Svet 0

24.03.2024.

9:19

Zatreslo se jako: Zemljotres jačine 6,1 stepen

Zemljotres jačine 6,1 stepen pogodio je priobalno područje indonezijske provincije Istočna Nusa Tengara, saopšteno je danas iz državnog Instituta za geofiziku.

Izvor: Tanjug

Zatreslo se jako: Zemljotres jačine 6,1 stepen
Profimedia

Podeli:

Nema rizika od cunamija, objavio je Institut na platformi Iks, prenosi Rojters.

Epicentar zemljotresa se nalazio 104 kilometra jugoistočno od Grad Ende, u provinciji Istočna Nusa Tengara na dubini od 47 kilometara, saopšteno je iz Instituta za geofiziku.

Lokalni mediji su preneli da će po svemu sudeći u zoni potresa biti privremeno zatvorena saobraćajna infrastruktura kako bi se izvršile provere stanja nakon potresa, a mogući su i prekidi komunalnih usluga, posebno u blizini epicentra zemljotresa.

Zemljotres jačine 6,9 stepeni po Rihterovoj skali juče je pogodio Papuu Novu Gvineju.
 

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: