Svet 5

23.04.2024.

14:36

Kadirov smrtno bolestan?! Kremlj sprema naslednika... Stigao odgovor VIDEO

Čečenski lider Ramzan Kadirov odgovorio na bombastičan izveštaj da je na samrti i da mu Kremlj traži zamenu radeći upravo ono što bi i Vladimir Putin verovatno uradio: objavio je snimak kako vežba.

Izvor: thedailybeast

Kadirov smrtno bolestan?! Kremlj sprema naslednika... Stigao odgovor VIDEO
Profimedia

Podeli:

"Zapamtite, briga o svom zdravlju je investicija u budućnost, a doslednost i upornost će vas dovesti do uspeha, kako u sportu, tako i u životu", napisao je Kadirov u objavi na društvenim mrežama.

Kadirov je obukao jarkoplavo odelo za trčanje i snimio jednoipominutni video-snimak na kojem se može videti kako se isteže pre nego što diže tegove.

Poruku iz video-snimka objavili su mediji pod kontrolom Kremlja, koji su podelili još jedan snimak Kadirovljevog treninga i primetili da je on bio "razpoložen" usred "glasina o njegovom zdravlju".

Nagađanja o Kadirovljevom zdravstvenom stanju su se širila godinama jer je njegova težina drastično oscilirala i često je izgledalo kao da je naduven.

Nezavisna novinska kuća Nova gazeta Evropa izvestila je u ponedeljak da je on u stvari smrtno bolestan i da se Kremlj sprema da mu nađe zamenu.

Možda vas zanima

Svet

Kadirov kratak: "Eliminisani su"

Čečenske jedinice eliminisale su diverzantsku grupu u pograničnoj oblasti u blizini Belgoroda, saopštio je predsednik Čečenije Ramzan Kadirov.

9:48

30.3.2024.

34 d

Svet

I on se oglasio: Kadirov izneo nove informacije

Vojnici puka "Ahmat-Rusija" Ministarstva odbrane Rusije učestvovali su u privođenju četvorice terorista u Brjanskoj oblasti koji su direktno umešani u ubistva u "Krokus siti holu", izjavio je lider Čečenije Ramzan Kadirov.

13:42

23.3.2024.

41 d

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: