Svet 0

22.06.2024.

8:50

Napad u Kanadi: Jedna osoba preminula, a tri ranjene

Jedna osoba je preminula, a tri su ranjene i prevezene u bolnicu nakon pucnjave u privatnoj kući u gradu Vonu na jugoistoku Kanade.

Izvor: Tanjug

Napad u Kanadi: Jedna osoba preminula, a tri ranjene
Shutterstock/ALDECA studio

Podeli:

Policija oblasti Jork u kanadskoj provinciji Ontario saopštila je da se incident dogodio oko 09.30 ujutro u kući u području između Mejdžor Mekenzi Drajva i Veston Rouda u kvartu Vudbridž u Vonu, prenosi kanadski javni servis CTV.

Jedna ranjena osoba je prevezena u bolnicu sa povredama opasnim po život, druge dve zadobile su ozbiljne, ali ne životno ugrožavajuće povrede, a jedna osoba je pronađena bez znakova života, saopštila je policija.

"Rana faza istrage je pokazala da je ovaj incident izolovan i da nema trenutne pretnje za javnost," rekla je portparoloka policije Lisa Moskaluk i dodala da za sada nema informacija o odnosu između osoba koje su pogođene i vlasnika kuće u kojoj se dogodila pucnjava.

Stanovnici u blizini su rekli CTV News Toronto-u da su bili uznemireni nakon što su čuli pucnjavu, a jedan od njih je potvrdio da je prvo čuo 10 pucnjeva, pa kratku pauzu, a onda još pet do šest pucnjeva.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zatreslo se jako: Zemljotres jačine 7,4 stepena

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali pogodio je u četvrtak uveče sever Čilea, u blizini granice sa Argentinom, a za sada nema izveštaja o povređenima ili većoj šteti, objavio je Američki geološki zavod.

7:18

19.7.2024.

1 d

Podeli: