Sreda, 19.08.2015.

09:17

Vlasnicima TDI radija prodat Studio B

Kompanija Maksim media doo uslovno je proglašena za kupca Studija B i to za 530.000 evra, što je za 1.374 evra više od procenjene vrednosti.

Izvor: B92

Vlasnicima TDI radija prodat Studio B IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

OCT Loft

pre 8 godina

Sednem u kola, palim masinu, Studio B ide bez greske. Idem kroz dubine okeana inspiracije, novog znanja, kvalitetnog dijaloga i neverovatne muzike. Ove nedelje sam cak verovao da ide satira na "Karolinu" medjutim ronjenja nije bilo, shvatio sam da su vampiri uleteli i ostavili nas u plicaku mediokriteta. Magicni ste bili, puni boja i svetih oblika i onda su dosli mesari, ljubi-ga-brat-znaci-beograd-na-vodi-savanova-suspicious-mind muthaphukers i bez ikakvog postovanja napravili cezar salatu. Iako su preterali, neka mi istomisljenici oproste na pljuvacini, sam sebi delujem prljav. Za ekipu sa pravog Studio B, volim vas puno, ostanite nekako na skali, praticu vas

divlji kupio pitomog

pre 8 godina

Otkud vlasnicma marginalnog TDI radija tolike pare??

Verovatno iskesirao SNS, neki lokalni tajkun - ili , najgore od svega - parama iz Kremlja.

Zbogom Studio B, dolazi proganda i nekultura!

Beograde, laku noć

pre 8 godina

Studio B osnovan je 1970. godine, dakle, pre 45 godina. Samo radio, da je za proteklih 45 godina zaradjivao 1000 evra mesečno, do sada bi zaradio 540.000 evra.
Duško Radović sada se sigurno prevrće u grobu, a mi, živi, mislimo da je sve ovo samo ružan san.

Marko

pre 8 godina

Nekako mi je sve jedno, Studio B je od preuzimanja grada od nazadnjaka postao partijsko glasilo koje se spusta cak i do nivoa RTS-a iz devedesetih. Vec su se zaboravili oni cuveni intervjui sa "slucajnim" prolaznicima od pre par meseci.

dale

pre 8 godina

prvo radio b92 koji sam slusao 25 godina i gde si mogao da cujes nesto ili ti dosta toga sto nisi mogao nigde drugo a sad i studio b. odosmo mi na put bez povratka. sad ce i ovde da bude pustano nasnimljena muzika bez ikakvog karaktera, bez informacije o izvodjacu.... suvoparno. dajte na svuda cece, cice mice, razne zeljke...kako detetu da kazem nemoj to da slusas pusti radio....... kad nema vise radija.

EU Citizen

pre 8 godina

Odlično, jedna manje stavka na budžetu, to je najvažnije. Ne razumem čemu kuknjava, možda hoćete da ova država bankrotira, kao što je do skora bila na putu, ili mislite da pare padaju s neba, ako uopšte nešto mislite, u šta sumnjam?

DOKTOR NAUKA SA MEGATRENDA

pre 8 godina

Ove iz srpske "NAPREDNE" stranke stvarno ne razumem.I Milosevic je imao kontrolu nad svim medijima pa je izgubio izbore,imao je i DS kontrolu nad studiom B pa je izgubio izbore.Izgubicete ih i vi.Da li na sledecim izborima ili kasnije, to cemo da vidimo ali neprestalnim bombardovanjem naroda glupostima i reformama i prikazivanjem propalih studenata sa falsifikovanim diplomama i doktoratima kao elite ovog drustva samo cete ih iziritirati da izadju na izbore, da glasaju protiv vas.A KADA ODETE SA VLASTI OVI STO U IME VAS KUPUJU STUDIO B MORACE ILI PONOVO DA MENJAJU STRANKU (AKO IM DOZVOLE) ILI U ZATVOR.

Zoran

pre 8 godina

Izgleda da su prodali i najčuveniju figuru Studia B,Duška Radovića.Ne mogu ni da zamislim čuvenog voditelja u vlasništvu privatnika.

Negujmo obrazovanje i kulturu

pre 8 godina

Ovo je veliki gubitak za grad, zato što će ovi komercijalizovati studio B do ganice nemogućeg. Novi pink je to ništa drugo.

ledenjak

pre 8 godina

Ljudi, da li neko vidi koja je ovo pljacka i otimacina medija. Pa na sledecim izborima niko nece dobiti ni sekundu prostora. Ima otpisane i radašina da gledamo narednih 100god.

Naravno

pre 8 godina

Jedina ponuda i za pola miliona ode jedina televizija koja je imala nesto kulturno da pruzi normalnim ljudima. Ajmo cela Srbija tuc tuc! (inace slusam house muziku, nije da je ne gotivim)

Pao s Marsa

pre 8 godina

A nikako da pomenete da je u toku spor sa pravim vlasnicima - (bivsim) zaposlenima Studia B? Kako je moguce prodati nesto sto se ne zna cije je i ko je vlasnik? Ko ce posle da placa odstetu pravim vlasnicima kad ovo ode do Strazbura?

tidulidu

pre 8 godina

Tv su radikali vec olupali ali radio program je bio poslednja svetla tacka sto se tice muzike u celom etru.Ne kapiram sta se desilo ali ako folk-haus satro zabavi program bude okupirao STB tv i radio domace programe brisem iz memorije.

Desa

pre 8 godina

Stari Beograd ulagao, sadasnji Beograd prodao. Lepota. Programska orijentacija - nebitni detalj. Poreklo para takodje. Uzmi pare i bezi! Ko te pita...

s.

pre 8 godina

(butovnik bez potrebe, 19. avgust 2015 10:11)

Takođe odrastao i razvijao muzički ukus uz Studio B i Slobu Konjovića.
Mislim da je vreme da postanemo buntovnici sa razlogom, o potrebi ne treba ni govoriti.
Neophodno je.

skyfall

pre 8 godina

@Deda Stanoje, 19. avgust 2015 10:39
Jerinic kažeš, a? Odmah se vidi da si intelektualac. Mora da si čitao nešto od tog Jerinića? Ja znam i nekog Jerotića, i nije loš da znaš.
Sačuvaj nas Bože od polupismenih prozivača.

Kol

pre 8 godina

@(Onako, 19. avgust 2015 09:48)

Studio B je nekad bio pojam na koji se vecina poziva, danas mogu komotno da se nazovu Studio Bot, jer od kako je plavusa postavljena na celo, nista protiv plavusa nemam da se razumemo, ova televizija je prestala da bude jedan od simbola Beograda vec najobicnije rezimsko glasilo tako da je svejedno ko je kupio!

mapetovac

pre 8 godina

Poreklo kapitala moze da bude i banka i investicioni fond preko kredita ili zajma. Ne vidim tu problem . a sto se tice moralnog nisu oni krivi sto pruzaju narodu ono sto zeli da cuje. Moralno i kultorolosko stanje nacije se resava na mnogo visem nivou i sa mnogo ozbiljnijim planovima a ne da se zamera jednoj stanici sto pusta sund ili sta vec.

razmisljanja

pre 8 godina

Posto doticni iz TDI radija nemaju toliku lovu, jasno je da kupuju Studio B za nekoga ko ce iz senke da vuce konce. A svako ko je makar nekad u zivotu slusao govorne segmente na TDI zna da ce kulturni nivo Studija B vrlo brzo dostici Happy i Pink.
Mislim da je za Studio B kljucna stvar da u potpunosti ukine deo informativnog programa koji se odnosi na politicke stranke. Treba da budu gradski servis i to je onda pun pogodak.

Boki

pre 8 godina

Slobu Konjovića, Velju Pavlovića (Nivo 23, Duhovnici), A. Gajšeka (Agape), kupujeTDI, baš poznata medijska kuća ?!

Simbol Beograda - Studio B !

Stanko

pre 8 godina

Posto doticni iz TDI radija nemaju toliku lovu... - Kako znas da nemaju?
NOVA NAPREDNA TELEVIZIJA PRESENTA ! - Skupi 500k evrica, kupi TV pa uredjuj program.
Nadam se da Studio B nece vise da bude rezimska TV - Bice privatna, a vlasnici ce uredjivati program, pa kome se svidi nek izvoli.

CityWatch

pre 8 godina

Hm. Mozda je i to bolje s'obzirom da su se sve dosadasnje gradske vlasti prema Studiju B odnosile kao prema brzoj hrani. Ne znamo nista o novim vlasnicima. Kako posluju pomenute radio stanice? Da li duguju? Da li placaju porez redovno?

butovnik bez potrebe

pre 8 godina

Poslednji radio sa prihvatljivom muzikom. Posle upokojenja radija b92 jedino sam slušao još studio B, znajući da me neće iznenaditi sa Željkom Joksimivićem, Dinom Merlinom, Elitnim Odredom i ostalom ljigom. Ovo je definitivno kraj Beograda u kome sam odrastao. Veliko hvala Slobi Konjoviću koji nas je kroz diskomer, paradu albuma i ostale radio emisije muzički obrazovao preko studija B i takođe veliki pozdrav bivšim muzičkim urednicima sa b92 koji su odlično radili svoj posao.

novinar

pre 8 godina

Skupstina grada nije bila vlasnik Studija B i to je osnovni problem u ovoj prici.Ali, posto novinare ne zanima ova prica, ona ce, kao i mnoge, zavrsiti na sudu jer je ionako u toku proces tokom kojeg 86 nekadasnjih radnika ove kuce dokazuje da je vec otkupilo deo akcija Studija B jos 1992.

bobby

pre 8 godina

Samo kukate. Konacno da rezimska tv ode u prave ruke. I to ne samo ovog rezima nego svih rezima. Sad ga hvatam odlicno preko Avale, ne pricajte mi nista o Studiju B. I ranije sam pinekad uspevao da ga gledam, ali samo tv rezim, uzas. I drago mi je da ga je kupila Tdi, dobra stanica, dobar HOUSE. Svuda je vas narodnjaka i rokera, pa opet narodnjaka i rokera. Dosta je bre! Sad daj malo dj-eve i House. Pravu stvar!

Onako

pre 8 godina

Vlasnici Jat radija, Radio karoline, TDI radija, HitFM-a postaju vlasnici Studija B koji je pojam za sve malopre nabrojane?

O tome što niko neće da pita za poreklo kapitala kojim se kupuje Studio B, umešanost potencijalnih kupaca u bombaške obračune drugom prilikom.

Srbija, banana država kojom upravljaju majmuni...

ognjen

pre 8 godina

ovo je kao da taksista preuzima univerzitet. otkud taksisti pare i sta ce biti od univerziteta, nije na dnevnom redu danasnjeg stanja svesti.

kalimero

pre 8 godina

drustvo je osnovano 2007. godine.....Пословно Име: PREDUZEĆE ZA MARKETING I PROPAGANDU MAXIM MEDIA DOO BEOGRAD (VRAČAR)
Статус: Активно привредно друштво
Матични број: 20288027
Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу
Седиште: Општина: Београд-Врачар | Место: Београд-Врачар | Улица и број: Алексе Ненадовића 19-21
Датум оснивања:17.05.2007
ПИБ: 104984713

Onako

pre 8 godina

Vlasnici Jat radija, Radio karoline, TDI radija, HitFM-a postaju vlasnici Studija B koji je pojam za sve malopre nabrojane?

O tome što niko neće da pita za poreklo kapitala kojim se kupuje Studio B, umešanost potencijalnih kupaca u bombaške obračune drugom prilikom.

Srbija, banana država kojom upravljaju majmuni...

ognjen

pre 8 godina

ovo je kao da taksista preuzima univerzitet. otkud taksisti pare i sta ce biti od univerziteta, nije na dnevnom redu danasnjeg stanja svesti.

butovnik bez potrebe

pre 8 godina

Poslednji radio sa prihvatljivom muzikom. Posle upokojenja radija b92 jedino sam slušao još studio B, znajući da me neće iznenaditi sa Željkom Joksimivićem, Dinom Merlinom, Elitnim Odredom i ostalom ljigom. Ovo je definitivno kraj Beograda u kome sam odrastao. Veliko hvala Slobi Konjoviću koji nas je kroz diskomer, paradu albuma i ostale radio emisije muzički obrazovao preko studija B i takođe veliki pozdrav bivšim muzičkim urednicima sa b92 koji su odlično radili svoj posao.

Boki

pre 8 godina

Slobu Konjovića, Velju Pavlovića (Nivo 23, Duhovnici), A. Gajšeka (Agape), kupujeTDI, baš poznata medijska kuća ?!

Simbol Beograda - Studio B !

Kol

pre 8 godina

@(Onako, 19. avgust 2015 09:48)

Studio B je nekad bio pojam na koji se vecina poziva, danas mogu komotno da se nazovu Studio Bot, jer od kako je plavusa postavljena na celo, nista protiv plavusa nemam da se razumemo, ova televizija je prestala da bude jedan od simbola Beograda vec najobicnije rezimsko glasilo tako da je svejedno ko je kupio!

novinar

pre 8 godina

Skupstina grada nije bila vlasnik Studija B i to je osnovni problem u ovoj prici.Ali, posto novinare ne zanima ova prica, ona ce, kao i mnoge, zavrsiti na sudu jer je ionako u toku proces tokom kojeg 86 nekadasnjih radnika ove kuce dokazuje da je vec otkupilo deo akcija Studija B jos 1992.

razmisljanja

pre 8 godina

Posto doticni iz TDI radija nemaju toliku lovu, jasno je da kupuju Studio B za nekoga ko ce iz senke da vuce konce. A svako ko je makar nekad u zivotu slusao govorne segmente na TDI zna da ce kulturni nivo Studija B vrlo brzo dostici Happy i Pink.
Mislim da je za Studio B kljucna stvar da u potpunosti ukine deo informativnog programa koji se odnosi na politicke stranke. Treba da budu gradski servis i to je onda pun pogodak.

Desa

pre 8 godina

Stari Beograd ulagao, sadasnji Beograd prodao. Lepota. Programska orijentacija - nebitni detalj. Poreklo para takodje. Uzmi pare i bezi! Ko te pita...

kalimero

pre 8 godina

drustvo je osnovano 2007. godine.....Пословно Име: PREDUZEĆE ZA MARKETING I PROPAGANDU MAXIM MEDIA DOO BEOGRAD (VRAČAR)
Статус: Активно привредно друштво
Матични број: 20288027
Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу
Седиште: Општина: Београд-Врачар | Место: Београд-Врачар | Улица и број: Алексе Ненадовића 19-21
Датум оснивања:17.05.2007
ПИБ: 104984713

CityWatch

pre 8 godina

Hm. Mozda je i to bolje s'obzirom da su se sve dosadasnje gradske vlasti prema Studiju B odnosile kao prema brzoj hrani. Ne znamo nista o novim vlasnicima. Kako posluju pomenute radio stanice? Da li duguju? Da li placaju porez redovno?

mapetovac

pre 8 godina

Poreklo kapitala moze da bude i banka i investicioni fond preko kredita ili zajma. Ne vidim tu problem . a sto se tice moralnog nisu oni krivi sto pruzaju narodu ono sto zeli da cuje. Moralno i kultorolosko stanje nacije se resava na mnogo visem nivou i sa mnogo ozbiljnijim planovima a ne da se zamera jednoj stanici sto pusta sund ili sta vec.

Marko

pre 8 godina

Nekako mi je sve jedno, Studio B je od preuzimanja grada od nazadnjaka postao partijsko glasilo koje se spusta cak i do nivoa RTS-a iz devedesetih. Vec su se zaboravili oni cuveni intervjui sa "slucajnim" prolaznicima od pre par meseci.

DOKTOR NAUKA SA MEGATRENDA

pre 8 godina

Ove iz srpske "NAPREDNE" stranke stvarno ne razumem.I Milosevic je imao kontrolu nad svim medijima pa je izgubio izbore,imao je i DS kontrolu nad studiom B pa je izgubio izbore.Izgubicete ih i vi.Da li na sledecim izborima ili kasnije, to cemo da vidimo ali neprestalnim bombardovanjem naroda glupostima i reformama i prikazivanjem propalih studenata sa falsifikovanim diplomama i doktoratima kao elite ovog drustva samo cete ih iziritirati da izadju na izbore, da glasaju protiv vas.A KADA ODETE SA VLASTI OVI STO U IME VAS KUPUJU STUDIO B MORACE ILI PONOVO DA MENJAJU STRANKU (AKO IM DOZVOLE) ILI U ZATVOR.

Beograde, laku noć

pre 8 godina

Studio B osnovan je 1970. godine, dakle, pre 45 godina. Samo radio, da je za proteklih 45 godina zaradjivao 1000 evra mesečno, do sada bi zaradio 540.000 evra.
Duško Radović sada se sigurno prevrće u grobu, a mi, živi, mislimo da je sve ovo samo ružan san.

divlji kupio pitomog

pre 8 godina

Otkud vlasnicma marginalnog TDI radija tolike pare??

Verovatno iskesirao SNS, neki lokalni tajkun - ili , najgore od svega - parama iz Kremlja.

Zbogom Studio B, dolazi proganda i nekultura!

dale

pre 8 godina

prvo radio b92 koji sam slusao 25 godina i gde si mogao da cujes nesto ili ti dosta toga sto nisi mogao nigde drugo a sad i studio b. odosmo mi na put bez povratka. sad ce i ovde da bude pustano nasnimljena muzika bez ikakvog karaktera, bez informacije o izvodjacu.... suvoparno. dajte na svuda cece, cice mice, razne zeljke...kako detetu da kazem nemoj to da slusas pusti radio....... kad nema vise radija.

Stanko

pre 8 godina

Posto doticni iz TDI radija nemaju toliku lovu... - Kako znas da nemaju?
NOVA NAPREDNA TELEVIZIJA PRESENTA ! - Skupi 500k evrica, kupi TV pa uredjuj program.
Nadam se da Studio B nece vise da bude rezimska TV - Bice privatna, a vlasnici ce uredjivati program, pa kome se svidi nek izvoli.

ledenjak

pre 8 godina

Ljudi, da li neko vidi koja je ovo pljacka i otimacina medija. Pa na sledecim izborima niko nece dobiti ni sekundu prostora. Ima otpisane i radašina da gledamo narednih 100god.

Negujmo obrazovanje i kulturu

pre 8 godina

Ovo je veliki gubitak za grad, zato što će ovi komercijalizovati studio B do ganice nemogućeg. Novi pink je to ništa drugo.

Pao s Marsa

pre 8 godina

A nikako da pomenete da je u toku spor sa pravim vlasnicima - (bivsim) zaposlenima Studia B? Kako je moguce prodati nesto sto se ne zna cije je i ko je vlasnik? Ko ce posle da placa odstetu pravim vlasnicima kad ovo ode do Strazbura?

s.

pre 8 godina

(butovnik bez potrebe, 19. avgust 2015 10:11)

Takođe odrastao i razvijao muzički ukus uz Studio B i Slobu Konjovića.
Mislim da je vreme da postanemo buntovnici sa razlogom, o potrebi ne treba ni govoriti.
Neophodno je.

Zoran

pre 8 godina

Izgleda da su prodali i najčuveniju figuru Studia B,Duška Radovića.Ne mogu ni da zamislim čuvenog voditelja u vlasništvu privatnika.

bobby

pre 8 godina

Samo kukate. Konacno da rezimska tv ode u prave ruke. I to ne samo ovog rezima nego svih rezima. Sad ga hvatam odlicno preko Avale, ne pricajte mi nista o Studiju B. I ranije sam pinekad uspevao da ga gledam, ali samo tv rezim, uzas. I drago mi je da ga je kupila Tdi, dobra stanica, dobar HOUSE. Svuda je vas narodnjaka i rokera, pa opet narodnjaka i rokera. Dosta je bre! Sad daj malo dj-eve i House. Pravu stvar!

skyfall

pre 8 godina

@Deda Stanoje, 19. avgust 2015 10:39
Jerinic kažeš, a? Odmah se vidi da si intelektualac. Mora da si čitao nešto od tog Jerinića? Ja znam i nekog Jerotića, i nije loš da znaš.
Sačuvaj nas Bože od polupismenih prozivača.

Naravno

pre 8 godina

Jedina ponuda i za pola miliona ode jedina televizija koja je imala nesto kulturno da pruzi normalnim ljudima. Ajmo cela Srbija tuc tuc! (inace slusam house muziku, nije da je ne gotivim)

tidulidu

pre 8 godina

Tv su radikali vec olupali ali radio program je bio poslednja svetla tacka sto se tice muzike u celom etru.Ne kapiram sta se desilo ali ako folk-haus satro zabavi program bude okupirao STB tv i radio domace programe brisem iz memorije.

EU Citizen

pre 8 godina

Odlično, jedna manje stavka na budžetu, to je najvažnije. Ne razumem čemu kuknjava, možda hoćete da ova država bankrotira, kao što je do skora bila na putu, ili mislite da pare padaju s neba, ako uopšte nešto mislite, u šta sumnjam?

OCT Loft

pre 8 godina

Sednem u kola, palim masinu, Studio B ide bez greske. Idem kroz dubine okeana inspiracije, novog znanja, kvalitetnog dijaloga i neverovatne muzike. Ove nedelje sam cak verovao da ide satira na "Karolinu" medjutim ronjenja nije bilo, shvatio sam da su vampiri uleteli i ostavili nas u plicaku mediokriteta. Magicni ste bili, puni boja i svetih oblika i onda su dosli mesari, ljubi-ga-brat-znaci-beograd-na-vodi-savanova-suspicious-mind muthaphukers i bez ikakvog postovanja napravili cezar salatu. Iako su preterali, neka mi istomisljenici oproste na pljuvacini, sam sebi delujem prljav. Za ekipu sa pravog Studio B, volim vas puno, ostanite nekako na skali, praticu vas

bobby

pre 8 godina

Samo kukate. Konacno da rezimska tv ode u prave ruke. I to ne samo ovog rezima nego svih rezima. Sad ga hvatam odlicno preko Avale, ne pricajte mi nista o Studiju B. I ranije sam pinekad uspevao da ga gledam, ali samo tv rezim, uzas. I drago mi je da ga je kupila Tdi, dobra stanica, dobar HOUSE. Svuda je vas narodnjaka i rokera, pa opet narodnjaka i rokera. Dosta je bre! Sad daj malo dj-eve i House. Pravu stvar!

mapetovac

pre 8 godina

Poreklo kapitala moze da bude i banka i investicioni fond preko kredita ili zajma. Ne vidim tu problem . a sto se tice moralnog nisu oni krivi sto pruzaju narodu ono sto zeli da cuje. Moralno i kultorolosko stanje nacije se resava na mnogo visem nivou i sa mnogo ozbiljnijim planovima a ne da se zamera jednoj stanici sto pusta sund ili sta vec.

EU Citizen

pre 8 godina

Odlično, jedna manje stavka na budžetu, to je najvažnije. Ne razumem čemu kuknjava, možda hoćete da ova država bankrotira, kao što je do skora bila na putu, ili mislite da pare padaju s neba, ako uopšte nešto mislite, u šta sumnjam?

Stanko

pre 8 godina

Posto doticni iz TDI radija nemaju toliku lovu... - Kako znas da nemaju?
NOVA NAPREDNA TELEVIZIJA PRESENTA ! - Skupi 500k evrica, kupi TV pa uredjuj program.
Nadam se da Studio B nece vise da bude rezimska TV - Bice privatna, a vlasnici ce uredjivati program, pa kome se svidi nek izvoli.

ognjen

pre 8 godina

ovo je kao da taksista preuzima univerzitet. otkud taksisti pare i sta ce biti od univerziteta, nije na dnevnom redu danasnjeg stanja svesti.

Onako

pre 8 godina

Vlasnici Jat radija, Radio karoline, TDI radija, HitFM-a postaju vlasnici Studija B koji je pojam za sve malopre nabrojane?

O tome što niko neće da pita za poreklo kapitala kojim se kupuje Studio B, umešanost potencijalnih kupaca u bombaške obračune drugom prilikom.

Srbija, banana država kojom upravljaju majmuni...

butovnik bez potrebe

pre 8 godina

Poslednji radio sa prihvatljivom muzikom. Posle upokojenja radija b92 jedino sam slušao još studio B, znajući da me neće iznenaditi sa Željkom Joksimivićem, Dinom Merlinom, Elitnim Odredom i ostalom ljigom. Ovo je definitivno kraj Beograda u kome sam odrastao. Veliko hvala Slobi Konjoviću koji nas je kroz diskomer, paradu albuma i ostale radio emisije muzički obrazovao preko studija B i takođe veliki pozdrav bivšim muzičkim urednicima sa b92 koji su odlično radili svoj posao.

razmisljanja

pre 8 godina

Posto doticni iz TDI radija nemaju toliku lovu, jasno je da kupuju Studio B za nekoga ko ce iz senke da vuce konce. A svako ko je makar nekad u zivotu slusao govorne segmente na TDI zna da ce kulturni nivo Studija B vrlo brzo dostici Happy i Pink.
Mislim da je za Studio B kljucna stvar da u potpunosti ukine deo informativnog programa koji se odnosi na politicke stranke. Treba da budu gradski servis i to je onda pun pogodak.

CityWatch

pre 8 godina

Hm. Mozda je i to bolje s'obzirom da su se sve dosadasnje gradske vlasti prema Studiju B odnosile kao prema brzoj hrani. Ne znamo nista o novim vlasnicima. Kako posluju pomenute radio stanice? Da li duguju? Da li placaju porez redovno?

divlji kupio pitomog

pre 8 godina

Otkud vlasnicma marginalnog TDI radija tolike pare??

Verovatno iskesirao SNS, neki lokalni tajkun - ili , najgore od svega - parama iz Kremlja.

Zbogom Studio B, dolazi proganda i nekultura!

kalimero

pre 8 godina

drustvo je osnovano 2007. godine.....Пословно Име: PREDUZEĆE ZA MARKETING I PROPAGANDU MAXIM MEDIA DOO BEOGRAD (VRAČAR)
Статус: Активно привредно друштво
Матични број: 20288027
Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу
Седиште: Општина: Београд-Врачар | Место: Београд-Врачар | Улица и број: Алексе Ненадовића 19-21
Датум оснивања:17.05.2007
ПИБ: 104984713

Boki

pre 8 godina

Slobu Konjovića, Velju Pavlovića (Nivo 23, Duhovnici), A. Gajšeka (Agape), kupujeTDI, baš poznata medijska kuća ?!

Simbol Beograda - Studio B !

Desa

pre 8 godina

Stari Beograd ulagao, sadasnji Beograd prodao. Lepota. Programska orijentacija - nebitni detalj. Poreklo para takodje. Uzmi pare i bezi! Ko te pita...

dale

pre 8 godina

prvo radio b92 koji sam slusao 25 godina i gde si mogao da cujes nesto ili ti dosta toga sto nisi mogao nigde drugo a sad i studio b. odosmo mi na put bez povratka. sad ce i ovde da bude pustano nasnimljena muzika bez ikakvog karaktera, bez informacije o izvodjacu.... suvoparno. dajte na svuda cece, cice mice, razne zeljke...kako detetu da kazem nemoj to da slusas pusti radio....... kad nema vise radija.

Kol

pre 8 godina

@(Onako, 19. avgust 2015 09:48)

Studio B je nekad bio pojam na koji se vecina poziva, danas mogu komotno da se nazovu Studio Bot, jer od kako je plavusa postavljena na celo, nista protiv plavusa nemam da se razumemo, ova televizija je prestala da bude jedan od simbola Beograda vec najobicnije rezimsko glasilo tako da je svejedno ko je kupio!

Beograde, laku noć

pre 8 godina

Studio B osnovan je 1970. godine, dakle, pre 45 godina. Samo radio, da je za proteklih 45 godina zaradjivao 1000 evra mesečno, do sada bi zaradio 540.000 evra.
Duško Radović sada se sigurno prevrće u grobu, a mi, živi, mislimo da je sve ovo samo ružan san.

novinar

pre 8 godina

Skupstina grada nije bila vlasnik Studija B i to je osnovni problem u ovoj prici.Ali, posto novinare ne zanima ova prica, ona ce, kao i mnoge, zavrsiti na sudu jer je ionako u toku proces tokom kojeg 86 nekadasnjih radnika ove kuce dokazuje da je vec otkupilo deo akcija Studija B jos 1992.

Zoran

pre 8 godina

Izgleda da su prodali i najčuveniju figuru Studia B,Duška Radovića.Ne mogu ni da zamislim čuvenog voditelja u vlasništvu privatnika.

Naravno

pre 8 godina

Jedina ponuda i za pola miliona ode jedina televizija koja je imala nesto kulturno da pruzi normalnim ljudima. Ajmo cela Srbija tuc tuc! (inace slusam house muziku, nije da je ne gotivim)

Marko

pre 8 godina

Nekako mi je sve jedno, Studio B je od preuzimanja grada od nazadnjaka postao partijsko glasilo koje se spusta cak i do nivoa RTS-a iz devedesetih. Vec su se zaboravili oni cuveni intervjui sa "slucajnim" prolaznicima od pre par meseci.

skyfall

pre 8 godina

@Deda Stanoje, 19. avgust 2015 10:39
Jerinic kažeš, a? Odmah se vidi da si intelektualac. Mora da si čitao nešto od tog Jerinića? Ja znam i nekog Jerotića, i nije loš da znaš.
Sačuvaj nas Bože od polupismenih prozivača.

ledenjak

pre 8 godina

Ljudi, da li neko vidi koja je ovo pljacka i otimacina medija. Pa na sledecim izborima niko nece dobiti ni sekundu prostora. Ima otpisane i radašina da gledamo narednih 100god.

Negujmo obrazovanje i kulturu

pre 8 godina

Ovo je veliki gubitak za grad, zato što će ovi komercijalizovati studio B do ganice nemogućeg. Novi pink je to ništa drugo.

DOKTOR NAUKA SA MEGATRENDA

pre 8 godina

Ove iz srpske "NAPREDNE" stranke stvarno ne razumem.I Milosevic je imao kontrolu nad svim medijima pa je izgubio izbore,imao je i DS kontrolu nad studiom B pa je izgubio izbore.Izgubicete ih i vi.Da li na sledecim izborima ili kasnije, to cemo da vidimo ali neprestalnim bombardovanjem naroda glupostima i reformama i prikazivanjem propalih studenata sa falsifikovanim diplomama i doktoratima kao elite ovog drustva samo cete ih iziritirati da izadju na izbore, da glasaju protiv vas.A KADA ODETE SA VLASTI OVI STO U IME VAS KUPUJU STUDIO B MORACE ILI PONOVO DA MENJAJU STRANKU (AKO IM DOZVOLE) ILI U ZATVOR.

s.

pre 8 godina

(butovnik bez potrebe, 19. avgust 2015 10:11)

Takođe odrastao i razvijao muzički ukus uz Studio B i Slobu Konjovića.
Mislim da je vreme da postanemo buntovnici sa razlogom, o potrebi ne treba ni govoriti.
Neophodno je.

tidulidu

pre 8 godina

Tv su radikali vec olupali ali radio program je bio poslednja svetla tacka sto se tice muzike u celom etru.Ne kapiram sta se desilo ali ako folk-haus satro zabavi program bude okupirao STB tv i radio domace programe brisem iz memorije.

OCT Loft

pre 8 godina

Sednem u kola, palim masinu, Studio B ide bez greske. Idem kroz dubine okeana inspiracije, novog znanja, kvalitetnog dijaloga i neverovatne muzike. Ove nedelje sam cak verovao da ide satira na "Karolinu" medjutim ronjenja nije bilo, shvatio sam da su vampiri uleteli i ostavili nas u plicaku mediokriteta. Magicni ste bili, puni boja i svetih oblika i onda su dosli mesari, ljubi-ga-brat-znaci-beograd-na-vodi-savanova-suspicious-mind muthaphukers i bez ikakvog postovanja napravili cezar salatu. Iako su preterali, neka mi istomisljenici oproste na pljuvacini, sam sebi delujem prljav. Za ekipu sa pravog Studio B, volim vas puno, ostanite nekako na skali, praticu vas

Pao s Marsa

pre 8 godina

A nikako da pomenete da je u toku spor sa pravim vlasnicima - (bivsim) zaposlenima Studia B? Kako je moguce prodati nesto sto se ne zna cije je i ko je vlasnik? Ko ce posle da placa odstetu pravim vlasnicima kad ovo ode do Strazbura?