Svet 0

27.05.2024.

16:01

Stravična nesreća u Turskoj: Autobus se zabio u kolonu vozila FOTO/VIDEO

U saobraćajnoj nesreći u Mersinu, na jugu Turske, u kojoj su učestvovala najmanje četiri vozila, poginulo je deset osoba, a povređeno 40.

Izvor: Klix.ba

Stravična nesreća u Turskoj: Autobus se zabio u kolonu vozila FOTO/VIDEO
EPA-EFE/STR

Podeli:

Prema pisanju turskih medija, nesreća se dogodila u nedelju na auto-putu Tarsus-Adana-Gazijantep. Kako se dalje navodi, putnički autobus je prešao u suprotnu traku i udario u dva automobila i kamion.

Nakon dojave na teren je upućen veliki broj ekipa hitne medicinske pomoći, policije i vatrogasaca. Vest o nesreći na svom profilu na društvenoj mreži Iks objavio je i ministar zdravlja Fahretin Koča.

"U lančanoj nesreći putničkog autobusa na auto-putu Mersin-Adana živote je izgubilo 10, a povređeno 40 osoba, od kojih 9 teže. Lečenje povređenih se nastavlja u našim bolnicama. Izražavam saučešće porodicama mrtvih, a povređenima želim brz oporavak", najavio je Koča.
 

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: