Svet 0

14.04.2024.

13:10

"Ne idite tamo, sve će eksplodirati"; Najvećem muzičkom takmičenju preti teroristički napad

Prema tvrdnjama izraelskih novinara, islamski ekstremisti planiraju da izvedu teroristički napad u Malmeu, na mestu održavanja takmičenja za Pesmu Evrovizije.

Izvor: Kurir.rs

"Ne idite tamo, sve će eksplodirati"; Najvećem muzičkom takmičenju preti teroristički napad
EPA/MAST IRHAM

Podeli:

Naime, kako se navodi do te odluke su došli znak protesta zbog učešća Izraela, objavljeno je sinoć, kako je preneo Dejli Mejl.

Tajni izveštači izraelskog informativnog kanala naveli su da su im stražari u najvećoj džamiji u Malmeu preneli da teroristi planiraju da napadnu arenu u kojoj će se održati muzičko takmičenje.

Predstavljajući se kao muslimanski britanski turisti, novinari tvrde da ih je obezbeđenje upozorilo da ne prisustvuju događaju jer će "eksplodirati", prenosi Kurir.

Izraelski TV kanal Kešet 12 prijavio je snimljeni razgovor organizatorima događaja, kao i švedskoj policiji, koja sada istražuje ove navode.

Portparol Evrovizije je sinoć saopštio da će se takmičenje svakako održati, a u Malme areni sa 15.000 mesta nastupiće umetnici iz najmanje 37 zemalja.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: