Svet 0

14.04.2024.

10:20

Komandant iranske Revolucionarne garde: "Napad na Izrael bio uspešniji nego što smo očekivali"

Glavni komandant iranskog Korpusa čuvara islamske revolucije (IRGC) kaže da je antiizraelska operacija izvedena rano u nedelju bila uspešnija nego što se očekivalo.

Izvor: mehrnews

Komandant iranske Revolucionarne garde: "Napad na Izrael bio uspešniji nego što smo očekivali"
AP Photo/Muhammad Sajjad

Podeli:

"Izveli smo ograničenu operaciju, a ova operacija je bila u obimu zla cionističkog režima i mogla je biti opsežna; Ograničili smo ovu operaciju na onaj deo sposobnosti koje je cionistički režim koristio da napadne našu ambasadu", rekao je šef IRGC-a.

"Operacija je bila uspešnija nego što smo očekivali", rekao je on, dodajući da su ljudi koji žive na okupiranim teritorijama, cionistički zvaničnici i Sjedinjene Države svesniji razornih efekata iranskih udara.

Pozivajući izraelski režim da nauči lekciju i zaustavi agresiju, Salami je naglasio da će, ukoliko Izrael odgovori na iransku operaciju, reakcija Teherana sigurno biti mnogo oštrija.
 

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: