Svet 0

13.04.2024.

15:55

"Ukrajini će neminovno doći kraj pod vlašću Zelenskog"

Lider partije Francuski patrioti, kandidat za izbore za Evropski parlament (EP) Florijan Filipo ocenio je danas da je za Ukrajinu, pod vođstvom predsednika Volodimira Zelenskog, "sve gotovo".

Izvor: Tanjug

"Ukrajini će neminovno doći kraj pod vlašću Zelenskog"
EPA-EFE/HOLLIE ADAMS / POOL

Podeli:

Kako je naveo, čak je i glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine (AFU) Aleksandar Sirski zvanično priznao da se situacija na frontu znatno pogoršala.

Lider partije Francuski patrioti, kandidat za izbore za Evropski parlament (EP) Florijan Filipo ocenio je danas da je za Ukrajinu, pod vođstvom predsednika Volodimira Zelenskog, "sve gotovo", pošto je, kako je naveo, čak i glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine (AFU) Aleksandar Sirski zvanično priznao da se situacija na frontu znatno pogoršala.

On je ocenio da su lažni i rezultati istraživanja Instituta za strateške studije Vojne škole (IRSEM) da Francuzi navodno žele da ratuju na strani Kijeva. „Sve je gotovo za Ukrajinu Zelenskog.

Zelenski je u teškoj situaciji. Kao rezultat toga, NATO je objavio lažnu anketu kako bi ljudi poverovali da '51 odsto' mladih Francuza želi da se bori u Ukrajini“, napisao je on na društvenoj mreži Iks.

Filipo je takođe primetio da se zemlje koje su mladi u istraživanju klasifikovali kao "prijateljske (Nemačka, Britanija i SAD) i neprijateljske (Rusija i Kina)" direktno poklapa sa geostrateškim interesima NATO-a, koji su opisani u strategiji NATO 2030.

On je ocenio da je nagli porast tenzija na Bliskom istoku posledica potrebe da se pomeri poprište operacija posle neuspeha u Ukrajini.

"Ne dozvolite da vas ova ratna propaganda manipuliše! Insistirajte na deeskalaciji i miru svuda i ne dajte se ucenama NATO-a!", poručio je Filipo.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Diže se uzbuna, preti nam potpuni kolaps?

Planeta Zemlja je u poslednjih 13 meseci rušila temperaturne rekorde, a svaki mesec beleži temperature za 1,5 stepeni Celzijusa više od predindustrijskog proseka, rezultat je nove naučne studije o globalnom zagrevanju.

8:40

11.7.2024.

1 d

Kosovo

Zapaljena zastava Srbije

Kosovska policija saopštila je danas da je zapaljena zastava Srbije u blizini jednog restorana u severnoj Mitrovici.

11:54

11.7.2024.

1 d

Podeli: