Svet 0

28.05.2024.

22:05

Bivši gradonačelnik Sentervila u Južnoj Dakoti ubio tri osobe

Bivši advokat i nekadašnji gradonačelnik Sentervila u Južnoj Dakoti osuđen je za ubistvo tri osobe u tom gradu i određena mu je kaucija od milion dolara u gotovini po tri tačke optužnice za prvostepeno ubistvo.

Izvor: Tanjug

Bivši gradonačelnik Sentervila u Južnoj Dakoti ubio tri osobe
Depositphotos/ suwannar1981.gmail.com

Podeli:

Ovo je danas saopštio državni tužilac Južne Dakote Marti Džekli.

Žrtve su dva brata, starosti 26 i 21 godinu i 35-godišnji muškarac. Ostrem je radio u policiji više od dve decenije u Vajomingu i Južnoj Dakoti, prenose lokalni mediji. Bio je gradonačelnik Sentervila pre otprilike deceniju i po, prenosi Asošiejted pres.

U saopštenju se navodi se da je muškarac u Sentervilu pozvao policiju u 21.44 po lokalnom vremenu u ponedeljak da prijavi da je njegovog brata upucao "čovek sa druge strane ulice" i da se napadač vratio kući. Pozivalac je još bio na telefonu sa dispečerom kada je rekao da je i on upucan. Zatim je prestao da govori.

Policajci su potom otišli ​​u kuću odakle je upućen poziv i pronašli sve tri žrtve. Ostrem je ubrzo uhapšen, a kod njega su pronađeni puška AR i pištolj, navodi se u dokumentu.

Ostremova supruga rekla je policiji da ju je komšija po imenu Pol seksualno napao u četvrtak, a za napad je rekla Ostremu u ponedeljak uveče, navodi se u dokumentu. Ona je rekla da je Ostrem "ustao i pobesneo izašao iz kuće".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: