Utorak, 19.12.2023.

10:18

Nastavljeno infrastrukturno uređenje u naselju Jerka

Nakon vikenda, nastavljeno je infrastrukturno uređenje i asfaltiranje ulica u nekolio novopazarskih naselja.

Izvor: rtvnp.rs

Default images
Foto: Shutterstock/Andrewshots

Sa asfalterskim radovima nastavilo se i u naselju Jerka. Iako je decembar, intenzivno se izvode asfalterski radovi na nekoliko lokacija. Ravnomerno se infrastrukturni projekti realizuju u gradu, prigradskim naseljima i na seoskom području. Takav je slučaj i u naselju Jerka, a cilj je omgućiti građanima pristojne uslove za život bez obzira što su naselja u kojima žive udaljena kilometrima od centra grada.

Gradilišta su obišli i sa meštanima razgovarali član Privremenog organa, Nihad Hasanović i direktor Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta, Mujo Šaćirović.

Jerka ima brojna domaćinstva, a zbog svojih prirodnih lepota oduvek je bilo i naselje sa velikim brojem vikendica. Dok nisu počeli da se realizuju infrastrukturni projekti, ovde je bilo mnoštvo problema.

Osim u Jerki, ove nedelje asfaltiraće se i u naselju Postenje. Jedan od važnijih infrastrukturnih projekata koji se sada sprovode je i postavljanje trotoara u Ulici Save Kovačevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: