Svet 0

15.04.2024.

10:09

Policija Australije: Ubica iz tržnog centra ciljao žene

Napadač koji je u subotu u tržnom centru u Sidneju nožem ubio šest i povredio 12 osoba i koga je policija potom ubila ciljao je žene, izjavila je danas policijska komesarka iz Novog Južnog Velsa Karen Veb.

Izvor: Tanjug

Policija Australije: Ubica iz tržnog centra ciljao žene
Profimedia

Podeli:

"Snimci govore za sebe, zar ne? Meni je očigledno, očigledno je i detektivima da deluje da je prestupnik ciljao žene i izbegavao muškarce", izjavila je Vebgostujući na televiziji Ej-Bi-Si.

Ona je navela da su od šestoro ubijenih pet žene, kao i da su većina povređenih žene.

"Ne znamo šta se dešavalo u umu prestupnika i zato je važno da sad detektivi intervjuišu one koji su ga poznavali i koji su mu bili bliski, kako bismo dobili neki uvid u to šta je mislio", objasnila je Veb.

Kauči je u subotu ubio šest i povredio 12 osoba u tržnom centru u saveznoj australijskoj državi Novi Južni Vels, a policija je kasnije tog dana saopštila da je napadač od rane mladosti bolovao od šizofrenije.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: