Tehnopolis

Sreda, 16.03.2011.

12:14

Samsung nudi 3D sadržaj na zahtev

I Samsung ulazi na video-na-zahtev tržište, ali sa 3D sadržajem. Za sada u rodnoj Koreji, ali se najavljuje dolazak i na evropsko i američko tržište.

Izvor: B92

Default images

Što se ove usluge tiče, američkim tržištem dominira Netflix, YouTube planira da svojim streaming servisom pokrene konkurenciju, najpre u Evropi, a i Amazon nudi svoju verziju VoD servisa.

Samsung 3D video servis, u saradnji sa kompanijom DreamWorks Animation, od danas je dostupan u Koreji. U početku, korisnici će moći da streamuju trejlere, edukativne filmove i muzičke spotove, a kako se servis bude razvijao, i ponuda će biti bogatija. Korisnicima će sadržaj biti omogućen putem Samsung Smart Hub platforme.

Iako nema preciznijih najava, za sada se zna da će ova usluga biti dostupna i u Americi i Evropi. Prema nekim ranijim informacijama, nagađa se da bi se to moglo desiti tokom ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: