Subota, 16.01.2021.

12:40

Počela vakcinacija prvih 45 Nišlija prijavljenih preko eUprave

U Domu zdravlja Niš danas je počela vakcinacija protiv kovida 19, prvih 45 sugrađana starijih od 74 godine koji su prijavili preko portala eUprave i koji su obavešteni da će biti vakcinisani.

Izvor: Niške vesti

Počela vakcinacija prvih 45 Nišlija prijavljenih preko eUprave
Foto: Depositphotos, Esbenklinker

Vakcinacija će se obaviti u zelenoj zoni u Centralnom objektu te zdravstvene ustanove ul.Vojvode Tankosića 15, ulaz br.5 na dva vakcinalna punkta u klubu Doma zdravlja.

Vakcinacija je počela u 10:00h sa razmakom između pacijenata od 10 min.

"Svaki pacijent je preko portala dobio svoj termin.Vakcinu mogu da prime samo oni koji su obavešteni da dođu i koji se nalaze na spisku koji je Domu zdravlja poslala eUprava", navodi se u saopštenju.

Podsećamo da se građani za vakcinaciju protiv kovida 19 mogu prijaviti putem kol centra eUprave na broj 0800/222-334 i putem sajta euprava.gov.rs, prenose Niške vesti.

"Očekujemo dovoljno vakcina u narednom periodu i molimo sugrađane za strpljenje", kažu u Domu zdravlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: