Svet 0

30.05.2024.

23:40

Važan dan za Ruse: Putin otkrio šta je ključ svih pobeda

Jedinstvo i herojstvo naroda su ključ svih pobeda, poručio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin na ceremoniji dodele državnih nagrada u Moskvi.

Izvor: Tanjug

Važan dan za Ruse: Putin otkrio šta je ključ svih pobeda
EPA-EFE/MIKHAIL TERESHCHENKO/KREMLIN / POOL MANDATORY CREDIT

Podeli:

"Moramo izreći najiskrenije, najveće reči zahvalnosti ogromnom timu pod nazivom 'multinacionalni narod Rusije'. Ne postoji nagrada koja bi se mogla dodeliti celom narodu. Ali upravo je njegovo herojstvo, jedinstvo oko svoje otadžbine i njenih interesa ključ svih naših pobeda. Cela Rusija i svako od nas", rekao je ruski lider, prenose Izvestija.

Putin je istakao da Rusija danas prolazi kroz ozbiljna iskušenja i brani pravo ruskog naroda da sam određuje svoju sudbinu. On je naveo da su "borci specijalne vojne operacije pravi oslonac i zaštita zemlje".

Putin je u Kremlju uručio državne nagrade vojnim licima, političarima, astronautima, visokim funkcionerima i ličnostima iz kulture i svim dobitnicima priznanja čestitao i nazdravio čašom šampanjca.

"Dragi prijatelji, vi ste učesnici i tvorci moderne istorije. Vaša energija, entuzijazam, vernost Rusiji služe ostvarivanju najambicioznijih ideja, objedinjuju i nadahnjuju društvo", poručio je on dobitnicima nagrada.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: