Svet 0

14.04.2024.

13:10

"Ne idite tamo, sve će eksplodirati"; Najvećem muzičkom takmičenju preti teroristički napad

Prema tvrdnjama izraelskih novinara, islamski ekstremisti planiraju da izvedu teroristički napad u Malmeu, na mestu održavanja takmičenja za Pesmu Evrovizije.

Izvor: Kurir.rs

"Ne idite tamo, sve će eksplodirati"; Najvećem muzičkom takmičenju preti teroristički napad
EPA/MAST IRHAM

Podeli:

Naime, kako se navodi do te odluke su došli znak protesta zbog učešća Izraela, objavljeno je sinoć, kako je preneo Dejli Mejl.

Tajni izveštači izraelskog informativnog kanala naveli su da su im stražari u najvećoj džamiji u Malmeu preneli da teroristi planiraju da napadnu arenu u kojoj će se održati muzičko takmičenje.

Predstavljajući se kao muslimanski britanski turisti, novinari tvrde da ih je obezbeđenje upozorilo da ne prisustvuju događaju jer će "eksplodirati", prenosi Kurir.

Izraelski TV kanal Kešet 12 prijavio je snimljeni razgovor organizatorima događaja, kao i švedskoj policiji, koja sada istražuje ove navode.

Portparol Evrovizije je sinoć saopštio da će se takmičenje svakako održati, a u Malme areni sa 15.000 mesta nastupiće umetnici iz najmanje 37 zemalja.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: