj uspeh nego samo zvezda. Umesto sto napadate grobare mozete samo zahvaliti na sansi da se uopste igra Euroleague.

milan petrovic

pre 8 godina

Nick ti sve kaže a svoj komentar objavi i laži svoje u partizanovom vesniku a nas pusti da uživamo u ulasku medju 8 najboljih u trećoj sezoni EL. 
Koliko je vama trebalo za to? :-) 
I da ponovim...BRAVO ZVEZDOOOOO!!!!
(insajder provajder, 02. april 2016 15:44)
Posto ocigledno pratis kosarku od 2013 odgovoricu ti cisto da znas neke stvari.KK Partizan je u prvoj sezoni igranja 1987/88 otisao na F4,1992 je osvojio,a na F4 bio ponovo 1998 i 2010.Toliko o tome.

Hocete sendvic sa sunkom ili sa kulenom ?

pre 8 godina

Ovo je ogroman uspeh, ali u zadnjih 5 utakmica ne mozemo da se sastavimo.Pad forme i teska improvizacija.Voleo bih da me demantuju.

Jogogo

pre 8 godina

Јес чудо кад се деси једном у 100 година,ови Гробари навикли па таквих утакмица играли у изобиљу!

Čovek iz senke

pre 8 godina

Joj ljudi, hvala vama, al nemojte više o Zvezdi ko Boga vas molim. Nije u redu prema ovim osetljivim crno belim dušama. Taman se malo primire, kad novi tekst.

A zasto bi bili osetljivi? Vi nikada necete ponoviti nase kosarkaske uspehe, osvajanje EL i cetiri puta F4, o tome mozete samo da sanjate.

Kako ko, pa ja

pre 8 godina

Заслужено међу осам најбољих у Европи, са најмањим буџетом и са само три странца!!! Браво за све у клубу!
(Дуга историја, 02. april 2016 14:38)

Svaka cast stvarno, ali ovo za "tri stranca" je potpuno nepotrebna neistina...pocevsi od trenera koji je stranac, pa do ovih koji su ostali nakon zime.

Jokerr

pre 8 godina

Bolji bi Vam naslov bio 'Crveno-beli od Covicevog do Vucicevog projekta' . (Marko, 02. april 2016 14:20)

Po drzavnim sponzorima NIS i MTS i sastavu uprave kk partizan vi ste vucicev projekat mnogo veci jer se mi sami finansiramo najvise u Evroligi.

autocorrect

pre 8 godina

mogli ste na fajnal for a sad će te izgubiti 3:0 od CSKA zbog ispuštenih prilika i ubjedljivog poraza od Lokomotive a samo je trebalo da jurite poraz ispod 14.

Portir

pre 8 godina

Sjajan uspeh meni samo nije jasno odakle pare za ovo planinarenje kad živimo u bednoj državi koja je poenta sportskog uspeha sve drugo je katastrofa da se ne lažemo

dejan

pre 8 godina

pre dve godine sam ostavio komentar da radonjic nije trener za evro ligu, za aba ok ali za najacu ligu ne! i sad sam istog misljenja svaka cast za sve uspehe! sreca prati hrabre ali mnogo puta se pokazalo da radonjic ne zna sta treba uraditi u nekom trenuku, ne zna da se izbori sa pritiskom i da motivise ekipu! najverovatnije ce da igramo sa cska i stvarno ce nam trebati mnogo srece da napravimo iznenadjenje jer u trenucima kad se bude lomila utakmica necemo znati sta treba raditi! a toga je bilo na dve tri utakmice ove sezone a zadnja je protiv fenera u turskoj kad god smo trebali da prelomimo i da povedemo i napravimo razliku mi nista!!!! voleo bi da gresim jjjer onda ce da budemo na fajnal foru!!! napred ZVEZDO!

Gradjanin sveta

pre 8 godina

Postujem Sasa sta u sportskom smislu reci radis radi promovisanja sporta. Ali neslazem se sa tobom da je ovo neko cudo. Koliko je samo novca potroseno, koliko klubova u Evropi ima privilegiju da izrotira ovoliki broj igraca. Mi smo godinama ulazili u top osam i nije pravljena ovolika euforija. Razumem ja drzavni projekat CZ sa svim mogucim politicarima koji u njemu ucestvuju i vas novinarima koji imate zadatak da pravite mitove. Nama je to godinama bio standard i drzava je okrenula ledja jednom od svojih najboljih proizvoda koji je istu promovisao kao kultno dogadjanje. Nicija negori do zore, svaka sila dodje i prodje. Trebao bi da napises kako su vrle delije ispraznile Arenu za pet minuta, kako zvizde svojim igracima i to celog zivota rade. Mi smo satima ostajali i davali podrsku i u dobru i u zlu. Tu se razlikujemo jer mi svoj klub volimo gde god bili kako god igrali. Mi smo svetinja naseg sporta a i sire i to svi normalni ljudi prepoznaju osim ostrascenosti politicara u drzavnom projektu CZ.
(Duletov vojnik, 02. april 2016 14:38)

Ni ja ne volim ovaj drzavni projekat,ali ti ga prijatelju pretera sa patetikom.

Max

pre 8 godina

istorija grobarskih komentara na CZ u EL - nećete dobiti nikoga - nećete dobiti nikog velikog - nećete ni u top 16 - nemate šta da tražite, 3 pobede max - nemate šansi za top 8 - razbiće vas CSKA nastaviće se...

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Ovo što je Zvezda uradila je neverovatan uspeh, mnogo veći od sezone kada se partizan plasirao na F4! Tada se igralo u grupi sa još 3 ekipe gde je borba za prolaz bila sa Marusijem! A prošli su uz mnogo sreće sa 3 pobede. Ovo što je Zvezda uradila ove sezone je nestvarno! Bez pola tima Rebić i Tejić dobili Real Madrid (prvaka Evrope), Himki i Bajern u Minhenu za prolaz dalje u najtežoj grupi ikada ispred jednog Reala! A onda u drugoj fazi prolaz sa verovatno 8 pobeda u sred borbe u ABA za Evroligu i putovanje od 12.000km u nedelju dana. Mora se pomenuti i da Zvezda nije dobila nijedan čarter let i išla autobusom u ABA dok je partizan od države dobijao čarter čak i do Skoplja.

Zvezda je od državnih sponzora imala samo Telekom sa 700.000 i kad pogledate da je partizan čak i ove sezone dobio 2 miliona tek onda shvatite koliko je ovo nestvaran uspeh! Zvezda ima najmlađi tim, najmanji budžet i najmanje stranaca u Evroligi a prošla u četvrtfinale. Što David Pik kaže, Zvezda je evropska pepeljuga jer ovo je kao u bajci.

Hoću samo i ovo da pomenem - nikad nijedna ekipa nije igrala pod ovakvim pritiskom kao Zvezda. Ja i dalje ne znam kako ovi momci drže hladne glave i pobeđuju uprkos svemu. Dok su o partizanu pisani epovi iako je imao 15 godina svu državnu pomoć i monopol u Srbiji, po Zvezdi se stalno pljuje iako stvara više igrača za Srbiju nego bilo ko i pravi nezabeležene rezultate ( prva ekipa u istoriji Srbije sa više pobeda nego poraza u Evroligi).

Ostaće ova sezona upamćena i po tome da su grobari navijali i za Turke i Hrvate i da ih Zvezda svaki put ohladila. Bravo Zvezdo i sve čestitke! Ovo je najveći uspeh klupske košarke u poslednjih 20 godina i najveći Zvezde ikad.

Nenad

pre 8 godina

@lol
Cibona ima 2 titule, a Jugoplastika 3 titule prvaka Evrope. Pričati da Partizan nije bio niko i ništa u SFRJ je smešno i žalosno. Ako uspeh u bivšoj SFRJ nije bio, 3 evropska Kupa Koraća, 2 Final Four-a, 1 prvaci Evrope, ne znam šta je. Košarka je DNK jugoslovenskog sporta, odnosno to je jedini sport gde smo imali konstantne uspehe i sport koji je veoma bitan u međunarodnoj sferi, naravno pored fudbala. Tako da uspesi jugoslovenskih klubova iz vremena SFRJ danas izgledaju astronomski i nedostižni, jer i košarka polako postaje komercijalni sport. Košarka je sport intelektualaca, ujedno i najlepše izmišljeni sport ikada i treba da budemo ponosni na uspehe naših klubova i reprezentacije, ali i uspeha klubova iz bivše SFRJ, jer su i tu utisnuti tragovi naših sunarodnika koji su nizali uspehe sa njima zato što je u tom momentu svaki taj klub bio i "naš".

Caniche mafioso

pre 8 godina

@Vidi se da si vrsni poznavaoc košarke, i pitanje je vremena kad ćeš da uđeš u komentarskoj kabini i započneš prenos utakmice.Tada ćeš prijatelju moj morati da kažeš da je Zvezda na parketu a Delije na tribinama!!! A ne da pričaš kao što pišeš ovde! Panteri itd...
(Sokobanjac, 02. april 2016 16:25) A ti si vidim vrstan poznavaOc pravopisa.

Batko

pre 8 godina

Ovakva grupa nije zabelezena u analima kosarkaske lige sampiona i evrolige. Od 8 ekipa u grupi jedna je bila prvak evrope, Panatanaikos! Imamo Lokomotivu koja do pre 5 godina nije ni postojala! Cedevita takodje! Efes i Darusafaka prosecni Turski klubovi bez evro uspeha! Unikaha, puki ucesnik EL bez ikakvog uspeha u ovom takmicenju! Fenerbahce, sem F4 prosle sezone jedno veliko nista i Crvena zvezda koja nije ni dvocifreni broj puta ucestvovala u ligi sampiona i evroligi za 70 i kusur godina! Strasno u sta se pretvorila evropska kosarka!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dobro pamtim sve..., 2. april 2016 19:13)

Svi pomenuti timovi su za vas MISAONA IMENICA , tako da ne blamiraj se, majke ti......a, sada aj zdravo !

Meklejn

pre 8 godina

Duletov vojnik. Vi se ste davali i više novca za igrače. Ejsi lo je potpisao za 500 000 dolara. Imali ste sezonu kada ste se razišli sa pretplaćenim Gurovicem više od 5 promena. Drobnjak je nakon taukeramike gde je bio najplaceniji igrač evrolige došao kod vas ( i i dalje ste mu dužni). Imali ste dream timove koje su prvih 5 sezona bili zadnji u grupi i tek ste prošli dalje šestu sezonu. Treba napomenuti da vi nikada niste prošli ovakav top 16, već ste prošli grupu od 4 tima u sezoni kada se pao raspao i kada ste prošli marusi. Prošli ste sa skorom 3-3. Da li ti znaš da se Cakarevicu dugovalo oko 400 000? Pola je oprostio. Koliko ste bili dužni Klobucaru? 200 000 ali dečko nije ni igrao. Pa vi više od 20 godina jednog igrača iz svoje škole niste izbacili već ste dovodili skoro gotove igrače i najveće talente lige. Samo tada su kao dolazili da igraju evroligu, a ne zbog novca, a danas dolaze u zvezdu za novac. Mislim tako vi pričate. Vi i danas inate više državnih para jer je Dzouns plaćen koliko i Miler. To je Miško rekao, a ne ja. Zašto nikada papire niste pokazali, zašto nijedan sponzorski ugovor nije potpisan? Nego eto tako Tegeltija i Dulo rekli pa mora da je tako. Imali ste pomoć države, Dodika i Republike Srpske, imali ste pomoć sudija i svih struktura saveza. Svaki put kada bi imali neku konkurenciju vi bi prekidali utakmice i tukli se na terenu. Vi ste zlo koje nikom nista dobro nije donelo sem pojedinima iz kluba. Nadam se da ćete dugo godina biti u lošijoj situaciji od ove, jer ni ovo ne zaslužujete.

Koja

pre 8 godina

Kako ono beše KK pustio nas Željko, a na kraju njemu se zahvaljulju.

Panteri sad ste barem naučili da Željko nikog ne pušta. (Katczinsky, 02. april 2016 14:21)

Juce je Crvenio u licu dok protiv partizana bogami nije...

Sotir Milivojevic

pre 8 godina

Ogroman uspeh...Kad samo pomislim da ce timovi koji imaju 5x veci budzet ostati iza nas(Efes,Darusafaka,Oly,Real...)Da ne pominjem Makabi,Armani...koji nisu ni prosli u top16...Veliki uspeh svaka cast Radonji i momcima

lol

pre 8 godina

A zasto bi bili osetljivi? Vi nikada necete ponoviti nase kosarkaske uspehe, osvajanje EL i cetiri puta F4, o tome mozete samo da sanjate.
(Čovek iz senke, 02. april 2016 15:54)
KK Bosna prvi osvajač sa ovih prostora, Cibona i Jugoplastika zajedno činimi se 6 titula prvaka Evrope, Partizan jedna. Dakle Partizan je u SFRJ bio niko i ništa.

Corleone

pre 8 godina

Izuzetan tekst i ponosan sam na nase crveno-bele. Gledao sam skoro svaku utakmicu u Arseni i drago mi je sto sam bio deo neverovanih spektakla. Ici cu naravno i na CSKA, medjutim nesto drugo je meni neverovatno.

Kako "udara" ljubomora i zavist iz skoro svakog drugog kometara iz redova ocajnika. Neverovatno, ja nikada ne bi sebi dozvolio da se toliko nisko spustam i pokusavam da smanjim ocigledan uspeh i jednu briljantnu sezonu. Nekada je "cudo" bilo proci sa sramotnim skorom 3-9 ili nesto slicno u Top 16, a sada neki sebi dozvoljavaju da lupaju gluposti. To pokazuje koliko su neki jadni i zavisni. Cast izuzecima.

nex

pre 8 godina

Meni je jos gorko zbog nacina na koji smo se plasirali. No,prosli smo. Nadam se da ce biti bolje. Zvezda ima dobru odbranu koja nekad kolabira zbog katastrofalnog zagradjivanja kosa. To je detalj koji vrlo bitan a,cini mi se,kao da ga i nemaju jer uglavnom gledaju u loptu i cekaju da padne u ruke. Ne razumem zasto je to komplikovano za njih. Tu je trener kriv.
Napad se nekad svodi na individualno nadahnuce pojedinca. Malo ima akcija,a postojece su uglavnom procitane.

Nicky boy

pre 8 godina

Čestitke od jednog grobara.

Nije toliko bitno to što su vam partizanovci pomogli (Obradović i Bogdanović - Fenerbahče), vi ste F8 svojom igrom zaslužili.

I nije bitno što nikada nećete na F4, a kamoli do trofeja kojeg smo mi osvojili, nećemo ni mi u fudbalu stići do "ušatog". Pa šta ???

U ovom trenutku je bitno da Srbija ima predstavnika u Evroligi.

kAlcokera

pre 8 godina

zasto bi zeljko pustio efes
on se ovim oprao malo
nije prijatno kad te ne vôli 3/4 srbije maticne zemlje.
čák je i bogdan zapeo
ali zeljku ne prastam onaj cirkus sa reprezentacijom
svaljivanje na igrace i kmecanje Kako idu na splavove

Kum

pre 8 godina

A zasto bi bili osetljivi? Vi nikada necete ponoviti nase kosarkaske uspehe, osvajanje EL i cetiri puta F4, o tome mozete samo da sanjate.
(Čovek iz senke, 02. april 2016 15:54)

Zasto onda ne prestajete da placete?

Bendžamin fon Srbinson

pre 8 godina

Već sam pisao i ranije, ali da ponovim:
Bari 1991.
Berlin 2016.
Crvena zvezda Beograd
Sve na B. Pa napišite jedno slovo B kao u ogledalu i drugo do njega normalno B, još jedna mala rotacija i dobije se simbol Srpstva, tj 4 S, tj C ćirilicom. Suviše slučajnosti, osvaja Zvezda F4 100%.

Stanko

pre 8 godina

Priču o budžetima u Srbiu je doneo Vujošević želeći da opravda svoje neuspehe u Evroligi. Zaboravio je da je isti taj Partizan sa najmanjim budžetom bio prvak Evrope. Pre njega pričalo se o košarkašima i taktici a sada o budžetima. Da je do budžeta, Zvezda ne bi igrala ni TOP 16 Evrolige a pobeđivala je mnogo bogatije od sebe. Uostalom, zašto tvorac priče o budžetima nije sada prvi ( nego 10.) u Francuskoj kada se zna da je Limož ubedljivo najbogatiji klub u toj zemkji?

s t v

pre 8 godina

(Zvezda ponos Srbije, 2. april 2016 16:13)

Momak, ti se izgleda o sportu izveštavaš sa stranica politike i biznisa.
Tvoj komentar me je prvo iznervirao, a kasnije sam shvatio da se ne treba obazirati jer tvoje znanje o sportu je ravno nuli.
Poljubi čovićevu sliku koju držiš pored kreveta i na spavanje.

CZ99

pre 8 godina

Postujem Sasa sta u sportskom smislu reci radis radi promovisanja sporta. Ali neslazem se sa tobom da je ovo neko cudo. Koliko je samo novca potroseno, koliko klubova u Evropi ima privilegiju da izrotira ovoliki broj igraca. Mi smo godinama ulazili u top osam i nije pravljena ovolika euforija. Razumem ja drzavni projekat CZ sa svim mogucim politicarima koji u njemu ucestvuju i vas novinarima koji imate zadatak da pravite mitove. Nama je to godinama bio standard i drzava je okrenula ledja jednom od svojih najboljih proizvoda koji je istu promovisao kao kultno dogadjanje. Nicija negori do zore, svaka sila dodje i prodje. Trebao bi da napises kako su vrle delije ispraznile Arenu za pet minuta, kako zvizde svojim igracima i to celog zivota rade. Mi smo satima ostajali i davali podrsku i u dobru i u zlu. Tu se razlikujemo jer mi svoj klub volimo gde god bili kako god igrali. Mi smo svetinja naseg sporta a i sire i to svi normalni ljudi prepoznaju osim ostrascenosti politicara u drzavnom projektu CZ.
(Duletov vojnik, 02. april 2016 14:38)

Kako te nije mrzelo da napises ovoliko gluposti?

vladan

pre 8 godina

Moze sad da prica ko sta hoce, ali ucinak u evropi poslednje tri godine je: polufinale Evrokupa, Top 16 i sad Top 8. U domacim takmicenjima dobri rezultati, korektno ponasanje trenera, uprave, bez davljenja sudija, dizanja tenzije, uvreda, cirkuskih konferencija za stampu...nije lose za jedan "mali klub iz železnika", a Grobari? Mislim, vi ste institucija evropskog renomea, sve na nivou i to bez bilo čije pomoći, ne pada mi na pamet da se poredim sa takvim moralnim veličinama, ali eto, nije ovo lose, zar ne...?

Sokobanjac

pre 8 godina

Panterima treba čestitati, bez obzira što je i ovaj plasman u top 8 a i igranje EL sledeće sezone delom obezbeđeno i odličnim igrama Fenerbahčea (za top 8) i Partizana (prednost domaćeg terena u ABA).
Treba biti korektan i reći da se zaokret u sezoni nije dogodio snagom volje ili nekim čudom, već prostom zamenom trojice loših igrača sa četvoricom novih i boljih.
Telekom je iskoristio činjenicu na oba fronta da su neki klubovi igrali sa smanjenom rotacijom i svojim igrama ostvario dobre rezultate, koji su mogli biti i nedovoljni, ali nisu.
Čestitke svakako i nadam se da ćete umeti da uzvratite ove poklone kada se mi za par godina budemo borili za višegodišnju licencu.
(113,8dB, 02. april 2016 15:57) Vidi se da si vrsni poznavaoc košarke, i pitanje je vremena kad ćeš da uđeš u komentarskoj kabini i započneš prenos utakmice.Tada ćeš prijatelju moj morati da kažeš da je Zvezda na parketu a Delije na tribinama!!! A ne da pričaš kao što pišeš ovde! Panteri itd...

pininfarina

pre 8 godina

Grobari su na aparatima...
Najvazniji cilj je ispunjen, a to je plasman u elitnu EL sl sezone, bice pune hale, love od EL, bicemo privlacniji za strane igrace koji ce zeleti da igraju najbolju kosarku u Evropi, u narednim godinama Zvezda moze samo da raste, dok komsija mali ce organizovati rekreativne nastave i ucenje Sspskog jezika na tim istim rekreativnim nastavama uz 2 miliona drzavnih para... Ali ne brinite grobari i vi cete da radite ovo SAMO SUTRA! BUAHAHHHAHAAHAH

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Lepa prica kao i uvek. Hvala, B92. I teska srca, hvala zebrama najvise za dranje Cedevite, kao i za ono sinoc. Igrali su za sebe, naravno, al' pomogli su i nama. Zbog toga cu biti uz njih u Evrokupu. Mislim da mogu daleko sa Dzikicem.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Дуда Ивковић је освојио Евролигу са буџетом Оимпијакоса од 7 милиона евра, при чему је скоро половина тога била плата Василиса Спанулиса. Ити тај тим је и следеће године освојио Евролигу. звезда са буџетом од 8 милиона евра прође ТОП 16 и то неко назива чудом? 

И није баш истина што стално представљате да звезда игра против неких много богатијих тимова. Промениле су се ствари у европској кошарци и то на горе на жалост. Оне године када је Парти?ан играо Ф4, плата Џош Чилдреса који нам је и пресудио у Паризу је била близу 5 милиона евра. Данас Швед можда има 3 милиона евра, све отале мега звезде имају још мање. Пар клубова има који имају заиста већи буџет од звезде, ал она у сваком случају спада у групу најбогатијих европских клубова. Ја с тим немам никакав проблем, народ је изабрао власт коју је изабрао и у реду је да онда та власт новац својих пореских обвезника усмери на ту страну. Друга ствар је што је највећа жртва пројекта Звезде из Железника сама српска кошарка. Ал и то ће све доћи на своје кад се промени власт, опет ће претати да постоји и ова, ко зна која по реду, звезда. Јер како једном рече један велики човек ''не може се силом против магије''.
(endo, 02. april 2016 15:40)


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, Majko rođena, vama od muke,ljubomore i besa porasla i temperatura očigledno, čuj 8 miliona, AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA EJ, O S A M M I L I O N A
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

nemanja_drach

pre 8 godina

Dejan Radonjic i Miodrag Bozovic - obojica usli u istoriju kluba, a meni donijeli toliko srece da cu im biti zahvalan citavi zivot !!!

misa

pre 8 godina

Radonji svaka cast za odbranu ali u napadu sve zavisi od igraca , sto je skuplji stranac to je bolji napad i tako je u svakoj evroligaskoj ekipi. Centri vise nepostoje vec svi sutiraju trojke , skacu i zakucavaju. Zvezda igra lepo i moderno a ne kao Partizani sa onom ragbi košarkom i 4 centra.

York

pre 8 godina

Bolji bi Vam naslov bio 'Crveno-beli od Covicevog do Vucicevog projekta' . (Marko, 02. april 2016 14:20)

Da i vi budete Vucicev projekat sa Stimcem, Lazicem ,Dangubicem, Micicem, Simonom, pa i nekad sa Jovicem, Guduricem i ostalim... To vam zelim svake godine. Posto vidim da je vama lakse sa amerikancima u Partizanu

Srki

pre 8 godina

Mislim da je u odnosu na kvalitet ekipe, apsolutno izvucen maksimum! Uci medju 8 najboljih ekipa u Evropi je svakako veliki uspeh i svaka cast igracima i treneru na tome. Moje misljenje je da Micic nema kvalitet da bude u ovoj ekipi. Ovoj ekipi fali jos jedan kvalitetan igrac na bekovskoj poziciji koji moze da pokrije i poziciju plejmejkera. Radonjic bi morao da ima vise resenja u napadu. Da postoji jos neka opcija, kada ne prodje akcija Jovic-Cirbes i povratni pas za tri poena. Cim su treneri procitali to, imamo mnogo "praznih minuta" i po nekoliko napada ne mozemo da poentiramo. Vadili su nas par puta Kinzi i Miler na individualni kvalitet, takodje i Guduric, ali to nije dovoljno za veci uspeh od ovog. Kada bi Teodosic hteo da se zeza, pa da dodje kod nas sld sezone, e to bi onda mogla da bude ozbiljna prica :)

Upućen u prilike

pre 8 godina

Najjaci ovi grobari, necemo proci u top16, imacemo 0-14 u ovoj grupi, necmeo pobediti ni jedan jaci tim, Cedevita ce nas oduvati, nista od EL itd...i kad su se izblamirali onako posteno, sad su dosli do price da ce nas CSKA razmontirati! I neka ce! Da napokon odigramo i sa tim CSKA-om, Evropskim NBA timom, da vidimo od cega smo...
(Nikola, 02. april 2016 15:03)

Koga bre da razmontiraju? Dobijamo 3-1 bilo CSKA bilo Laboral...

To je naš način da se zahvalimo EL za 10-godisnji ugovor. Čućete već za ugovor narednih dana ;-)

oberin martel

pre 8 godina

Kakvo crno cudo. Sa takvim budzetom, F4 bi bila najnormalnija stvar za ostale klubove. Da imaju 3 puta manji budzet, to bi bilo cudo. Ovako, ovo je normalna stvar da je zvezda u top 8.
(Benedeto, 2. april 2016 14:29)

A koliki je taj Zvezdin budzet? Znaš li to kada niko na svetu ne zna u proteklih dvadesetak godina koliki je vaš budzet?

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

#gad

Znaci po tebi, na teren izadju igraci kao ispred zgrade i tako sutiraju na kos svako za sebe i eto na kraju dodje se do top 8. Jbte ovi igraci sa ovim trenerom svaki dan treniraju, cak cesto i dva puta dnevno, i ti tvrdis da su svi ti kosevi dati onako, slucajno. AKo ti tvrdis da Zvezda igra samo pknrol, onda niko drugi osim Zirbesa ne bi postigao kos jer samo se ta igra igra. Timeout kada i koliko trazi je nesto sto ti ne mozes komentarisati jer nijednom timeoutu nisi prisustvovao nego prenosis gluposti koji su godinama grobari poput tebe ovde prosipali.

#duletov vojnik

tvoj nik najvise govori o tvom shvatanju istine koji je prosipao tvoj idejni vodja. Nego ima li Limoz sanse da udje u top 8 france lige ili imaju problem budzeta i tamo jer Limoz nema podrsku drzave, dok ostale ekipe su favorizovane od drzave.

ajde bre hejteri odmorite malo, april je dug mesec strpite se malo, bice prilike da pljujete nas tim, ipak je Cska jako slab ove godine jer je El nikada slabija i bice skandal ako Cz ne pocisti CSKA 3/0 pored toliko para koje se slilo od MTS,NIS u Zv..... ups ovo nisu nasi sponzori.

duh koji hoda

pre 8 godina

@whu
ti to najbolje znas... nekako iz dresa ndh u plavo crveni dres, pa promena boja kluba, pa premijer za predsednika kluba, pa vodje sa severa na jug... nekako, sve vestacki, da se napakosti drugom klubu... dzaba, uvek cete biti nasa senka, uvek cete imati komplekse nize vrednosti. Sa pravom!

Koja

pre 8 godina

Dzaba grobari pljuju i omalovazavaju, jer ovaj Zvezdin tim je po imenima za Evrokup, izuzmajuci Milera koji je mlad igrac iz NBA ostale igrace je svaki klub mogao da ima. Ni jedan nije dosao iz velikog kluba.Niti je neko skup igrac...

runNgun

pre 8 godina

Sta ces, mi smo ciganji, ne znamo sta je kosarka, nismo institucija, nismo avangarda, ne citamo Bodlera, nemamo velikog maga, casove ljubavi... Panteri i "pasji sinovi" koji s' ovom "neznalicom" od trenera mozda dobijemo samo Strazburg, kod kuce.

Kum

pre 8 godina

Zasto cudo? Ako i zanemarimo cinjenicu da je prava zvezda zamrznuta, a ovo privatni klub iz Zeleznika u, ja se ne secam da je u neki nas klub upumpavano ovoliko drzavnih para na silu. U stvari znam jedan, FKCZ. Doduse, u kosarci su manje pare, tako da su uspeli za te pare da dovedu sve zive reprezentativce i strance medju najboljim u Evropi.

Realno, da nisu stigli do ovde, bio bi blam.
(shomi, 02. april 2016 16:42)

Koja kolicina gluposti i cistih izmisljotina. Zvezda na primer nije zamrznuta, i u Zvezdu drzava ulaze 700.000 evra, dok Partizan dobija tri puta vise. To su cinjenice, potvrdjene i od strane KKP, pa ako i oni lazu...

sasa

pre 8 godina

Ah vidi kako KKP navijaci jos pricaju u Zelezniku i ko je smrznut? Valjda im 3 meseca Pere Bozica nisu bila dovoljna, ili "ostavka" Berica, ko zna, mozda ce svi skupa morati za Limoz?
Evo Zvezde u top 8 ekipa Evrope, a KKP takodje treba da slavi sto je izborio opstanak u ABA, sto je drzava dala novce pa niste bankrotirali, sto cete do godine igrati u kupu, ...
Hej, ne morate nista od tog, i dalje mozete urkati kako je Vuc.. ped..----
Ali od urlanja se ne zivi, i sad kad prodju izbori, Vucic vas bas nesto i ne treba, i bas da vidim hocete öli jos jednum zucnuti, jer jos jednom, i svi zajedno skupljajte za kartu da "zaduzite" LImoz casocima ljubavi..

DedaMiloje

pre 8 godina

(voke, 02. april 2016 18:18)

Uopšte neću moći da gledam top 8 znajući da nas ti ne podržavaš. Pogledaj prvo u svoje dvorište pa onda pričaj o samozvanoj instituciji koju je Tvoj Dule prozvao. Ajd se menjamo, nama dve milke u kešu, a vama evo naši sponzori. Pristajem da vi onda malo spinujete na čelu sa tobom. Prodavali ste maglu ovde godinama,a uprava odnela brdo para, povukli se i nikom ništa. Jel si svestan koliko vas duži taj vaš mag Vujošević? To da su vam igrači igrali dzabe videli smo kod BAT-a. Pa svi znaju i javna tajna je da je Vujošević imao procenat od svakog transfera. Kada ste pukli? Kada Dule i Danilović nisu mogli da podele pare od Bogdanovića. Zašto je držan nesrećni Dalo, pa bio je Duletov igrač, ali toliko je bio loš da ipak za njega lova nije uzeta.

petarczv

pre 8 godina

Hahaha grobarima nije bardo...kao sa tolikim budzetom je to normalno...pa kazite nam koliki je to budzet? Da nije mozda veci od efesovog,realovog,armanijevog,macabijevog,unikahinog i ostalih prebogatih klubova koji nisu uspeli da udju u top 8 a neki cak ni u top 16...znam da vam je tesko ali sta da vam radimo kad navijate za pogresan klub.

Kum

pre 8 godina

Kakvo crno cudo. Sa takvim budzetom, F4 bi bila najnormalnija stvar za ostale klubove. Da imaju 3 puta manji budzet, to bi bilo cudo. Ovako, ovo je normalna stvar da je zvezda u top 8.
(Benedeto, 02. april 2016 14:29)

A kojim to budzetom pa raspolaze Zvezda? 5,7 miliona za sve kategorije KKCZ, plus FMP, to je mnogo? :D

Koliko patite...

4k4.Dex

pre 8 godina

Hahaha ja ne mogu da verujem zta citam sada! Kad je krenula EL komentari grobara su bili odvalice vas svi i slicno. Kad smo usli u top16 bilo je bicete u zadnja 2-3 tima nema sanse da dobijete Panatanaikos Efes Lokomotivu... a sada kad smo usli i u top8 sad im je to satro normalno??? Hahaha grobari na niske grane ste spali kad sami sebe tako tesite. Ne znam ni zasto komentarisete kad ne moze nisra da se ospori. Pre tri godine polufinale Eevrokupa pa EL sledece pa top16 sledece i sada top8 pobedjene su velike ekipe i kuci i na strani a sve to sa samo 3 stranca. Pa mi da osvojimo EL vi bi rekli pa ocekivano al slabi ste trebalo je sve da pobedite 20 razlike. Jadni i tuzni navijaci malog Partizana sta drugo reci. Ja nikad takve gluposti nisam no pomislio da izjavljujem kad stw vi igrali EL.

DedaMiloje

pre 8 godina

(Duletov vojnik, 02. april 2016 14:38)

Vi ste bre sa svojim novinarima pravili od svake pobede Partizana podvig svetskih razmera. Ozmo je baš korektan novinar, daleko od vašeg glasnogovornika sa SOS kanala, a i nik ti baš odgovara. Jeste podvig pored ovakvih ekipa proći u top 8, koje naravno imaju 10x veće budzete od Zvezde.

KORN

pre 8 godina

A evroliga ove godine na nivou evrokupa od predhodnih godina...
(Porto, 2. april 2016 18:33)
Pa bogami imacete vi prilika i prilika da proverite kakav je taj Evrokup,aj pa ti nam za jedno 10 godina javi.

delija iz pg

pre 8 godina

poli-gaf, 2. april 2016 21:12

Ako si kupio knjigu citaj i uzivaj kako je NEKAD BILO.
Ja nema potrebe da kupujem jer gledam i uzivam u SADASNJOSTI.

alo

pre 8 godina

Sa ovolikim budzetom i promenom skoro celog tima ukljucujuci i sedam stranaca tokom sezone ,ove je bio minimum koji je morao biti ostvaren. (Walter White, 02. april 2016 14:33)

Koliko ste vi nerealni, pa i partizan je menjao strance na pocetku sezone kasnije najvise sa Jovanovicem a vi ste svi to zaboravili, licemeri...

Da nije smesno

pre 8 godina

Ako smo promenili par stranaca tj otpustili, ne znaci da je to bilo opterecenje za budzet, preskupi Sofo evo igrac u Paoku za 8.000 evra mesecno, a zamenili smo ga Stimcem, Micic je kao skup igrac?! Ehh...

bezobrazno.....

pre 8 godina

Ajde ne preterujte,s ovim budzetom ovo je realno,kakvo crno cudo. (Mile, 02. april 2016 15:10)

Ahhaha pa Duda ivkovic ima platu koliko kompletan tim kkcz , to svako u evropi zna.Kako spinujete samo da omalovazavate...

insajder provajder

pre 8 godina

(Duletov vojnik, 02. april 2016 14:38)

Nick ti sve kaže a svoj komentar objavi i laži svoje u partizanovom vesniku a nas pusti da uživamo u ulasku medju 8 najboljih u trećoj sezoni EL.
Koliko je vama trebalo za to? :-)
I da ponovim...BRAVO ZVEZDOOOOO!!!!

coldplayer

pre 8 godina

Prvi komentari sve grobarski.Pametnome dosta.Bez nerviranja decurlijo,bice narednih godina mozda jos I bolje za nas,a zivce treba cuvati.Mozete da kukate,placete,vredjate,omalovazavate ali cemo mi samo rasti I VI tu nista ne mozete.Svaka cast momci.Tako se igra u el,7 pobeda a jos nije ni zavrsen top16.Neko to nisu mogli ni za vise od decenije iako su birali igrace kako im se kad cefnulo I imali drzavu iza sebe.Sada kukaju na onog Vucica,koga inace ne volim,iako vam je Davao vise I on nego nama.Navikli ste to od Mirka Marijanovica pa na ovamo,ali svemu dodje kraj pa I toj vasoj prici.A pad je bolan I bice samo teze I teze.Dosla je sada na red nasa decenija a mozda I nesto vise...aj u zdravlje.

Morpheus

pre 8 godina

To je crveno belo cedo koje ispada u sledecoj fazi.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 02. april 2016 16:42)

Ja sasvim zadovoljan. Ako, nije sramota ispasti od CSKA. Jako lepa sezona u kojoj prolazimo u četvrtfinale sa pozitivnim skorom za razliku od nekih pređašnjih učesnika iz Srbije koji svako svoje brukanje po Evropi nazivaju uspehom, a sebe institucijom.

Idemo da skupo prodamo svoju kožu objektivno daleko jačem protivniku. Ko zna, i veća čuda su se događala, možda i srušimo Golijata.

ma malo li je

pre 8 godina

Top 8 ej bre, ovako mala drzava.
Naravno da zelimo i vise, medalja je bitna a pehar pobednika je vrh. Ali treba biti i realan. U cemu god da smo u top 10 to je ozbiljna stvar a pobednicko postolje je kruna VELIKOG RADA.
PS a kad ce nam drzava biti u top 10 ( al ne po korupciji )

branko

pre 8 godina

baki...mi u poslednje 4,a vi druže od 1992... do tada respekt za Partizan što je i rezultiralo titulom prvaka Evrope... od tada je Partizan državni projekat sa ogromnim budžetom, seti se samo ko je sve od vodećih političara tog vremena bio u Upravi Partizana... Mirko Marjanović... dalje da ti ne nabrajam...

Ko o cemu...

pre 8 godina

Evo ih grobarski botovi sa pljuvanjem...Ma bre kod nas svako prima ogromnu platu nego sta. Rebic po vasoj logici prima milion dok kod vas igraju za kikiriki....fazoni vasi...

Lars

pre 8 godina

Jel moze neko da mi kaze kolike pare je to zvezda dobila , da mi da neku cifru posto vidim da svi znaju, a i ja bih voleo da znam . Hvala

alo bre

pre 8 godina

Sa ovim rosterom u mnogo slaboj grupi sasvim očekivan rezultat, kakvo čudo? (marko, 02. april 2016 14:35)

Kakav roster? O cemu bre vi buncate?

Maly Mclasky

pre 8 godina

Deja je izrastao u vrhunskog trenera.Gomila problema od pocetka sezone sa kojima se izborio,promene igraca.....izbacio je u prvi plan mlade igrace,razigrao Jovica...Veliki rezultat i za Zvezdu i za nasu kosarku.Zgazi ih sve!!!

zvezdas

pre 8 godina

U fudbalu smo se popeli na vrh,doziveli najvecu radost i pocast.Bila je ta titula za nasu Zvezdu,ali i za nasu Srbiju.Kosarka je nekako uvek kod zvezdasa bila u drugom planu,valjda smo na Marakanu naviknuti bili.
Hvala ovim momcima i navijacima iz Pionira i Arene.Nosili su nasu Zvezdu,pevali joj kada je najteze bilo.Hvala i pravim partizanovcima na korektnim komentarima i podrsci.Takvih da znate,nije malo.
Mozemo li jos bolje i napred do F4!? Tesko je reci,ali ono sto sigurno mozemo je da se zahvalimo momcima i nasoj Zvezdi na sjajnom uspehu.
Na prvoj narednoj utakmici(voleo bih da to bude Pionir),da se napravi fenomenalna atmosfera,a aplauz da traje barem pola sata.
Zato jer je zasluzeno.

kima

pre 8 godina

Gledam i cudim se, koliko negativnih komentara navijaca rivala nam vecitog. Bez mrlje uspeh ovih momaka u crveno-belom, koji su u euroligi od 23 meca, dobili 14, imaju sanse za jos jedan, a partizan negativan cak i u aba.
Stvarno nije cudo sto se Delije sprdaju sa grobarima.

Sport

pre 8 godina

Da li smo ovoliko ogrezli u mrznji da ne mozemo posteno reci da je ovo veliki uspeh?! Mozda Zvezda ima veliki budžet za prostor Srbije, ali ima na nivou Evrolige veoma mali budžet, mozda i najmanji! Ako nije uspeh tako proći u TOP8 onda ne znam sta je... Da li sada moramo da pisemo komentare kako je ovo normalno?! Pritom navodni Grobari (takve ne mogu gledati kao navijace mog kluba) koji su pisali kako ce Zvezdu pregaziti svi redom sada pišu kako je to normalno! Momci pa smejali ste se navodnim Delijama kada su to isto pisali za nase uspehe, a sada radite isto! Zasto se spuštati na taj nivo? Nama niko ne moze oduzeti nase uspehe niti ovaj Zvezdin moze umanjiti sve sto smo uradili pre pa ne vidim potrebu da se osecate tako ugrozenim. Nas klub je krenuo u nesto novo i nadamo se uskoro na staro mesto gde je i bio tri decenije...

Batko

pre 8 godina

Zasto cudo? Ako i zanemarimo cinjenicu da je prava zvezda zamrznuta, a ovo privatni klub iz Zeleznika u, ja se ne secam da je u neki nas klub upumpavano ovoliko drzavnih para na silu. U stvari znam jedan, FKCZ. Doduse, u kosarci su manje pare, tako da su uspeli za te pare da dovedu sve zive reprezentativce i strance medju najboljim u Evropi. 

Realno, da nisu stigli do ovde, bio bi blam.
(shomi, 02. april 2016 16:42)

Para ste u kosarci ove sezone dobili više od nas za "istorijski uypeh" opstanka u Aba ligi. Zato ne piši laži. Kapiram da nemaš kapacitet da to shvatiš , ali to ti ne daje za pravo, ako si glup da svašta pišeš

Milan

pre 8 godina

Odlican tekst!!Pravo u metu!Svi ovde zaboravljaju da smo zamalo ispali u regularnom delu, a sad se ljute sro ce u TOP 8 ici na CSKA i ispasti od njih!?Ja sam presrecan postignutim!

E konacno da neko napise ovo za Radonjica!Non stop citam ovde kako je ne znalica itd..Desi se jedna losa utakmica(a uz to imao je dosta dobrih utakmica u poslednje vreme)i odma ga teraju???

Nikola

pre 8 godina

Najjaci ovi grobari, necemo proci u top16, imacemo 0-14 u ovoj grupi, necmeo pobediti ni jedan jaci tim, Cedevita ce nas oduvati, nista od EL itd...i kad su se izblamirali onako posteno, sad su dosli do price da ce nas CSKA razmontirati! I neka ce! Da napokon odigramo i sa tim CSKA-om, Evropskim NBA timom, da vidimo od cega smo...

srkiboy

pre 8 godina

(endo, 2. april 2016 15:40)_ Cinizam i licemerje. Kad ti navijač Partizana priča o budžetu. Ej, za 15 godina nikad, ali nikad nisu dali niti jedan finansijaski izveštaj. Ali grobari znaju do detalja koliki je budžet Zvezde, kolika je plata igračima Zvezde, koliko koji sponzor daje Zvezdi... Ali o finansijskim detaljima vezanim za KK Partizan ne znaju NIŠTA. To ne može da otkrije ni specijalno odelenje FBI za organizovani kriminal. Njih je mag ubedio na oni nisu imali budžet, da su igrači igrali iz ljubavi, a sam mag volonterski, da je puna arena gubitak... Čisto da vas malo osvestim i dam neki finansijski podatak: http://espn.go.com/nba/story/_/id/6815891/acie-law-signs-play-serbian-team

StormBGD

pre 8 godina

Ova Zvezda ima hemiju i igraju daleko iznad svojih limita. Primera radi, u spoljnoj liniji su limitirani igrači poput Lazića, Jovića, Micića... Gudura je drugi bek, a dečko igra svoju prvu ozbiljnu sezonu. Na krilu su Dangubić, koji još uvek nije pokazao talenat, limitirani Simon. Na centru Cirbes, koji do ove sezone nije bio ni blizu vrhunskog igrača i Štimac koji je ograničen kao dvorište. Miller i Kinzi su dobri stranci i to je to. Dakle, ne lupajte o milionima i tome kako Zvezda može da dovede bilo koga. Ovo je veliki uspeh za ovaj tim i Dejana Radonjića koji jeste napredovao, ali je još daleko od vrhunskog trenera. Tako da tekst odličan i ovo definitivno jeste uspeh i čudo. Momci imaju hemiju i igraju srcem.

kris

pre 8 godina

Ja stvarno ne uspevam razumeti većinu komentara na ovom portalu.Prvo mi nije jasno zašto navijači Zvezde prozivaju Partizan.Ovo je naš najveći uspeh i u to ne treba nikoga mešati,treba uživati u trenutku i nadati se da će potrajati.S druge strane nisu mi jasni ni navijači Partizana,koji uporno nipodaštavaju sve što Zvezda uradi,a to nije mala stvar.Partizan je nesumnjivo uspešniji i dok god mi ne osvojimo EL,ne možemo se meriti sa njima,ali treba uzeti u obzir da je jaz između bogatih i siromašnih država i klubova sve veći i da je svake godine sve teže nositi se sa velikima.Rivalstvo je dobra stvar,ali ovo već postaje bolesno,kako se kod nas doživljava sportski rival.Sticajem okolnosti zadesio sam se u Splitu u vreme kad je Dinamo ZG igrao kvalifikacije za LŠ.Nikoga na ulici,po kafićima svi skaču i navijaju za najomraženiji Dinamo,ali hrvatski i njihov kad igra protiv stranih ekipa,dok kod nas deo navija za raznorazne Hrvate,Turke,Špance i ostale.SRAMOTA!

Sinalko

pre 8 godina

Nestvarna sezona .Ovo nismo ni u snu mogli da sanjamo . Nadam se da cemo uspeti zadrzati ovaj tim na okupu i uz jednu, dve bombe imati konkurentan tim i iduce godine :
Nesto ovako mislim da je vrlo izvodljivo u Euroligi sa 16 klubova gde ce biti veca koncentracija kvaliteta :

1: DILEJNI-Micic
2: Kinsi-Guduric-Lazic
3: Dangubic-Zagorac
4-Kvinsi-Mitar-Simanic
5- Cirbes-KUZMIC (radonja znae :) )

Petar

pre 8 godina

Čestitke momcima,jeste da su kiksnuli protiv Darušafake ali pritisak radi svoje.Čitave sezone igraju sjajno,i ovo je nagrada za sve to.

Šalabajzer iz nehata

pre 8 godina

Već sam pisao i ranije, ali da ponovim: 
Bari 1991. 
Berlin 2016. 
Crvena zvezda Beograd 
Sve na B. Pa napišite jedno slovo B kao u ogledalu i drugo do njega normalno B, još jedna mala rotacija i dobije se simbol Srpstva, tj 4 S, tj C ćirilicom. Suviše slučajnosti, osvaja Zvezda F4 100%.
(Bendžamin fon Srbinson, 02. april 2016 15:22

Kolko je tebi dobro, brate!

Srbin

pre 8 godina

E sad Olimpijakos da pobedi, Kucha da pobedi, pa da ugostimo Jaku i Bertransa u Pioniru. Poruka upravi: ljudi nije samo do para, malo je i do F4. Pustite Arenu.

Milan

pre 8 godina

(Gad, 2. april 2016 14:39)
Znaci tvoja logika je sledeca:Kad tim pobedi trener nema veze, a kad tim izgubi onda je sva odgovornost na treneru??

Arsa

pre 8 godina

Shomi tipičan komentar malog komšije. Ajde prvo se informiši da KK CZ nije više kako kažeš "zamrznut" pa onda razmisli ko je zaista sve ove godine bio državni klub i u fudbalu i u košarci.

Mutimir

pre 8 godina

Svaka vama čast za ono pre, a nama svaka čast za ovo sad. Nadam se da će uskoro biti svaka čast i vama i nama. Ja pre nisam crkavao od muke kada sam morao da slušam i čitam o čudima Partizana, dok je moj klub prolazio kroz teške godine.

nikola

pre 8 godina

ako cemo realno da gledamo sezona iz snova za zvezdu to kazem kao grobar i normalno da osecam blagu dozu ljubomore ali bi mi opet bilo drago da prodju nekako na fajnal four i zato prizeljkujem laboral jer sa njima su im po meni 50-50 sanse, a sa druge strane moj partizan je tu gde jeste iskljucivo zbog lopovluka u upravi od svih prihoda svih ovih godina, nadam se da cemo stati na noge da ce zvezda dobiti a licencu a mi kao prvaci aba lige sledeci godine ici zajedno sa zvezdom u evroligu :) puno sreco u cetvrtfinalu navijacu za vas !!!!