Ponedeljak, 18.01.2016.

08:05

BMW Serije 3 za sva vremena

Izvor: B92

BMW Serije 3 za sva vremena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Vazduplohov

pre 8 godina

@Bik Ferdinand
Tačno tako i lepo opisano :) Ja idem ove godine sa mojim na Nürburgring. Planiram 2 Runde odvozati.
Ja sam mom stavio BMW Performance ESD jer mi serijski nije bio dovoljno "agresivan"
M Fahrwerk sam zamenio sa KW V2.... M mi je bio suviše tvrd pri sporoj vožnji a mekan na Vmax... KW je uvek tvrd ali vozi se kao po šinama. p.s sa 150.000 se tvoj R6 tek razradio. N52B30 je sjajan motor,skoro neunistiv,skoro nikakvih problema,za razliku od Facelift verzije;)

Bik Ferdinand

pre 8 godina

2006 bmw 330i malo modifikovan sa M3 sponama i supersprint izduvom. Vozim ga i na stazi. To su dve masine u jednoj. Mozes da ides na odmor i da svratis na stazu i nastavis dalje. Osecaj za upravljacem je neverovatna. Kako se pipne volan, kocnica, gas itd on u toj sek reaguje. A kad se nagazi trazi jos i samo prede. Problemi se jave ako se ne vozi redovno. A sasija kao granit. Ima 150000 i ide kao nov. Ne mogu da ga obuzdam! Poz atmosf r6 kolegama!!

29

pre 8 godina

volim bmw prevashodno zbog sportskog ležanja i upravljanja...vozio sam bmw,Mercedes i audi u toj nekoj klasi.mačka mi je elegantna ali troma i teška za moj ukus.audi ima sve po malo al opet ništa da bude najbolji.bmw ima ubrzanje i ležanje kao ni jedan drugi ali je za brdske terene sa snegom neupotrebljiv auto i to nek se ljuti ko hoće ali je tako.zato naši ljudi vole audija jer je pouzdan,mnogo prelazi,ne gubi vrednost i po snegu je operativan...ali ipak ko voli pravu i malo brzu vožnju trojka je zakon...mada sam vozio i seriju 1 i to je sasvim fino sa jakim motorom,leti bukvalno...

EU

pre 8 godina

Imao sam tu srecu da vozim razne Mercedese, Audije, Alfe i BMW-ove uglavnom kao sluzbena kola tokom zadnjih 10 godina. Povucen iskustvom na kraju sam privatno uzeo polovan E90 330i, facelift verzija, to je motor 6 cilindara bez turbo-a (poslednji redni 6tak bez turba kolko mi se cini koji je BMW izbacio). E to je nesto, svakom bih zeleo da proba, cuje taj zvuk i oseti auto koji je putpuno orijentisan ka vozacu! Jedina dva auta osim ovoga koji su me "najezili" su bili E90 M3 i C63 AMG, ali to je vec neka druga klasa i cenovna kategorija (na zalost).

BMW redni sestak, neprevazidjen motor, uz seriju 3 - za mene nema bolje.

kiza

pre 8 godina

Kao strasni ljubitelj golfica veliko postovanje imam prema E30 i E46, takodje dva automobila u koja sam neizmerno zaljubljen, Mercedes 560 sec i neverovatni E24.

Vazduplohov

pre 8 godina

@ Replay

Kako ti nije zao vremena? svi smo shvatili da mrzis BMW a Mercedes dizes u nebesa. Smorio si vec da na svakom BMW članku popljujes,a svakom drugom članku sve živo poredis sa Mercedesom. Get a life Bro

Nemanja

pre 8 godina

@ (Replay, 19. januar 2016 10:02)

Zašto nikad ne odgovoris ljudima kad ti postave pitanje da li radiš u Mercedesu? Na svakoj vesti (kao što je bio slučaj o E klasi) ti nestanes kad te neko pita to. Jer samo neko ko uopšte nije objektivan (ili ko pojma nema o automobilima) moze da priča kao ti. I samo nam šaljes linkove nemačkih magazina, pre svega jednog. Vidi malo testove u Britaniji, Francuskoj, Rusiji, Americi, Australiji. Nije Nemačka ceo svet. Uzmeš podatke koji tebi odgovaraju a druge ne. Što ne kažeš kako se desilo da je prema izveštaju Auto bilda za 2015 po kvalitetu Bmw ispred Mercedes? Kako je Bmw vredniji? Kako je prodaja veća?

Vazduplohov

pre 8 godina

Ja sam vozio samo BMW. Evo istorije: E30 325i, E36 323ti Compact,E46 323 Coupe. Trenutno E90 330i...
Kao što vidite uvek R6 atmosferce. Nažalost ih nema više.... brinem se da će E90 biti moj zadnji BMW.... smrc
Pozdrav ist Stuttgarta svim BMW fanovima!

Replay

pre 8 godina

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/vergleichstest-audi-a4-avant-bmw-320i-touring-mercedes-c-200-t-10316045.html?show=1

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/audi-a4-vs-bmw-318i-vs-mercedes-c180-10304449.html?show=1

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/test-audi-s3-bmw-m135i-10217032.html?show=1

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/test-audi-a4-3-0-tdi-quattro-bmw-330d-diesel-duell-10226560.html

Sta je ovo na dnu pocetne stranice, pazi molim te...
http://www.polovniautomobili.com

Sve pisu zaposljeni kod Radulovica, Miskovica i sta ja znam ko jos prodaje. :) Par njih kao da voze Aventadora a ne seriju 3. hahhaa ali kvalitet kad neko napisa.. hahaha A one se raspadaju. Pitajte mehanicarina sta je Bmw kad prodje koja godina. Videli ste vi Bmw na slikama samo.
U Nemackoj je vise prodato i A3 od serije 1 i A4 od serije 3 i A6 od serije 5 (tu je ubedljivo) i A8 od serije 7. Idite samo na auto motor und sport na "neuzulassungen" na beliebsten autos in Deutchland, Top 50.

pininfarina

pre 8 godina

Vozim 320 e46, stvarno je specifican u voznji, drugar ima A4 2011god 170ks, vozio njegov na duzi put, auto je super, sve je super unutra - spolja ekstra izgleda, ali u voznji na volanu nije to-to, trvdim da je BMW izmislio upravljivost i uzivanje u voznji za Audi-a. Bez uvrede fanovima istog...

Nemanja

pre 8 godina

@ (Car, 18. januar 2016 21:40)

Izvini sto nisam imao para za nov 335i... Pa stvarno, znas li ti koliko kosta nov 320d sa nekom opremom? Lagano preko 40 hiljada evra. Imam srecu da sam zavrsio dobar faks i da imam odlican posao, ali za 335i sa ekvivalentnom opremom nemam para jer takav kosta oko 60 hiljada evra... Plus treba da bacim pare na registraciju (da dam drzavi jedno more ili skijanje za glupi porez).
E 90 posle redizajna izgleda dobro, a u voznji je bolji od E46 (vozio oba pa mogu da pricam). I zanima me sta to ti vozis, kad je 2.0 dizel (184ks, 380 Nm, 0-100 km/h za 7.5 s, max brzina preko 230 km/h) traktor?

E46

pre 8 godina

Tekst sam procitao sa uzivanjem, iskreno jedan od boljih tekstova. Vozim vec 5 god e46 i to je auto mojih snova bio i mogu vam reci jednu stvar, posle njega kada sednem u bilo koji i nov i polovan auto bilo koje marke, imam osecaj da mi nesto fali, svi su oni dobri od tacke A do tacke B ali ta voznja, pogotovo u krivinama, kako plovi kao pegla na putu..boljeg osecaja nema..jedina zelja mi je da kupim neki 325xi ili 330xi..i siguran sam jednu stvar..jednom bmw uvek bmw..

kibo

pre 8 godina

Dobio sam ponudu za skoro novog audija, jako povoljno bilo dog se ja sa covekom odem da ga vidim, ma prelep unutra full ma sve ne moze biti bolje, felne 18 ma ludilo..provozam ga ja nekih 20 min..izadjem i..osecam kao da sam provozao nesto sasvim drugo, bez ikakvih emocija izadjem i kazem..hvala razmislicu jos ( a u sebi hmm pa ovo nije ni blizu onoga sto sam zamisljao)..i tako se vratim mom starom dobrom e46..i dalje uzivam kao prvog dana..i dalje kad ga samo pogledam prodju me lepe emocije..mogu ga jedino menjati iskljucivo samo za istu marku..pozz

Milojko

pre 8 godina

A sto je onda A4 popularniji, nije narod lud...
(Replay, 18. januar 2016 17:19)

A gde je to popularniji genije? U tvom selu? Trojka je najprodavanija u klasi na svetu, ako si toliko neupucen, a o kvalitetu necu ni da trosim reci.

Gonzo

pre 8 godina

Vozim i volim automobil konkurencije ali E30 mi je bio najlepši i najskladniji automobil čitave premijum trojke.Realno prelep čak i u današnje vreme!

henk.mudi

pre 8 godina

@replay
Ajde molim te prestani da izmisljas i spinujes, stvarno si vise smorio sa audijem... kapiramo slabo ide prodaja al ne mozes tako agresivan marketing da primenjujes, pogotovo kad se sluzis lazima samo blatis(vec uzdrmanu)reputaciju brenda.

Doktor

pre 8 godina

Ja sam izmenjao nekoliko marki ali zaustavio sam se na Bmw-u.Odusevio me je tekst gde kaze da je osecaj neponovljiv.To je istina,mene stvarno ne fascinira ni jedan drugi auto posle Bmw-a.Postujem ja i Mercedes i Audi i VW ali eto meni licno BMW lezi najvise.
Jos bih dodao i da Japanci imaju svojih drazi.Ostalo ne racunam u kola vec u igracke.

boxe

pre 8 godina

vozim ceo zivot francuze' konkretno p306 307 308 megan 1.2.3 imao sam par citroena nebitno to......voziti bmw sta je to' postavi neko to pitanje'
ja sam saznao prvu krivinu kad sam isekao sa svojim e90 320d
bmw zauvek!

anonymous

pre 8 godina

Prije oko godinu i po bilo vrijeme za mijenjanje kola, mjerkao BMW 3, što zbog ljepote, što zbog osjecaja u vožnji tako i zbog duše koju definitivno ima. 5 dana prije same kupovine prelomim i odluka padne da se kupi Passat. Za ovu godinu i po, bez ijedne zamjerke na Passata, nisam prestao da se okrećem za BMWom, i još uvijek mi je žao što njega nisam kupio...

navi

pre 8 godina

Imam e46 limuzina restyle, automobil iz snova kada sam bio dete, ali najozbiljnije, kao sto rece Vladimir, sve je isto i kod mene, isti osecaj isto zadovoljstvo! Ja sam ljubitelj klaske, ne volim bas one budzene modele... Maaaa, kao sto neko napisa ovde, najbolesniji smo :D

frozen kingdom

pre 8 godina

E90 LCI, M paket i vesanje, 3 godine kod mene. Pre toga, dugo E36 i nesto kratko E46. Ne mogu za sebe da kazem da sam divljak ali volim brzo da vozim, naravno kad izadjem iz grada. Vozio sam zaista puno automobila, sto privatno sto sluzbeno zbog prirode posla i iza sebe imam blizu 1.000.000km. Nisam imao prilike da sednem u nesto rasno poput Porsche-a ili neceg slicnog ali odgovorno tvrdim da nijedan auto ne moze da prati seriju 3 po pitanju upravljanja i lezanja na putu.
Sto se teksta tice, ekstra je. Moji favoriti 2002 i svakako E30, za kojim se i dan danas okrecem na ulici.
Nadam se da ce uskoro pasti i F30, ovaj put sa X-drive opcijom i nadam se da ce utisci biti nepromenjeni.

Nemanja

pre 8 godina

@ (Replay, 18. januar 2016 17:19)

U ukupnoj prodaji svih klasa je BMW popularniji od svih, pa ako tako gledas, stvarno narod nije lud.
Ja nisam ni rekao da je BMW u svemu bolji, niti da je A4 los (procitaj dobro moj komentar), vec samo da je daleko bolji u vozackom osecaju, a sve to pricam na osnovu licnog iskustva. Ko voli sportsku voznju, auto koji se fantasticno vozi i zabavu koji pruza zadnji pogon (A4 u startu otpada jer ima prednji pogon), BMW mu je prvi izbor. A4 je veci, komforniji, ima bolju zavrsnu obradu unutra, mozda veci gepek, sta ja znam, to me nije ni interesovalo. Mercedes, sa druge strane ima luksuzniju kabinu, vecu udobnost (tu je bez premca u poredjenju ova tri brenda) i jos nekih svojih prednosti. Svi oni imaju sjajne motore i sve to stoji (kao sto sam pomenuo, ima tu jos odlicnih automobila kao sto su Lexus itd). Ali taj osecaj, tako direktan upravljac koji salje svaku informaciju, taj balans (dal zbog idealnog rasporeda mase ili sta ja znam) nema niko.
Tako da, neko ko ceni udobnost verovatno nece kupiti seriju 3, ili neko ko stavlja zavrsnu obradu enterijera ispred svega. Svako kupuje auto prema svojim potrebama. Zato, ko ceni sportsku voznju i osecaj koji se pominje u tekstu i u mom komentaru, ce uzeti seriju 3. A prodaja sva tri konkurentska modela je tu negde, i to jeste dobar pokazatelj ali ne jedini po tome koliko je model uspesan (i Ferari se prodaje u manjim serijama od recimo ekvivalentnog Porsea, pa ne znaci da je losiji)

Vladimir

pre 8 godina

Vozim e46 coupe, auto koji sanjam od kad sam bio dete. Shvatio sam da je jedan od najboljih mogucih osecaja imati auto svojih snova, uvek me cini srecnim.

Xobotnica

pre 8 godina

Свака част за текст. Возим БМВ 320д туринг, Е91, рестајлинг. Све описано је тачно, од положаја за воланом, лежања у кривинама, спортског изгледа, па до музеја у Минхену. И наравно звука шестака и М верзија.

Bane

pre 8 godina

Od mnogih slusam o tom jedinstvenom osecaju voznje BMW-a. Imao sam priliku da vozim dva BMW-a Serije 3 jedan je bio model iz 2006 a jedan je bio model pre njega. I dva BMW-a Serije 5 jedan je bio model iz 2009 a drugi model pre njega (ne znam kodne oznake a kada kazem model iz neke godine mislim na godiste auta pa model koji se tada pravio) i nisam primetio nista toliko jedinstveno cemu niko drugi ne moze cak ni da se priblizi, racunajuci pri tom na ostale premijum proizvodjace (jer ostali su zaista daleko iza BMW-a, ali i ostalih). Tako da evo dankom danasnjim mi nije jasno sta to to toliko ocarava vozace BMW-a a sto recimo ne nude druga dva Nemacka premijum proizvodjaca.

sim

pre 8 godina

Od Serije E36 pa nadalje svaki slede'i bio je sve veći. Sada je dosta veći od prvobitne serije 5. Nisam ljubitelj BMWa ali volim da vidim primerke serije E30 i E36 iz vremena kada niko seriji 3 nije bio ni nalik.

saf

pre 8 godina

E36, Audi 80, Megane 2, Espace 1, Focus 1, Peugeot 206, mlađi čitaoci me neće razumeti, ali to su automobili koji su kod mene izazvali wow efekat. Bilo je automobila koji su bili lepši, ružniji, bolji, lošiji, skuplji, jeftiniji, ali ovo su bili smeli projekti, ala Zvezdina igra na Marakani 97 protiv Barse.

Nemanja

pre 8 godina

Odlican tekst! Autor je potpuno u pravu, niko do danas nije uspeo da iskopira to sjajno ponasanje u voznji BMW-a serije 3. Vozim 320d e90 (LCI odnosno redizajnirana varijanta, ono pre je bilo smesno), kupljen nov 2011. godine. Pre kupovine sam testirao razne modele, aposolutno niko (ni Mercedes ni Audi) ne moze da se primakne seriji 3. Ta izblanasiranost, direktno upravljanje sa hidraulicnim servom, odlicno oslanjanje, pruzaju takvu zabavu, karakteristicnu samo za fabriku iz Minhena.
Da se razumemo, odlicna je i C klasa i A4, ima tu jos dobrih automobila. Neko ubrzava brze, mnogi su udobniji, imaju vise mesta, ali taj osecaj u voznji koji pruza trojka nema ama bas niko. Najnovije modele konkurenata kad uporedim sa e90 serijom, ni blizu... I to moze da vam kaze svako ko je vozio seriju 3 i uporedio ga sa bilo kojim konkurentom. To je jedan od najboljih automobila ikada, i to traje vec preko 50 godina. Svaka cast!

ŠumadinacSD

pre 8 godina

Verovatno najbolja serija automobila u istoriji autoindustrije ikada proizvedena. Jedino je serija 5 (bar po meni) bolja. E30 je verovatno najbolji (shodno vremenu i dostupnoj tehnologiji) među njima, dok je E46 postavio standarde za sve BMW automobile danas.

hours of love

pre 8 godina

Najlepsi automobil na svetu i najlepsa znacka, tj logo jedne automobilske kuce na svetu :)

Naravno da nije, ali to mogu da razumeju samo zaljubljenici u ovaj automobil i niko drugi :)
Najbolesniji smo :)

hours of love

pre 8 godina

Najlepsi automobil na svetu i najlepsa znacka, tj logo jedne automobilske kuce na svetu :)

Naravno da nije, ali to mogu da razumeju samo zaljubljenici u ovaj automobil i niko drugi :)
Najbolesniji smo :)

ŠumadinacSD

pre 8 godina

Verovatno najbolja serija automobila u istoriji autoindustrije ikada proizvedena. Jedino je serija 5 (bar po meni) bolja. E30 je verovatno najbolji (shodno vremenu i dostupnoj tehnologiji) među njima, dok je E46 postavio standarde za sve BMW automobile danas.

Nemanja

pre 8 godina

Odlican tekst! Autor je potpuno u pravu, niko do danas nije uspeo da iskopira to sjajno ponasanje u voznji BMW-a serije 3. Vozim 320d e90 (LCI odnosno redizajnirana varijanta, ono pre je bilo smesno), kupljen nov 2011. godine. Pre kupovine sam testirao razne modele, aposolutno niko (ni Mercedes ni Audi) ne moze da se primakne seriji 3. Ta izblanasiranost, direktno upravljanje sa hidraulicnim servom, odlicno oslanjanje, pruzaju takvu zabavu, karakteristicnu samo za fabriku iz Minhena.
Da se razumemo, odlicna je i C klasa i A4, ima tu jos dobrih automobila. Neko ubrzava brze, mnogi su udobniji, imaju vise mesta, ali taj osecaj u voznji koji pruza trojka nema ama bas niko. Najnovije modele konkurenata kad uporedim sa e90 serijom, ni blizu... I to moze da vam kaze svako ko je vozio seriju 3 i uporedio ga sa bilo kojim konkurentom. To je jedan od najboljih automobila ikada, i to traje vec preko 50 godina. Svaka cast!

Vladimir

pre 8 godina

Vozim e46 coupe, auto koji sanjam od kad sam bio dete. Shvatio sam da je jedan od najboljih mogucih osecaja imati auto svojih snova, uvek me cini srecnim.

saf

pre 8 godina

E36, Audi 80, Megane 2, Espace 1, Focus 1, Peugeot 206, mlađi čitaoci me neće razumeti, ali to su automobili koji su kod mene izazvali wow efekat. Bilo je automobila koji su bili lepši, ružniji, bolji, lošiji, skuplji, jeftiniji, ali ovo su bili smeli projekti, ala Zvezdina igra na Marakani 97 protiv Barse.

sim

pre 8 godina

Od Serije E36 pa nadalje svaki slede'i bio je sve veći. Sada je dosta veći od prvobitne serije 5. Nisam ljubitelj BMWa ali volim da vidim primerke serije E30 i E36 iz vremena kada niko seriji 3 nije bio ni nalik.

Milojko

pre 8 godina

A sto je onda A4 popularniji, nije narod lud...
(Replay, 18. januar 2016 17:19)

A gde je to popularniji genije? U tvom selu? Trojka je najprodavanija u klasi na svetu, ako si toliko neupucen, a o kvalitetu necu ni da trosim reci.

Bane

pre 8 godina

Od mnogih slusam o tom jedinstvenom osecaju voznje BMW-a. Imao sam priliku da vozim dva BMW-a Serije 3 jedan je bio model iz 2006 a jedan je bio model pre njega. I dva BMW-a Serije 5 jedan je bio model iz 2009 a drugi model pre njega (ne znam kodne oznake a kada kazem model iz neke godine mislim na godiste auta pa model koji se tada pravio) i nisam primetio nista toliko jedinstveno cemu niko drugi ne moze cak ni da se priblizi, racunajuci pri tom na ostale premijum proizvodjace (jer ostali su zaista daleko iza BMW-a, ali i ostalih). Tako da evo dankom danasnjim mi nije jasno sta to to toliko ocarava vozace BMW-a a sto recimo ne nude druga dva Nemacka premijum proizvodjaca.

anonymous

pre 8 godina

Prije oko godinu i po bilo vrijeme za mijenjanje kola, mjerkao BMW 3, što zbog ljepote, što zbog osjecaja u vožnji tako i zbog duše koju definitivno ima. 5 dana prije same kupovine prelomim i odluka padne da se kupi Passat. Za ovu godinu i po, bez ijedne zamjerke na Passata, nisam prestao da se okrećem za BMWom, i još uvijek mi je žao što njega nisam kupio...

Doktor

pre 8 godina

Ja sam izmenjao nekoliko marki ali zaustavio sam se na Bmw-u.Odusevio me je tekst gde kaze da je osecaj neponovljiv.To je istina,mene stvarno ne fascinira ni jedan drugi auto posle Bmw-a.Postujem ja i Mercedes i Audi i VW ali eto meni licno BMW lezi najvise.
Jos bih dodao i da Japanci imaju svojih drazi.Ostalo ne racunam u kola vec u igracke.

E46

pre 8 godina

Tekst sam procitao sa uzivanjem, iskreno jedan od boljih tekstova. Vozim vec 5 god e46 i to je auto mojih snova bio i mogu vam reci jednu stvar, posle njega kada sednem u bilo koji i nov i polovan auto bilo koje marke, imam osecaj da mi nesto fali, svi su oni dobri od tacke A do tacke B ali ta voznja, pogotovo u krivinama, kako plovi kao pegla na putu..boljeg osecaja nema..jedina zelja mi je da kupim neki 325xi ili 330xi..i siguran sam jednu stvar..jednom bmw uvek bmw..

Gonzo

pre 8 godina

Vozim i volim automobil konkurencije ali E30 mi je bio najlepši i najskladniji automobil čitave premijum trojke.Realno prelep čak i u današnje vreme!

henk.mudi

pre 8 godina

@replay
Ajde molim te prestani da izmisljas i spinujes, stvarno si vise smorio sa audijem... kapiramo slabo ide prodaja al ne mozes tako agresivan marketing da primenjujes, pogotovo kad se sluzis lazima samo blatis(vec uzdrmanu)reputaciju brenda.

Vazduplohov

pre 8 godina

@ Replay

Kako ti nije zao vremena? svi smo shvatili da mrzis BMW a Mercedes dizes u nebesa. Smorio si vec da na svakom BMW članku popljujes,a svakom drugom članku sve živo poredis sa Mercedesom. Get a life Bro

kibo

pre 8 godina

Dobio sam ponudu za skoro novog audija, jako povoljno bilo dog se ja sa covekom odem da ga vidim, ma prelep unutra full ma sve ne moze biti bolje, felne 18 ma ludilo..provozam ga ja nekih 20 min..izadjem i..osecam kao da sam provozao nesto sasvim drugo, bez ikakvih emocija izadjem i kazem..hvala razmislicu jos ( a u sebi hmm pa ovo nije ni blizu onoga sto sam zamisljao)..i tako se vratim mom starom dobrom e46..i dalje uzivam kao prvog dana..i dalje kad ga samo pogledam prodju me lepe emocije..mogu ga jedino menjati iskljucivo samo za istu marku..pozz

Nemanja

pre 8 godina

@ (Replay, 19. januar 2016 10:02)

Zašto nikad ne odgovoris ljudima kad ti postave pitanje da li radiš u Mercedesu? Na svakoj vesti (kao što je bio slučaj o E klasi) ti nestanes kad te neko pita to. Jer samo neko ko uopšte nije objektivan (ili ko pojma nema o automobilima) moze da priča kao ti. I samo nam šaljes linkove nemačkih magazina, pre svega jednog. Vidi malo testove u Britaniji, Francuskoj, Rusiji, Americi, Australiji. Nije Nemačka ceo svet. Uzmeš podatke koji tebi odgovaraju a druge ne. Što ne kažeš kako se desilo da je prema izveštaju Auto bilda za 2015 po kvalitetu Bmw ispred Mercedes? Kako je Bmw vredniji? Kako je prodaja veća?

boxe

pre 8 godina

vozim ceo zivot francuze' konkretno p306 307 308 megan 1.2.3 imao sam par citroena nebitno to......voziti bmw sta je to' postavi neko to pitanje'
ja sam saznao prvu krivinu kad sam isekao sa svojim e90 320d
bmw zauvek!

EU

pre 8 godina

Imao sam tu srecu da vozim razne Mercedese, Audije, Alfe i BMW-ove uglavnom kao sluzbena kola tokom zadnjih 10 godina. Povucen iskustvom na kraju sam privatno uzeo polovan E90 330i, facelift verzija, to je motor 6 cilindara bez turbo-a (poslednji redni 6tak bez turba kolko mi se cini koji je BMW izbacio). E to je nesto, svakom bih zeleo da proba, cuje taj zvuk i oseti auto koji je putpuno orijentisan ka vozacu! Jedina dva auta osim ovoga koji su me "najezili" su bili E90 M3 i C63 AMG, ali to je vec neka druga klasa i cenovna kategorija (na zalost).

BMW redni sestak, neprevazidjen motor, uz seriju 3 - za mene nema bolje.

Nemanja

pre 8 godina

@ (Replay, 18. januar 2016 17:19)

U ukupnoj prodaji svih klasa je BMW popularniji od svih, pa ako tako gledas, stvarno narod nije lud.
Ja nisam ni rekao da je BMW u svemu bolji, niti da je A4 los (procitaj dobro moj komentar), vec samo da je daleko bolji u vozackom osecaju, a sve to pricam na osnovu licnog iskustva. Ko voli sportsku voznju, auto koji se fantasticno vozi i zabavu koji pruza zadnji pogon (A4 u startu otpada jer ima prednji pogon), BMW mu je prvi izbor. A4 je veci, komforniji, ima bolju zavrsnu obradu unutra, mozda veci gepek, sta ja znam, to me nije ni interesovalo. Mercedes, sa druge strane ima luksuzniju kabinu, vecu udobnost (tu je bez premca u poredjenju ova tri brenda) i jos nekih svojih prednosti. Svi oni imaju sjajne motore i sve to stoji (kao sto sam pomenuo, ima tu jos odlicnih automobila kao sto su Lexus itd). Ali taj osecaj, tako direktan upravljac koji salje svaku informaciju, taj balans (dal zbog idealnog rasporeda mase ili sta ja znam) nema niko.
Tako da, neko ko ceni udobnost verovatno nece kupiti seriju 3, ili neko ko stavlja zavrsnu obradu enterijera ispred svega. Svako kupuje auto prema svojim potrebama. Zato, ko ceni sportsku voznju i osecaj koji se pominje u tekstu i u mom komentaru, ce uzeti seriju 3. A prodaja sva tri konkurentska modela je tu negde, i to jeste dobar pokazatelj ali ne jedini po tome koliko je model uspesan (i Ferari se prodaje u manjim serijama od recimo ekvivalentnog Porsea, pa ne znaci da je losiji)

pininfarina

pre 8 godina

Vozim 320 e46, stvarno je specifican u voznji, drugar ima A4 2011god 170ks, vozio njegov na duzi put, auto je super, sve je super unutra - spolja ekstra izgleda, ali u voznji na volanu nije to-to, trvdim da je BMW izmislio upravljivost i uzivanje u voznji za Audi-a. Bez uvrede fanovima istog...

Vazduplohov

pre 8 godina

Ja sam vozio samo BMW. Evo istorije: E30 325i, E36 323ti Compact,E46 323 Coupe. Trenutno E90 330i...
Kao što vidite uvek R6 atmosferce. Nažalost ih nema više.... brinem se da će E90 biti moj zadnji BMW.... smrc
Pozdrav ist Stuttgarta svim BMW fanovima!

Nemanja

pre 8 godina

@ (Car, 18. januar 2016 21:40)

Izvini sto nisam imao para za nov 335i... Pa stvarno, znas li ti koliko kosta nov 320d sa nekom opremom? Lagano preko 40 hiljada evra. Imam srecu da sam zavrsio dobar faks i da imam odlican posao, ali za 335i sa ekvivalentnom opremom nemam para jer takav kosta oko 60 hiljada evra... Plus treba da bacim pare na registraciju (da dam drzavi jedno more ili skijanje za glupi porez).
E 90 posle redizajna izgleda dobro, a u voznji je bolji od E46 (vozio oba pa mogu da pricam). I zanima me sta to ti vozis, kad je 2.0 dizel (184ks, 380 Nm, 0-100 km/h za 7.5 s, max brzina preko 230 km/h) traktor?

Xobotnica

pre 8 godina

Свака част за текст. Возим БМВ 320д туринг, Е91, рестајлинг. Све описано је тачно, од положаја за воланом, лежања у кривинама, спортског изгледа, па до музеја у Минхену. И наравно звука шестака и М верзија.

frozen kingdom

pre 8 godina

E90 LCI, M paket i vesanje, 3 godine kod mene. Pre toga, dugo E36 i nesto kratko E46. Ne mogu za sebe da kazem da sam divljak ali volim brzo da vozim, naravno kad izadjem iz grada. Vozio sam zaista puno automobila, sto privatno sto sluzbeno zbog prirode posla i iza sebe imam blizu 1.000.000km. Nisam imao prilike da sednem u nesto rasno poput Porsche-a ili neceg slicnog ali odgovorno tvrdim da nijedan auto ne moze da prati seriju 3 po pitanju upravljanja i lezanja na putu.
Sto se teksta tice, ekstra je. Moji favoriti 2002 i svakako E30, za kojim se i dan danas okrecem na ulici.
Nadam se da ce uskoro pasti i F30, ovaj put sa X-drive opcijom i nadam se da ce utisci biti nepromenjeni.

kiza

pre 8 godina

Kao strasni ljubitelj golfica veliko postovanje imam prema E30 i E46, takodje dva automobila u koja sam neizmerno zaljubljen, Mercedes 560 sec i neverovatni E24.

navi

pre 8 godina

Imam e46 limuzina restyle, automobil iz snova kada sam bio dete, ali najozbiljnije, kao sto rece Vladimir, sve je isto i kod mene, isti osecaj isto zadovoljstvo! Ja sam ljubitelj klaske, ne volim bas one budzene modele... Maaaa, kao sto neko napisa ovde, najbolesniji smo :D

29

pre 8 godina

volim bmw prevashodno zbog sportskog ležanja i upravljanja...vozio sam bmw,Mercedes i audi u toj nekoj klasi.mačka mi je elegantna ali troma i teška za moj ukus.audi ima sve po malo al opet ništa da bude najbolji.bmw ima ubrzanje i ležanje kao ni jedan drugi ali je za brdske terene sa snegom neupotrebljiv auto i to nek se ljuti ko hoće ali je tako.zato naši ljudi vole audija jer je pouzdan,mnogo prelazi,ne gubi vrednost i po snegu je operativan...ali ipak ko voli pravu i malo brzu vožnju trojka je zakon...mada sam vozio i seriju 1 i to je sasvim fino sa jakim motorom,leti bukvalno...

Replay

pre 8 godina

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/vergleichstest-audi-a4-avant-bmw-320i-touring-mercedes-c-200-t-10316045.html?show=1

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/audi-a4-vs-bmw-318i-vs-mercedes-c180-10304449.html?show=1

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/test-audi-s3-bmw-m135i-10217032.html?show=1

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/test-audi-a4-3-0-tdi-quattro-bmw-330d-diesel-duell-10226560.html

Sta je ovo na dnu pocetne stranice, pazi molim te...
http://www.polovniautomobili.com

Sve pisu zaposljeni kod Radulovica, Miskovica i sta ja znam ko jos prodaje. :) Par njih kao da voze Aventadora a ne seriju 3. hahhaa ali kvalitet kad neko napisa.. hahaha A one se raspadaju. Pitajte mehanicarina sta je Bmw kad prodje koja godina. Videli ste vi Bmw na slikama samo.
U Nemackoj je vise prodato i A3 od serije 1 i A4 od serije 3 i A6 od serije 5 (tu je ubedljivo) i A8 od serije 7. Idite samo na auto motor und sport na "neuzulassungen" na beliebsten autos in Deutchland, Top 50.

Bik Ferdinand

pre 8 godina

2006 bmw 330i malo modifikovan sa M3 sponama i supersprint izduvom. Vozim ga i na stazi. To su dve masine u jednoj. Mozes da ides na odmor i da svratis na stazu i nastavis dalje. Osecaj za upravljacem je neverovatna. Kako se pipne volan, kocnica, gas itd on u toj sek reaguje. A kad se nagazi trazi jos i samo prede. Problemi se jave ako se ne vozi redovno. A sasija kao granit. Ima 150000 i ide kao nov. Ne mogu da ga obuzdam! Poz atmosf r6 kolegama!!

Vazduplohov

pre 8 godina

@Bik Ferdinand
Tačno tako i lepo opisano :) Ja idem ove godine sa mojim na Nürburgring. Planiram 2 Runde odvozati.
Ja sam mom stavio BMW Performance ESD jer mi serijski nije bio dovoljno "agresivan"
M Fahrwerk sam zamenio sa KW V2.... M mi je bio suviše tvrd pri sporoj vožnji a mekan na Vmax... KW je uvek tvrd ali vozi se kao po šinama. p.s sa 150.000 se tvoj R6 tek razradio. N52B30 je sjajan motor,skoro neunistiv,skoro nikakvih problema,za razliku od Facelift verzije;)

Bane

pre 8 godina

Od mnogih slusam o tom jedinstvenom osecaju voznje BMW-a. Imao sam priliku da vozim dva BMW-a Serije 3 jedan je bio model iz 2006 a jedan je bio model pre njega. I dva BMW-a Serije 5 jedan je bio model iz 2009 a drugi model pre njega (ne znam kodne oznake a kada kazem model iz neke godine mislim na godiste auta pa model koji se tada pravio) i nisam primetio nista toliko jedinstveno cemu niko drugi ne moze cak ni da se priblizi, racunajuci pri tom na ostale premijum proizvodjace (jer ostali su zaista daleko iza BMW-a, ali i ostalih). Tako da evo dankom danasnjim mi nije jasno sta to to toliko ocarava vozace BMW-a a sto recimo ne nude druga dva Nemacka premijum proizvodjaca.

Replay

pre 8 godina

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/vergleichstest-audi-a4-avant-bmw-320i-touring-mercedes-c-200-t-10316045.html?show=1

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/audi-a4-vs-bmw-318i-vs-mercedes-c180-10304449.html?show=1

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/test-audi-s3-bmw-m135i-10217032.html?show=1

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/test-audi-a4-3-0-tdi-quattro-bmw-330d-diesel-duell-10226560.html

Sta je ovo na dnu pocetne stranice, pazi molim te...
http://www.polovniautomobili.com

Sve pisu zaposljeni kod Radulovica, Miskovica i sta ja znam ko jos prodaje. :) Par njih kao da voze Aventadora a ne seriju 3. hahhaa ali kvalitet kad neko napisa.. hahaha A one se raspadaju. Pitajte mehanicarina sta je Bmw kad prodje koja godina. Videli ste vi Bmw na slikama samo.
U Nemackoj je vise prodato i A3 od serije 1 i A4 od serije 3 i A6 od serije 5 (tu je ubedljivo) i A8 od serije 7. Idite samo na auto motor und sport na "neuzulassungen" na beliebsten autos in Deutchland, Top 50.

Nemanja

pre 8 godina

Odlican tekst! Autor je potpuno u pravu, niko do danas nije uspeo da iskopira to sjajno ponasanje u voznji BMW-a serije 3. Vozim 320d e90 (LCI odnosno redizajnirana varijanta, ono pre je bilo smesno), kupljen nov 2011. godine. Pre kupovine sam testirao razne modele, aposolutno niko (ni Mercedes ni Audi) ne moze da se primakne seriji 3. Ta izblanasiranost, direktno upravljanje sa hidraulicnim servom, odlicno oslanjanje, pruzaju takvu zabavu, karakteristicnu samo za fabriku iz Minhena.
Da se razumemo, odlicna je i C klasa i A4, ima tu jos dobrih automobila. Neko ubrzava brze, mnogi su udobniji, imaju vise mesta, ali taj osecaj u voznji koji pruza trojka nema ama bas niko. Najnovije modele konkurenata kad uporedim sa e90 serijom, ni blizu... I to moze da vam kaze svako ko je vozio seriju 3 i uporedio ga sa bilo kojim konkurentom. To je jedan od najboljih automobila ikada, i to traje vec preko 50 godina. Svaka cast!

hours of love

pre 8 godina

Najlepsi automobil na svetu i najlepsa znacka, tj logo jedne automobilske kuce na svetu :)

Naravno da nije, ali to mogu da razumeju samo zaljubljenici u ovaj automobil i niko drugi :)
Najbolesniji smo :)

ŠumadinacSD

pre 8 godina

Verovatno najbolja serija automobila u istoriji autoindustrije ikada proizvedena. Jedino je serija 5 (bar po meni) bolja. E30 je verovatno najbolji (shodno vremenu i dostupnoj tehnologiji) među njima, dok je E46 postavio standarde za sve BMW automobile danas.

saf

pre 8 godina

E36, Audi 80, Megane 2, Espace 1, Focus 1, Peugeot 206, mlađi čitaoci me neće razumeti, ali to su automobili koji su kod mene izazvali wow efekat. Bilo je automobila koji su bili lepši, ružniji, bolji, lošiji, skuplji, jeftiniji, ali ovo su bili smeli projekti, ala Zvezdina igra na Marakani 97 protiv Barse.

pininfarina

pre 8 godina

Vozim 320 e46, stvarno je specifican u voznji, drugar ima A4 2011god 170ks, vozio njegov na duzi put, auto je super, sve je super unutra - spolja ekstra izgleda, ali u voznji na volanu nije to-to, trvdim da je BMW izmislio upravljivost i uzivanje u voznji za Audi-a. Bez uvrede fanovima istog...

henk.mudi

pre 8 godina

@replay
Ajde molim te prestani da izmisljas i spinujes, stvarno si vise smorio sa audijem... kapiramo slabo ide prodaja al ne mozes tako agresivan marketing da primenjujes, pogotovo kad se sluzis lazima samo blatis(vec uzdrmanu)reputaciju brenda.

Milojko

pre 8 godina

A sto je onda A4 popularniji, nije narod lud...
(Replay, 18. januar 2016 17:19)

A gde je to popularniji genije? U tvom selu? Trojka je najprodavanija u klasi na svetu, ako si toliko neupucen, a o kvalitetu necu ni da trosim reci.

Vazduplohov

pre 8 godina

@ Replay

Kako ti nije zao vremena? svi smo shvatili da mrzis BMW a Mercedes dizes u nebesa. Smorio si vec da na svakom BMW članku popljujes,a svakom drugom članku sve živo poredis sa Mercedesom. Get a life Bro

kibo

pre 8 godina

Dobio sam ponudu za skoro novog audija, jako povoljno bilo dog se ja sa covekom odem da ga vidim, ma prelep unutra full ma sve ne moze biti bolje, felne 18 ma ludilo..provozam ga ja nekih 20 min..izadjem i..osecam kao da sam provozao nesto sasvim drugo, bez ikakvih emocija izadjem i kazem..hvala razmislicu jos ( a u sebi hmm pa ovo nije ni blizu onoga sto sam zamisljao)..i tako se vratim mom starom dobrom e46..i dalje uzivam kao prvog dana..i dalje kad ga samo pogledam prodju me lepe emocije..mogu ga jedino menjati iskljucivo samo za istu marku..pozz

Nemanja

pre 8 godina

@ (Replay, 18. januar 2016 17:19)

U ukupnoj prodaji svih klasa je BMW popularniji od svih, pa ako tako gledas, stvarno narod nije lud.
Ja nisam ni rekao da je BMW u svemu bolji, niti da je A4 los (procitaj dobro moj komentar), vec samo da je daleko bolji u vozackom osecaju, a sve to pricam na osnovu licnog iskustva. Ko voli sportsku voznju, auto koji se fantasticno vozi i zabavu koji pruza zadnji pogon (A4 u startu otpada jer ima prednji pogon), BMW mu je prvi izbor. A4 je veci, komforniji, ima bolju zavrsnu obradu unutra, mozda veci gepek, sta ja znam, to me nije ni interesovalo. Mercedes, sa druge strane ima luksuzniju kabinu, vecu udobnost (tu je bez premca u poredjenju ova tri brenda) i jos nekih svojih prednosti. Svi oni imaju sjajne motore i sve to stoji (kao sto sam pomenuo, ima tu jos odlicnih automobila kao sto su Lexus itd). Ali taj osecaj, tako direktan upravljac koji salje svaku informaciju, taj balans (dal zbog idealnog rasporeda mase ili sta ja znam) nema niko.
Tako da, neko ko ceni udobnost verovatno nece kupiti seriju 3, ili neko ko stavlja zavrsnu obradu enterijera ispred svega. Svako kupuje auto prema svojim potrebama. Zato, ko ceni sportsku voznju i osecaj koji se pominje u tekstu i u mom komentaru, ce uzeti seriju 3. A prodaja sva tri konkurentska modela je tu negde, i to jeste dobar pokazatelj ali ne jedini po tome koliko je model uspesan (i Ferari se prodaje u manjim serijama od recimo ekvivalentnog Porsea, pa ne znaci da je losiji)

boxe

pre 8 godina

vozim ceo zivot francuze' konkretno p306 307 308 megan 1.2.3 imao sam par citroena nebitno to......voziti bmw sta je to' postavi neko to pitanje'
ja sam saznao prvu krivinu kad sam isekao sa svojim e90 320d
bmw zauvek!

Vazduplohov

pre 8 godina

Ja sam vozio samo BMW. Evo istorije: E30 325i, E36 323ti Compact,E46 323 Coupe. Trenutno E90 330i...
Kao što vidite uvek R6 atmosferce. Nažalost ih nema više.... brinem se da će E90 biti moj zadnji BMW.... smrc
Pozdrav ist Stuttgarta svim BMW fanovima!

Nemanja

pre 8 godina

@ (Replay, 19. januar 2016 10:02)

Zašto nikad ne odgovoris ljudima kad ti postave pitanje da li radiš u Mercedesu? Na svakoj vesti (kao što je bio slučaj o E klasi) ti nestanes kad te neko pita to. Jer samo neko ko uopšte nije objektivan (ili ko pojma nema o automobilima) moze da priča kao ti. I samo nam šaljes linkove nemačkih magazina, pre svega jednog. Vidi malo testove u Britaniji, Francuskoj, Rusiji, Americi, Australiji. Nije Nemačka ceo svet. Uzmeš podatke koji tebi odgovaraju a druge ne. Što ne kažeš kako se desilo da je prema izveštaju Auto bilda za 2015 po kvalitetu Bmw ispred Mercedes? Kako je Bmw vredniji? Kako je prodaja veća?

sim

pre 8 godina

Od Serije E36 pa nadalje svaki slede'i bio je sve veći. Sada je dosta veći od prvobitne serije 5. Nisam ljubitelj BMWa ali volim da vidim primerke serije E30 i E36 iz vremena kada niko seriji 3 nije bio ni nalik.

Vladimir

pre 8 godina

Vozim e46 coupe, auto koji sanjam od kad sam bio dete. Shvatio sam da je jedan od najboljih mogucih osecaja imati auto svojih snova, uvek me cini srecnim.

Doktor

pre 8 godina

Ja sam izmenjao nekoliko marki ali zaustavio sam se na Bmw-u.Odusevio me je tekst gde kaze da je osecaj neponovljiv.To je istina,mene stvarno ne fascinira ni jedan drugi auto posle Bmw-a.Postujem ja i Mercedes i Audi i VW ali eto meni licno BMW lezi najvise.
Jos bih dodao i da Japanci imaju svojih drazi.Ostalo ne racunam u kola vec u igracke.

Gonzo

pre 8 godina

Vozim i volim automobil konkurencije ali E30 mi je bio najlepši i najskladniji automobil čitave premijum trojke.Realno prelep čak i u današnje vreme!

E46

pre 8 godina

Tekst sam procitao sa uzivanjem, iskreno jedan od boljih tekstova. Vozim vec 5 god e46 i to je auto mojih snova bio i mogu vam reci jednu stvar, posle njega kada sednem u bilo koji i nov i polovan auto bilo koje marke, imam osecaj da mi nesto fali, svi su oni dobri od tacke A do tacke B ali ta voznja, pogotovo u krivinama, kako plovi kao pegla na putu..boljeg osecaja nema..jedina zelja mi je da kupim neki 325xi ili 330xi..i siguran sam jednu stvar..jednom bmw uvek bmw..

Vazduplohov

pre 8 godina

@Bik Ferdinand
Tačno tako i lepo opisano :) Ja idem ove godine sa mojim na Nürburgring. Planiram 2 Runde odvozati.
Ja sam mom stavio BMW Performance ESD jer mi serijski nije bio dovoljno "agresivan"
M Fahrwerk sam zamenio sa KW V2.... M mi je bio suviše tvrd pri sporoj vožnji a mekan na Vmax... KW je uvek tvrd ali vozi se kao po šinama. p.s sa 150.000 se tvoj R6 tek razradio. N52B30 je sjajan motor,skoro neunistiv,skoro nikakvih problema,za razliku od Facelift verzije;)

frozen kingdom

pre 8 godina

E90 LCI, M paket i vesanje, 3 godine kod mene. Pre toga, dugo E36 i nesto kratko E46. Ne mogu za sebe da kazem da sam divljak ali volim brzo da vozim, naravno kad izadjem iz grada. Vozio sam zaista puno automobila, sto privatno sto sluzbeno zbog prirode posla i iza sebe imam blizu 1.000.000km. Nisam imao prilike da sednem u nesto rasno poput Porsche-a ili neceg slicnog ali odgovorno tvrdim da nijedan auto ne moze da prati seriju 3 po pitanju upravljanja i lezanja na putu.
Sto se teksta tice, ekstra je. Moji favoriti 2002 i svakako E30, za kojim se i dan danas okrecem na ulici.
Nadam se da ce uskoro pasti i F30, ovaj put sa X-drive opcijom i nadam se da ce utisci biti nepromenjeni.

navi

pre 8 godina

Imam e46 limuzina restyle, automobil iz snova kada sam bio dete, ali najozbiljnije, kao sto rece Vladimir, sve je isto i kod mene, isti osecaj isto zadovoljstvo! Ja sam ljubitelj klaske, ne volim bas one budzene modele... Maaaa, kao sto neko napisa ovde, najbolesniji smo :D

EU

pre 8 godina

Imao sam tu srecu da vozim razne Mercedese, Audije, Alfe i BMW-ove uglavnom kao sluzbena kola tokom zadnjih 10 godina. Povucen iskustvom na kraju sam privatno uzeo polovan E90 330i, facelift verzija, to je motor 6 cilindara bez turbo-a (poslednji redni 6tak bez turba kolko mi se cini koji je BMW izbacio). E to je nesto, svakom bih zeleo da proba, cuje taj zvuk i oseti auto koji je putpuno orijentisan ka vozacu! Jedina dva auta osim ovoga koji su me "najezili" su bili E90 M3 i C63 AMG, ali to je vec neka druga klasa i cenovna kategorija (na zalost).

BMW redni sestak, neprevazidjen motor, uz seriju 3 - za mene nema bolje.

29

pre 8 godina

volim bmw prevashodno zbog sportskog ležanja i upravljanja...vozio sam bmw,Mercedes i audi u toj nekoj klasi.mačka mi je elegantna ali troma i teška za moj ukus.audi ima sve po malo al opet ništa da bude najbolji.bmw ima ubrzanje i ležanje kao ni jedan drugi ali je za brdske terene sa snegom neupotrebljiv auto i to nek se ljuti ko hoće ali je tako.zato naši ljudi vole audija jer je pouzdan,mnogo prelazi,ne gubi vrednost i po snegu je operativan...ali ipak ko voli pravu i malo brzu vožnju trojka je zakon...mada sam vozio i seriju 1 i to je sasvim fino sa jakim motorom,leti bukvalno...

Bik Ferdinand

pre 8 godina

2006 bmw 330i malo modifikovan sa M3 sponama i supersprint izduvom. Vozim ga i na stazi. To su dve masine u jednoj. Mozes da ides na odmor i da svratis na stazu i nastavis dalje. Osecaj za upravljacem je neverovatna. Kako se pipne volan, kocnica, gas itd on u toj sek reaguje. A kad se nagazi trazi jos i samo prede. Problemi se jave ako se ne vozi redovno. A sasija kao granit. Ima 150000 i ide kao nov. Ne mogu da ga obuzdam! Poz atmosf r6 kolegama!!

Xobotnica

pre 8 godina

Свака част за текст. Возим БМВ 320д туринг, Е91, рестајлинг. Све описано је тачно, од положаја за воланом, лежања у кривинама, спортског изгледа, па до музеја у Минхену. И наравно звука шестака и М верзија.

anonymous

pre 8 godina

Prije oko godinu i po bilo vrijeme za mijenjanje kola, mjerkao BMW 3, što zbog ljepote, što zbog osjecaja u vožnji tako i zbog duše koju definitivno ima. 5 dana prije same kupovine prelomim i odluka padne da se kupi Passat. Za ovu godinu i po, bez ijedne zamjerke na Passata, nisam prestao da se okrećem za BMWom, i još uvijek mi je žao što njega nisam kupio...

Nemanja

pre 8 godina

@ (Car, 18. januar 2016 21:40)

Izvini sto nisam imao para za nov 335i... Pa stvarno, znas li ti koliko kosta nov 320d sa nekom opremom? Lagano preko 40 hiljada evra. Imam srecu da sam zavrsio dobar faks i da imam odlican posao, ali za 335i sa ekvivalentnom opremom nemam para jer takav kosta oko 60 hiljada evra... Plus treba da bacim pare na registraciju (da dam drzavi jedno more ili skijanje za glupi porez).
E 90 posle redizajna izgleda dobro, a u voznji je bolji od E46 (vozio oba pa mogu da pricam). I zanima me sta to ti vozis, kad je 2.0 dizel (184ks, 380 Nm, 0-100 km/h za 7.5 s, max brzina preko 230 km/h) traktor?

kiza

pre 8 godina

Kao strasni ljubitelj golfica veliko postovanje imam prema E30 i E46, takodje dva automobila u koja sam neizmerno zaljubljen, Mercedes 560 sec i neverovatni E24.