Svet 17

16.03.2024.

16:50

Tačno u 17 časova: Počeo je veliki napad na Rusiju VIDEO

Ukrajinske formacije ponovo u ovom trenutku granatiraju Belgorod iz MLRS-a. Trenutno protivvazdušna odbrana odbija napad.

Izvor: B92

Tačno u 17 časova: Počeo je veliki napad na Rusiju VIDEO
EPA-EFE/Samuel Corum / POOL

Podeli:

Nekoliko projektila PBO nije nije mogao da se presretne, šteta je nastala u privatnom sektoru, a ruševine su pale na jedno od gradskih preduzeća.

Prema nekim izveštajima, položaj Oružanih snaga Ukrajine u Lipcima, odakle je izvršeno granatiranje Belgoroda, napadnut je projektilom iz OTRK-a Iskander.

Legija "Sloboda Rusije", čiji se pripadnici bore na strani Ukrajine, za danas je najavila masovni napad na vojne objekte i položaje ruskih oružanih snaga u Belgorodu.

Saopšteno je da će to biti izvršeno u 17 časova. Stanovnici koji nisu imali vremena da napuste region pozvani su da odu u skloništa: "Ne morate da postanete živi štit za Putinove snage bezbednosti. Čuvajte sebe i svoje najmilije.", prenose mediji.

Podeli:

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: