Svet 0

19.04.2024.

9:15

Oglasio se Izrael, jednom rečju: "Mlako" FOTO

Nekoliko izraelskih zvaničnika oglasilo se jutros, nakon što je napadnut Iran, sedam dana nakon što je režim u Teheranu izveo seriju napada na Izrael.

Izvor: B92.net

Oglasio se Izrael, jednom rečju: "Mlako" FOTO
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Podeli:

Jedan neimenovani izraelski zvaničnik je rekao za Vašington post da je napad dronova na iransku vojnu lokaciju rano jutros trebalo da pošalje poruku Teheranu da Tel Aviv može da izvrši udar unutar Irana.

Izraelski ministar za nacionalnu bezbednost Ben Gvir objavio je na svom nalogu na društvenoj mreži X jednu jedinu reč; na hebrejskom, koja bi u prevodu trebalo da znači, bar kako tvrde iranski mediji "mlako".

Tali Gotliv, iz Likuda, na istoj društvenoj mreži napisala: "Dobro jutro, dragi ljudi Izraela. Jutro u kom su naše glave uzdignute visoko od ponosa". "Izrael je jaka i snažna zemlja. Da povratimo moć odvraćanja“, piše ona.

Iranski medij potom je odgovorio na objavu Gvira. "Izraelske vlasi se same sebi podsmevaju!". "Ministar unutrašnje bezbednosti cionističkog režima je pisao o incidentu u Isfahanu: Mlako!", navela je poluzvanična iranska agencija Tasnim.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: