Svet 0

15.05.2024.

16:37

Orban: Duboko sam šokiran užasnim napadom na mog prijatelja Roberta Fica

Mađarski premijer Viktor Orban oglasio se nakon atentata na slovačkog premijera Roberta Fica.

Izvor: B92

Orban: Duboko sam šokiran užasnim napadom na mog prijatelja Roberta Fica
Profimedia

Podeli:

"Duboko sam šokiran kada sam čuo za užasan napad na mog prijatelja Roberta Fica. Molimo se za brz oporavak", naveo je Orban na zvaničnom Fejsbuk profilu.

Slovački premijer Robert Fico ranjen je danas u pucnjavi ispred zgrade kulturnog centra u gradu Handlova, gde je održana sednica Vlade.

On je upucan nakon što je iz zdanja izašao posle završetka sednice.

Pročitajte i:

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: