Svet 0

17.04.2024.

10:42

Pucnjava u Njujorku: Ima mrtvih i ranjenih

Jedan muškarac je ubijen, a trojica su povređena nakon što su nepoznati muškarci na skuterima navodno otvorili vatru na njih u Bronksu, u Njujorku, saopštila je lokalna policija.

Izvor: Tanjug

Pucnjava  u Njujorku: Ima mrtvih i ranjenih
Profimedia

Podeli:

Četiri muškarca nalazila su se na uglu ulica Maunt idn i Taunsend ejv u Bronksu kada im se približila grupa od četiri druga muškarca, po dva na svakom skuteru, rekao je pomoćnik šefa njujorške policije Bendžamin Gurli na brifingu za medije.

Dva muškarca koja su se nalazila na zadnjim delovima skutera otvorila su vatru i ispalila 10 metaka u smrtonosnom incidentu u utorak uveče, prenosi ABC njuz.

Trojica muškaraca su pogođena u nogu, a jedan, koji je preminuo od zadobijenih povreda u lokalnoj bolnici, pogođen je u grudi, navodi Gurli. Ubijeni muškarac imao je 29 godina, a starost žrtava kreće se od 23 do 37 godina, navode vlasti. Nakon pucnjave, osumnjičeni, koji su nosili maske, pobegli su skuterima u pravcu severa.

Jedan muškarac je u pritvoru, ali vlasti nisu sigurne da li je on povezan sa incidentom, rekao je Gurli. Policija je saopštila da će nastaviti potragu za ostalim osumnjičenima, kao i da će istražiti ilegalnu prodaju skutera.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: