Svet 3

23.03.2024.

17:41

Brutalna poruka iz Pariza: Kijev "osumnjičen"? Šta će Makron reći?!

Lider ultradesničarske francuske partije "Patriote" Florijan Filipo zatražio je "punu istragu" o mogućim vezama Ukrajine sa napadom u dvorani Krokus u Podmoskovlju.

Izvor: Tanjug

Brutalna poruka iz Pariza: Kijev "osumnjičen"? Šta će Makron reći?!
Profimedia

Podeli:

"Sada moramo da zahtevamo punu istragu o mogućoj povezanosti Ukrajine i zapitamo se šta se zaista finansira milijardama koje tamo šaljemo više od 2 godine. Već znamo da će Makron, naprotiv, želeti da spreči da istina izađe na videlo", napisao je Filipo na svom Iks nalogu.

Stranka "Patriote" je francuska politička partija koju je u septembru 2017. godine osnovao Florijan Filipo nakon odlaska iz "Nacionalnog fronta" Marin Le Pen (FN).

Filipova stranka je evroskeptična, krajnje desničarska francuska politička partija, a Filipo je 2022. godine povukao svoju kandidaturu na predsedničkim izborima u Francuskoj.

Pročitajte još:

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: